תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכול חברי הפורום, נתקלתי באתר הזה, הוא נראה לי אמין ומקצועי אז חשבתי לבקש את עזרתכם. לאחרונה אני שוקלת לפרמט את המחשב שלי, אבל לפני שאעשה זאת יש לי כמה שאלות: 1. לאחר שאפרמט, אצטרך להתקין דרייברים. מכיוון שאני לא ממש בקיאה בסוגי הדרייברים אשמח אם תוכלו לפרט לי: א. אילו דרייברים נדרשים לאחר הפירמוט (הדרייבר היחידי שאני יודעת על קיומו זה דרייבר של כרטיס מסך. כבר מגיע לי פרס נובל ). ב. מהיכן ניתן להוריד אותם? ג. כיצד אני יודעת איזה דרייבר מתאים לחומרה של המחשב שלי? (אני יודעת שיש תוכנה שמעדכנת דרייברים לפי הצורך ומשלימה את החסר, אבל אני מעדיפה לעשות זאת בעצמי). 2. יש לי אינטרנט מ- HOT וספק מבזק בינלאומי, האם לאחר הפירמוט אצטרך להתקין איכשהו את האינטרנט ש…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום,הבעיה שלי התחילה שהמחשב נדלק לשניה ונכבה אז אחרי שפתחתי אותו והתחלתי לצמצם אופציות ראיתי שכאשר אני מוציא את הכרטיס מסך הוא נדלק וכנראה הכרטיס מסך מקצר או שרוף החלפתי כרטיס מסך המחשב נדלק לחצי דקה-דקה נכבה ושוב נדלק וממשיך לעבוד אבל בלי תצוגה במסך בנוסף שמתי לב שאין סוללה בלוח אם?האם זה קשור ליכולת של המחשב לעלות?או מה יכולה להיות הבעיה?4 נורות PHASE_LED שעל הלוח אם דולקות קבוע האם יכול להיות שהלוח אם תקול?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה למי שעוזר לפני שאני עושה פירמוט אני אשמח אם מישהו יכול לפתור לי בעיה קניתי מחשב לאחרונה לאחר שהמליצו לי על מפרט בפורום, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר canyourunit בשביל לבדוק כמה משחקים אבל האתר לא עובד לי כמו שצריך, הוא נתקע על Detecting חיפשתי הרבה בשביל פתרון וכל הדרכים שהמליצו לא עבדו (להתקין מחדש java, דפדפן, visual c++redistributable וכו') ניסיתי גם את התוכנה שלהם שפועלת ישירות במחשב רק לגלות שיש בעיה (תמונה למטה) ממנה הבנתי שיש בעיה קצת יותר עמוקה במחשב... האם יש תוכנה כלשהי שמריצה בדיקה לחומרה של המחשב לבדוק שהכל תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע. התקיעה מאופיינת בכך שהמחשב פתאום לא מגיב והמסך קופא. חשבתי שהמחשב נתקע בגלל עדכון של ווינדוס שבע. לאחר שהמחשב היה נתקע הוא לא היה נדלק בפעם הראשונה והייתי צריך לערוך מספר אתחולים עד שהוא נדלק. על מנת לפתור את הבעיה ניסיתי לשחזר לאחור ולאחר מכן לפרמט. אמנם המחשב לא צריך מספר פעמים כדי להידלק אך הוא עדיין נתקע. בנוסף לפעמים המחשב מרעיש - "רועם". עד לתקיעות המחשב עבד באופן תקין לחלוטין. למחשב ווינדוס 7 אולטימייט. המפרט: מעבד - intel core i 5 2400 / 1155 tray לוח אם - gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Retail זכרון - DDR 3 4G/1333 Kingston כרטיס מסך - Sapphire ATI 6870 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך משורשרים מסוג HD6850 במחשב שלי. אני רוצה לחבר מסך שני למחשב אבל כשאני מחבר מסך נוסף לכרטיס שכרגע משמש את המסך הראשי (יש לו שני חיבורי DVI) באמצעות מתאם VGA -> DVI הכרטיס לא מזהה את המסך השני ואין לי אפשרות להרחיב את התצוגה למסך השני (אני עובד עם Windows 8.1). האם זה קשור לעובדה שאני משתמש בכבל VGA עם מתאם? האם אני צריך כבל DVI ייעודי? אני אשמח לכל עזרה בנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחילה בעיה במחשב שלי. אני מדליק אותו, והאורות על המחשב נדלקים, אבל המסך שחור ולא מציג כלום. בדקתי את המסך וגם את הכבל שמחבר בין המסך למחשב ושניהם תקינים. אני יודע שהבעיה היא במחשב כי הוא לא עובד גם עם מסכים אחרים. ניסיתי לחבר את המסך גם ללוח אם, וגם לכרטיס מסך, בשני המקרים אין תצוגה. אני מניח שהבעיה היא אולי באיזשהו רכיב חומרה, אבל לא יודע איזה, אשמח לעזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב נייד IBM Thinkpad T60 של לקוח של החברה. הוא הביא אותו בטענה שהמחשב מצפצף לו כל הזמן.. כשהדלקתי אותו על מנת לבדוק למה הוא מתכוון, שמעתי צפצוף חזק וצורם מאזור ה- Touchpad. ניסיתי להחליף זכרונות, העברתי את הדיסק קשיח לנייד אחר דומה ( R60, גם שם זה קרה ) ועדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? מה גורם לזה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם זה הפורום המתאים רציתי לשאול האם אפשר באמת לקחת 4 טלויזיות של 30" כל אחת ופשוט לעשות ממנה מסך אחד ענק ??
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד שכאשר אני משחק במשחק אז שהמשחק מראה שצריך ללחוץ על כפתור כל שהוא זה מראה לי את זה בג'יבריש או משהו כזה.. כנראה בגלל שה windows שלי בעברית זה קורה בכל המשחקים אססינד קריד GTA 4 וכו' איך אני אמור לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים האחרונים צצו לי מספר בעיות במחשב ובאינטרנט שאני מנסה לגלות את מקור הבעיה, אך בנתיים אין לי אפילו כיוו לבעיה. באופן עקרוני, בימים האחרונים לא הפעלתי שום תוכנות כבדות או משחקים כבדים וגם לא תוכנות הורדה, אך למרות זאת בימים האחרונים המחשב שלי נוטה להגיע לניצול משאבים גבוה והאינטרנט מגיע לעומס שמהירות יורדת מ-30 מגה ל5-4 מגה. לא קישרתי בין הדברים ופעלתי לכל בעיה בנפרד: לגבי האינטרנט פניתי לספקית (בזק) והם אמרו שמבחינתם אין בעיה במחשב, הכל רשום נכון ואני אמור לקבל את מלוא הניצול תעבורה. אז חשבתי שמישהו "רוכב" לי על האינטרנט ושיניתי את הססמה של הרשת ואיפסתי את הראוטר אך המהירות עדיין נשארה באיזור ה4-5 מגה. רק אחרי שיצרתי קשר עם בזק והם אמרו לי לשנות הגדרות בראוטר המהירות …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק אן קי עם נפח של 16GB,האם אהיה אפשר להעתיק לכונן שלושה מערכות הפעלה דוגמה windows xp/7/8 ולהתקין את המערכת לפי הבחירה שלי (הבחירה תינתן ב BOOT)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמי מייגן, אני חדשה כאן יש לי בעיה די רצינית בשבילי לפני כמה ימים הורדתי תוכנת ציור בשם : artweaver אחר כך ניסיתי להוריד גם פוטושופ ומכאן התחילה הבעיה המחשב קרס לי לגמרי וכל הדפדפנים עד אתמול לא הייתה לא בכלל גישה לכלום אתמול הצלחתי להתחבר רק לאקספלורר וגם שם כמעט ואין לי גישה לכלום וזה מטריף אותי לגמרי עכשיו כשאני מנסה להיכנס לגוגל זה כאילו מתחבר אבל זה פשוט נעלם ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב ולא עזר לי בכלל וזה ממש משגע אותי כי כשאני מאקספלורר כל רגע יש הודעו מסך ואין לי גישה לכלום אפילו לא יכולה לעשות השוואת מחירים די למצוא לי פלאפון ואני חייבת בזה עזרה דחוף תודה לנועים (אם יש אותיות חסרות זה בעיה באקספלורר הוא לגמרי נדפק )
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק קשיח (WD Caviar Black 1T),שבו לא מותקנת מערכת ההפעלה (הוא משמש כדיסק מקומי,ולא מערכת ו/או ראשי).הבעיה איתו,שהוא מרעיש בכלל,ובפרט בכל חצי דקה שומעים דפיקה ממנו (בבוודאות 100%,שהדפיקות והרעשים - באים ממנו).! *מה,שמוזר זה,שבבדיקה,בכלי בדיקה ואיבחון של WD - יצא תקין (Completed Sucessfully). - ממה בעיה זו עלולה לנבוע?, - האם יש קשר לכבל הSATA ו/או אורכו,אשר מחבר אותו? ו/או,שהוא פשוט לא מורכב כראוי ולכן מרעיש ומשמיע את הדפיקות כל חצי דקה (ד"א:בתחילת בדיקתו - השמיע קול חירחור ברור ודיי חזק)? . - האם כבל SATA תקול ו/או קצר מידיי או ארוך מידיי - עלול לגרום לבעיות אילו,שציינתי ובנוסף הכי מפריע=לפעמים לתקוע את המחשב,עד שרק לחיצה על ריסט - מחזירה את המחשב לפעיל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש מלפני שבועיים שהרכבתי כאן ובכל אופן יש לי בעיה שהוידיאו שאני מנגן טיפה תקוע וזה קצת משגע אותי כי גם אין לי מושג ממה זה נובע. בנוסף המחשב מחובר לטלויזיה (סתם משהו שנראה חשוב לדעת). הבעיה היא לא בנגני מדיה כי בכולם זה פחות או יותר ככה. אני ישמח אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . לא כל לכך ידעתי איפה לרשום את זה מצטער מראש אם זה לא המקום. לפני כמה זמן קניתי טלויזיה 47 של LG וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI בנוסף למסך הרגיל שמחובר ךמחשב . עכשיו הכול בסדר אם זה משחקים או סרטים או שימוש רגיל חוץ מבעיה אחת עם העכבר. אני לא כזה יודע איך להסביר את זה אבל קשה לשלוט בעכבר , התזוזה שלו מוזרה כזאת כאילו הוא עובד יותר לאט ופחות מדוייק, ככה זה עם העכבר החוטי וגם עם האלחוטי. אפשר איכשהו לסדר את זה ? מקווה שהבנתם את הבעיה בערך . תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה G25 שאני משחק בו כבר הרבה זמן. לאחרונה, ורק במשחק מסויים TDU2, הבחנתי בלאגים במשחק רק כאשר אני מסובב את ההגה. התחלתי לבדוק את העניין והגעתי למסקנה שמספיק מכה קלה על המארז והמשחק רועד לשנייה. באף משחק אחר זה לא קורה. אף פעם לא קרה לי, המחשב ישן יחסית, אך בכל זאת. זה נראה כמו בעיית חומרה נכון? כרטיס מסך או מעבד? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב לי נדלק הנוריות וכל המאווריום דלוקים ניראה כי עובד תקין אך אין תצוגה ... ניסיתי הרבה דרכים כדי לפתור את הבעיה : נסיון עם כרטיס מסך און בורד כרטיס מסך חיצוני חדש איפוס באיוס על ידי גאמפר והחלפת הבטריה כבל vga חדש נסיון עם כבל hdmi עדיו אותו המצב .. אין תצוגה אשמח לעזרתכם הדחופה דודי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב של אחי יש משחק יריות בפייסבוק שעובד אצלו די לאט ועם תקיעות.. למה זה ככה? הם משחקים דרשניים? כי הוא כל הזמן משחק במחשב שלי במשחק הזה ואצלי זה עובד בסדר.. מה אפשר לעשות? מפרט של הנייד (של אחי): INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה של אינטל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שלא עובד כלל(לוחץ על כפתור הפעלה ולא קורה כלום). פתחתי אותו וראיתי שהנורית של הלוח אם דולקת. ניסיתי להחליף ספק כוח והמחשב כן עלה הבעיה היא שהספק ישן ולא מכיל א החיבור לכרטיס מך. אני מבין שהבעיה היא בספק כוח, אבל אני לא מבין למה הנורית בלוח אם בכל זאת דולקת. תודה לעזרים, מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שעד עכשיו היה משמש רק כעמדה לגלישה ופה ושם לקבצי Word וExcel. אבל בזמן האחרון אי אפשר לגלוש במחשב כל כמה זמן שמשתמשים בו האינטרנט הופך להיות ממש איטי וכל דף לוקח כמעט מעל 6-7 דקות לעלות. המחשב היה מחובר עד עכשיו בצורה אלחוטית עם מתאם של TP-link מדגם 822n ואתמול חיברתי את המחשב ישירות למודם של הוט ''אריס'' ועדיין יוצא מצב שכל כמה זמן הגלישה ממש איטית (בדיקת מהירות אפילו לא עולה), עד למצב שיוצא שאני גולש בצורה תקינה. אני נמצא בחיבור ללא חייגן, הנציגים של הוט אומרים ספק והספק אומר הוט. שאני בודק את האייפי שלי הוא או האייפי של החיבור ללא חייגן או 192.168.100.100, הוט לא מוכנים לבדוק את המודם בטענה שזה המחשב שלי או אומרים שהספק שלי ניתק אותי. הדברים …
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב לבד לשעתיים+ הוא קופא אני לא יכול להזיז את העכבר וגם המקלדת לא מגיבה. מה יכול לגרום לדבר כזה?? המחשב לא היה עמוס ולא עשה שום פעולה.. מחשב יחסית חדש אני אותו בחור מהכרטיס מסך שהתחממם מערכת הפעלה windows 7 64bit home premium, מעבד intel 5 4670 אם צריך עוד פרטים אני אפרט
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש עזרה בחיבור מארז לוח אם. במארז יש לי את החוטים הבאים: power sw -power led power led+ reset sw h.d.d. led בלח האם ש לי את החיבורים הבאים +PWR- -RES +HD- +MSG- +PW תודה- נסים
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-