תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם! רציתי לשאול: רכשתי מערכת חדשה שמתוארת במפרט, שמתי לב שהזכרונות שלי מזוהים כ1333 במקום 1600. הזיכרונות הן Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Edition CL9-9-9-24 צירפתי את הצילומים מCPU-Z. יש לזה סיבה מסויימת? תודה למגיבים! שנה טובה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל לא ממש ידעתי איפה להעלות את זה.. יש לי מחשב בן כשנה... פנטיום 4 3.2GHz. עם512MB זיכרון...לוח אם intel rock lake כשקניתי את המחשב הוא היה ממש ממש מהיר, ועבד עם כל דבר שהעלתי עליו באותו הזמן... לאט לאט המחשב התחיל לרדת במהירות עד למצב שעכשיו הוא לפעמים קצת נתקע כשהאינטרנט ממוזער ואני מגדיל אותו חזרה...שזה פטאתי לחלוטין... ניסיתי לסרוק באנטיווירוס, Adaware, ב-Advanced system optimizer, ב-registry mechanic, פועל עם CPUidle, ניסיתי לפרמט אותו כמה פעמים בעבר, ניקיתי אותו מאבק, יש לו מאוורר מובנה על הCPU ואחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... אבל שום דבר לא ממש שינה כלום.... הטמפ של הCPU עכשיו בממוצא ותמיד הייתה כ65 C.....מחוברים אליו שני כ…
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צופה בשידורי סטרימינג באיכות של 3,000 kb מדובר בשידור ספורט (כדורסל) לפעמים התמונה רצה מהר מדי באופן שנראה לא טבעי ולא חלק כחלק מדרישות השידור באתר nba אני משתמש בנגן פלאש מעודכן בגרסה האחרונה( מהאתר של adobe ) הסרת האופציה של האצת החומרה בנגן לא עזרה נתונים: קו 15 מגה (אני מדגיש שהשידור עצמו לא נתקע ולא קופא-רק הבעיה הזו) מעבד אינטל- e8500 3.16ghz כרטיס מסך- nvidia 9800gtx+ עם דרייברים אחרונים מעודכנים מהאתר של נוידיה ניסיתי לצפות ב- דפדפנים שונים (אקספלורר כרום ופיירפוקס)- אותו דבר אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה אגב, האם שדרוג הקו ל-30 מגה היה מסדיר הבעיה? (למרות שאני בספק כי השידור לא נתקע) תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לא נשלח סיגנל למסך מחשב (המסך תקין , כבל תקין)לאחר כיבוי והדלקה ריסטים וכו התצוגה פועלת האם זה סימן שהכרטיס מסך "נדפק"כל המחשב בנוי על לוח אם מובנה כ.מסף רשת קול וכו...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני צורב ב NERO הוא כל הזמן לוקח 90 אחוץ מהמשאבי מערכת ו200 מגה ראם ה recorder buffer level קופץ כמו משוגע כל הזמן בין 10 ל90 וצריבת דיסק לוקחת 6 דקות בערך במקום 3-4 דקות (ניסיתי כמה סוגי מדיות) ניסיתי כבר להתקין מחדש את NERO ולעשות איחוי לכוננים שום דבר לא עזר מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את זה פתרתי את הבעיה (כבל IDE דפוק) תודה למי שעזר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. החל מאתמול התחלתי לקבל מסך כחול כמה דקות אחרי הפעלת הווינדוס. מדובר בווינדוס 7. המחשב די חדש לכן אני לא מאמין שיש בעיית חומרה ולכן אני מאמין שזו בעיית דרייברים. מצורף קובץ DMP. אשמח אם מישהו יצליח לפענח את הבעיה כי אני לא הצלחתי. תודה! http://www63.zippyshare.com/v/24134748/file.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדפסת עבדה טוב עד שלפניי כמה ימים היא נפלה מגובה של 2 מ' בערך אחרי זה היא התחילה להדפיס חצאי דפים וגם אם כן אז לא אותיות מלאות (פסים, רווח בתוך אותיות) נסיתי לעשות יישור מחסניות דיו, יישור הדפסה כלום לא עוזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה דחוף לי לדעת, מצאתי מציאה באיביי כונן חיצוני במחיר מאוד טוב, הבעיה שמצויין שיש לו חיבור USB 3.0 ולא מצויין 2.0 רציתי לדעת האם המחשב שלי שאין לו יציאות של 3.0 יוכל לקרוא אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, בתקופה האחרונה פעם בכמה ימים המערכת קורסת לב דווקא בשימוש אלא שהמחשב דלוק אבל ללא שימוש ושאני חוזר אני מקבל הודעה המערכת קרסה וקובץ minudump יש למישהו מושג איך לאתר את הבעיה ? רשימה מסודרת: http://jailbreak.co.il/CrashList.html
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מוניטור וידיאו לצפייה בחדר תינוק (מצלמה אלחוטית WIFI) ומסך בקרה המעביר קול ותמונה; המכשיר התקלקל ובבדיקה קלה גיליתי שיש נתק של אחד החוטים; פניתי לאלקטרונאי על מנת שילחים את הנתק,אך הוא לא יכל לעשות זאת הוא אמר שיש לפנות למעבדה המסוגלת לעשות הלחמה עדינה בכדי לא ליצור קצר ולשרוף את הלוח... לאחר חיפוש מדוקדק וארוך באינטרנט, לא מצאתי שום מעבדה שיכולה לתת לי שירות, האם יש למישהו שם ו/או רעיון למקום שאפשר לתקן את המכשיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם דגם המחשב TOSHIBA SATELLITE L655 - 121 system unit PSK1JE מערכת הפעלה ULTIMATE 64BIT win 7 חיפשתי בנרות כבר אחרי ההתקן הלא מוכר הזה! מצורף תמונה. Uploaded with ImageShack.us נקווה שזה יעבוד..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב אחד והבעיה היא בו... שיחקתי במחשב והכל היה בסדר ואז הייתי צריך ללכת אז כיביתי אותו ושחזרתי המחשב החליט לא להידלק(כנראה שהיה איזהשהו קצר בזמן הכיבוי)... אבא שלי בדק את המחשב(יש לו ידע מינימלי במחשבים)וראה שהמנורה של הספק לא דולקת(מה שאומר שהספק לא מעביר זרם למחשב)ולכן הוא הליף לי את הספק עם ספק אחר שבמקרה היה לי בבית אבל עכשיו המסך לא עובד... אני יודע שהבעיה היא לא בכרטיס מסך כי אבא שלי הוציא אותו וחיבר את המסך לכרטיס מסך המובנה וגם אז הוא לא עבד ואני יודע שזה גם לא בעיה במסך כי חיברנו מסך אחר והוא גם לא פעל... אז השאלה שלי בעצם היא מה יכולה להיות הבעיה? האם זאת בעיה כנראה בלוח אם? האם הבעיה היא במעבד? מה יכול היה להידפק כדי לגרום לכך? איך אני יכול לבדוק את …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
:-[ שלום רב שמי שימי.. יש ברשותי שני מחשבים-אחד חדש ואחד ישן לפני כמה ימים באתי לחבר את המחשב השין בחדר של ההורים חיברתי את המחשב לכל החוטים המתאימים כולל למסך ישן שיש ברשותי והמחשב לא עולה.. על המסך רשום check the singl cable..חשוב להדגיש שהמסך בסדר גמור ניסיתי אותו על המחשב החדש והכל עובד יש ברשותי מסך נוסף שעובד וגם הוא רושם אותה הודעה-הנורה של המסך מהבהבת ולא נשארת קבועה המחשב בעצם לא עולה שאני מדליק את המחשב יש 3 צפצופים ארוכים אחד אחרי השני... מישהו אמר לי שיכול להיות שחלק נשרף ואחר אמר לי שאולי משהו לא מחובר נכון.. אני ממש מיואש ולא יודע למה לעשות אודה לעוזרים,חג שמח ויום נעים.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ושמעתי רק דברים טובים ממנו אם זאת אם אני עובר על אחד החוקים בבקשה אנא סליחה. המחשב נייד dell מחיר 3500 3 שנים אחריות למשחק רשת קומבט ארנס ולשרטוט solidworks המחשב שווה תמחיר 3500 ₪ תודה על עזרה וסליחה על חפירה:)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-