תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח לעזרתכם. ספק הכח של אחותי עשה כבר זמן מה רעשים חשודים ועל מנת להימנע מנזק - החלפנו אותו. היא חיברה הכל והמחשב עלה כמו שצריך, עשה POST והכל בסדר. ואז עלה השולחן עבודה והמחשב כאילו "קפא". גם העכבר וגם המקלדת פשוט הפסיקו לעבוד. עשתה ריסטרט ועכשיו המסך בכלל נשאר שחור לחלוטין ולא מגיב. ניסינו מסך חלופי - מראה הודעה של NO SIGNAL. נראה שבמחשב עצמו הכל "עולה" - כל המאווררים עובדים, כולל זה של הכרטיס מסך. מחר אני אמור להגיע אליה לנסות לראות מה הבעיה, אך אני בספק שזה יעזור... אם למישהו כאן יש עצות כלשהן אני אשמח לשמוע אותן ולנסות אותן. המפרט: AMD Athlon 64 3000+ לוח כלשהו של ABIT(נדמה לי צ'יפסט K8) Radeon 9550PRO (או הנוסטלגיה) MDT 256MB DDR 400 * 2 Western Digital…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! ביום שישי האחרון המחשב שלי אבא שלי פתאום נכבה בזמן שהוא גלש בדפדפן. אחר כך כשהמחשב הושאר לעבוד במשך הלילה הוא נכבה גם. הכיבויים הרנדומאליים נמשכו ואני לקחתי את המחשב לבדיקה. המפרט- מעבד AMD ATHLON5200+ זיכרון ג'יגה DDR2 כרטיס מסך HD 3670 לוח אם ג'יגבייט GA-MA78GM- S2H בהתחלה הרצתי FUR MARK כשעתיים ברצף והמחשב לא קרס. אחר כך הרצתי בדיקת דיסק קשיח של SEAGATE שגם אמרה שהדיסק תקין. עשיתי ריסטרט והדלקתי בסייף מוד וכאן המחשב קרס פתאום. לקחתי מהמערכת של אבי כל חלק שאני יכול להרכיב על המחשב שלי והרכבתי. כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והספק תקינים לגמרי. זאת אומרת שהבעייה היא או בלוח האם או במעבד עכשיו המחשב לא נידלק, כל המאוררים פועלים אבל האות למסך לא מגיע. איך אני יודע אם הבעיי…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
הכל עבד טוב ויפה פתאום מסך שגיאה כחול והיה ריסטארט ועכשיו בעת האתחול הוינדוס לא עולה כי יש שגיאה "Error Occurred(0)" באחד מתוך 2 ההארדיסקים של הRAID יש לי RAID STRIP During boot up, in my RAID 0 is now reporting this error: "Error Occurred(0)"( בצבע אדום ) והשני כותב MEMBER והוא בסדר ( בצבע ירוק ) ??? מה לעשות? אם אני יגדיר RAID מחדש ימחק לי כל המידה ? אני זקוק פתרון שיתקן את השגיאה וישמור על המידע הוינדוס לא עולה קצת נתנים על ההארד דיסקים : I have two of these disks: Western Digital Caviar SE16 WD3200KS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA RAID 0 with Intel Matrix Storage Manager מותקן אבל אין לי גישה אליו כי הוינדוס לא עולה XP Professional. All s…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? מעבר לכך, יש ברשותי מסך LG, מדגם (FLATRON L1953S). לפני יומיים ככה פתאום הוא לא נדלק כשהמחשב עלה. בדקתי עם מסך נוסף זהה שיש ברשותי, והוא כן עובד כמו שצריך. אחרי שניתקתי את התקין, וחיברתי שוב את התקול, נדלקה נורת החיווי למסך דלוק, למשך שניות בודדות, ושוב המסך כבה ולא ניתן לראות כלום? רעיונות למישהו? בנוסף, כשאני פותח את הוורד ו/או הנוטפד, או כשאני רוצה לשלוח מייל דרך האאוטלוק, פותח מייל חדש ומתחיל לכתוב, קופץ לי חלון שאומר: "Buffer overrun detected" כשאני לוחץ עליו לא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב פורמט כבר 5 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר, כמו אז. ברגע שזה קורה, המקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו'), כנ''ל לגבי העכבר שהלייזר שלו נכבה עשיתי את כל הבדיקות: MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב בכדי לראות שלא קיים קבלים שרופים/פגומים בלוח - הכל תקין סריקות של אנטי ווירוס וספייוואר - אין כלום, הכל בסדר איחוי דיסק לכל ההארדיסקים פעם אחר פעם שהיה צריך עם תוכנה מקצועית(דיסקפר) גם לא עזר! בדיקת טמפ' של המעבד בשיא מאמץ - 60-70 מעלות, וגם לא קרס בפעם האחרונה(הרצה של 18 שעות עם PRIME 95) (בדיקה עם REAL TEM…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה , לפני חודש פחות או יותר הלך לי הסוויטצ' של ההדלקה\כיבוי בפאנל הקדמי של המחשב ומאז אני מקצר את הפינים דרך הלוח אם ומדליק את המחשב. לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבניין והמחשב סירב להדלק אפילו כשאני מקצר את הפינים , כיביתי את הספק , אחרי רבע שעה הדלקתי , קיצרתי , עובד. אתמול שוב פעם הייתה הפסקת חשמל בבניין רק שהפעם המחשב מסרב להידלק בכל מצב , גם אחרי שאני מחכה רבע שעה וגם אחרי שאני מחכה חצי יום. מה שמצחיק זה שעל הלוח אם יש LED שדולק קבוע כשהספק דלוק ובכל זאת כשאני מקצר את הפינים , כלום , לא נדלק. לקחתי ספק אחר שהיה לי , חיברתי הכל .. נדלק. הספק הבעייתי הוא Enermax Liberty 500W. השאלה היא , יכול להיות שלספק יש Safe Mode כלשהוא שהוא נכנס אליו כשהמתח קופץ? , בכל זאת ספ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לבן דודי כרטיס מסך חדש. מדובר ב ATI Radeon HD 4350 1GB GDDR2 PCI-Express 2.0 x16 HDMI+VGA+DVI Single Slot Video Graphics Card אתמול התקנתי את הכרטיס, אך שמתי לב שמלבד ראדיאטור גדול, אין לכרטיס מאוורר עצמאי. לכן, אני רוצה לשאול האם כרטיס זה דורש התקנה של מאוורר, או שהכרטיס מגיע מוכן לפעולה כמו שהוא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שאני גולש באינטרנט אז שאני גורר את העמוד למטה ולמעלה אני שומע רעש זמזום מאוד מאוד חלש מהמחשב. המחשב עובד מצוין ואין את הזמזום בעבודה רגילה במחשב (צפיה בסרט,מוזיקה וכו'...) אני בטוח לא הוזה, יש זמזום וזה לא מהעכבר עצמו... ממה זה נובע? תודה
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי 2 מסכים מחוברים אחד 17 ואחד 32 שניהם עובדים לי מצוין כאשר אני בXP שאני עובר ל7 אז במסך 32 שהוא הראשי אני רואה מדי כמה שניות פלאשים כאלה בצבע שחור הבהובים כאלה מציקים...זה לא כמו ההבהובים שהמסך עומד למות הם מופיעים בצבע שחור בחלק התחתון של המסך לא יודע אם זה הכבל או הכרטיס מסך או לא יודע מה כי בXP אין שום בעיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות מסך קצב ריענון וכל זה איך אני פותר את זה??
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה זמן במחשב. בהתחלה שמתי לב שאחרי שהרבה זמן שלא נגעתי במחשב והמסך "נכבה" הוא לא חזר לדלוק אחרי שהוזזתי תעכבר רק אחרי ריסט. עכשיו לפני כמה ימים זה הגיע למצב שזה עבד לאיזה כמה שניות-דקה, הפסיק לעבוד (העכבר והמקלדת), ואם הייתי מחבר ומוציא לUSB זה שוב היה עובד לכמה שניות ושוב הפסיק. ועכשיו זה בכלל לא עובד, גם לא עם עכברים ומקלדות אחרים שניסיתי. (אני כותב מהמחשב של אחי עכשיו) דיברתי עם הטכנאי שלי הוא אמר לי שזה בעיה בספק כוח של המחשב, שאני יקנה חדש והוא יבוא להרכיב לי. אבל בגלל שהוא הניח שזה ככה מהטלפון ולא בא לבדוק רציתי לוודא שזה באמת הבעיה ולא משו אחר שאני לא סתם יוציא כמה מאות שקלים עכשיו סתם. תודה מראש למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כשבוע ב7K. מחשב באמת חזק שיועד ל OC. עשיתי את כל ההרכבה לבד והכל עבד 10 אבל רציתי לרדת עוד קצת בטמפרטורה והייתה לי הרגשה שהמשחה הטרמית שלי לא נמרחה כמו שצריך אז ניסיתי היום לשים הכל מחדש בזמן שניקיתי עם הצמר גפן והאלכוהול עפה לי חתיכה קטנה של צמר גפן ולפי דעתי שהוצאתי אותה עיקמתי איתה פין (כי אין לי הסבר אחר הגיוני לאיך זה התעקם) בכל מקרה העסק הזה דפק את העלייה של המחשב, אני לא מגיע אפילו לPOST ואני ב RESET LOOP. ומבחינת האחריות אני בטוח נדפק לא רק שהיצרניות לא מוכנות לתקן נזק כזה אני עוד קניתי מ KSP ובכלל אין מצב בעולם שהם יחליפו או יתקנו את זה. רציתי לשאול מה אתם ממליצים לעשות ? ראיתי ברשת שיש פתרונות לבעייה הזאת עם פינצטה מינאטורית או עט עיפרון של 0.5mm…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי הרדיסק מיושן בן 6 שנים. WD Caviar 40GB IDE שחור. זה התחיל שהמחשב הישן עבר לWin 7 x86 הוא תוקע את המחשב ועושה מסך כחול. אגב ניסיתי גם על מחשב חדש יותר עם WIN 7 X64 ואותו המצב מחיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות קשור איך שהוא לג'ימפור שלו. אז זהו שהוא הדיסק היחיד שמחובר לבקר IDE (אין עליו מערכת הפעלה) ולא שמתי לו ג'מפר כך שהוא במצב "Single or Master" יש לי עוד 4 דיסקים של WD ישנים יותר ומניסיון שלי איתם עם XP VISTA ו לא עשו את הבעיה הזו. השאלה שלי עם זה קשור לסקטורים פגומים או שההארדיסק הזה פגום לגמרי. אין לי בעיה לפרמט אותו ודרך אגב זה נידמה לי קרה שWINDOWS ניסה אולי לכבות את הדיסק מטעם הגדרות חיסכון בחשמל אבל אני לא חושב שזה העיקר למה כי קרה לי שבהעתקת קבצים הוא …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה במחשב של ההורים שלי שלוקח מלא זמן לעשות ריסטרט, ואז המחשב מצפצף איזה פעמיים-שלוש, מתחיל לעלות, אבל באמצע העליה של windows 7, הוא נתקע, המסך נכבה, ולא קורה כלום (המתנתי 15 דקות). בפעמים אחרות הוא כן מצליח לעלות, אבל לא ברור לי מתי כן ומתי לא, ובכל מקרה התהליך ארוך מאוד (מספר דקות). א. האם יש למישהו רעיון מה לבדוק ומה לנסות? כבר התקנתי מחדש את המערכת הפעלה, גם התהליך הזה היה מאוד איטי ולא עזר. ב. יש מעבדה מומלצת באזור נתניה שיש שם איש מקצוע איכותי? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מימין כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא מגיע לשלב הפוסט. הדבר היחידי שקורה הוא שכל המאוררים במערכת נדלקים. כמו כן הוא לא "מצפצף" ציפצוף אחד שאומר שהמערכת בסדר. כאשר אני מנסה לכבות אותו על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי/הדלקה במארז הוא לא מגיב, כדי לכבות אותו אני צריך לכבות את המפסק בספק. בעייה דומה קרתה לי מקודם, הגורם הייה הלוח אם, וכנראה זאת גם הבעייה הפעם. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהספק שלי לא בסדר והוא שורף לי את הלוחות אם? - הלוח אם האחריות והמחשב ימסר למעבדה בשבועות הקרובים כשהייה לי זמן פנוי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה במחשב. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Gigabyte EP43-DS3L GeForce 9600 GT זכרון ישן - OCZ Vista Upgrade 2gb זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb מערכת הפעלה - וינדוס 7 קצת רקע: לפני חודש בערך קניתי זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb חיברתי את הזכרונות והם היו ביחד עם הזכרון הישן שלי - OCZ 2gb והכל עבד מצויין. חשוב לציין שהם עובדים על אותה מהירות ואותו סוג DDR. לפני שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות בעיות - הייתי מדליק אותו, הכל היה נשמע תקין, המאווררים מתחילים לעבוד, אבל עוד לפני שהמסך נדלק הוא היה נכבה לבד ואז נדלק לבד. שוב המאווררים מתחילים לעבוד, ועוד לפני שהמסך נדלק הוא נכבה לבד. ככה חוזר על עצמו עד שאני מנתק אותו מהחשמל. החלטתי להוצ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפעלתי משחק וזה נכנס לכותרת ואז כשרציתי להתחיל לשחק ולחצתי על:"start new game" המחשב קפא זה קרה פעמיים בפעים השלישית כבר אין יותר תמונה במסך (אני לא רואה עכשיו כלום במחשב גם לא את הביוס) פתחתי את המחשב כל המאבררים עובדים גם המאברר של הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי ואני עדיין לא רואה כלום במסך, המחשב עצמו עולה אבל אין אין תמונה. המחשב עובד אבל אין תמונה על המסך המנורה שלו בצבע כתום.כשזה ירוק רואים תמונה. תודה על העזרה. מקווה שזה המקום הנכון. אגב נגמרה האחריות על הכרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קוראים לי בן ואני חדש בפורום HWZone . לאחרונה נתקלתי בבעיות עם כרטיס הקול שלי, כאשר כמה ג'אקים נותקו והתגלו למרות שלא הוצאתי אותם ממקומם. אתמול כל הסאונד הפסיק לעבוד, ושום ג'אק לא עובד בחלק האחורי או הקדמי של המחשב; חוץ מהג'אק של המיקרופון, אבל הוא מגלה אותו בתור הג'אק השחור (Rear Speaker Out), אני בדרך כלל מחבר שלולה כבלים של מערכת סרואונד 5.1 . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, כבר התקנתי את הדרייברים מחדש ואני חושש שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני או עם חיבור PCI. אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו. לוח האם שלי הוא LanParty DK 790FX של DFI. כרטיס קול של Realtek דגם ALC885.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט השאלה היא אם יש טעם ? המעבד אני חושב שזה פנטיום 4 לוח אם P4S800D ASUS ספק סאנשיין קומה MI ATX 480 כרטיס מסך GeForce FX 5200 זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2 חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך) ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני פונה בפורום הנכון, מאחר ומדובר בתקלת חומרה במחשב נייד netbook - Asus 1000he. אתמול קרה לי משהו מוזר: עבדתי על הנייד, שהתחמם למדי, ופתאום העכבר התחיל לזוז בצורה משוגעת על החלק העליון של המסך, ימינה ושמאלה, בחלק מאוד ספציפי של המסך. לעיתים הוא משנה את התחום בו הוא זז בשגעון, אך הוא תמיד נשאר בחלק העליון של המסך. לעיתים גם נוספות הקלקות (ימניות ושמאליות), ללא כמובן שאני עושה משהו. נסיונות לשלוט בו עם הפד, או עם עכבר חיצוני-אלחוטי, דרך USB, לא ממש משנה. עכבר מגיב לתזוזות, אך מיד חוזר לזוז כמו משוגע בחלק העליון. אני עובד עם Ubuntu 9.04. ניסיתי כמובן להעלות אותו עם Ubuntu 10.04 Live, והמצב נמשך. האם הלך הבקר? האם ניתן לעשות משהו? סדר גודל של עלות תיקון? אוד…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-