תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני רואה סרט\סדרה\סרטוון ביוטוב כל שתי דקות בערך יש תקיעה של כשנייה-שתיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בקשיח של ה 1TB שלי (מאחר והוא בעייתי, למרות שעבר עדכון תוכנה) והעברתי את הסרט לקשיח השני (wd 2500ks) וזה לא הפסיק וכדי לאמת את זה שזה לא הקשיח אז צפייה בקליפים ביוטוב מוכיחה את זה כי firefox מותקן ב C. עכשיו אני מתחחיל לחשוד בכרטיס מסך. מה אתם מציעים? תודה רבה, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PRESS F1 TO RESUME מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה וזה יושב על 52 מע' פיקרתי את המערכת קירור שמתי משחה טרמית אבל עדיין הבעיה קיימת איך אני מסדר את זה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי הטאבלט WINBOOK TW100 10.1 אינצ' היה מותקן עליו windows 8.1 with bing אבל העברית שם לא היתה משהו לכן התקנתי windows 8.1 רגיל ושם יש לי עברית אלא שאז לא היתה לי אפשרות והגילוי של הUpdate לא גילה את הדרייברים ..מפה לשם הצלחתי להשיג גיבוי עדכני של כל הדרייברים המלאים למכשיר מאותו המכשיר אבל חדש ובאמת הכל עובד אלא שמשום מה הדיוק של המגע לא טוב אני לא מצליח להגיע לנקודה הכי ימנית קיצונית במסך, נסיתי לעשות כיול למסך אבל היות ואני לא מצליח להגיע לנקודה אז אינני יכול לכייל את צד ימין כראוי. מה ניתן לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב , הוצאתי את המעבד ועיקמתי את הפינים שלו , תיקנתי את זה אחרי כמה זמן . הכל עובד כרגיל , עוד לפני שניקיתי אותו הטמפ' של המעבד הייתה 78-97 משתנה בין לבין . וגם אחרי הניקיון הטמפ' נשארה אותו דבר . רק שעכשיו המחשב איטי , והוא משתמש ב 2.50 GB , הוא מנצל את כל ה 4 . אבל אני מדבר על שימוש , אני סתם בDEKSTOP ושום דבר לא פתוח , ויש קפיצות ב CPU וה RAM מראה שהוא 60% משומש . אין כלום ברקע . בנוגע למעבד , אני אמרח משחה טרמית חדשה . השאלה מה בנוגע ל RAM ולקפיצות CPU שמאטות את המחשב . מפרט - AMD Athlon 620 Quad core 2.66ghz x4 GIGABYTE MA78LM-S2H זכורנות G.Skill 2GB x2 כ.מסך Radeon 5770hd
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר מתבצעת העברת קבצים , התקנת תוכנה, הורדת קובץ - בקיצור כל פעולה הקשורה להעברת קבצים, נשמע רעש סטטי מהרמקולים\אוזניות. הרעש נפסק מייד עם סיום ההעברה\הורדה. האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו? הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים והוא עובד כראוי, אבל גם באמצע השמעת שיר הרעש קיים אם יש העברת קבצים ברקע.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המגעים שם לא כל כך טובים לפעמים עולה לי ההודעה של הדרייבר שאומרת שבגלל שלא מגיע מספיק חשמל ביצועי הכרטיס יורדים אז אני פותח את המחשב משחק קצת עם החיבורים וזה מיסתדר איך אני פותר את הבעיה הזאת ? אפשר להחליף את המולקס ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי כרטיס מסך חדש ומאז במשחקים מסויימים (fifa 16 וgrim dawn)אחרי מעט מאוד זמן המחשב עושה לעצמו restart. אני ביחד עם חבר שמבין במחשבים התקנו את הכרטיס מסך (לא יודע אם זה משנה או לא) המחשב שלי : לוח אם: z87m_g43 sata3 usb3 haswell 1150 msi ספק כוח : A.PFC VS650 650W CORSAIR מעבד: 3.4GHz 6mb CORE 15 1150 QUAD 4670K כרטיס מסך : EVGA GTX 1080 FTW DT GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש , הרכבתי והתקנתי מערכת הפעלה. המחשב נכבה בצורה פתאומית, בזמנים שונים, לפעמים אחרי קצת זמן פעולה ולפעמים הרבה. אין ERRORS שמופיעים לפני או אחרי הכיבוי ואין מסכים כחולים, הכיבוי פתאומי לחלוטין. הפעלתי את המחשב במצב DOS כמה שעות והוא נכבה פעם אחת מתוך שלוש הפעלות ארוכות. התקנתי מערכת הפעלה מחדש ואת כל הדרייברים. - עדיין נכבה. הרצתי את MEMTEST ולא היתה בעיה. כעת אני בודק עבודה עם ספק אחר ישן יותר. אשמח לקצת עזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Rtx2060. יש לי שני מסכים עם חיבורי hdmi . )מסכים של דל) אני מצליחה לחבר רק מסך אחד. נראה שאין בכלל אפשרות לחבר מסך שני (יש ארבעה פתחים אך לא נכנס הכבל). מה מומלץ לעשות? אני רוצה כמובן את אותה איכות התמונה ואותה המהירות שני המוניטורים. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שאני לוקח את ההצעה הראשונה של לנסוע עם לוח האם ועוד כמה חלקים לחנות בעיר אחרת בשביל זה, אני מחפש פתרון קרוב יותר :-). קניתי לוח אם של gigabyte ומעבד AMD Ryzen 3 2200. עוד לפני שהרכבתי הכל. אני רואה שצריך לעדכן את הביוס לפני שאני בכלל מכניס אליו את המעבד כי אחרת הלוח אם לא מזהה כלום. אבל ממה שאני מבין אני צריך צעבד כדי לעדכן את הביוס. אז חוץ ממעבד ספייר יש לי את כל מה שצריך. כולל ידע, אם כי אני תמיד מוכל ללמוד עוד :-). מחפש עזרה בתל אביב, אפילו בתשלום, עם מעבד זמני להתקנת ביוס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כשאני מכבה את המחשב, הוא לא מעלה לי את המקלדת בקטע של הכניסה לביוס, ומעלה אותו רק לאחר מכן, כשהווינדוס עולה.. ולכן אני לא יכול להיכנס לווינדוס.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כדקלמן: לפני מספר ימים נהיה לי 2-3 מסכים כחולים, קראתי את הקובץ, משהו של ntpklr , מצאתי כאן בפורומים משהו שקשור לבעית "שינה" של המחשב, משהו שקשור לזה שהמחשב מכבה יישומים מסויימים או מנסה ואז הוא נכנס ללופ כזה שגורם לו להתרסקות אבל למה זה גורם לי שהמחשב לא רוצה לצאת לי מהמסך התחלה, אפילו הוא לא נמצא בpost סתם תקוע במסך של gigabyte ולא עובר הלאה.... האם ההבעיה קשורה לדיסק או לזיכרון?, אין ציפצופים או רעשים או כל דבר אחר...... לתשובתכם אודה אוריה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי stop 7b עשיתי למחשב תיקון של ווינדוס לאחר מכן המחשב התחיל להיות איטי משהו פחד שהוא מגיע לשלב של הלוגו עם הטעינה המסך הופך להיות שחור ואז המסך נכנס ל power saving mode לכמה שניות ורק אז הוא ממשיך לשולחן עבודה וגם בשולחן עבודה התיקיות עולות כאילו יש אפקטי מעבר בslide כאילו הם עולות חלק חלק ממש אבל ממש אבל ממש איטי וגם שאני מגלגל בדפי אינטרנט למטה או ללמעלה הדף מקרטע
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים באמצע עבודה המחשב פתאום עודשה ריסטרט או נכבה לבד אני לא יודע מה הסיבה עשית בדיקת וירוסים ואין לי וירוסים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב: שאני מנסה להדליק אותו הוא עולה משמיע רעש חזק ואז הוא עושה ציפצוף ארוך ונכבה.. ואז אני מנסה עוד פעם ועוד פעם וכשהוא מצליח לעלות הוא עושה ציפצופים כמו של אמבולנס.. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש מלפני חצי שנה בערך. מפרט בכללי לוח אם INTEL DH87RL מעבד i7-4770S עכשיו יש כניסות usb2 וusb 3.0 ובשניהם קצב ההעברה לדיסק און קי או להרד דיסקים מאוד איטי. במחשבים אחרים אותם התקנים עם קצב העברה הרבה יותר טוב. מה אפשר לעשות? הורדתי והתקנתי דרייבר של USB3 ללוח אם וזה לא עזר ובדקתי עם תוכנות כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 80GB generation IV 7200RPM אני לא יודע מה לעשות הוא נפק לי בפעם השלישית 1.היה לי BAD SECTORS בכונן הקשיח פתאום החלפתי את הכונן לאחד חדש. 2.לאחר כמה חודשים הוא נפק לי מכנית PARTION לא הגיב לא עזר כלום החלפתי לאחד חדש. 3.ועכשיו עוד פעם לאחר שהחלפתי את הכונן הקשיח לפני שבועיים פתאום אני רואה שנוצרו לי BADSECTORS בכונן C: מההחלפה הקודמת החלפתי (בלי קשר לבעיה אם הכונן הקשיח) את הלוח אם שלי אז לא יכול להיות בעיה עםם הבקר IDE. יש לכם מושג מה אנייכול לעשות??? אני יודע שיש ביקורות מאוד טובות לדגם הזה וכולם אומרים שכונן הקשיח מחזיק הרבה ואין לו כמעט החזרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב יחסית ישן מחבר: לוח אם: MSI 848P Neo-LS (MS-6788) כרטיס מסך: geforce fx 5200 זיכרון 2X256MB DDR 1 השאר פחות חשוב.. המחשב נדלק אבל אינני רואה תצוגה באף שלב.. (no signal) מה יכול להיות מקור הבעיה? בהנחה שכרטיס המסך והזכרונות תקינים לחלוטין..(נבדקו על מחשב אחר..) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי... המפרט הבסיסי: פנטיום 4 3.0 512 זיכרון RAM כרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700 לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה: כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדת הדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא. החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היה בידי מחשב עובד (לא בטוח אם P4 או P3). פתאום התחיל ריח שרוף, כיביתי את המחשב ואח"כ הוא חזר לעבוד. עכשיו הוא פשוט מושבת אחרי שהיה שוב ריח שרוף. הסמפטומים הם: פעם ראשונה המחשב נדלק המאוורר של הספק עובד, אחרי כמה שניות המחשב נכבה. החלפתי ספק, המחשב לא נכבה אבל לא יותר מזה .לא משמיע צפצוף. אני מניח שזה המעבד או הלוח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה היא אם יש מקום לומר בודאות אם זה המעבד או הספק או שבשביל זה אני צריך לפרק אותו ולבודד את הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה לכרטיס והמהירות שלו הוא 4800 אבל הטמפרטורה שמחשב עולה היא 77 מעלות זה לא גבוה?? יכול להיות זה מה שגורים שיהיו לי בעיות? אני מדבר רק על הכרטיס מסך זה לא מאוד גבוה?
-
היי, עבדתי קצת על איזה מחשב, וכדי להוציא את המאוורר הייתי צריך לנתק את הלוח מהספק (סיבוך עם החוטים), וכשחיברתי חזרה את הלוח, נדלקו רק ההארדיסק, הצורב, והסי די (יש לציין שבטעות ניתקתי את הניצרה שליד חיבור החשמל של הלוח, אבל החזרתי אותה... אני לא בטוח לאיזה מקום (יש 3 פינים, ו2 פינים על הנצרה). --Vega
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה.. יש לי מארז ממש ישן וקטן.. ויש לי כבר הרבה זמן בעיית חום.. ולפעמים קורה שהמחשב מתחמם יותר מדי ועושה ריסטרט.. אז היום זה קרה לי...אני בא לנדליק תמחשב מחדש.. המסך לא עולה..כאילו המחשב מכובה.. אין אור על הסידי רום שבדרך כלל יש אור.. איין רעש כזה של כאילו יש כהמחשב מתחיל את עצמו.. עכשיו מה שכן.. יש אור על הלוח אם כזאת מנורה קטנה ויש אור על הקידמה של המארז המנורה הקטנה שיש.. שסתם שם.. המאורר של הספק עובד אבל סתם מאוררים לא עובדים.. הסידי רום לא עובד אבל זה כאילו זה שהמחשב לא עובד אבל הוא עובד.. כמו שזה נראה לי זה בעיית חשמל או שמהו.. תודה לעוזרים ! אני צריך דחוף עזרה בבקשה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-