תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מניח שהבעיה היא חומרה אך לא בטוח. המסך הכחול מופיע בתדירות של כל כמה ימים. המחשב עבר פירמוט לפני כחודש ועד לפני שבוע לא היתה בעיה. לא הותקנו דברים מיוחדים. את המיפרט ניתן לראות בפרופיל שלי. מחוברים לכרטיס מסך 2 צגים לא זהים. מצ"ב צילום של המסך הכחול עם ההודעה שרשומה עליו וגם קובץ של דו"ח התקלה שמופיע לאחר שהמחשב עולה מהמסך הכחול. אודה למי שמבין על מה מדובר ויכול לעזור.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WIN7, לאחר שהתקנתי PARTITION MAGIC קרס המחשב, ואחרי עליה לא רואים יותר את כונן D...... מישהו יכול לעזור????
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי נתקע מספר דקות אחרי שהוא עולה. בדר"כ אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, אבל ביומיים האחרונים גם הריסטרט לא עוזר והמחשב לא עולה בכלל. הורדתי EVERST ובדקתי מעלות, אלה התוצאות: CPU: 68 Motherboard 40 HD1: 44 HD2: 38 המעבד הוא מעבד ישן P4 2.8GHZ והלוח אם הוא ASUS P4S800D.... השאלה היא - האם הטמפרטורה הנוכחית הינה תקינה או שזאת הסיבה לבעיה שלי? אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום הנכון.... מעבדים, לוחות-אם וזכרונות תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב התחיל להכנס מעין הילוך איטי במשחקים + סרטים. כלומר הסאונד הופך להיות ממש איטי כמו כן התמונות. ממש כאילו המחשב נכנס להילוך איטי. לא שמתי לב אם זה קורה או לא קורה בעבודה רגיל (גלישה וכו). כמו כן הופיעו אחרי כמה זמן גם מסכים כחולים. בוצע פירמוט למחשב ונקיון מאבק זה עזר ליום אחד כעת אני צופה בסרט והבעיה קורה ממש לשניה או כמה שניות ולא באותו מידה כמו שהיה שלא היה מאפשר לעבוד בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם בביוס וגם ב SPEED FAN המתח במסילה של 12V עומד על 12.3 יציב יחסית (לפעמים יורד ל 12.25) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא משמיע לי צפצוף אחד ארוך ואחריו 3 ציפצופים ואז נכבה המסך לא נדלק והוא אפילו לא מגיע למצב שבו משהו עולה. האם זה קשור לכרטיס מסך ? מה יכולה להיות הבעיה ? יש לוח של asus p5wdh deluxe
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מחשב לנובו מעבד איי 5 7800 זיכרון 16 גיגה סטיק של מהירות 2133 וסטיק של 3000 דיסק ססד 500 גיגה של סמסונג איבו כרטיס מסך מובנה אני עובד עם המון אינטרנט, אופיס ותוכנות קלילות פיננסיות יש לי מותקן אופיס 365 איטיות וכבדות, יש ליאנטי וירוס נוד32, פיירוול המון מקום בדיסק, מה עושים? התקנה מחדש של כל התוכנות היא בעייתית ולכן עדיתי cline מדיסק קשיח קודם והתקנתי ווינדוס 10 כשדרוג עבד כיו מטוס ולאחרונה יש איטיות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברור שהכל תלוי בשימוש, וכמובן יש את הנוסחה לחלק את הקיבולת בצריכה אבל זה לא באמת נתון שאפשר להסתמך עליו. מניסיונכם בשטח, כמה שעות בשורה התחתונה יחזיקו לי הסוללות האלה 1. 70WHr בעלת 4 תאים 2. 45WHr כמדומני בעלת 3 תאים. לשני הלפטופים מעבד i5 8265u וללא מאיץ גרפי (יש מובנה) והשימוש הוא בגלישה, סרטוני יוטיוב, סרטים, כתיבת מסמכים - הכל בבהירות מקסימלית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי רעש כל הזמן שהמחשב פועל. בדקתי וכמעט בטוח ב100% שזה מהמאוורר של המעבד. מה אפשר לעשות כדי שהרעש יפסק לתמיד(לפני כן היה רעש למשך כ-10 שניות כל פעם בהדלקת המחשב או עד שהבאתי למאוורר המעצבן מכות קטנות)? לנקות את המאוורר(איך?)? לקנות מאוורר חדש(איזה סוג ומאיפה?)? או להחליף מעבד(הוא בא עם מאוורר?, בזמן האחרון המחשב זז יותר לאט וגם שמעתי שאינטל רוצה להוזיל מחירים)? עוד שאלה אם אני מחליף מעבד איזה כדאי Pentium D/4 מבחינת מחיר וביצועים. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בכרטיס הקול יש שלושה יציאות אחת רמקול השנייה לרמקולים למה השלישית משמשת והאם אפשר בבקשה את השם המקצועי של כל יציאה ויציאה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב להלן המיפרט.... מעבד : I5, לוח אם : asrock z68, זיכרון 32G, מאיץ גרפי : MSI 970 GAMER, מערכת הפעלה : WIN 7 64 P, המחשב מחובר לשני מסכים : המסך הראשון - ASUS PG279Q בחיבור DISPLAYPORT. המסך השני - מסך טלויזייה SONY בגודל 50" בחיבור HDMI. שני המסכים מחוברים ליציאות של כרטיס המסך. המסך של ASUS מוגדר כמסך המרכזי. למרות זאת, בזמן עליית המחשב, המחשב מתחיל לעלות דווקא במסך הטלויזייה ורק בהמשך הוא "מיישר קו" והמסך הראשי עובר למסך של ASUS. האם זה נורמלי? התופעה הזאת לא היתה קיימת אצלי עד לפני שבוע, שבו היה מחובר למחשב מסך אחר כמסך ראשי עם חיבור DVI. שאלה שנייה, מישחק בשם FEAR 2 ששוחק על המסך של ASUS ניפתח לפתע רק במסך של SONY ואיני יודע כיצד להעב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור שלום ברשותי לוח אם די ישן של ASROCK דגם WOLFDALE 1333-D667 ופשוט אין תצוגה הכוונה לא מגיע אות למסך המסך והכבל תקינים בדקתי אותם וגם הכרטיס מסך נבדק ונמצא תקין (בעבר נתקלתי בבעיה זו באותו מחשב ושחקתי עם הכרטיס מסך שיישב אולי יותר טוב משום מה נפתרה הבעיה) עכשיו חזרה הבעיה ושום דבר לא עוזר ואני די מיואש איפסתי את הביוס הסרתי את הצלעות קירור מהכרטיס כי חשבתי אולי הם גורמים לו לנטות הצידה מהמשקל, כבר חשבתי על דברים הזויים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה יכול להיות שהתושבת פשוט נשרפה או לא תקינה ומקצרת? כי קורה שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעבוד(בלי תצוגה) נכבה ואז נדלק שוב מעצמו (גם בלי תצוגה אבל בלי להכבה שוב תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה? אולי הלוח אם? אולי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה המחשב נתקע בעומס ומופיעה הודעת שגיאה תוקן http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l /up1/gtynxyzgqryi.jpg http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l/up1/dutiyowwmyfo.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך חדש של DELL 2209WA המסך מחובר למחשב בחיבור DVI כשהמחשב דלוק הרבה זמן ולא משתמשים בו המסך כאילו "נכבה" נכנס למצב שקט (מנורה כתומה) והוא לא נדלק, רק כאשר אני מכבה תמחשב דרך הכפתור כיבוי במארז אותו דבר קורה לי כשאני מכבה תמחשב ומדליק אותו אחרי כמה שעות... המחשב עולה אבל המסך לא (עוד הפעם מנורה כתומה) אז אני עוד פעם מכבה תמחשב דרך הכפתור במארז ואז מדליק שוב וזה מסתדר מה אמורה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה הכל התחיל בזה שפתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו וניתקתי את שני כרטיסי המסך על מנת לתת להם ניקוי מיטבי (שני כרטיסי מסך מחוברים הSLI ) שחברתי אותם חזרה וחברתי את חזרה והפעלתי את המחשב כל המאווררים והלדים עבדו אבל המחשב פשוט לא עלה לא נשמע צפצוף והמסך נשאר שחור משפשרתי כבעיה של הביוס הוצאתי והחזרתי את הסוללה ולא היה שיפור אז פרקתי את כל כרטיסים מהלוח אם כל הזיכרונות ואז הוא השמיעה צפצוף שחסר לו זיכרונות חברתי חזרה את הזיכרונות בלבד ושוב הכל עובד אבל אין צפצוף או סימן על המסך הם יש עוד מה לעשות או שהלוח אם פשוט פרש ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-