תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי חברה , אני צריך להוריד את הוולקאנו 7+ מהמעבד יש למישהו TUTORIAL איך לעשות את זה? או משהו בסגנון? תמונות או הסברים יעזרו לי מאוד!!! אנא עיזרו! =)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב קופא לי באמצע העבודה. בערך 10 דקות לאחר הדלקת המחשב הוא פשוט קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וניתן לצאת מהמצב רק ע"י boot בנוסף שמתי לב לרעשים מוזרים מהמחשב, אני חושב שהם מגיעים מהספק אבל לא בטוח. בבקשה עיזרו לי... נתוני המחשב: p4 2.4 G (אגב טמפ' המעבד בזמן שהמחשב נתקע היא בערך 35-40 מעלות) לוח אם asus p4s533-vm 512 DDR המארז והספק סטנדרטים שקיבלתי עם המחשב, אני חושב 300W אני חושב שזו בעיית חומרה משתי סיבות, האחת שהרצתי את כל תוכנות האנטי וירוס, spyware וכו' ולא מצאתי כלום והסיבה השניה היא שיש לי גם מערכת הפעלה לינוקס על המחשב וגם שם זה קורה אם כי בתדירות פחותה. תודה מראש לכל העוזרים , תצילו אותי....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה: יש לו חלונות XP (אם זה קשור) בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעה Drive Not Ready - Sytem Halted ואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמים יש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת? יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ? בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ספק גנרי אז הזמנתי ספק חדש מסוג FSP 350W 60HCN 120mm. היום התקנתי אותו וכשהפעלתי שוב את המחשב מתברר שאני צריכה לעשות Reboot - האם זה בגלל שהתקנתי את הספק לא נכון? או שזה אמור לקרות? הידע שלי מאוד בסיסי, אין לי מושג איך עושים Reboot (האם זה אומר שכל מה שהיה לי במחשב נמחק?). על המחשב במקור היה ווינדוס ויסטה ואז הורדתי והתקנתי ווינדוס 7, אני דיי בטוחה שאין לי את הדיסק המקורי של מערכת ההפעלה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב(מופיע בצד), נתקע באמצע גלישה באינטרנט(נתקע, זאת אומרת שהוא פשוט לא הגיב) עשיתי לו ריסט, והוא מסרב לעלות. אחרי כמה שניות הוא משמיע צפצוף אחד ארוך, ועוד שניים ממש קצרים תוך כדי הצפצוף, ואז הוא ממשיך לעבוד, ולא עולה. עשית איפוס ביוס. עשיתי בדיקה חזותית של כל הרכיבים, והם נראים מצויין. ואין שום ריח של משהו נשרף. עצות יתקבלו בברכה, אריאל[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 20:56:07 טוב, ככל הנראה זה כרטיס המסך שנדפק.אני אביא כרטיס אחר לבדיקה.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 22:53:42 כרטיס המסך בסדר, מה עוד זה יכול ליהיות?והביוס הוא של AWARD בלוח הזה, נכון? אם כן אז יש צפצוף אחד ארוך ושנים ממש קצרים, שזה אומר שזה בעיה בVIDEO אבל הכרטיס בסדר, אז זה אומר שזה הסלוט ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה ואחד הכוננים © שבו מותקן הוינדאוס הוא :כמעט 4 ג'יגה אני משתמש שם ב2 ג'יגה והוא כותב שנשאר לי רק 700 מגה בדקתי את ה virtual memory וכל מיני דברים שהוינדאוס שם והעברתי אותם לכונן אחר אבל זה לא עזר ??? מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר מחובר לרשת גדולה ומחוברים עליו מספר דברים שמקבלים IP פנימי, אך אני מתחבר לאחד הדברים דרך ה-IP החיצוני שהראוטר מקבל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
נשרף לי הספק-כוח של המחשב הישן שלי (AMD - Athlon 3 - 700MHz). הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקניתי ספק-כוח חדש. חברתי בדיוק כמו שהיה הספק הקודם מחובר אך בספק החדש יש שני חיבורים שלא היה בספק הקודם אז לא חברתי אותם לשומקום מכוון שלא מצאתי לאן הם שייכו ומההגיון הפשוט הבנתי שלא צריך לחבר אותם ? (מקווה שצדקתי). נסיתי להפעיל את המחשב ולצערי הרב המחשב אינו נדלק\מגיב כאילו הוא מת. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אנ י יכול לדעת בוודאות מה עוד הבעיה? תודה רבה על התמיכה :-*
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן..בגלל שעם הלוח של המחשב החדש שלי, הגיע רק IDE אחד, מלבד ה-IDE של הכונן דיסקטים, נאלצתי לחבר את ה-WD 400JB החדש שלי לצורב החדש LiteOn 52X24X52, כאשר ההארדיסק מסטר והצורב סלייב האם זה פוגע בביצועי המהירות של ההרדיסק שלי (הוא ATA100), והאם אפשר לקחת IDE ממחשב ישן ישן (פנטיום 200) ולהשתמש בו בתור החיבור של הצורב?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הן rgb הן הלדים של כפתור ההפעלה אינם פועלים. מדובר במארז be quite 500xd לוח gigabyte x670 gaming ax ניסתי לחבר את יציאת הrgb למקומות אחרים בלוח אך ללא הועיל. בנוסף ניסתי לחיצות ארוכות על כפתור התאורה והבעיה אינה נפתרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DVD ולאחרונה התקנתי צורב, ועכשיו הכוננים לא מזהים איזה דיסקים אני מכניס... נראה לי שרק כשאני מכבה את המחשב זה כותב את הדיסק שיש בפנים, עד שאני מכבה זה מראה את הדיסק שהיה בפנים בכיבוי האחרון.. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי חדש וכשאני מנסה להריץ משחקים כבדים יחסית, המשחק קורס ויש הודעת שגיאה, לפעמים אפילו אין הודעת שגיאה והמשחק פשוט יוצא.. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני 3.5 של WD וכנראה הקופסא שלו לא טובה והמחשב לא מזהה בחיבור USB הוצאתי את הדיסק מתוך הקופסא וחיברתי למחשב עם מפצל סאטא USB המחשב לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא כן מזהה חיברתי אותו ללוח האם וגם לא מזוהה במערכת אבל בביוס כן חשבתי משהו דפוק בדיסק אז עשיתי בדיקת סקטורים יצא תקין עכשיו אני מחשב אותו למערכת אחרת עם ווינדוס 7 וגם לא מזהה רעיון למישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן באופן פתאומי העברית במחשב הפסיקה לעבוד באופן חלקי כל המידע במסמכים (פנקס רשימות/כתבן/תוכנות) למאט וורד שונה, במסכמים כל הטקס נשאר אבל מוצג בשפה רוסית לא מובנת ובתוכנות יש סימני שאלה. הבנתי שזאת בעיה בקידוד וכבר פתחתי אשכול בנושא לפני כחודש אבל זה לא הסתדר וחיפשתי מספר פעמים פתרון באינטרנט אבל לא מצאתי וגם בלוח בקרה לא הצלחתי למצוא פיתרון ובסופו של דבר נאלצתי לעשות פורמט... מספר ימים אחרי הפורמט במחשב עשיתי עדכון אוטומטית והבעיה חזרה, הצלחתי לעשות שיחזור מערכת ובטלתי את העידכונים, אבל אחרי מספר ימים כשלא הייתי, חזרתי וראיתי שהעידכונים נעשו והבעיה חזרה... ניסיתי להמשיך לעשות תיקונים בלי הפסקה אבל זה לא הצליח לעלות על הבעיה ומספר שכבר אין נקודת שיחזור ישנה... + ניסיתי ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בעבודה בטעות הורדתי קובץ שהתברר כווירוס כופר ונעל גישה למספר קבצים (פרמטתי את המחשב). מאוחר יותר באותו יום, קיבלתי מייל ממייקרוסופט שזוהתה תוכנת כופר בקבצים שלי בענן One Drive, מסתבר שהייתי מחובר במחשב של העבודה לחשבון מייקרוסופט שלי. ובאמת היו כמה קבצים בענן שניזוקו באותו מצב כמו במחשב של העבודה. השאלה שלי האם וירוס יכול לעבור ממחשב בעבודה למחשב בבית דרך הענן ולגרום להדבקה במחשבים בבית ולהאט אותם או שזה לא הגיוני? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שנתקל בבעייה הזאת,שבעצם כשהמחשב מוציא סאונד דרך בלוטוס לאוזניות,אז הסאונד לא יוצא מהרמקולים של המחשב, אשמח לעצתכם איך פותרים את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב חדש,מפרט בצד. ושאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס הוא בעצם עושה ריסטרט,גם אם אני לוחץ על כפתור OFF במארז הוא נכבה ואז נדלק שוב. הצלחתי לכבות אותו רק ע"י העברת המפסק שבספק מ-1 ל-0. מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פקס בבעיות אבל הוא לא ממש בשימוש יש אופציה לייצור שכל פקס שאני יקבל יעבור ישירות לאימייל? יש לאבא שלי כזה דבר בעבודה אבל אין לי מושג איך הם עשו את זה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר עכבר ומקלדת בחיבור PS2 המחשב מופעל אך אינו עולה, המסך נשאר על נורה כתומה כשאני לא מחבר אותם - המחשב עולה כרגיל האם אוכל לחבר סט עכבר+מקלדת בUSB וזה ייפתר ? אם לא, מה אני צריך לעשות ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם וייס סיטי וגם קונטר רצים לי כאילו אני עם ספיד האק....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה . אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד ושוב תודה מראש לכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..יש לי בעיה מוזרה...היום כשהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי איזה שעתיים המסך פשוט התחיל לרעוד! גם כשאני לא בwindows זאת אומרת גם כשהמחשב מעלה את הwindows המסך רועד.... וזה לא קרה לי אף פעם...מה זה יכול להיות? המסך שלי זה samsung syncmaster 753 dfx למקרה שאתם צריכים לדעת...אבל אני לא חושב שזה קשור למסך...לפחות אני מקווה שזה לא... תעזרו בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-