תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, מפרט מחשב מדובר I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SeaSonic 400W SS-400ET Active PFC F3 כאשר התחלתי לשחק ב FarCry 4 בזמנו, נתקלתי בבעיה. במשך זמן מסוים בהתחלה הכל כרגיל, אבל אחרי זמן מה המחשב קופא באמצע המשחק לרבע דקה בערך משתחרר וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק למשך זמן? בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך לשכפל מערכת הפעלה עם כל הכלול מHHD לSSD, מחפש משהו יעיל. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 500 GB בדקתי את הדיסק עם 2 תוכנות בדיקת HDD. תוצאה א עם תוכנת HDInspector נותנת לי תוצאה שלילית ומעידה שהדיסק פגום. תמונה מצורפת בקובץ 1 +2 מצד שני בדקתי וסרקתי שגיאות בדיסק עם תוכנת HD Tune Pro בקובץ השלישי, וזה מראה שהדיסק תקין ואין שגיאות. אז מה הקטע פה, מישהו יכול להסביר? אם ה HDD בטוח לא טוב ותקין, אז אני אממש אחריות על המוצר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מה המבצ כולם תראו אני מתחיל בקרוב להרכיב תמחשב הסוסון שלי עכשיו יש לי כמה שאלות אז בבקשה תשובות אוקי נתחיל 1) יש לי ראדון 9800 פרו ואני יודע שצריך לחבר אותו לספק כוח יש לו יצאה מהכרטיס ועד שתי כניסות אני יודע שאחת אמורה להתחבר להארד דסק ולאן השניה??? 2) יש לי כבל IDE מעוגל שיש לו יחבור למסטר וסליב ועכשיו יש לי כונן דיוי והארד דיסק האם זה אפשר לחבר את שניהם על אותו כבל? יענו המאסטר הארד דיסק וסליב הדיודי? זה אפשרי ואיזה השלכות היו על זה??? 3) המערכת היא מבוססת פנטיום 4 ואני יודע שצריך לחבר איזה משהו שוהפך את זה ל12 וולט משהו כזה אם לא אז המחשב לא עולה מה צריך לחבר ולאן??? 4) קניתי בטרפלי של טרמניל טיק זה הפסק כוח שלי ואין לו סיוטצ מאחורה לשנות תמתח מ110 ל 220 וולט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מדובר במחשב חדש שהרכבתי לפני פחות משבועיים. רכשתי SSD חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני משתמש בשני הארד דיסקים ישנים בשביל המדיה וכל התוכנות שמותקנות במחשב. אתמול נתקלתי במסך שחור כאשר הפעלתי את הווינדואס (8.1), חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו בעיה די נפוצה. ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי כדי לנסות ולסדר את הבעיה אך ללא הצלחה. לבסוף החלטתי פשוט לפרמט את הSSD ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, גם ככה מדובר במחשב חדש שלא מותקנות בו הרבה תוכנות וכל המדיה על הארד דיסקים גם ככה. מאז שפרמטתי אחד מהארד דיסקים (זה שעליו היו מותקנות כל התוכנות) לא הופיע, כמובן שניסיתי לאתר אותו בDisk Managment אך הוא לא הופיע שם וגם לא בBIOS. ניסיתי להחליף חיבורים וכבלים ושום דבר לא עבד. לבסוף אפיל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין . מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאפטופ השבוע, Fujitsu-Siemens Esprimo V6515. מריץ ויסטה עם כל העדכונים, 2 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8200M G. בעבודה רגילה אין בעיה, אבל כאשר צופים בוידאו (לא משנה אם זה סטרימינג או קובץ מהמחשב, ולא משנה אם הוא משתמש ב ffdshow או לא), אחרי זמן מסוים (בין רבע שעה לכמה שעות), מתקבל BSOD (מצורף קובץ טקסט שמכיל 4 דאמפים). יש שני סוגים של הודעות שגיאה בדאמפים, ומקורם מיישומים שונים (כשהאקספלורר התרסק זה היה בסטרימינג, כש- mplayerc התרסק זה היה קובץ מהמחשב). אני לא יכול להתקין דרייברים חדשים של nVidia, מתקבלת הודעת שגיאה שיצרן הלאפטופ רוצה שיורידו עדכונים רק מהאתר שלו, ואין שם. בכל מקרה הדרייברים המותקנים חתומים, גרסה מלפני 3 חודשים. התקנתי והרצתי את המבחנים של…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח: asus p4s800d-x מעבד p4 3000MHZ HT זכרון: samsung 256X2 הארד דיסק קודם שנשרף היה maxtor בנפח 80 ג'יגה SATA החדש שקניתי WD 160GB ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ובתחילת ההתקנה המחשב מבקש לפרמט בתצורת DOS ואחרי הפירמוט אפשר להתקין ווינדוס. הבעיה היא שבהתקנת XP אחרי שהמחשב טוען את קבצי ההתקנה - מופיעה הודעה שהמחשב לא מזהה אף כונן קשיח שמחובר ולכן צריך ללחוץ f3 לצאת מההתקנה. כבר יומיים שאני מנסה כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח מישהו נתקל בזה? למישהו יש פתרון? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה הדיסק דיי חדש תאמת אני מתלבט אז זה משו שהוא בעייתי וצריך להחליף או שזה לא משמעותי.... מצורף צילום מסך של התוכנה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת win 7 64 bit על מחשב חדש (זה המחשב שלי שמופיע במפרט מחשב ) הופיע מדי פעם מסך כחול (במיוחד במשחקים- mw2-) עם הודעה משהו בסגנון - שהוא זורק כתובות פיזקליות וליד זה מספרים רצים- לא הספקתי לצלם זה קורה מהר מדי. פירמטתי את ההארד דיסק אתמול (seagate ST3500418AS ) והתקנתי שוב אתמול, כבר בהתקנה בשלב שבו המחשב עושה פעם ראשונה ריסטרט וחוזר להתקנה קיבלתי עוד פעם מסך כחול- המחשב איתחל את עצמו וחזר לאותה נקודה ההתקנה, סיימתי את התקנה ולאחר כמה שעות עבודה קיבלתי שוב מסך כחול כמו כן אח"כ היה משהו מוזר שבו לא הייתי יכל ללחוץ על הסמלים בלוח העבודה (על התחל ושורת משימות היה אפשר ללחוץ) עד שלא אתחלתי את המחשב. עשיתי בדיקה לזכרונות עם memtest 86 במשך לילה (מצורפת תמונה),…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או לחשב את הצריכה של הרכיבים? המפרט שלי נמצא ב profile תודה, HaimTS
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב DELL XPS 15Z חדש. בדרך כלל מס' דקות או אפילו שניות מההפעלה שלו הוא נתקע והמסך מרצד - ממש משתולל (ממש "סערה" של פיקסלים) זה לא קשור דווקא למערכת ההפעלה, גם שניסיתי לפתוח הגדרות בBIOS זה קרה. שמתי לב שגם בדיוק באותו זמן המאוורר מתחיל לפעול (מתחמם?) מדובר במחשב חדש! האם זו בעיה בכרטיס המסך? במעבד? בBIOS? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המחשב החדש, והמחשב הישן עמד כ 3 ימים בצד בלי שיגעו בו (חוץ מהחלפת כרטיס מסך והוצאת כרטיס טלביזיה). כשרציתי להדליק אותו, הוא פשוט לא נדלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. וכן, בדקתי שהוא מחובר לחשמל ושהמתג שמאחורה מופעל... מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק את המשחק Dekaron וזה פתאום יוצא לי מהמשחק וכותב לי את זה : http://up352.siz.co.il/up3/mzfxgmzgmzmi.png פעם זה היה קורה לי ממש פעם במלא זמן ופתאום עכשיו זה קורה לי כל 5 7 דקות. אני לא יודע מה זה אבל זה ממש מעצבן וזה מלחיץ אותי כי הכרטיס שלי די יקר 460GTX 768MB והמשחק קורס לי כל 5 דקות . כשהוא קורס הוא עושה מסך שחור לשנייה וחצי שתיים בערך ואז הוא יוצא ל-Desktop רגיל או שלפעמים הוא עושה מסך שחור ומצליח להישאר במשחק. למה זה קורה ? תודה רבה רבה רבה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנורה הירוקה אמורה לדלוק כאשר קיים חיבור תקין בין כ' הרשת בלוח לבין רכיב הרשת בצד השני (ראוטר, מודם, כ' רשת במחשב אחר וכו'..). הנורה הירוקה דולקת בצורה רצופה כמו שצריך בשעת החיבור עם ה Alcatel SpeedTouch Home, אך הנורה הכתומה, שאמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, לא דולקת/מהבהבת בכלל. הלוח NF7-SL Rev. 2, גירסת ביוס עדכנית - 16, הקישור בין האלקטל לבין המודם מתבצע במהירות של 10 מגהביט לשניה, ייתכן שהנורה הכתומה אמורה לדלוק רק כאשר מתבצע קישור ב100 מגהביט לשניה, אבל אין לי כאן האב/סוויץ' במהירויות כאלה ע"מ שאוכל לאמת את זה. בכל אופן, בחוברת כתוב שהנורה אמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, בלי שום דגש על סוג ומהירות הקישור. המממ... מה קורה אצלכם, בעלי הלוח הנחשק …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שילשום לפני השל שפקד אותנו החלטתי סוף סוף לקנות כבל svideo עם מתאם על מנת לצפות בסרטים על הטלוויזיה עם רמקולים של מערכת הסטריאו (מערכת קולנוע ביתי עלק). בקיצור הסרטים פעלו עשר מלבד סרט בפומטים mpeg ו Xvid אבל DIVX פעל 10. בקשר ל xvid ניסיתי קודקים מגרסאות שונות כולל החדשה ביותר אל לא הצליח ליאפילו להעיר אותו עם fourCC לdivx פשוט יש לי הודעה שנכשלאו בגלל כרטיס מסך ישן (s3 IX ) אבל על המסך של המחשב (הנייד) פעל עשר. בקשר לmpeg הסרט הוקרן באיטיות אבל על המחשב רגיל . אה גם ניסתי להשתמש ב fddshow האחרון במקום Xvid לא עזר לי. בבקשה תעזרו לי כי יש לי עוד יום חופש מחר ובא לי על עוד סרטים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו בביוס נתפס במחשב לא ניתן להיכנס לביוס הוא נותן שמנסים להיכנס 1/2 תמונה של משהו מעוות בביוס אין דרך לעדכן ביוס יש דרך לאפס את הביוס כדי להיכנס
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם החיבור HDMI בין המחשב למסך טלוויזיה. אין לי מושג מה זה, לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי הוא חדש Gtx760, אבל אני גם לא סגור על זה שזה הטלוויזיה, כי מחובר אליה גם ב HDMI סוני 3, והוא פועל כמו שצריך יש לי 2 חיבורים זמינים, חשבתי אפילו אולי זה רק אותו חיבור ספציפי וניסיתי לחבר בדיוק איפה שמחובר הסוני, גם לא פעל, וזה משגע אותי אין שום סיבה שזה לא יעבוד, הדרייבר של המסך מעודכן. לא יודע, אולי למשהו אחר יש רעיון, וגם לא נראה לי שזה הכבל עצמו כי ניסיתי לחבר עם הכבל של הסוני גם לא פעל. בקשה אם משהו מבין בזה ויכול לעזור לי, נגמר לי הרעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חודש התחילה הבעיה והסתיימה שנהרס לי הדיסק קשיח, עכשיו קניתי לפני יומיים דיסק קשיח חדש ועוד פעם יש לי מסכים כחולים עם רעש חזק, בינתיים קרה לי פעמיים, עשיתי בדיקת מאמץ והכל תקין ניקיתי את המחשב, לא יודע מה כבר לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול קיבלתי מארה"ב סוף כל סוף את העכבר logitech preformance MX , עכבר לייזר אלחוטי עם טכנולוגית ה dark field. בכל מקרה , חיברתי את התקן הקליטה הקטן ל USB והעכבר היה דלוק , בשניה הראשונה כביכול המחשב זיהה את העכבר כי התוכנה של לוג'יטק SETPOINT רשמה את הדגם שלו והציגה את התמונה שלו אבל העכבר לא פועל. הפוינטר לא זז. המנורה האדומה (התחתונה מבין ה 3) כל הזמן מהבהבת בלי הפסקה , גם לאחר לילה שלם של טעינה היא מהבהבת כל הזמן (גם בזמן טעינה הבהבה). דברים שניסיתי : להחליף בטריה , שמתי בטריית 2700 של GP חדשה וטעונה במלואה. עשיתי UNPAIRING עם העכבר וניסיתי לעשות REPAIRING ועכשיו בכלל העכבר לא מזוהה. ניסיתי את ה USB עם 3 יציאות שונות , כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-