עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי שתי הרדיסקים של maxtor אחד שהוא ראשי שהוא 40 גיגה והשני 20 גיגה והראשי שלי נמצא על ultra dma 5 והשני נמצא על ultra dma 2 וניסתי הכול לסדר אם זה בביוס ואם זה בוינדוס ואם זה בקבלים עכשיו לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הוינדוס עולה אז ההרד השני ה-20 גיגה מתחיל לתקתק לי איזה דקה או שתיים ממה זה יכול להיות זה בגלל שאחד הוא במהירות של 5 והשני במהירות של 2

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kobi_af,

המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Hitman Blood Money קיבלתי את המחשב חדש .. מפרט מעבד amd 64 939 3500 + לוח אם 939DUAL-SATA2 s939, ULi, AGP, PCI-E asrock ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? זיכרון 1 gb 400 וכרטיס מסך ראידון 9700 פרו אז כמו בכותרת אני מנסה להריץ את המשחק הוא פעול , השאלתי אותו מחבר אגב . הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים הכל מעודכן ממש קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים וזה לא הגיוני ! שהכרטיס מסך עד כדי כך צולע , אני מתכוון לגמגומים במשחק ... כמאט ואי אפשר לשחק אוטמט הוא קובע לי את ההגדרות הכי גבוהות ורזלוציה 1024 768 מבלי שאני יגע .. והמשחק צולע .. החלטתי להוריד איכות ומוריד איכות ומוריד על הכי low וזה עדיין מגמגם כאילו כל ההגדרות גבוהות , ואני שובר את הראש ולא מבין ! עד כדי כך הכרטיס מסך שלי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !

5. טוב אז ככה יש לי בעיה בהדלקת המחשב, כשאני מדליק אותו הוא נדלק, מאווררים עובדים, יש חשמל אבל המסך עצמו לא נדלק וגם העכבר לא, ניסיתי להיסתכל על הלוח אם, לא נראה שמשהו נפגע, לפעמים כשאני מדליק אותו אחרי כמה נסיונות המחשב חוזר לעבודה רגיל, כלומר המסך נדלק ועובד יופי עד שאני מכבה שוב את המחשב ואז הבעיה חוזרת. אני חושב שהבעיה נוצרה כתוצאה מנפילת חשמל מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by airforce,

שלום רב, לפני כחודש רכשתי מחשב מKSP הכל עבד בסדר עד שהלוגו של Gigabyte נתקע (ללא כל ציפצוף) ורק אחרי כמה לחיצות על כפתור האיתחול זה עושה POST ובונסף לכך יש לפעמים גם Mouse lagging. ראוי לציין שזה לא תמיד.. עשיתי שידרוג לביוס (שהגיע עם גירסה F2, לF20 ולא עזר כלל ולסוף עשיתי לF21A Beta) לא עזר כלל. חיפשתי המון בגוגל וגיליתי שהלוח Gigabyte x99m-gaming 5 די בעייתי. החשש שלי הוא אם אני מביא את זה לKSP הם מקסימום יחליפו לי את הלוח לאותו דגם. יש לכם איזה הצעות מה זה יכול להיות? המחשב שלי הוא: I7 5930K corsair hydro series h100i gtx 280mm G.SKILL Sniper 32GB DDR4 3000Mhz Gigabyte x99m-gaming 5 1TB SSD Samsung…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by -Cobra,

טוב תמעו יש לי בעיה אז מי מישהו יכול לעזור לי תודה.. בקיצור הבעיה היא סמתי שאני שומע מוזיקה, משחק או משהו אם מוזיקה אחרי כמה זמן פיתאום המוזיקה מתכבת לי אני לא יודע למה ! אז השאלה שלי היא למה? ואיך אפשר לעצור את זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום וחג שמח! אתמול בלילה נכנסתי לפייסבוק והסתכלתי על תמונה של אחד מחבריי (זה העונש שלי על שנכנסתי לפייסבוק הארור) ולאחר שהתמונה עלתה המחשב קפא ושום כפתור והעכבר לא הגיבו כך שלא יכולתי לסגור את החלון או לעשות כל פעולה. החלטתי ללחוץ על כפתור הריסט ומאותו הרגע המחשב לא עלה יותר- הכפתור שלו נדלק אך נשמעים צפצופים מוזרים 3 בכל פעם הפסקה קצרה וחוזר על עצמו. ניתקתי מהחשמל והחזרתי כי זאת הייתה הדרך היחידה לכבות את המחשב, בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך ומעבר לכך גם שכרטיס המסך מחובר מאחר ואתמול ניקיתי אותו וזה כלל את הוצאתו. מה אפשר לעשות בנידון? האם מישהו נתקל בתופעה כזאת בזמן האחרון? אפשר איכשהו לפרמט את המחשב במצב כזה? תודה לעוזרים מראש, אשמח אם תוכלו לענות על השאלות שרשמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נסיתי אתמול לעדכן את הביוס של הלוח שלי לגירסה הכי חדשה לוח Gigabyte 7VTXH+ , הבעיה שקודם נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט והיתה שם איזה תוכנה שמבטיחה לעדכן את הביוס מתוך הווינדוס, הורדתי.. נסיתי.. והפעולה נתקעה ב 94 אחוז... נשאר לי רק לעשות ריסט אחרי הריסט, במסך האתחול קיבלתי שגיאה Main bios checksum error... אז חשבתי שאם אני אעדכן את הביוס כמו שצריך דרך דוס זה ייפתר.. עשיתי את זה. הביוס החדש נקלט בהצלחה וגם מופיעה הגירסה החדשה במסך האתחול, לאחר שהמחשב עובר כביכול למסך הבא בו הוא מראה לי את הכרטיס רשת און בורד ...., זה חוזר מיד למסך האתחול עם השגיאה "Main bios checksum failed Press F2 to enter dual bios utility,. Press esc to quit" F2 מביא אותי לתוכנת ה- dual bios של ג'יגה.. Es…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שיניתי את הגדרת ה SATA ב BIOS מ RAID (ועוד משהו) ל AHCI. לאחר עליית מעה"פ כונני ה SATA נראים ועובדים. לאחר פרק זמן מסויים, נשמעים 2 צלילי ניתוק של כונן ואז ברשימת הכוננים 2 כונני ה SATA אינם. שאר הכוונים כגון SSD וכונני USB חיצונים בסדר. שיניתי את ההגדרה ב BIOS חזרה ל RAID. אך המצב לא חזר לקדמותו. אודה לכל עזרה אפשרית...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Galatz,

שלום לכולם, התקנתי מחשב לא חדש מאפס. זהו מחשב פנטיום 2, 300 מגה הרץ, עם לוח של iWIll - מסוג BD100Plus, 256 מגה זיכרון. לא משנה מה אני עושב, ואיך אני מקנפג את ה BIOS, המחשב מראה גוון כחול בלבד. הכול עובד, רק שאין ירוק ואין אדום. בדקתי את כל החיבורים, אין לי שמץ מה הבעיה. הלך הכרטיס מסך ? BIOS בכל זאת ? Flash יעזור ? תקלה מוזרה, אודה לכל העונים. וכן, המסך עובד מעולה, Degauss לא פותר את הבעיה...... ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zombie,

קניתי דרך סטים את המשחק פורטל 2, בכל הפעלה המשחק קורס לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיאה ממש כשאמור להגיע התפריט הראשי של המשחק. גם חבר סובל מאותה הבעיה ושנינו משתמשים בכרטיס מסך של ATI, אחרי הרבה שיטוט באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה אך שום פיתרון לא עבד (עדכון דרייברים, לנסות להיכנס ללא אינטרנט וכו'...) אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ilanb0,

מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).

15. שלום לכולם יש לי את העכבר הזה - קיבלתי אותו משומש הוא תומך גם ב USB וגם ב PS2 כשמחברים אותו ב USB הוא עובד כמה שניות ואז פתאום הוא מתנתק והמחשב טוען שיש איתו בעיה כאשר אני מחבר אותו ב PS2 הוא עובד אך הוא קופא מידי פעם וממשיך לעבוד או שלפעמים מפסיק לעבוד בכלל וצריך לאתחל את המחשב. בכבל שלו צמוד לחיבור למחשב יש קרע בציפוי הגומי אך אין פגיעה בכבלי הנחושת, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחליף את הכבל לחדש יותר הבעיה תיפתר? יש לכם רעיונות? אני מאוד אוהב את העכבר הזה הוא נוח ולרוב מדויק ולא הייתי רוצה להשבית אותו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ofirdesign,

שלום יש לי לוח אם של Asus וכרטיס רשת 3com gigabyte lom Ethernet נאבד לי הדיסק של הדרייבר אני צריך דרייבר לכרטיס רשת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כמו בכותרת, מחשב חדש מותאם לווינדוס 10 וגם תמיכה אחורנית לווינדוס 8.1 ווינדוס 10 בקושי מספיק לשעה וחצי-שעתיים סוללה ווינדוס 8.1 בערך 4 שעות אותם דברים רצים ברקע, טוויקים לשיפור ביצועי המחשב והורדת עומסים מג'אנק שיש כמו האינדקס וקצת טיפול ברגיסטרי ומצבי טאבלט וכיבוי BT וכו שום דבר לא "עובד ברקע", כלומר טוחן את המעבד או הכרטיס מסך. מעבר לזה שצריכת הזיכרון כפולה משל ווינדוס 8.1 אין שום שוני אני מפספס משהו? יש איזה מדריך לטוויקים לווינדוס 10 שאתם כן ממליצים? *ניסיתי ווינדוס 10 בילד רשמי וגם בטא 1903

19. אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר

20. Started by ac1240,

ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום .. אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by guy_yeffet,

רכשתי לבתי מחשב נייד של אסוס 11.6 דרך בית הספר(למידה מכוונת) במחשב מותקנת תוכנה שאין לי מושג מהי שמוחקת כל תוכנה חדשה או הגדרות אינטרנט או כל דבר שאנו משנים במחשב מייד עם כיבוי המחשב.(אפילו את ספק החיפוש באינטרנט) כיצד אני מאתר את התוכנה הנ"ל ומוחק אותה למרות שלהערכתי היא מוגנת עם סיסמא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי שמתי לב לאחרונה שמשחקים חדשים קצת מקרטעים אצלי , למרות שלפני זה לא קרה היתי מוציא 13500 - 15000 ב 3dmark2001 ועכשיו אני מוציא 9000-9200 לכל היותר. זה ממש מוזר , ניסיתי להתקין דרייברים מ Catalist 3.1 ועד 3.3 הלא רשמי (כולל 3.2) Control panel 3.2 & 3.1 יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? מפרט : amd xp 2400 0.13 Radeon 9700 pro 128mb Gigabyte 256 DDR Epox8rda+ Windows Xp pro sp1

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים