תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
במדיה פלייר 10 הוא רושם שאירעה שגיאה דיגיטלית בהגנת זכויות יוצרים (הדיסק מקורי לחלוטין), ולכן הוא לא יכול לנגן את ה DVD ב POWER DVD המסך מכבה את עצמו (!!!) ואני חייב לעשות פאקינג ריסטארט ה- MV2PLAYER קופא , ואני חייב לסגור אותו עם הTask Manager ... זה קורה עם כל DVD מקורי שאני מכניס. אני לא יודע מה קורה... בבקשה עזרה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש במערכת הפורומים של HWzone ומקווה להשתלב יפה! יש לי כמה מושגים שהייתי רוצה שתסבירו לי - בתקווה שהפורום הזה מתאים אז ככה: מה זה הייטסינק, מה זה pc3200 הבנתי שזה מהירות זיכרונות אבל לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, ומה הקטע של ה Mhz במעבדים והזכרונות - כלומר נגיד המעבד הנוכחי שלי הוא amd athlon 900 אבל יש לזה מספר שונה ב Mhz , איך זה הולך ומה זה בדיוק - תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, ה - כונך דיסקים שלי לא עובד יש לו בעיה במוח אני מכניס דיסק הוא חושה איזה 40 שניות ואז הוא נעצר וזה הוא לא מגיב ואני לא יכול להתקין כלום ואני רוצה לפרמט את המחשב .... Win XP Home P-4 Intel 1.7 GHz G-Force 2 mx 440 192 MB של RAM 9.53 GB שטח פנוי 4.29 GB זהו בקיצר אם אתם צריכים עוד משהו על המחשב שלי תקלידו אותה ותעזרו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המחשב החדש, והמחשב הישן עמד כ 3 ימים בצד בלי שיגעו בו (חוץ מהחלפת כרטיס מסך והוצאת כרטיס טלביזיה). כשרציתי להדליק אותו, הוא פשוט לא נדלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. וכן, בדקתי שהוא מחובר לחשמל ושהמתג שמאחורה מופעל... מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN XP.. כל איזה שעתיים המסך נכבה ואני יכול להדליק אותו רק עם הדלקת המחשב מחדש! לפני שהוא נכסה הוא קופץ כמה פעמים והעכבר נתקע ואז הוא נכבה, הוא כותב משהו כמו שאין חיבור או משהו כזה אבל זה לא הגיוני כי אני משתמש בו עכשיו.. תעזרו לי! תודה מראש..!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עצתכם. האם כרטיס מסך זה Asus GT1030-2G-BRK טוב עבור משחק פורטנייט ופול גייז? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום החלפתי את הספק כוח שלי בספק כוח חדש(בדיוק אותו דבר כמו הקודם)חיברתי את הכל למחשב..הדלקתי את המחשב ואני רואה שיש 2 נורות דולקות בלי הפסקה : אדום(gpu led) וצהוב.. זה מוזר.. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה עם מחשב שולחני בן 4 שנים. בימים האחרונים החלו בעיות של נפילות מתחים (המחשב פתאום מקבל RESET) ללא התראה. כאשר הוא מנסה לעלות מחדש לפעמים הוא מתחיל לצפצף ולא ממשיך לעלות (נשאר ברמת BIOS) ללא הצגה של נתון על המסך. לפעמים הוא כן מתחיל לעלות אבל נתקע אם לוחצים על מקש כלשהו בשלב ה- BIOS. האם למישהו יש רעיונות מה הגורם לכך יכול להיות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם השאלות שלי קשורות לפורום הזה ואם לא אז תכוונו לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש ... ורציתי לדעת מספר דברים כדי לוודקא שבעיקרון הכל תקין . אז ככה : - קראתי בפורום למפרטי מחשב ,שחלק מהחנויות עושות בדיקת הרצה 24 שעות : מה זה ? גם אני יכול לעשות את זה ? - אמרו לי בחנות שיעשו לי OC לכרטיס מסך , האם אני יכול לבדוק האם זה נעשה ? - אני יודע שקיימות תוכנות שמפרטות על כל הרכיבים שנמצאים במחשב ומראות את הביצועים ... יש אחת ממולצת ? תודה......
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מוזרה (לפחות בשבילי) והאמת היא שבכלל לא הייתי בטוח איך לתאר את זה בכותרת, אני אנסה להסביר איך זה התחיל ומה קרה: היום, אני מבין שזה התחיל עוד לפני שידעתי על זה אבל הכל התחיל ברמקולים שלי, בזמן ששיחקתי GW שמתי לב שהסאונד לא טוב, לפעמים עובד ולפעמים לא, מקרטע קצת, האמת שזה הפריע אבל לא יותר מידי, חשבתי שזה מקסימום בעיה במשחק, אחרי זה כשניסיתי להפעיל קבצי אודיו ווידאו הבנתי שזה בעיה כללית ובכל המקרים הסאונד קירטע (חשבתי בעיה ברמקולים) אז החלפתי אותם לאחרים שהיו לי בבית וגם הם לא עבדו אבל קרה יותר מזה כשהחזרתי את הקודמים גיליתי שעכשיו אין סאונד בכלל (גם לא גרוע ועם קירטועים), לא הצלחתי לפתור את הבעיה והמשכתי ככה עם המחשב עד שחבר שלי טיפל בזה, הבעיה כאילו …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת על המצלה לתוכנה טובה. עדיף כמובן חינמית שאוכל לשלוט בחלוקת מסך. למשל לחלק את המסך ל-4 בכל רבע לקבוע איזה אפליקציה תרוץ. אשמח לשמוע הצעות. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים זה התחיל ובלי שידוע לי על נפילה כלשהי. שמדליקים אותו הוא כותב media test failure, check cable וממליץ לי לעשות בוט מ-CD. הכונן הוא 250GB של סיגייט, שהרצתי seatools של סיגייט לבדיקת שגיאות הוא נכשל בכל המבחנים. ניתקתי וחיברתי אותו שוב ולא היה שינוי. הלך ההרדיסק או שיש עוד משהו לעשות (פירמוט יעזור?)? ויש דרך לגבות אותו איכשהו בלי לשלם על זה ים של כסף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם .. עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותה יש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dg win7 home עכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשב נידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאן אבל הוא כאילו לא מזהה לי אותו איך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwireless והורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lan אבל אין שם שום קובץ התקנה למה? אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאוד או שהבעיה היא במקום אחר בכלל תודה לעוזרים ..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מחשב נייד. dell vostro 3550 נחה עלי הרוח היום, והחלטתי לבדוק אם יש עדכונים למחשב הזה באתר dell. ראיתי גם את העדכון הזה שהומלץ לי לאחר שהכנסת את ה- service tag לאתר של dell. גם ראיתי שהוא אכן מתאים לכונן הקשיח שיש לי במחשב, בעזרת התוכנה hwinfo שאכן הצביעה על אותו דגם של כונן. הפעלתי את ההתקנה, המחשב עשה ריבוט ונכנס לאן שהיה צריך להכנס והתחיל לעבוד, אבל אז לפתע הוא נשאר עם שורה אחת קבועה, ועם סמן מהבהב למטה. זה כבר כמעט חצי שעה כך שהוא בדיוק על אותה שורה ולא קורה כלום. העניין הוא שאני מפחד להפסיק אותו באמצע, כי לפני שהתחלתי את השדרוג עצמו, כלומר בחלון שלפני הביצוע עצמו, נכתב לא להפריע לשדרוג להתבצע, כי זה יכול לגרום לנזק. מצד שני, לא הגיוני שהוא כבר חצי שעה כמעט על אותו …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי צורך לחבר מערכת מצלמות למחשב חדש. הבעיה היא שבמחשב החדש יש חיבור pci-e ולמצלמות יש יציאה של pci (הן ישנות). האם החלק הזה מתאים: http://m.ebay.com/itm/131305618951 תודה מראש לכל העוזרים! <()>
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי בהצלחה Windows 8.1 דרך דיסק און קי boot הבעיה שלי היא כזו, היה לי כונן אחד טרה שנעלם לו, ובמקומו מופיע הדיסק און קי, תחת השם e: אם אני נכנס ל mange אני רואה את הדיסק של האחד טרה, אך לא ניתן לעשות איתו כלום, כמו כן אם אני מוציא את הדיסק און קי מהמחשב, בביצוע ריסטארט המחשב לא עולה. מערכת ההפעלה הותקנה על כונן ssd אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המחשב הבא p4 3.0ghz prescot 478 msi mainboard 1.0gb ram ceon ddr 400mhz ומותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 ultimate x86 english b7600 בקיצור יש HDD wd 80gb sata שעליו יושבת המערכת הפעלה. ויש hdd wd 40gb ide שזה סתם דיסק משני. עכשיו המחשב קופא לעיתים קרובות והרצתי memory test 86+ ואין שום בעיה (הזיכרון די חדש שנה וחצי משהוא כזה). הרצתי occt ניראלי איזה שעה ומשהוא והמחשב לא נתקע. והרצתי mhdd והוא לא מצא שגיאות. עכשיו היום יש תיקיה של 13gb שנמצאת בimage של גוסט, העתקתי אותה וקרתה לי תופעה מוזרה. אני שומע רעש שהhdd נכבה ואז רשום "לא מגיב" ואז אני שומע אחרי דקה שהוא נדלק שוב וזה חוזר להעביר קבצים. אגב שניסיתי להעתיק את התיקיה להארדיסק של ה80gb אז לא נתקע …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הבעיה המתוארת בכותרת מורכבת קצת יותר, אשתדל לתמצת: על המחשב היה מותקן WinXP שהתחיל לעשות בעיות (לעבוד לאט, להיתקע) עד לשלב שהוא נתקע באיתחולים באופן חוזר על אחד משלבי ה-CHKDSK של חלונות. הוחלט לפרמט ל-Win7. מעט לאחר ההתקנה והורדת עידכונים המחשב החל להגיב באיטיות ולהיתקע. לאחר מכן, כל איתחול לווה ב-CHKDSK שמחק ושינה כל מיני דברים. ניסיתי לבדוק את מצב הכונן עם HD Tune Pro אבל משום מה לא היה שום מידע על הכונן (SMART). כך גם בניסיון בדיקה עם תוכנת WD Data Lifeguard. ניסיתי להחליף כבל SATA ועדיין אותן בעיות. חיברתי את הכונן למחשב אחר, כל התוכנות שלעיל קראו את הכונן כמו שצריך ונתנו חיווי תקין לגבי מצבו. גם הזיכרון נבדק עם MEMTEST - נמצא תקין. מה לעזאזל יכולה להיות הב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק את המשחק Dekaron וזה פתאום יוצא לי מהמשחק וכותב לי את זה : http://up352.siz.co.il/up3/mzfxgmzgmzmi.png פעם זה היה קורה לי ממש פעם במלא זמן ופתאום עכשיו זה קורה לי כל 5 7 דקות. אני לא יודע מה זה אבל זה ממש מעצבן וזה מלחיץ אותי כי הכרטיס שלי די יקר 460GTX 768MB והמשחק קורס לי כל 5 דקות . כשהוא קורס הוא עושה מסך שחור לשנייה וחצי שתיים בערך ואז הוא יוצא ל-Desktop רגיל או שלפעמים הוא עושה מסך שחור ומצליח להישאר במשחק. למה זה קורה ? תודה רבה רבה רבה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב amd 4600 עם 2 גיבה זיכרון. כרטיס 8600gt המחשב משמש את אשתי בלבד, היא מורה כך שאופיס וגלישה הם הפעולות הכי מאומצות שעובר המחשב. המחשב מיום הקנייה לא מפסיק לקפוא, הוחלף לוח אם לפני 9 חודשים ועכשיו חזר מתיקון לאחר שלא עלה ונמצא כי הזיכרון היה פגום. כמו כן הפצירו בי לפרמט את המחשב מאחר ומערכת ההפעלה שבו הייתה מלאה שגיאות לטענתם. התקנתי מחדש את הווינדוז במחשב. המחשב קופא שוב. אני כבר מתוסכל מזה. האחריות נגמרת עוד 3 חודשים ואני כבר 3 שנים מנסה להבין למה. יש לי ספק כוח של ezcool 350w ולמחשב מחובר עכבר לוגיטק mx1000 ומקלדת USB. כמו כן מחוברות שני מדפסות למחשב בusb. בשיחה חוזרת עם המעבדה ניסו להגיד לי כי אחד מהחיבורים שלי יכול להיות וגורם לקצר ולנסות לנתק כל פעם אחד. ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור למשפחה נטולת תקציב למדי. המערכת הקיימת: P4 2.6GHZ אמנם ב775 אך ללא תמיכה בHT. 1.5GB של זיכרון DDR400 לוח של אינטל צ'יפסט 915G כרטיס מסך SAPPHIRE 2400PRO קשיח 80GB של WD בחיבור SATA צורב DVD של LG - ז"ל - כבר תקופה ספק 300W של FSP - ז"ל - עקב כמות מאד גדולה של הפסקות חשמל עקב תקופת שיפוצים שבק חיים. מארז ג'נרי עם שני מאוררי 8CM רועשים למדי. קירור של SPIRE שלא תמיד בכלל מתחיל להסתובב. כרטיס רשת 10/100 בPCI - אין מובנה בלוח. החלפתי ספק ובדקתי את המערכת. בעוד שהקשיח, הזיכרון, כרטיס המסך וכרטיס הרשת תקינים, ואני מאמין שגם הלוח בסדר - וללא קבלים מנופחים. המעבד הגיע גם במנוחה לטמפרטורות של 48-80 והמערכת אף כבתה (גם כשהמאורר של הקירור כן הסתובב). החלפתי משחה וקירור…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-