עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BIGBUGS,

הכל עבד טוב ויפה פתאום מסך שגיאה כחול והיה ריסטארט ועכשיו בעת האתחול הוינדוס לא עולה כי יש שגיאה "Error Occurred(0)" באחד מתוך 2 ההארדיסקים של הRAID יש לי RAID STRIP During boot up, in my RAID 0 is now reporting this error: "Error Occurred(0)"( בצבע אדום ) והשני כותב MEMBER והוא בסדר ( בצבע ירוק ) ??? מה לעשות? אם אני יגדיר RAID מחדש ימחק לי כל המידה ? אני זקוק פתרון שיתקן את השגיאה וישמור על המידע הוינדוס לא עולה קצת נתנים על ההארד דיסקים : I have two of these disks: Western Digital Caviar SE16 WD3200KS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA RAID 0 with Intel Matrix Storage Manager מותקן אבל אין לי גישה אליו כי הוינדוס לא עולה XP Professional. All s…

2. Started by dman22,

כל פעולה שקשורה לניתוק/חיבור המודם ראוטר שלי גורמת לתקיעות במחשב. בזמן האחרון זה גם קורה בלי קשר אני חושב בדקתי בEVENT LOG, ובכל תקיעה יש 2 שגיאות קבועות: Critical 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. Error 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Processor-Power 6 (6) Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware. מישהו פעם אמר לי לעדכן צ'יפסט ואת הדרייברים של הכרטיס רשת שלי. איך מעדכנים צ'יפסט? ואני לא יודע א…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. אהלן חבר'ה לצערי כמעט פעם ביומיים באמצע משחק המחשב נתקע וכל הצבעים במסך מתחרבשים יש לי דרייבר לכרטיס מסך מעודכן הסתכלתי ב- EVENT VIEWER וראיתי את השגיאה הבאה שקרתה בדיוק בזמן שנכבה המחשב: The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID {C97FCC79-E628-407D-AE68-A06AD6D8B4D1} and APPID {344ED43D-D086-4961-86A6-1106F4ACAD9B} to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. event id:10016 למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  5. זה ממש מדאיג אותי. היום אני חוזר הביתה ומגלה שהמחשב שלי דולק. אני גם מגלה שהמסך דלוק אך חסרה תמונה, וכמובן תזוזות עכבר והקשה על המקלדת לא עוזרים. אני לוחץ על הכפתור של הריסטרט וזה לא עושה כלום. אני מכבה את המחשב ע"י לחיצה של שש שניות על כפתור ההדלקה, והמחשב נכבה. איך שאני עוזב את הכפתור הוא נדלק מחדש לבד. רק אחרי מספר כיבויים כאלו או הפסקת זרם החשמל (הוצאת התקע או כיבוי הספק) אני מצליח להשכיב את המחשב לישון. המסך תקין לגמרי, אני חושב. יש עליו הודעות POWER, דיגיטל אנלוג וכו' אז הוא לא נשרף. החיבורים יושבים בסדר גמור, ואין ריח של משהו שרוף בחדר או ליד המחשב - הדלת גם הייתה סגורה כל היום וכל הלילה אז אם התפשט ריח שרוף כלשהו הייתי מרגיש אותו. ניסיתי הכל - לחבר מחדש, להוציא ול…

6. שלום לכולם יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט השאלה היא אם יש טעם ? המעבד אני חושב שזה פנטיום 4 לוח אם P4S800D ASUS ספק סאנשיין קומה MI ATX 480 כרטיס מסך GeForce FX 5200 זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2 חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך) ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jhonston,

אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by maor6,

זאת בעיה של הרבה זמן.. אני ניכנסת לפנקס, לוח בקרה , כל דבר אחר הוא מעלה לי הודעה ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. ניסית אלפי קראקים.. עשית מדריכים , מחקתי עדכון מסויים שאומר לסדר את זה אבל שום דבר לא עוזר.. מה שגם שזה מפריע מאוד עכשיו התקנתי משחק ואחרי 15 דק' של משחק הוא יוצא ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט 64BIT גירסה 7600... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by edensegal,

פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by pazer005,

קניתי לוח H55M-UD2H של Gygabyte. יש לו שני כניסות pci-e ושני כניסות pci. קניתי כרטיס HD4890. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס על ה-pcie-16 אז הוא מכסה לי את שני ה-pci האחרים ולצערי אני חייב אותם כי אני חייב לחבר לשם כרטיס קול מקצועי. אם אני מחבר אותו ל-pcie-4 אז הוא אומנם מכסה לי את החיבור USB למארז (הכבל שמעביר ל-USB במארז) אבל הוא למעשה דורש ממני לחבר אותו לחיבור איטי יותר. מכיוון שאין לי מושג, אז אני אשאל אתכם עד כמה זה יפגע לי בביצועים של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by gif,

היי המחשב שלי פתאום קיבל מסך כחול עם הודעת השגיאה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area הייתי שמח ותנתחו לי את קובץ המינידאמפ בשביל שאוכל לדעת מהו מקור הבעיה. בברכה, GIF. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by GoldFish,

היתה לי בעיה במחשב בהדלקת המחשב. המחשב נדלק, מאווררים עובדים המודם קיבל מתח, אבל לא היתה תצוגה במסך. מכיוון שהמחשב עדיין תחת אחריות, לקחתי אותו למעבדה, שם איבחנו את הבעיה כתקלה בלוח האם והחליפו אותו (לדגם אחר). לאחר התיקון המחשב לא זיהה את המודם (מודם USB בתשתית ADSL של בזק) התקנת תוכנת המודם לא מצליחה (מתקבלת הודעה על בעיות בהתקנה) בתמיכה של בזק אמרו לי להחליף מודם. גם את המודם החדש המחשב לא זיהה ולא ניתן להתקין את התוכנה שלו. בתמיכה הטכנית של החברה, אמרו לי, כי לאחר החלפת לוח אם יש להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. האם זה נכון? איך אוכל להפעיל את המודם ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? האם יתכן כי לא ניתן להתקין את תוכנת המודם מכיוון שההסרה שלה לא היתה תקינה? אם כן, מה אוכל לעשו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LAKOTA,

צער לי אין לי מושג אם האשכול הה כן שייך לכאן או לא, פשוט אין לי את הידע לאבחן זאת בעצמי. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB תאור התקלה: כאשר אני שומעת דרך היוטיוב ו/או דרך המחשב שירים, אחרי דקותיים לערך מתחיל להיות לי כרעש סטטי (עיוות הצליל של השיר) והאייקונים שליד סרגל האתחל מקבלים צבעים כאילו הרזולוציה שונתה וכך גם מערך הצבעים. מסך כחול: TECHNICAL INFORMATION: ***STOP:0X00000050 (0XE39574A4, 0XXXXXXXXX, 0X80637344, 0X00000001) ממתי התקלה? כשבוע לערך האם בוצ…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. שלום לכם, המחשב(מופיע בצד), נתקע באמצע גלישה באינטרנט(נתקע, זאת אומרת שהוא פשוט לא הגיב) עשיתי לו ריסט, והוא מסרב לעלות. אחרי כמה שניות הוא משמיע צפצוף אחד ארוך, ועוד שניים ממש קצרים תוך כדי הצפצוף, ואז הוא ממשיך לעבוד, ולא עולה. עשית איפוס ביוס. עשיתי בדיקה חזותית של כל הרכיבים, והם נראים מצויין. ואין שום ריח של משהו נשרף. עצות יתקבלו בברכה, אריאל[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 20:56:07 טוב, ככל הנראה זה כרטיס המסך שנדפק.אני אביא כרטיס אחר לבדיקה.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 22:53:42 כרטיס המסך בסדר, מה עוד זה יכול ליהיות?והביוס הוא של AWARD בלוח הזה, נכון? אם כן אז יש צפצוף אחד ארוך ושנים ממש קצרים, שזה אומר שזה בעיה בVIDEO אבל הכרטיס בסדר, אז זה אומר שזה הסלוט ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Shilo Abutbul !,

יש לי בעיה במשחקים למשל שאני משחק CS (שיכול לעבוד על כל מחשב) עושה לי בעיות עם החומרה המסך נהיה שחור, לפעמים מסך כחול, ריסטארט. אני כבר לא יודע מה לעשות, שום משחק לא עובד לי על במחשב... תודה לעוזרים

17. Started by SaarBH,

לאחרונה אחי דיווח לי על מסכים כחולים רנדומלים במחשב, שאט שאט התחילו להרבות במהלך היום עד למצב שהמחשב לא נדלק, עולה המערכת הפעלה ומופיע המסך הכחול. החלטתי לנסות לפרמט, הכנסתי את הדיסק של Vista , נסיתי להפעיל את ההתקנה - ושוב - מסך כחול. עשיתי ריסטרט, והגעתי שוב לתפריט PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DISC לחצתי ובחרתי באפשרות השנייה (אם אני זוכר נכון זה היה משהו בסגנון של REPAIR) עלה לי כמו מען מסך התקנה כחול (כמו שהיה לXP דרך הBOOT) וכשסיים , עלה המחשב שוב ונתקע. ריסטרט שוב - וכניסה לBOOT בנסיון לעשות ריסט מהבוט. לא מצאתי את האפשרות (אני לא כזה מעודכן בגרסאות של הלוחות אם החדשים, בנוסף לתקן SATA) נסיתי להחזיר להגדרות האופטימליות , ושמרתי ויצאתי. בהדלקה אחרי - לא הופיע שום דבר ע…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by shloosh,

אוקיי זה המפרט i5 760 p55m - ud2 8400gs 2x2gb ddr3 kingston עכשיו הספק כח הוא ממחשב ישן hec win 420w הוא אמור להחזיק חלקים כמו שקניתי. חיברתי את כל המחשב ,המעבד והכל אבל הוא לא נדלק בכלל. יש משהו אחד שאני לא חושב שחיברתי נכון וזה החיבור של הספק ללוח. חיבור אחד גדול atx מחובר היטב ,ויש עוד חיבור atx 4x12 שאין לי בספק כח. לי יש לפי דעתי 3x12 שהיה מחובר קודם לdfi lanparty. אני יכול לחבר רק את ה-3x12 (חור אחד קטן כזה פתוח) אבל המשחב לא נדלק. אם אני מנתק את החיבור ומשאיר רק את ה- atx הרגיל המחשב נדלק לשניה וחצי ונכבה מיד. זה בגלל ה- 4x12 שאין לי?? אני יכול לחבר פשוט מתאם או שצריך להחליף ספק??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tiger3,

קניתי מחשב לפני שבוע זה המפרט i5 750 זכרון 8GB KINGSTONE 2X4 ‎KVR1333D3N9/2G‎ לוח ‏P55A-UD3 GIGABYTE כ.מסך GTX460 GIGABYTE ספק ‏MODU82+ 525W ENMARX טמפרטורות טובות גם מעבד גם כ.מסך ווינדוס 7 64 ביט במשך כל השבוע המחשב עבד כרגיל יפה וטוב ומהיר התקנתי משחק בשם PROTOTYPE בזמן המשחק המחשב קפא ללא אפשרות לעשות כלום חוץ מריסט לאחר מכן כל פעם שמנסים לעלות את הווינדוס הוא קופא כל פעם בשלב אחר של הטעינה התקנתי ווינדוס מחדש ועדין אותו הדבר ניסתי לעשות בדיקה לזכרון ב MEMTEST ולפני בכלל שהוא מנסה לעלות הוא קופא ניסתי לבדוק רק עם כרטיס זכרון אחד זה מצליח לבדוק ולפעמים גם קופא יש למישהו רעיונות מה יכול לפתור את התקלה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שלום לכולם! אני הזמני מאייבורי דיסק קשיח חיצוני דגם מדוייק: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והתקלה היא שהדיסק קשיח מתקתק בל פעם שהוא נדלק או נכנס למצב "שינה" אבל לא בהעברת קבצים. לעומת זאת במחשב אחר הוא כן משמיע תיקתוקים ואף התקיע את המחשב -האם הדיסק תקין? זו הפעם השניה שאני החלפתי דיסק קשיח מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה... יש לזה פתרון ,כמו עדכון קשוחה כי אני לא מצאתי. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אתמול החלפתי כרטיס מסך ושמתי לב שאחרי שהפעלתי את המחשב כל הכיתוב של הממחשב נהיה שונה,במקום אחד גדול מדי ובמקום אחר קטן,הX של היציאה מהחלון ענק מדי וכו'..אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. רציתי לדעת אולי ישנה איזה אפשרות להחזיר הכל חזרה כמו שהיה? כי זה ממש מעצבן אותי ואני השתגעתי כבר כי גם שיחקתי קצת בנתונים של APPEARANCE ומשם ל ADVANCED ועשיתי יותר גרוע.. אני צריך ממישהו שאצלו לא נגעו בזה שיכתוב לי את זה. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב אז ככה יש לי בעיה בהדלקת המחשב, כשאני מדליק אותו הוא נדלק, מאווררים עובדים, יש חשמל אבל המסך עצמו לא נדלק וגם העכבר לא, ניסיתי להיסתכל על הלוח אם, לא נראה שמשהו נפגע, לפעמים כשאני מדליק אותו אחרי כמה נסיונות המחשב חוזר לעבודה רגיל, כלומר המסך נדלק ועובד יופי עד שאני מכבה שוב את המחשב ואז הבעיה חוזרת. אני חושב שהבעיה נוצרה כתוצאה מנפילת חשמל מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים

25. Started by wooper,

היי הוצאתי את הלוח אם בשביל להתקין קירור מוגן 2 עכשיו אני לוחץ על כפתור הדלקה ולא קורה כלום את החיבורי חשמל אני שחיברתי טוב איפסתי את הביוס מה שאני לא מבין בו כ"כ זה FRONT PANEL לכן חיברתי רק את ה POWER SWITCH ל2 פינים בלוח אם של הפלוס והמינוס והחלפתי כיוון אין הדלקה לפני כן המחשב עבד מצוין הצעות?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 18:17:13 מה יהיה אנשים לא יודעים בכל מקרה פתרתי את הבעיה שכחתי להניח מתחת ללוח אם את backplate של הקירור כנראה זה גרם לקצר בין הלוח אם למארז

דיונים חדשים בפורומים