עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ranash87,

היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by TalAvivInTown,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד sony ישן (4-5 שנים) שלאחרונה כל פעם שהוא נדלק כתוב לי במסך אתחול של הbios Error 0210: Stuck Key 2F עכשיו אין לי מושג מה הבעיה אבל בגלל הבעיה אני לא יכול להיכנס למחשב בגלל שהמקלדת לא עובדת והיוזר של המחשב מבקש סיסמא. אתם יודעים מה אני יכול לעשות בנידון? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר. אני אפילו לא יודע מה זה המקש 2F, יכול להיות שמתכוונים לF2? בברכהת שבוע טוב, אני

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  3. הלוח שלי כביכול לא תומך בUSB 2 יש דרך לגרום לו שהוא כן יתמוך ? הנה הדגם של הלוח http://www.motherboard.cz/mb/octek/i845a4p.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by oded1,

אז ככה,לאחר המסך הכחול המפורסם..אמרתי נבדוק אם יש אחד מהדברים לא מחובר כראוי,ועל הדרך נטפל בטפיל התורדני שיש למחשב (או היה,אני מחשב שהמחשב לא היה..^^)פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדר,לפני זה נגעתי במעבד נדמה לי ובזכרונות בדקתי אם הם יושבים שם כמו שצריך.. טוב לאח"כ אני בא להפעיל את המחשב פתאום הפלא ופלא,המחשב לא פועל,אבל מה שכן הוא נותן תמורה ל11 אלף שקל ששולמו לפני מספר שנים הוא משמיע צפצופים מדהימים בעת ההדלקה,והמסך גם לא פועל (הצפצופים האלה בהפרשים קבועים) מה אתה אומרים הבעיה...?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by Zeev86,

שיחקתי כשעה בCrysis Wars, ואז המחשב נתקע והופיעו משולשים בצבעים שונים על כל המסך. יש סיכוי שהכרטיס התחמם (8800 GTS), או שזה בגלל שעדכנתי היום את הדרייברים לגרסה הכי אחרונה? זה מאוד מוזר, כי בקרייסיס הראשון, שהוא יותר כבד, הרצתי אותו על הגדרות יותר גבוהות ולא היו לי כאלה בעיות. יש לי Vista 32 bit. המשחק רץ על DX10. עריכה: שכחתי לציין עוד פרט. התקנתי את הדרייברים האחרונים ללא הסרת דרייברים קודמים. האם זה יכול לגרום לבעיה שתיארתי?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by yotam.m,

שלום לכולם בניסיון להתקין XP על מחשב יחסית ישן מבוסס לוח עם צ'יפסט של SIS 661 אם אינני טועה ומעבד INTEL 2.4GHZ אני מקבל שגיאות של BLUE SCREEN עם "קבצים בעיתיים" שונים בכל פעם לדוגמא: win32k.sys ntfs.sys page_fault_in_nonpaged_area cdfs.sys וכמובן IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL יש לציין כמה דברים: 1) עשיתי רוטציה בין 3 HD'S שונים (160GB,60GB,40GB) כולם IDE כמובן. 2) עשיתי רוטציה בין 3 CD'S שונים (צורב CD רגיל, CD רגיל, וצורב DVD של NEC). 3)עשיתי רוטציה בין מספר צמות IDE שיש ברשותי כדי לשלול את הבעיה הזאת גם כן. 4) וכמובן בין מספר דיסקים של וינדוס (2 סוגים שונים של XP ו-דיסק של VISTA אחד שגם בו הבעיה חוזרת על עצמה). הזיכרון נמצא ב-MEMTEST בדיוק ברגעים אלו ובינתיים תקע …

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by arikr,

שלום רב, איכשהו פתאום (נראה לי) המחשב הפסיק לזהות את ה - hard disk שבו מותקנת מערכת ההפעלה. כשהמחשב עולה אני רואה ההודעה שאומרת שהוא capable but disabled. כשאני נכנס ל -bios אני רואה אותו ב - hard disk drivers אבל בתפריט של ה - boot device priority הוא לא נמצא (ה- hard disk השני דווקא כן שם). כרגע הרדך היחידה שלי להעלות את המחשב היא כאשר אני לוחץ F11 בעלייה של המחשב ובוחר ידנית ה - hard disk. תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by tomhalo,

המחשב שלי מכבה את עצמו כל כמה שעות.. אין בעיות של חום וגם אין שום ארור שהמחשב כותב (גם לא בlog event) שהוא מכבה את עצמו הוא סוגר את כל התוכניות כאילו שאני מכבה דרך ההתחל.. (בדקתי, זה לא הכפתור של המחשב) הוא גם לפעמים מדליק את עצמו אחרי כמה שעות שהוא מכובה.. הכיבוי קורה סתם, רוב הפעמים אני בכלל לא ליד המחשב. אני לא משחק במשחקים ושניסיתי לעשות בדיקת מאמץ ועשיתי סריקה עם האנטי וירוס המחשב פעל ולא הייתה שום בעיה. יש אולי רעיונות ? אין לי מושג מה יכול לגרום לזה יש לי P4 2.6 gf7600gs 512 mb תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Acejin,

היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by גליטו,

קניתי מחשב חדש שעלה 3500 שקל בלי מסך והוא עובד לאט וזה מוזר וממש מבאס..ציפיתי שהוא יעבוד ממש מהר והו לא עובד יותר מהר ממחשב שקניתי לפני 4 שנים ב3000 שקל אולי אפילו יותר לאט !! נגיד אני מפעיל סרט ב-bs player ומעביר לאמצע זה נתקע לכמה שניות עד שזה עובד מה שלא היה קורה הרבה במחשב הקודם ופה זה קורה כמעט כול פעם.. תגידו לי אם זה אמור לקרות עם מפרט כזה : ספק כוח: ezcool led 12cmf500w real דיסק קשיח 500 gb seagate 32mb sata 2 כרטיס מסך:dvi hdcp/hdmi 9500gt 512mb pcie זכרון: 1g ddr2 800mhz mushkin *2 לוח אם : p5q pro p45 מעבד : q9400 core 2 quad גם הצורב שקבלתי עובד לאט: lg gh22ns dl sata שחור עד שהוא מוציא את הדיסק אני לא מגזים לפחות 10-15 שניות.. יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מה ה…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by V-rs,

רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by Yuvky,

המפרט הוא : E8500 הלוח הנ"ל 4 ג'יגה של קינגסטון (זמני ויוחלף תוך מספר ימים) קשיח 500ג'יגה של WD צורב פשוט 4870X2 של Club3D בלוח המדובר הלד של הStandBy דלוק, אך הלד של הPower איננו. ניסיתי לשחק אם החוטים, לשנות כל דבר אפשרי. אשמח לקבל עזרה תודה,יובל.

14. Started by 3pac,

אני מקווה שזה הפורום הנכון . אם אין סוללה על הלוח אם זה יכול לגרום לריסט פתאומי? איפה אני יכול לקנות אותה ? ואם צריך סוללה מסוימת לכל לוח אם ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mhnuemhnue,

שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. טמפ' במנוחה - טמפ' במאמץ - פרטים נוספים - המחשב מחובר לאל-פסק. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) המשחק ממשיך ולפתע האל-פסק מתחיל לצפצף ולעשות אור אדום (כהוצאתי את האל פסק וחיברתי את המחשב ישירות לחשמל המחשב פשוט עשה קולות של חשמל והתמוטט באות…

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום , יש דיסק קשיח שמזוהה בביוס ומזוהה בוינדוס שהותקן על דיסק קשיח נוסף שמחובר למחשב ויש גישה לקבצים . הבעיה היא שלא מצליח להתקין וינדוס על הדיסק קשיח הזה ,השלב של הפירמוט עובר וברגע שצריך להעלות הממשק של וינדוס להמשך התקנה ,המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה . בדיקה במחשב שלי מראה שנוצר קובץ של וינדוס בכונן . יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה ? איזה בדיקות צריך להריץ ? נ.ב הדיסק קשיח עדיין תחת אחריות .

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by nitsanroz,

בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by PCguy,

לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

פירקתי את המחשב שזה כולל את הלוח אם כרטיס מסך דיסקים קשיחים וכל השאר(חוץ מהמעבד והקירור שלו) לאחר הרכבתו הוא לא נדלק, הדבבר היחיד שמראה סימני חיים זאת הנורה הירוקה על הלוח אם, חוץ מזה כלום. סוף שבוע נעים.

21. Started by abudy,

יש לי בעיה לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב כאשר המחשב באמצע סתם גלישה או כאשר אני משחק במשחק פשוט עושה כמו ריסט לעצמו השאלה שלי האם הבעיה היא ספק או משהו אחר? ותקנתי באותו יום עוד שתי זכרונות פנימיים יש לי שלושה זיכרונות של סיאון ועוד אחד של או סי זד האם זאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  22. מוזר פירמטתי את המחשב הוא מראה לי את הכונן ב"מחשב שלי" ב"מנהל חומרה" הוא מזהה את הכונן גם אחרי שאני מוחק אותו ולוחץ "סרוק שינויים" מזהה ומתקין. אבל את הדיסקים עצמם הוא לא קורא ומראה כאילו הם רייקים וגם אין להם מקום פנוי. מה זה יכול להיות ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by maorsh18,

שלום יש לי לוח של ECS P4VXASD2 כרגע מותקן בו זיכרון שלSD-RAM 128MB 133MHZ כשאני מנסה להוסיף לו עוד זכרונות בסלוטים הוא מצפצף ולא עולה הזכרונות טובים מה יכולה להיות הבעיה? כמו כן ללוח יש 4 חריצי זיכרון 2 של SD-RAM ו2 של DDR האם צריך להזיז ג'אמפר כדי להשתמש ב DDR?כי גם כאשר אני מוסיף זכרונות של DDR עובדים ותקינים הוא לא עולה לי צריך עזרה דחוף המחשב איטי בטירוף יש לי לינק ללוח אם עוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Products/ProductsDetailPhoto.aspx?DetailID=51&LanID=10

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by ifs2003,

חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by ifiter,

שלום רב! לפני כי שנתיים וקצת קניתי מארז Coolermaster Centurion 532 Silver.כשניסיתי לחבר את הUSB הקדמי שלו ללוח-זה לא עבד.אותו זמן פרצה המלחמה - ולא הייתה לי אפשרות לשלוח מארז למעבדה.יש לי לוח של GIGABYTE מלפני 3 שנים.לא זוכר דגם-סוקט 478.חשוב לציין שחיברתי לאותו לוח כרטיס USB פנימי וזה עובד.אבל היום אני הולך לשדרג את המחשב ולא באה לי לקנות מארז חדש בגלל USB(אני צריך קדמי לדיסק און קי).שאלה שלי-האם יש פטרון לתקלה כזו-האם ניתן לתקן את הUSB? או הבעיה היא בלוח?אני לא מבין גדול אבל נירא לי שעל הלוח יש USB1 ובמארז USB2. תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.