תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בכרום.. הדפדפן כתב לי להוריד תוסיף מפה: http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome אבל אחרי שהורדתי,הדפדפן רושם לי שלא ניתן להוריד תוספים והרחבות מאתר זה.. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםבשבוע האחרון אני הולך ונחסם בחשבון הפייסבוק שלי. לא מצליח לשתף אתרים ועכשיו גם לא לתייג אנשים בתגובות. אני מקבל הודעה שאני חסום בגלל חשש לוירוס או תוכנה זדונית. הרצתי סריקה של האנטי וירוס שלי (avg free) ולא מצאתי בעיה. בעזרה של פייסבוק כותבים להשתמש בתוכנות ניקוי שלהם אבל אני לא מקבל הפניה לתוכנות האלה.מה עושים?תודהארי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש. יש לי כרטיס הרחבה עם חיבורי USB3. המחשב עלה והכל היה תקין, הוא ביקש לעשות ריסטרט ולעדכן. לאחר העדכון, כרטיס הרחבת הUSB הפסיק לעבוד. אני מניח שצריך לעדכן דרייברים של הלוח, אך איזה מהם? הלוח: Z490M
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ברשותי לוח אם GA-MA785GMT-UD2H 2 סטיקים של זכרון 2 of Kingston Value RAM 4GB 1333MHz PC3-10600 DDR3 Non-ECC CL9 DIMM SR x8 Desktop Memory (KVR13N9S8/4) ועוד 2 יותר ישנים מסוג ADATA XPG Gaming Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model AX3U1600GB2G9-2G האם כל ה 4 סטיקים יכולים לעבוד במקביל על הלוח אם ? בנוסף שמתי לב של 2 סלוטים על הלוח אם יש צבע כחול ול 2 האחרים לבן , האם זה אומר משהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הספק כח במחשב ואז החלפתי אותו. הכל עבד וכשהווינדוס התחיל להיטען המסך נכבה אבל במחשב המשיך להיות דלוק . זה נראה כאילו המסך מתנתק מהמארז או משהו כזה כי הכל ממשיך לפעול חוץ מהמסך. (הוא נכבה מייד כהווינדוס מסיים לטעון). מה אני יכול לעשות??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח ויש לי מחשב ישן יחסית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם דיסק קשיח: Western Digital Red WD40EFRX 4TB יכול להתאים ללוח אם asus p6t? במאפיינים רשום שדיסק קשיח מתאים ללוחות אם H61 ומעלה בלבד. לא הצלחתי להביון אם לוח אם שלי עונה לצרכים. wd: https://ksp.co.il/?uin=20584&select=.1033..145..517..1438. asus p6t https://www.asus.com/us/Motherboards/P6T/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 עם הדרייבר הכי עדכני (10.4) וכשאני מחבר את הכרטיס עם קבל HDMI דרך היבור המובנה שלו הוא מעביר רק תמונה בלי קול במנהל התקני השמע הוא מזהה את היבור אבל כלא מובר מישהו יודע מה עושים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT 1GB 350W - ספק לוח אם Q8400 INTEL 2 QUAD אז ככה יש לי את המחשב הזה איזה 5 חודשים אולי פחות אני משחק במשחקים חלק מהם עובדים מצוין בלי צבעים מוזרים ושהמחשב נתקע או משהו כזה. בדקתי את ה טמפרטורה וזה מה שיצא http://i49.tinypic.com/2prches.jpg אני רואה שרק ממאוור אחד פועל משום מה. והכרטיס מסך כל פעם שאני נוגע בו הוא חם מאוד ניסיתי לחפש תוכנה שתאיץ את המאוור מצאתי, אבל זה לא משנה את הטמפ ולא ניראה לי שזה עשה משהו. אני משחק על 60hz לפעמים המחשב עושה לי קטע מזור שהמחשב נתקע בפריז צבעים ממוזרים כאלה [שמעתי שזה קורה להרבה כאלה שיש להם את הכרטיס מסך הזה אבל חלק הצליחו לתקן בלי לללכת בכלל לטכני] התקנתי דררייבר שאחרון של NIVDIA ועדין זה קורה. לפ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב? אמרו לי זה המקום הכי טוב לפנות אליו עם בעיות כאלה, אז אני אשמח אם תעזרו לי. המחשב פעם בכמה זמן פשוט "קופא" הכל נעצר, העכבר לא זז, שום דבר לא מגיב, ואם יש מוזיקה ברקע אז זה נתקע ועושה רעש. ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך והם לא קרובים אפילו ל40 מעלות. בנוסף גם פירמטתי את המחשב ועכשיו כשהמחשב נקי הוא עדיין נתקע. חשוב לציין שהמחשב נקנה לפניי פחות מחצי שנה. פרטי המחשב: NVIDIA GeForce GT 440 Intel core i3-2120 CPU @ 3.30 ghz WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 RAM - 4G תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
ורואה איפה הוא מתעכב הרבה זמן ומה הסיבה העיקרית. הסיבה שיש פעמים שהעלית המחשב איטית להחריד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שזוהי הקטגוריה הנכונה לפרסום הדיון. לא מזמן רכשתי מסך טלוויזיה חדש; LG 60UJ630Y שאותו רציתי לחבר למחשב נייד אשר ברשותי ASUS ROG GL553VE (בעל כרטיס מסך מובנה intel hd graphics 630 + Geforce 1050 Ti) הבעיה העיקרית היא מעין "לאגים" / תנועה לא רציפה בזמן סרטים, משחקים ותוכונת גרפיות שאני משתמש בהן (Autocad וכדו'...) וזה ממש מציק ומקשה על עבודה איתו. אני משתמש בכבל HDMI 2 למסך 4K (חדש ולא הכי זול בשוק+ ניסיתי כבל אחר ואותה תוצאה). ניסיתי כל מיני קומבינציות עם ההגדרות (לחבר את הנייד למסך אחר שהוא גם 4K ופחות או יותר אותה תוצאה, חיברתי נייד אחר למסך שלי ואותה תוצאה) הבנתי שהמסך טלוויזיה, לא מוגדר כמסך מחשב ולכן יש בעיות. כשניסיתי להגדיר רזולו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס באופן פתאומי, לפי ה Windows log החל מ18/09 התחילו הקריסות, ובאותו יום גם הותקן Driver (לא זוכר שאני התקנתי): Driver Management concluded the process to install driver NULL Driver for Device Instance ID USB\VID_045E&PID_063E\AE55B7C9-1B54-40E4-AA77-0308D1B43080 with the following status: 0xe0000203. בכל אופן, לאחר מכן כל יום הייתה לי קריסה אחת או שתיים של המחשב, וזה לא הייתה קריסה של הוינדוס, הוינדוס לא זיהה קריסה בכלל אחרי שהוא חזר, חשבתי שאילו בעיות בחשמל בבית אז התעלמתי. עד שהיום המחשב לקראת שעות הערב התחיל לקרוס המון, עוד לפני שהוינדוס נדלק, לפעמים שניות אחרי שהמחשב נדלק, לפני שהגיע תמונה למסך. חשבתי לנסות למצוא את הר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש - הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 Asus P5B Leadtek GeForce 7950GT Dual Channel DDR2 800 1 Gig Western Digital 160 Gig SATA II ספק כוח Thermaltake PFC W0084 מחשב אריה,תיאורטית לפי המפרט, אבל הבעיה היא שבמשחקים הוא מגמגם ז"א שהוא לא רץ חלק, יש גימגום וזה מתבטא בעיקר במשחק pes 06 ניסיתי הכל - עדכנתי ביוס גם של הלוח וגם של כרטיס מסך, הורדתי את כל הדרייברים האחרונים שניתן למצוא מ ASUS ו NVIDIA ללא הצלחה, שיחקתי עם ההגדרות בביוס, שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך, התקנתי דרייבר כרטיס מסך של NGO, אין לי כבר שום מושג מה קורה כאן רבותיי. מחשב Athlon 64 3000+ מריץ משחקים יותר חלק ממנו, וגם התוצאה שקיבלתי ב 3DMark2001 ביחס של מעבד-מסך היא עלובה : 38000 לעו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איך לעדכן לכרטיס דרייבר במחשב הזה? לגרסה האחרונה של AMD? כרגע אני מחויב להתשמש בדרייבר האחרון של DELL שהוא מינואר 2013, חיפשתי כבר ולא מצאתי איך לדעכן את הדרייבר הזה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי נפלה לידיי מצלמת אינטרנט ללא דרייבר, לא הצלחתי למצוא פרטים או דרייבר מתאם והדבר היחיד שרשום על הקליפס של המצלמה הוא:DISCOVERY מלבד זה..שום מידע:\ ולכן..צילמתי את המצלמה וצירפתי את הקובץ ,בכדי שתוכלו לראות ולזהות...אולי למשהו מכם יש את המצלמה הזו LOL תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר בשמו של חבר שלי שכתב הודעה בפורום לינוקס בקשר לבעיה עם המסך בקצרה: אתמול הוא קיבל מסך מאג (אין לי כח לכתוב את הדגם). היום הוא התקין מנדרייק 9.2 ולאחר זמן מה שהוא השתמש במנדרייק המסך מאג שלו נשרף. הוא החזיר את המסך הקודם והמשיך לעבוד במנדרייק ולאחר כמה זמן המסך התחיל להשתגע וראו מטושטש והוא התחיל לגדול ולקטון כאילו הוא לקח LSD. הוא ניתק ושוב חיבר את המסך והעיוותים חזרו שוב אחרי בערך דקה. אח"כ הוא חזר לאקס פי ואז המסך פשוט נכבה ונדלק בלי סוף. פתאום המסך נכבה לגמרי ואז הוא כיבה את המחשב, הדליק מחדש, ולאחר התמונה של הלוח המחשב הציג מלא מספרים בינאריים. אם מחכים דקה המסך שוב נכבה :\ בקיצור עכשיו המחשב לגמרי מת (כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג מספרים בינאריים כאלה בלי קשר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני שנתיים בערך קנינו מחשב AMD GAME כחבילה אחת. המפרט: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: CPU (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W קצת אחרי שקיבלנו אותו הוא כבר התחיל לעשות בעיות... הבעיות הן שהCPU USAGE עולה ל100% ותוקע את המחשב כל הזמן והוא מגיב ממש לאט כאשר מפעילים אינטרנט, לא משנה איזה דפדפן הוא עולה ל100%CPU וזוחל. במיוחד עם פלאש. פירמוט לא עוזר, גם אחרי פירמוט הוא ממשיך לעשות את…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. הבנתי שאני צריך לבצע עדכון ביוס. מדובר בלוח די ישן - GA-X58A-UD3R של ג'יגהבייט. הורדתי מהאתר שלהם את קובץ העדכון והעליתי אותו על דיסק און קי (FAT32). כאשר אני מכניס את הדיסק און קי וניגש ל- Q-FLASH, נפתחת חלון ובו המקורות מהיכן לגשת לקובץ העדכון, אלא שביניהם לא מופיע הדיסק און קי. מבקש לציין שמעולם לא עשיתי את זה, לכן מבקש עזרה/הדרכה שלוקחת בחשבון שאני לא "תותח מחשבים".
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-