תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום סידרתי היום את הכבלים הפנימיים של המחשב שלי מחדש היום, כשסיימתי המחשב נדלק רגיל אבל אחרי סביבות דקה נכבה, עדיין במסך הבית בלי כלום פתוח. אחרי שהדלקתי אותו המאווררים של המעבד לא עבדו והמאוורר של הכרטיס מסך הסתובב במהירות ממש גבוהה שבחיים לא ראיתי כול הכבלים מחוברים טוב, נסיתי גם לחבר 2 pcie לכרטיס מסך במקום אחד ועדיין לא עבד רכיבים: I7-7700k Corsair h100i v2 Asus gtx 1080ti turbo Corsair rm750i
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???
-
התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק קאונטר סטרייק כבר 3 שנים עם המחשב הזה AMD Athlon XP 1700 ( K7 Socket A - 266BUS 1.47GHz ) Gigabyte GA-7VTX-H Micron 256mb ddr 2100 (PC2100) היה לי GF3Ti200 עד שהוא התחיל לעשות בעיות וכיבה לי את המסך של המחשב כל הזמן.. אז החלפתי אותו ב Nvidia RIVA TNT2 Model 64\Model 64pro ואני רץ על ווינדוס XP. טוב אז כבר 3 שנים אני משחק במשחק הזה וטוב וכיף אמנם החומרה שלי לא טובה כמו שהיא הייתה אז שקניתי תמחשב, כי גם הדרישות של המשחק השתנו ככל שהוא התעדכן אבל אני מרוצה++ מהמחשב ואין לי בעיה איתו. עד שלפני חודשיים בתחילת אוגוסט אני שיחקתי לי לתומי ופתאום נופל עליי הארור הבא: http://www.fatality-clan.net/arctic/runtime-error.jpg (ניתן לציין כי הארור בא על רק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי טיפלתי אתמול במחשב עם WinXP SP2, שנתקע כל פעם בשלב העליה שלו (בחלון ה-start up, פס ההתקדמות הזה פשוט נתקע). ב-SAFE MODE הכל עובד מצויין, ולא זיהיתי שום דבר שעלול לגרום לו להיתקע. רציתי פשוט להתקין את הווינדוז מחדש (אפילו לא upgrade אלא התקנה נקיה) מהדיסק, אבל אחרי שלב העתקת הקבצים, הוא נתקע ב"starting windows setup". זה קורה גם כשאני מתחיל את ההתקנה ישר מהדיסק (BOOT מהסידירום) וגם כשאני מתחיל אותה דרך ה-Win ב-safe mode. המחשב הוא פנטיום 4 1.8Ghz עם 512MB זיכרון DDR, וכרטיס מסך וודו 3 3000 (איזה אדיר.. ). יש בו הרדיסק WD 80GB, שטוענים שהוא מקולקל וש"איזה טכנאי אמר להם שהוא עושה את הבעיות", אבל אני לא גיליתי משהו בעייתי - הוא שקט לגמרי, לא עושה רעשים מוזרים ולא מרא…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה נורא מוזרה יש לי 2 הארד דיסקים חיצוניים, ושני צורבי חיצוניים כל פעם שאני מחבר משהו מערכת ההפעלה xp ניכבת(עושה לעצמה הפעלה מחדש) פשוט זורקת אותי החוצה וגם זה קורה שאני מנתק משהו גם מצלמת אינטרנט בחיבור usb מה זה???????????????????????????????????????????????????? כאילו כל דבר חיצוני ממש עושה לי קצר חשמלי במערכת, זה מתנתק וחוזר לעצמו רגיל אח"כ זה משהו פיזי שמחייב מעבדה? כל התייחסות תתקבל בשמחה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זכרונות החלפתי מעבד חדש לוח אם לא מזמן החלפתי ועדיין יש בעיה מוזרה כזאת מדי כמה ימים... מה אתם אומרים ספק 480 וואט לא מספיק? QUAD 6600 4GB DDR2 8800GTX שני קשיחים ב SATA לוח BAD AXE 2 הספק לא גנרי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי תופעה מוזרה: המאוורר הגדול במארז שלי לא זז. ברגע שאני נותן לו דחיפה הכי קטנה הוא זז והכל בסדר, אבל כשהמחשב נדלק הוא אף-פעם לא מתחיל לבד: הוא זז חצי ס"מ וזהו. הוצאתי את המאוורר, פירקתי אותו ושימנתי אותו מאוד אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות מה עוד אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כשבועיים מחשב חדש מאתר TMS וכאשר אני מנסה להתקין את ה- XP בשלב של אישור הרשיון של מייקרוסופט ע"י לחיצה על F8 לא גורמת להמשך ההתקנה. האם המחשב שקניתי אינו תקין (Sonata III 500) ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 קניתי עוד קודם דיסק חיצוני של 1 טרה העברתי את כל הקבצים שלי (ממש ממש חשובים - תמונות ואיזה 300 סרטים ועל הפרקים של איך פגששתי את אמא מכל העונות) עכשיו אחרי הפרמוט אני לא יכול לפתוח את הקבצים בטענה שאין לי הרשאה (premmisions) וזה מבאס אותי ממש אני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק כדי להשתמש בו שוב כי ימחקו לי הקבצים :-[ :'( תודה רבה לכל העוזרים והתומכים :s05:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגדול - 2 מחשבים חדשים - אחד תותח ב-4000 שקל, אחד שני ב-1500 שקל. המחשב ב-1500 רץ משמעותית יותר מהר. איך אני מאתר את הבעיה או צוואר הבקבוק של מחשב ה-4000? זה מבאס רצח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול פתאום ישבתי על המחשב ובאתי להכנס לתקיה של המוזיקה שלי והמחשב נותן לי הודעה שהתקיה פגומה. הינה: http://www.cue.co.il/i/cue-0252h9r377.png אין לי מושג למה זה קרה אבל בנוסף לזה המחשב שלי פשוט היה במצב קטסטרופלי, בערב כול הזמן נתקע והמסך שלו הפך לשחור. רק במצב Safe Mode הצלחתי להשתמש במחשב. כרגע פרמטי את המחשב והכול עובד מצוין. בבקשה עזרה כול התקית שירים שלי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה זמן כדאי להחליף את הסוללה שעל לוח האם שמפעילה את הביוס? האם מומלץ להחליף סוללה בת 8 שנים???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ווינדוס 10 לא מזהה את חיבורי ה usb 3 בלוח אם האם יש למישהו דרייבר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ממש מוזר. המחשב נכבה לבד. בלי מסך כחול, בלי שום הודעת שגיאה. פשוט נכבה. זה קורה בווינדוס ובהרבה הפצות לינוקס שניסיתי. אז נראה לי שזה לא קשור למערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חקירה מעמיקה של "למה המסך לא עובד" נשארו 2 חשודים : כרטיס המסך ולוח האם. איך אני יכול לדעת אם התושבת של הpci-express דפוקה או רק הכרטיס? לא פעם ראשונה שיש לי בעיות של מגעים עם הלוח-אם הזה אבל לאחרונה זה מחמיר. הכרטיס עצמו לכאורה פועל כי המאוורר עובד וכשאני מדליק את המחשב הwindows עולה בלי בעיות (רק שאני לא יכול לראות את זה). אם זה רק בעיה במגעים בpci-e איך אני מסדר את זה? תודה מראש ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום. אז ככה: אני צלם וקניתי לפני 3 חודשים מחשב נייד שאמור להיות חזק לעריכת וידאו וסטילס וגם למשחקים: intel core i7-4702mq 2.2GHz )up to 3.2), 8ram, כרטיס מסך radeon 8600m. המחשב של HP. המחשב מריץ את assasin 4 על איכות כמעט מינימלית כדי שיפעל בצורה סבירה (עדיין לא חלק מספיק...). -או שהמחשב באמת לא מתאים לזה אבל קשה לי לקבל את זה אחרי ששילמתי 4600 שח מחיר עלות של המחשב (ע"י חבר), אושהוא פועל על הגרפיקה של המעבד (intel hd4600) בלבד ולא משתמש בכרטיס מסך הייעודי. שאלה נוספת: המחשב משתמש בכרטיס מסך החיצוני והמובנה ביחד או שצריך להגדיר לו במה להשתמש? הערה: אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הכרטיס מסך (דרך לחיצה ימיית על השולחן עבודה) הוא כותב: Catalyst…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני שומע רעשים מוזרים ברמקולים גם באוזניות ושאני מכניס אוזניות גם ישירות ללוח יש רעש מוזר וגם הrealtek hd audio manager כל שניה קופץ וכותב לי התקן נכנס התכן יוצא וכו' אפילו שהכנסתי את האזניות בלי להוציא ולהחזיר קצת מסובך להסביר בל אני מקווה שזה מובן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות: 1) היה לי וירוס בקובץ -c:\windows\system32\explorer32 לא הייתה לי בריר והייתי צרעך למחוק אותו, ולשאלה א.האם הקובץ הכרחי או שאפשר להסתדר בלעדיו? ב. איך אפשר להחזיר אותו? 2) איך אפשר לפרמט את ההארד דיסק ב - XP? תעזרו לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-