תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום....אני מחפש את הדריבר הזה דחוף,זה דריבר לכרטיס טלוויזיה Askey MagicTView CPH060 - Video Section Multimedia Video אשמח גם לקבל כמה אתרים לחיפוש דריברים . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הCD ROM ןה- צורב DVD נעלמו לי מהמחשב שלי .. שבדקתי במנהל ההתקנים סומן עליהם !(סימן קריאה ) ושניסיתי לעדכן אותם זה לא הגיב מה לעשו ת!?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחכמתי הרבה, בזמן שניקיתי את המחשב, פירקתי את המאוורר ובטעות שברתי את אחד הפרופלורים שלו. עכשיו הוא מרעיש כמו האוטובוסים הישנים של אגד. לפני שאצא מדעתי, אנא עזרו לי ואמרו לי איפה אני משיג מאוורר חילופי. כרטיס מסך: Axle GT240 512MB אין לי בעיה לקנות באינטרנט בארץ או בחו"ל. אגב, נתקלתי במהלך חיפושי במאוורר שנקרא: Accelero L2 אך לא הצלחתי להבין אם הוא מתאים לכרטיס שלי. אמנם מצויין שם שזה מתאים ל- GT240 אבל לא כתוב שם שום דבר על תאימות ל- Axle. בנוסף אציין שאין לי סלוטים נוספים לקירור מקביל לכרטיס. תודה חברים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב. רק לפני יומיים ראיתי סרט והכל היה תקין. אשמח לעזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:-[ שלום רב שמי שימי.. יש ברשותי שני מחשבים-אחד חדש ואחד ישן לפני כמה ימים באתי לחבר את המחשב השין בחדר של ההורים חיברתי את המחשב לכל החוטים המתאימים כולל למסך ישן שיש ברשותי והמחשב לא עולה.. על המסך רשום check the singl cable..חשוב להדגיש שהמסך בסדר גמור ניסיתי אותו על המחשב החדש והכל עובד יש ברשותי מסך נוסף שעובד וגם הוא רושם אותה הודעה-הנורה של המסך מהבהבת ולא נשארת קבועה המחשב בעצם לא עולה שאני מדליק את המחשב יש 3 צפצופים ארוכים אחד אחרי השני... מישהו אמר לי שיכול להיות שחלק נשרף ואחר אמר לי שאולי משהו לא מחובר נכון.. אני ממש מיואש ולא יודע למה לעשות אודה לעוזרים,חג שמח ויום נעים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם הקודם שלי נשרף עקב הפסקת חשמל, היום החלפתי אותו ל ASrock K7VM3 וכעת הווינדוס מסרב לעלות. כאשר אני מדליק את המחשב הוא מזהה את כל הכוננים, וכשהוע מגיע לשלב העלאת הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "We apologize for the inconvenience, but windows could not start succesfully. A recect software or hardware change might have caued this...." ואז אני נאלץ לבחור בין מצב בטוח, להפעלת הווינדוס כרגיל. בכל מקרה ברגע שאני בוחר את אחת האפשרויות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בשני מקרים שונים כשבאתי למחשב והוא היה כבוי. בהתחלה חשבתי שמדובר בהפסקת חשמל ואז המחשב לא עלה אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שהgtx970 שלי היה נראה קצת עקום והוספתי לו קיבוע בצד הרחוק כדי להוסיף תמיכה. המחשב חזר לעבוד כרגיל ולאחר מספר ימים שוב לא עולה חשבתי שאולי יש בעיה בכבלי sata מכיוון שלא זיהה את הכונן d שלי וניסיתי להחליף בינהם המחשב חזר להעלות כאשר הוא לא מזהה את אחד מ2 הכונני טרה שיש לי לאחסון d: ומאז כל פעם או שהוא עולה בלי לזהות את הכונן d או שכן מזהה את d אבל אז נתקע במסך שחור אחרי עליית win 10 או שתקוע במסך recovery של הwin בנוסף כשאני מעלה אובנטו מדיסק און קי לפעמים מזהה את כל הכוננים ונותן גישה ולפעמים מזהה ולא נותן גישה. מה דעתכם האם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב פועל כשעה שעתיים זה לא קבוע. ואז פתאום קופא אי אפשר להזיז את העכבר כלום נהיה מסך שחור ואז אי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט! מה הסיבה ?? זה כנראה משהו שקשור בכרטיס מסך... אבל מה?? יכול להיות שהוא לא תקין או משהו כזה?? המון תודה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק אותה אני שומע שהמנוע עובד שאני מסתכל במסך שלה אני רואה כוכביות רצות עד סוף המסך ונתקעות וזהו אין תגובה יותר , המדפסת מתה גם ריסט וגם קולד ריסט לא פתרו כלום גם פרוק לגורמים ובניה מחדש לא עזרו לי יש מי שיודע משהו בנושא? (ניסיתי בים פורומים ושום כלום) hp4050n laserjet תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפעמים אני נתקל בתקלות מחשב שלא בהכרח נובעות ממערכת ההפעלה (כמו ריסטים וכיבוי) , אלא יותר בכיוון של חומרה . יש דרך כמובן לאתר דרך פירוק החלקים גדי לדעת מה גורם לתקלה אך שאלתיהיא האם יש תוכנות כמו MEMTEST לזיכרון שיכולות לעזור למציאת מקור התקלה ? כמו תקלה בלוח או במעבד או בספק כח ? בהרבה מקרים אין לוח\זיכרון וכו' להחליף כדי לבדוק מהיכן התקלה .. תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי את הכרטיס עצמו(R9600 PRO) והוא נראה תקין ויושב כמו שצריך. הכרטיס עובד אבל כשמחברים את המסך אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו. המסך בינתיים מחובר לONBOARD ואני מקבל הודעה על "Found New Hardware Video Controller VGA Compatible". אם הכרטיס נראה תקין ומחובר, למה אין תמונה והמחשב לא מזהה אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיש לו בעיה במחשב. מסכים כחולים בעיקר ותקיעות של המחשב. הפעלתי את התוכנה WINDBG שבודקת את המסכים כחולים ושם היה רשום HARDWARE צריך פשוט להחליף את ההארד דיסק? הוא כבר עשה בעיות בעבר... כל הקבצים שנמצאים בתיקייה MINIDUMP הראו על הHARDWARE כבעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לפרמט אתמול מ7 לXP ולא הצלחתי והופיע לי מסך כחול אז הורדתי את התוכנה MHDD ושאני צריך להכניס מספר של ההארד דיסק זה לא מופיע וקראתי שאם לא מופיע ההארד דיסזק אז הוא לא מוגדר כMASTER נכנסתי לBIOS והוא מוגדר כSLAVE ולא כMASTER החיבור הוא SATA איך לשנות אותו לMASTER? אם חשוב לציין שהמחשב בן יומיים רק
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug session time: Sun Nov 30 00:03:11.624 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 9:28:31.841 Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading unloaded module list .....................................…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, ברשותי Dell Vostro 3550, עם windows 8 [מקורי, לצורך העניין] למחשב שני כרטיסי מסך - אחד מובנה [ intel HD3000] ואחד חיצוני [AMD Radeon HD7650M]. הפעלתי את המחשב הנייד כהרגלי, וחיברתי את המחשב למקור חשמל. כאשר אני עושה זאת, המחשב מחליף אוטומטית בין הכרטיס המסך המובנה לחיצוני, ומאפשר שימוש בכרטיס מסך החזק. התהליך עצמו הוא לרוב "לא חלק" [המסך מרצד לכמה שניות], אלא שהפעם קרה משהו מוזר - החלפתי בין הכרטיסים, כשלפתע המסך קפא והופיע שלג עליו. המחשב לא הגיב ומאחר ופחדתי שיש בעיה [אולי המחשב נרטב וכו' ופחדתי מקצר] אז כיביתי את המחשב פיזית וניתקתי את הבטריה. אחרי שווידאתי כי אכן המחשב יבש ואין בעיה [אין סיכוי שהוא נרטב] הדלקתי אותו מחדש. לא היו בעיות עם שני כרטיסי המסך וה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב נייד (כנראה שאת הlenovo ideapad flex 2) שמעתי על בעיה שאני עדיין לא יודע אם לשייך אותה ספציפית למחשב הזה, למחשבים של לנובו או בכלל למערכת ההפעלה (8.1). ברגע שהמחשב מכניס את עצמו למצב שינה, הוא נתקע ולא יעלה מחדש עד שעושים לו כיבוי דרך הכפתור והפעלה מחדש ולעיתים אפילו לא נדלק כלל. חיפשתי המון בגוגל על הבעיה, אכן ישנם המון אנשים שזה קרה להם ולאף אחד אין תשובה מעשית בכדי לפתור את זה באם זה קורה. מישהו פה שמע או נתקל בעצמו בבעיה? יודע אולי איך לפתור אותה? ברור לי שהמקרה לא נפוץ מאוד מאוד וקורה אחת ל.. אבל אני בעיקר מוטרד כי חבר שקנה את אותו המחשב נתקל בבעיה הזאת והיה צריך להחליף אותו לגמרי ובמקרים שקראתי עליהם זה קורה לרוב במח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב , הוצאתי את המעבד ועיקמתי את הפינים שלו , תיקנתי את זה אחרי כמה זמן . הכל עובד כרגיל , עוד לפני שניקיתי אותו הטמפ' של המעבד הייתה 78-97 משתנה בין לבין . וגם אחרי הניקיון הטמפ' נשארה אותו דבר . רק שעכשיו המחשב איטי , והוא משתמש ב 2.50 GB , הוא מנצל את כל ה 4 . אבל אני מדבר על שימוש , אני סתם בDEKSTOP ושום דבר לא פתוח , ויש קפיצות ב CPU וה RAM מראה שהוא 60% משומש . אין כלום ברקע . בנוגע למעבד , אני אמרח משחה טרמית חדשה . השאלה מה בנוגע ל RAM ולקפיצות CPU שמאטות את המחשב . מפרט - AMD Athlon 620 Quad core 2.66ghz x4 GIGABYTE MA78LM-S2H זכורנות G.Skill 2GB x2 כ.מסך Radeon 5770hd
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי השבוע כרטיס מסך חדש מדגם Gigabyte Radeon R9 280X. התקנתי אותו והתחלתי לשחק ב-AC4, הכל עובד מצויין. אחרי כמה שעות של משחק, הכרטיס התחיל לעשות לאגים קטנים, כלומר הוא רץ באזור ה-60FPS, ואז נופל לאזור ה-45~, ומיד חוזר ל-60, מה שכמובן מוביל לתחושה של לאג במשחק. כדי לבדוק את הכרטיס הרצתי את unigine heaven 4.0 והבעיה לא חזרה על עצמה, התוצאות היו די דומות למה שמצופה מהכרטיס. היום התקנתי Batman Arkham Origins ויש אותה בעיה - הוא רץ באזור ה-70~ FPS, ואז פתאום נופל ל-55~ ואז חוזר ל-70. ניסיתי לשחק כמה דקות ב-Sleeping Dogs, רזולוציה של בסביבות ה-45~, לא היה שום לאג שאני שמתי לב אליו. הטמפרטורות של הכרטיס באזור ה-70~, ככה שאני לא חושב שזו בעיית התחממות. הרצתי Furmark, והכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת הזרקת דיו מסוג 1650HP D ומחשב בעל מערכת הפעלה ווינדו 7. לאחרונה אינני מצליח להדפיס והנורה של המדפסת מהבהבת. התקנתי דרייבר חדש בנוסף לתוכנות עזר מאתר HP. התוכנות מדווחות לי שיש בעיה עם אחד ממחסניות הצבע ואכן מחסנית הצבע השחור היא אינה מקורית. האם יתכן שזוהי מדיניות מתוכננת של HP למנוע שימוש במחסניות שאינן מקוריות ? אם כן או לא מה מומלץ לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת hp 840 c אחרי מספר של חודשים.. שלא נגעתי במדפסת הייתי צריך להדפיס בה משהו.. אני מתקין אותה והכול טוב ויפה.. פתאום אני רואה שהיא מדפיסה דף ריק וחלק קטן מאוד ממנו יש קצת שחור... מה קרה למדפסת? לא הגיוני שנגמר הצבע כי החלפתי לא מזמן... ולא השתמשתי בה בכלל... אני עובד תחת אקס פי... הדריברים והכול מותקן... אני בטוח שזוהי לא בעיית תוכנה כי זה קורה לי גם תחת הלינוקס :'( :'( :'( :'( תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 שבתוכו יש כרטיס קול מקצועי של motu 2408 (יושב על PCI), אין ממנו יציאות ישירות לכוננים האופטיים (אין לי כרטיס קול פשוט בנוסף). במחשב שלי יש כונן צורב וכונן DVD, כשאני מכניס audio cd סטנדרטי לצורב אני שומע אותו ב- winamp / mediaplayer חלק לגמרי, כשאני שם אותו ב- DVD יש רעשים מוזרים של טיקים וקיטועים בשמע. הבעיה לא היתה קיימת כשהיה מותקן אצלי Win98, אבל מאז שעברתי ל- XP Pro היא קוראת תמיד. למה יש מושג כלשהו? תודה מראש! עמרי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום, קיבלתי מכשיר של APEX נחמד SMART BOX מבוסס אנרויאד 4.0.4 אני מנסה להריץ סרטים עם תרגום עםbsplaye r והם מוקרנים בהילוך איטי יש לציין שעל המחשב הם נראים בסדר גמור ואין בעיית סינכרון. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מיקרופון וחיברתי אותו לחור שצריך....(יש לי במחשב ליד החור ציור של מיקרופון...)....וזה לא עבד ...ניסיתי בעוד כמה חורים שהיו שם וזה גם לא עבד... מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות?...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-