עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, זקוק לעזרתכם, במחשב נייד ACER ASPIRE 5002 אני מקבל הודעת שגיאה עם הפעלת המחשב (חלונות XP) Load needed dlls of hal please contact your support person to report this problem ניסיתי להפעיל ב-SAFE MODE, לא עבד. ניסיתי לעשות BOOT מ-CD כדי לנסות לתקן ולאחר טעינת הקבצים הראשונים, כשזה מגיע לשלב "Starting windows setup" אני מקבל BSOD, בכל פעם מחדש וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שאני גולש באינטרנט אז שאני גורר את העמוד למטה ולמעלה אני שומע רעש זמזום מאוד מאוד חלש מהמחשב. המחשב עובד מצוין ואין את הזמזום בעבודה רגילה במחשב (צפיה בסרט,מוזיקה וכו'...) אני בטוח לא הוזה, יש זמזום וזה לא מהעכבר עצמו... ממה זה נובע? תודה

4. Started by berner,

חבריה שלום לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את זיהוי כונן ההפעלה שבו המערכת ההפעלה והיה נדרש לכנס לBIOS ולעדכן ולהפעיל מחדש יש לציין שהמחשב כל הזמן עובד וזה קרה במהלך הלילה שבבוקר ראיתי מסך שחור עם הודעת שגיעה שהבנתי מממנה שאין זיהוי לכונן אשמח לקבל הדרכה לתופעה מה לעשות SOS בברכה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שבת שלום... רכשתי IPOD NANO דור 5 8GB התקנת בהתלהבות את הITUNES וקיבלתי הודעה כזו.. למה? (גם אחרי שאני מנתק ומתחבר מחדש..) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום, אני מנסה לעזור לחבר לפתור בעיה עם הלפטופ. מדובר ב- toshiba Satellite A300 עם וינדוס 7 מותקן עליו. החבר טוען שזה קרה בפתאומיות מבלי שהוא הפיל את המחשב או משהו כזה. פשוט קרה מעצמו תו"כ שימוש. הנה תצלום של המסך (את הריבועים השחורים אני הוספתי): http://img534.imageshack.us/img534/8725/img1959ce.jpg שימו לב לחצי התחתון של המסך - מרוח. אין לנו מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לנסות לתקן אותה ולכן נשמח לעזרתכם. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייח ונייד בבית, הנייח שלי עובד עם UTORRENT ומוריד מקסימום כמו שצריך על 10 מגה. כאשר אני מבצע חיבור ישיר לנייד שלי, אני מקבל מהירות הורדה נמוכה מאוד, גג 700KB והאייקון בתחתית הקליינט שמסמן את תקינות החיבור מראה לי משולש צהוב ולא V ירוק. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? נ.ב חשוב לצייו, בטורנטים שעובדים בנייד מחקתי את הטראקרים והפנתי את הפורט והIP למחשב הישיר שלי כך שיתחבר אליי לצורך הורדה ובעצם אשפר את הRATIO שלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, ה Windows התעדכן לגירסא האחרונה 1709, ומאז 2 דברים מאוד מרגיזים קרו. 1. אני לא מצליח לחבר מסך ברזולוצייה של 2560X1440 60Hz שכמובן עבד לפני 2. אם אני מוריד דרייבר שפותר את בעיית המסך יש קפאון רגעי כל כמה רגעים בטעות מחקתי את הקבצים ואיני יכול לבצע Roll back אני כבר עובד עצות, כדי לפתור את הבעייה הראשונה הורדתי דרייבר אחר וזה פותר את הבעייה אך כאשר עובדים עם 2 מסכים כל כמה רגעים יש קפאון ואז בעצם מתחילה הבעיה השנייה... אשמח לדעת מה לעשות, כבר ביצעתי איפוס להגדרות יצרן אך השחזור שוב התקין את גרסה 1709. המחשב הוא לפטופ חדש וחזק Dell inspiron 5379, i7-8550, 8GB... אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cable guy,

שלום לכולם. זקוק לעזרה באופן דחוף המחשב קורס לאחר מספר דקות של הפעלה(מבצעה כיבוי - לא ריסטרט) הבעיה : חום מעבד (טמפרטורה גבוהה מנתונים שמציג הביוס) - מעבר לכך כאשר אני מדליק את המחשב למספר דקות שהוא מתפקד לאחר דקה בערך המאוורר שעל תושבת המאבד מתחילה לעבוד בקצב רצחני ללא סיבה (כלומר ללא הפעלת תוכנות או שירותי מערכת שמכבידים על המאבד) תחילה חשדתי בספק הכח - הוצאתי אותו וניקיתי באופן יסודי אבק והחזרתי למקום יכול להיות שהספק על פניו עובד בצורה תקינה (נותן מתח ללוח -אם והמאוור שעליו עובד) אבל הוא "עייף" ולא באמת מספק מתח מתאים ולכן המחשב קורס לאחר מספר דקות ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ?? לסיכום אני חושב שזה או ספק כח או וירוס ששינה הגדרות בביוס (מהירות מאווררים ו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by toys in space,

עשיתי בדיקת SMART והתוצאות בתמונה. בדקתי בתוכנה והיא אומרת שיש לי מלא סקטורים חלשים,הכונן קשיח מרעיש(עושה רעשים של ריסטרט). והיום הייתי צריך 3 ריסטרטים בשביל שמערכת ההפעלה תעלה. האם הכונן קשיחהולך למות ויש להפעיל אחריות יצרן? - - - תגובה אוחדה: - - - The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 68 times. The examined data area is perfect. There are 40 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. ,בד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי כרטיס רשת פנימי TP-LINK TL-WN851N. חיברתי אותו מאחר וכרטיס רשת USB שלי (TL-WN721N) לא עובד עם המחשב לאחר התקנת WIN 8.1. ניסיון התקנת דרייברים הסתיים במסך כחול (הורדתי דרייברים מיועדים ל 8.1). הבעיה בכרטיס העכשווי (TL-WN851N הפנימי) היא שכל פעם שהכרטיס בודק רשתות זמינות (אפילו כשהוא מחובר) הוא גורם לרמקולים שלי (Z506 LOGITECH) לקרטע קצת ולעשות רעש של ניילון עבה שמקפלים אותו. את הצליל הזה אני מצליח לשחזר באופן קבוע על ידי פתיחת עמוד הרשתות. הרעש לא קורה כאשר לא מנוגן צליל. השאלה העיקרית שלי היא זו - האם ישנו פתרון? או האם לקנות חדש? אם כן לקנות חדש, לקנות פנימי? חיצוני? מה הממולץ היום? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by yonix7,

כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי? הנה הוא: כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ קירור למעבד: CORSAIR H80I ספק: ENERMAX NAXN 750 W דיסקים קשיחים: SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD 2TB S3 7200 64MB SEAGATE

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rata,

הי,יש לי לוח אם MSI G41TM-P33https://www.msi.com/Motherboard/G41TM-P33.html#hero-overviewכניסת PCI E מקצרת כשמכניסים כרטיס מסך, הכניסה המובנית של המסך רופפת וכניסות ה USB לא עובדות.אני רוצה לקנות לוח אם חדש ב KSP. האם הלוחות שמוכרים היום מתאימים בגודל למארז שיש לי?האם אני יכול להעביר ולהשתמש במעבד שיש לי (http://ark.intel.com/products/40478/Intel-Pentium-Processor-E5400-2M-Cache-2_70-GHz-800-MHz-FSB) ובזכרונות ?מדובר על לוח האם הראשון ברשימה:http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1030..3..52.האם זה יתאים ?עד כמה מסובכת החלפת הלוח ?תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. מחשב חדש רק שבועיים, מעבד AMD 64 4400 X2 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO המחשב נכבה לי איזה 2-3 אז פתחתי ASUS PROBE שכתב לי שהמעבד ב98 מעלות פתחתי את המארז וראיתי שהקירור למעבד פועל מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היום בשעות הערב עבדתי על המחשב, פתאום בלי שום אזהרה הוא פשוט נכבה (לא עשה כיבוי מסודר אלא נכבה כמו שטלויזיה נכבית) ניסיתי להדליק אותו, אך ללא הצלחה. הוצאתי מהחשמל והחזרתי, שיחקתי עם הכפתור 0/1 שעל הספק כוח ועדיין שום סימן חיים, כאילו המחשב לא מקבל בכלל חשמל. בנוסף, ביצעתי איפוס cmos לפי ההוראות בחוברת ההדרכה, אך ללא הועיל. חשוב לציין שהנורית הירוקה על הלוח (p4p800) דולקת כאשר הספק מופעל ונכבית כאשר אני מכבה אותו (מזה אני מסיק שהבעיה כנראה לא בספק). מדובר בלוח אם יחסית חדש שקיבלתי במסגרת האחריות, לאחר שהקודם (מאותו הדגם) שבק חיים מה שמוזר זה שפעם קודמת המחשב היה נדלק (המאווררים והנוריות עבדו) אבל הוא עשה ריסטים בלופ, והפעם כלום לא נדלק, לא מאווררים ולא נוריות (פרט לנורית ה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי את המחשב שמופיע הפירוט מחשב שלי האם המעבד הזה מספיק חזק לתפקד עם הכרטיס מסך הזה כי במשחקים עושה לי תקיעות SHOCKS במיוחד ב CS 1.6 איתכן שזה עושה לי צבר בקבוק ? כל הדרייברים הכי חדשים http://youtube.com/watch?v=1hYjYdVlFJ8 זה ודיו קטן למה שקורה זה לא רק הקול מתעווט גם התמונה נקפאת קצת מעבד INTEL dual core 2 6320 לוח אם INTEL 965DQGF ספק כוח 500W זכרון פנימי 2GB DDR2 667 Kingston כרטיס מסך PFG GEFORCE 8800GT OC 512MB הארד דיסק samsung 160GB

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Electric Boom,

אהלן, נאי אנסה לקצר: התקנתי ויסטה על הכונן של ה-160(ראה מפרט בצד ימין), התחרטתי ועשיתי לכונן פורמט דרך XP(המחשב שלי->..פורמט) קיבלתי ריסטרט באמצע( ) משום מה ומשם המסיבה התחילה -- אני לא מצליח להגיע לא ל-XP ובטח שלא לויסטה.. יש לי מסך של Earlier version of windows או vista piece of %^&*, כשאני בוחר באפשרות הראשונה אני מקבל בחירה של גרסאת XP(יש לי אחת על כלאחד משאר הכוננים, לא רלוונטי) וכשאני בוחר אני מקבל סתם מסך שחור. ניסיתי להכנס ב-safemode וניסיתי לנתק את הכונן של ה-160 אבל זה עדיין לא עוזר, ונראה לי שעוד כמה ריסטים כאלה ואני מאבד לגמרי ת'דיסק.. מישהו יודע איך אני יוצא מברוך הזה? :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום כולם ! מזה זמן מה יש לי ראדון 9700 של פאווארקולר, ויש לי בעיה שמופיעה לסירוגין ולתקופות ארוכות, הבעיה היא בTV OUT ומה שקורה זה שמספיק שאני מחבר את הכבל של הTV OUT לטלוייזיה וכבר מופיע שלג בלי לקנפג כלום ובלי לעשות כלום, עם הזמן החלפתי גם טלוויזיה בחדר והבעיה נשארה, ופעם אחת נשרף לי הכרטיס אז זה כרטיס חדש והבעיה עדיין אותה בעיה, כמו כן החלפתי ספק ולוח אם, והבעיה נשארת ! שידרגתי דרייברים, ניסיתי את של אומגה, וכלום ! החלפתי אזורי שידור בתוכנה התעסקתי בכל מיני דברים , אך הבעיה העיקשת נשארת ! יש לציין שלכרטיס מוקדשת צמה אישית מהספק כוח, והספק הוא טרמלטייק 420W (לפני זה היה אנרקמס 350W) אם אתם זקוקים לעוד מידע אני אשמח לנדב אותו. בתודה מראש, לירן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yot,

לאחרונה התחילה תופעה מוזרה אצלי במחשב, אחרי כמה שעות של עבודה, מופיע לי מסך כחול והמחשב עושה Restart פתאומי. חשדתי שזה ה-HD ואפילו החלפתי אותו לאחד אחר. משום מה, התופעה ממשיכה לקרות. אני חושד שזה ה-PSU, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by GB,

שלום לכולם! יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב מתי שהוא נטען מופיעה לי הודעה כזו sec master drive atapi incompatible sec slave drive atapi incompatible press F1 to resume

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ABM,

יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים): לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... זה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.