תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא כרטיס מסך ATI 5770 לא מעביר לטלוויזיה תומכת ודרך כבל תומך DEEP COLOER + X.VCOLOER הכוונה לסרטים + אינטרנט ברצוני לציין ששבוע קודם לכן הלך ספק כוח , כרטיס מסך התחיל להעלות בחום 80 מעלות ( בפתיחת מחשב ) והיה צריך לשים משחה טרמית שפתר בעיה זאת ניסיתי 2 כרטיסי מסך שניהם כבר לא מעבירים על לוח האם את מערכת צבעים זאת השאלה איך ניתן לבדוק את הלוח אם בחומרה היכן הפגם לתקלה יחודית זאת ?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והתקינו לי בו וינדוס 7 מקורי 64 BIT. המחשב רץ חלק חוץ מבעיה כזאת, לפעמים כשאני מכה ומדליק אותו הוא מציג לי מסכים כחולים... צילמתי אותם שתיראו. מה הבעיה? הכל חדש, לא נגעתי בכלום, חוץ מהמסך הכחול שזה עושה בהפעלה של הוינדוס מדי פעם, המחשב רץ חלק ולא קורס. http://www.siz.co.il/my.php?i=zoa0ykdyd1dn.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=uz5ztjjdtkob.bmp אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת המחשב שלי היא: מעבד E8400 לוח GigaByte EP45DS3R זיכרון 4GB 800MHZ OCZ כרטיס מסך Sapphire ATi HD4850 ספק Corsair 650 עושה רושם שהמחשב נהיה איטי לאחר כחצי שעה של משחקים NBA2K10, Virtua Tennis אחרי כמה זמן הגרפיקה מתחילה להיות איטית ולא רציפה. בטניס - כבר קשה לראות כדורים מהירים... בבדיקה של 3DMARK ציון 10660 בבדיקה של PCMARK ציון 6733 לא יודע להשוות עם אחרים עם תצורה דומה... מה אתם חושבים? יש בעייה? ניסיתי ב XP וגם ב WIN7, אותה בעייה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אקצר, כדי לא להלאות: 1. מסך הלפטופ שלי (Lenovo N100) החל להציג פסים מאוזניים - תצוגה לקויה. 2. רכשתי כבל ווידאו חדש - בתקווה שהבעיה היא אכן בכבל. 3. הבעיה לא נפתרה. 4. רכשתי מסך חדש - בתקווה שהבעיה היא המסך. 5. הבעיה לא נפתרה, ועדיין, כל שהמסך מציג זה אור לבן. 6. כעת אני שוקל לרכוש inverter, אבל, וזה אבל גדול - עלה לי רעיון: חיברתי את המחשב למסך חיצוני, והרצתי Linux Puppy (אל תשאלו כרגע למה, אבל לא הייתה לי מערכת הפעלה על המחשב) הרצתי Puppy כי ידעתי כבר מראש שכאשר puppy עולה, המסך החיצוני יבוא לחיים, ויפעל (עד לאותו זמן לא הייתה לי אפשרות לראות כלום דרך המסך של הלפטופ). 7. הנה ווידאו - והוא הסיבה שאני כאן שואל את השאלה - שממחיש את מה שקרה כאשר אכן puppy עלה: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מפצל USB ל-4 של MULLER כשאני מנסה לחבר אליו את ההארדיסק החיצוני שלי (500GB WD) הוא לא מזהה אותו. הנורה של ההארדיסק נדלקת אבל המחשב לא מזהה את הכונן כנ"ל גם כשאני מחבר אליו את הצורב החיצוני האם זה בגלל שאין לו מספיק מתח עבורם? נ.ב. יש למפצל יציאה קטנה למתח בנוסף למיני USB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להתקין ווינדוס 7 על המחשב (דרך הביוס) לאחר שאני בוחר שפה ומתחיל את ה SETUP הוא חושב איזה 10 דק' ואז הוא נותן לי את ההודעה הבאה: ניסיתי עם דיסק התקנה אחר וגם עם כונן אחר והבעיה חוזרת... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יעודי מסוג ASUS Xonar Essence STX, ומאז שהוא הגיע בערך אני חווה איתו כמה וכמה בעיות. אשתדל לפרט. הבעיה הבולטת והמציקה ביותר כרגע היא שלפעמים (אוקיי, אנסח זו אחרת- לפחות פעמיים ביום) הסאונד פשוט נתקע על קטע מסויים ואין אפשרות לסדר את זה בשום אופן אלא על ידי ריסט (אפילו ניתוק לא עוזר, כל הווינדוס DOWN ורק חלון ההתחברות ברקע והסאונד המקוטע עדיין ברקע, מה ששולל בעיית דרייברים כלשהי)- או מעבר לכרטיס קול האוןבורד כמקור ואז לא שומעים דבר. בדרך כלל כשזה קורה זה גורם לכל מיני קראשים בתוכניות, לא ברור למה. (עבודה עם הכרטיס האון-בורד לא גורמת בעיות כאלו) זה קורה הרבה (אבל לא רק) כשאני מעביר בהגדרות כרטיס הקול בדרייבר שיקלוט את היציאה של מגבר האוזניות (מקור אוזניות) …
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך של POWER COLOR מדגם Radeon HD4850 512MB. לאחר שהמחשב התחיל להתחמם (שמתי לב כי הוא פשוט נכבה כל כמה זמן), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר במארז לא עובד טוב, אבל יותר מוזר- גם המאוורר של הכרטיס מסך לא עבד. עכשיו, זה לא שהוא רק לא עבד.. הלהבים ממש היו מחוץ למסגרת ונתקלו בה! דיברתי עם החנות שמכרה לי, IQPC, והם אומרים שהיבואן, CD LOW (נדמה לי), לא יסכים לתקן את זה במסגרת האחריות משום שזה נזק פיזי וזה נראה שהתעסקו עם הכרטיס מסך. חשוב לי לציין שממש לא התעסקתי עם הכרטיס מסך/בכלל נגעתי במארז בשנה האחרונה. האם מישהו יודע אולי ממה דבר כזה יכל להיגרם? אני גם אודה אם מישהו יכול לתת לי המלצה מה אני אמור לעשות במצב כזה, שכן יש לי אחריות ובאמת הכרטיס נראה פ…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה -אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה התחיל לפני כמה ימים שפתאום כל לילה המחשב משום מה היה נדלק בעצמו!! -למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אז רק אם הייתי מכבה את הכתפור שבספק כוח הוא לא היה נדלק מעצמו כמובן. לפני יומיים פתאום המחשב לא נדלק -וראיתי אור על הלוח אם כלמור הוא קיבל מתח -אז ניתקתי את הכבל של השחמל חיכיתי כמה דקות ואחרי זה הוא עלה לי סוף סוף אבל היום עוד פעם המחשב לא נדלק והפעם זה לא עזר לנתק ולחבר !! מה אני עושהההה????? יש לי לוח אם של abit ip35-pro ועל הלוח אם יש נורית שדלוקה ויש גם מספר קוד 0.0. שראיתי פה http://www.abit.com.tw/faq/code.html שזה אומרREADY FOR BOOT למישהו יש מושג מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים. ברשותי מחשב ASUS 1000HE מחודש שנרכש ב26.4.10 מרונלייט. המחשב עדיין באחריות. לאחרונה המקלדת התחילה לעשות רעש "קליק" חזק כאשר לוחצים בעוצמה מסויימת על המקשים: א, ר, ק, W, Q, ע, כ, ג, ד, ש, ס, ז, 1, 2, 3, 4, 5. יש לציין כי אני שומר על המקלדת שלי בתנאים הכי טובים שאפשר. ארצה לדעת מה לעשות בנידון, והאם דבר כזה הוא בר תיקון. בנוסף מה כבר יכול לגרום לבעייה שכזאת? האם היא מכוסה על ידי האחריות? תודה, אור כהן.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לחבר כרטיס PCI-E במחשב ישן שאין לו סלוט PCI-E רק AGP או PCI הלוח המדובר הוא Asus p4p800d Deluxe יש אולי איזה בקר / קומבינה או ה' יודע מה כדי לחבר כרטיס PCI-E ?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קמתי בבוקר לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה, וגיליתי שהמחשב פתוח על המסך של ווינדוס REPAIR. עשיתי לי ריסטר והפתעתי לגלות שכבר במסך הראשי, לפני הוינדוס, אני לא יודע איך קוראים לשלב הזה.. אולי סטארטאפ, זה בדיוק בשלב שאפשר להכנס לביוס. המחשב בקושי זז, לוקח לו הרבה , מאודד, זמן לעבור למסך הבא, וגם שמה יש איטיות, עד שהוינדוס עולה.. לא ניסיתי עדיין לחכות שהווינדוס יעלה, כי אני בעבודה. אבל למישהו יש כיוון לגבי התופעה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדש וקניתי עם המחשב HDD של 1TB. במחשב הישן שלי היה לי HDD עם 200 גיגה וצירפתי אותו גם למחשב החדש,העניין הוא שאין לי גישה אליו...הוא לא מופיע במחשב שלי. לעומת זאת ב-bios הוא כן מופיע וגם בדיוויס מנג'ר... אני לא רוצה לפרמט את ה-HDD הזה,יש לי דברים מאוד חשובים עליו... מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
לאחר שספק הכוח במחשב של אמא שלי הפסיק לעבוד (עודף אבק וכו') והוחלף בחדש, הכל הסתדר, אך לפתע הכונן החיצוני (SEAGATE 1TB) לא נקלט במחשב, הודעת התקן USB לא מזוהה, הודעה די מוכרת...באיזה הליכים כדאי לנקוט? (עוד לא הגעתי אליו לראות אם יש מה לעשות) אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לפנות אליו בלי לגרום לנזק נוסף... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב GIGABYTE W576V שעבר פירמוט לאחרונה ומאז לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הכבל LAN. ההתחברות היא לאינטרנט רימון דרך הוט(חייגן VPN - למי שמכיר את רימון) המחשב מזהה את הרשת אבל בהתחברות עצמה כותב port open ואח"כ נתקע וכותב שלא יכול להתחבר. יש לי מחשב נייד אחר שמצליח להתחבר בלי בעיות דרך הכבל. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של ה LAN אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-