תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מזה זמן מה המערכת שלי עושה בעיות.. מדי פעם המערכת שלי מקפיצה הודעת BSoD שממנה יכולתי לקחת את המידע: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" לצערי ממה שחיפשתי לא מצאתי פתרון מועיל.. כמו כן מה שקורה בזמן הפעלת משחקים (לא מיידית אלא אחרי זמן מה) המקלדת והעכבר נכבים ואינם מגיבים, המסך מראה תמונה תקוע, מנורת הדיסקים הקשיחים במארז אינה מהבהבת כלל, רק המאווררים עובדים במארז, בספק הכוח והלדים של לוח האם.. הרצתי את OCCT: CPU: OCCT - בקושי עברה דקה וכבר יש הודעת שגיאה על המעבד.. הסתכלו במפרט שלי בכדי לקבל תמונת מצב שלה המערכת שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה. מחשב חדש CORE I5 3450 IVY של צ'מפיון ( סמסונג ) עם לוח אם של אינטל DB75SEN שיש עליו כרטיס קול מובנה של REALTEK ומחובר לו כרטיס מסך GALAXY GF630 עם יציאת HDMI ( יש לו כרטיס קול משלו ) , על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 HOME . הבעיה מוזרה . הכרטיס של REALTEK מוציא כל הזמן הודעות הזהרה על חיבור וניתוק אוזניות בכניסה הקדמית . בפועל אין שום אוזניות מחוברות , החיבור מעולם לא היה בשימוש . עדכנתי את מנהלי ההתקנים של כרטיס הקול על הלוח לעדכניים ביותר . הכרטיס משמיע מוזיקה וצלילים בלי בעיה אבל כל הזמן אני מקבל את ההודעות האלה של חיבור ניתוק. למישהו יש רעיון ??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב שפתאום הפסיק לפעול , החלפתי ספק לא עזר , מה שמוזר זה שבלי שהמחשב יפעל הנורה על המארז דולקת . ניתקתי הכל ועדיין המחשב לא נדלק .. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ NC6320 שעבר פירמוט ומאז הדרייבר של כרטיס המסך שלו לא עובד. המחשב עובד על רזולוציה טבעית עם הדרייבר המובנה של WINDOWS XP אבל כשמתקינים את הדרייבר של אינטל מתקבל מסך שחור. אני לא חושב שהבעיה היא בדרייבר כי גם כשאני מנסה להעלות UBUNTU מLIVECD המסך נעשה שחור כשאני מנסה להעלות רזולוציה. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ישן של Maxtor בחיבור IDE, חבר שלי נתן לי אותו עקב מעבר למחשב חדש.. הקיצר, לפעמים ההארד דיסק עובד מעולה.. מילאתי 95% מתכולתו, אפילו התקנתי עליו מערכת הפעלה.. אבל לפעמים אין לו חשק לעבוד! בזמן פעילות המחשב קופא, או מופיע מסך כחול, או שמערכת ההפעלה שעליו לא עולה.. האינדיקציה שלי שההארד דיסק בעייתי זה שהמחשב שלי עובד חלק בלעדיו! מה הבעייה שלו? אפשר לתקן איכשהו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממישהוא מכיר תוכנה טובה שיודעת לגבות את כל ההארד דיסק כמו שהוא אני מחפש משהוא שיעשה את מחוץ לווינדווס
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחחשב נותן לי מסכים כחולים בתדירות גבוהה אם משיהוא יודע איך מסדרים את זה אני ישמח לדעת עוד קצת אינפורמציה מwho crashed On Fri 25/03/2011 08:20:49 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032511-21278-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x70740) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF80002A98EB0) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel fail…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב עם מעבד E6300 או E6400 אני לא בטוח כרטיס מסך Geforce 8400GS (לפני כן היה לו ATI X1650PRO) לוח אם של ASUS P5VD2-MX (אם אני לא טועה) ויש לו ספק כח ג'נרי של 450 ווט אם אני לא טועה ויש לו אותו משהו כמו שנה בערך אם לא יותר. הוא קנה לפני כמה זמן מסך 24 אינצ' של סמסונג והוא עובד על רזולוציה של 1920X1080, ממתי שנשרף לו המאוורר של הכרטיס מסך והוא החליף את הכרטיס מסך על הלוח אם התחילו לו בעיות שהמסך נכבה ונדלק. הוא עובד עם תוכנות גרפיות של אנימציה ותלת מימד ועריכת וידאו ותמונות. יש מצב שזה הספק כח , מכיוון שהוא עובד על רזולוציה גבוהה והספק כח לא מצליח לתפקד בצורה יעילה בהעברת כמות הזרם המספקת ? יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות חוץ מספק כח? בדקתי איתו בלוח בקרה שבאפשרו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מסך VP930 שקניתי בזמנו בממון רב. עבד יפה מאוד עד שלאחרונה התחיל לקרטע. הבעיות עברו מספר גלגולים (בעיות צבעים שלא ברור לי אם היו באמת או לאו - אחי השתמש בו והיה נדמה לי שהבעיה נפתרה בזמנו) כשכרגע לוקח לו זמן בלתי מבוטל להתחיל לעבוד (10-20 דק'), אע"פ שלאחר מכן עובד כייאות. אפשרי שמדובר בספק כוח שמסיים את חייו, שכן השקע בחדר שבו הוא היה מחובר בעייתי והיה מתנתק\סובל מבעיות מגעים לאורך השנים האחרונות. בכל מקרה - האחריות עליו פגה ולפני שאני זורק אותו רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר לעשות בנדון, האם מישהו מכיר מעבדות שיהיו אולי מוכנות לטפל בו בירושלים? האם יש משהו שאפשר לעשות בעצמי? אם יש צורך בעוד מידע, אשמח לספק. תודה מראש, יונתן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחילה לי בעיה שאני לא רואה כלום במסך, המסך שחור. המחשב נדלק, יש נורות, מאווררים עובדים אבל שחור... המסך תקין, בדקתי אותו עם מחשב אחר. חשבתי שהכרטיס מסך שלו לא תקין אבל חיברתי אחד אחר ועדיין אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר והוא עובד. מה עוד יכולה להיות הבעיה? נתונים: לוח אם gigabyte ga-8s648 p-4 2.8ghz 512mb geforce fx5200
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: אינט פנטיום e6300 dual core 2.8gh לוח אם : gigabyte ep43-ds-3 זיכרון: 4gb כרטיס מסך: ati radeon 4850hd המחשב כובה לי לפעמים בלי שום סיבה נראת לעין עלה בדעתי שזה מהאינטרנט כי הוא כובה בדרך כלל כשאני באינטרנט ולא באמצע מסחק/סרט וכו' אם יש למישהו רעיון או פיתרון אני יודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי היום בכרטיס מסך חדש - HD6850. עם הכרטיס הקודם לא הייתה לי בעיה כלל (HD3870). המסך שלי הוא טלויזיה של פיליפס דגם 9704H ארבעים אינץ'. הבעיה היא שמדי כמה דקות המסך הופך כולו לירוק ואז חוזר לתצוגה שהייתה (בין אם זה המערכת הפעלה או משחקים) בצבע ורוד! לאחר יום שלם של ניסיונות לפתור את הבעיה אני חושש שהכרטיס פגום. התקנתי דרייבר עדכני, הסרתי אותו, התקנתי דרייבר שהגיע עם הכרטיס - לא פתר את הבעיה, בשני הדרייברים הבעיה מתרחשת. החלפתי חיבורים בכרטיס מסך, גם ב DVI וגם ב HDMI זה קורה. החלפתי כבל HDMI - לא עזר. כשהמסך הופך לורוד הייתי משחק קצת עם החיבור של הכבל לכרטיס מסך וזה היה נפתר. אבל היה מקרה אחד שגם ניתוק וחיבור מחדש של הכבל דרש כמה שניות בשביל שהתצוגה תסתדר. אי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים פירסמתי כאן נושא שבו הייתה לי בעיה עם כרטיס המסך שגרם ללוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) להיתקע בשלב האחרון של ה vga detection. שם ציינתי שהמחשב נתקע קודם כל בשלב ה-dram detection אך פתרתי זאת זמנית כאשר הוצאתי את 2 הסלוטים ממצב ה-dual channel והכנסתי אחד מהם ל-single channel. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365321.0 ובכן היום התחדשתי לי ב-hd4670 וכמובן שהבעיה עם נורת הזיהוי האחרונה נפתרה (ה-6600 הקודם התברר כפגר אחרי בדיקתו במחשב אחר). כעת אני מנסה להחזיר את הזכרונות ל-dual channel וזה עדיין לא עובד לי. ניסיתי את הדברים הבאים: *מודול זכרון A בסלוט single channel A *מודול זכרון B בסלוט single channel A *מודול זכרון A בסלוט single channel…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תכונה שנותנת את פירוט המחשב בצורה בהירה ומפורטת.עד לא מזמן השתמשתי בתוכנה SIW שלדעתי הייתה מעולה, אך כעת היא בתשלום. אני מחפש תוכנה חינמית. אני בטוח שיש הרבה. למישהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! היום החלפתי כרטיס מסך לכרטיס sapphire 7750 1gb gddr5 מאז קורות לי 2 תקלות : 1. המחשב קופא לאחר כמה דקות של שימוש , המסך מאבד אות ונראה שהמחשב גם נתקע (אין לי אינדיקציה מלבד זה שהאורות במקלדת נכבים) 2. לוקח למסך להידלק ולקבל אות 20 שניות לאחר הפעלת המחשב. אשמח לעזרה! Intel Core 2 Duo E4500 ASUS P5GC-MX/1333 3GB DDR2-SDRAM - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. לכן, הורדתי תוכנה שאומרת מה הקוד של התוכנה וגם הקוד הזה לא אושר... הוררדתי עוד 2 תוכנות: 1. bittorrent ואת powerISO ושם לא מצאתי בכלל שמופיע לי אופיס. עכשיו שאני מנסה לפתוח קבצים של הוורד ששמרתי, אבל מופע לי אייקון מוזר לא של הוורד ומתקבלת ההודעה:" לתוכנית זו אין אפשרות לפעול בשל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מאד מעצבנת, נדרש פה סיוע המומחים. הרכבתי כבר הרבה מחשבים בעבר. הפעם הרכבתי מחשב HTPC במארז CoolerMaster 361. המפרט בגדול הוא לוח ג'יגהבייט H61MA-DV2; מעבד i3-2120; זיכרון 4GB; כ. מסך ATI 6450; ספק SeaSonic ss-400ET. לאחר ההרכבה וחיווט והכל, אני בא להדליק את המחשב - ואין תגובה. כלום. לא נדלק, המאווררים אפילו לא עושים חצי סיבוב. בדקתי שוב מתג הספק, חיבור פאנל קדמי, הכל במקום. חיברתי ספק חלופי, גנרי, והופ! הכל נדלק. השלב הבא היה לבדוק את הספק המקורי. אין ברשותי מערכת שלמה לבדיקה אז פשוט סגרתי מעגל עם מהדק נייר בחיבור 24 פין וחיברתי לחשמל. נחשו מה.. הוא נדלק. WTF?? לא נראה לי שמשהו מקצר כי המחשב עבד היטב מאתמול וכל הלילה. וגם אם משהו היה מקצר, בהדלקה הראשונה לפחות היה צר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש. איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה המחשב שלי A8N SLI Premium' AMD Opteron 165 dual core 2gb ddr400 OCZ XTC Gold EDITION ASUS DUAL Geforce 7900GT SLI עכשיו ב 3DMARK 2006 ב DEMO יש בהתחלה את החיילים שיורים אז שם ה FPS יורד עד כדיי 15-14 פריימים במקומות מסוימים ומקומות מסוימים מגיע ל 44 פריימים. כמו כן למשל ה DEMO של NVIDIA בשם MAD MOD MIKE שהוא פורץ את הדלת ובעוד כמה מקומות מסוימים ממש מרגישים איטיות כלומר אני רואה שזה יורד מתחת ל 25 FPS . מה לעשות? יש DRIVERS מסויימים שמומלצים יותר ל SLI? יש הגדרות מומלצות בביוס? כמו כן בעיה נוספת שאין לי בכלל קול מהכרטיס קול המובנה. ואני חברתי נכון חברתי ליציאה הירוקה .
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-