תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שברשותי מתכבה לבד בזמן שהוא טוען את הWINDOWS או לפעמים גם לפני וגם אחרי העניין הוא שהוא לא עושה ריסטרט הוא פשוט מתכבה לגמרי כאילו יש איזה קצר או משהו כזה, החלפתי לו ספק לספק חדש וניתקתי לו את כל המחברים החשמליים חוץ מהלוח אם, אבל הוא עדיין מתכבה כמה שניות אחרי שהוא נדלק. בחיים שלי לא קרה לי שמחשב התכבה לגמרי לבד בדרך כלל אם יש בעיה בחומרה הוא עושה ריסטרט או שהלוח אם לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה? והאם הבעיה יכולה להיגרם עם על ידי תקלה בכפתור ההדלקה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני החג לא הצלחתי להעלות את הווינדוס ומה שקרה הוא שבדיוק במסך הפתיחה של הווינדוס המחשב ריסטט. חשבתי שמדובר בזיכרונות אך ניסיתי כל פעם עם זיכרון אחר והבעיה נשארה בעינה. היום פירמטתי את המחשב ולאחר שימוש של כשעה חזרתי אחורה למצב הקודם (ריסטרט בעמוד הפתיחה) יכול להיות שמדובר בהארדיסק תקול או בלוח-אם תקול. איך אני יכול לדעת איפה הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהגעתי היום הביתה, המחשב די זחל. בגלל שהפעלתי תוכנת הורדה כמה ימים ברצף, זה היה נראה לי הגיוני, אז אתחלתי את המחשב. המחשב הגיע למסך הכניסה לווינדאוז ואז השחיר - ללא פעילות הארד דיסק מוחלטת. עשיתי ריסטרט ונתתי למחשב לעלות שוב, אותו סיפור. נכנסתי ל SAFE MODE. תוך כדי שהקבצים עולים, במסך DOS, נכתבה לי הודעה "PRESS ESC TO CANCEL 347BUS.SYS" לא לחצתי, ההודעה נעלמה, והמחשב נתקע. ניסיתי שוב, אותו סיפור. ניסיתי שוב SAFE MODE, אלא שהפעם לחצתי ESC, אחרי דקה הייתי בSAFE MODE. עשיתי בדיקת SCANDISK ולא היתה בעיה. מיד אחרי הבדיקה, במסך התכלת הזה, היה רשום לא נמצאו בעיות, ואז, מעלה את WINDOWS, ושם על המסך הזה זה נתקע... מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נתקע בכל פעם שאני מריץ איזה סרט, וגם התחיל להתקע לי הCOH לפעמים זה קורה מיד ולפעמים אחרי כמה שניות. המחשב נתקע לגמרי ורק ריסט מציל אותו, לפעמים המסך נכבה ונכנס לסטנדביי - כאילו שאין שדר מהכ. מסך. עדכון דיירבר לכרטיס מסך גרם למחשב כולו לעבוד בצורה איטית אז אני עדין עובד עם דרייבר ישן. רעיונות ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב במקום לשמוע שני צפצופים קצרים אני שומע צפצוף ארוך והוא לא פוסק!!!! והמחשב לא עולה... המסך אומר שהמחשב לא מחובר אליו..... אין לי מושג מה לעשות במיוחד שאני לא יודע מה עוללתי למחשב המסכן... אתמול בלילה כיביתי את המחשב [הכל עבד טוב...] והיום הוא עושה לי את זה... =[ =[ =[ יש לציין שלא עושיתי שום אוברקלוקינג... מפרט : intel p4 3.2GHz 2gb 533MHZ לוח אם Gigabyte GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, RAID, PCI-Express, ATX enemerex liberty 500w צריך עזרה דחוף!! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שילשום לפני השל שפקד אותנו החלטתי סוף סוף לקנות כבל svideo עם מתאם על מנת לצפות בסרטים על הטלוויזיה עם רמקולים של מערכת הסטריאו (מערכת קולנוע ביתי עלק). בקיצור הסרטים פעלו עשר מלבד סרט בפומטים mpeg ו Xvid אבל DIVX פעל 10. בקשר ל xvid ניסיתי קודקים מגרסאות שונות כולל החדשה ביותר אל לא הצליח ליאפילו להעיר אותו עם fourCC לdivx פשוט יש לי הודעה שנכשלאו בגלל כרטיס מסך ישן (s3 IX ) אבל על המסך של המחשב (הנייד) פעל עשר. בקשר לmpeg הסרט הוקרן באיטיות אבל על המחשב רגיל . אה גם ניסתי להשתמש ב fddshow האחרון במקום Xvid לא עזר לי. בבקשה תעזרו לי כי יש לי עוד יום חופש מחר ובא לי על עוד סרטים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי לכולם, יש לי בעיה כזאת : לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולא יודע מתי ואיפה זה התחיל אבל רק אתמול הבחנתי בזה שהעכבר לא מתכבה (אופטי) כשמכבים את המחשב , אין לי מושג איפה הבעיה בעכבר או בלוח (הוא חדש לגמרי הלוח אם) אולי לפרמט ? מישהו יכול לעזור לי אולי ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מדובר במחשב נייד 10 אינץ LG דגם : X120 ... התקלה היא : רכשתי בטריה חדשה וגם בישנה אין טעינה בכלל אבל אם יש חיבור ישיר לחשמל המחשב נייד נדלק ועובד ללא טעינה של הבטריה , המחשב לא מטעין את הבטריה בכלל רק מקבל מתח לעבוד. ובנוסף כאשר מזיזים את המחשב תנועה קטנה ברגע שהוא עובד הוא קופא ונתקע , ללא תזוזה אפשר לעבוד איתו שעות . אני נוטה לחשוב שזה לוח-אם אבל ההשקעה בהחלפה בחדש לא משתלמת ? האם זה באמת הלוח האם ? האם ניתן לתקן את הרכיב הבעייתי בלוח ? מה העלות והאם שווה השקעה ?
-
שלום חברים, המחשב שלי עובד על מערכת הפעלה windows 7 home basic. המחשב עובד מצוין..אך כאשר אני מכבה אותו או עושה ריסטארט הוא מתחיל לעלות כרגיל, ולאחר מכן מופיע תקלה במסך שחור שמציע לי להמשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל או לבדוק מה הבעיה...(בעזרת החיצים במקלדת ובנוסף 25 שניות לבחירת המשך..)כאשר אני בודק מה הבעיה אין בעיה והווינדוס מתחיל את עצמו..ובמסך טעינה הוא נתקע-פשוט טוען שעות במקום 15 שניות בערך.....וגם אם אני מפעיל אותו בלי פתרון הבעיות הוא נתקע...לאחר 3 שעות של משחקים עם המחשב הצלחתי לעלות אותו ..וישר באתי לכאן לכתוב על הבעיה...האם אני צריך להכניס דיסק של ווינדוס 7 ולעשות repair? חייב את עזרתכם..תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האים אוכל להרכיב כרטיס מסךSapphire AMD Radeon HD 7750 1GB GDDR5 על הספק הזה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי את רכיב הבלוטות למחשב שולחני, שעבד יפה כמעט שנה, ועכשיו כל כמה שעות יש מעין ניתוק שלו , אני עובד עם עכבר בלוטות' ומדי כמה שעות הוא פשוט לא עובד, מה שמוזר הוא שהוא עדיין מזוהה ב show bluetooth devices אבל בשביל לחבר אותו בחזרה צריך לעשות delete device ושוב פעם למצוא ולהתקין אותו, אותו דבר עם המקלדת בלוטות' ניסיתי להחליף סוללות, וגם קניתי עוד מתאם מתוצרת שונה, אותה התוצאה... האם נתקלתם? האם ישנה תוכנת בלוטות' לא של מייקרוסופט המובנית בווינדוס? מכיוון שזו יכולה להיות רק בעיה בתוכנה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל האתרים בשימוש עם שם משתמש וביציאה מהם אני צריך להשים את הסיסמה מחדש. כל זה קורה אחרי שישחקתי קצת עם ההגדרות בחשבון אבטחה ב google, אבל אני לא זוכר איפה משנים חזרה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. איך להתקין על CD, תוכנה כלשהי - לא קבצי מדיה: סרטים, תמונות מוסיקה ולא וינדוס - להפעלה מדיסק שגם יהיה דיסק איתחול (Bootable), ולהתגבר על זה שהתקנה רגילה של התוכנה בכונן (C) שותלת קבצים ב - Registry וב – Windows>System 32 ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי ! אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, והחלטתי להעביר כרטיס טלוויזיה PCI מדגם Asus Tc 7314. הכרטיס היה מחובר ללוח אם בחיבור נוסף מלבד הסלוט עצמו, וקצת התקשתי בניתוק. לאחר שהצלחתי לנתק אותו וחיברתי את המחשב מחדש אין תצוגה בכלל, וגם אין שום צפצוף תקלה מהלוח אם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס מסך מספר פעמים, וגם את הכונן הקשיח, ואפילו להוציא ולהכניס את הסוללה של הלוח אם, אבל שוםדבר לא עזר. לוח אם׃ ASUS A8V DELUXE כרטיס מסך׃ GeForce 6800GT תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול קיבלתי מארה"ב סוף כל סוף את העכבר logitech preformance MX , עכבר לייזר אלחוטי עם טכנולוגית ה dark field. בכל מקרה , חיברתי את התקן הקליטה הקטן ל USB והעכבר היה דלוק , בשניה הראשונה כביכול המחשב זיהה את העכבר כי התוכנה של לוג'יטק SETPOINT רשמה את הדגם שלו והציגה את התמונה שלו אבל העכבר לא פועל. הפוינטר לא זז. המנורה האדומה (התחתונה מבין ה 3) כל הזמן מהבהבת בלי הפסקה , גם לאחר לילה שלם של טעינה היא מהבהבת כל הזמן (גם בזמן טעינה הבהבה). דברים שניסיתי : להחליף בטריה , שמתי בטריית 2700 של GP חדשה וטעונה במלואה. עשיתי UNPAIRING עם העכבר וניסיתי לעשות REPAIRING ועכשיו בכלל העכבר לא מזוהה. ניסיתי את ה USB עם 3 יציאות שונות , כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי להבין את משמעותה יש לי 2 מחשבים בבית 1נייד ו1נייח(שולחני) הנייד טיפה יותר חלש מהנייח אך הוא סוחב מצויין+ את המשחק החדש של הארי פוטר למרות שזה אמור להיות בנייח המפרט של שניהם בקצרה: נייד של hp http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html *גירסת כ.מסך עם 1 גיגה והנייח(שולחני) מעבד 4 ליבות אינטל 9505 כ.מסך ATI 4870 של שאפר עם 1 גיגה זיכרון וגוף קירור לוח אם גיגה בייט p43 (לא ממש זוכר דגם 4 גיגה זיכרון מחולק 2 סלוטים של 2 גיגה (מהירות 1300) הארד דיסק1 טרה זהו פחות או יותר מה שקורה שבנייח (שולחני) המחשב מעלה לי את המשחק נותן לי לשחק כמה דקות ואחרי 5 דקות בערך מתכבה חשוב לציין…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-