עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dr70,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ושומע צפצופים ארוכים. מה המשמעות של הצפצופים הללו? מה יכולה להיות התקלה. האשכול נפתח לבקשת zohar678 והבעיה היא שלו. תודה מראש וערב טוב, dr70

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. Started by KF,

לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים ב-starcraft 2. מערכת הפעלה win 7 אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את הקובץ Minidump ולומר לי מהיכן מגיעה הבעיה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. אמרו לי שיש כזה דבר פרד טוריאני וחמור טוריאני ולא קראתי שיש דבר כזה מישו יכול להגיד לי אם קיים דבר כזה?

4. Started by nafal123,

לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Itamar123,

שלום לכולם. כל פעם כשאני משחק במוטליפלייר של COD4 המחשב קופא אחרי כמה דקות. - אין בעיה עם המשחק, התקנתי מאותו קובץ שממנו התקנתי במחשב הקודם ושם הכל רץ כמו שצריך. גם מחקתי והתקנתי מחדש אינספור פעמים, ועדיין יש את הבעיה הזאת. המסך נתקע על תמונה אחת וצליל TRRRRRR יוצא מהרמקול. הFPS ממש לא נמוך, יש 250FPS פחות או יותר יציב (לפעמים נופל קצת אבל חוזר תוך חצי שניה). וידאו שמציג בעיה דומה: רק שאצלו זה בSP ואצלי בMP (בסינגל אין לי שום בעיה בשום משחק.. גם בכאלה עם דרישות מערכת הרבה יותר גבוהות)- מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא באינטרנט.. אבל כשהייתי עם המחשב הקודם היה לי 2.5M אינטרנט (ולא היו בעיות) ולא מזמן שידרגתי ל5M וגם זה לא עזר.. כל המשחק הפינג שלי נע סביב ה25-30.מפרט המחש…

7. Started by יונתן4,

בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את הצורב הוא גורם לתהליכים אחרים במחשב להיתקע. אם אני עושה ריפ לדיסק ואז מפעיל סרט במחשב עצמו אז הסרט יגמגם ויהיה איטי ומסורבל. גם מהירות הצריבה למרות שמופיעה על X18 מאוד איטית ולקחת שעה במקום 10 דקות למרות שההגדרות נשארו אותו דבר וגם אז אי אפשר לשמוע מוזיקה או לראות סרט בלי שיתקעו. יכול להיות שמשהו בחוטים לא מחובר טוב או בדרייבר או שעבר זמנו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Psychoticat,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים יש לי אוסף של מסכי מוות כחולים שלא נותנים לי מנוח ואני לא יודע מה לעשות נגדם. ההודעות שהופיעו לי עד עכשיו הן (רשימה חלקית, לא תיעדתי הכל): page_fault_in_nonpaged_area bad_pool_caller IRQL_not_less_or_equal יש לי כמה השערות לא מבוססות מה הגורם לתקלות האלה: 1. לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס זיכרון חדש של ג'יגה, יכול להיות שהוא עושה צרות? 2. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה על scsi/raid host controller וכתוב בפנים ש"‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏". אין לי מושג מה ההתקן הזה בכלל אז העדפתי לא לגעת בו. 3. המחשב שלי בערך בן 5-6, יכול להיות שאלה פרפורי גסיסה שלו? כמובן שיכול להיות שכל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alex_l1,

יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by es88,

לאחי יש מפרט ישן: pentium4 2.86GHZ לוח אם gigabyte 81945P-G לאחרונה שהוא ניסה להפעיל את המחשב הוא לא ראה תמונה בכלל, היה לו כ.מסך (X1300 או משהו כזה), שמתי לו 8500GT ואכן יש תמונה. (הוא לא משחק ודברים כאלה) היו לו 2 זכרונות של סאמסונג 256X2, הוצאתי אותם ושמתי לו יש הישנים שלי של סאמסונג 512X2 667MHZ (הזכרונות שלו לא היו 667 אז הוצאתי אותם) המחשב עובד בסדר, עד לרגע שאני מפעיל איזה לדוגמא איזה סרטון ביוטיוב, אם זה מוסיקה רק או וידאו, ואז המחשב פשוט נתקע, רואים איזה מסך כחול והוא עושה ריסט מעצמו. מה יכול להיות הסיבות לכך? (שאלה אחרת אם מישהו יודע לגבי הלוח הזה או בכלל, למה כל פעם שהמחשב עולה, הוא שואל לגבי התקנה של איזה RAID או משו כזה) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by O-F,

היום שלא הייתי בבית אמרו לי שהיה פיצוץ קטן בתוך המארז פתחתי את המארז ניסיתי להפעיל את המחשב וניראה לי שהספק כוח הלך יש קצת ריח שרוף מימנו. יש אולי רעיונות אחרים? אם זה יעזור זה המפרט של המחשב מארז מהודר: P4 ATX 400W + U.S.B FRONT לוח אם :INTEL ROCK LAKE 865PE 800FSB HT + SOUND מעבד : PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT זיכרון פנימי: 512 DDR דיסק קשיח: W.D 80GB 7200 8MB כונן: 1.44 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128MB DDR + TVOYT צורב: LG 52+32+52 כרטיס קול: AC97

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by Rincewind,

החלפתי היום כרטיס מסך ולפתע כשאני מפעיל את המחשב קופצת לי ההודעה Warning: System BOOT Fail. אני לוחץ F1 ואני ממשיך לווינדוס, הכל נראה כשורה, כרטיס המסך פועל והכל טוב ויפה. זה קורה ישירות אחרי הפעלת המחשב. אם אני עושה RESTART יכול להיות שזה לא יופיע. בצעתי CLRTC אבל זה לא עזר. צירפתי תמונת מסך מ-SPEEDFAN, משום מה אני חושד בספק. יש לי ספק 350W של ANTEC למפרט הבא: ASUS M2N-E ATHLON 64 X2 4200+ 2 GB RAM CORSAIR כונן דיסקטים צורב DVD וכרטיס המסך החדש SAPPHIRE HD5670 512MB DDR5 מה אתם אומרים? יצא לכם להתקל בדבר הזה? מה הפתרון? [attachment deleted by admin]

14. Started by sproker,

שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by dman22,

לא יודע למה, אבל מאז שהחלפתי דיסק קשיח, בכל פעם שאני עושה איזשהי פעולה שקשורה לראוטר שלי המחשב פשוט קופא וחייב ריסט. זה לא הדיסק כבר בדקתי בהרבה תוכנות והוא תקין לגמרי. עד עכשיו עם הדיסק הקודם לא הייתה שום בעיה כזאת. כיבוי והפעלה של הראוטר תוקע את המחשב. אתמול אפילו שיתפתי תיקייה וזה תקע את המחשב. ניסיתי להשתמש היום בתוכנה שתראה את הIP שלי כאילו מארה"ב, תקע את המחשב. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  16. Started by es88,

מפרט: c2d6320 (נרכש לפני 3 שנים) לוח P5b (לפני 3 שנים) כ.מסך HD4770 (שנה וחצי) זכרונות 4GB (שנה וחצי) ספק שגם נקנה לפני 3 שנים, לא זוכר אפילו אם זה 300 או 350. לא היה איזה הפסקת חשמל או משהו אחר, קמתי בבוקר, אני לוחץ להדליק את המחשב והוא פשוט לא נדלק, מנסה כל מיני לחיצות (ארוכות) עובר איזה דקה והוא נדלק לבד פתאום. לאחר מכן ניסיתי שוב לכבות אותו, ושוב להדליק - ושוב לקח לו דקה בערך עד שהוא נדלק לבד. מה יש לבדוק כבדיקה ראשונית? מה לדעתכם זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by עידןאופיר,

נכנס לי וירוס טוריאני למחשב אני עושה בדיקת וירוסים וזה לא מוצא אותו ותמיד יוצא לי הודעה שיש לי עדיין תוירוס הזה מה אני צריך לעשות זה דחוף לי איך אני מסיר אותו?אותו

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by Imtheman,

יש לי מחשב עם הלוח הנ"ל המסך (שנבדק על מחשב אחר ונמצא תקין והוחלף במסך אחר שהראה בדיוק אותה בעיה )ישר בהדלקה (גם בביוס )מרצד מישהוא מכיר תופעה כזאת ?

19. מערכת הפעלה XP 32 SP3 לוחם אם asus m2n68-LA עליו כרטיס קול מובנה של Realtek שעבד מצוין. לאחרונה הותקן כרטיס מסך ATI HD3400 אולם מאותו רגע נוצררה התנגשות ואי אפשר להתקין דרייברים או להפעיל את הכרטיס קול המובנה. עצות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avivboker,

לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  21. שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים(כל פעם משהו אחר), אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 1A 8E 50 10E A D1 19 F4 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) למה כל המסכים האלה קורים ??? (תראו במפרט למטה אנ יקצת חושד בספק כי הוא לא נראה לי משהו גם שמהחשב כבוי הוא עדין רותח לא יודע למה....) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט ח…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by YoShow,

אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by מוציפוצי,

שלפתי מהקרטונים את חלקי המחשב החדש וכשרציתי לחבר את המסך נתקעתי עם כבל VGA זכר/זכר ויציאת זכר מהמחשב. שאלתי חברים ולכולם יש VGA נקבה ביציאה מהמחשב. בקרטון של המסך לא מצאתי פיתרון. קיוויתי למחבר נקבה/נקבה שיגאל אותי מיסורי. האם יציאת VGA זכר מקובלת? האם ניתן לחבר את המסך ליציאת ה DVI בלבד? כשניסיתי לחבר את המסך עם מתאם VGA ל DVI לא קיבלתי תגובה על המסך.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by זוהר ארגוב,

שלום, מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים