עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשאני נותן את הסיסמה לכניסה למחשב בהפעלה, הוא כותב לי: ההתחברות לשירות User Profile Service נכשלה. אין אפשרות לטעון פרופיל משתמש. איך אני מציל את החומר שיש לי על הדיסק, או איך מתקנים את הבעיה בלי למחוק את ההארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MBG533,

שלום, רציתי לברר מה העלות של שידרוג כרטיס מסך NVIDIEA 630M לכרטיס מסך חזק יותר, לפי הבנתי, מדובר בפרוצדורה מסובכת מכיוון שהכרטיס מולחם ללוח אם. אני לא יודע אם העובדה שמדובר בנייד מקשה עוד יותר על הדבר. אני מניח שכן. לכן, מס' שאלות אליכם, יודעי דבר: 1. האם כדאי לבצע שדרוג שכזה? מבחינת שמירה על הלפטופ - חדש מהניילון, ולאור מה שציינתי קודם. 2. מה העלות של תהליך כזה? 3. איפה כדאי לעשות אותו? 4. על איזה כרטיס מסך תמליצו לי? כרטיס שהוא מצד אחד מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה וחלקה, כולל COD,DIABLO3 וכו' ומצד שני בסכום כסף שעוד הגיוני. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שורת כותרת ומועדפים בכרום בגודל ענק מה עושים מצב תמונה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by amitshefif7,

תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

6. זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, שבת שלום. יש בבעלותי מחשב יחסית ישן בן 5 בערך שרציתי לשדרג לו את המהירות בכך שאני יוסיף זכרון. בדקתי לפי השם של הלוח אם , איזה זכרון מתאים ויצא ככה: 2 ג'יגה מקסימלי ותמיכה ב DDR2 (גם הזכרון הישן היה DDR2). - אני כרגע לא במחשב אבל אני בטוח שבמפרט שלו רשום maximun memmory 2gb 2 blocks of 1 הלכתי לחנות וקניתי 2 סטיקים של 1 ג'יגה (חשבתי על dual). בכל מקרה פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי רק 2 סלוטים לזכרונות (הלך ה dual ), הוצאתי את ה512 מגה שהיה לי ושמתי סטיק 1 של ג'יגה . הפעלתי, עבד חלק וטוב מאוד. הוספתי את הסטיק השני. הפעלתי, נתקע במסך שמראה את הלוגו של החברה שיצרה את הלוח אם (LOGO SCREEN). לפעמים נתקע ולפעמים ממשיך בboot אבל בדיוק לפני שהווינדאוס צריך להיכנס למס…

8. Started by Kirma,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה, הוא נדלק מחדש אחרי 2-3 שניות במצב שינה למישהו יש מושג איך לפתור את זה ? בעיה נוספת ברגע שאני עושה הפעלה מחדש למחשב, הוא כאילו עושה 3-4 רסטרים כל שנייה ואז נלדק ... זה תקין ? או שמשהו לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכם, המחשב(מופיע בצד), נתקע באמצע גלישה באינטרנט(נתקע, זאת אומרת שהוא פשוט לא הגיב) עשיתי לו ריסט, והוא מסרב לעלות. אחרי כמה שניות הוא משמיע צפצוף אחד ארוך, ועוד שניים ממש קצרים תוך כדי הצפצוף, ואז הוא ממשיך לעבוד, ולא עולה. עשית איפוס ביוס. עשיתי בדיקה חזותית של כל הרכיבים, והם נראים מצויין. ואין שום ריח של משהו נשרף. עצות יתקבלו בברכה, אריאל[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 20:56:07 טוב, ככל הנראה זה כרטיס המסך שנדפק.אני אביא כרטיס אחר לבדיקה.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 22:53:42 כרטיס המסך בסדר, מה עוד זה יכול ליהיות?והביוס הוא של AWARD בלוח הזה, נכון? אם כן אז יש צפצוף אחד ארוך ושנים ממש קצרים, שזה אומר שזה בעיה בVIDEO אבל הכרטיס בסדר, אז זה אומר שזה הסלוט ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kobi_af,

המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by LitalDib10,

לפני כחצי שעה מחקתי בלי כוונה קובץ שנמצא בכונן רשת שיתופי, מה שאומר שאני לא יכולה לשחזר את הקובץ כי סל מחזור לא רלוונטי. מה אני יכולה לעשות?? יש דרך לשחזר את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ברוך יעקובי,

שלום שאלה האם ניתן להחליף מעבד דגם 3550M למעבד I3 ובמה זה כרוך תודה

13. Started by Ortal Yatzkan,

יש לי מחשב נייד של asus ויש לו בעיה שהוא נדלק נכנס לbaios ולא מתפקד , כמה פעמים הוא נכנס למסך של פתרון בעיות בווינדווס פעמיים הוא נכנס לווינדווס עצמו אבל לרוב הוא פשוט נתקע בbaios לאחר שכמה פעמים כיביתי את המחשב והדלקתי הופיעה על המחשב הודעה של שגיאת smart , האם הבעיה היא בהכרח בהארד דיסק? אשמח לעזרה!! :-)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכל העוזרים,רציתי לישאול אני הולך ליקנות כרטיס מסך עם 2 חיבורים של 6 pin אז רציתי לשאול יש לי מתאם אחד אז להוסיף עוד מתאם? רציתי לישאול בשביל לוודא תודה

15. שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by jfkk,

שלום לאחר עליית המחשב אני מקבל את המסך הזה וגם אותו המצב בביוס . התקנתי כרטיס מסך על אחת הסולטים גם מקבל את אותו המסך . התקנתי את התוכנה occt לאחר הפעלה מיד אני מקבל את אותו המסך הוצאת הבטריה על הלוח לוח msi-g31m2 מעבד e5200 האם זו בעיה בלוח . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by coperl,

מביא לי את ההודעה הבאה [ATTACH=CONFIG]3908[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by elaa56,

[h=1]בהדלקת המחשב מופיע לי חלון- ''שגיאת מערכת -תמונה פגומה-PROGRA~2\MUSICT~1\Datamngr\x64\mgrldr.dll אינו מיועד לפעול ב windows או שהוא מכיל שגיאה. נסה לתתקין את התוכנית שוב עי אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או לספק התוכנה'' מה הכוונה?[/h]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר

20. Started by dmkiller1,

מחקתי את IE11 מהסרת התקנת עדכונים מאחר והדפדפן עשה לי בעיות וכשניסיתי להתקין אותו שוב ,הופיעה לי הודעה: "התקנת IE11 לא הסתיימה". בשביל לנסות לתקן זאת, איתחלתי את המחשב מדיסק ממע' ההפעלה( WIN7ׂ 64BIT) וביצעתי תיקון, אך זה לא עזר. האם עליי לפרמט את המחשב בשביל דבר כזה? או שיש פתרון סופי לתקלה זו. אודה לכם על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shlomirrr,

יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שכחתי את הקוד כניסה לא מצליחה להכנס למחשב בןןנדוס 10

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה ,ואיני מצליח להוציא את כונן הדיסקים שלו . זה אמור להשלף בשנייה משום מה לא יוצא . וכשניסיתי על מחשב נייד אחר שלי הצלחתי ללא שום בעיה. מצטרף תמונה איפה טעיתי?!

24. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by itaic,

shalom lekulam. ani kotev zot be ivrit anglit ki yesh li behaya im ha ivrit kan ba reshet ksheani menase lichtov masheu beivrit kmo kan lemashal, o beshurat hipush be atarim o be chat ani mekabel rak jibrish nisiti leachlif lekidudim acherim she yesh li aval ze lo azar. aval ani yachol lichtov be ivrit karagil lemashal be shurat a ktovet ba dafdefan o ba word habeahia hi rak efo she amrti. ani esmach ladat ma ha behaia ve ech ani uchal liftor ota toda

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.