עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by User_Name,

התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ancient1,

אני מנסה לעשות פלאש לביוס שהתחרבש (bios checksum error) בלוח NF7-S V2.0 הבעיה שלי שAWDFLASH גרסה 8.23K מתעקשת ש "source file not found" !!! התכנה הזו הורדה מהאתר של ABIT אני לא מוצא גרסה קודמת .. מ 8.23D ומעלה ! כי ABIT שינתה את מבנה הביוס שלה מתאריך מסוים. אני לא מאמין שיש פה מישהו שמבין או בכלל עשה את זה פעם ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by baruch_555,

לאחרונה יש לי רעש כל הזמן שהמחשב פועל. בדקתי וכמעט בטוח ב100% שזה מהמאוורר של המעבד. מה אפשר לעשות כדי שהרעש יפסק לתמיד(לפני כן היה רעש למשך כ-10 שניות כל פעם בהדלקת המחשב או עד שהבאתי למאוורר המעצבן מכות קטנות)? לנקות את המאוורר(איך?)? לקנות מאוורר חדש(איזה סוג ומאיפה?)? או להחליף מעבד(הוא בא עם מאוורר?, בזמן האחרון המחשב זז יותר לאט וגם שמעתי שאינטל רוצה להוזיל מחירים)? עוד שאלה אם אני מחליף מעבד איזה כדאי Pentium D/4 מבחינת מחיר וביצועים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by צבי פרידמן,

שלום. לאחרונה נמחק לי מהמחשב אפשרות תרגום לדפי האינטרנט. הגעתי להגדרות שפה וניסיתי לסמן בשורת[הצע תרגום לשפה זו] והמחשב לא נותן אפשרות לסימון, למי שיש פתרון, אשמח.

6. Started by proevo4ever,

היי, יש מודם/ראוטור TPLINK VR400 הקליטה בלפטופים כל הזמן נופלת. שאני עושה פינג לכתובת של הראוטור אין תשובה מהראוטר לעיתים אפילו לדקה. קראתי על מאמרים וכדומה וכל ההגדרות שניסיתי לא עזרו. המרחק מהראוטור ללפטופ הוא לא יותר מ-6 מטר ומפרידה דלת שגם שהיא פתוחה הקליטה נאבדת. שניסיתי להגדיר WIRLESS 5MHZ הקליטה הייתה אפילו יותר גרועה. אולי הגדרות של הכרטיס רשת בלפטופ? בעבודה למשל שהלפטופ כ-20 מטר מהראוטר עדיין יש קליטה יציבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kululu,

היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orv89,

שלום , את האמת אני כבר מיואש ! קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש . עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר ) עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק .. יש לכם הצעה אחרת ?! תודה אור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dcoolman,

שלום לפני כמה זמן המסך במחשב של אחי נכבה פתאום באמצע משחק, למרות שהמחשב וכנראה גם המשחק המשיכו לעבוד. הוצאתי את המסך וחברתי למחשב אחר והוא עבד אבל כשהחזרתי למחשב של אחי שעדיין עבד ומהרמקולים שמעו את המשחק, המסך עדיין כתב no signal אז הורדתי HWMONITOR וזה מה שהוא מראה לי אני מניח שהכרטיס פשוט מתחמם (דרך אגב זה במנוחה, שום משחק לא פעל בזמן הרצת תוכנת בדיקת הטמפרטורה). אפשר לדעת מה לעשות, או איזה קירור נוסף כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by babylon56,

שלום יש לי מעבד E8400 הוא כל הזמן מראה לי אחוזי ניצול של 98-99%.. כמובן בדקתי אילו קבצים הם אלה שגורמים לו וזה קובץ svchost שנע לי בין 80 % ל90% האם אני כול לעשות לו סיים משימה או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

11. השבוע קיבלתי את ה-lite-on x52 השחור והיפה שלי... הבעיה היא שהוא לא מוכן לקרוא דיסקים... לא צרובים ולא מקוריים, פשוט כאילו אין דיסק בכונן. ניסיתי לחבר אותו על ה-IDE לבד או עם הצורב, ניסיתי לעדכן firmware... כלום. יש לי כמובן ASPI מעודכן (והתקנתי אותו שוב ליתר בטחון). ה- windows מזהה אותו כמו שצריך, כולל ה-UDMA והכל. מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bluz,

היי, סוף סוף קיבלתי את הX1950 . אני רוצה לחבר אותו לספק כוח, זה PCI-E והחיבור הוא 6 פינים של 3 על 3. לפי התרשים החיבור בא מהספק, חיפשתי ואין כזה דבר. בא עם הכרטיס איזה מאריך לא ברור שכתוב עליו CROSSFIRE. לאן מחברים את החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pop97,

שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הצלחה chipset via apoolo kt133 aopen ak73pro = motherbord

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cyb3r,

שיחקתי לתומי בפרוזן ת'רון תוך כדי השמדת מלא מפלצות n' stuff (למרות שזה לא רלוונטי) פתאום, באמצע המשחק, טראח! המחשב מתרסק ומתחיל לעלות מחדש (לפעמים יש לאגים רציניים כתוצאה מעומס על הכרטיס מסך אבל המחשב קרס לגמרי). רציתי לדעת למה זה קורה, והאם אפשר למנוע את זה. [צירפתי דאמפ לניתוח] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eliyahoo2,

היי קניתי מחשב חדש עם win7. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים יש לציין שהמחשב עובד חלק ואין שום בעיה עם המהירות גלישה. מלבד זה: לא יודע מי ממכם מכיר את האתר omegle.com, אבל כשאני גולש שם ושומע תו"כ שירים ביוטיוב, כל פעם שמתנתקת שיחה באומגל, השיר ביוטיוב נתקע למאית שניה, וזה די מעצבן עכשיו אין מצב שזה כבד על המחשב\אנטרנט, כי במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזו. מה שהכי הגיוני לי זה שבגלל שהאומגל מתחבר לי גם לאודיו (כאילו אני שומע מה שמשתמשים אחרים אומרים), אז אולי משום מה ברגע שמתנתק מקור אודיו אחד אז השני משום מה מתנתק גם למאית שניה רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חבר'ה המחשב שלי A8N SLI Premium' AMD Opteron 165 dual core 2gb ddr400 OCZ XTC Gold EDITION ASUS DUAL Geforce 7900GT SLI עכשיו ב 3DMARK 2006 ב DEMO יש בהתחלה את החיילים שיורים אז שם ה FPS יורד עד כדיי 15-14 פריימים במקומות מסוימים ומקומות מסוימים מגיע ל 44 פריימים. כמו כן למשל ה DEMO של NVIDIA בשם MAD MOD MIKE שהוא פורץ את הדלת ובעוד כמה מקומות מסוימים ממש מרגישים איטיות כלומר אני רואה שזה יורד מתחת ל 25 FPS . מה לעשות? יש DRIVERS מסויימים שמומלצים יותר ל SLI? יש הגדרות מומלצות בביוס? כמו כן בעיה נוספת שאין לי בכלל קול מהכרטיס קול המובנה. ואני חברתי נכון חברתי ליציאה הירוקה .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yotamavi,

יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שכחתי את הקוד כניסה לא מצליחה להכנס למחשב בןןנדוס 10

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zloyboy,

שלום חברים! המסך קופא לי באמצה המשחק למספר שניות עד חצי דקה נגיד בSC2 ואז ממשיך רגיל. דבר דומה גם קורה בGW2 אני משחק ואז הוא קופא לאיזה דקה דקה וחצי הקול ממשיך לעבוד ואז חוזר. קראתי איפשהו שזה אולי בגלל שילוב של הCPU שלי עם כרטיס מסך AMD? אני פשוט לא מבין גדול ואשמח אם מישהו יכול לעזור לי AMD Radeon R9 200 Series ןi5-4460 CPU 3.20GHz (מחשב נקנה לפני שבוע)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Coldmetal,

ככה, זה סיפור ארוך אז תנסו להישאר איתי. אני טכנאי מחשבים, יש לי ניסיון די גדול בנושא ובנוסף אני גיימר. אני מבקש שתיתייחסו אליי כאל בוק שלא מבין כלום כי אני כאן בגלל הסיבה שאין לי מושג מה הבעיה. קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים, את המפרט הבאתי בעצמי וגם הרכבתי בעצמי. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל אבל לאחר שהתקנתי את הגירסא האחרונה של הביוס (שהיא גרסאת בטא אגב) המחשב עלה, כנראה הכרטיס מסך לא זוהה ע"י הלוח אם. לאחר שבוע, קמתי בבוקר והזזתי את העכבר כדי שהתצוגה במסך תידלק (המחשב לא במצב שינה ולכן עובד כל הלילה) אבל לא קרה כלום. כשניסיתי ללחוץ בעכבר או על המקלדת התצוגה לא הופיעה כלל וכשניסיתי ללחוץ על מקשים שמדליקים נורות במקלדת כגון CAPS LOCK וכולי, לא נדלקו האורות. הנחתי שהמחשב נתקע (…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xpsdn1,

כשאני משחק league of legends או sims פעם בכמה משחקים נתקע לי המחשב ומופיע מסך שחור ומשמיע את הסאונד של המאית שניה האחרונה בלופים... דבר זה מצריך ממני לעשות ריסט ולא קיימת דרך אחרת בה המחשב יגיב. כדרך אגב, יש מצב שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אז מראש אני אומר שהכרטיס מסך שלי הוא ריידון HD7870.. אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איך בודקים מה הבעיה או למצוא את פתרונה! מצטער על הניסוח הדפוק.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gilka,

משום מה לא מצליח להיכנס רק לאתר של KSP מכל המחשבים בבית כבר שבועיים...אין לי בעיה לגלוש לשאר האתרים. ההודעה שמופיעה= תקלה זמנית! נחזור לאוויר בעוד כ-15 דקות. יש לרענן את העמוד יש למישהו מושג איך לסדר את זה?...אני שייך להוטנט. (עשיתי ריסטרט לראוטר וגם דיברתי עם התמיכה של הוט ובינתיים אין פתרון)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Roee_G,

יש לי הרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה - 8 מגה באפר הקצור בזמן האחרון הוא מתחיל להתאמן על שריקות (כמו שכן שלי הקטן.. איזה מעצבן הוא זה משהו) ופעם בכמה זמן .. לא תמיד יש לו שריקה חדה אבל שקטה. מעצבנת כזאת... הוצאתי אותו מהמקום בעדינות הפעלתי את המחשב שההרידסק ביד שלי הקשבתי וכן זה בא ממנו בטוח ואין לי מושג ממה זה קורה.. ההרדיסק יחסית חדש (חודשים בערך.. שלוש) מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ^. ניסיתי לנתק כל מה שאפשר, אחרי ניתוק מאווררים, כוננים וזכרונות המחשב עדיין מתנהג באותו אופן בדיוק (מאווררים נדלקים לחצי שניה בדיוק, נכבים מעצמם וחוזר חלילה בלופ אינסופי), עם כי אחרי ניתוק חיבור ה6PIN לכרטיס המסך התווסף צפצוף חד, שמתחיל מיד עם ההדלקה וגווע יחד עם המאווררים. בכל מקרה, ניסיתי עם כ.מ. אחר שאינו דורש חיבור חשמל נוסף, הצפצוף נעלם אבל המחשב עדין לא נדלק. יש לציין שהמנורות השונות על המחשב נדלקות גם הן כרגיל בהדלקה (ונכבות יחד עם הכל), וגם הנורה שדולקת קבוע על לוח האם, גם כשהמחשב כבוי אך מחובר לחשמל דולקת בקביעות כרגיל. רשימת החשודים כרגע מצומצמת ללוח אם\ספק. העניין הוא שאין לי ספק אחר בשביל בדיקה ואין לי מאיפה להביא אחד כרגע. רצוי גם לציין שאין אחריות על המחשב,…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dudubracha,

שלום לכולם. כאשר אני מחבר disk on key למחשב אני מקבל הודעת שגיאה בevent viewer : The driver detected a controller eroor on \ device \ harddisk1 \ d source : disk במחשב שלי אני רואנ את אות הכוננן של ה disk on key אבל לא מצליח להיכנס אליו. צריך את עזרתכם הדחופה. בתודה: דוד ברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים