עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת שניסיתי לחפש לה פתרונות בכל הפורומים ולא מצאתי פיתרון. קודם כל נתחיל מהמפרט שלי: מעבד E8400 לוח אם Abit IP35-E כרטיס מסך HD4850 עם קרור (לא עובר את השישים מעלות) 4GB אז הבעיה היא כזאת: כשאני משחק משחקים מסויימים, באמצע המשחק (לא אחרי הרבה זמן, כמה דקות) אני מקבל מסך שחור שרשום Not optimum mode, recomended mode 1680*1050, 60HZ" . בחלק מהמקרים אני חוזר לשולחן עבודה ומקבל הודעה של Vpu Recovery ובחלק מהמקרים המסך פשוט מראה כאילו הוא לא מקבל שידור משום מקום וצריך לעשות ריסט למחשב. משחקים שזה לא קרה לי: Crysis, Prototype, COD4 משחקים שזה קורה לי מהר מאוד: PES2009, Street figther IV יש לציין שאני משחק ברזולוציית 1680*1050 כמובן. וניסיתי גם לשנות ר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, מזה שבוע יש לי הפרעות תצוגה במחשבף שבהתחלה רק באו והלכו עם ריסטרטים. ועכשיו אני בכלל לא מצליח להשתמש במחשב בגלל ההפרעות. לדעתי זה בעית חומרה (כרטיס המסך כבר נראה לי בן 5 שנים - HD4870 ) או בעייה בזכרונות (פחות סביר לדעתי), יש סיכוי שזה בעיית תוכנה / וירוס אם גם בביוס/עליית מעה"פ יש בעיות בתצוגה? האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך / קודם לשלוח את הכרטיס לבדיקה או משהו..? הנה תמונות: נ.ב. בהתחלה, הדבר הראשון שהיה מוזר בתצוגה היה שכשעברתי על האפשרויות כשלחצתי לחצן ימני על קובץ כלשהו, אז המילים נעלמו. X:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by braunschweig,

כאשר אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך 945G מובנה מהאתר של אינטל המחשב ניהיה כבד הכונן הקשיח " טוחן " האור של הכונן עובד בלי סוף ברגע שאני מסיר את הדרייבר הבעיה נעלמת והשאלה למה ? 1. כרטיס מסך דפוק ? 2.דרייבר דפוק ? אם הכרטיס מסך דפוק איך יכול להיות שבלי דרייבר הוא עובד תקין יותר ? או שהבעיה בזיכרון ? יש לי נפח של 1GB . מעבד - PD 2.8 L2 1X2MB

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by giladt,

לפני שאני לוקח את ההצעה הראשונה של לנסוע עם לוח האם ועוד כמה חלקים לחנות בעיר אחרת בשביל זה, אני מחפש פתרון קרוב יותר :-). קניתי לוח אם של gigabyte ומעבד AMD Ryzen 3 2200. עוד לפני שהרכבתי הכל. אני רואה שצריך לעדכן את הביוס לפני שאני בכלל מכניס אליו את המעבד כי אחרת הלוח אם לא מזהה כלום. אבל ממה שאני מבין אני צריך צעבד כדי לעדכן את הביוס. אז חוץ ממעבד ספייר יש לי את כל מה שצריך. כולל ידע, אם כי אני תמיד מוכל ללמוד עוד :-). מחפש עזרה בתל אביב, אפילו בתשלום, עם מעבד זמני להתקנת ביוס.

5. Started by BeBest,

אהלן, יש לי במחשב השני לוח אם Gigabyte EP41-UD3L יש שם בעייה מוזרה מאז שהחלפתי ספק כוח. קודם כל הסיבה להחלפת ספק כוח היא כי הקודם פשוט נדם. המחשב פעל בצורה תקינה עד שלפתע נכבה וסירב להידלק.. לא היה לי כוח לבדוק את תקינות הספק מכיוון שמדובר בספק ג'נרי אבל הוא פשוט סירב לעלות. לכן החלפתי לספק אחר ששכב אצלי עוד מימי המחשב הישן יותר, של Thermaltake 430W (אני לא זוכר דגם ספציפי אבל לא בעייה לבדוק אם צריך). בכל אופן, מאז שהחלפתי את הספק, בהפעלה של המחשב הוא מרסט את עצמו בערך 4-5 פעמים ורק אז ממשיך לPOST ועובר אותו בצורה תקינה. יש לציין שאין שום צפצופים המעידים על בעייה כלשהי ברכיבים כמו RAM, מעבד וכו' (הספיקר עובד בדוק ב-100%). כרגע האופציה היחידה שחשבתי עליה היא שהלוח…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DJO,

יש לי מסך ישן שלא מראה צבע אדום, 2 פינים של הכבל שמוביל את הכרטיס מסך שבורים, אני חושב שזאת הבעיה, יש מצב להחליף את הכבל הזה? בבקשה רק עם מישהו יודע, לא תשובות כמו תקנה מסך חדש, לא שווה להשקיע בגרוטאה כזאת וכאלה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by USERone,

שלום חברים יש לי לוח Ga b250m gaming ואני לא מצאתי אופציה לעשות לו רייד מידהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asili,

הורדתי סרט DIVX וכשאני מנסה לפתוח את הקובץ אני רואה רק תמונה ואין סאונד יש ברשתותי את הדריבר העכני של DIVX 5.0.2 ועדיין אין סאונד משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iyehuda,

האם ללוח הנ"ל :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov ניתן להרכיב את הדיסק הקשיח הזה : http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=WD10EZEX&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=53&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by spankus,

שלום, מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל לא ממש ידעתי איפה להעלות את זה.. יש לי מחשב בן כשנה... פנטיום 4 3.2GHz. עם512MB זיכרון...לוח אם intel rock lake כשקניתי את המחשב הוא היה ממש ממש מהיר, ועבד עם כל דבר שהעלתי עליו באותו הזמן... לאט לאט המחשב התחיל לרדת במהירות עד למצב שעכשיו הוא לפעמים קצת נתקע כשהאינטרנט ממוזער ואני מגדיל אותו חזרה...שזה פטאתי לחלוטין... ניסיתי לסרוק באנטיווירוס, Adaware, ב-Advanced system optimizer, ב-registry mechanic, פועל עם CPUidle, ניסיתי לפרמט אותו כמה פעמים בעבר, ניקיתי אותו מאבק, יש לו מאוורר מובנה על הCPU ואחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... אבל שום דבר לא ממש שינה כלום.... הטמפ של הCPU עכשיו בממוצא ותמיד הייתה כ65 C.....מחוברים אליו שני כ…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ואז אני צריך לעשות ריסטרט ואז הוא עולה ממש לעט כל פעם אבל אחרי שהוא עולה משהו כמו 10 דקות הוא עובד רגיל וטוב כשהוא נתקע או שאני רוצה רק את העכבר וכל המסך שחור ואני יכול להזיז את העכבר אבל מחשב ישאר ככה גם שנה בלי להמשיך את ההדלקה או שהוא נידלק מראה את התמונת מסך עכשיו ושורת ההתחל אבל תקוע לגמרי. מה מקור הבעיה משהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי... המפרט הבסיסי: פנטיום 4 3.0 512 זיכרון RAM כרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700 לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה: כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדת הדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא. החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי שני מחשבים מחוברים בעזרת KVM (עכבר אחד ומקלדת ומסך לשני מחשבים) ,מחשב אחד כפי שמפורט AMD 3400 ,השני P4 2400 ,הבעיה המוזרה היא : שאני מדליק את ה- P4 ולאחר מכן את ה - AMD ,ה- AMD נתקע לפני עלית מערכת ההפעלה וצריך לעשות רסטרט ואז הכל בסדר ,הבעיה היותר מוזרה שלא ניתן להדליק את ה - AMD ראשון פשוט לא רואים כלום המסך שחור ,וכך אני מחוייב להדליק קודם את ה - P4 ,אני מקווה שדברי לא מבלבלים יותר מדי אך זהו המצב בדיוק ,מודה מקרב לב לכל מי שיעזור בפיתרון הבעיות המוזרות! ,דרך אגב זהו KVM עם ארבעה חיבורים (לארבעה מחשבים) ,ניסיתי להחליף את החיבורים אך זה לא עוזר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mr.wiz,

אני לא יכול להתקין תוכנות בגלל הודעת שגיאה זו? איך פותרים את זה?the msi.exec.exe file is linked to missing export MSI.DLL:222

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shaulch,

שלום. רציתי לפרמט את מחיצת C ולכן גיביתי אותה למחיצה D זה גם 2 דיסקים שונים. אחרי שפירמטתי את C התקנתי מערכת הפעלה , הכל היה בסדר. אבל ברגע שרציתי להחזיר את המידע מכונן D לכונן C נוצרה בעיה - אין לי פתאום גישה לכונן D - דרך אגב כל המחיצות הם FAT32 . הפעלתי את ה PARTION MAGIC 7 דרך הדוס והתוכנה הראתה לי כאילו כונן D הוא UNFORMATED . מוזר ........ מישהו יודע א למה נוצרה הבעיה ב איך פותרים אותה - יש תוכנה שמאפשרת לעשות שיחזור , משהו ..... דרך אגב ה PARTION MAGIC 7 לא נותן לי את האפשרות ל UNDELETE. יש חומר חשוב במחיצה הזאת - מה עושים HELP

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש (4570+h87d3h) שמותקן עליו win8. מהרגע הראשון, ניתן היה להבחין באיטיות רצינית וחוסר יציבות בגלישה דרך הדפדפן. חשוב לציין שבתוכנות שיתוף, ותוכנות ענן למינהן הגלישה יציבה ומהירה. בדקתי מספר דפדפנים (chrome\ie\firefox) איך לא היה הבדל ביניהם. בדקתי בsafe mode, אך שוב לא היה שינוי במצב. חיברתי מחשב אחר אל הראוטר, והוא עובד תקין. כמובן שדרייבר כרטיס הרשת הוא העדכני ביותר. לדוג' עד שהצלחתי להיכנס לעמוד הזה על מנת לכתוב על הבעיה שלי, לקח לי משהו כמו עשר דקות, ועשרות ריפרשים שהייתי צריך לבצע עד שהאתר נטען סופית. יש לי תחושה שאולי יש איזה הגדרת bios מציקה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם, תודה, ייטב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kodi,

ככה.. יש לי מארז ממש ישן וקטן.. ויש לי כבר הרבה זמן בעיית חום.. ולפעמים קורה שהמחשב מתחמם יותר מדי ועושה ריסטרט.. אז היום זה קרה לי...אני בא לנדליק תמחשב מחדש.. המסך לא עולה..כאילו המחשב מכובה.. אין אור על הסידי רום שבדרך כלל יש אור.. איין רעש כזה של כאילו יש כהמחשב מתחיל את עצמו.. עכשיו מה שכן.. יש אור על הלוח אם כזאת מנורה קטנה ויש אור על הקידמה של המארז המנורה הקטנה שיש.. שסתם שם.. המאורר של הספק עובד אבל סתם מאוררים לא עובדים.. הסידי רום לא עובד אבל זה כאילו זה שהמחשב לא עובד אבל הוא עובד.. כמו שזה נראה לי זה בעיית חשמל או שמהו.. תודה לעוזרים ! אני צריך דחוף עזרה בבקשה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הבעיה נמשכת דיי הרבה זמן, בהתחלה חשבתי שזה התנגשויות חומרה, וכו' וכו' המליצו לי לעדכן את הביוס, [ עודכן בהצלחה, רק חבל שלא מצאתי עדכון מהשנה או שנה שעבר רק מ 2003 ] , בכל מקרה, שקלתי שיש התנגשויות בין הכרטיס קול של C-media ובין הכרטיס מסך של , NVIDIA GeForce FX 5200 עליתי לKSP, לבדוק את העניין כי הופיעו לי כל מיני הודעות מוזרות על power hardware monitor משו כזה וכל מיני בעיות עם ההרידסק, אז בקשר לבעיה האחרונה הם טענו שכל הצפצופים שלי נובעים שאחד הקליפסים של התושבת של המאוור מעבד היה פתוח ושאין שום בעיה , שבוע המחשב עבד חלק , בלי צפצוף אחד, בנתיים קיבלתי עד פס זכרון של 512, החלטתי לעשות ניסוי ולהחליף את הזכרונות אולי משם נובעות כל הבעיות שלי , ושוב, יומיים המחשב עבד חלק ב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sake,

שלום..יש לי בעיה מוזרה...היום כשהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי איזה שעתיים המסך פשוט התחיל לרעוד! גם כשאני לא בwindows זאת אומרת גם כשהמחשב מעלה את הwindows המסך רועד.... וזה לא קרה לי אף פעם...מה זה יכול להיות? המסך שלי זה samsung syncmaster 753 dfx למקרה שאתם צריכים לדעת...אבל אני לא חושב שזה קשור למסך...לפחות אני מקווה שזה לא... תעזרו בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kululu,

היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orv89,

שלום , את האמת אני כבר מיואש ! קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש . עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר ) עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק .. יש לכם הצעה אחרת ?! תודה אור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mic3mic4,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Rtx2060. יש לי שני מסכים עם חיבורי hdmi . )מסכים של דל) אני מצליחה לחבר רק מסך אחד. נראה שאין בכלל אפשרות לחבר מסך שני (יש ארבעה פתחים אך לא נכנס הכבל). מה מומלץ לעשות? אני רוצה כמובן את אותה איכות התמונה ואותה המהירות שני המוניטורים. תודה!!

25. שלום פיצלתי כונן באמצעות מנהל הדיסקים של ויינדוס 7 ועשיתי הכל וכשאני נכנס למחשב שלי נעלם אני לא רואה את הכונן החדש שיצרתי וגם לא את הכונן הנשלף (הצורב) אלא אני רואה רק את כונן c ובניהול הדיסקים אני רואה גם את הכונן החדש שיצרתי מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים