עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by netanel38121,

שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by דןזט,

יש לי וירוס שמדביק את המחשב שלי כל פעם מחדש. אחרי פירמוטים מלאים והתקנת הווינדוס מחדש (לא ריקבורי אלא התקנה מאפס!) הוירוס מתקין את עצמו מחדש. הסימפטום שחוזר על עצמו כל פעם באותו אופן בדיוק הוא הקפצה של פרסומת כל כמה דקות של איזו חנות באליאקספרס והפעם, אחרי הפירמוט האחרון, גם של איזה כלי להסרת אדוור (איזה כיף זה שאדוור מפנה אותך לכלי להסרת אדוור שהוא גם בטח פיקטיבי). וזה נראה כאילו הותקן איזה תוסף בדפדפן, כי כל כמה דקות הדפדפן "ננעל" באופן שלחיצת עכבר בדפדפן לא גורמת לתגובה אלא משחררת את "הנעילה". תוך הקפצת הפופ אפ. טוב אז אני אומר לעצמי מה יותר הגיוני מזה שאיזו תוכנה חינמית שאני מתקין כל פעם מתקינה לי גם איזה משהו עוין? אז הפעם לא התקנתי שום תוכנה שאולי יכולה להיות בעיית…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by אורי סלמן,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך geforce gtx 970 קרה כבר כמה פעמים פתאום הוא מפסיק לעבוד כשאני באמצע משחק.. המסך הופך צהוב כולו ואז אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך לא עובד כרגע או משהו כזה אחרי כמה שניות זה מסתדר לבד כאילו הוא חזר לחיים וקרה גם קרה שזה היה לכמה דקות. אשמח לעוזרים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomegozi12,

שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, נשרף לחברה שלי רכיב במחשב, הוא לא נראה לי כמו משהו שקשה מאוד להחליף לבד, יש לי קצת ידע בהלחמות (בלאוור ומלחם), אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה לקנות את הרכיב. המחשב הוא DELL INSPIRION N5010 שנקנה לפני 3-4 שנים. אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות, או לפחות תגידו לי מה השם של הרכיב הזה שאני אחפש לבד הנה תמונה של הרכיב:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום היום שהדלקתי את המחשב פתאום ראיתי שהמחשב מזהה רק כונן אחד במקום 2 אתמול הכל היה תקין והמחשב זיהה שתי כוננים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by HWmaniak,

יש ברשותי מחשב עם לוח GA-H81M-S1 וכרטיס מסך GTX660 3GB של גיגבייט גם כן. יש לי ספק כוח 500 של סיסוניק כל מה שעשיתי לא הצלחתי לגרום לכרטיס מסך לעבוד. ביצעתי שינויים של הביוס כולל עדכון ביוס ועדיין אני מקבל תמונה אך ורק מהלוח עצמו. ביטלתי את הכרטיס של אינטל בלוח וזה לא עזר ועדיין אין תמונה מהכרטיס דחוף דחוף בבקשה מה אני מפספס או מה לא בסדר??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by KF,

המחשב נכבה בפתאומיות ויצא עשן מהספק כוח + אש. אם לא הייתי מוציא את השקע מהתקע סביר להניח שהאש הייתה ממשיכה. גיליתי שהכבל מתח פשוט נשרף ונאכל. האם זו תופעה נורמלית ? האם זה קשור לאוברקלוק או שאין קשר ? מדובר על ENERMAX MODU 425W + כבל מתח לא מקורי (ככה נראה לי,אבל לא בטוח שיש קשר). אגב קניתי כבל חדש ועכשיו זה עובד,אבל לפעם הבאה אני צריך לדאוג ?

11. Started by eranir,

בחלק מהפעמים שאני מדליק את המחשב, נראה שתהליך האתחול לא מתבצע בצורה תקינה. הסימפטום היחיד שאני יכול לראות הוא שהמסך אינו נדלק, אבל אני לא יודע אם זה קורה בגלל כרטיס המסך, בעיה בחיבור שלו ללוח האם, או בכלל רכיב אחר שקודם לו בתהליך האתחול. פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את המגעים, ותדירות התופעה ירדה, אבל אני לא יודע אם יש מובהקות סטטיסטית לקשר בין הפעולות. רעיונות? תודה, ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by popmart,

שלום, התקנתי windows 7 ultimate. לא התקנתי אנטיוירוס וכאלה. אחכ התקנתי דרייברים ולבסוף כל העידכונים של windows update. בשלב מסויים ראיתי ש wu מוציא לי כל מיני הןדעות שגיאה ואני לא מצליח לקבל עדכונים.ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי בגוגל כולל כיבוי והדלקה מחדש של שירות BITS ושירות WU וכלום לא הצליח לי. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

13. הי. נתקלתי בבעיה המוזרה הבאה: כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נכבה לאחר מספר דקות. בד"כ פחות מדקה אחרי עליית ווינדוז. אם אני פותח את המחשב ומכוון עליו מאוורר ביתי, הוא עובד כנדרש. ההגיון אומר, שהמעבד מתחמם והמאוורר הנוסף עוזר לו להתמודד עם החום, אבל לא! הורדתי מספר תוכנות שמראות את טמפרטורת המעבד (coreTemp, HWMonitor), ובכולן מופיע שטמפרטורת המעבדים (הרגיל והגרפי) לא עולות על 45-50 מעלות (כשהמאוורר החיצוני מכובה), אך עם זאת, המחשב עדיין נכבה. יש למישהו רעיונות מה אני יכול לעשות? חוץ מלנקות את המחשב (כבר עשיתי) תודה.

14. לפני חודשיים בערך התחיל להיות לי מסך שחור אם הייתי משאיר את המחשב דלוק ליותר מכמה שעות מבלי לגעת בו(כמו שניכנס לשינה רק שאי אפשר לעשות כלום וחייבים לעשות ריסטרט) כול הזמן הזה עד מלפני שבוע זה היה סביל ביותר ולא קרה יותר מפעם ביום גג ולא היה לי יותר מידי כוח להיתעסק עם זה אז השארתי את זה ככה.. השבוע האחרון זה נהיה בתדירויות ממש גבוהות אבל בסדר לא מובן בכלל ופה התחיל לי כול הבלאגן,אני אפרט: ברגע שאני מפעיל את הווינדוס אם אני גולש(לא משנה אם זה CHROME או FIREFOX) אז בערך יש לי גג 10-15 דקות עד שיהיה לי מסך שחור ואם אני שומע מוזיקה שיוטיוב נניח אז המסך נהיה שחור כמו של שינה המוזיקה ממשיכה לרוץ עוד חצי דקה או לפעמים הקול מתעוות כזה ואז אני חייב לעשות ריסטרט לפעמים אני עושה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bentel,

שלום רב המחשב שלי מקפיץ מסך כחול בזמן כיבוי מערכת, צירפתי את הקבצים תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by harap,

שלום, האם ניתן להעביר שידור מסך דרך חיבור lan למחשב אחר עם מסך גדול?

17. Started by 9almog9,

בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר

18. אז ככה אני רוצה לדעת האם כל מי שמתקין וונדוס מקורי משלם עליו קרוב ל 600 שקל? (win7 כל אחד מהם לא משנה איזה ) אם אפשר לקנות מכסה לX ויינדוסים וכמה זה עולה ? בדקתי במייקוסופט המחירים לא יורדים מ 330 שח לווינדוס . אני מכיר הרבה חניות שלפירמוט שמים ווינדוס מקורי ופירמטו עולה משהו כמו 150 100 שקל. אשמח לתושובת והסברים תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by matani122,

אני לא זוכר מתי הבעיה הזו התחילה אבל אני זוכר שזה הציק לי הרבה זמן ועכשיו שנתתי לזה חשיבות זה מציק לי עוד יותר!. כשאני מגלגל למטה זה מגלגל קצת למטה ואז קופץ למעלה חזרה, לעומת זאת הגלילה למעלה עובדת כראוי. זה קורה גם בדפדפן וגם בתיקיות במחשב. ניסיתי להחליף עכבר וזה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hadarK,

לאחרונה כאשר אני מכבה את המחשב לוקח למחשב להיכבות המון זמן, הקטע הוא שלפעמים המחשב נכבה כמו תמיד לאחר מספר שניות ולפעמים (יותר לכיוון של הרוב) מספר דקות. אשמח לפתרון btw המערכת הפעלה מותקנת על כונן SSD.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by 3emi,

טוב כבר כתבתי פה לפני כמה זמן על הבעיה הזאת היא פשוט לא עוזבת פעם ביום או פעמיים ביום אני צריך להדליק מחדש את המחשב כי הזכרון מגיע למקסימום זה גורם למשחק לקרוס באמצע להעלאות ליוטיוב להכשל וכל מיני דברים לא נעימים רק כרגע אני מעלה כמה סרטונים ליוטיב כבר כל הלילה ועכשיו נשארה לי עוד שעה ואני לא יכול להפעיל שום משחק בזמן שזה מעלה מפחד שהכל יקרוס וההעלאה תכשל ניסיתי בכל זאת להפעיל WITCHER 3 וברגע שאני מעלה שמירה המשחק קורס לדסקטופ כי אין לו מספיק זכרון לטעון את העולם משחק אז כרגע פשוט צריך להמתין לוידאו שיעלה ואז סוףסוף נוכל לעשות ריסטרט למחשב וזה יפתור לי את הבעיה לכמה שעות עד שהזכרון יתמלא שוב הנה פה רואים איך משחק קורס בזמן אמת בגלל הבעית זכרון בדקה 6:36 https://yout…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Itay Migdal,

היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה נ.ב. מדובר על ווינדוס 7 פרופשונל

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by ofir2000,

יש לי בעיה שמטריפה את דעתי. כאשר אני מסמן קטע של מלל עם העכבר לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. התופעה לא ייחודית לתוכנה מסויימת אלא מופיעה בכל התוכנות ואפילו בלי שום קשר לשום תוכנה. גם כאשר אני מנסה לסמן כרגע בזמן כתיבת שורות אלו מקטע מסויים מהמלל לאחר שאני עוזב את הקליק השמאלי הסימון נעלם. מישהו נתקל בתופעה שכזו?

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by malako,

אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by funkyfrog,

שלום לכולם, לאחרונה אני סובל ממסכים כחולים ואין לי מושג מה קרה. לא שיניתי שום חומרה במחשב. ניסיתי להריץ את קוד השגיאה בגוגל אבל קיבלתי מבול של בעיות שונות ומגוונות. אשמח אם מישהו יצליח למצוא את מקור הבעיה ויגאל אותי מייסורי. * 75% מהמסכים הכחולים קרו כאשר ניגנתי מדיה (סרטים,סדרות). מפרט המחשב: http://postimg.org/image/ixzh6gup1/ תמונות של השגיאות: http://postimg.org/image/devcg9jq1/ http://postimg.org/image/4l4fz5wrd/ http://postimg.org/image/i3fxp6yah/ http://postimg.org/image/devcg9jq1/ * רוב השיגאות שמצאתי בגוגל מדברות על זיכרון פגום. תודה רבה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.