עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי הרבה "תחקירים" ודברים כאלה.. מצאתי את העמוד הבא: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/e4c434f3-a281-4125-82f0-677ce47769fe1033.mspx#section_2 אני יודע שזה של ויסטה אבל בכל זאת החלטתי לקרוא.. שם ראיתי את השורה הבאה שאומרת: ניסיתי את זה, ואכן משחקים פועלים הרבה יותר טוב - שיפור בצורה משמעותית אך ללא סאונד. יש לי כרטיס קול 5 ערוצים ב20-50 שקל (לא זוכר כמה זה עלה).. של C-Media 8738 משהו פשוט.. בדקתי את זה גם עם הכרטיס קול שלי על Onboard ואותו הדבר.. הלכתי למחשב של אחי ובדקתי שם גם את הדבר הזה (יש לנו בערך אותם מחשבים) רק שלו יש כרטיס קול ב1000 שקל משהו איכותי, ואצלו משחקים תמיד רצים מהר יותר.. השאלה היא ככה, איזה רמה של כרטיס קול אני צריך לקנות בשביל שהמש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Coldmetal,

ככה, זה סיפור ארוך אז תנסו להישאר איתי. אני טכנאי מחשבים, יש לי ניסיון די גדול בנושא ובנוסף אני גיימר. אני מבקש שתיתייחסו אליי כאל בוק שלא מבין כלום כי אני כאן בגלל הסיבה שאין לי מושג מה הבעיה. קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים, את המפרט הבאתי בעצמי וגם הרכבתי בעצמי. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל אבל לאחר שהתקנתי את הגירסא האחרונה של הביוס (שהיא גרסאת בטא אגב) המחשב עלה, כנראה הכרטיס מסך לא זוהה ע"י הלוח אם. לאחר שבוע, קמתי בבוקר והזזתי את העכבר כדי שהתצוגה במסך תידלק (המחשב לא במצב שינה ולכן עובד כל הלילה) אבל לא קרה כלום. כשניסיתי ללחוץ בעכבר או על המקלדת התצוגה לא הופיעה כלל וכשניסיתי ללחוץ על מקשים שמדליקים נורות במקלדת כגון CAPS LOCK וכולי, לא נדלקו האורות. הנחתי שהמחשב נתקע (…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום כפי שצוין בכותרת החלפתי לוח אם כרטיס מסך זכרונות ומעבד. לאחר שנכנסתי לבדוק מהירות אינטרנט בזמן שהוא מחליף בן בדיקת מהירות הורדה למהירות העלאה הוא נתקע. ממה זה יכול לנבוע? יש לציין שאני גולש ברשת אלחוטית המפרט הישן שלי: המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 השידרוגים: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Roee_G,

יש לי הרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה - 8 מגה באפר הקצור בזמן האחרון הוא מתחיל להתאמן על שריקות (כמו שכן שלי הקטן.. איזה מעצבן הוא זה משהו) ופעם בכמה זמן .. לא תמיד יש לו שריקה חדה אבל שקטה. מעצבנת כזאת... הוצאתי אותו מהמקום בעדינות הפעלתי את המחשב שההרידסק ביד שלי הקשבתי וכן זה בא ממנו בטוח ואין לי מושג ממה זה קורה.. ההרדיסק יחסית חדש (חודשים בערך.. שלוש) מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dudubracha,

שלום לכולם. כאשר אני מחבר disk on key למחשב אני מקבל הודעת שגיאה בevent viewer : The driver detected a controller eroor on \ device \ harddisk1 \ d source : disk במחשב שלי אני רואנ את אות הכוננן של ה disk on key אבל לא מצליח להיכנס אליו. צריך את עזרתכם הדחופה. בתודה: דוד ברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי חבר שנתקל בבעייה הזאת,שבעצם כשהמחשב מוציא סאונד דרך בלוטוס לאוזניות,אז הסאונד לא יוצא מהרמקולים של המחשב, אשמח לעצתכם איך פותרים את הבעיה.

8. Started by אופיר_זיו,

היי לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן שאני פותח דף אינטרנט אחרי חצי דקה בערך אני מקבל הודעה בחלון נפרד והיא: אינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר .אנו מתנצלים על אי הנוחות יש המשך והוא : לקבלת מידע נוסף אודות שגיאה זו לחץ כאן לחצתי וזה מה שהיה כתוב חתימת שגיאה modname : kernel32.dll appver.6.0.2900.2180 offset:0001eb33 appname:iexplorer.exe modver:5.1.2600.2180 זהו. אני מקווה שמידע זה יעזור לכם לעזור לי המון תודות אופיר עמותת אור ירוק לחיים [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 18:18:04 ובנוסף לזה נפתח לי חלון חדש ובוא כתוב שגיאת יישום החריגה מצב חריג לא ידוע בתוכנה OXE06D7363 אירעה ביישום במיקום 0X7C81EB33

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Impreza,

בן דוד שלי נתן לי מחשב ישן (סלרון מקביל לפנטיום 2-אין לי מושג כמה MHZ) בקיצור אני מחבר את הלוח, את המעבד, הספק וזכרון וכלום לא קורה כאילו הספק נדלק והמעבד מתחמם וגם הלוח אבל המסך נכבה, אפילו המסך השחור לא עולה וכלום מה יכולה להיות הבעיה? לוח לא ידוע עם צ'יפ שכתוב עליו XCEL2000 מעבד סלרון סוקט 370 שבא על כרטיס של סלוט 1 (מן מתאם כזה שנכנס אליו) אין כרטיס מסך, זה מן יציאות פינים כאלה שמתחברות ל IDE ישירות לחיבורי ה PCI (מקווה שהבנתם) בקיצור חיברתי תכבל IDE הזה לפינים של המסך וכלום לא קורה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלו ם לכולם... יש לי מסך LCD של LG, ישן יחסית, בן 4-5 שנים. לפני כמה ימים הוא פשוט הפסיק להציג לי כמו שצריך ופשוט מראה מסך לבן, פשוט יש תאורה לבנה במסך במקום תוכן אחר. בדקתי את המחשב עם מסך אחר והמחשב תקין, כך שהבעיה היא במסך. בדקתי גם את הכבל שמחבר את המסך למחשב, חיבור ישן (לא זוכר את השם), לא DVI. חיברתי כבל אחר ועדיין המסך לבן כך שהבעיה היא גם לא בכבל. האם יש פיתרון לבעיה? או שאין ברירה וצריך לקנות מסך חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Eltroxin,

שלום כשאני מחבר עכבר ומקלדת בחיבור PS2 המחשב מופעל אך אינו עולה, המסך נשאר על נורה כתומה כשאני לא מחבר אותם - המחשב עולה כרגיל האם אוכל לחבר סט עכבר+מקלדת בUSB וזה ייפתר ? אם לא, מה אני צריך לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Roni Y,

הוצע לי לשנות מחשב יד 2 I7 -6700 3.4 GHZ זיכרון 24 גיגה דיסק 250 SSD כרטיס מסך GFOURCE 630 2 גיגה מתי באיזה שנה יצאו המעבדים 6700 ואיך אני בודק ממתי המחשב בלי להתייחס לדברי המוכר. אני משתמש רגיל ללא דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hard_comp,

ניסיתי להתקין את המשחק Return to Castle Wolfenstein אך בהפעלה הוא מודיע לי את הודעת השגיאה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem אני מתאר לעצמי שזו בעיה קלה ורק צריך להתקין משהו אגב, אני משתמש ב GeForce 2 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Saliman,

שלום לכולם, כבר חודש+ שיש לי את הבעיה הנ"ל, MBR Error 1, במערך RAID 0 שיצרתי משני כוננים קשיחים של 160GB. בגלל הבעיה הנ"ל, המערכת לא מוכנה לעשות Boot מהמערך ולכן אני נאלץ להשתמש בכוננים אחרים כמיקום למערכת ההפעלה. עד כמה שאני הצלחתי להבין עד כה, ה- MBR (Master Boot Record) זהו הסקטור הראשון בהארד דיסק שבו מאוכסן המידע על המחיצות וסוג מערכת הקבצים שבהן. ניסיתי למחוק את המחיצה של הווינדוז, ליצור אותה מחדש, להתקין מחדש ווינדוז, להקטין ולהגדיל את המחיצות ושום דבר לא פתר את הבעיה. המערכת עדיין לא עושה Boot. אחד הפתרונות שהציעו לי הוא להעלות את המערכת דרך דיסקט בוט של דוס ולכתוב את הפקודה fdisk /mbr, אבל הדיסקט בוט שיש לי לא מזהה מערכות NTFS וכונני S-ATA. אז אם מישהו יודע איך נ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dotans75,

כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pyro_man,

אני צריך את הדרייברים של כרטיס המסך i 752 של אינטל (נראה לי מובנה) ואת הדרייבר של כרטיס הקל Intel 82801AB I/O Controller Hub - AC'97 Audio Adapter

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב מסוג G531GT-Al480t , קניתי אותו לפני כבערך שנתיים פתחתי אותו לפני כ3 ימים כי הוא התחיל להתחמם והגיע למעלות איזור ה98 במאמץ קטן ולכ70 ללא מאמץ ראיתי שכל המאווררים מלאים באבק אז ניקיתי אותם ניתקתי את הגוף קירור וניקיתי את המאווררים גם מבפנים ושמתי לב שהמשחה הארמית יבשה לגמרי , ניקיתי אותה והחלפתי אותה במשחה טרמית אחרת החזרתי את הגוף קירור למקום חיברתי את כל הברגים חזרה סגרתי אותו וכשבאתי להפעיל את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק , חיברתי את המטען המחשב לא נטען מישהו יכול לעזור ?

18. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omanim,

היי.. כרטיס המסך שלי נשרף אין לי מושג איך ןלאחר נסיונות רבים של הפעלת המחשב עם כרטיס אחר הצלחתי להפעיל אותו.. אך יש פסים ורודים על המסך ואין לי דרך אחרת לבדוק עם זה הכרטיס או לוח האם? הגיוני שלוח האם נדפק ? ולא הכרטיס דפוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. לחבר שלי יש בעיה: יש לו חלונות XP (אם זה קשור) בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעה Drive Not Ready - Sytem Halted ואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמים יש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת? יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ? בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Modan2,

יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה ואחד הכוננים © שבו מותקן הוינדאוס הוא :כמעט 4 ג'יגה אני משתמש שם ב2 ג'יגה והוא כותב שנשאר לי רק 700 מגה בדקתי את ה virtual memory וכל מיני דברים שהוינדאוס שם והעברתי אותם לכונן אחר אבל זה לא עזר ??? מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ran Tzarfati,

הראוטר מחובר לרשת גדולה ומחוברים עליו מספר דברים שמקבלים IP פנימי, אך אני מתחבר לאחד הדברים דרך ה-IP החיצוני שהראוטר מקבל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DJO,

יש לי מסך ישן שלא מראה צבע אדום, 2 פינים של הכבל שמוביל את הכרטיס מסך שבורים, אני חושב שזאת הבעיה, יש מצב להחליף את הכבל הזה? בבקשה רק עם מישהו יודע, לא תשובות כמו תקנה מסך חדש, לא שווה להשקיע בגרוטאה כזאת וכאלה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Hod Ksig,

שלום, לפני שבועות בודדים אבי רכש לפטופ לצורך העבודה באילת . בלפטופ נקנה באילת ושולם על ידו והכסף הוחזר מהעבודה . עכשיו הצלחנו להגיע הביתה ולקחת את הלפטופ הישן ולכן בעבודה רוצים שיביא את החדש לחברה. אנחנו מעוניינים לנתק כל מייל ששומש (משתמש ms ולנובו וכו) וכל פרט מזהה או אישי כי הלפטופ הולך לחברה ולא מעוניינים בצרות בהמשך. בקיצור מעוניין לדעת איך לעשות זאת?

25. Started by YTZ,

מחשב עמדה ישן של IBM עם sp2 winxp שאין לי אפשרות לפרמט, לא קורא התקני dok אבל כן קורא עכברים ומקלדות, הקטע המעניין הוא שברגע שמוציאים ומכניסים את העכבר אז הוא מפסיק לעבוד עד לריסטרט... בדקתי ברג׳יסטרי שsubstor מופעל Removable storage service מופעל בביוס usb מופעל כאשר אני נכנס לstorage management הוא גם שם לא מופיע.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים