עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי, יש לי לוח אם של אביט, וקיבלתי איתו את הגורו. נכנסתי לOCGURU, לראות מה אפשר לעשות שם... ראיתי שיש מצב טורבו ושיט כאלה (וזה כבר היה על טורבו, כנראה ששינתי את זה כבר)... ואז ראיתי שיש אפשרות להעלות את המהירות של משהו (לא זוכר מה.. אולי הבאס... אם זה עוזר אז המהירות ברירת מחדל הייתה 204Mhz)... העלתי את זה בדי הרבה (עד 250), ושכחתי מזה... אחרי כמה זמן קרס המחשב, וכשהוא עלה, הוא כתב שהווינדוס עולה במצב של Fail-Defualts (משהו כזה... אולי Fail-SafeMode)... ואמר משהו על להחזיר את הברירות מחדל של הCMOS. הלכתי לביוס לעשיתי: Load Optimize Defaults. שמרתי ונכנסתי לווינדוס. הווינדוס לא עלה (הפס טעינה נמשך לדי הרבה זמן), עשיתי ריסטרט והעלתי את המחשב בסייף מוד. עשיתי קלי…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by itaysp,

בלי שום התרעה פתום הוא עושה ריסט... האם הוא קורס??? זה קרה לי פעם אחת גם שלא הפעלתי הרבה תוכנות... זה התחיל מהיום........ אבא שלי אמר לי שזה מהתחממות יתר אולי... בדקתי תרכיבים והכל בטמפרטורה נורמלית...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם: לאחר צפייה בסירטון כלשהו ב-Youtube, המסך לפתע נכבה למשך מספר שניות, ואז הופיע מסך כחול. נתונים משני קובצי ה-Dump מ-BlueScreenView מצורפים בקובץ המצורף. מה הגורם לבעייה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ווינדוס 10 64BT Radeon(TM) RX 460 Graphics Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz מחובר ל HOT 200MB (מקבל 110 ל 185) העלאה: 5.7 אני משחק Warface משחק רשת (הכל היה טוב עד לפני שבועיים) וכרגע אני כאילו אני עובד על פריים בי פריים. עשיתי בדיקת כרטיס ב 3DMark תוצאה: 1 727 Graphics score 2 649 CPU score תוצאה סופית 1822 GPU Radeon(TM) RX 460 Graphics SystemInfo v5.13.690 CPU Intel Core i5-4460 GUI v2.6.6174 64 א. לא יוד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. כאשר הערתי את המחשב שלי ממצב שינה, כמה שניות לאחר שהתצוגה הופיעה, הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 062016-21652-01.dmp Crash Time : 20/06/2016 16:10:48 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x835384c1 Parameter 3 : 0xa84cfae4 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+1234c1 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dotans75,

כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by etain2,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר כתבתי את אותו הדבר גם בפורום כ.מסך ולא קיבלתי פתרון אז לפי דעתי זו בעיה יותר חמורה אז פניתי לפה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם, המחשב(מופיע בצד), נתקע באמצע גלישה באינטרנט(נתקע, זאת אומרת שהוא פשוט לא הגיב) עשיתי לו ריסט, והוא מסרב לעלות. אחרי כמה שניות הוא משמיע צפצוף אחד ארוך, ועוד שניים ממש קצרים תוך כדי הצפצוף, ואז הוא ממשיך לעבוד, ולא עולה. עשית איפוס ביוס. עשיתי בדיקה חזותית של כל הרכיבים, והם נראים מצויין. ואין שום ריח של משהו נשרף. עצות יתקבלו בברכה, אריאל[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 20:56:07 טוב, ככל הנראה זה כרטיס המסך שנדפק.אני אביא כרטיס אחר לבדיקה.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 22:53:42 כרטיס המסך בסדר, מה עוד זה יכול ליהיות?והביוס הוא של AWARD בלוח הזה, נכון? אם כן אז יש צפצוף אחד ארוך ושנים ממש קצרים, שזה אומר שזה בעיה בVIDEO אבל הכרטיס בסדר, אז זה אומר שזה הסלוט ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המפרט הוא: AMD XP 2500+ לוח - GIGABITE GA7NL400 כרטיס מסך GF FX 5900XT זכרונות 512 DDR - 266mhz מהמחשב הישן כל השאר לא עקרוני, אבל הפלא הוא שבשני WINDOWS שונים המחשב פשוט עושה RESTART, בלי שום התראה מוקדמת ללא כול הודעה! לעיתים אני מקבל את המסך הכחול של WINDOWS XP ואז מידית RESTART, מה שמוזר זה ששמתי לב עכשיו שהדבר קורא רק כש ICQ דולק אצלי, ICQ LITE 4 או לדוגמא במשחק NFSU2 מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ffooxx,

בכרטיס הקול יש שלושה יציאות אחת רמקול השנייה לרמקולים למה השלישית משמשת והאם אפשר בבקשה את השם המקצועי של כל יציאה ויציאה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, לפני כשבוע התחדשתי במחשב ו-ווינדוס 10. מאז, כל דוא"ל שאני מקבל - גם ב-gmail וגם בתוכנת הדואר המובנית של ווינדוס 10 - מפגר בשעתיים. נכנסתי להגדרות תאריך ושעה וראיתי שמופעל אצלי "קבע שעה באופן אוטומטי", אך האופציה של "קבע אזור זמן באופן אוטומטי" כבויה. קצת יותר למטה, בחלק של "אזור זמן", הבחירה היא "דבלין,...,לונדון UTC+00:00". כששיניתי את זה ל"ירושלים UTC+02:00" השעון במחשב התחיל לאחר בשעתיים, ולכן החזרתי לבחירה הראשונה. איך אפשר לסדר את השעון כך שהבחירה תהיה "ירושלים" והשעה תהיה נכונה? אודה לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pop97,

שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הצלחה chipset via apoolo kt133 aopen ak73pro = motherbord

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yinnond,

שלום לאנשי ה- ZONE קבלתי במזל טוב מצלמת וידאו דיגיטלית dv של Panasonic. ניסיתי ללא הצלחה להתקין את הדריברים שלה ב-PC ללא הצלחה. תוכנת העריכה הותקנה אך ה- Video strem driver לא הותקן ונצפתה הערת מערכת : "לא ניתן להתקין תוכנה זו במערכת ההפעלה של המחשב..."?! ה- PC שלי הוא פנטיום3 ותוכנת ההפעלה xp professional . הייתכן שיש לי בעיית חומרה (חוסר בכרטיס כל שהוא?)? תודה מראש. ינון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אז קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD64 3000 ולוח של אפוקס 8K וזיכרון NCP 512 DDR400 ויש לי בעיות עם כיבוי רנדומלי עצמי של המחשב... זה קורה לפעמים בפעם האחרונה זה קרה כששיחקתי ואז חשבתי שזה בגלל אפשרות כיבוי המחשב בגלל התחממות בביוס אבל נכנסתי וראיתי שהאפשרות בכלל מכובת... והמעלות ישבו על 58 ובמנוחה המעבד נמצא על 45 האם זה נורמלי?? בכל מקרה הכיבוים המוזרים האלו קורים גם סתם כשאני בDOS או לא נוגע במחשב מישהו עם הלוח הזה עברו את הבעיה הזו? אולי זה הספק כוח HEC 300V שלי שלא מחזיק כבר את המערכת?? בבקשה תעזרו לי אני מפחד שאני יקצר את המחשב נ.ב אחרי שהוא מתכבה אני צריך לחכות כמה דקות עד שהוא נותן לי להפעיל אותו מחדש כלומר לחיצה על כפתור הPOWER לא עושה כלום ואם אני מוציא את התקע חשמל ו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sooki,

היי, הייתה לי בעיה במחשב הישן שנכבה ונדלק כל הזמן עקב בעיות חימום. ברוב טיפשותי המשכתי לעבוד איתו (הוא נתן לי כמה שעות עבודה לפני שהתכבה לי) ולאחר איזה חודש הארד דיסק פשוט סרב לעלות. ניסיתי לחבר אותו למחשב החדש אבל הוא לא מזהה לי אותו בכלל, כמו כן ניסיתי לחבר אותו בעזרת מתאם USB, מנהל ההתקנים מזהה אותו כMASS USB STORAGE DEVICE אבל המנהל הדיסקים הוא לא מופיע לי (וכמובן גם לא במחשב שלי). מהץ דעתכם, יש סיכוי להציל את הארד דיסק? יש לי בו כמה קבצים שאני מעוניין בהם וחבל לי לוותר עליהם. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Roee_G,

יש לי הרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה - 8 מגה באפר הקצור בזמן האחרון הוא מתחיל להתאמן על שריקות (כמו שכן שלי הקטן.. איזה מעצבן הוא זה משהו) ופעם בכמה זמן .. לא תמיד יש לו שריקה חדה אבל שקטה. מעצבנת כזאת... הוצאתי אותו מהמקום בעדינות הפעלתי את המחשב שההרידסק ביד שלי הקשבתי וכן זה בא ממנו בטוח ואין לי מושג ממה זה קורה.. ההרדיסק יחסית חדש (חודשים בערך.. שלוש) מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, עבדתי קצת על איזה מחשב, וכדי להוציא את המאוורר הייתי צריך לנתק את הלוח מהספק (סיבוך עם החוטים), וכשחיברתי חזרה את הלוח, נדלקו רק ההארדיסק, הצורב, והסי די (יש לציין שבטעות ניתקתי את הניצרה שליד חיבור החשמל של הלוח, אבל החזרתי אותה... אני לא בטוח לאיזה מקום (יש 3 פינים, ו2 פינים על הנצרה). --Vega

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bugo11,

amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by iyehuda,

מה לא עשיתי נכון WIN7 מעבד I5 8G

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Jesper,

יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט (לא זוכר בדיוק מה הדגם אני בעבודה כרגע), הוא בן שנה וחצי, עלה 150 ש"ח אם אני לא טועה. אתמול תוך כדי עבודה מול המחשב הוא הפסיק פתאום לעבוד, והופיעה הודעה "התקן USB לא מזוהה". ניסיתי לנתק ולחבר אותו מחדש עשרות פעמים, עדיין מופי "התקן USB לא מזוהה", ניסיתי לחבר ב-PS2, ניסיתי לחבר למחשב אחר - הוא לא עובד. לעומת זאת ציין הלייזר שלו עובד. ניסיתי לנענע את העכבר ויש מין רשרוש קטן הוא התקלקל לדעתכם? אני לא יודע אם יש לו אחריות או לא אני צריך לבדוק. אם אין לו יש טעם לנסות לתקן אותו או פשוט לקנות חדש וזהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shay820,

שלום לכולם מנסה לעשות DISABLE לכרטיס קול המובנה בלוח אבל לא מוצא איפה בביוס !! אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by toniviner,

יש לי PLEXTOR 24-10-40 והוא היה מצוין עד עכשיו אבל בזמן האחרון בתוכנה NERO הוא כותב לי IDE\SCSI COMMAND ABORTED וניתקה ב3%, בהתחלה חשבתי שזה הצורב ושלכתי אותו לתיקון והביאו לי 24-10-40 חדש אבל שוב אותה הבעיה. אז הבעיה היא בדיסקים שנצרבים רק כ30% מהם ואז ניסיתי מהירות 16 ושוב אותה בעיה אז אולי למישהו יש פיתרון, כל הדיסקים האלה מאותו הספינדל של SILVER LINE ואני תקוע בלי מקום בHD והרבע דברים לצרוב והרבע דיסקים(בסביבות 70 נשארו לי). מה אלי לעסות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים