תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי איטי , אני הסברתי את זה בשרשור קודם וזה מיותר להסביר שוב. עשיתי בדיקה של ההארד דיסק בHDTUNE הוא מראה קצב של 3MB הבנתי שלמחשב לא נשאר הרבה לחיות אבל האם זו בוודאות הסיבה לכך שהמחשב איטי ביוטיוב (סרטונים מגמגמים) ובמשחקים? תודה מי שלא רואה את התמונה אז הנה:http://goo.gl/o6zNT
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה כי אני כבר ממש אובד עצות. עשיתי לאחרונה שדרוג למחשב שיוכל להתמודד עם המשחקים המודרניים בהצלחה. כחלק מהשדרוג עשיתי פירמוט לדיסקים והתקנתי את הוונדוס מחדש, התקנתי את כל העדכונים של ווינדוס, את הדריבר של הכרטיס מסך, ואפילו את הדריברים מאתר של הלוח אם. לפני כן אפילו פעם אחת לא זכור לי שאי פעם מחשק קרס לי על המחשב- כלומר לא כל משחק הייתי שם על הגדרות גבוההות אבל את הכל הוא הריץ. לאחר השדרוג משום מה משחקים רבים קורסים חלק אחרי פרק זמן מסויים (5-10) דק וחלק בכלל לא מגיע לשלב המשחק אלא קורס עוד לפני. ניסיתי גם להיעזר בתמיכה הטכנית של UBISOFT (ספציפית עבור משחק שלהם) אבל לא נראה שמשהו עוזר. החלקים ששודרגו: מעבד: I5 9600KF כרטי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יכול להיות שמקום ההודעה היא בפורום הזה . לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחילה לי היום בעיה מעצבנת במחשב. כל פעם שאני מכבה אותו או ע"י Start Shut Down או ע"י לחיצה קצרה על הכפתור הוא נכבה, כל המאוררים כבים ואז הוא נדלק שוב כשאני מכבה אותו ע"י החזקה של כפתור ההפעלה 5 שניות (כיבוי אלים) הוא נכבה ולא נדלק שוב WTF?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלפתי מודם וראוטר בהוט, מודם ARRIS וראוטר TPLINK V7.2 שלהם, בנוסף שדרגתי לחיבור 30 מגה איך שאני מריץ SPEEDTEST על כמה שרתים ישראלים, היה מתנתק לי החיבור. החליפו לי עכשיו שוב פעם מודם וראוטר, בנוסף גם את החיבורים בארון חשמל בבית ובארון ברחוב, ואותו דבר קורה ! מה שקורה זה שהראוטר מראה שהוא התנתק ולא מצליח להתחבר שוב ל5-10 דקות\הפעלה מחדש של המודם. מישהו יודע מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי לפטופ של ACER מדגם 5741G לפני כמה חודשים התחילה אצלי תופעה מוזרה , כל כמה זמן ( אין זמן מדוייק) הנורה של ה HDD נדלקת קבוע לכמה שניות והמאוורר שבצד שמאל מתחיל לפעול מהר מאוד והמסך קופא ולא מגיב לכמה שניות ולאחר שהוא חוזר לעצמו אני מקבל שגיאה שאומרת display driver stopped responding and has recovered ואז בדרך כלל הכל חוזר לעבוד עד שהתופעה חוזרת על עצמה אחרי זמן ... תודה רבה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ בלחצן סמלים מוסתרים בשורת המשימות חלק מהסמלים כאילו נמצאים מתחת לשורה ולא רואים אותם גם כשניסיתי להזיז את שורת המשימות למעלה ובצדדים אותה בעיה לא רואים את כל הסמלים. תודה לפותרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם דגם המחשב TOSHIBA SATELLITE L655 - 121 system unit PSK1JE מערכת הפעלה ULTIMATE 64BIT win 7 חיפשתי בנרות כבר אחרי ההתקן הלא מוכר הזה! מצורף תמונה. Uploaded with ImageShack.us נקווה שזה יעבוד..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה אולטימייט על המפרט שבצד, וה realtek HD audio manager לא מזהה את הרמקולים או האוזניות כשאני מחבר אותם. התקנתי מחדש את הדרייברים איזה 20 פעם, כולל גרסאות קודמות, ואני לא מוצא פיתרון לשטות הזאת... אפילו התקנתי מחדש את הויסטה, ועדיין הבעייה נמשכת. על XP הכל עובד טוב ויפה, ועל ויסטה הורדתי דרייברים בשביל ויסטה כמובן. (32 ביט אם זה משנה). הרמקולים הם של Creative, אם אני זוכר נכון Inspire 2500. אוזניות פשוטות של Ovann. הכרטיס קול המובנה של הלוח אם הוא ALC889A. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני כשנתיים ולפני כשבוע התחילו בעיות מוזרות - גודל המסך משתנה/רוצד באופן קבוע, הבהירות משתנה כל פעם במעט, לעיתים נשמע קליק (כמו של degaus) והמסך נמתח מאוד ואז חוזר למצבו הרגיל, וכדומה... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה אפשר לעשות? לדעתי יש אחריות של 3 שנים למסך אבל החנות בה קניתי נסגרה... לאן אני יכול לפנות ומה אני צריך להציג להם? או לחילופין, כמה לשלם.. ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אתמול בלילה נכנסתי לפייסבוק והסתכלתי על תמונה של אחד מחבריי (זה העונש שלי על שנכנסתי לפייסבוק הארור) ולאחר שהתמונה עלתה המחשב קפא ושום כפתור והעכבר לא הגיבו כך שלא יכולתי לסגור את החלון או לעשות כל פעולה. החלטתי ללחוץ על כפתור הריסט ומאותו הרגע המחשב לא עלה יותר- הכפתור שלו נדלק אך נשמעים צפצופים מוזרים 3 בכל פעם הפסקה קצרה וחוזר על עצמו. ניתקתי מהחשמל והחזרתי כי זאת הייתה הדרך היחידה לכבות את המחשב, בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך ומעבר לכך גם שכרטיס המסך מחובר מאחר ואתמול ניקיתי אותו וזה כלל את הוצאתו. מה אפשר לעשות בנידון? האם מישהו נתקל בתופעה כזאת בזמן האחרון? אפשר איכשהו לפרמט את המחשב במצב כזה? תודה לעוזרים מראש, אשמח אם תוכלו לענות על השאלות שרשמ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי תמשחק קומנד אנד קונקיור גנרלס התקנתי אותו הכול היה בסדרררררררר באתי להכנס הוא חושב קצת ואז הוא עושה לי לא מגיב לא מבין למהההההההההההההההההה ?????????????????????????? תעזרו איך יש דרך לשפר תמהירות של המעבד intel celeron 400mhz 192mbddr
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש בערך רכשתי לוכד מדיה מסוג זה: http://www.amazon.com/AVerMedia-Technologies-Portable-Recording-Directly/dp/B00B2IZ3B0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455223023&sr=8-2&keywords=avermedia+usb דרך אייבורי. הורדתי את הדרייברים של התוכנה והצלחתי לעשות stream ל-twitch.tv דרך התוכנה של הלוכד מדיה. הבעיה היא שאני מתחיל את הסטרים אני לא מצליח לשחק על יותר מ-60fps (ברשותי מסך 144hz) הסטרים מוגדר כ-720P עם ביטרייט 1700-2000. ברשותי 200 מגה הורדה ו5 העלאה. מצאתי סרטון מסויים של הבעיה (שהיא בעצם בעיית הגדרה, אך גם שאני משנה את זה, אני עדיין לא מצליח למשחק על יותר מ-60FPS (ראוי לציין שהמשחק מחייב אותי לשחק במצב wi…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה. אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח שיש לי GIGABYTE GA-B75MD3H REV.1.1 לפני כמה ימים התחלתי את המחשב והוא רשם לי שהביוס קרס והאם לתקן את זה אמרתי לו שכן הוא תיקן ומאז כל פעם שאני מאתחלת את המחשב הוא רושם: "entering to power save mode" המסך נאשר חשוך ורק אחרי כמה שניות הוא נדלק ישר מההתחלה שרואים שהוא מתחיל את חלונות. ניסיתי ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס עצמו הצלחתי וראיתי שאיפה שרשום SHOW BIOS LOGO נמצא על ENEBLAD אז זה בסדר עשיתי גם עדכון ביוס דרך DISK ON KEY זה גם לא עזר. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי צורך לחבר מערכת מצלמות למחשב חדש. הבעיה היא שבמחשב החדש יש חיבור pci-e ולמצלמות יש יציאה של pci (הן ישנות). האם החלק הזה מתאים: http://m.ebay.com/itm/131305618951 תודה מראש לכל העוזרים! <()>
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב ריסטים פתאומיים זה קורה שמריצים סורק דיסק , או שבמצב שהמחשב מכובה ואז איך שאני מדליק אותו מופיעה הודעת שגיאה בנוסח כזה 0x00000023 , בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרון לא טוב , ובדקתי עם תוכנה לבדיקת זיכרון אך הזיכרון בסדר . חיפשתי במקרוסופט איפה שנמצא ידע בסיסי , וקיבלתי המון נושאים הקשורים להודעת השיאה הזאת . כך שזה יכול להיות כל דבר . משהו יכול למקד את הבעיה אודה לו מאוד על כך . תודה מראש דני
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לא נשלח סיגנל למסך מחשב (המסך תקין , כבל תקין)לאחר כיבוי והדלקה ריסטים וכו התצוגה פועלת האם זה סימן שהכרטיס מסך "נדפק"כל המחשב בנוי על לוח אם מובנה כ.מסף רשת קול וכו...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה בדיוק HDMI איך זה נראה ולמה זה משמש ????? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-