עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TYCOONMAN,

שלום. ברשותי פנטיום 3, עם לוח אם בusb1. האם יש דרך לחבר אליו usb2 ? אני מתכוון חיבור פנימי ללוח.

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  2. שלום חברים, חברה שלי התחילה ללמוד עיצוב גרפי, לאחר מחקר מצאתי ש Lenovo Yoga 7 עונה על הצרכים אז הלכתי וקניתי לה Lenovo Yoga 7-14ITL מ KSP. קישור למחשב מעבד I7 זיכרון 256GB NVMe RAM 8GB GPU Intel® Iris® Xe אך מסתבר שזה GPU לא מספיק חזק... האם ניתן להוסיף למחשב זה כרטיס מסך של NVIDIA נניח 2060? תודה מראש לעונים

3. מדובר במחשב ממש ישן. יש לו לוח-אם asrock P4i65G. מעבד Intel Pentium 4 2.6GHz. וכרגע יש לו 512MB DDR 160MHz זכרון. האם ניתן להוסיף לי את הרכיב זכרון הבא: 1GB DDR1 400Mhz CL3? והאם נוסיף שתי רכיבים (כלומר 2GB) ארגיש בשיפור משמעותי? ואם כן, יש המלצה לחנות שאפשר למצוא זכרון במחיר זול? אפילו מחול EBAY\אתר כלשהו. תודה.

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  4. שלום, לפני כשנתיים קניתי מחשב (i5, לוח אם Gigabyte P67X-UD3-B3) עם כונן Crucial SSD של 64GB. התקנתי עליו רק וינדוס 7 ומס' תוכנות חשובות המשמשות אותי באופן יומיומי (שאר התוכנות התקנתי על כונן HDD רגיל). מאז, הנפח על הSSD אזל לחלוטין. שיניתי את כל ההגדרות שניתן לשנות, אין system restore ואין page file ולא נשמר cache אך עדיין אין מקום על הדיסק. אני רוצה לקנות SSD חדש - Samsung 840 250GB ובמצב אופטימלי לעשות איזשהו סוג של RAID כדי ששניהם ישמשו ביחד ככונן C אחד או לחילופין להעביר את כל מה שיש על הSSD הישן לחדש מבלי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות... האם זה אפשרי? ואיך? תודה רבה לכל מי שיוכל ליעץ!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה SATELLITE. אני בדרכים הרבה וזקוק להטענה במקום שאין שקע. גודל הסוללה של המחשב שלי הוא כ 4500 ויש ברשותי מטען נייד של 6000 האם יש דרך להטעין את המחשב דרך המטען הנייד ? (אולי מתאם לחבר את הסוללה כמקור מתח לחלק המטען שמתחבר למחשב (במקום הכבל לשקע החשמל הרגיל) ) שימו לב,אני לא מדבר על הטענה דרך כניסת USB אלא על הטענה דרך השקע הרגיל. תודה מראש. חיים.

6. כלומר, אם אני רוצה להתקין ווינדוס דרך דיסקונקי, אבל עדיין רוצה להשתמש בו לאיחסון של קבצים אחרים, האם זה אפשרי? גם הבנתי שאם עושים אותו bootable, צריך לפרמט את כולו.

• 19 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. Started by erjerjerj,

יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. כרגע ניתן להפעיל בלי שום בעיה ישומים של 2D ללא שום הגבלת זמן עם ישומי 3D כבדים הכרטיס קורס תוך דקה ומאתחל את עצמו מישהו יודע אם לכרטיס נגרם נזק כלשהו או שיש לו מנגנון הגנה ואחרי שאסדר לו את הקירור הכל יחזור לכפי שהיה תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. שלום, רכשתי מחשב חדש ללא כונן קשיח, במחשב הקודם שלי יש כונן עם Windows / Office ועוד תוכנות, האם אפשר לקחת את הכונן הנ"ל ולהתקין במחשב החדש ללא ביצוע פירמוט לדיסק והתקנת Windows והתוכנות מחדש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. לפני שנה וחצי היה אצלי 7300GT, אחר"כ הוא עבר לאבא שלי. יום אחד ראיתי שהטמפ' גבוהה, אז רציתי להחליף למשחה חדשה, אבל דבר שלא ידעתי הוא שהמשחה שיש לכרטיס היא משחת דבק טרמי. קיצר ניקיתי ושמתי אחר, אבל אחרי זה התחילו להופיע ארטיקפטים נדמה לי, הזנחתי את הבעיה הזאת ומאז אבא שלי משתמש במובנה. הוספתי תמונה של המסך של אבא שלי. אז יש מצב איכשהו להציל את הכרטיס, אני רוצה לשים כמה משחקים במחשב שלו...? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  12. סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. האם ניתן להתקין xp על כרטיס זיכרון? או על זכרון USB נייד? ואם כן ,מה הנפח המינימלי שצריך כדי להתקין. ניסיתי על כרטיס זכרון בנפח 2 גיגה של SD , ולאחר העתקת הקבצים לכרטיס עלה לי המסך הכחול הידוע. יש לי מחשב חזק עם 2 גיגה ראם, מעבד כפול ליבה. ניסיתי רק בשביל הנסיון, אבל אם בכלל אפשר?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15.   שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ronen100,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte B450 Gaming X על הלוח מותקן דיסק Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe ( זהו בדיסק היחיד במחשב) אני מעוניין לחבר דיסק נוסף האם ניתן לחבר עוד M.2 NVMe SSDבגודל 1TB אם לא איזה דיסק מומלץ ?

18. ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המאוורר של הביג טייפון וראיתי שהוא מחובר לחיבור 4 פינים אפשר לחבר לשם מאוורר 3 פינים ? כזה http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm

20. האם ניתן (והאם יש צורך) לחבר מערכת רמקולים כדוגמת FX6021 2.1 לאל פסק, בשביל להגן מפני זנק למערכת בזמן הפסקת חשמל? אם כן, כמה כוח המערכת תצרוך מהאל פסק, בהנחה שאני מכבה את המערכת רמקולים מיד אחרי הפסקת חשמל, ומשאיר רק את המחשב והמסך מחוברים לאל פסק ומכבה גם אותם אחרי כמה דקות? אם אפשר לעשות את זה פשוט, על ספק עם כמה VA תמליצו רק בשביל המערכת רמקולים הזו - לא בשביל שהיא תעבוד בזמן הפסקת חשמל, אלא רק בשביל שלא ייגרם לה נזק? (אני פשוט אוסיף את הכמות לכמות המומלצת למחשב ומסך שלי ואקנה אל פסק חזק מספיק בשביל כל זה) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מחשב עם כרטיס גרפי מובנה hd intel graphics 4600 יש לו 2 יציאות מהלוח אם - אחת HDMI והשניה DVI . האם ניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית לכל יציאה שרק מסך אחד יעבוד בו זמנית ואני אוכל להחליט בלי לאתחל את המחשב איזו מסך יקבל את התצוגה של המחשב ? במידה וכן איך אפשר להחליף מסך תצוגה ? האם יש קיצור דרך מהיר דרך המקלדת ?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  22. נגמרה לי הסוללה בנייד ומאז המחשב הנייד לא נדלק, נאמר לי שיש בעיה בלוח אם שלא ניתן לתקן ברצוני לבדוק אם המחשב יעבוד עם סוללה טעונה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rander1,

הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה

24. היי חברים, אשמח אם משהו יכול לענות לי על השאלה. יש לי כונן קשיח של 1TB שעליו מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 10. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף מסוג SSD של 500GB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. האם ניתן למחוק מהכונן של ה1TB שלי רק את המערכת ההפעלה וינדוס 10 ללא ביצוע פרמוט מלא? תודה רבה לעוזרים.

25. ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.