תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB אני צריך לדעת כמה דברים : 1.המחשב הפסיק לעלות בכלל את המסך הראשון כאשר הכנסתי והוצאתי את הכרטיס המסך(כדי לנקותו) כאשר המחשב היה כבוי אך מחובר עם כבל ספק כוח לחשמל.(המחשב היה אז עם כרטיס 1900 GT READON לוח אם 975G INFINITY של DFI,ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB) הטכנאי הוציא את הלוח האם והכרטיס מסך בטענה שבמעשי דפקתי אותם,והחליף אותם בלוח האם המצויין בהתחלה(ASTROCK) השאלה שלי האם מה שאמר נכון? ,. 2.הטכנאי החזיר לי את המחשב עם הלוח אם החדש ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB בטענה שהדיסק קש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hitman Blood Money קיבלתי את המחשב חדש .. מפרט מעבד amd 64 939 3500 + לוח אם 939DUAL-SATA2 s939, ULi, AGP, PCI-E asrock ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? זיכרון 1 gb 400 וכרטיס מסך ראידון 9700 פרו אז כמו בכותרת אני מנסה להריץ את המשחק הוא פעול , השאלתי אותו מחבר אגב . הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים הכל מעודכן ממש קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים וזה לא הגיוני ! שהכרטיס מסך עד כדי כך צולע , אני מתכוון לגמגומים במשחק ... כמאט ואי אפשר לשחק אוטמט הוא קובע לי את ההגדרות הכי גבוהות ורזלוציה 1024 768 מבלי שאני יגע .. והמשחק צולע .. החלטתי להוריד איכות ומוריד איכות ומוריד על הכי low וזה עדיין מגמגם כאילו כל ההגדרות גבוהות , ואני שובר את הראש ולא מבין ! עד כדי כך הכרטיס מסך שלי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שי לי בעיה מהדיסק קשיח הוא מתחיל בזמן האחרון לעשות רעשים כמו של טרקטור קטן לא מאוורר אלא הדיסק הקשיח זה כיאלו יש לו קריזות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הד''וח שגיאול הוא: חתימת שגיאה: BCCode : f4 BCP1 : 00000003 BCP2 : 8630EDA0 BCP3 : 8630EF14 BCP4 : 805C7478 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 תוכן דו''ח שגיאות C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa87c.dir00\Mini012306-01.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa87c.dir00\sysdata.xml מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! התקנתי לאחי VISTA במקום XP ,הכל עובד מצויין ,מלבד הכרטיס קול Esi Waveterminal 192M . הורדתי דרייבר שמתאים לויסטה ,אגב ,הוא היחיד שיש באתר שלהם שכן תומך בויסטה אז אין הרבה אופציות. אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: Windows הצליח להתקין תוכנת מנהל התקן, אך תוכנת מנהל ההתקן נתקלה בבעיה כאשר ניסתה לפעול. קוד הבעיה הוא 39. מזה ? לא נתקלתי בזה בחיים.... אשמח לקבל תשובה בהקדם ,אני ממהר וצריך לחזור הביתה (פרוייקט סיום באנגלית יש לי על הראש :-\) תודה רבה מראש. ליאור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אז לפי הכותרת אפשר להבין את הבעיה,המחשב עושה ריסטרט מעצמו באמצע המשחק,אני אראה לכם פה סרטון קצר של 4 דקות,בדקה ה3 החלטתי לכבות את הוידיאו כי ראיתי שפתאום המשחק עובד יותר סביר ואז לאחר דקה הבעיה חזרה והצלחתי לתפוס אותה.(הכל מתועד בוידיאו) המחשב שלי כמו שנאמר גם בסרטון: INTEL CORE 2 DUO E6750 3GB RAM ATI RADEON HD4850 עם אוברקלוק של סאפיר 10% ספק כוח של THERMALTEK 550 וואט הנה הסרטון: Computer Problem Something Like Blue Screen וסליחה מראש על המבטא הרוסי הכבד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום הייתי במחשב הישן של אח שלי הקטן,יש לי אותו 4 שנים אז סתם הייתי באינטרנט,בפורומים,פיתאום המחשב התכבה,ויותר לא רצה להידלק,יש לציין שמתי לב שאני מנתק את הנורה האדומה במפצל ואז מדליק המחשב נידלק ממש לחצי שנייה וישר ניכבה,ממש כזה יש רעש של המאווררים לשנייה ובום ניכבה,ניסיתי לנקות אבק,להחליף את הכבל של הספק מאחורי המחשב לא עזר!,לפי דעתי הבעייה כימעט ב 98% בספק כוח מיפרט של המחשב מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי עם הבעיה בספק אתם יכולים להבביא לי ספק שיתאים למיפרט הזה (כמה שיותר זול!!) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה דחוף לי לדעת, מצאתי מציאה באיביי כונן חיצוני במחיר מאוד טוב, הבעיה שמצויין שיש לו חיבור USB 3.0 ולא מצויין 2.0 רציתי לדעת האם המחשב שלי שאין לו יציאות של 3.0 יוכל לקרוא אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב dell g3 3779, ומאז היום הראשון שלי איתו הוא הציג בעיות בכל הקשור לסאונד. בין אם אני עם או בלי אוזניות פעם בכמה זמן הסאונד וקופץ ומשמיע רעש סטטי למשך שניה ואז חוזר כאילו כלום לא קרה... בדקתי ונראה שכל הדרייברים מעודכנים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ה Windows התעדכן לגירסא האחרונה 1709, ומאז 2 דברים מאוד מרגיזים קרו. 1. אני לא מצליח לחבר מסך ברזולוצייה של 2560X1440 60Hz שכמובן עבד לפני 2. אם אני מוריד דרייבר שפותר את בעיית המסך יש קפאון רגעי כל כמה רגעים בטעות מחקתי את הקבצים ואיני יכול לבצע Roll back אני כבר עובד עצות, כדי לפתור את הבעייה הראשונה הורדתי דרייבר אחר וזה פותר את הבעייה אך כאשר עובדים עם 2 מסכים כל כמה רגעים יש קפאון ואז בעצם מתחילה הבעיה השנייה... אשמח לדעת מה לעשות, כבר ביצעתי איפוס להגדרות יצרן אך השחזור שוב התקין את גרסה 1709. המחשב הוא לפטופ חדש וחזק Dell inspiron 5379, i7-8550, 8GB... אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, באמצע העברת מידע לכונן קשיח חיצוני מדגם WD5000D032-000 ( 500GB של WD מnotebook. בטעות ניתקו לי את החיבור USB, והמחשב נותק מהמחשב. לאחר חיבור המכשיר שוב, המכשיר מזוהה בתור מכשיר ריק, ז''א שאין אפילו מידע עליו שלוחצים עליו או במאפיינים בנוסף לזה שלוקח לו שעה להופיע במחשב שלי. גם לאחר ריסטים אותה בעיה, וגם במחשב נוסף חיברתי אותו והתוצאה שווה. חיברתי אותו למזרים מדיה , והוא מזהה אותו + לחומר שבתוכו. מה הבעיה? למה הוא לא מזוהה במחשב? אי אפשר למחוק\להוסיף חומר לשם. תודה, זה די דחוף יש שם חומר לעבודה שלי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???
-
טוב אז נתחיל את הספור: הלך לי ה-איוררור של ה-גשר הצפוני.. החלטתי לנסות לשקם את העניין. לקחתי ממחשב פנטוים ישן מאורר בגודל 60 מ"מ נדמה לי..בעזרה של צוואר בקבוק שוקו ומעט דבק יצא מצוין.. בכל מקרה אחרי זה אמרתי אם כבר אז כבר, לקחת מאורר ישן של ספק ולקחתי את ה- קונקטור של המאורר של הגשר הקודם ואירגנתי משהו ואחלה עובד. החלטתי לנסות אולי להעלות קצת את הוולטז של המחשב, זכרון ו-כרטיס מסך ממש בטיפה.. אני מתחיל את המחשב, יופי.. ואז כיביתי אותו.. הדקלתי שוב, נדלק לשנייה נכבה אחרי 2 דקות. אמרתי עזוב נחזור למצב המקורי, שמתי את ה- jumper של ה- reset bios והחזרתי.. אין לא פועל כלום, לא שנדלק ונכבה.. אין שום סימן לחשמל. אחרי זה ניסיתי גם להוציא את הבטריה אין לא קורה כלום.. עכשי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכון כשמעלים את המחשב רואים את כל הפרטים על גבי מסך שחור כמו בדוס בזמן האחרון אני רואה P3 467MHZ ובכלל יש לי 933MHZ מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ושמעתי רק דברים טובים ממנו אם זאת אם אני עובר על אחד החוקים בבקשה אנא סליחה. המחשב נייד dell מחיר 3500 3 שנים אחריות למשחק רשת קומבט ארנס ולשרטוט solidworks המחשב שווה תמחיר 3500 ₪ תודה על עזרה וסליחה על חפירה:)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי... קניתי נסטיק חדש אבל כל כמה דקות הוא מתנתק אני מוצא ומכניס ואז שוב יש לי עוד שתי דקות עד הפעם הבאה (אין לי אופציה לחזור לחנות כי היא סגורה בגלל הקרונה) אשמח אם מישהו ידריך אותי מה לעשות תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המחשב החדש, והמחשב הישן עמד כ 3 ימים בצד בלי שיגעו בו (חוץ מהחלפת כרטיס מסך והוצאת כרטיס טלביזיה). כשרציתי להדליק אותו, הוא פשוט לא נדלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. וכן, בדקתי שהוא מחובר לחשמל ושהמתג שמאחורה מופעל... מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש מחשב סביר יחסית, אך משום מה הוא מאוד איטי, ואני לא מבין למה. יש לו ווינדוס 7 SP1, התקנה חדשה יחסית. אין הרבה תוכנות ובדקתי spyware. המפרט שלו הוא: amd athlon 64 x2 dual core 5000+ 2.6 GHZ 2 giga ram לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 3200. אשמח לקבל כמה טיפים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-