תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם... היום במהלך השימוש שלי במחשב, פתאום שמתי לב שכשאני מזיזה את הצ'ופצ'יק של העכבר (נו הגלגלת הזאת למעלה) בשביל לגלגל את דף האינטרנט למעטה/למעלה, הפסיק את פעולתו הנ"ל, ובמקום זה פותח/סוגר את דף האינטרנט הקודם/הבא... אח"כ זה הפך להיות מגדיל/מקטין את הכתב, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס לפורום ספיציפי, הוא פותח לי חלון נפרד במקום להמשיך באותו דף. מה אני אמורה לעשות כדי שהצ'ופצ'יק יחזור לתפקד?? :-[
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי סרט DIVX וכשאני מנסה לפתוח את הקובץ אני רואה רק תמונה ואין סאונד יש ברשתותי את הדריבר העכני של DIVX 5.0.2 ועדיין אין סאונד משהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש כחודש ועד כה הוא לא עשה לי בעיות,תמצית המפרט: i7 4790 8 gb ram r9 290 tri x oc edition לאחרונה המחשב עולה בצורה איטית ביותר(כמעט דקה לעומת 16 שניות כרגיל) וגם הfps נפל משמעותית. System restore פותר את בעיית הboot והתקנה מחדש של הדרייברים מטפלת בfps אבל כול פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה חוזר למצב הקודם :\. פירמוט ובדיקות בנורטון לא הועילו גם כן,עוד רעיונות למישהוא ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי נתקע מספר דקות אחרי שהוא עולה. בדר"כ אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, אבל ביומיים האחרונים גם הריסטרט לא עוזר והמחשב לא עולה בכלל. הורדתי EVERST ובדקתי מעלות, אלה התוצאות: CPU: 68 Motherboard 40 HD1: 44 HD2: 38 המעבד הוא מעבד ישן P4 2.8GHZ והלוח אם הוא ASUS P4S800D.... השאלה היא - האם הטמפרטורה הנוכחית הינה תקינה או שזאת הסיבה לבעיה שלי? אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום הנכון.... מעבדים, לוחות-אם וזכרונות תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על הבעיה קניתי כונן רשת של סיגייט, דגם NAS 400 התקנתי 4 כוננים של 1TB כל אחד, במערך JBOD, בעיקר להגדלת נפח איחסון הכונן מחובר לראוטר, NETGEAR VVG2000 בהעברת כמויות מידע גדולות, מהירות ההעברה יורדת לאפס לאחר כמה זמן (משתנה כל פעם) החלון של ההעברה פשוט נתקע, כשאני מנסה לעשות END PROCESS, כל האקספלורר של הווינדוס נתקע, הדרך היחידה לחזור לצורת עבודה נורמלית היא להפעיל את המחשב מחדש במקרים נדירים יותר אני מקבל הודעת מערכת שאי אפשר לגשת לתיקיה בכונן אליה אני מעביר את הנתונים (X folder cannot be accessed) אני עם ווינדוס 7 ULTIMATE תודה מראש על העזרה :-\
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי בדיוק אתמול קנה מחשב וישר כשהוא העלה אותו הייתה בעיה והמחשב חיפש את כונן הדיסקטים ולא מצא ואז חיפש קובץ P4P800 וגם היה רשום משהו עם הביוס משהו כזה: BAD checksum. משהו כזה אני לא זוכר קיצר בשביל שהמחשב שלו יעלה הוא צריך לשים את הדיסק של הלוח אם בסידי ואז הוא עושה מן דבר כזה Flashing... ואז אומר לכבות את המחשב וככה פעמיים ואז הוא סוף סוף עולה ואז הוא אומר לי Overcloacking faild ואז הוא אומר ללחוץ על F1 כדי להיכנס לביוס ולסדר שם משהו או F2 ולהמשיך רגיל לווינדוס...עכשיו ישר כשהפעלתי את המחשב לא יכולתי ממש לשים לב אבל המחשב פעל די לאט ואז ראיתי שהמעבד עומד רק על 1200 מגהרץ כשהמעבד שלו זה 2.4C! איך אני יכול לסדר את זה אם אפשר לסדר? אם אתם רוצים שאני יכתוב יותר בפירוט ע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני לוחץ על תא בגליון ופתאום מודגש מספר תאים יחד - וזה לא מתאפס על עצמו רק שאני זז עם החץ במקלדת למישהו קרה כזה דבר ? תנקס'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייח חדש, וחיברתי אותו לבדיקה ראשונית, הוא מחובר עם כבל HDMI למסך SONY, ושומעים לא טוב כזה, כרטיס קול שהוא חלק מהלוח אם, הלוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI החיבור HDMI מחובר דרך הכרטיס מסך... כל הדרייבים הותקנו כראוי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי עכשיו אוזניות ושומעים רגיל באוזניות, רק דרך הטלוויזיה לא שומעים טוב, חיברתי מחשב אחר עם הכבל HDMI לאותה טלוויזיה ושומעים טוב ורגיל...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אקצר, כדי לא להלאות: 1. מסך הלפטופ שלי (Lenovo N100) החל להציג פסים מאוזניים - תצוגה לקויה. 2. רכשתי כבל ווידאו חדש - בתקווה שהבעיה היא אכן בכבל. 3. הבעיה לא נפתרה. 4. רכשתי מסך חדש - בתקווה שהבעיה היא המסך. 5. הבעיה לא נפתרה, ועדיין, כל שהמסך מציג זה אור לבן. 6. כעת אני שוקל לרכוש inverter, אבל, וזה אבל גדול - עלה לי רעיון: חיברתי את המחשב למסך חיצוני, והרצתי Linux Puppy (אל תשאלו כרגע למה, אבל לא הייתה לי מערכת הפעלה על המחשב) הרצתי Puppy כי ידעתי כבר מראש שכאשר puppy עולה, המסך החיצוני יבוא לחיים, ויפעל (עד לאותו זמן לא הייתה לי אפשרות לראות כלום דרך המסך של הלפטופ). 7. הנה ווידאו - והוא הסיבה שאני כאן שואל את השאלה - שממחיש את מה שקרה כאשר אכן puppy עלה: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע המחשב, הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל, ויקבלתי מסך כחול.. ההודעה אומרת שווינדוס גילה איזה שגיאה במערכת, והוא כיבה אותה ע"מ למנוע נזק. הוא ממליץ לנתק הארד דיסקים חדשים ולהריץ סריקת וירוסים.. במחשב כרגע יש שני הארד דיסקים, אחד עם ווינדוס מהמחשב הישן, ואחד חדש. ניסיתי לנתק אצ החדש, ועדיין הופיעה השגיאה.. למישהו יש מושג מה זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO G550. [TABLE] [TR] [TD]יצרן[/TD] [TD=width: 80%, align: right]LENOVO[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]גודל מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right]15.6"[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]רזולוציה[/TD] [TD=width: 80%, align: right]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]4GB[/TD] [/TR] [/TABLE] האם כדאי לי להתקין WINDOWS 8 64BIT, IDE או AHCI ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפורום נחמד לראות שיש מקום לפנות אליו כשיש מלאנ תקלות בגולם אבל האמת שהפעם אני זקוקה לשאלה פשוטה למדי לאו דוקא תקלה יש לי חברה בחו"ל, ארה"ב שיכולה לראות במחשב שלה עברית אבל לא לכתוב לדוגמא באי סי קיו היא רואה את העברית הפוך אבל באתר תפוז היא רואה ישר שאלתי היא מה צריך לעשות על מנת שהיא תוכל לכתוב בעברית? זה ממש חשוב לי אודה לכם אם תוכלו לענות לי תודה מראש שאלונת מאיה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מפרט כזה: [מחשב לצורכי עבודה]. הבעיה: מערכת ההפעלה מותקנת על הארדיסק SATA 1 של ה80 ג'יגה. הארדיסק של ה250 הוא הארדיסק שעבר מהמחשב שלי (החלפתי למערך RAID עם 2 הארדיסקים חדשים). כאשר מנסים להעביר משהו מהארדיסק של ה80, הווינדוס (XP) מראה "שגיאת זיכרון" והכונן פשוט נעלם מהמחשב ( המערכת הפעלה מותקנת עליו והיא רצה). ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. אולי ספק חלש? אמרו לי שאם הספק היה חלש המערכת פשוט הייתה קורסת וזהו. בנוסף המחשב יחסית מאוד איטי. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש נ.ב הווינדוס חוקי, מותקן NOD 32 מעודכן קבוע וסריקות שבועיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
i tried every thing i re the win 7 i did restor to an early point i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2 but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc sombody can tel what the problem is? hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up? thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברים, כותרת מה יכולה להיות הבעיה האם ניתנת לפתרון ללא מעבדה? תודה וגמר חתימה טובה אהוד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש, נקנה לפני 5 חודש.. הסרתי נוד 3.. עשיתי רסטרט, וזהו המסך נדלק, המחשב כביכול נדלק, אבל מסך שחור, אין כלום.. יש רעש מאווררים, הכל כאילו עובד רגיל.. אבל כלום, לא מגיע לוינדוס, פשוט מסך שחור.. בא לי להתאבד, 350 גיגה של סרטים, שירים, תוכנות ..אויי לא מאמין.. מה אפשר לעשות? ניסיתי הכלל.. לנתק מהחשמל, לנתק את המסך ולחבר שוב.. לשים דיסק של וינדוס , אבל אין, רק מסך שחור.. יעני בצד שמאל למעלה כתוב דיגיטל/אנאלוג.. וזהו רק מסך שחור.. דיי לא רוצה.. יש פתרונות חוץ מלפרק את המחשב? כי אם אני פותח את המחשב, אין לי יותר אחריות.. לא רוצה להסיר את המדבקה.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי MSI 16362 חווה לאחרונה בעיה במסך באמצע עבודה - המסך הפסיק לעבוד והציג סוג של ארטיפקטים והבהרות מוזרות. כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב המחשב עלה (היה את הצליל שהווינודוס עלה) אך המסך היה לבן לגמרי והיו לו קצוות עגולים שחורים. ניסיתי לפרמט את המחשב והפירמוט עבר בהצלחה . אם זאת שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (8400M G GEFORCE) ועושה ריסטרט, הבעיה חוזרת כך שאני מוכרח להכנס לSAFE MODE ולהסיר את הדרייבר ולחזור לדרייברים של ווינדוס. אני חושב אולי שהבעיה היא בכרטיס מסך בחומרה שלו , אבל מעצם היותו המחשב נייד אי אפשר ממש להחליף את הכרטיס מסך כמו במחשב נייח. וגם הכרטיס עצמו עובד חלקית , חוץ מהפעלת משחקים שמשתמשים בהאצה גרפית שלא עובדים או שימוש למשל בשקיפות בווינד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???
-
בשבוע האחרון המחשב התחיל להכנס מעין הילוך איטי במשחקים + סרטים. כלומר הסאונד הופך להיות ממש איטי כמו כן התמונות. ממש כאילו המחשב נכנס להילוך איטי. לא שמתי לב אם זה קורה או לא קורה בעבודה רגיל (גלישה וכו). כמו כן הופיעו אחרי כמה זמן גם מסכים כחולים. בוצע פירמוט למחשב ונקיון מאבק זה עזר ליום אחד כעת אני צופה בסרט והבעיה קורה ממש לשניה או כמה שניות ולא באותו מידה כמו שהיה שלא היה מאפשר לעבוד בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר רצועת יד כחולה לסורג החלון בבית וליד בכדי להתפרק מחשמל סטטי בגוף האדם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-