תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעשים מוזרים ברמקולים גם באוזניות ושאני מכניס אוזניות גם ישירות ללוח יש רעש מוזר וגם הrealtek hd audio manager כל שניה קופץ וכותב לי התקן נכנס התכן יוצא וכו' אפילו שהכנסתי את האזניות בלי להוציא ולהחזיר קצת מסובך להסביר בל אני מקווה שזה מובן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות חלקים ולהרכיב הכל ממש מאפס. תודה (עדיף מדריך בעברית...)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על הבעיה קניתי כונן רשת של סיגייט, דגם NAS 400 התקנתי 4 כוננים של 1TB כל אחד, במערך JBOD, בעיקר להגדלת נפח איחסון הכונן מחובר לראוטר, NETGEAR VVG2000 בהעברת כמויות מידע גדולות, מהירות ההעברה יורדת לאפס לאחר כמה זמן (משתנה כל פעם) החלון של ההעברה פשוט נתקע, כשאני מנסה לעשות END PROCESS, כל האקספלורר של הווינדוס נתקע, הדרך היחידה לחזור לצורת עבודה נורמלית היא להפעיל את המחשב מחדש במקרים נדירים יותר אני מקבל הודעת מערכת שאי אפשר לגשת לתיקיה בכונן אליה אני מעביר את הנתונים (X folder cannot be accessed) אני עם ווינדוס 7 ULTIMATE תודה מראש על העזרה :-\
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+הרחבת השאלה:העידכון לגירסא הכי עדכנית (אבל היא בטא) עבר בהצלחה,אבל בגלל שזו גירסאת בטא:מה ניתן לעשות בכלל ו/או כדי להחזיר את הגלגל אחורה (בביוס לא ניתן לעדכן לגירסא קודמת)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הד''וח שגיאול הוא: חתימת שגיאה: BCCode : f4 BCP1 : 00000003 BCP2 : 8630EDA0 BCP3 : 8630EF14 BCP4 : 805C7478 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 תוכן דו''ח שגיאות C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa87c.dir00\Mini012306-01.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa87c.dir00\sysdata.xml מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל 5-10 fps בגלל שה-transfer mechanism הןא disabled ולא על dma איך אני משנה את זה ל-dma בתוכנה powerstrip?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום טוב, אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מעוניין לשלם 190 שקל בשביל ההרכבה (מעדיף עוד 256 MB ) אני בעל ידע בסיסי - הרכבת הארד דיסקים, כרטיסי מסך, קול וכו'. אני צריך לדעת איך להרכיב מעבד וכו' תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS RUG GU501, עדכנתי את המחשב לאחרונה לווינדוס 11, ווידאתי גם שהמחשב תומך במערכת ההפעלה. כעת, אני מנסה לשחק ב Valorant, והמשחק הפסיק לתפקד וזה דורש להפעיל TPM ו Secure boot. מבדיקה שעשיתי ה TPM אצלי פעיל, אז הבעיה היא ב secure boot שאני לא מצליח לשנות בו את ההגדרות. יש מדריכים ביוטיוב שמציגים איך לטפל בבעיה, אבל זה עם BIOS שונה משלי. בתמונות שצירפתי אני מנסה לשנות את זה ל ACTIVE, הבעיה שהאופציה חסומה לי. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב לא חדש, שנדלק לשנייה ונכבה. לפני כחודשיים הוספתי עוד 4gb ram כדי לשפר את הביצועים. כרגע אני עם 8 gb ב2 סלוטים מתוך 4. לפני כשבוע בהדלקה הראשונית המחשב היה מקרטע ונדלק רק בפעם השלישית או הרביעית. כאשר בכל ניסיון הוא נדלק לשנייה ונכבה. ניסיתי להוריד את כל מה שלא קריטי להפעלה, הוצאתי הארדיסקים, צורב, כ. מסך, כ. רשת. החלפתי בין הזיכרונות וניסיתי לעלות רק עם הישן או עם החדש,בהצלבה לסלוטים שונים. הספק הוא 450w והיה לי ספק אחר תקין בוודאות אבל של 350w. בשניהם אותה תופעה. ניסיתי לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה. על לוח האם אין קבלים מפוצצים, היה טיפה אבק שניקיתי אבל לא הרבה. מבקש עזרה באבחון התקלה, תודה רבה מראש!.…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מניח שהבעיה היא חומרה אך לא בטוח. המסך הכחול מופיע בתדירות של כל כמה ימים. המחשב עבר פירמוט לפני כחודש ועד לפני שבוע לא היתה בעיה. לא הותקנו דברים מיוחדים. את המיפרט ניתן לראות בפרופיל שלי. מחוברים לכרטיס מסך 2 צגים לא זהים. מצ"ב צילום של המסך הכחול עם ההודעה שרשומה עליו וגם קובץ של דו"ח התקלה שמופיע לאחר שהמחשב עולה מהמסך הכחול. אודה למי שמבין על מה מדובר ויכול לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אתמול בערב הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך שלי מהאתר של leadtek יש לי (7900GT של LEADTEK). השארתי את המחשב דולק כרגיל ,וכשהתעוררתי בבוקר המסך הראשון שראיתי הוא המסך ההתחלתי, בו מופיע הסמל של ווינדוס אקספי ושהוא כאילו טוען את מערכת ההפעלה. לחצתי על ריסט ואז המסך הראשוני אמר שיש איזושהיא בעיה בהתקנת חומרה או תוכנה ואז הוא כאילו מריץ שעון 30 שניות ואז שוב עלה המסך שבו הווינדוס נטען .אבל שוב המערכת לא עולה זה פשוט נתקע על המסך הזה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחשוב שנרשמתי אי שם ב 09... ועכשיו אני כותב את ההודעה הראשונה שלי אני בד"כ נהנה לקרוא את הפתרונות שיש באתר הזה, מאוד גאה להיות חלק ממנו !. הפעם אני צריך את עזרתכם. רכשתי מחשב לפני כחודש מ KSP (אני כן מבין במחשבים עם ידע בתחום, ועוסק בתחום גם כן) לוח אם גיגה בייט H87-D3h מעבד I5 4750 ספק ישן (לא רציתי להחליף) Pc Power And Cooling 610W 8 גיגה ראם של ג'י סקיל. והכרטיס הסורר - Sapphire R7 260x OC. מערכת 7 64 ביט SP1. לאחר ההרכבה (הרכבתי לבד) נכנסתי לאתר היצרן של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר של AMD (הכי עדכני) עבד שבוע שלם הכל היה טוב ויפה, עד שקיבלתי מסך כחול..., הצלחתי לפתור את המסך הכחול, ולאחר מכן התחלתי לקבל מסכים שחורים (מסתבר שיש דבר כזה) פשוט המסכים קפואים בשחו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה הדיסק דיי חדש תאמת אני מתלבט אז זה משו שהוא בעייתי וצריך להחליף או שזה לא משמעותי.... מצורף צילום מסך של התוכנה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס xp על מחשב יחסית ישן [פנטיום 4, לוח אם: intel garibaldi] ומשום מה בשלב כלשהו(**) אני מקבל את המסך הכחול הידוע לשמצה שאומר שהמערכת צריכה לעשות ריסטרט כדי למנוע פגיעה בחומרה.. כמובן שדיסק ההתקנה עבד לי אין ספור פעמים, ניסיתי להתקין על האארד דיסקים שונים ועם כונני תקליטורים שונים ובכולם אני מקבל את המסך הכחול. **המסך הכחול מופיע מספר שניות אחרי שאני מאשר לעשות בוט מהכונן תקליטורים או בעת ההתקנה אחרי הפירמוט של הדיסק הקשיח. כמו כן היה מספר לא מבוטל של מקרים שבהם לא הופיע המסך הכחול כלל וההתקנה נעצרה באמצע כאשר לא יכלה להעתיק קבצי מערכת מסוימים כמו driver.cab תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אולי יש למישהו רעיון מה הלכלוך הזה על תמונת המסך? כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס, ה"לכלוך" נעלם, אבל כשאני חוזר ומתקין את הדרייבר, הלכלוך חוזר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! תגידו מה זאת אומרת ? Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. זה ב BIOS F12 של GA-7VRXP VER 2. תגידו האם עדיף לעדכן???? יש לי ATHLON XP +2200 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה. לוח אם GIGABYTE ASSASSIN 2 (תושבת 2011) לא מזהה כרטיסי מסך של AMD. חיברתי אליו 7970 ו-R9 280X ואין תצוגה, המחשב גם לא עושה POST ולא משמיע שום צפצוף. חיברתי לו GTX 760 והמחשב הוציא תצוגה אבל נתקע ב-POST. יש למישהו רעיון מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא משמיע לי צפצוף אחד ארוך ואחריו 3 ציפצופים ואז נכבה המסך לא נדלק והוא אפילו לא מגיע למצב שבו משהו עולה. האם זה קשור לכרטיס מסך ? מה יכולה להיות הבעיה ? יש לוח של asus p5wdh deluxe
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן לפעמיים שאני מדליק את המחשביש צפצוף ארוך ועוד שתי צפצופים קצרים ומסך שחור. בחוברת של הלוח כתוב או כרטיס מסך או מוניטור,מה זה מוניטור ? ומה שאני עושה כדי לסדר את זה,זה לחזק קצת את הכרטיס מסך ל סלוט,אגב גם המעלות של הכרטיס ממש גבוהות בזמן האחרון גם עם מזגן יש למישהוא מושג? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-