תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי 2 שקעים בחדר. כשמטען מחובר לשקע מספר 1 , אני מרגיש זרמים כשאני נוגע עם החלק האחורי של כף היד (עם השיער) בשוליים שהם ממתכת . כשאני מחובר לשקע מספר 2 , לא מרגיש שום זרם -ניסיתי גם שקע נוסף בבית ואין זרם . בקשתי לא מזמן מבן משפחה , לגעת בצורה שתארתי בשוליים והוא קיבל זרם מידיי (עקצוץ לא משהו עוצמתי אבל הוא הרים את היד בבהלה. בקשתי היום מאבא שלי להניח את כף היד והוא לא הרגיש דבר. שוב בקשתי מאותו בן מפשחה קודם להניח את כף היד והוא לא הרגיש כלום הפעם . מה זה יכול להיות ? שוב , אם אני מחבר את המטען לשקע מספר 2 אני לא מרגיש דבר. המחשב נטען רגיל . זה לא קורה כשעובד על סוללה , עקבתי אחר המא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Vostro 5568 החלפתי לו כיסוי עליון palmrest (מעל המקלדת) וכשניתקתי את המקלדת מהלוח-אם הפלסטיק הלבן שלוחץ ומהדק את הפס המחבר נשבר לשניים. הצלחתי לחבר את הפס בלי הלחצן ולהדק, אבל עכשיו המקלדת לא עובדת בכלל. צירפתי תמונה. אני זקוק לעזרה - מה אני צריך לעשות כדי לתקן את ולחבר את הפס שמחבר בין הנקלדת ללוח אם וכך היא תעבוד? תודה מראש
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug session time: Sun Nov 30 00:03:11.624 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 9:28:31.841 Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading unloaded module list .....................................…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
after 1 hour of working my computer shuts down and does not turn on. if power cable is reinserted the computer starts and after a few seconds shutdowns again. it goes on only if i left it without the power cable for about 5 minutes .... it is really annoying can anyone tell me what the problem could be????? sorry for english... :-\
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בעקבות ההודעה שפורסמה בפורום על עדכון ביוס ללוח Gigabyte GA-K8NF-9, החלטתי גם לעדכן את הביוס. עדכנתי דרך התוכנה שהייתה בדיסק שהגיע עם הלוח אם, ועכשיו כל ההגדרות בביוס התאפסו לי, ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות (Load Optimizes Defaults) וזה לא עזר. יש לציין שאחרי שעדכנתי את הביוס והפעלתי את המחשב מחדש המחשב צפצץ ונאלצתי להדליקו מחדש דרך כפתור הריסטרט במארז. בבקשה תכוונו אותי איך לעדכן את הביוס. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכרתי את המעבד שלי והלוח אם למישהו. ועכשיו הוא לא מצליח להפעיל את המחשב שהוא הרכיב איתם. הספק הוא 300 וואט, המעבד 500 , זיכרון SDRAM שהוא הביא לוח אם רגיל, דיסק קשיח שלו וכרטיס מסך שבטוח עובד. הוא אומר שאין צפצוף בכלל, ואין שום דבר על מסך. הלוח אם מעביר חשמל, והמאוררים מסתובבים אבל חוץ מזה אין כלום. יש הצעות ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחרונה ניתקלתי במשהו מוזר במחשב לאחר שידרוג (אני מציין את זה שהיה שידרוג כי זה לא היה לפני) יש נפילות FPS מוזרות כאלה ולא מוסברות וזה לא רק במשחקים, אלא שכמובן רק במשחקים ממש שמים לב לזה כי זה נפילות קיצוניות מ 60 ל 12 נניח אבל זה משתנה. המצב קורה במשחקים נגיד שאני מזיז הרבה את העכבר לצדדים או למעלה ולמטה. כל הדרייברים מעודכנים ואני לא יודע מה יכולה להיות הסיבה המפרט: 7700K ( בלי OC בינתיים) לוח אם: GIGABYTE Z270XP SLI 16GB RAM (בלי OC) EVGA GTX 970 FTW (זה קורה עם OC ובלי) תודה רבה לעוזרים ((:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דרך להשיב יציאות USB בנייד מסוג asus לחיים? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך 945G מובנה מהאתר של אינטל המחשב ניהיה כבד הכונן הקשיח " טוחן " האור של הכונן עובד בלי סוף ברגע שאני מסיר את הדרייבר הבעיה נעלמת והשאלה למה ? 1. כרטיס מסך דפוק ? 2.דרייבר דפוק ? אם הכרטיס מסך דפוק איך יכול להיות שבלי דרייבר הוא עובד תקין יותר ? או שהבעיה בזיכרון ? יש לי נפח של 1GB . מעבד - PD 2.8 L2 1X2MB
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מה היא הדרך המהירה והקלה ביותר להריץ מאק על ווינדוס? יש לי את 8.1 תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N56VB , המחשב מגיע עם מטען/ספק חיצוני. לאחורנה מתרחש המצב הבא: אחרי שהמחשב עובר למצב שינה ונמצא במצב זה זמן מה, המחשב מפסיק לזהות את המטען ולהטען (נורית החיבור לחשמל אינה דולקת במחשב). לאחר שהמחשב מתעורר הוא עובד על הסוללה ולא מזהה את המטען, גם כאשר אני מנתק את המטען מהמחשב ומחבר מחדש. כשאני מנתק את המטען מהחשמל, כעבור מספר רגעים המחשב מזהה את המטען, עובר לטעינה וחוזר לסוללה (כנראה כי המטען נפרק - עדיין לא מחובר לחשמל). לאחר חיבור בחזרה לחשמל המטען טוען את המחשב בצורה תקינה. כאשר המחשב פועל ולא במצב שינה, המטען לא מתנתק. לדעתי מדובר בבעיה כלשהי במטען ולא במחשב, אבל אין לי בסביבה מטען אחר כדי לוודא זאת. למ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב? אמרו לי זה המקום הכי טוב לפנות אליו עם בעיות כאלה, אז אני אשמח אם תעזרו לי. המחשב פעם בכמה זמן פשוט "קופא" הכל נעצר, העכבר לא זז, שום דבר לא מגיב, ואם יש מוזיקה ברקע אז זה נתקע ועושה רעש. ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך והם לא קרובים אפילו ל40 מעלות. בנוסף גם פירמטתי את המחשב ועכשיו כשהמחשב נקי הוא עדיין נתקע. חשוב לציין שהמחשב נקנה לפניי פחות מחצי שנה. פרטי המחשב: NVIDIA GeForce GT 440 Intel core i3-2120 CPU @ 3.30 ghz WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 RAM - 4G תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום, קיבלתי מכשיר של APEX נחמד SMART BOX מבוסס אנרויאד 4.0.4 אני מנסה להריץ סרטים עם תרגום עםbsplaye r והם מוקרנים בהילוך איטי יש לציין שעל המחשב הם נראים בסדר גמור ואין בעיית סינכרון. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו). בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות. מה הסיבות לבעייה? הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008. מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz קירור: Deep Cool (גנרי) זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ערכת שבבים: Intel Bearlake G31 ביוס: Award Modular F3 08/14/08 כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMa…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנת הפקס של MS ב XP מסכימה לשלוח רק פקס אחד כל הפעלה, בפקס השני כבר כותבת שלא ניתן לשלוח למספר זה פקס כרגע (לא משנה איזה מספר מחייגים) למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה למחשב שלי. עד לא מזמן הייתי מקבל ציונים שמגרדים את ה 9000. וזה לא רע. אבל המחשב עובד קשה - הוא גם מחשב עבודה - תוכנות תיב"מ, תוכנות לעיבוד וידאו וכיוב'. - וגם מחשב למשחקים. בימים האחרונים קיבלתי ציונים נמוכים מאד - בסביבות 6000. שזו נפילה רצינית. אני יודע שיש בעייה עם הדרייברים של הרדיאון - ולכן, אני מעדכן בכל פעם שיוצאים דרייברים "חוקיים" של ATI. מה יכולה להיות הסיבה לנפילה הזאת בביצועים ??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם הבוט שלי נימצא בתוך אימאג'??? (איך אני "צורב" את האימג' לתוך הדיסק או קי וגרום לו להיות בוט.. )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי שום התרעה פתום הוא עושה ריסט... האם הוא קורס??? זה קרה לי פעם אחת גם שלא הפעלתי הרבה תוכנות... זה התחיל מהיום........ אבא שלי אמר לי שזה מהתחממות יתר אולי... בדקתי תרכיבים והכל בטמפרטורה נורמלית...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ויכוח רציני עם אחיין שלי הוא עובד עם סרגל הפעלה מהירה בחלונות אקספי ושם בו איזה 7 אייקונים השאלה שלי היא האם סרגל הפעלה מהירה עצמו מאט או צורך משאבי מערכת משמעותית ולמה הוא מפעיל מהר בלחיצה אחת בלבד כי האייקונים שנמצאים בו טעונים כבר בזיכרון או מה איך זה עובד?? לי נראה שסרגל הפעלה מהירה מובנה בתוך אקספלורר וכשמפעילים אותו הוא יושב אי שם בזיכרון כדי להפעיל מהר בגלל שזיכרון יקר לנו ורוצים לחסוך בו נראה לי שכדאי להימנע משימוש בו האם זה נכון???"
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הזכרונות שלי הם על 2.5 או 3?? יש לי של A-DATA/VT מKSP יש לי CPU-Z זה מופיע שם אולי?? תודה ביי
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-