תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר בשמו של חבר שלי שכתב הודעה בפורום לינוקס בקשר לבעיה עם המסך בקצרה: אתמול הוא קיבל מסך מאג (אין לי כח לכתוב את הדגם). היום הוא התקין מנדרייק 9.2 ולאחר זמן מה שהוא השתמש במנדרייק המסך מאג שלו נשרף. הוא החזיר את המסך הקודם והמשיך לעבוד במנדרייק ולאחר כמה זמן המסך התחיל להשתגע וראו מטושטש והוא התחיל לגדול ולקטון כאילו הוא לקח LSD. הוא ניתק ושוב חיבר את המסך והעיוותים חזרו שוב אחרי בערך דקה. אח"כ הוא חזר לאקס פי ואז המסך פשוט נכבה ונדלק בלי סוף. פתאום המסך נכבה לגמרי ואז הוא כיבה את המחשב, הדליק מחדש, ולאחר התמונה של הלוח המחשב הציג מלא מספרים בינאריים. אם מחכים דקה המסך שוב נכבה :\ בקיצור עכשיו המחשב לגמרי מת (כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג מספרים בינאריים כאלה בלי קשר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובד התוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILED עידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירה הפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותים ועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנט רגע לפני התיאשות פניתי לכאן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט, הדגם שלו זה B350 gaming3 הוא כרגע על ה-F31, ואני מעוניין לעדכן אותו ל-F40, אבל לפני שאני מעדכן אותו הבנתי שצריך לעדכן כלי בשם EC FW. אני התקנתי אותו, אחרי שהתקנתי אותו, זה העביר אותו לצ'יפ השני של הביוס, ואז החזרתי את המערכת חזרה לביוס שמעודכן ל-F31. מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני יודע שהכלי של ה-EC FW באמת עודכן? אני לא רוצה לעדכן את הביוס ל-F40 ולהרוס את הצ'יפ או משו כזה במידה והכלי של ה-EC FW לא הותקן באמת? אם אני עושה עוד פעם התקנה לכלי הזה על אותו ביוס אמורה להיות בעיה כלשהי? יש לי וונדוס 10 64ביט מעבד 1600X GTX970
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נפוצו מלא פירסומות פלאש אני חושב שקופצות בזמן שהיה באתר ומסתירות לך את הכתוב ממש מרגיזות...אני לא מדבר על חלונות אלה על כאילו חלק מהדף. האם יש אפשרות או דרך כלשהי למנוע מזה לקורות? תוכנה? אפשרות אבטחה? או משהו כזה... כמובן אני לא רוצה ששאר הדף יפגע או יתעוות....רק הפרסומת המעצבנת. אתר לדוגמה: www.one.co.il מקווה לעזרה, בתודה מראש ביסלי82.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בחו"ל וכשחזרתי גיליתי שהמחשב שלי לא עובד. המחשב נדלק בפעם הראשונה עולה עד למסך הווינדוס ואחרי כמה שניות המסך מראה No signal (אין אות). אחרי עוד כמה שניות המחשב נכבה ומנסה להדליק את עצמו מחדש. מיד לאחר מכן אם אני מכבה אותו ומדליק אותו הכל קורה אותו דבר, רק שאפילו הפעם המחשב לא מצליח להגיע לווינדוס. גם להיכנס למסך הביוס אני מצליח כי הוא ישר נכבה. לפי דעתי זה בעיה במעבד או בזיכרון ram איכשהו מעבד intel dual core2.66 לוח אם (חדש, הישן נשרף) gigabye זכרון kingston 2g בסטיק אחד הבעיה בטוח לא במסך (המסך עובד מצוין עם מחשב אחר) ולא בספק כוח (גם נבדק עם מחשב אחר) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בתודה בן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש. יש לי כרטיס הרחבה עם חיבורי USB3. המחשב עלה והכל היה תקין, הוא ביקש לעשות ריסטרט ולעדכן. לאחר העדכון, כרטיס הרחבת הUSB הפסיק לעבוד. אני מניח שצריך לעדכן דרייברים של הלוח, אך איזה מהם? הלוח: Z490M
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שעידכנתי את הBIOS של הלוח אם RC410M דרך ה UTILITY של MSI אני מרגיש שיש האטה בכניסה ל XP. כלומר, לפני העדכון המחשב נדלק ונכנס לXP הרבה יותר מהר מעכשיו-אחרי העדכון. יש גם לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואחרי שהוא עושה את כל בדיקות החומרה מופיע לי מסך שחור ריק חוץ מקו קטן מהבהב בצד והמסך הזה נשאר לכ 5-8 שניות ורק אז זה מתחיל את הטעינה של XP. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לתקנה? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה מחקתי בלי כוונה קובץ שנמצא בכונן רשת שיתופי, מה שאומר שאני לא יכולה לשחזר את הקובץ כי סל מחזור לא רלוונטי. מה אני יכולה לעשות?? יש דרך לשחזר את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה למחשב שלי. עד לא מזמן הייתי מקבל ציונים שמגרדים את ה 9000. וזה לא רע. אבל המחשב עובד קשה - הוא גם מחשב עבודה - תוכנות תיב"מ, תוכנות לעיבוד וידאו וכיוב'. - וגם מחשב למשחקים. בימים האחרונים קיבלתי ציונים נמוכים מאד - בסביבות 6000. שזו נפילה רצינית. אני יודע שיש בעייה עם הדרייברים של הרדיאון - ולכן, אני מעדכן בכל פעם שיוצאים דרייברים "חוקיים" של ATI. מה יכולה להיות הסיבה לנפילה הזאת בביצועים ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יודע שהתקן החדש של המחשבים החדשים הוא USB2 אבל בכל זאת - חיברתי מצרמה דיגיטאלית למחשב>> להעלות תמונות וזה לא עולה הרבה יותר מהר = אותו קצב כמו במחשב הישן כשניכנסתי למנהל ההתקנים > לא ראיתי USB2 שם ברשימה החומרה יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר מיוחד? THX
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן של 1TB שהייתי מתקין עליו את הווינדוס תמיד בעבר וגם יש לי עוד אחד של 2TB שהייתי משתמש בו לקבצים וזה שלא היה לי מקום אז עכשיו אני רוצה להתקין win 10 על הכונן של ה 2TB ואת ה 1TB להשאיר רק לכמה משחקים שלא יהיו על הכונן של הווינדוס ושאני נכנס לביוס זה מה שמופיע : אז הבעיה היא, שאני פשוט בוחר את הדיסק און קי ושם אותו ראשון שהמחשב יעלה דרכו (אני משתמש ב-UEFI), מתחיל להתקין ההתקנה מסתיימת ומתי שהמחשב מגיע לריסטארט, הוא פשוט עושה ריסטארט ומעלה לי את ההתקנה של הווינדוס דרך הביוס מחדש שוב... זה כאילו לא ממשיך בהתקנה ומעלה את ההתקנה של ווינדוס מחדש, וזה שהUSB עדיין מחובר... ושאני מנתק את הדיסק און קי ועושה ריסטארט, המחשב פשוט לא מעלה כלום (כי אין כלום זה לא המשיך…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע לכם ואתם יכולים להרחיב בנושא על בעיה שנראה לי שהרבה אנשים נתקלים בה והיא חוסר אחידות בתקן 1.3 תקלות כמו OUT OF RANGE או אי זיהוי מכשיר לאחר מעבר תחנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לעדכן מקרה מוזר שהיה לחבר המחשב חדש יחסית לוח אסוס P5QLE מעבד 8400 זיכרון OCZ 2 כל אחד ג'יגה עם קירור עליו ניקנה קיט זוג ,זה התחיל במסכים כחולים מידי פעם ואז שהוא התחיל להישתמש בתוכנת SKYPC וזה כבר קורה באופן קבוע אז הצעתי לו לבדוק זיכרונות עם MEMTEST בשני הגירסאות ואז זה הראה הרבה כשלים באדום בוצעה הפרדה לכל אחד בניפרד אז באחד היה הרבה ובשני בקושי בוצעו החלפת סלוטים לא שינה כלום לאחר מכן הלכנו לחנות להחליף את הזכרונת ואז בחנות KSP הוא אמר תשאיר לי אותם שבוע לבדיקה ואני יודיע לך, חבר שלי התעצבן מאוד ואז בנתיים הוא קנה קיט אחר של KINGSTON כל אחד גי'גה ואז הרכיב למחשב ובהנחה שהכל בסדר ...ואז שוב אותה בעייה חשבנו לוח ,בינתיים היה שבת אז הוא חיפש איזה פיתרון יכול לע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ורואה איפה הוא מתעכב הרבה זמן ומה הסיבה העיקרית. הסיבה שיש פעמים שהעלית המחשב איטית להחריד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית מדובר במחשב נייד מסוג Dell inspiron 5555 מקרה זה קרה לי כמה פעמים והחלפתי הארד דיסק 5400 לSSD של סמסונג. והאמת, שמאז (שבוע מהיום) הכל עבד פיקס אף שהמחשב עבד כמעט נון סטופ בימים אלו. תמונה מצורפת, והנה הפרטים כפי שמוצגים שם: בתודה מראש! + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 6 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2018-03-22T21:03:34.447554200Z EventRecordID 2517 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID]…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה כמו שאמרתי בזמן האחרון נהייתה לי תופעה מוזרה שלא הצלחתי להבין מה הבעיה פה,אני גולש לי רגיל באינטרנט ופתאום המחשב מחליט להיתקע (ונהיה לי כל הסרגל למעלה של ה FILE,VIEW וכו'..בצבע לבן וסימן של חשיבה על העכבר) עכשיו זה קורה פתאום תוך כדי גלישה רגילה,לא שאני מפעיל משהו מסוים או אתר מסוים. אחרי שזה נתקע אני עוד יכול להוריד את החלון של הפיירפוקס למטה,וחוץ מזה אני יכול להשתמש במחשב ז"א במדיה פלייר הוא עובד תקין כשזה קורה,עוד בעיה שקוראת בזמן שהפיירפוקס "נתקע" זה שאני לא יכול ללחוץ על CONTOL ALT DEL (TASK MANEGER ,כשאני לוחץ על זה זה מראה לי את ההודעה הבאה: taslmg exe- application error the application failed to initialize properly (0XC0000 12d) Click on OK to terminate the…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני אובד עצות. לפני כשבועיים היו סופות רעמים המחשב שלי נכבה ומאז לא עלה כלומר אני שומע את הרעש של המאוררים וזהו המחשב לא מגיב המסך לא נדלק ... כלום ניסיתי להלחיף הכל (מעבד כרטיס מסך זיכרון ספק כוח ולוח אם) ועדיין שום דבר לא עזר אני עדיין שומע את המאוררים עובדים וזהו ניסתי לנתק את כל ה- HDD וה- CDRW ועדיין אותה תוצאה... מה יכולה להיות הבעיה של המחשב המסריח הזה??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק וכל פעם יש לי תקיעות לפני כמה זמן התקנתי PES וגם הוא נתקע לי מה שמוזר זה שלפני חודש בערך שיחקתי בPES והוא עבר חלק מישהו יודע מה הבעיה.. עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ניקיתי את המחשב והכל..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע איך לעדכן לכרטיס דרייבר במחשב הזה? לגרסה האחרונה של AMD? כרגע אני מחויב להתשמש בדרייבר האחרון של DELL שהוא מינואר 2013, חיפשתי כבר ולא מצאתי איך לדעכן את הדרייבר הזה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר גלשתי באינטרנט במחשב של אבי,לפתע המחשב כבה. הפעלתי אותו במחדש הוא נדלק אבל לא ראו במסך כלום. הפעלתי אותו שנית וישר הוא נכנס ל BIOS,יצאתי מה-BIOS . הפעלתי מספר פעמים מחדש כאשר התקלה הנ"ל חוזרת בכל פעם. הוא כתב לי באחת הפעמים שיש שגיאה בחומרה(לא הספקתי לקרוא כי הוא כבה ) באחת הפעמים הוא הטעין את מערכת ההפעלה וכאשר זה הגיע להודעת ברוכים הבאים הוא נתקע. לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-