עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by עידןאופיר,

הסתדרה לי הבעיה תנעלו תנושא תודה

3. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  4. Started by BenSalem2,

יש לי בעיה שכל כמה זמן המחשב נתקע מראה מסך שחור חוזר ואז מראה את האירור הבא תודה לעוזרים מקווה שזה הפורום הנכון אני פשוט לא יודע לאיפה לפנות וידוע לי שהפורום הזה מקצוענים שבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! היום רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג 'story station' בנפח של 1TB. ניסיתי לפרמט את הכונן ל ntfs באמצעות המדריכים של האתר (התא הציע שתי דרכים לפרמוט ואני בחרתי בשיטה השנייה, כלומר דרך המחשב שלי ולא דאך ה CMD). מסיבה כלשהי הפרמוט נמשך המון זמן (יותר משעתיים - ונראה כאילו הוא לא ממש מתקדם) ולכן עצרתי את הפרמוט. מה שקרה זה שהכונן לא מוגדר עכשיו בכלל. לא FAT ולא NTFS. כשאני מנסה לפרמט את הכונן דרך CMD אני מקבל את השורה הזאת: File system is displayed as 'RAW' מה עושים? יכול להיות שהרסתי לחלוטין את הכונן?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  6. החומרה - Gigabyte GA-P55A-UD3 Enermax liberty 500W הבעיה - חיברתי את הלוח והספק, חיברתי את כל הכבלים של המארז - מנסה להדליק, לא עובד. לא נראה שהוא מקבל מתח. חשבתי שהספק דפוק. חיברתי אותו למחשב אחר - עובד. הבנתי שכנראה הלוח דפוק. לקחתי ספק אחר (משהו פשוט 300W) חיברתי - עובד! הלוח מקבל מתח. הלוח מבקש חיבור חשמלי של 8 לCPU - בספק של ה-300 חיברתי רק 4 - עבד. בספק Enermax ניסיתי גם 4 וגם 8 - לא עבד. נראה כאילו הספק והלוח לא בידיוק באותו ראש - רעיונות? זה הדבר הכי מוזר שקרה לי... זה לא ספק ג'נרי והוא עד היום שירת אותי בצורה מעולה במחשב אחר - שגם שם היה לוח Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by sbtgn1,

זה התחיל ככה הגעתי הביתה המחשב היה אמור להיות ב SLEEP ובמקום זה אני רואה את הנורה של ה HD דולקת בטירוף משהו שקשה לראות ב SSD ניסיתי לבדוק במסך מה רואים אבל היה רק מסך שחור (כלומר לא מקבל אות) אז כיביתי אותו והדלקתי שוב ועדיין המסך לא מקבל אות מחשש שאחד מהכרטיסי מסך נהרסו הוצאתי אחד וחיברתי את המסך לשני ,עדיין אותו הדבר ,בדקתי שכל החיבורים מחוברים הלוח אם מקבל חשמל שמתי לב שהנורה של ה HD לא נדלקת יותר וגם כמובן אני לא רואה אפילו את ה BIOS .

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. לא מצאתי בסטיקי יש לי איזה צוואר בקבוק שמאט לי את המחשב יש איזה תוכנה שתמצא לי את הבעיה ? ??? תודה

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. כבר מהכותרת מובן שהפוסט הזה לא קשור ב100% לפורום הנוכחי אבל מכיוון שאני צריך דעות מאנשים בעלי ידע בתמיכה של חומרה החלטתי לפרסם אותו בפורום הזה בכל זאת. אבא שלי התקשר אלי אתמול בלילה עם הסיפור הבא: הסאונד במחשב שלו הפסיק לעבוד. הוא לקח את המחשב למעבדה של אייבורי וביקש פיתרון. לפי מה שהבנתי הוא ביקש כרטיס קול חדש אבל הם שכנעו אותו שזה לא יפתור את הבעיה רק יעקוף אותה ולכן לא כדאי לו ושיכנעו אותו להחליף את הלוח אם בעלות של 500 שח' (מדובר על מחשב בן יותר מ3 שנים!) אחרי שהחליפו לו את הלוח עדיין לא היה לו סאונד. הם אומרים שהם חיברו HD חיצוני עם מערכת הפעלה ושעם המערכת שלהם יש סאונד ולכן הם אומרים שהוא עכשיו צריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת הפעלה. בשלב הזה אמרתי לו שכל …

• 53 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by CyberBot,

ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב שלי עבד מצויין, עד שחיברתי מסך נוסף. 2 המסכים DELL 2209 (מקסימלית 1680* 1050) ותודה ל- :About:Blank! עומס עבודה - משרדית כבדה. מאז שחיברתי המסך הנוסף, המחשב לא מפסיק ליפול. המצב מחמיר, ועכשיו יש בעיות גם בהפעלת המסך הראשון לבדו. האם לדעתכם הסיבה היא לוח האם (המחשב בן שנה וחודשיים), או כרטיס המסך? אולי שניהם? מפרט קיים: מעבד אינטל 3.00GH 6mb core 2 duo e8400 לוח אם G31M4-FI ארבעה חריצי זיכרון + FireWire כרטיס מסך Nvidia Geforce 9400GT 1G HDMI MSI דיסק קשיח פנימי - ONE TERA SATA2 32 MB Samsung זכרון DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור צורב מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING ספק כח PFC SPIRE 12 CMfan 550 w spire מארז 25CM Fan EZcooL 1. זאת …

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by nirhillel,

שלום אני מתעסק במחשבים זמן רב ונתקלתי במשהו מוזר, אם מישהו יוכל לתת רעיון אשמח כי אני אובד עצות: החלפתי צלע קירור למעבד ( פעולה די שגרתיתי עבורי ) ומאז המחשב נדלק הכל עובד ורק על המסך לא רואים שום דבר ( כאילו אין מעבד ). בדקתי את כל החיבורים, זכרונות, כרטיס מסך ואין תגובה כאילו המעבד מת. בבקשה שמישהו ייתן רעיון

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  13. נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה

14. המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב Triple-boot (Winxp Pro, Hebrew Win7, English Win7) ומדפסת USB Brother MFC-5440CN. המדפסת ספקה מגוון שירותים ב-XP (סריקה, פקס, הדפסה), אך ב- Win7 הדרייברים לא עודכנו ו- Brother מציעה להשתמש באלה של מערכת ההפעלה תוך הסתפקות בהדפסה בלבד. כך היה עד לפני כשבועיים. מסיבה לא ברורה (לי...), אף אחת ממערכות ההפעלה אינה מכירה במדפסת. גם כאשר מבצעים התקנת דרייברים (הדרך הנכונה ב- XP), המדפסת נוספת לרשימת המדפסות של המערכת, אך אף מסמך שנשלח להדפה אינו "מזיז" למדפסת. הוא נשאר תלוי בתור. נסיתי לחבר את המדפסת ליציאות USB שונות, אך הבעייה לא נפתרה. נסיתי התקנת תיקון של חלונות 7, אך הבעייה נותרה. הבאתי את המדפסת לתחנת שירות של Brother והיא נמצאה תקינה. נסיתי להגדיר פורט מ…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by okfir,

בוקר טוב, שבוע שעבר הגיע לרשותי כרטיס FirePro 5800 של AMD חדש דנדש, כאשר הרכבתי אותו למחשב נראה כאילו לא יוצא אות למסך, המסך נשאר חשוך. יכול להיות שלוח האם לא תומך בכרטיס כזה? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-M55SLI-S4 שסך הכל עובד מצויין עם הכרטיס הישן שלי 7950GT. כאשר הרכבתי את הכרטיס במחשב אחר ישן יותר, התקבל אות במסך. יש למישהו מושג מה יכול להיות העניין? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by mystikal,

אני מדילק את המחשב , המאווררים של המעבד והכרטיס מסך מתחילים לפעול נוריות המסכים עוברות ממצב כתום (לא מחובר או סטנדביי) למצב ירוק (פועל) בערך לשניה, ואז על המסכים מופיעה ההודעה שהם לא מחוברים ואז נוריות המסכים חוזרות לכתום. נשמע שהמחשב עובד אבל המסכים חשוכים יש לי 2 מסכים , ומה שקורה קורה בשניהם. נראה כמו בעיית חומרה כלשהי . האם למישהו יש כיוון אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by kfirbep,

אני מנסה למחוק את התוכנה jdownloader ואני לא מצליח מופיעה לי ההודעה הזאת:make sure the disk is not full or write -protected and that file is not currently in use. מה לעשות? אני משתגע!!! תודה לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by reyrey_200,

אני כבר לא יודע מה לעשות...כמעט על גבול הנואש. לפני כחודש המחשב התחיל לא לזהות כל מיני דברים שאני מכניס לUSB כגון,MP3 ,פלאפון וDOKים למיניהם. בשבוע האחרון החלטתי לעשות לזה סוף,רציתי להיפתר מהבעיה הזו כדי שאוכל להשתמש בUSB כמו שצריך. קראתי באינטרנט המון דברים,עד שנתקלתי באחד שאמר כי כדאי להסיר את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים->בקרי אפיק אוניברסלי. הסרתי את הכול ואז היה רשום להפעיל איזה 2 קבצי INF ועוד קובץ VBS. ולעשות ריסט וחיבורי הUSB יאתחלו את עצמם עשיתי כפי שרשום ולהפתעתי שום חיבור USB לא עבד.... כולל המקלדת והעכבר האלחוטיים שהיו היחידים שעבדו.... מאתמול כשזה קרה אני כבר לא יודע מה לעשות....אובד עצות....שום דבר לא עוזר הפעלתי סריקות לוירוסים על המחשב ואין כלום..... וע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zam,

שלום לכולם. אתמול כנראה הייתה הפסקת חשמל שהפילה לי את המחשב. כשחזרתי הביתה ראיתי שהוא לא עובד והדלקתי אותו. הוא כמובן לא נדלק. המאווררים עבדו לשניה, נורת הביקורת נתנה היבהוב אחד של היי/ביי וזהו. עכשיו לעזרה: האם ישנה דרך לבדוק בבית שזה אכן הספק ולא לוח או משהו אחר? כמובן שאם אין דרך לבדוק בבית אני אקח אותו למעבדה, פשוט אני רוצה להיות בטוח כמה שיותר. אגב, אם באמת הספק הלך, אני אקנה את SEASONIC S12II 620W במקרה ומישהו רוצה להציע רעיון טוב יותר אני אשמח לשמוע. אשמח לתגובות כי אני לי מחשב בבית כרגע וזה מאוד מתסכל. נתראה מחר בבוקר.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. כל הקבצים שיש לי על שולחן עבודה תמיד איך שהוא עוברים בעתקה לתקייה של המוסקיה שלי ונגיד אם אני מוחק קובץ משם זה מוחק לי אותו גם משולחן עבודה יש לי win 7 מישהו יכול לעזור לי איך לסדר את זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by ashbit_q,

לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by aradgonen,

שלום, יש לי לפטופ של קומפאק מדגם:NX9030 ויש בו כרטיס מסך מדגם: Intel® 82852/82855 Graphics Controller והתקנתי ווינדואוס 7 ואז בפרטים של הכרטיס היה כתוב כך: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) מישהו כאן יודע איך אני מחזיר את הכרטיס לפעולה? וגם אני ישמח אם תוכלו להגיד לי כמה זיכרון יש לכרטיס הזה תודה מראש, ארד גונן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yfz,

אתמול פתאום אני בא לשמוע מוזיקה במחשב פתאום שומעים ממש חלש בקושי שומעים משהו כל ההגדרות על הכי גבוהה עידכנתי דריברים החלפתי אוזניות רמקולים עדיין שומעים חלש זה לא רק במוזיקה זה בכלל הסאונד במחשב לא שומעים מה זה יכול להיות ? הכרטיס קול נראה לי תקין המחשב מזהה אותו במנהלי התקנים ולא רשום על איזה בעיה אני חדש פה אם זה לא המקום תעבירו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים