עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zzroni,

שלום. צרבתי דיסק בעזרת התוכנה - clone cd ובסוף הצריבה המחשב נתקע. מערכת הפעלה - xp. כשאיתחלתי את המחשב, ה-win לא עלה. ראיתי בביוס שבמקום שם הצורב, יש סוגריים ריקות. ד"א הצורב מסוג פיליפס x48 . מחשב פנטיום 2.4 עם לוח של אינטל brownsville 2 . ניטרלתי בביוס את ה- secondery ide controller והמחשב עלה !! אך כמובן שאין גישה לדיסקים. יש לי גם cdrom lg שמחובר לאותו הכבל - seconery slave.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by Mister-G,

מכיוון ששמעתי כל-כך הרבה על הפורום הזה החלטתי גם לעבור להגיב בו אז אני חדש פה (לא באתר רק בפורום) ולהתחלה של חברות ביני ולבין האנשים פה ובכלל לעזרה אני צריך שתעזרו לי במשהו (לא הצליחו בשום פורום אחר חוץ מלומר לפרמט ולהחליף ווינדוס מה שלא ממש עוזר לי).... קיצר התקנתי משחק בשם GENERALS ואחרי זה יש לי בעיה ב DIRECT X שכתוב לי כשאני נכנס Direct Sound ,Direct Show and System Info לא עובדים וגם כשהפעלתי 3DMARK2001 (בלי קול!.רמז) זה פעל וכשהפעלתי משחקים זה לא פעל וכשנכנסתי למערכת ולמנהל ההתקנים והפכתי את בקרי קול ושמע ללא פעיל (SB LIVE משהו) אז משחקים פעלו אבל בלי קול, קיצר אני חושב שזו בעיה ב DIRECT X ואני לא מצליח להוריד את ה DX9.0a שלי למחוק ולהוריד דיירקט איקס 8.1 זה…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  3. מיקרוסופט? כי הכול מנגן ואפשר אפילו להקליט (רואים גלים ברשמקול כשאני מדבר במקרופון) אבל אי אפשר לשמוע סאונד דרך הרמקולים (פתחתי פה תרד אבל אני חושב שהבעייה היא אולי שהם לא חתומים על ידי מיקרוסופט) הגיוני?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by nivster,

הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eranmor,

זה הולך ככה יש לי סידירום וצורב ושניהם עבדו טוב מאוד עד האוברקלוק אחרי שהתחלתי לעשות אוברקלוק המחשב לא מזהה את הצורב (MASTER) אלא רק את הסידירום(SLAVE) זה קורה רק אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש מה WINDOWS או כשאני עושה ריסט ידני אם אני מכה את המחשב לגמרי אז בהפעלה הראשונה הוא מזהה את שני הכוננים אבל אחרי הריסט הראשון הוא שוב לא מזהה אותו מה לעשות????? /עריכת המודר/ למה הכותרת המעצבנת? לא קראנו עדיין את חוקי הפורום כנראה.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  6. יש לי 2 כרטיסי קול במחשב! 1 O/B AC47 ו1 רגיל ופשוט- Creative EnSoniq. כשאני משחק משחקים כבדים (כמו LOTR) עם הכרטיס של CreAtive אז הצליל נשמע ממש לא נקי ויש רעשים שאי אפשר להתעלם מהם לאורך כל המשחק בזמן שיש עיבוד גראפ, ז"א שכשאני בטפריט הראשי אז הצליל נקי אבל בהתחלה כשהמשחק מציג את הלוגו אז הצליל גם כן לא נקי וגם כשאני משחק בקיצר כל פעם שהכרטיס מסך מתאמץ יש את הרעשים האולו. במשחקים "קלים" כמו CS אין את הבעייה. הצעות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  7. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי תמשחק קומנד אנד קונקיור גנרלס התקנתי אותו הכול היה בסדרררררררר באתי להכנס הוא חושב קצת ואז הוא עושה לי לא מגיב לא מבין למהההההההההההההההההה ?????????????????????????? תעזרו איך יש דרך לשפר תמהירות של המעבד intel celeron 400mhz 192mbddr

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by snsn_1,

שלום לכולם !!! יש לוח אם של ASUS P4-PE כרטיס מסך G.F 4 440MX 128 MB SE מעבד 2.4 זיכרון 512 MB 333 MHZ הבעיה היא שכל פעם שאני משחק ולא משנה איזה משחק או גולש באינטרנט ( רק כאשר אני גולל דף מידע מסוים ) נשמעים ציפצופים מהרמקול של המארז בפורום של סיון ענו לי ואמרו שיש חוסר תאימות מתח בין כרטיס מסך ללוח אם אבל לא נתנו שום פיתרון אנא עיזרו לי.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by godisme171,

שלום כל דיסק שאני צורב בצורב הזה אז הסידי רום לא מצליח לקרוא את הדיסק בדקתי את זה בכמה סידי רומים אחרים ואותו דבר פשוט הדיסק לא נקרא אני נאלץ לשים כל פעם את הדיסק שצרבתי בצורב כדי להפעיל. הערה: כשאני צורב למערכת או לדיוידי אז הם קוראים את הדיסקים. הערה: הדיסקים שאני צורב איתם קבוע הם SILVER LINE ולא נראה לי שהם הבעיה. מה אתם אומרים????

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  10. אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by vladk,

קניתי את המסך לפני כשנתיים ולפני כשבוע התחילו בעיות מוזרות - גודל המסך משתנה/רוצד באופן קבוע, הבהירות משתנה כל פעם במעט, לעיתים נשמע קליק (כמו של degaus) והמסך נמתח מאוד ואז חוזר למצבו הרגיל, וכדומה... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה אפשר לעשות? לדעתי יש אחריות של 3 שנים למסך אבל החנות בה קניתי נסגרה... לאן אני יכול לפנות ומה אני צריך להציג להם? או לחילופין, כמה לשלם.. ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הדיסק: Drive model: WDC WD300AB-00BPA1 Serial number: WD-WMA6W1691847 Capacity: 30.0 GB Drive interface: IDE השגיאה: ID: 5 Attribute name: Reallocated Sector Count Threshold: 112 Value: 112 Worst: 112 Status: Bad מה השגיאה הזאת אומרת ? איך אפשר לפתור אותה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי, המאווררים שעל ה Voodoo 5 5500 שלי ממש מרעישים. אני לא זוכר אם זה תמיד היה ככה......... בקיצר, יש לכם רעיון איך אפשר להשקיט אותם קצת? יכול להיות שהם התחילו להרעיש בגלל שחיקה מכנית או משהו כזה? נקוי ע"י לחץ אוויר יכול לעזור במשהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by Dj_Gal,

כן כן אני יודע ..מסכים גרועים ..לא שווים .. טוב באו אני יחדש לכם ...זה מסך חייה .. אני עכשיו על רזוליציה של 1280X1024 עם קצב ריענון של 120 .. עומק הצבע מדהים ...פשוט רואים מדהים ..אבל מה כל פעם שאני מדליק את המחשב או סתם אחרי שאני יוצא מהשומר מסך שלי .. צריך לכוון את המסך מחדש.. כאילו הוא זז לצד כזה ..רואים שחור מואר יענו איפה שאמור המסך למלאות .. וזה מזה מעצבן ..התקשרתי אליהם הם דיבר יפה נחמדים אקיצר שירות טוב .. אמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי אין בעיה נחליף לך מסך .. טוב הם באו להחליף לי מסך הכל טוב ויפה ..אני פותח את המסך וכוון ..חוזר מביצפר ואני רואה שזה עוד פעם קרה .. כבר החלפתי מסך פעמיים וזה קורה לי את אותו בעיה ... ולחבר שלי יש את אותו מססך בדיוק אבל לו זה לא קו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by e-d-a,

סתם לידע כללי במה יכול לעזור לי עדכון ביוס? (ואני לא עושה אוברקלוק!)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ORrrr,

טוב אני כבר מיואש כשאני פותר בעיה אחת צצה אחרת אני כבר תשוש מלפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש מה אני אעשה עכשיו הכל אחלה דריברים מותקים אחלה הכל נראה כמו שצריך להראות לצורך העניין המחשב לא חם כל כך ובכל זאת לא כשאני בשולחן העבודה אלא משחקים 3dmark לא יודע עושה ריסטרטים קופא אני בכר לא יודע מה זה יכול להיות פשוט אין רמז. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? לתת לי רעיונות?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by tordek,

בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך הצלחתי לעלות אותו רק מה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו בשניה שגומר לעשות LOADING ולהכנס לחלונות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ניסיתי לעשות דיסקט MSDOS בפורמט של התקליטון, אבל הוא לא פועל משיהו מוכן להסביר לי איך לעשות? או אולי לשלוח לי את הקבצים ואני כבר יעתיק אותם לדיסקט? תודה :'( אני ממש מצטער, התפלק לי הפורום , בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  19. השבוע קיבלתי את ה-lite-on x52 השחור והיפה שלי... הבעיה היא שהוא לא מוכן לקרוא דיסקים... לא צרובים ולא מקוריים, פשוט כאילו אין דיסק בכונן. ניסיתי לחבר אותו על ה-IDE לבד או עם הצורב, ניסיתי לעדכן firmware... כלום. יש לי כמובן ASPI מעודכן (והתקנתי אותו שוב ליתר בטחון). ה- windows מזהה אותו כמו שצריך, כולל ה-UDMA והכל. מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! יש ברשותי [iSO] של סרט מסויים. אני הצלחתי לחלץ מתוך את הקבצים עם WinISO, אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ מתוך התקייה שלי ה MPEG2 עם הPowerDVD Delux שלי הוא לא עובד כשורה. (מסך שברובו ירוק עם קולות מוזרים). איך אני יכול לצפות בסרט בלי לצרוב אותו על תקליטור? תודה רבה על התמיכה. ד"א: המקור של הסרט הוא סרט של חבר שלי שרצה לעשות העתק שאני אוכל לצפות בו, אבל עכשיו אני לא בטוח מה עושים עם זה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by Shortboarder,

מישהו יכול לתת לי מידע על החוטי חשמל שיש במולקס ,כל צבע כמה וולט הוא ??? (היה כתוב לי את זה איפהשהו,אבל זה אבד לי... :'( )

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  22. כאשר אני שומע מוסיקה, רואה סרט או משחק אני שומע את הקול אבל בנוסף אליו גם - טססס טססס כזה, כמו ששומעים תחנת רדיו בלי קליטה טובה.. נסיתי גם ברמקולים של המערכת אך עדיין הבעיה נשארת.. הלוח שלי הוא Asus A7N8X, מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SEangel,

של מטוס שעומד להתרסק. הוא לא היה עושה את זה קודם, והוא עושה את זה לפעמים ורק כשיש דיסק בתוכו הטמפ' במארז 30 בערך ובמעבד 50 בערך (אם זה בכלל קשור) זה התחיל כשצרבתי כמה פעמים בדיסקים מעפנים של g-platinum (אותה הערה כמו מקודם) יכול להיות שזה וירוס (כנ"ל)?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  24. יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  25. חטפתי היום הרבה וירוסים מהסוג של W32.Pinf W32.walla.2024i .. הם חדרו לכל כמעט לכל קובץ במחשב שלי וכפי שהבנתי שינו את תוכנו!! בלכ מקרה המחשב שלי בקושי זז עכשיו והאנטי וירוס נוטרל על ידי הוירוס! אולי מישהו מכיר את התופעה של הוירוסים האילה ויודע כיצד להסירם??!!! תודה רבה! זה מאוד דחוף!!!!

• 5 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.