תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שיכול לעזור שלום ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667 ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין (בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת? כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתחיל ככה. אח שלי שיחק במחשב בCALL OF DUTY במשך איזה 6 שעות אתמול.. והיה מאוד חם אתמול ואין מזגן בחדר וברגע שהוא יצא מהמשחק התחילו תקיעות חמורות, זאת אומרת שאני מוריד חלון של EXPLORER או מרים הוא נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר ולפעמים המסך מתאפס (ניהיה שחור) ומחזיר תמונה גם יש לפעמים קווים כאלה שנשארים על המסך כשהוא נתקע. והוא עושה רעשים כאלה של דוס לפני שהוא נתקע... וכשאני בודק בלוג של CTRL ALT DEL אני רואה שה CPU עד הסוף... בבקשה תעזרו לי להבין מה הולך זה מוזר לי ובחיים לא קרה לי כזה דבר אין אובר קלוק על המחשב אולי זה וירוס?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה תופעה מוזרה אצלי במחשב, אחרי כמה שעות של עבודה, מופיע לי מסך כחול והמחשב עושה Restart פתאומי. חשדתי שזה ה-HD ואפילו החלפתי אותו לאחד אחר. משום מה, התופעה ממשיכה לקרות. אני חושד שזה ה-PSU, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין (במחשב ישן) תוכנה (VISUAL STUDIO) דרך ISO (עם כונן וירטואלי) והמחשב ניתקע באמצע ההתקנה ללא הודעת שגיאה וללא מסך כחול, אלא פשוט המסך נישאר פועל והעכבר הפסיק לזוז ושום דבר לא הגיב ולא היה ברירה רק לעשות RESTART, ניסיתי ISO אחר (תוכנת MSDN) והמחשב ניתקע כנ"ל, צרבתי את הISO לדיסק, וכן המחשב ניתקע. חשוב לציין המחשב עומד בדרישות החומרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי התקנת via4in1 438, מצב העברת הנתונים עבר לpio איך אפשר להחזיר אותו בחזרה לDMA?, הכונן מחובר בSecondary לבד Toshiba DVD-ROM SD-M1402 אני עובד תחת XP Pro 2600 תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. שאלתי גם בפורום חומרה\תמיכה טכנית האם יש למישהו הצעה\רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי שמתי לב שהעכבר שלי מסוג לייזר גניוס 525 יכול להדליק את המחשב ,אתמול כיביתי את המחשב בערב , לאחר זמן מה נגעתי בלחצן השמאלי של העכבר במקרה ונדהמתי לראות שהמחשב פתאום נדלק עד לשולחן עבודה , זה אפשרי כזה דבר? או שמשהו לא תקין עם העכבר? רוני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי ל20 מגה בבזק powre NGN ואני נימצא בתשתית של HOT, התקינו לי מודם HOTBOX בסלון והמחשב שלי נימצא בחדר שלי, המרחק מהחדר שלי למודם הוא כ-7 מטר באלכסון עם קיר של חדר נוסף ביננו, העוצמה של הקליטה הייתה חלשה היה לי טיפילינק וזה היה עלוב ממש, אז רכשתי לי כרטיס רשת USB של אדימקס מדגם EW-7622UMn עכשיו העוצמה מלאה פול 5 חמישה קווים! אבל למרות זאת הגלישה היא די איטית וקצב ההורדה עומד על מקסימום 8 מגה במקרה הטוב לפעמים אפילו מוריד על 50KB!!! שאני אמור לקבל 17 מגה!! קצב העלאה הוא מגה והוא תקין לגמרי... דיברתי עם הוט ובזק ואין להם כ"כ מענה חוץ מהזמנת טכנאי אלי הביתה שיבדוק לי את מקור הבעיה, ולמען רוב הטכנאים שלהם הם קצת איך לומר מעט בורים! יש לי למישהו פה פתרון או סי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי זכרון בבית של twinmos 512X2 667Mhz DDR2 וחיברתי אותו למחשב ישן (לפני 7 שנים...) ובהתחלה המחשב לא נדלק.. אחר כך הייתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ואז הוא התחיל להידלק אבל התחלתי להריח ריח שרוף אז ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי שהכל היה מחובר כראוי... ניסיתי לחבר את הזכרון הישן אבל גם אז אותה בעיה... אמא שלי לקחה את המחשב לטכנאי והטכנאי אמר שלוח אם שרוף.. מכיוון שהמחשב לפני 7 שנים אין כבר מה לעשות איתו... אבל אני רוצה לדעת איך זה קרה... את הזכרון של ה-TWINMOS הוצאתי בינתיים ואני רוצה לדעת האם הוא נשרף גם?האם אני יכול לחבר אותו למחשב אחר? (אני פשוט מפחד כי אם אני מחבר אז זה למחשב חדש ויקר ואני לא רוצה שמשהו ישרף גם פה..) מישהו מוכן להסביר לי למה כל זה קרה, א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי בעיה די מעיקה בסלוטים ו/או בזיכרון. אז ככה הולך הסיפור: יש לי 4 סלוטים אשר מיועדים להכנסת זיכרון. 2 מהם מאויישים ו2 לא. יש לי 2 זכרונות של כל אחד 256 DDR2, והבעיה היא כזאת: אחד מהסלוטים כנראה התקלקל ויכול להיות שגם אחד הזכרונות. כאשר אני מכניס את הזיכרון התקין לסלוט הלא טוב המחשב מצפצף בהתחלה. כאשר אני מכניס את הזיכרון הלא טוב לסלוט הטוב המחשב עושה רעשים קטנים כאלה כאשר הנורה של הכרטיס רשת (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי שמץ) נכבת ונדלקת (ומשם כנראה הרעשים). עכשיו, הבעיה היא, שהכרטיסים לא מתאימים ל2 הסלוטים אחרים ואין לי מושג למה. הסלוטים האחרים מובנים בצורה שונה. מישהו יודע למה זה מיועד ולמה הכרטיסים לא יכולים להיכנס לשם? ועוד שאלה, למישהו יש מושג איך א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72 הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסכים כחולים אחרי 40-30 דקות במשחקים זה ניתוח של קובץ DMP , מבקש ניתוח צריך אזרה דחוף תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה בלי התראה לפעמים ללא מאמץ בכלל - סתם דלוק וקצת אינטרנט אחרי שהוא נכבה שום כפתור לא מדליק אותו כמה דקות לפעמים נדלק אחרי מנוחה בפעם האחרונה לא נדלק כמה ימים אלה רק שהוצאתי את הכבל חשמל שלו והחזרתי המחשב נדלק מה יכולה להיות הבעייה? לפני כמה חודשים היה תופעה דומה והחליפו לי לוח אם (עדיין באחריות ) תוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שווה לעשות עדכון של Firmware Upgrade לצורב ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון כשמעלים את המחשב רואים את כל הפרטים על גבי מסך שחור כמו בדוס בזמן האחרון אני רואה P3 467MHZ ובכלל יש לי 933MHZ מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. הזמנתי סלרון 1200 ולוח גיגהבייט GA-6VTXE-A. אתמול התקנתי אותם להנאתי.... הדלקתי את המחשב.... ואז התחילו הבעיות. דבר ראשון: הלוח לא זיהה את ההרד דיסק. בשביל שהוא יזהה אותו (כמאסטר לפחות) הייתי צריך לג;'מפר אותו. אין לי בעיה עם זה עקרונית, אבל זה דיי מוזר, כי בדרך כלל הלוח מזהה לפי הכבל IDE. דבר שני: תקיעות..... ועוד תקיעות... ובעיות....בדקתי זיכרון, הרד דיסק, התקנה של מעבד (אפילו הרכבתי מעליו V7+), עם כרטיסים, בלי כרטיסים וכו'. בקיצר, המחשב פשוט נתקע כל הזמן. קשה לי להאמין שעשיתי משהו לא כשורה כי כבר עשיתי זאת עשרות פעמים.... מה הסיכוי שלוח יבוא דפוק ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אדם או חברה שמספקת שירות שכזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש חודשים האחרונים כל משחק שאני מריץ על רזולציה של 1024 או יותר נתקע תוך כמה זמן ואני מקבל מסך שחור התסכלתי בטמפ' של הכרטיס מסך - GEFORCE 9600 והוא מגיע ל59 מעלות לעומת 42~ במנוחה אני די בטוח של זה בכלל הטמפ' אבל אני לא יודע מה לעשות (זה לא אבק כי המחשב חדש לפני חצי שנה ככה והסתכלתי אין שם כלום) וזה לא דריבר כי עדכנתי כבר שמעתי על התוכנה SPEEDFAN כדאי להשתמש בה? זה מחשב חדש אז יש אחריות אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו שם תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המחשב החדש, והמחשב הישן עמד כ 3 ימים בצד בלי שיגעו בו (חוץ מהחלפת כרטיס מסך והוצאת כרטיס טלביזיה). כשרציתי להדליק אותו, הוא פשוט לא נדלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. וכן, בדקתי שהוא מחובר לחשמל ושהמתג שמאחורה מופעל... מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD2000 ,יש לי גם מסך חדש LG 17'' וכרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card . התקנתי WINDOWS XP. למה שאני פותח חלון ואז תופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו לצדדים אז הוא לא זז חלק אלא עם שובל כזה וכאילו כמו בהילוך איתי וגם שאני רואה סרטים אז לפעמים הם לא זזים ממש חלק וכאילו מרצדים מה הבעיה?(זו הסיבה שציינתי שיש לי מסך וכרטיס מסך חדש).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-