עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by morans,

שלום לכולם! הפעלתי את המחשב מחדש וקיבלתי הודעה שקובץ מסוים לא נמצא, בחיפוש בגוגל נמצא שזה כנראה וירוס. התוכנה Malwarebytes Anti-Malware מצאה אותו והסירה אותו אבל עדיין הגדג'טים בצד מופיעים מוזר (מצורפת תמונה) מישהו נתקל בזה? יודע איך לסדר את זה? תודה! מורן [attachment deleted by admin]

2. Started by liorka,

שלום רב ברשותי מחשב עם לוח אם בעל שני סלוטים של pci. האם יש איזושהי דרך שאוכל להרחיב את מספר הסלוטים (אולי ע"י הוספת יחידה חיצונית...) שאוכל להגדיל את מספר הסלוטים לשלוש או ארבע? ראיתי במספר אתרים (לא ישראלים) שיש יחידה שנקראת pci expansion box. האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות במחיר עממי דבר כזה? בברכה ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ehudtr,

שלום לכם חברי הפורום. יש לי שאלה אליכם. הבנתי מאיש מיקצוע שאני צריך להגדיל את הזיכרון במחשב נתוני המחשב שלי הם: intel® pentium® 4 CPU 3.20 GHz RAM של448MB,3.20GHz איזה זיכרון אני צריך לקנות?מה המקסימום שאפשר לשים במחשב ?איפה הכי זול לקנות את זה וכמה זה יעלה לי? תודה לכם. אהוד.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eytan243,

היי חיפשתי מידע על המחשב הזה עכשיו קיים על המחשב זיכרון DDR3 1066Mhz סה"כ שני סטיקים של 2GB ושל 1GB סה"כ 3GB חיפשתי מידע עד כמה זיכרון המחשב יכול לתמוך ובאיזה קצב הכי גבוה אפשר אודה מאוד לתגובתכם המודל הספציפי C500-H.ARPPEP

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Roma Pekelis,

הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by שחר ויצמן,

היי חברים חיבור האינטרנט אצלי נמצא בחדר העבודה שמחוץ לבניין (חדר בפני עצמו - 4 קירות) הנתב האלחוטי/קוי במרחק של כ- 25 מטר מהבית וחסום בקירות בטון. לבית לא מגיע אפילו לא אות אינטרנט קלוש. סיפרו לי שיש דרכים לעשות חיבור לבית, אולי דרך רשת החשמל (שהיא אחת, אבל זה תלת פאזי, והחדר על פאזה נפרדת, אך ניתן לחבר) או בדרכים אחרות. מי יודע מה היא הדרך הכי טוב לעשות זאת ? ראיתי את המכשיר של שיומי בקישור להלן, https://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-WiFi-Electric-Cat-WiFi-Repeater-300Mbps-2-4G-Wireless-Range-Extender-Router-Access-Point/32850998652.html?spm=a2g16.10010108.1000013.3.628645c7sZCaP9&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&…

7. Started by moshebd1,

שלום חברים, כונן C שלי מפוצץ, בעוד שכונן D חצי ריק. אני רוצה להוזיז את המחיצה ולהגדיל את C על חשבון D, האם יש מי שהוא שיודע (אבל ממש יודע) איך עושים זאת ומסוגל להסביר זאת למשתמש שהוא כבר לא כל כך צעיר וגם לא מוכשר במיוחד בנושא, כמוני ? תודה מקרב לב על הנכונות והרצון הטוב לעזור ! בנדה

8. Started by red-x,

שלום, לוח אם ASROCK P4i65G כאשר אני מחבר 2 התקני אחסון חיצוניים ליציאות USB, הדיסק הקשיח החיצוני (אחד ההתקנים) מתחיל להשתגע: משמיע קליקים, מתנתק, מתחבר וכו'.. הבנתי שהבעיה כנראה שלא מספיק המתח ליציאות כדי להפעיל את שניהם. יש אפשרות להגדיל את הכוח המסופק ליציאות בלוח האם שלי? לא מצאתי שום דבר בהוראות יצרן.. תודה!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה זה ההוטבוקס שלי http://blog.tapuz.co.il/delekprice/images/3543577_13.jpg

10. Started by Ezu,

שלום לכולם, ישנם אתרים מסוימים שכאשר אני מדפיס מהם הפונטים יוצאים קטנים. האם יש דרך להגדיל הפונטים בהדפסה מבלי לפגוע בהדפסה של התכונות האחרות כמו word? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי מה זה pme wakeup call שאני מדליק אותה המחשב לאחר שאני מכבה אותו נידלק בערך אחרי חצי שעה לבד הקטע שהיא בהגדרות ברירת מחדל ביטלתי והיא לא עושה את זה ולא המחשב לא מכובן לפי זמן להידלק אז מה הקטע

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by d_v,

שלום רב באורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל. ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון. איך אני מגדיר אותם מחדש? אודה לכם מאוד על כל עזרה.

13. Started by Elrond,

כפי שרואים בתמונה, יש לי הגדרה של צבע או גופן שפשוט משחירה לי את הכתב ואת הרקע של הכתב , למישהו יש פיתרון? אם לא רואים, אז פשוט תתארו לעצמכם סט בחירות (כמו אחרי התקנה של משהו - התוכנה שואלת סמן פה בשביל להפעיל את זה וסמן שם בשביל לקרוא את זה), כאשר אתם לא רואים מה כתוב בבחירה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by morx,

היי שנה טובה וחג שמח! יש לאח שלי לוח אם GA-X99-Ultra Gaming בעיקרון המחשב האחרון שלי היה סוקט 775 מאוד לא משוכלל יחסית להיום. היום יש עכבר בביוס זה אומר הכל חחחח.. בקיצור פעם לא היה יותר מדי מה לשנות. היום זה נהיה מטורף התפריט שם. הבעיה המרכזית שלי זה שהמחשב עולה ממש ממש לאט ויש שם הבנתי FAST BOOT. השאלה אם זה הורס או משהו (?) הייתי אצל חבר שהמחשב עולה אצלו תוך איזה 2 שניות.. ככה עשו לו הוא לא מבין בזה. האם יש איזה משהו נוסף שצריך לדעת או שפשוט לעשות לו איפוס ולהשאיר ככה. (שיכול להיות מועיל גם למערכת הפעלה W10 X64) תודה מראש.

15. יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by OpenCan,

חיברתי למחשב שקניתי מעבד שהיה לי, המעבד הוא 1.7GHz דיי ישן, עם אותו סוקט של המחשב החדש כמובן, ופועל, אבל הוא מציג אותו כ1.5GHz. זה מפריע לי בעיקר כי זה נתקע שאני רואה איתו סרטים. מישהו יודע איפה בדיוק להגדיר את המעבד?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by malikl,

שלום אלו הגדרות אני צריך להגיד בBIAS כדי שהמחשב יעלה מתוך כונן דיסקים (Floppy)? בברכה, ליאור

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Burkey,

מקווה שאני שואל בפורום הנכון.... יש לי מחשב חדש, אני מגדיר אותו הגדרות ראשוניות. רציתי לדעת מה צריך להגדיר ב - OnChip Sata TYpe, האם לבחור: 1. Native IDE 2. AHCI ןלמה, מה ההבדל ? ( יש לי דיסק SATA 2 בגודל 320GB ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by rafi-hac,

כיצד מומלץ להגדיר בביוס את סדר עליית הרכיבים הבאים: cd פלופי דיסק קשיח הערה:הבנתי שסדר נכון מקצר משמעותית את עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by SuB,

באיזה פינים צריך לשים את הג'מפר בהארד דיסק של Maxtor כדי להגדיר אותו כ-SLAVE? ותזכירו לי, בכבל IDE החיבור האחרון הוא הMASTER או האמצעי?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by pc100,

בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by urich,

האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה

24. Started by OferS16,

לפני כשבוע קניתי SSD והבנתי שכדאי שTRIM יעבוד והSSD ישמור על האיכות שלו לאורך זמן אני צריך להעביר את ההגדרות בלוח לAHCI אך כשנכסתי לביוס מצאתי שיש שתי מקומות עם האפשרות לשנות לAHCI אז איני יודע איזה מהם לשנות ,לקחתי תמונות כדאי שיהיה יותר ברור (מצטער על האיכות הגרועה אך זה מהאייפון 3GS שלי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  25. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד אינטל Q6600 ואני חושב ביוס של AWARD (הכחול הסטנדרטי) משום מה שאני רוצה לאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ההארדיסק הוא שומר את ההגדרות אבל בפועל מעלה את ההארדיסק. למרות שבבדיקה לאחר מכן בהגדרות כתוב במפורש שהDEVICE הראשון הוא USB HDD. אניפשוט משתגע המחשב לא מקשיב לי, אולי זה תופעה ידועה? יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.