תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, בהמלצת פורופ מפרטי מחשב קניתי את מחשב הבא http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 התקנתי עליו win 7 64bit התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. אני מחבר את המחשב למין אדפטר כזה שמתחבר לחשמל ליד הראוטר ועוד אחד שמתחבר לחשמל בחדר שלי - והאינטרנט לא זז אבל - אם אני מחבר את המחשב הישן בדיוק באות צורה (עם האדפטר) ובדיוק באותו מקום - האינטרנט טס. בנוסף ניסיתי לחבר את החדש עם כבל באופן ישיר לראוטר וזה עדיין לא זז. מה שאומר שזה כנראה משהו במחשב ןלא באינטרנט... השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי האם הכרטיס רשת הותקן כמו שצריך ונראה שכן.. (בmanage על my computer הוא מראה אותו ואומר שהוא הותקן כמו שצריך) אני כרגע מנסה להתקין עדכונים לwi…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???
-
קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נותן את הסיסמה לכניסה למחשב בהפעלה, הוא כותב לי: ההתחברות לשירות User Profile Service נכשלה. אין אפשרות לטעון פרופיל משתמש. איך אני מציל את החומר שיש לי על הדיסק, או איך מתקנים את הבעיה בלי למחוק את ההארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז נתחיל את הספור: הלך לי ה-איוררור של ה-גשר הצפוני.. החלטתי לנסות לשקם את העניין. לקחתי ממחשב פנטוים ישן מאורר בגודל 60 מ"מ נדמה לי..בעזרה של צוואר בקבוק שוקו ומעט דבק יצא מצוין.. בכל מקרה אחרי זה אמרתי אם כבר אז כבר, לקחת מאורר ישן של ספק ולקחתי את ה- קונקטור של המאורר של הגשר הקודם ואירגנתי משהו ואחלה עובד. החלטתי לנסות אולי להעלות קצת את הוולטז של המחשב, זכרון ו-כרטיס מסך ממש בטיפה.. אני מתחיל את המחשב, יופי.. ואז כיביתי אותו.. הדקלתי שוב, נדלק לשנייה נכבה אחרי 2 דקות. אמרתי עזוב נחזור למצב המקורי, שמתי את ה- jumper של ה- reset bios והחזרתי.. אין לא פועל כלום, לא שנדלק ונכבה.. אין שום סימן לחשמל. אחרי זה ניסיתי גם להוציא את הבטריה אין לא קורה כלום.. עכשי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i tried every thing i re the win 7 i did restor to an early point i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2 but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc sombody can tel what the problem is? hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up? thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי תמשחק קומנד אנד קונקיור גנרלס התקנתי אותו הכול היה בסדרררררררר באתי להכנס הוא חושב קצת ואז הוא עושה לי לא מגיב לא מבין למהההההההההההההההההה ?????????????????????????? תעזרו איך יש דרך לשפר תמהירות של המעבד intel celeron 400mhz 192mbddr
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דרך סטים את המשחק פורטל 2, בכל הפעלה המשחק קורס לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיאה ממש כשאמור להגיע התפריט הראשי של המשחק. גם חבר סובל מאותה הבעיה ושנינו משתמשים בכרטיס מסך של ATI, אחרי הרבה שיטוט באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה אך שום פיתרון לא עבד (עדכון דרייברים, לנסות להיכנס ללא אינטרנט וכו'...) אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i have a problem with my pci tv card. the model is SINOVIDEO SV1300 but recognized as SAA7130 TV CARD VIDEO CAPTURE. its a cheap one but good enough for me. the problems started about a week ago. when i opened the WINPVR that i watch the tv trought it wasnt showing anything (not the usual black screen but something else like it was stuck with the picture of the background). i tried to reinstall the driver using the disk and it worked. when the problem become again i tried to reinstall the drivers but it said that no device was found. when the windows comes up it founds a new device "multimedia controller" and i install it. when i try to install the winpvr program using…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD של 500 GB כשהחלוקה של הזכרון היא 50 לC והשאר בD אחרי זמן מה נגמר לי הזכרון בC (אני עומד על ג'יגה כרגע ) אבל מבדיקה על כל התיקיות בC כולל קבצי הפעלה מוסתרים נראה שצריך להיות 10 ג'יגה פנוי בכונן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא טחון אבל מה לעשות... אז ככה מדי פעם המחשב קופא לי בצורה אקראית לחלוטין (לא משנה באמצע מה אני, לא משנה כמה זמן הוא דלוק וכו') המחשב נתקע ואני שומע רעשים כמו של חריקה מהרמקולים. הטמפרטורות של הלוח,מעבד, כרטיס מסך - בסדר גמור. ההרדיסק טוען שהטמפ' גבוהה אבל הכונן לא חם - כנראה שהחיישן מזייף (בכל מקרה אני 99% שהבעייה היתה עוד לפני ההרדיסק) הרצתי MEMTEST - בסדר גמור ואחרי כל זה - עדיין יש בעיה. המחשב הוא זה שמופיע במפרט. אני מוכן לשמוע הצעות (אפילו הזויות) מה יכול לגרום לזה כי לי נגמרו הרעיונות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי לוח אם חדש, עם מעבד שאיני בטוח שהוא תקין והמחשב לא נדלק. יכול להיות שזה בגלל שהמעבד לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה השיטה הנכונה לקבוע כי ספק נשרף או לוח או שניהם. האם חיבור ספק שמיש ללוח מקולקל יכול לגרום נזק לספק , אניי מניח שחיבור לוח תקין לספק מקולקל יכול להסתיים בלוח שרוף. אפשר הסבר קצר על הנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב התחיל להכנס מעין הילוך איטי במשחקים + סרטים. כלומר הסאונד הופך להיות ממש איטי כמו כן התמונות. ממש כאילו המחשב נכנס להילוך איטי. לא שמתי לב אם זה קורה או לא קורה בעבודה רגיל (גלישה וכו). כמו כן הופיעו אחרי כמה זמן גם מסכים כחולים. בוצע פירמוט למחשב ונקיון מאבק זה עזר ליום אחד כעת אני צופה בסרט והבעיה קורה ממש לשניה או כמה שניות ולא באותו מידה כמו שהיה שלא היה מאפשר לעבוד בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני ינסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב זה מסובך אני בתחום העבודה שלי מדפיס משהו כמו 200 דפים שונים ביום אני שולח להדפסה משהה את המדפסת ובסוף היום מדפיס הכול רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול להדפיס פעמיים הכול בלי לשנות לשתי עותקים בכול הדפסה משום שבסוף היופ אני הצטרך למיין את הדפים כלומר אם יש איזהו שהיא דרך לשמור את הקבצים שנשלחו להדפסה ואחרי ההדפסה לשחזר ולהדפיס שבו מקווה שהבנתם תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר בעיה הרבה זמן שהכונן דיסקים באמצע עבודה במחשב פיתאום נעלם,ומתי שהוא נעלם המחשב ניתקע לאיזה 3 שניות וחוזר,וזה מפריע כי עם אני במשחק זה תוקע אותו,ורק אחרי ריסט למחשב הכונן חוזר,חשבתי על רעיון שאני פשוט יסיר אותו ממנהל התקנים,ומתי שאני יצטרך אותו אני יעשה סרוק שינויים בחומרה ואז זה חוזר,ואחרי שאני מסיר אותו ועושה ריסט הוא חוזר ואני לא רוצה!!! יש שיטה לעשות להגדיר משהוא במחשב שהוא לא יתקין לי תחומרה לבד?? שאני יגיד לו לא להתקין,כי איך שאני מדליק תמשחב הוא אומר לי זוהתה חומרה חדשה והוא מתקין אותו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי משחק בלפטופ והופיעה לי הודעת ארור של המקשים הדביקים והחלטתי שאני נפטר מזה סימנתי איזושהי פיסקה שהיה רשום נראה לי לבטל מה שקשור למקשים הנ"ל. בקיצור נמקלדת בלפטופ לא עובדת, לעכבר יש אפשרות תזוזה אבל לא כניסה לתיקייה/קובץ... מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. החל מאתמול התחלתי לקבל מסך כחול כמה דקות אחרי הפעלת הווינדוס. מדובר בווינדוס 7. המחשב די חדש לכן אני לא מאמין שיש בעיית חומרה ולכן אני מאמין שזו בעיית דרייברים. מצורף קובץ DMP. אשמח אם מישהו יצליח לפענח את הבעיה כי אני לא הצלחתי. תודה! http://www63.zippyshare.com/v/24134748/file.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-