תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,282 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני הארד דיסקים של סיגייט 500 גיגה כל אחד אחד חדש מחולק לשני מחיצות בו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 7 השני ללא מחיצה והוא משמש לסרטים שירים וכו' היה במחשב הקודם בו היה XP ובו הבעיה וינדוס 7 פשוט לא מסוגל לקרוא אותו הוא מזהה את הכונן במנהל ההתקן ובביוס אבל אין כלום במחשב שלי חיברתי אותו בתור כונן חיצוני למחשב אחר עם XP והוא עובד נפלא תודה רבה לעוזרים! amd phenom2X4 955 gigabyte ma-890gpa-ud3h ss 620w
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה ! איפה אפשר להשיג גוף קירור לצ'יפסט הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה לא קורא רק ביוטיוב אלא בכל אתר שפותחים מסך מלא יש צפצופים כאלה,ווכשאני מעביר את הסרטון ל1080 או ל720 הוא נהיה איטי,ולא מובן לי למה... עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך NVIDIA8600 וללוח אם גיגה בייט,וזה לא מסתדר לי,HELP!
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום יש לי MP3 ולא ניתן לאתחל אותו מה WINDOWS (דרך המחשב שלי) יש משהוא שאני יוכל לעשות איתו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר כמה שניות שאני סוגר את הסרט. זה קורה רק בסרטים שהם 480 720. אם זה סרט רגיל איכות AVI רגיל הוא לא נתקע. לאחרונה נגעתי בהגדרות של השמע בקשר ל AC3 כי אני משתמש בכבל קואקס לאדיו האם זה קשור? משתמש בקודאקים K-LITE ובתוכנה BSPLAYER. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב בן שנה וחצי עם לוח G31M-ES2L הפסיק היום בבוקר לזהות את הדיסק הקשיח. גם בBIOS הוא לא מזוהה. יש זימזום מוזר כשמדליקים והנורה של הHDD דולקת רצוף עד שיוצאת ההודעה שאין סיסטם דיסק. האם הלך הדיסק ? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לאבחן אם הבעייה בדיסק או בלוח ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי. לאחר שהחלפתי משחה ונגעתי בקירור המחשב נידלק ונכבה כעבור שניה ואין לי מושג מה הסיבה לבעיה. יש לציין שהוצאתי את כל הרכיבים האחרים וכרגע זה רק מעבד,לוח,כרטיס זיכרון ומסך וספק. ראיתי קצת משחה zalman stg-1 שאיננה מוליכה אז לא אמור להיות שום סיכון, בכל זאת ניקית עם קיסם אוזניים וטיפה אציטון. על הפינים שבלוח יש גריז בין הפינים.בכל אופן אני חושב שזה כבר ממריחות קודמות שלי. אולי הקירור לא יושב טוב? נשבר לי אחד משני הפינים הלבנים שבכל פינה.אני לא יודע כמה זה משפיע.. ------ מומחים בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם! ברשותי לוח אם של EVGA את הדגם ניתן לראות בצד. ללוח קיימות 4 חיבורי SATA שתיים היו תפוסות עם HD אחת עם צורב ,לאחר הוספת HD נוסף גיליתי משהו מוזר ה HD לא נראה ב BIOS וכמובן גם לא ב WIN אז עשיתי הצלבה עם החיבור של הצורב והHD מזוהה ופועל כמו שצריך אבל הצורב לא מזוהה בBIOS אבל איך שהוא הוא עובד בWIN ללא שום בעיה. זה לא היה מפריעה לי ,אבל לא ניתן לעלות שום דיסק BOOTABLE לפני הWIN כי הצורב לא מזוהה בBIOS. האם יש מה לעשות או שאין מנוס מלקנות כרטיס הרחבה PCI TO SATA? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים, התחילה לי במחשב בעיה של מסך כחול בעת הפעלת המחשב, ז"א שכשהמחשב טוען ויש את הסמל של הוינדוס שטוען אז מיד אחריו יש מסך כחול וזה סופר משהו ועושה ריסטרט. אחרי הריסטרט היה תיקון כזה של הוינדוס והוא עלה וככה זה קרה מס' פעמים. אחרי כמה פעמים היה את המסך הכחול והתיקון של הוינדוס לא הצליח (גם לו היה מסך כחול) ואז פירמטתי את המחשב. תמונה של השגיאה: http://img168.imageshack.us/img168/7358/128414064792.jpg השתמשתי בו יומיים ועכשיו שוב פעם זה קרה. השאלה שלי היא מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש (פירוט אפשר לראות בחתימה) והתקנתי והכל לכאורה תקין ועובד מעולה. למחשב יש בעיית חומרה שאין לי מושג מאיפה לאתר אותה. כאשר אני מכניס את המחשב למצב של SLEEP הוא נכנס והכל תקין, כאשר אני מנסה לעורר אותו חזרה נדלקים רק המאוורררים של המארז ושום דבר לא קורה. המסך במצב בטוח והמחשב לא מסיים את העליה. רק REBOOT עוזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב, חיברתי לו הכל ועבד יפה, התקנתי לו ווינדוס, כמה תוכנות ואז התחלתי להתקין לו COD MW2, בתחילת ההתקנה אחרי 2 דקות בערך נכבה המחשב לגמרי, אחרי כמה דקות הדלקנו אותו, הוא נדלק לכמה שניות ושוב נכבה עכשיו כל פעם שאנחנו מדליקים אותו המאווררים מסתובבים 3 שניות הוא נכבה ואז נדלק שוב שתבינו, הכל עבד וזה קרה בבום, כל החיבורים במקום, בדקנו 5 פעמים הכללל ניתקנו וחיברנו הכל, פשוט שום דבר לא עובד ועכשיו חג אז אי אפשר לבקש בדיקה מהחנות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את מקור הבעיה (קובץ מצורף) שגורם למסכים כחולים טורדניים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית... אני צריך להרכיב צורב DVD ממחשב ישן על מחשב חדש. הצורב הוא עם חיבור IDE, והלוח כמובן חדש לגמרי. האם אני צריך להרכיב את הפין שמסמן שהצורב הוא SLAVE כדי שההארד דיסק יזוהה ככונן C הראשי, או שזה יקרה אוטומטית ? (ההארד דיסק מחובר כמובן בחיבור SATA 2).
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
בת'רד שפתחתי מצוין על בעיה לאחר ההדלקה, ועכשיו הוא בכלל מסרב להידלק: אני לוחץ על הכפתור, המאווררים פועלים (כולם), ואז אני שומע איזה 25 צפצופים קטנים וזריזים כאלה. אם זה חשוב, אצלי בביוס הגדרתי שיהיה צפצוף במקרה שיש CPU FAN FAIL, ובמקרה שהמעבד עובר את ה 80 מעלות. בכל מקרה, זה לא המצב בגלל שראיתי שכל המאווררים עובדים, והמעבד שלי עומד על 27 במנוחה. חוץ מאלה, יש איזה מנורה כתומה על הלוח אם. ניסיתי לנתק את הספק מהכבל למשך כל הלילה, בבוקר חיברתי את הכבל ועדיין זה לא נדלק. ד"א, הבעיה הזאת כבר קרתה לי אתמול ושלשום, אבל כיבוי הספק והדלקתו פתרו לי אותה. עוד דבר שעלול להיות קריטי: שיחקתי בבאטלפילד ונתקלתי בבעיה שדורשת ממני לכבות את המחשב ע"י פשוט לחיצה על הכפתור. יכול להיות שנגרם נז…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים, הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים. למישהו יש עצה? רעיון?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתקשה קצת בחיבורים אחרונים של הלוח אם. מפרט המחשב: מעבד- AMD PhenomII 720 קירור- למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם- GIGABYTE 785GT U2DH ספק- Seasonic s12II 330W קשיח- Samsung F3 1TB זיכרונות- TRANSCEND 2X2GB DDR3 מארז- Thermaltake V3 הרכבתי את המעבד ללוח, הקירור על המעבד, חיברתי את הספק לכל המקומות שצריך, אבל המחשב עדיין לא עולה. כשאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים ונראה שהכל נדלק אך זה לא מגיע לשלב של הביוס והמסך לא מקבל שום אות מהמחשב. יש סיכוי שהחיבורים של הלוח למארז לא מחוברים טוב וזה מה שגורם לבעיה? (אלו החיבורים היחידים שיכולים להיות לא נכונים) אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, מעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BO לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET (משתמש בכרטיס המובנה בלוח) זכרונות Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 בעיקרון הרצתי את FF כמה 3-4 פעמים, ב2 חלונות היה טאב אחד, ובאחרים עבדתי, לפתע הכל נתקע, גם כשניסיתי לסגור ממנהל המשימות לא הייתה תגובה (ניסיתי להרוג את התהליך), בעיקרון המסך ניהיה לבן (משהו ב-7 כנראה שתוכנה לא מגיבה), אז אמרתי שבינתיים אני אפתח אקספלורר, המחשב אמור לסחוב, באותו הרגע המחשב נתקע לחלוטין (אחרי פתיחת ה-IE), ז"א שלא הייתה בכלל תגובה, העכבר לא זז כמה דק', ויתרתי ועשיתי ריסט פיזי. במצב אחר אני משתמש במסנג'ר ומתכתב עם אנשים, לטקסט לוקח 1-2 שניות להופיע…
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-