תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard חזרה והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי) ערי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב ללחוץ על הכפתור והוא נשאר במסך הראשון שרואים כשמפעילים את המחשב, זה שמפורטת בו חומרת המחשב וניתן להכנס לביוס. המסך נשאר ככה ולא זז. ניסיון להכנס לביוס לא מתאפשר מה לעשות תודה!!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
ככה לפתע פתאום, בערך בגיל שלוש, יומיים לאחר התקנת windows 7, נראה שכרטיס המסך שלי החליט לשבוק חיים. מרגע שמדליקים את המחשב, לא רואים כלום מלבד תפזורת פיקסלים צבעוניים, כפי שניתן לראות בסרטון שצילמתי. אגב, בזמן boot, הפיקסלים יותר גדולים, כיאה לגרפיקת ascii. מישהו נתקל במשהו כזה? חבר אמר לי שכבר שמע על בעיה של כרטיסי 8800GT + win7 64 + יותר מ2GB זכרון. חוץ מלהגיד שלום יפה לכרטיס (שעושה אותו דבר גם במחשב של אשתי, גם הוא עם win7 64) יש מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כאילו יש רוחות רפאים בבית שלי אני שם סרט במחשב צופה בו בכיף פתאום המחשב עושה ריסט לבד לא ריסט פתאומי לא צפוי אלה ריסט כאילו מישהו עשה ריסט מסודר התחל - כיבוי - הפעל מחדש הייתי בשוק בהגדרות " חשמל " ביטלתי הכול הוא עשה ריסט לבד ואז רשם " UPDTAE " הריץ לבד 3 עידכונים " לא לכבות את המחשב עד שיסתיים העידכון " בלי שאני אבקש בלי כלום ואחרי שהוא סיים המחשב הגיע לבוט כמו ריסט רגיל לכל דבר ואפילו שהמחשב עלה מחדש לא קיבלתי שום הודעת שגיאה שום כלום מישהו נתקל בדבר כזה ? איך המחשב עושה ריסט לבד ? זה לא וירוס 60 שניות זה לא ריסט כמו זיכרון דפוק או דרייבר . איך מחשב עושה לבד ריסט אבל בצורה מסודרת? זה אולי משהו ב VISTA אופציה שצריך לבטל ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני חייב עזרה איך לשחזר מידע מדיסק און קי [מסמך טקסט] יש איזה תוכנה מומלצת לזה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה ? ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E5200 ו 4GB זיכרון והתקנתי לא מזמן VISTA וכל הזמן המעבד מגיע בקלות ל 70-100% מאמץ אם אני מפעיל סרט מדיה פלייר או מפעיל תוכנה במקביל ב XP זה קרה לעיתים יותר רחוקות , המחשב ממש נתקע לשניה וחוזר למה המעבד כל כך מתאמץ ? המערכת הפעלה ממש חדשה התקנתי VISTA אתמול עובד טוב אבל מתאמץ יותר מדי המעבד לא מבין את זה כאילו יש בפנים פנטיום 3 .
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבריה שלום אני פונה לפורום כי אנ י לא יודע איפה התקלה הסיפור מתחיל שלא היה ל יכולת גלישה בדפדפן חשבתי שזה ויירוס או בעיה אחרת טפלתי ולא עזר כלום לכן פניתי לספק האינטרנט והוא איבחן חסימה אצלו. לאחר טיפול התחלתי לגלוש ואז התברר שאני מאבד את הקשר וה IP שוב פניתי לשירות האינטרנט וטופל והתילתי לגלוש ואז התברר לי שאני גולש לסרטים עם עם קול אין קול בדקתי הכרטיס קול עי כניסה דרך HD אחר וWIN7 ואז הכל תקין אז איפה התקלה אשמח לקבל סיוע לשיבוש :s05: ??? בברכה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום קניתי actic colling twin turbo pro ואיבדתי את המפצל של החשמל. אני לא יכול להפעיל את המאווררים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש פתרון או שהוא יכול להגיד לי מהיכן אפשר להשיג? הכרטיס מסך הוא HD4890 והיציאות של המפצל הם 07v 012v תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
גם במחשב הרגיל שלי וגם במקבוק,כשאני נוגע בהם אני מקבל זרם חלש.... זה ככה שנים (זה גם קורה במכונת כביסה שאני נגוע בה) עד עכשיו זה לא הפריע לי ,אבל עכשיו נראה לי שזה עושה בעיות עם המקבוק. לפעמים כשיש זרם אני גם רואה הפרעות בתצוגה שלו(המסך מעט מרצד ולא נוח בעיניים). כמו שאתם יודעים הוא עשוי מאלומיניום ואולי הזרם מגיע גם ללוח אם וקצת. אני די בטוח שהריצוד נגרם מהחשמל כי החלפתי כבר 3 פעמים את המקבוק הזה. לפי דעתי יש לי בעיה בהארקה בבית, יש משהו שאפשר לקנות? אל פסק? או מייצב מתח?? יש לי כבר מגן ברקים כזה פשוט אבל זה לא עוזר נראה לי.... תודה!
-
- 56 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי , לא מזמן [בערך חודש] קניתי את המערכת החדשה שלי שמצויינת בצד . חזרתי היום לאחר שלושה ימים שלא הייתי בבית והמחשב היה מכובה . כשחזרתי והפעלתי את המחשב נשמע רעש עוצמתי ממאוורר כרטיס המסך וכרטיס המסך לא שולח אות למסך עצמו , אין שידור של תמונה , אבל המחשב נשמע כאילו הוא עובד כרגיל ... ניסיתי להחליף בין ה DVI ל- VGA ועדיין אין אות מהכרטיס ... הרעש פשוט מרעיש יותר מדי ... שימו לב שכשכיביתי את המחשב לפני יציאתי לחופשה ביום חמישי הוא היה בסדר לגמרי ... חזרתי לאחר שלושה ימים בלי שאף אחד יגע במחשב ופתאום הוא מתנהג מוזר. הצעות כלשהן למציאת פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב. המחשב נכבה ללא שום הודעה (נכבה לגמריי) דבר ראשון שחשבתי עליו זה בעיה בספק, העניין הוא שבאחת הפעמים המחשב נכבה כשהיא שוטטה ב PICASA והתיקייה שהיא היתה בא (שהכילה 30 ג'יגה) נעלמה כלא היתה כשאהיא הדליקה שוב את המחשב ובתיקיה בכלל היו קבצי AVI לכן לא נראה לי זה קשור ל PICASA יכול להיות שהכשל בספק גרם להארדיסק לאיזה שהו כשל שמחק את הספריה אבל בכל זאת.. אגב, טמפרטורות תקינות גם בפעילות של ORTHOS ו ATITOOL תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל תקופה ארוכה ולפתע התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מההארד דיסק, מעין נקישות כאלה, כאילו משהו נתקע שם. שמתי לב גם לירידה בביצועי המחשב. החלטתי לכבות אותו. המחשב עדיין עובד והווינדוס מתחיל לעלות, מה שאומר שעדיין לא נמחק כלום. אני לא מתגרה בגורל ולכן אני לא מדליק כדי שלא יקרה משהו. מישהו יכול לומר לי מה התקלה ומה ניתן לעשות? האם זה מסוכן להפעיל את המחשב עם רעשים כאלה מההארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של asis p5w dh delux עם socket 775 של אינטל רכשתי את התוכנה driver whiz ולאחר שעדכנתי את הדרייברים המומלתים יש לי בעיות ב usb כמו עכבר ומקלדת אלחוטית שפעם עובדים פעם לא כמו הארד דיסק חיצוני שלא מזוהה הבעיה כנראה ב ich7 usb universal ואיני מצליח להחזיר את זה למצב הקודם, גם אחרי שעשיתי שחזור של כמה ימים אחורה זה לא עזר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תקשיבו, זקוק מאוד לעזרה וטיפים לגבי המחשב שלי. לפני שבוע המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהדלקה, מחשב טיפה ישן, היה נדלק ואחרי כמה שניות נכבה, לכאורה נראה שהבעיה בספק הכוח של המחשב. השתגעתי מלמצוא פתרון לבעיה הזו, ואחרי הרבה נסיונות לחבר אותו למקורות כוח שונים בבית\עם האל פסק או בלעדיו ניתקתי הכל כדי לחפש אם משהו מקצר, שום דבר.. אחרי טו מאץ' נסיונות הלוח אם חדל להגיב.. כאילו היה מתח אבל שום מסך ושום כלום.. החלטתי שאוליי הלך הלוח, אז קניתי חדש של ג'יגה בייט עם מעבד icore 7 , חיברתי אותו למחשב, ואותה הבעייה צצה. הסקתי שהבעייה בספק הכוח כי אחרי כמה שניות הוא מפסיק לתת חשמל בכלל, לכן פתחתי אותו וראיתי באמת שאחד מהקונקטורים שעשויי פלסטיק נמס על הפיוז. קניתי ספק חדש של אנרמאקס 620W…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ום רב, יש לי Windos7 iCore7 920 לוח אם - MSI - X-58 PRO-E משום מה קורה לי לעיתים קרובות שבזמן שאני צופה בסרטונים מאתרים (ביוטיוב זה אף פעם לא קרה לי) כמו MAKO או MEGAUPLOAD אז אני מקבל מסך כחול. במיוחד אם אני מגדיל את התצוגה על מסך גדול. אני כבר עדכנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia GeForce GT220 אבל הבעיה עדיין ממשיכה. לפי המדריך שלכם לקריאת מסכים כחולים בדקתי ואני לא יודע למה אבל מקבל את ההודעה הזאת: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+97876 ) כלומר שזה בעיה עם אחד מקבצי המערכת. הנה תמונות של מה שבדקתי: תמונה1: תמונה2: כשהמערכת עלתה שוב היא נתנה גם את ההודעה הבאה: ================ חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP dv6510ej. אתמול רציתי לבדוק אם הכרטיס זכרון שיש לי (PC2-6400) יתאים לזכרון שבמחשב הנייד, פתחתי את החלק שמסתיר את הזיכרונות, הוצאת את הזיכרון ראיתי שכתוב PC2-5300, הבנתי לא מתאים והחזרתי למקום. מיד לאחר מכן כשהדלקתי את המחשב, המחשב נדלק, לא משמיע שום ציפצוף, אבל המסך - שחור. לחלוטין. בלי שום כתוביות של שגיאה כלשהי, פשוט מת. שוב ניסיתי להוציא את 2 הזיכרונות שכבר היו שם והמחשב עבד איתם מצויין, החזרתי שוב ועדיין אותו הדבר. בדקתי אם כשאני מדליקה את המחשב כשאין שום זיכרון בפנים הוא מצפצף פעמיים וזה אכן כך. מה שיותר חיזק את ההרגשה שלי שהמחשב תקין אבל המסך...מת.. ניסיתי להדליק כשהסוללה לא בפנים אלא רק ע"י חיבור לחשמל ועדיין שומדבר. למישהו יש רעיונות לפיתרון? או…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב (ספק+לוח אם+סטיק זכרון אחד) שמצליח לעשות boot בלי בעיות, כאשר הכרטיס מסך (ה-6800) לא מחובר והמסך מחובר לכרטיס OB. כשאני מחבר את הכרטיס מסך (ה-6800) ומדליק את המחשב, יש צפצוף ארוך ונוראי שלא מפסיק שיוצא מהרמקול שעל הכרטיס מסך והמחשב לא עושה boot והמסך נראה שחור לחלוטין (אפילו אם המסך מחובר לכרטיס OB ולא ל-6800). בעקרון יש איזה פאק ב-6800 שיש לו איזה קבל משוחרר למחצה (כאילו "מתנדנד" כזה, כי הוא מחובר רק בצד אחד) אבל גם אם אני לוחץ את הקבל לכרטיס בשביל שיהיה מגע זה עדיין לא עוזר. אשמח לעזרה בשביל להצליח לעשות boot עם הכרטיס ולהשתמש בו בכל זאת... המוצא האחרון יהיה לנסות להלחים את הקבל הזה חזרה למקומו, אבל את זה אני רוצה לנסות רק אם כל דבר אחר (וכרגע אין לי שום רעיו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-