עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Begotten,

יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ולאחרונה הוא מרעיש מאוד. אני לא יכול לדעת בוודאות שהרעש מגיע מהספק, אך כאשר פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב זה נשמע לי שהרעש מגיע מכיוון הספק. מה שמוזר זה שלא מדובר במשהו קבוע, למשל עכשיו הדלקתי את המחשב והוא לא מרעיש, אבל לפני כן הייתי צריך להדליק ולכבות אותו פעמיים שבהן הוא רעש כבר מהפעלתו. אני לא חושב שמדובר בבעיה שהספק לא מצליח להחזיק את המערכת כי כפי שכתבתי, יש לי את המחשב כבר שלוש שנים. בכ"מ הנה המפרט: מעבד intel core i-5 750 לוח אם gigabyte GA-P55M-UD2 כ.מסך Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 מארז NZXT Zero 2 ספק כוח Chieftec A-135 650W קרור המעבד CoolerMaster Hyper TX3 הבאתי את הפרטים שלדעתי עשויים להיות קשורים איכשהו לבעיה. תודה רבה…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  2. תקלה מוזרה כי היא לא עקבית. המחשב לעיתים כלל לא נדלק, כאילו לא מחובר לחשמל. בצורה אקראית לחלוטין שאני לא מבין למה, הוא יכול כן להדלק ולעבוד מצויין להרבה זמן בלי שום בעיה בכלל. ניסיתי לנתק את כל החלקים הפנימיים אבל זה לא משנה. אם לא היה עובד בכלל סביר שזה היה בגלל הספק כוח, אבל בגלל שכן עובד אני חושד שאולי יש משהו שקשור בלוח, או איזה מגע רופף. הצעות לאבחון הבעיה יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן חברים קרה משהו מוזר, אתמול הלכתי לישון וכיביתי את המחשב כמו כל לילה, היום אני קם בבוקר מנסה להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק הכוונה היא שהוא לא מקבל חשמל כלל, חשבתי אולי שהבעיה היא בחוט של הספק כוח אבל חיברתי כבל חדש של ספק כוח ועדיין המחשב לא נדלק, מה יכולה להיות הסיבה? ועוד משהו מצחיק שקרה, הוצאתי אותו לגמרי מהחשמל והתחלתי לנקות את האבק במחשב כי חשבתי שאולי האבק חסם שם איזה מקום ובגלל זה המחשב לא נדלק, קיצר התחלתי לנקות אותו ואז באמצע הניקוי הוא נתן לי חצי שניה של אורות כחולים של הלדים וסיבוב קטן של המאווררים כאילו הוא בא להידלק, אבל מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שהוא בכלל לא היה מחובר לחשמל. מה אני עושה? תודה.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  4. שלום וברכה יש את הערוץ 24 מאקו בשידור ישיר http://www.mako.co.il/makolive&videoChannel=5f74845b10f81310VgnVCM100000290c10acRCRD אני צופה בתוכנית קבוע בערוץ 24 תוכנית של "אייל גולן קורא לך" עכשיו כל איזה 5 דקות..השידור נתקע ל4 5 שניות כאילו נטען כזה ואז ממשיך לראות.. זה מה זה מעצבן אצל חבר שלי שצופה גם הוא בערוץ אומר לי שאצלו זה לא נתקע בכלל. עכשיו זה לא פעם אחת שזה קרה...זה קרה לי כבר כמה שבועות כל תוכנית..ואצל חבר שלי זה חלק בלי תקיעות ובלי כלום יש לי 20 מגה מהירות בזק ספק הוטנט, מעבד I3 אין לי בעיות איטיות במחשב.. מחשב יותר מתקדם משל החבר גם האינטרנט יותר מהיר. אין שום דבר שפתוח במקביל. יש לציין כי זה קורה בכל דפדפן פיירפוקס, אקספלורר .. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לאחרונה שמתי לב שהרבה יותר נוח להעביר את המחשב למצב SLEEP כשמסיימים לעבוד איתו מכיוון שהוא גם שקט כמו בSHUTDOWN וגם עולה מהר כמו במצב רגיל, האם מצב זה גורם בלאי יתר ולא מומלץ לאורך זמן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by 1232shay,

אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by Gal763,

יש לי מעבד intel e8400 3ghz. המעבד נקנה לפני שנים ועכשיו הלוח אם לא עובד יותר.. איפה אני משיג לוח אם מתאים? זה סוקט 775.. השאלה השנייה היא איך עד היום הזיכרון של המעבד לא גדל בהרבה..אבל הסוקט השתנה...מה בעצם ההבדל בין המעבד שלי למעבד חדש? האם שווה להחליפו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב מאתחל את עצמו כל פעם עד שהוא מגיע למצב של לבחור באיזה מצב להיפתח . או הפעלה רגילה או מצב בטוח או למצב שהיה תקי פעם אחרונה...בכל אחד מהמצבים המחשב מאתחל את עצמו ומגיע לאותו מצב ..ניסיתי להפעיל את המחשב שיפתח את הכונן דיסק קודם כאשר יש בפנים דיסק התקנה של xp אך זה לא מגיב ( אני חושש שהכונן תקול כי הוא לא נפתח שלוחצים על כפתור הפתיחה. הכנסתי את הדיסק ידנית). אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by Aviad56,

אהלן, המחשב החדש לא מציג רשתות בכלל, אבל יש לציין שיש אינטרנט, זה המחשב הראשי, ז"א שהמודם מחובר אליו. תמונת המחשה: http://prntscr.com/qpfk4 יש לציין כי התקנתי את הדרייברים של הלוח אם כולל של הרשת בנפרד.. יש למישהו פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, לאחר שהמחשב עשה בעיות, עבד בצורה איטית ונתקע לעיתים קרובות.. שלחנו אותו לתיקון, החליפו לנו את הדיסקים הקשיחים (לפחות ככה הם אומרים..) והחליפו את הזכרונות הפנימיים.. קיבלנו את המחשב והכל היה נראה בסדר.. לאחר כמה ימים כשניסיתי להעיר אותו ממצב שינה הוא פתאום אתחל את עצמו וניסה לעלות את ווינדווס, מה שקרה הוא שהמחשב לא הצליח ושמעתי תקתוקים והוא נדלק ושוב עשה רסטרט וככה כמה פעמים עד שהוא "הצליח" ואז עלב מסך שכתוב בו boot failre ועוד כמה דברים ובנוסף שלוש אפשרויות, אפשרות אחרונה הייתה להיכנס לביוס. נכנסתי לביוס ויצאתי.. הווינדווס עלה לאחר מכן.. למחרת זה שוב קרה, ראיתי בבוקר שהוא על אותו מסך, והיום באמצע העבודה הוא פתאום נכבה ועשה שוב את אותו דבר.. בנוסף לכך, המחשב לא עובד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by .:YoGy:.,

היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by EliaYek,

אנשים יש לי במחשב את הבעיה של מסך המוות הכחול בקיצור ניסיתי לעשות תיקון לווינדוס אבל כל פעם שרציתי לעשות משהו המסך היה נכבה לי ( המחשב עובד אבל המסך נכבה ) והמסך לא היה נדלק בלי הדלקה מחדש של המחשב ניסיתי להחליף מסך - לא עוזר , אותה תקלה ניסיתי להחליף כבל - לא עוזר , התקלה נשארת זה בדוק בעיה חומרתית? ( כרטיס מסך או מאורר? ) או אם למישהו יש עוד רעיון? כרגע המחשב במצב שצריך לו REPAIR + כרטיס מסך דפוק?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by maimon_y,

אני ראיתי שבתכונה HWMONITOR יש AUXTIN ושמתי לב שהטמפ שלו מאוד גבוהה. מה זה AUXTIN והאם הטמפ שלו בסדר? הוא מגיע ל180 מעלות זה במאמץ של פחות מדקה במשחק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מנסה להתקין XP מתוך USB ומקבל את ההודעה שבכותרת הורדתי את הקובץ הזה בנפרד והחלפתי אותו בקיים ועדיין זה קורה יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

שלום לכולם אפרט את המערכת ואת הבעיה . 1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850) 2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע . 3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911) 4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV . הבעיה . אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif . אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF . כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone . למה זה ככה? הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח .. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי לא יודע למה אולי משעמום אתמול הפעלתי את אופציית ה bitlocker על שני כוננים קשיחים מתוך שלושה שיש לי (הכונן של מערכת ההפעלה לא הוצפן). מאז שהכוננים הוצפנו אני לא יכול לגשת אליהם ומקבל הודעת שגיאה של "היישום לא נמצא" כמובן שאני גם לא יכול עכשיו לבטל את ההצפנה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nashdy,

שלום לכולם , צריך את עזרתכם, מחילה מראש עם משהו לא בסדר זה פעם ראשונה שאני בפורום. יש לי בעיה במחשב זה המםרט שלי: ספק 1010W FSP ASUS P8GEN3 2600K 2*HD 7970 1 SSD 1 WD 1 DVD . אז ככה בערך חצי שנה יש לי תופעה זאת במחשב אני נכנס למאקס פיין 3 והמחשב נכבה וגם בALEN AWAKE כל שאר המשחקים עובד בלי בעיות כלל, מיידית בעת כניסה למאקס פיין המחשב נכבה . אתמול עשיתי בדיקות אצל חבר לקחתי את הכרטיסים אליו, אצלו ספק 1250 עובד המשחק בלי בעיה אותה מערכת כמו אצלי . אחרי זה הרכבתי שני כרטיסים שלו GTX480 במערכת שלי עובד המשחק בלי בעיה אין נפילות עשינו מאמץ רבע שעה כלום לא נכבה. גם חשוב לציין כאשר אני מפרק אחד הכרטיסים שלי ומנסה להריץ על כרטיס אחד , במאקס פיין ואלן אוייק קוראת אותה תופעה. לא מ…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by jacob300,

שלום מערכת הפעלה windows xp pro - sp3 - 32 bit 4gb Ram לאחרונה מקבל Freeze ב windows לא ניתן לעשות ריסטארט ctrl+alt+del רק כיבוי מחשב לא בריא ע"י כפתור הכיבוי. נקי מוירוסים ומזיקים אחרים, עובר ניקוי ה Reg והחלונות, דיפראג כל כמה חודשים במבט ב Event Viewer מראה שגיאות שחוזרות על עצמן הרבה. שגיאה 51 An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. שגיאה 11 The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\D. לפי איך שזה נראה מדובר בנושא ה paging file אולי יש לשנות ערכים, כרגע נצא על Custom Size תמונות מצורפות, האם שינוי ערכי paging file יעזור בעניין, תודה,

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by ארז11,

יש לי בעיה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך saphhire readon hd 6570 1G הבעיה הראשית שלי היא שאני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה כאשר אני משכפל את הצפייה לטלוויזיה באמצעות כבל DVI/HDMI שיש לי. באף רזולוציה אני לא מצליח לראות וידאו במסך מלא לגמרי והרזולוציה 720X1280 שהייתי רואה מושלם במחשב הישן, במחשב החדש התמונה היא לא בגודל מלא ונוצרת לי מסגרת שחורה מסביב לתמונה. אתם חושבים שאפשר לשחק עם ההגדרות בקונטרול סנטר של הכרטיס מסך, מה לדעתכם הבעיה??? הבעיה הפחות קריטית היא שאני לא מצליח להתאים רזולוציה מתאימה למסך ב-win7 כי הרזלוציות הגבוהות מראות את הטקסט קטן מדי ולכן אני מגדיל את התצוגה ל150 אחוז כדי שזה יראה טוב.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Sven,

שלום רב, ברשותי מחשב HP/Compaq nx7000, אני מצליח להתחבר לרשת אינטרנט אל חוטית ולגלוש ללא בעיה. הבעיה מתחילה ברגע שאני מתחיל לקרוא קומיקס באינטרנט או צופה בסרטונים ביוטיוב, בהתחלה לכאורה הכל עובד תקין, אך לאחר זמן מה מתחילים ניתוקים בתדירות הולכת וגוברת (הבעיה אינה ברשת, גם הטלפון שלי על אותה הרשת, כמו גם מחשב אחר ושם אין את הניתוקים הללו) עד שבשלב מסוים הוא מתנתק ומסרב להתחבר שוב ואז צריך לכבות ולהדליק את הוויפי או לאתחל את המחשב. אינני יודע אם הביה היא חומרתית או תוכנתית, כאשר התקנתי ווינדוס הוא זיהה את הרכיב אוטומטית כך שלא הייתי צריך להתעסק איתו. בדיוייס מנג'ר כתוב כי מדובר ב- "Intel® PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter" יש טעם לבדוק אם יש דריבר אחר? הבעיה היא חו…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Motix,

שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שבת שלום כולם. הגעתי היום הביתה והפעלתי את המחשב - הוא נדלק אך לא עלה כלום במסך. הוצאתי את הפאנל הצידי של המארז, זה שממול הלוח (דרש הזזה קלה של המחשב לכיווני) - המחשב עולה. כיביתי, החזרתי למקום עם הפאנל - לא עולה. הוצאתי את הפאנל (שוב, תזוזה של המארז) - המחשב לא עולה ואף התחילו צפצופים שמעידים על בעיה בזיכרונות. הוצאתי החזרתי וכו וכו, לבסוף עבד. החזרתי למקום (בדרך המארז קיבל ממש טפיחה קלה מהשולחן - המחשב נכבה. הדלקתי אותו והוא שוב לא עולה. החזרתי למקום והוא לא עלה ושוב צפצף! אני כבר חסר אונים בקטע הזה.. זה קורה לי מאז שעברתי למארז הזה (כל המפרט בחתימה). בנוסף להחלפת המארז בוצעה הארכה לכמה כבלים, ואולי זאת הבעיה.. (הלוואי! אולי אבא שלי יבין שאי אפשר עם ספק ג'נר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.