עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני צריך עזרה... במהלך החודש האחרון התחילו להופיע לי תקלות עם המחשב במהלך משחק ב battlefield bad company2 (מקורי) באתחלה הופיעו לי במהלך המשחק במצב multiplayer ו singalplayer הבהובים באים וחוזרים (לפעמים לחלק ולפעמים לכל המסך) שבגללם היה כמעת בלתי אפשרי לשחק (במיוחד ברשת). במהלך השבועות האחרונים המחשב התחיל גם להתקע זמנית או לגמרי במהלך אותו המשחק. לפעמים (נדיר אבל קורה) זה מגיע לקריסה של המחשב (מסך כחול של EROR). המשחק לא חדש אצלי, אני משחק בו כבר כמעת שנה. מפרט המחשב: מעבד I5-750 TRAY עם קירור COOLER MASTER HYPER TX3 כרטיס מסך 250 1G GAINWARD GTS זכרון OCZ 4G דיסק קשיח SEAGATE 500G ספק כח לא זכור הדגם והחברה אבל הוא 400W WINDOWS 7. המחשב משרת אותי טוב כבר הרבה זמן (למר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי דיסק און קי חדש של 16 גיגה יש בתוכו 6 גיגה וכשאני מנסה להעביר לו קובץ של 4 גיגה הוא כותב "הקובץ גדול מידיי עבור מערכת הקבצים המשמת כיעד" למה זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ronmar,

המנהל משימות מראה לי שהזיכרון שלי תמיד על 80%-90%... ויש לי 8GB RAM... זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by אופיר_זיו,

היי לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן שאני פותח דף אינטרנט אחרי חצי דקה בערך אני מקבל הודעה בחלון נפרד והיא: אינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר .אנו מתנצלים על אי הנוחות יש המשך והוא : לקבלת מידע נוסף אודות שגיאה זו לחץ כאן לחצתי וזה מה שהיה כתוב חתימת שגיאה modname : kernel32.dll appver.6.0.2900.2180 offset:0001eb33 appname:iexplorer.exe modver:5.1.2600.2180 זהו. אני מקווה שמידע זה יעזור לכם לעזור לי המון תודות אופיר עמותת אור ירוק לחיים [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 18:18:04 ובנוסף לזה נפתח לי חלון חדש ובוא כתוב שגיאת יישום החריגה מצב חריג לא ידוע בתוכנה OXE06D7363 אירעה ביישום במיקום 0X7C81EB33

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nore0,

בזמן האחרון עולה לי ההודעה הזאת http://img179.imageshack.us/img179/7383/ergfta2ud2.jpg ובמשחקים (CSS?) יש קירטועים מוזרים כאלה אולי משהו לא בסדר במתחים ? http://img179.imageshack.us/img179/1310/sxzvfdxy1.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd 3000 939 1 Gb 667Hz Gigabyte K8NS-Ultra 939 Compucase 6919 + PSU (ה-PSU שמגיע עם המארז, אני חושב 300 Watt של HEC) יש בו שני מאווררים של 120 מ"מ. HD 80GB IDE HD SATA 160GB התקנתי לא מזמן כרטיס 7600GT AGP והמחשב התחיל (אומנם לעיתים רחוקות) להתרסט באופן עצמאי. אני לא זוכר בודאות שלא היו ריסוטים לפני ההתקנה. שאלה ראשונה: מה יכולה להיות הסיבה לריסוטים האלה? שאלה שנייה: אם אני רוצה להתקין דיסק SATA חדש, יספיק לי ספק הכח? שאלה שלישית: אני רוצה לקנות דיסק SATA נוסף, לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. נכנסתי לאתר של gigabyte - לעמוד של הלוח אם שלי: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839&ModelName=GA-K8NS%20U…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום כולם, מפרט מחשב מדובר I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SeaSonic 400W SS-400ET Active PFC F3 כאשר התחלתי לשחק ב FarCry 4 בזמנו, נתקלתי בבעיה. במשך זמן מסוים בהתחלה הכל כרגיל, אבל אחרי זמן מה המחשב קופא באמצע המשחק לרבע דקה בערך משתחרר וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק למשך זמן? בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by marta88,

שלום רב הנני גולש בדפדפן 11. יש כמה אתרים שהדף לא נטען. דרך דפדפן של גוגל כן נטען האתר. נראה לי שיש חסימה. אבקש פתרון . תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by .:YoGy:.,

היי, קיבלתי מחבר מחשב אסוס זנבוק. הפורט במחשב הוא MICRO HDMI עכשיו בהתחלה היה לי מתאם והוא עבד מצויין, אתמול המתאם נשבר לי מהמשקל של הכבל HDMI מהמסך. קניתי כבל שהוא מצד אחד MICRO HDMI ומהצד השני הוא HDMI. חיברתי אותו למחשב, והמסך טלווזיה (פיליפס) לא התגלה ע"י הווינדוז... עכשיו מה שמוזר, כשאני עושה ריסטרט למחשב... בזמן הטעינה של ווינדוז, כן רואים על המסך טלווזיה. אבל כשהווינדוז רץ, הוא לא מגלה שיש לי מסך נוסף (גם כשאני עושה detect) בחלק של המסכים.... למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kobi3290,

שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר .. התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/ לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DuDsAn,

אהלן , יש לי i7 920 ועשיתי בדיקה ב 3DMARK VANTAGE על PERFORMANCE וקיבלתי בCPU 16521 אם אני לא טועה אני אמור לקבל בסביבות ה30000 . המעבד מעולם לא עבר אוברקלוק. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 6870 ולא החלפתי ספק... (יש לי Spire 550w) אני יודע שזה גבולי לכן יכול להיות הבעיה היא שלא מגיע לו מספיק מתח?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SuperStyle,

יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ilanb0,

מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).

15. שלום. כשאני צופה בסרט/סדרה המחשב מעלה לי מסך כחול, הוא רושם לי שם גם DUMPING MEMORY , סופר עד 100 (עניין של שניה וחצי) ועושה ריסטארט. בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אבל המעלות שלו בסדר גמור וגם שלחתי אותו לבדיקה והוא נמצא תקין לחלוטין. קראתי קצת באינטרנט ואמרו לי לבדוק את הזכרונות שלי. חבר שלי המליץ לי להריץ בדיקה של MEMTEST וזה מה שעשיתי. הנה מה שזה מצא לי אחרי כ 4 וחצי שעות עבודה : מה הבעיה ? ואיך אני פותר את זה? תודה רבה ! ואם זה משנה משהו : אני עובד עם ויסטה ULTIMATE 32 BIT יש לי 2 GB זיכרון. 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד. יש רווח של סלוט בין הסטיקים של הזכרונות. מעבד e6600 CORE 2 DOU כרטיס מסך HD2900 PRO לוח אם ASUS P5B DELUXE

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by chenc,

שלום! שמי חן, ורציתי לשאול ולהתייעץ לגבי בעיה מסוימת. לא זמן נמסר אליי מחשב נייד דיי מיושן למען האמת, ובכל זאת, אני רוצה לתפעל אותו. המחשב מסוג Olivetti Echos P120S. הבעיה היא, שכשאני מדליק את המחשב, פשוט מופיעות שתי השורות הראשונות של הBios (גרסא, זכויות יוצרים וכו'), הסמן המהבהב שתי שורות למטה, וזה הכל. בנוסף -גם אין תגובה לשום פעולת מקלדת. הדבר גם אינו קשור באופן הפעלת המחשב - בין אם רק מחובר לסוללה, רק לחשמל או בין אם החשמל מחובר וכן הסוללה בפנים המחשב. ניסיתי גם לחבר מקלדת נוספת, מה שלא עזר - שום תגובה. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, בין אם פתרון ובין אם סיבות משוערות ומה אני יכול לעשות עם זה... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתחננן לעזרה ממכם!!! המחשב שלי בחודש האחרון לא נדלק! בהתחלה הוא לא היה מגיב בכלל לכפתור ההדלקה, אבל הספק עבד! הנוריות שנמצאות על החיבור lan דלקו וגם הליזר של העכבר דלק!! אתמול בלילה ניסיתי להדליק את המחשב... ופתאום הוא נדלק!!!! אבל אחרי כמה שניות הוא נכבה! לאחר כמה נסיונות לדליק את המחשב המחשב חזר למצב שבו הוא לא מגיב כלל! ניסיתי לאפס תביוס - לא עזר! נ.ב. מתי שהצלחתי להדליק את המחשב לכמה שניות אז המחשב נכבה לפעמים במקומות אחרים... היה פעם שהצלחתי להיכנס לביוס ולהמשיך לוינדווס אבל אחרי שעשיתי לוגון אז המחשב נכבה שוב!! אגב- שהצלחתי להכנס לביוס ה debug led רשם 7f ולפי המדיך זה מצביאה על: switch back to text mode if full screen logo is supported. -if errors occur, report…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, קיבלתי מחשב יחסית ישן מחבר: לוח אם: MSI 848P Neo-LS (MS-6788) כרטיס מסך: geforce fx 5200 זיכרון 2X256MB DDR 1 השאר פחות חשוב.. המחשב נדלק אבל אינני רואה תצוגה באף שלב.. (no signal) מה יכול להיות מקור הבעיה? בהנחה שכרטיס המסך והזכרונות תקינים לחלוטין..(נבדקו על מחשב אחר..) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כאילו לא הכנסתי כלל דיסק לכונן (וזה חוזר על עצמו עם כל סרט שאינו מ-zone1) האם לדעתכם הבעיה היא בחסימת איזורים של הכונן או בכלל בעיה מסוג אחר? את השאלה אני שואל אחרי שעדכנתי את ה-rom של הכונן להיות region free (עדכון מסוג RPC1)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jfkk,

שלום לאחר ניקוי מאבק מסך שחור עם קן מהבהב עליון. הוצאת זיכרון וניקוי. הוצאת כרטיס מסך חיצוני. וחיבור לכרטיס מסך פנימי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Tanya Voronin,

שלום, אשמח לברר, כיצד ניתן ליצור פורום, ולהעניק גישה למשתמשים מסוימים בלבד, למשל להוסיף את המשתמשים על בסיס טלפון או כתובת אימייל (אבל שהפרטים הנ"ל לא ישתקפו, אם הם ירצו לפרסם הודעה בפורום), שיפרסמו בשם בדוי. אפשרי?

22. המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש וגרסת שדרוג של ווינדוס 7 בלי לדעת שהגרסת שדרוג היא רק למחשבים שכבר יש בהם גרסאות קודמות של ווינדוס. ראיתי שיש אפשרות בכל זאת להתקין אותו על מחשב בלי מערכת הפעלה ואם מישהו יכול להגיד לי אם זה נכון ואם כן איך עושים את זה. תודה

24. שלום לכולם , אתמול קיבלתי מארה"ב סוף כל סוף את העכבר logitech preformance MX , עכבר לייזר אלחוטי עם טכנולוגית ה dark field. בכל מקרה , חיברתי את התקן הקליטה הקטן ל USB והעכבר היה דלוק , בשניה הראשונה כביכול המחשב זיהה את העכבר כי התוכנה של לוג'יטק SETPOINT רשמה את הדגם שלו והציגה את התמונה שלו אבל העכבר לא פועל. הפוינטר לא זז. המנורה האדומה (התחתונה מבין ה 3) כל הזמן מהבהבת בלי הפסקה , גם לאחר לילה שלם של טעינה היא מהבהבת כל הזמן (גם בזמן טעינה הבהבה). דברים שניסיתי : להחליף בטריה , שמתי בטריית 2700 של GP חדשה וטעונה במלואה. עשיתי UNPAIRING עם העכבר וניסיתי לעשות REPAIRING ועכשיו בכלל העכבר לא מזוהה. ניסיתי את ה USB עם 3 יציאות שונות , כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום! היום הייתי במחשב הישן של אח שלי הקטן,יש לי אותו 4 שנים אז סתם הייתי באינטרנט,בפורומים,פיתאום המחשב התכבה,ויותר לא רצה להידלק,יש לציין שמתי לב שאני מנתק את הנורה האדומה במפצל ואז מדליק המחשב נידלק ממש לחצי שנייה וישר ניכבה,ממש כזה יש רעש של המאווררים לשנייה ובום ניכבה,ניסיתי לנקות אבק,להחליף את הכבל של הספק מאחורי המחשב לא עזר!,לפי דעתי הבעייה כימעט ב 98% בספק כוח מיפרט של המחשב מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי עם הבעיה בספק אתם יכולים להבביא לי ספק שיתאים למיפרט הזה (כמה שיותר זול!!) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים