עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by א,

כל שעה-שעתיים המחשב פשוט נכבה, בלי מסך כחול או משהו בסגנון. הרצתי SpeedFan וקיבלתי טמפרטורות הזויות. מצורפות תמונות מסך מהתוכנה ושל מפרט המחשב מ CPU-Z.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מוגדרים לי שתי שפות שאני יכול להקליד עימן : אנגלית ועברית אבל קורה לי הרבה שפתאום צץ לי סינית וכל מיני שפות זרות וכדי לחזור מאנגלית לעברית לוקח לי שעה אני מוחק אותן בSETTINGS אבל הם שוב חוזרות !! מה נסגר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אקספלורר ומדיה פלייר לא עובדים, כנראה וירוס מחק את הקבצים שלהם. כמו כן עדכונים נכשלים מיד בהתחלה. וינדוס 7 הום פרימיום. איך מתקנים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by אלון1122,

יש לי שלושה מכשירי אל-פסק בני 2-3 שנים שמחוברים לשלושה מחשבים שונים. לפני כמה ימים היתה הפסקת חשמל והם לא החזיקו את המחשבים אפילו לשניה. היום בדקתי שוב. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל, וברגע שאני מנתק אותם הם נכבים. לכולם יש VA גדול מהרבה מהדרוש. אם זה היה קורה רק לאחד, הייתי חושב שהוא התקלקל, אבל מוזר שזה קרה לשלושה. כולם היו תקינים בעבר והחזיקו את המחשבים ל-5 דקות לפחות (תמיד כיביתי תוך 5 דקות). תודה

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by KF,

שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?

6. היי. חשבו לי להדגיש. אני עובד עם מחשבים כבר שלוש שנים בחנות מחשבים בפתח תקווה. אני יודע מספיק לדעתי, אבל זו בעיה שגם אני וגם עוד שלושה חבר'ה שמבינים אפילו יותר ממני לא הצליחו לפתור. יש לי מחשב נייח בבית, לפני כחודשיים התקנתי ווינדווס 8, ואחרי חודש נמאס לי ממנו אז החזרתי את ווינדווס 7. מהרגע שהחלפתי לווינדווס 8 וגם אחרי שחזרתי לווינדווס 7, ישנה בעיה שהמחשב נכנס כל הזמן למצב שינה אחרי 30 דקות. חשוב לי להדגיש שנכנסתי ל Power management ונכנסתי ל Power Plans, שינתי הגדרות וביטלתי את מצב השינה. אפילו עשיתי תוכנית הגדרות חשמל משלי. עדיין הבעיה חוזרת. מפרט מחשב: i7 3770k 16gb DDR3 1600mhz Radeon Vapor X HD 5870 Gigabite Z77X UD3 Enermax Revolution 1050W Crutial…

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. אני רוצה להתקין ווינדוס 7 ultimate על המחשב שלי אבל בהתקנה בשלב שבו בוחרים באיזה חלק בכונן להתקין את הווינדוס, גיליתי את הדבר הבא: Disc 0 unallocated space total size 100mb Disc 0 Partition 1 total size 29.2gb Disc 0 Partition 2 total size 435.4gb Disc 0 Unallocated Space total size 1.1gb עכשיו יש לי 2 בעיות, הראשונה זה ה1.1GB שלא בשימוש ואני רוצה להכניס אותם לחלק שיש בו את ה435GB ולא יודע איך?? הבעיה השניה זה ה100 מגה שגם נמצאים באוויר ולא יודע איך להפטר מהמם או להכניס אותם לאחד הכוננים ... בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. זה המפרט שלי : AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78LM-S2 ATI Radeon HD 5750 4GB DDR2 אז המצב הוא שכרגע כל משחק שאני נכנס אליו כעבור זמן מסוים יתקע. לפעמים, הסאונד שנשמע באותו הרגע במשחק יהפך ללופ קדחני ושום דבר חוץ מלכבות את המחשב בHARD RESET(להחזיק את הכפתור כיבוי) לא עוזר, אפילו לחיצה רגילה על כפתור הכיבוי מה שאומר שהמחשב לא מגיב בכלל שלא נדבר על ctrl-alt-delete ושאר הקומבינציות.. פירמטתי את המחשב וחשבתי שפתרתי את הבעיה אבל ללא הועיל, הבעיה נשארה.. ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות לבעיה אבל לא כל כך הצלחתי למצוא וגם עברתי פה בפורום מספר עמודים קדימה כי אני אפילו לא יודע מה לרשום בחיפוש בשביל למצוא את הבעיה הזו אבל לא נפלתי על בעיה דומה אצל מישהו חח.. מקווה שתוכלו לע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by idan577,

המחשב בן חצי שנה I5 4570 עם 8GB ראם ווינדוס 7 64 ביט יש לי יציאות גם של USB 3 וגם של 2 ובכל היציאות יש בעיה של איטיות מטורפת. בדקתי עם כמה זכרונות USB ככה שהבעיה היא במחשב עצמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ואני מנגן סרטונים עם קירטועים, זה מתחיל לעצבן אותי. תחזוקה של המחשב פשוט לא עוזרת במקרה הזה, יש משהו לעשות על מנת לטפל בבעיה פרט ללפרמט את המחשב ולהתחיל מ0? המחשב הוא מחשב דיי ישן, לפחות בן 5 שנים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, לפני כמה ימים ככל הנראה המחשב שלי קיבל איזה וירוס מעצבן. כל פעם שאני רואה סירטון\משחק\ אפילו GIF המעבד פתאום מצריך אחוזים גבוהים מהניצול שלו וככה יש לי פרייזים. אבל מה הקטע?כל עוד אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת זה לא מקבל פרייזים ולא מצריך את המעבד דוגמא קטנה: אני פותח סרטון ביוטוב וברקע אני רואה את הניצול של הCPU,אחרי כמה שניות אני מקבל פרייזים ותקיעות ואני רואה שהניצול של הCPU גבוה מאוד(מעלה 70),אני מזיז קצת את העכבר וזה עובד בסדר לכמה שניות וקורה שוב..הפתרון הזמני זה פשוט להזיז את העכבד או ללחוץ לחיצה ממושכת על איזה מקש ואז אין פרייזים..כן הזוי.. כבר ניסיתי הכל לעדכן מלא דרייברים(כולל כרטיס מסך ומעבד) DFRAG CCLEANER בדיקת טמפ סריקת וירוסים וכלום לא עזר.. הצ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, לפני כמה ימים קניתי זיכרון חדש למחשב והוספתי אותו לזיכרון הקיים. המחשב עבד כמו שצריך בערך שש שעות ולאחר מכן קיבלתי Blue Screen, הרצתי memtest עבור שני הזכרונות ביחד ועבור כל אחד מהם בנפרד ובכל הבדיקות לא נמצאו שגיאות גם לאחר 7 PASS. אחר כך ניסיתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולא בחומרה. גם בפירמוט הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את העידכונים לwindows ואז שוב קיבלתי blue screen. ניסיתי אחר כך להעלות את המחשב בsafe mode וזה עבד. המפרט שלי הוא: לוח אם: GIGABYTE GA-78KMT-S2P מעבד: AMD Phenom II X4 955 Black Edition זיכרון: CMV4GX3M1A1333C9 ׁ(זיכרון ישן) CMX4GX3M1A1333C9 (זיכרון חדש) שניהם של Corsair מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate x64 תודה מראש לכל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום ניסיתי לראות צפיה ישירה בתפוז תוך כדי האישורים השונים בתהליך, הורדתי כנראה משהו שגרם לדף הבית שלי בכרום להשתנות ל QONE8 וכל הזמן מופיעה ברשימת התוכניות תוכנה כמו ספידקומפיוטר, אם אני מסיר אותה מיד מופיעה תוכנה אחרת בסיגנון-פיקס ריג'סטרי או משהו כזה גם החיפוש בכרום השתנה כשאני משנה את דף הבית וספק החיפוש דרך הגדרות הכרום-זה משתנה שוב וחוזר חלילה אין אפשרות להסיר את ה QONE8 דרך הסרת התוכניות של חלונות 7...התהליך לא מסתיים יש לי אווירה וסיקלינר סופראנטיספייוור יש עיצה? ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Evgeny878,

שלום.יש לי בעיה הם המחשב נייד הוא מתחמם ונכבה אחרי טיפת מאמץ.רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך ומה אפשר לעשות?מצרף צילום טמפרטורה[ATTACH=CONFIG]6039[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן יש לי גרסא שלי שעשיתי לWIN7 עם כל העדכונים וכמה תוכנות נוספות על BOOTABLE USB שעשיתי. לפרמט מחשב כלשהו איתו עובד מעולה. ניסיתי להריץ אותו בVMware Player גם. לא הצלחתי בהתחלה לעשות BOOT מהUSB ישירות, לאחר חיפוש קצר ראיתי שבשביל שהוא יזהה בכלל את הUSB ויוכל לעשות ממנו BOOT צריך איזה משהו מקשר , וכולם הצביעו על אותו דבר - plpbt-5.0.13 . סוג של ISO קטן שבעצם פותחים אותו בVM ואז ממנו ישר עולה אופציה לעשות BOOT מUSB. ואז זה התחיל לבד להתקין את הWINDOWS והכל עבד כשורה, עד שהוא הגיע לקטע שהוא צריך לעשות ריסט כדי להמשיך ולסיים את ההתקנה. ואז כשהוא מגיע לקטע הזה והלוגו של ווינדואוס עם האנימציה מתחיל , באמצע הוא נתקע ונופל למסך כחול הזה. (צירפתי תמונה) אם מישהו יוכל לעשות לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי שני מחשבים נייחים ונייד אחד שמחוברים ברשת, אני מצליח לקרוא מהדיסקים הקשיחים של מחשב אחר אולם לא מצליח לשנות או להכניס אליו קבצים דרך החיבור ברשת, נכתב לי הודעה שהנך זקוק להרשאה לביצוע פעולות אלו, הגדרתי את הדיסקים בשני המחשבים כמשותפים ואפשרתי העברת קבצים במשבצת שמצויה שם בדף ההגדרות ובכל זאת עדיין לא ניתן לשנות דרך מחשב אחר ו/או להעביר קבצים, מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Guy_1710,

שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב המסך נשאר שחור. המאווררים עובדים, הכל נראה תקין- אך המסך מחשב נשאר שחור, וערוץ הHDMI בטלוויזיה לא מופיע (הטלוויזיה לא מזהה שמחובר אליה משהו בHDMI). ניתקתי את הDVI ובמסך הופיעה הודעה שהוא לא מזהה חיבורים (מן הסתם) חיברתי את הDVI והמסך חזר להיות שחור. חיברתי את המסך ישירות ללוח בחיבור DVI והווינדוס עולה. המאווררים של הכרטיס מסך עובדים ואין שום סימן חיצוני עליו. בTMS אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס מסך ולחבר אותו שוב, עשיתי זאת אך כלום לא השתנה. TMS אמרו שהם יאספו את המחשב. אך לפני שאני שולח את המחשב- האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ולבדוק? יש לי מבחן גדול בתכנות שבוע הבא, ואני די צריך את המחשב. חייב לציין את השירות המצויין של TMS, תמיד מדברים …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכם. קניתי הרדיסק (לא חיצוני) 2 טרה ודרך מחשב עם ווינדוס 7 העתקתי אליו תכולה של כמעט 2 טרה. העברתי את הכונן למחשב עם XP ולהפתעתי הכונן לא מזוהה בכלל. ב"ניהול דיסקים" אני רואה אותו אבל שם יש 1.28 לא מוגדרים (משהו עם GPT) והשארית ניתנת להגדרה ככונן חדש. אני פוחד לגעת שלא יימחקו לי כל הקבצים שבו. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by KerA,

נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by AvlK,

שלום חברים פירקתי ממארז ג'נרי ישן את ה mb tray וה back panel במטרה להשתמש בהם כסוג של מארז פתוח, על המארז הזה היה לוח MATX (הוא תומך ATX) אז היו שם כבר שישה standoffs, רציתי להוסיף 3 standoffs בשביל לעגן לוח atx אז קפצתי לאייבורי לבקש 3 ברגים, מתברר שמה שהיה להם קטן בקוטר ממה שיש כרגע על ה mb tray, אין לי כלי שמודד במדויק אבל עם סרגל זה נראה 3 מ"מ קוטר מה שאני צריך ומה שמצאתי אצלם היה 2 מ"מ. לא יודע אם בגלל שזה מארז ג'נרי אז הוא משתמש בקוטר לא סטנדרתי או משהו כזה ולכן אני שואל פה אם מישהו יודע שאמור להיות קוטר סטנדרתי ויהיה לי קשה מאוד למצוא קוטר כמו שאני מחפש או שתמיד היו קטרים שונים ואני צריך להמשיך לחפש? תודה לעוזרים. עריכה: 3 מ"מ קוטר הכוונה לחלק התחתון של הstandoff ז…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, לפני כשנתיים התקנתי כונן SSD (פירוט בכותרת) במחשב שהרכבתי לאחי. הוא היה חצי שנה עכשיו בח"ול וכשחזר הוא סיפר לי שעכשיו הכונן לא עובד (המחשב נשאר בארץ והיה בשימוש חברה של אחי) אני לא יודע להגיד איזה גרסת קושחה הייתה לפני התקלה. בדקתי את הכונן על כמה מחשבים - הוא איננו מזוהה על ידי המערכת. ניסיתי לעשות תהליך Power Cycle כפי שמציינים באתרי תמיכה אך ללא תוצאה. הדבר המעניין הוא שכשאני מחבר את הכונן רק עם כבל POWER אין שום השפעה (כצפוי), אך כשאני מחבר יחד עם כבל המידע SATA - המחשב לא מזהה אותו (לא ווינדוס ולא BIOS) אבל כשעושים ריסט או shutdown - המחשב פשוט לא נכבה!!! וזה קורה רק כאשר הכבל sata מחובר עם הכונן - מה שגורם לי לחשוב שאולי כן אפשרי לעשות משהו.. אשמח לסיוע …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by labnaormax,

Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??

• 5 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.