עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה לא המחשב שלי.. אלא של אמא שלי. יום אחד אני רק פתחתי את המארז בשביל לראות משהו, לא נגעתי בכלום, ועכשיו היא מאשימה אותי.. במקום להגיד תודה במישהו בכלל מטפל במחשב הזה... בקיצור יש בעיה עכשיו ואני לא ראיתי אותה אף פעם, לפחות לא ככה. כל כמה שניות המחשב נתקע לכמה שניות. אי אפשר להזיז תעכבר ולא את המקלדת, יש אור בעכבר האופטי, ה proccess של המעבד לא קופץ, הוא נמוך כמו כל הזמן. שום תוכנה לא מוכרת לא רצה ברקע, בדקתי ספייוור וזה לא זה.. אולי זה בעיות עם הדיסק הקשיח? אני יודע שהספק כח שם אז המגעים שלו דפוקים ולעמים כשמזיזים את המחשב אז החיבורים ניתקים לשניה ואז המחשב נתקע. אבל זה לא אותו מקרה כי כשהוא נתקע בגלל הספק כח חייבים לעשות ריסטרט וכאן הוא פשוט נתקע לכמה שניות. …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אתמול בבוקר המחשב פתאום הפסיק לעלות החלפתי לו שלושה ספקים וכלום אבל הדבר המוזר זה שנורת הביקורת הירוקה(לוח של אסוס) עדין דולקת והיא נדלקת איך שאני מדליק את הספק בלי שום קשר לכפתור ההפעלה על הלוח אני לא רואה קבלים נפוחים וגם ניסיתי לעקוף את הכפתור של המארז כי אולי הוא הלך אבל כלום נורה ירוקה וזהו אודה לכם על העזרה חג שמח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אם אני מפעיל את המחשב מחדש, ברגע שהחלון של ווינדאוס עולה אני לא רואה אותו למרות שהמסך דלוק! אני רק רואה מסך שחור, וכדי שאוכל לראות את החלון של ווינדאוס ובכללי מה שמופיע על המסך אני צריך לכבות את המסך, לחכות כמה שניות ואז להדליק אותו שוב! בעיה שולית, אבל נהפכה לממש מציקה כי כבר כמה זמן שיש לי אותה. איך אני פותר את הבעיה? מסך של PROVIEW 17" CRT (בן 6 שנים אני חושב). כרטיס מסך R9200.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי. קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מומחה גדול בחומרה של מחשב, אני יודע ממש ברמה בסיסית לפרק ולהרכיב אבל לא יותר. לצערי אני גם איש מחשבים במקצועי, אני אומר לצערי מכוון שזה נותן לי תחושה שאני יכול לפרק חומרה של מוצרי מחשב (מחשב, אייפונים..) וכבר קרו לי כמה טעויות. בכל מקרה, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש חזקים של משהו שכאילו נשרט..הייתי מתעצבן מזה ומכבה אותו (במיוחד בלילות, שזה הזמן הטוב לעלות בUTORRENT :\). התחילה לעלות בי המחשבה שזה ההארד דיסק המקולקל שמחובר לי במחשב ולא עובד..לפני כמה זמן הוא שבק חיים אבל עדיין היה בתוך המחשב וחשבתי שאולי הוא נדפק לגמרי והתחיל לעשות רעשים. היום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו באופן מאוד יסודי עם אוויר וקצת מטליות. גם פירקתי א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מחשב מסוג G531GT-Al480t , קניתי אותו לפני כבערך שנתיים פתחתי אותו לפני כ3 ימים כי הוא התחיל להתחמם והגיע למעלות איזור ה98 במאמץ קטן ולכ70 ללא מאמץ ראיתי שכל המאווררים מלאים באבק אז ניקיתי אותם ניתקתי את הגוף קירור וניקיתי את המאווררים גם מבפנים ושמתי לב שהמשחה הארמית יבשה לגמרי , ניקיתי אותה והחלפתי אותה במשחה טרמית אחרת החזרתי את הגוף קירור למקום חיברתי את כל הברגים חזרה סגרתי אותו וכשבאתי להפעיל את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק , חיברתי את המטען המחשב לא נטען מישהו יכול לעזור ?

6. לאחרונה פרמטתי את המחשב מ XP כדי לשים לו 7 , אבל מאז השדרוג ה USB נהיה בלתי שמיש, מחבר את העכבר, נדפק אחרי 5 דקות ורק ריסטרט יעזור כדי להחזיר ושוב חוזר ככה כל הפורטים של ה USB... ויש 5 מאחורה ו2 מקדימה וכולם נדפקו, לפחות 1 או 2 לא עובדים בכלל והשאר עובדים רק כשנוח להם לכמה דקות ואז מפסיקים עם MALFUNCTION ERROR או שגיאה כזאת או אחרת בחומרה של ה USB ומדי פעם זה גם נותן לי BLUE SCREEN OF DEATH ועושה ריסט... עכשיו אני שואל יכול להיות שאם אני יחזיר ל XP זה יסתדר? קראתי שיש איזה משהוא שאם אתה מוריד מהרג'יסטרי זה לא נותן ל USB לכבות את עצמו בכלל (מעבר ל POWER SAVING) . ואם לא האם יש איזה דרך שאני יכול למצוא על הלוח עצמו פיזית את הבעיה? או אם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בספק כוח? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mic3mic4,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Rtx2060. יש לי שני מסכים עם חיבורי hdmi . )מסכים של דל) אני מצליחה לחבר רק מסך אחד. נראה שאין בכלל אפשרות לחבר מסך שני (יש ארבעה פתחים אך לא נכנס הכבל). מה מומלץ לעשות? אני רוצה כמובן את אותה איכות התמונה ואותה המהירות שני המוניטורים. תודה!!

8. Started by לשם,

שלום בבקשה תעזרו לי יש לי מקליט מצלמות אבטחה DVR של PROVISIN ואני צריך לחבר עוד מסך ניסיתי לחבר לVGA בנוסף לHDMI שמחובר אך הוא לא מציג כלום תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש שיטה לפרק קירור של כ.מ? הוא התחיל לעשות רעשים חזקים אז רציתי לפרק את הקירור כדי לנקות ולהחליף משחה תרמית (עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו). יש 4 ברגים, אחד יצא בקלות אבל השלושה האחרים כל כך חזקים ששום דבר לא מזיז אותם.

10. שלום לכולם, הלוח אם הקודם שלי נשרף עקב הפסקת חשמל, היום החלפתי אותו ל ASrock K7VM3 וכעת הווינדוס מסרב לעלות. כאשר אני מדליק את המחשב הוא מזהה את כל הכוננים, וכשהוע מגיע לשלב העלאת הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "We apologize for the inconvenience, but windows could not start succesfully. A recect software or hardware change might have caued this...." ואז אני נאלץ לבחור בין מצב בטוח, להפעלת הווינדוס כרגיל. בכל מקרה ברגע שאני בוחר את אחת האפשרויות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! היום קניתי מארז חדש ואני מעוניין להרכיב את חלקי המחשב בתוכו בעצמי.....(ולחסוך 200 שקל...) אני יכול לחבר הכל חוץ מ חיבור הIDE וגם את החיבורים הקידמיים של המארז...(כפתור הדלקה,ריסטרט ושני מנורות הלדים שיש שם..... וגם הדבר שעליו אין לי מושג קלוש על איך לחבר זה חיבורים של התקני USB וFIREWIRE קדמיים.... אם זה נחוץ יש לי לוח אם GIGABYTE 8IEXP ואני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוחכי של המעבד אבל אני לא יודע איך להוריד את גוף הקירור שעליו...(תמונה מצורפת.....) מישהוא אמר לי להזיז את שני המתגים הלבנים לצד השני ואז זה אמור להשתחרר אבל זה לא.... זה רק זז בפנים..... אני מוסיף תמונה של החוטים של החיבורים הקדמיים...(USB) תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The-Devil,

יש לי מעבד AMD 2500+ והוא מאוד נחמד אבל המאוורר שלו עושה לי בעיות בהתחלה כנראה שלא חיברתי טוב ולכן היה 72 מעלות!!!! אבל עכשיו חיברתי שוב בתוספת משחה תרמית והוא נעה בין 45- 56 רציתי לדעת אם זה כבר נורמלי או שיש לי צורך לקנות מאוור חדש חזק יותר ואם כן איזה?? תודה מראש The-Devil

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דוד שלי הביא לי את המחשב שלו המחשב פשוט לא מזהה את הארד-דיסק אחרי המסך של הMSI (לוח אם במחשב) לחצתי F11 והוא זיהה רק את הכונן דיסקים וסידרום. ניסתי לחבר את הHD שלי ועדין יש אותה בעיה. ניסתי להחליף כבל ATA ועדין יש בעיה ד"א הכונן SATA מה אפשר לעשות? מה הבעיה? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by daniking,

היי יש לי מחשב חדש מלפני חצי שנה בערך. מפרט בכללי לוח אם INTEL DH87RL מעבד i7-4770S עכשיו יש כניסות usb2 וusb 3.0 ובשניהם קצב ההעברה לדיסק און קי או להרד דיסקים מאוד איטי. במחשבים אחרים אותם התקנים עם קצב העברה הרבה יותר טוב. מה אפשר לעשות? הורדתי והתקנתי דרייבר של USB3 ללוח אם וזה לא עזר ובדקתי עם תוכנות כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by edward,

יש לי בעיה של משחקים שקופצים באמצע המשחק ויורדים ל-desktop. הכרטיס לא נמצא ב-OC אבל המעבד כן : GIGABYTE 965P-DS4 3510@ X6800 Intel® Core2 Extreme ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 4x512MB HYNIS pc-6400 800MHZ GIGBYTE ATI Radeon X1900 XTX WD 200GB SATA II(WD2000JS) Thermaltake silent power 430W מישהו כתב על נושא דומה בפורום וענו לו שזה כנראה בגלל OC, יש מצב שהספק שלי עושה בעיות ? יש לי אותו כבר שנה(עם מפרט אחר של AMD3200) ולא הייתה שום בעיה ב-OC עד עכשיו. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by popmart,

שלום, התקנתי windows 7 ultimate. לא התקנתי אנטיוירוס וכאלה. אחכ התקנתי דרייברים ולבסוף כל העידכונים של windows update. בשלב מסויים ראיתי ש wu מוציא לי כל מיני הןדעות שגיאה ואני לא מצליח לקבל עדכונים.ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי בגוגל כולל כיבוי והדלקה מחדש של שירות BITS ושירות WU וכלום לא הצליח לי. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

18. Started by Srulz,

המחשב נתקע לאחר כמה שניות שאני סוגר את הסרט. זה קורה רק בסרטים שהם 480 720. אם זה סרט רגיל איכות AVI רגיל הוא לא נתקע. לאחרונה נגעתי בהגדרות של השמע בקשר ל AC3 כי אני משתמש בכבל קואקס לאדיו האם זה קשור? משתמש בקודאקים K-LITE ובתוכנה BSPLAYER. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by galsko,

אני רוצה לנסות להרכיב מחשב איך אני עושה את זה ואם זה לא קשור לפה תעבירו תודה מראש L:P

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התקנתי על אק פי את המדיה פלייר 9 גירסת בטא ואני לא מוצא שום מקום שאפשר להסיר אותו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך עזרה... במהלך החודש האחרון התחילו להופיע לי תקלות עם המחשב במהלך משחק ב battlefield bad company2 (מקורי) באתחלה הופיעו לי במהלך המשחק במצב multiplayer ו singalplayer הבהובים באים וחוזרים (לפעמים לחלק ולפעמים לכל המסך) שבגללם היה כמעת בלתי אפשרי לשחק (במיוחד ברשת). במהלך השבועות האחרונים המחשב התחיל גם להתקע זמנית או לגמרי במהלך אותו המשחק. לפעמים (נדיר אבל קורה) זה מגיע לקריסה של המחשב (מסך כחול של EROR). המשחק לא חדש אצלי, אני משחק בו כבר כמעת שנה. מפרט המחשב: מעבד I5-750 TRAY עם קירור COOLER MASTER HYPER TX3 כרטיס מסך 250 1G GAINWARD GTS זכרון OCZ 4G דיסק קשיח SEAGATE 500G ספק כח לא זכור הדגם והחברה אבל הוא 400W WINDOWS 7. המחשב משרת אותי טוב כבר הרבה זמן (למר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב נייד (כנראה שאת הlenovo ideapad flex 2) שמעתי על בעיה שאני עדיין לא יודע אם לשייך אותה ספציפית למחשב הזה, למחשבים של לנובו או בכלל למערכת ההפעלה (8.1). ברגע שהמחשב מכניס את עצמו למצב שינה, הוא נתקע ולא יעלה מחדש עד שעושים לו כיבוי דרך הכפתור והפעלה מחדש ולעיתים אפילו לא נדלק כלל. חיפשתי המון בגוגל על הבעיה, אכן ישנם המון אנשים שזה קרה להם ולאף אחד אין תשובה מעשית בכדי לפתור את זה באם זה קורה. מישהו פה שמע או נתקל בעצמו בבעיה? יודע אולי איך לפתור אותה? ברור לי שהמקרה לא נפוץ מאוד מאוד וקורה אחת ל.. אבל אני בעיקר מוטרד כי חבר שקנה את אותו המחשב נתקל בבעיה הזאת והיה צריך להחליף אותו לגמרי ובמקרים שקראתי עליהם זה קורה לרוב במח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by itay145,

אני לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב , הוצאתי את המעבד ועיקמתי את הפינים שלו , תיקנתי את זה אחרי כמה זמן . הכל עובד כרגיל , עוד לפני שניקיתי אותו הטמפ' של המעבד הייתה 78-97 משתנה בין לבין . וגם אחרי הניקיון הטמפ' נשארה אותו דבר . רק שעכשיו המחשב איטי , והוא משתמש ב 2.50 GB , הוא מנצל את כל ה 4 . אבל אני מדבר על שימוש , אני סתם בDEKSTOP ושום דבר לא פתוח , ויש קפיצות ב CPU וה RAM מראה שהוא 60% משומש . אין כלום ברקע . בנוגע למעבד , אני אמרח משחה טרמית חדשה . השאלה מה בנוגע ל RAM ולקפיצות CPU שמאטות את המחשב . מפרט - AMD Athlon 620 Quad core 2.66ghz x4 GIGABYTE MA78LM-S2H זכורנות G.Skill 2GB x2 כ.מסך Radeon 5770hd

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zaroor,

יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הבעיה נמשכת דיי הרבה זמן, בהתחלה חשבתי שזה התנגשויות חומרה, וכו' וכו' המליצו לי לעדכן את הביוס, [ עודכן בהצלחה, רק חבל שלא מצאתי עדכון מהשנה או שנה שעבר רק מ 2003 ] , בכל מקרה, שקלתי שיש התנגשויות בין הכרטיס קול של C-media ובין הכרטיס מסך של , NVIDIA GeForce FX 5200 עליתי לKSP, לבדוק את העניין כי הופיעו לי כל מיני הודעות מוזרות על power hardware monitor משו כזה וכל מיני בעיות עם ההרידסק, אז בקשר לבעיה האחרונה הם טענו שכל הצפצופים שלי נובעים שאחד הקליפסים של התושבת של המאוור מעבד היה פתוח ושאין שום בעיה , שבוע המחשב עבד חלק , בלי צפצוף אחד, בנתיים קיבלתי עד פס זכרון של 512, החלטתי לעשות ניסוי ולהחליף את הזכרונות אולי משם נובעות כל הבעיות שלי , ושוב, יומיים המחשב עבד חלק ב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים