עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. mophisto תענה לי בבקשה מה לדעתך הקבל הזה עושה? ולמה לדעתך הם מבקשים להחליפו? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ilan2525,

המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הנורה הירוקה אמורה לדלוק כאשר קיים חיבור תקין בין כ' הרשת בלוח לבין רכיב הרשת בצד השני (ראוטר, מודם, כ' רשת במחשב אחר וכו'..). הנורה הירוקה דולקת בצורה רצופה כמו שצריך בשעת החיבור עם ה Alcatel SpeedTouch Home, אך הנורה הכתומה, שאמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, לא דולקת/מהבהבת בכלל. הלוח NF7-SL Rev. 2, גירסת ביוס עדכנית - 16, הקישור בין האלקטל לבין המודם מתבצע במהירות של 10 מגהביט לשניה, ייתכן שהנורה הכתומה אמורה לדלוק רק כאשר מתבצע קישור ב100 מגהביט לשניה, אבל אין לי כאן האב/סוויץ' במהירויות כאלה ע"מ שאוכל לאמת את זה. בכל אופן, בחוברת כתוב שהנורה אמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, בלי שום דגש על סוג ומהירות הקישור. המממ... מה קורה אצלכם, בעלי הלוח הנחשק …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by David :o,

שלום , כל אקטיביצה של DAZ לא פועלת , זה רושם שזה פשוט לא מצליח להתקין , "עותק זה של WINDOWS אינו פעיל. לחץ כאן כדי להפעיל את WIN כעת." זה מה שזה רושם לי כל פעם שהמחשב נפתח אם מישהו יכול בבקשה להביא לי KEY או משהו דומה מודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TAMIR80,

שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by YarinO -Cs-Edits,

שלום, רציתי להוסיף זיכרון RAM למחשב שלי, אז הזמנתי את ה 8GB (1x8GB) DDR4 2666Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pin - Crucial Ballistix Sport LT Red UDIMM - BLS8G4D26BFSEK. עכשיו יש לי בעיה: כאשר אני שם את שני הזיכרונות הוא קולט לי רק אחד מהם (את הישן) כאשר אני שם רק את החדש, המחשב פועל אבל לא מציג שום דבר, שום חיבור כלומר הUSB לא עובד והHDMI אבל המחשב עצמו דולק הזיכרון הישן שלי הוא: Crucial Ballistix Sport LT 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) DR x8 DIMM 288-Pin Memory - BLS8G4D26BFSC (White) לפני שקניתי החברה שממנה קניתי אמרה "בטוח יעבוד ב dual והתקנה - רק לחבר ללוח אם. לא צריך להגדיר שום דבר. " הלוח אם שלי: (Micro star Internationa…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by odhh,

יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by CU9,

שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...

10. אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by fire15,

יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nimale,

מישהו יודע או למישהו יש במקרה מדריך להרכבת מחשב AMD או שהחוברת הדרכה של הלוח אם תספיק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Medox,

שלום חברים, לאחרונה עקב הפרעות מתח (מספר הפסקות וחזרות מהירות של החשמל) נשרף לי מסך המחשב ונאלצתי להחליפו. הבנתי שעבור המסך החדש (והמחשב) צריך איזושהי הגנה. בפרט שלאותו השקע מחוברת גם טלויזיה... אני נטו צריך הגנה לחומרה הרגישה מפני הפרעות חשמל; אין לי צורך מיוחד לשמירת עבודה מסודרת כיוון שהמחשב משמש אותי לגיימינג וגלישה ביתית בלבד. אחרי חיפוש בפורום ובפרט בשרשור הזה, עדיין משהו לא ברור לי - האם למטרת שמירה על רכיבים חיוניים בלבד יש עדיפות/ערך מוסף ל-UPS לעומת מגן ברקים? הבדלי המחיר משמעותיים. אין לי בעיה להוציא ~600 ש"ח על UPS אם זה מה שנדרש כדי להגן על מחשב ומסך שעלו מעל 7,000, רק רוצה להבין שזה אכן מוצדק כיוון שאני לא מבין דבר בנושא. מחוברים לשקע החשמל 4 מכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

כשאני בא לשנות שמות של קבצים תמיד הוא מבקש אישור עם סימן של מגן...איך אני מבטל את ההרשאות האלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מסכים כחולים אחרי 40-30 דקות במשחקים זה ניתוח של קובץ DMP , מבקש ניתוח צריך אזרה דחוף תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kobian,

שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי שני כונני מחשב: כונן ישן כונן חדש אני מחפש אמצעי שיעזור לי לחבר את המקלדת,העכבר,המסך לשניהם. לעבור מאחד לשני.... אני יודע שיש משהוא כזה... אבל איפה קונים את זה ואיך קוראים לזה? וגם, האם יש משהוא כזה גם לרמקולים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cobie01,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4.בכל פעם שנכנסת שיחה לבית הוא מדליק את עצמו.מה עושים? בברכה ק.פ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jfkk,

שלום לאחר עליית המחשב אני מקבל את המסך הזה וגם אותו המצב בביוס . התקנתי כרטיס מסך על אחת הסולטים גם מקבל את אותו המסך . התקנתי את התוכנה occt לאחר הפעלה מיד אני מקבל את אותו המסך הוצאת הבטריה על הלוח לוח msi-g31m2 מעבד e5200 האם זו בעיה בלוח . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה ,ואיני מצליח להוציא את כונן הדיסקים שלו . זה אמור להשלף בשנייה משום מה לא יוצא . וכשניסיתי על מחשב נייד אחר שלי הצלחתי ללא שום בעיה. מצטרף תמונה איפה טעיתי?!

21. Started by alexxxxx55555,

שלום לכולם יש לי בעיה די קשה לפתרון ניסיתי הכל ולא עוזר שום דבר יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח להתחבר לשום התקן בבלוטס לדעתי הבעיה היא שחסר שלי bluetooth le generic attribute service מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את זה למערכת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עם הכותרת לא אומרת מספיק אז מדובר ב MFC Application error או בכול קובץ או משהו אחר בעצם ... המפרט שלי זה Duron 850 עם מכפלה פתוחה AK73 Pro KT133 Radeon 8500 GSF2 כול השאר לא חשוב אני מניח .. זיכרונות 256MB לא זוחר של מי.. המחשב ללא באוברקלוק ואין לו בעיות חומרה קודמות או משהו. אבל ה error הזה - הינה תמונה : עכשיו קצת רקע על הכול ... ככה : יש לי את ה error במספר תוכנות ומשחקים, עם אני מתקין מחדש זה חוזר לעבוד ליום, יומיים וה error חוזר וסוגר את התוכנה. הבנתי לפי מה שכתוב בפירוט שזה קשור ב registery המציק, אבל הקבצים וה dll שהם נותנים שם לא עוזרים לי .. הם אומרים נגיד בפירוט "יש בעיה בקובץ ***.dll ואז איזה 800 מספרים של registery וזהו ... בקיצור זה לא מביא לשו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים אח"כ ואז הרבה קצרים בלי סוף בכל מקה הוא לא עושה בוט הלכתי לאתר של הביוס (AWARD -phonixe) רשום שהצפוף הוא רק בעית תצוגה (AGP\משהו עם הביוס) או בעית זכרון את הזכרון הוצאתי נתן צפצוף אחר החזרתי נתן את הצפצןף הראשון לפני הכול עידכנתי את הביוס אבל אחרי העדכון הכול עבד בסדר(היו קצת בעיות להתניע אבל אחרי כיבוי והדלקה מחדש זההסתדר) אני העלתי את הזכרון ל200\400 אחרי שהוא היה ב333 זה קרה אחרי שעשיתי ריסטרט בגלל שהוא נתקע באמצע האעלת הוווינדוס יש למישהו רעיונות \מכיר את הנושא? אמרו לי לנסות כרטיס מסך PCI אבל כרגע אין לי :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לוח אם P5Q PRO עם ספק ומארז ANTEC המחשב עבד יופי שנה וחצי. הבוקר כיביתי אותו, הכל היה כרגיל חזרתי הביתה ולא נדלק... גם לא מאווררים ניתקתי, חיברתי מהלוח אם, ניקיתי, הכל... אני חושש שהספק נשרף, אפילו שהמחשב עצמו כובה בסדר, ועוד מכשירים שהיו מחוברים לאותו מפצל עובדים יופי... 1. האם יש עוד משהו שאפשר לנסות? 2. מישהו מכיר טכנאי אמין במרכז ת"א שאפשר לבוא אליו לבדוק ספק אחר בהתראה קצרה ? תודה!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד קטן שאני משתמש בו לניסויים, יש לו כרטיס של אינטל גרפיק מדיה אקסלרטור 3600 התקנתי עליו וינדוס 8 ו8.1 והוא עבד ברזלוצייה נמוכה מאוד (600 על 600 אאל"ט), כשהתקנתי עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל שעובד טוב עם וינדוס 7, זה אמנם שיפר את הרזולוציה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אפליקצייה אני מקבל את מסך המוות הכחול שטוען שיש בעיה באיזה דרייבר בגרפיקה, ומניסוי וטעיה זה הדרייבר הזה. השאלה היא אם יש איזשהו דרייבר אוניברסלי שיעזור לי? המחשב הוא סמסונג N-102 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים