תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
שלום הסיפור הוא כזה, יום שבת שעבר המחשב עבד עד 23:00, כובה, הכל כרגיל. חזרתי ממילואים אתמול והמחשב לא עובד, אני אפרט: המסך נדלק ולא מראה כלום, הספק עובד (מאווררים עובדים), החשמל של לוח האם עובד (הנורות שעליו עובדות), כ.מסך מקבל חשמל (שוב, נורית החיווי), לא שומע את הדיסקים הקשיחים מסתובבים ולא שומע ציפצופים, לטענת שאר תושבי הבית אף אחד לא נגע במחשב בזמן שהייתי במילואים. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הזכרונות ללא הצלחה (המחשב עדיין לא עובד). אני עובד עם קירור מים, ומתעסק עם מחשבים כבר 11 שנה, ככה שהעסק לא חדש לי, אבל דבר כזה עוד לא קרה לי, מי אמר שאין שום דבר חדש תחת השמש. אני פשוט חסר רעיונות, ועדיף כמה שפחות פירוקים, אין לי עצבים לנקז את כל המים מהמערכת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב נייד חדש של דל, INSPIRE 5537, וינדוס 8. עכשיו המערכת מבקשת ממני לעשות גיבוי יצרן בתוכנה של דל, עכשיו יש לי אפשרות להכניס USB או דיסקים, אני מעדיף USBף הכנסתי דיסק קשיח נייד שנחשב לUSB מן הסתם וזה לא קולט לי אותו כהתקן USB בגיבוי הזה, יש לזה פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםבשבוע האחרון אני הולך ונחסם בחשבון הפייסבוק שלי. לא מצליח לשתף אתרים ועכשיו גם לא לתייג אנשים בתגובות. אני מקבל הודעה שאני חסום בגלל חשש לוירוס או תוכנה זדונית. הרצתי סריקה של האנטי וירוס שלי (avg free) ולא מצאתי בעיה. בעזרה של פייסבוק כותבים להשתמש בתוכנות ניקוי שלהם אבל אני לא מקבל הפניה לתוכנות האלה.מה עושים?תודהארי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לחבר שלי מחשב ACER ASPIRE 5100 וכשעבדתי עם GPARTED חיברתי גם כונן חיצוני למחשב(הכונן עשה בעיות לפני כן ולא זוהה כמו שצריך בWINDOWS) ובגלל זה הGPARTED קרס והמחשב נכבה באופן פתאומי ואחרי ניתוק מהחשמל של המחשב, הדלקה(משומה עד שלא ניתקתי ספק כוח הוא לא נדלק) וניתוק של ההארדיסק החיצוני התחילו לי בעיות עם המחשב,המחשב פשוט נכבה באופן אקראי,ממה שאני בטוח זה שהבעיה היא לא בהארדיסק של המחשב,לא בסוללה,ולא בשנאי(ניסיתי לנתק כל אחד מהם בנפרד) אני כבר לא יודע מה לעשות,כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי שהוא לא על MUTE ושהוא מסומן ועדיין לא שומעים כלום, יש טיפים (חוץ מלהתקין את הדריברים מחדש?) וממה זה קורה (יום אחד זה פשוט הפסיק). מדובר בכרטיס קול על הלוח soundstorm.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי סרט, רואים ושומעים אותו בטלויזיה. אבל כשאני משחק במשחקים או אפילו גולש באינטרנט, אז הצלילים של הוינדוס מפריעים לצפות בסרט. כלומר, באמצע הסרט שומעים איך אני מרוקן סל מחזור או שגיאה מסויימת או צליל של אקספלורר שסיים לטעון דף. בקיצור, איך אני משתיק את המחשב לגמרי, אך עושה כך שישמעו את הסרט? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
באינטרנט הכל עובד בסדר ומהר אבל התמונות עולות מאוד מאוד לאט !! למה זה ככה? יש פתרון?? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בא לי לזרוק קצת כסף על שטויות ואני הרבה זמן מחפש צג חדש אני חושב שאני הולך עלhttp://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/ לפי מה שאני מבין הוא הכי מהיר שיש היום למחיר שלו , פה אין לי בעיה נראה לי שהחלטתי בקשר לכרטיס מסך אני משחק די הרבה והייתי רוצה לקנות כרטיס שאני יקח איתי גם למחשב הבא בלי בעיה, אני אישית חשבתי על 970 החדש, בגלל ביקורות וגם בגלל שאני חושב שקיים בו GYSNC וגם במסך? תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו בעיה אחת עולה לי לראש הלוח שלי הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov לפי מה שאני קורא ה PCI EXPREES הוא 2.0 8X ואני יודע שהGTX הוא 3.0 16X האם אני יראה הבדלים או שזה משנה רק בקונפוגרציות של SLI וכאלה. עוד שאלה קטנה יש לי מע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בווינדוס 7 ונרו 8.1 אני מקבל את השגיאה הזאת בכל מהירות כתיבה. התכנת צריבה של הווינדוס גם לא מצליחה לצרוב בכל מהירות. לא ברור לי למה, ה-DMA מופעל וזאת הבעיה העיקרית ממה שהצלחתי למצוא עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה משחקים במחשב ומיום ליום משחק אחר נוסף נתקע זה התחיל מפרובולג'ן {כדורגל} שמשחקים זה עוצר לא זז אחרי 10 שניות זה ממשיך וככה זה מתפשט לשאר המשחקים נסתי להחיליף כרטיס מסך ולא עזר נסתי פורמט ולא עזר .יש למשהו פטרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קורס בזמן שאני משחק משחקים (fifa 15 dota 2 ) . הוא קורס כל פעם בזמנים שונים ( יכול לקרוס בחמש דקות הראשונות במשחק וגם אחרי שעתיים של משחק) שלחתי בפעם ראשונה את כרטיס המסך לתיקון וקיבלתי תשובה שהכל תקין אז לאחר מכן שלחתי את כל המחשב לתיקון והחליפו לי את המאוורר. אחרי כל התיקונים עדיין קורס לי המחשב. יכול להיות שזה בעיית תוכנה ולא חומרה? תודה לעוזרים! המפרט שלי: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Disk : Western Digital WD10EALX-009BA0 ATA Device (1000GB) silverStone Precision Black X2 120…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מודם Terayon מדגם TJ715, שמחובר באמצעות Ethernet למחשב. לוח האם הוא Abit IS7-E עם צ'יפ את'רנט של Realtek. אני מחובר דרך חברת הכבלים ל-Netvision מזה חודש. בימים האחרונים, אני נתקל בתופעה של נפילות בחיבור. ה-Dialer מודיע על ניתוק, וכשאני מסתכל ב-Even Viewer אני מקבל הודעה מס' 20159 של Remote Access, שמודיעה שהחיבור נותק, ומייד אחריה הודעה 1003 של DHCP שמודיעה שהמחשב לא הצליח לחדש את הכתובת משרת ה-DHCP (המודם). בשיחת טלפון שלי עם מוקד השירות של Hot טענה הבחורה מהמוקד שהיא בודקת את המודם שלי ושהיא לא רואה בעיות סינכרון וכו', ובאמת שלושת הלדים של Power, Cable ו-PC דולקים כל הזמן. אני חושד שהבעיה טמונה בכרטיס הרשת שלי או ביציאת הרשת של המודם. מישהו נתקל בבעיה ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן של 1TB שהייתי מתקין עליו את הווינדוס תמיד בעבר וגם יש לי עוד אחד של 2TB שהייתי משתמש בו לקבצים וזה שלא היה לי מקום אז עכשיו אני רוצה להתקין win 10 על הכונן של ה 2TB ואת ה 1TB להשאיר רק לכמה משחקים שלא יהיו על הכונן של הווינדוס ושאני נכנס לביוס זה מה שמופיע : אז הבעיה היא, שאני פשוט בוחר את הדיסק און קי ושם אותו ראשון שהמחשב יעלה דרכו (אני משתמש ב-UEFI), מתחיל להתקין ההתקנה מסתיימת ומתי שהמחשב מגיע לריסטארט, הוא פשוט עושה ריסטארט ומעלה לי את ההתקנה של הווינדוס דרך הביוס מחדש שוב... זה כאילו לא ממשיך בהתקנה ומעלה את ההתקנה של ווינדוס מחדש, וזה שהUSB עדיין מחובר... ושאני מנתק את הדיסק און קי ועושה ריסטארט, המחשב פשוט לא מעלה כלום (כי אין כלום זה לא המשיך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול צרוב על לוח האם שלי,יש לי GIGABYTE 7VRXP וכרטיס קול של CREATIVE ct5808 FK כל פעם שאני שומע מוזיקה יש צפצופים ורעשים מעצבנים כאילו שמזיזים את החיבור של הרמקולים למחשב וזה עושה רעשים,עכשיו עשיתי בדיקה וזה קורה רק כשאני נוגע במחשב ומזיז משהו, מה זה יכול להיות, עכשיו גם לפעמים השירים קופצים קדימה, זה מפחיד! מה לעשות????? ATHLON XP 2000 ,256DDR 333MHZ דרייברים שקיבלתי מהדיסק של GIGABYTE (VUCD Ver.2.02) ועכשיו עידכנתי דרייברים חדשים מהאתר של creative וזה לא עוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב של lenovo' ה- yoga 13, הוא ברשותי כבר כ-4 שנים וברצוני לנקות אותו, במיוחד לנקות את הכיסוי אלומניום של גוף הלפטופ שלצערי לא יורד במים. האם יש לכם המלצות לאיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב בפעם הראשונה שמתי לב שיש רעשים מתוך המחשב ואין לי מושג מאיפה הם באים. אולי אתם מכירים את הבעייה, יודעים מה מקור הבעייה? מחכה לעזרה ....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב, די ישן (פנטיום 1 166 מג"ה עם 96 רם - מריץ w2k).. וברצוני לחבר אליו דיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר אותו דרך המגירה, והביוס נתקע כש"חיפשתי" הארד דיסקים (הוא מוצא את הראשון וכשהוא מתחיל לחפש את השני אז הוא פשוט נתקע, הבעיה חזרה על עצמה כאשר חיברתי את ההארד דיסק מתוך הקופסה (רגיל). אבוד עצות, --Vega
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפולה עם העכבר על הסרטון יש לציין שלפני הפרמוט כל סרטון היה נפתח במסך מלא ע"י הפעולה הנ"ל אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק וכל פעם יש לי תקיעות לפני כמה זמן התקנתי PES וגם הוא נתקע לי מה שמוזר זה שלפני חודש בערך שיחקתי בPES והוא עבר חלק מישהו יודע מה הבעיה.. עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ניקיתי את המחשב והכל..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכים למחשב בעל יציאת VGA ןDVI איך ניתן לחבר מסך שלישי וראיתי שתמונות שאנשים עושים את זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייח עם לוח אם של ASUS דגם A8N SLI DELUXE והוא דווקא במפרט סביר לשימושים שאני עושה איתו אך לאחרונה צצה בעיה פתאומית. לפעמים בעת הלדקת המחשב הוא עושה צפצופים ארוכים ולפי חיפוש קצר בגוגל מדובר בתקלה ב-RAM, גם הביוס ושום דבר לא עולה ולא נראה על המסך. הבעיה היא, שפעם זה קורה ופעם המחשב עולה תקין. יש לי 2 כרטיסים של DDR1 1GB ו-4 סלוטים בלוח אם, וניסיתי להחליף בין כל הסלוטים ושוב אותה בעיה- פעם תקין פעם לא. וגם ניסתי להשתמש בכרטיס 1, עדיין אותה בעיה. השאלה שלי היא, האם הבעיה היא בכרטיס הראם או האם היא בלוח אם? או בכלל ספק. אני חושב שהוא ג'נרי. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-