עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arie2006,

שלום, ברשותי דיסק גיבוי חיצוני של seagate בחיבור USB שעבד בצורה תקינה. הדיסק הפסיק לפתע לתפקד (לגבות ) ותקע את כל המחשב. לאחר ניתוק וחיבור מחדש ניסיתי להעלות קבצי הגיבוי- ללא הצלחה. נסיון לתיקון קבצי הדיסק- לא הצליח. כעת אני מנסה לאתחל הדיסק ומקבל את ההודעה הבאה: לא היתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן קלט/פלט. הורדתי את תוכנת discwizard מאתר seagate אך התוכנה מודיעה לי כי היא לא מזהה אביזר של seagate ולכן לא מופעלת. הדיסק עצמו מזוהה ע"י המחשב שלי אך מודיע על 0 נתונים ן- RAW. איך ניתן לאתחל את הדיסק? בתודה מראש :s05:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחר הבעיה שהלוח אם שלי (MA 770 ud3 לא עלה . ) קניתי אחד חדש רק את הגירסא החדשה שלו (rev 2.1) . הבעיה היא שאני עדיין לא רואה כלום . יש לי חיווי של ה- PC SPEAKER - ציפצוף ארוך - לפי הספר של הלוח אם זה אומר שהכרטיס לא מוכנס טוב . אבל הוא טוב בדקתי כבר מליון פעמים ועכשיו הכל מחובר מחוץ למארז (כמובן עם מבודד ללוח אם ) אז אני לא מאמין שמשו מפריע לכרטיס מסך להיכנס עד הסוף. יש לי עוד כרטיס מסך שגם איתו בדקתי והוא לא עובד (אחד HD 4850 מחובר אליו מתח מהספק, השני 3450 לא צריך בשבילו מתח מספיק לו מתח מהסלוט ). חיווי נוסף שקיים - המאוורר של הכרטיס מסך פועל מהר ואז מאט את המהירות וככה חוזר - עובד מהר ואז לאט ... ושוב ושוב ושוב . מישו נתקל בבעיה ? נ.ב 2 כרטיסי המסך תקינים והלוח חדש.

4. היה לי stop 7b עשיתי למחשב תיקון של ווינדוס לאחר מכן המחשב התחיל להיות איטי משהו פחד שהוא מגיע לשלב של הלוגו עם הטעינה המסך הופך להיות שחור ואז המסך נכנס ל power saving mode לכמה שניות ורק אז הוא ממשיך לשולחן עבודה וגם בשולחן עבודה התיקיות עולות כאילו יש אפקטי מעבר בslide כאילו הם עולות חלק חלק ממש אבל ממש אבל ממש איטי וגם שאני מגלגל בדפי אינטרנט למטה או ללמעלה הדף מקרטע

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by AdiD,

אוקי אז ככה, יש לי משחב שהוא בן 5 או קצת יותר שנים, בזמן האחרון יש לו בעיה כזאת שהוא לא נדלק ולפעמים הוא נכבה, אבל כשאני מתכוון לא נדלק אני מתכוון לזה שכשמפעילים אותו לא מופיע כלום על המסך וזה כאילו לא הדלקתי, וגם יש את הקול של המחשב שהוא פועל אבל האור עצמו לא דולק במארז. שאלתי בפורום אחר ואמרו לי להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך, עשיתי את זה אבל עכישו כשאני מדליק אז הוא עושה רעש של ציפצוף כשאני מדליק אותו, מה זה אומר ? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  6. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה. (אני עם וינדוס xp) אז ככה, יש לי בעיה עם קבצי dll זה התחיל (אתמול) עם d3d9.dll במשחק prototype וכן בשאר המשחקים הורדתי את קובץ הdll ושמתי אותו בתיקיה של המשחק וכאמור קיבלתי שגיאה חדשה הורדתי גם את הקובץ הזה (ddraw.dll) והחלפתי בתיקיה system32 ו system ושוב אותה שגיאה. ניסיתי להסיר את הdirectx 9.0 והתקנתי מחדש, עדיין לא עוזר, ופה אני חושש לבעיה נוספת! בdxdiag מופיע לי שיש לי directx 9.0 אבל משום מה אני עובר ללשונית display ולוחץ על test direct3d וזה מה שמופיע לי, קוביה כתומה שהיא שייכת בכלל לdirectx 8.1 למי שלא יודע הקוביה (TEST) של directx 9.0 אמורה להיות כזאת מישהו אולי יודע איך אני יכול להסיר בבטחה את כל הקבצים של הd…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by Aviv C,

לפני משהו כמו שנה החלפתי לכרטיס מסך ATI RADEON X1650 PRO. מאז התחילו לי כל מיני בעיות קטנות כמו לפעמים היבהובים של המסך אבל לא הייתה בעיה מיוחדת. לאחרונה נתקלתי כבר פעמיים שלוש במשהו מוזר: המסך נתקע למשהו כמו חצי דקה ואז מופיע מסך כחול שאומר "device driver stuck in an infinite loop". אני די בטוח שהבעיה היא עם כרטיס המסך או עם הדרייבר שלו. אחרי הפעם הראשונה שראיתי את זה עידכנתי את הדרייבר אבל זה לא עזר והמסך הכחול חזר עוד פעמיים. יש לי Windows XP Professional 32 Bit. דרך אגב, כשהתקנתי את הדרייבר ה- Windows אמר לי שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. מישהו יכול לעזור לי איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום, לא הייתי בטוח אם זה שייך לפה אם זה לא מבקש סליחה ולהעביר למקום הנכון. אני אספר קצת באירוך כי יש פה 2 בעיות. יש לי שני מאווררים אחד של המעבד ואחד נוסף שקניתי שמתחבר ללוח אם (מותקן בצד המארז). לאחרונה פתחתי את המחשב מסיבה שאני לא זוכר ובמהלך ההתעסקות יצא הכבל של המאוורר שמתחבר ללוח אם. החזרתי אותו ומאז המאוורר (שעובד ע"פ חום) מקרר בטירוף כאילו השמש מסתתרת מאחורי המעבד שלי. היום החלטתי שזה מרגיז כי זה עושה הרבה רעש ושוב פתחתי את המחשב כדי לנסות לשער מה הייתה התקלה. ראיתי שהמאוורר של המעבד תקין (וכי כמובן השמש אינה מסתתרת מאחוריו) ואז שאלתי את עצמי אם חיברתי את זה הפוך ללוח אם וניסיתי איזה חצי שעה להוציא את זה ולא הצלחתי. אז קודם כל, האם חיבור הפוך ללוח אם של המאוור…

9. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  10. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

11. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה רצינית, אולי תוכלו לעזור. התקנתי היום חלונות 7 שרכשתי. בתום ההתקנה לא היה סאונד כלל. המחשב אינו חדש, אלא בן שנה, ועד עכשיו עם חלונות XP היה סאונד מצויין. לפי ה - Device Manager, הדרייבר מותקן כראוי. עשיתי עדכון דרייבר, והוא כתב שהדרייבר מעודכן. הורדתי מהאתר של יצרנית לוח האם דרייבר וניסיתי אותו, זה התקין משהו, אבל כלום לא השתנה. ניסיתי לחבר אוזניות כדי לראות אם זה הרמקולים, אבל כלום. ניסיתי אפילו את כל אחד מהחיבורים של כרטיס הקול (לא רק את הירוק), אבל נאדה. האמת היא שאין לי מושג ירוק למה אני לא שומע סאונד. נכנסתי להגדרות כרטיס הקול, שיניתי את ברירת המחדל מחיבור HDMI לחיבור השני, גם זה לא עזר. שום דבר לא עוזר. התקנתי בעבר חלונות 7 על מחשבים אחרים, אף פעם ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Discreet,

המחשב הוא מחשב ישן AMD 3000+ s-754 1gb kingston לוח אם של epox 160GB דיסק קשיח היה בעיית קריסה למחשב עקב כך שהמעבד היה מתחמם הורכב מאוורר חדש למעבד AC alpine7 בעיית הכיבוי כבר לא קיימת אבל מופיע מסך כחול ניסתי לפרמט כבר 6 פעמים כל פעם מסך כחול הוחלף דיסק קשיח הוחלף זיכרון והוחלף ספק כח עדיין מסך כחול לא משנה מה אני עושה ניסתי לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הבטריה והחזרת וגם איפוס הגדרות שום דבר לא עובד .. Uploaded with ImageShack.us האם המחשב הלך?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 20:48:23 טוב הסתכלתי היום על הלוח אם שלי וראיתי שכל ה-6 קבלים שליד המעבד נפוחים כנראה זה גורם הבעיה http://www.yesky.com/imagesnew/hardware/0131/Athlon64/pic/EPOX/754/5.jpg התמונה ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hugo_hand,

יש לי הארד דיסק חיצוני 500g של WD בן 4 שנים, לאחרונה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את ה-USB רק אחרי שאני מנתק ומחבר מספר פעמים הכונן מזוהה פתאום וניתן לעבוד איתו. אם אני מפסיק לעבוד איתו לפרק זמן ארוך המחשב שוב מאבד אותו ולא ניתן למצוא את הכונן. ניסיתי להריץ דפרגמנטציה, scan disk וזה לא עזר. האם אפשר לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by House M.D.,

יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר מתבצעת העברת קבצים , התקנת תוכנה, הורדת קובץ - בקיצור כל פעולה הקשורה להעברת קבצים, נשמע רעש סטטי מהרמקולים\אוזניות. הרעש נפסק מייד עם סיום ההעברה\הורדה. האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו? הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים והוא עובד כראוי, אבל גם באמצע השמעת שיר הרעש קיים אם יש העברת קבצים ברקע.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by עידןאופיר,

תמיד היה לי בשורת משימות של ווינדוס 7 את האנטי וירוס ואת הכרטיס מסך היום זה נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר זה עשיתי התאמה אישית ועשיתי הצג סמל והודעות ואז יוצא לי סמל הודעה זה אינו פעיל הוא יוצג בפעם הבאה שיהפוך לפעיל אני צריך תדברים האלה שיהיו לי בשורת משימות ואני חייב שתעזרו לי להחזיר אותם איך אני עושה את זה ניסתי כבר הכל תודה

16. Started by 180396,

Hi, anyone who can instrcuct me how to do that step by step ? Tks in advance, GILI

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by haii,

שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by Brownie,

שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב הוא לא נדלק ניתקתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הרכיבים המינימלים למחשב לרוץ עכשיו הבעיה היא ככה מהספק כוח יוצא שני חיבורים ללוח אם 1. ארוך גדול על הרבה פינים 2. חיבור קטן 4 פינים ליד המעבד כשאני מנתק את ה 4 פינים המחשב נדלק וכשאני מחבר אותו הוא לא נדלק האם זה ספק כוח או לוח אם ? לדעתי רוב הסיכויים שזה לוח אם אם יש לך דעה אחרת אשמח

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. Started by tamir950,

לילה טוב, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון ראשי, החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, ורכשתי היום זיכרון נוסף. חיברתי את כרטיס הזיכרון, והדלקתי את המחשב ויש בעיה מוזרה. 1. הוא מזהה רק 1GB ולא 2GB 2. לא מספיק שהוא לא מזהה עכשיו גם המחשב לא נותן לי להיכנס למערכת ההפעלה, הוא עובר את שלב הPOST, ונתקע בשלב הBOOT, הוא רושם לי: reboot and select proper boot device. or insert boot media in selected boot device and press a key/ גם לאחר שהוצאתי בחזרה את כרטיס הזיכרון הנוסף, ובעצם החזרתי את המצב לקדמותו שעבד מצויין, הוא מראה לי את אותו ההודאה. אודה לעזרה. תודה מראש

21. Started by kalimero1234,

יש לי בעיה כזאת במחשב. כאשר אני מכבה אותו הוא לא מתכבה לגמרי - אחרי שהמסך נכבה הנורה של המחשב (נורת החיווי שדולקת כאשר המחשב דולק) מהבהבת ולא כבויה כמו שהיא צריכה להיות. ואז אני פשוט לא מצליח להדליק את המחשב - גם לא דרך כפתור ההדלקה וגם הריסטרט לא עובד. הדרך היחידה שאני מצליח להדליק אותו זה אם אני מנתק אותו מהחשמל עד שהנורה מפסיקה להבהב ואז מחבר אותו שוב ומדליק אותו רגיל. למשהו יש מושג מה זה ואיך פותרים את זה?

22. Started by Pavlik,

שלום לכם, לפני כחצי שעה, אני ישבתי ושיחקתי במחשב שלי כשפתאום הוא נכבה בפתאומיות ומאז לא נדלק יותר. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מפעילה אותו, כך גם לחצן ההפעלה הנמצא על לוח האם עצמו. הלחצן מאיר בכחול- חשמל יש. אם אני מכבה את המפסק שעל ספק הכוח, מחכה כמה שניות מדליק ואז מנסה שוב- אותו דבר. מה שכן, שמתי לב שאחרי ניסיון הדלקה מאחד מלחצני ההפעלה , נדלקים לד ירוק וכתום ביחד וככה זה נשאר. השאלה שלי היא מה עושים עם זה? עדכון קל: קראתי בחוברת של לוח האם, שני הלדים שנשארים דולקים שייכים לזיכרונות ולגשר הצפוני כתוב בחוברת Phase Leds. משהו עם הטעינה שלהם. הוצאתי את כל הזיכרונות- אין שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך- אין שינוי. ניתקתי את כל חיבורי החשמל של הדיסקים הקשיחים וכונן ה- SSD. לא עוזר…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  23. זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה

24. אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.

25. Started by martins,

שלום, אתמול פרקתי את המחשב לצורכי ניקוי המאוורים(3 כאלה) אחרי ההרכבה חזרה מופיע לי בהפעלה של המחשב מסך שרשום בו: CPU FAN ERROR המחשב מצפצף 3 פעמים ועולה, האלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להעלים את הבעיה? אלו הנתונים שהוצאתי מBIOS ו תוכנה EVEREST BIOS: Сpu temp - 33 c MB Temp - 37 c Cpu fan speed -N/A Cpu q-fan control - enabled cpu fan profile - optimal chassis fan 1 speed - 2636 kbm chassis fan 2 speed - N/A chassis q+fan control - N/A Vcore voltage - 1.304 V voltage 3.3 v - 3.296 v voltage 5v - 5.232 v voltage 12v - 12.20 v לאחר מכן הורדתי את התוכנה אורסט וזה מה שמופיע שם: sensor type - HDD Gpu sensor type - driver Temperatures: Motherbord - 37 c Gpu - 59 Seagate - 40 c …

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים