עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, יש לי WIN 8 ואני משתמש בכרום כי הוא זז יותר מהר מהאקספלורר, ויש בו פחות באגים מבפיירפוקס, אבל פתאום הוא לא מציג הרבה עמודים כמו שצריך, לפחות בפעם הראשונה בהם אני פותח אותם, הבעיה נפתרת רק כאשר אני עושה פעם או מספר פעמים REFRESH. ניסיתי לרוקן את ה CACHE של הכרום, אבל אין קשר וזה לא עוזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by Sargon,

נראה לי שיש לי איטיות בדפדפן הכרום שלפעמים חלק מהאתרים לא עולים או לוקח להם מלא זמן לעלות. כשבדקתי את אותם האתרים על אותו המחשב עם דפדפן אחר(OPERA) לא נראה שהייתה בעיה כלשהיא והכל עלה מהר. בנוסף אתמול פעם בכמה זמן דפדפן הכרום התחיל "לשתות" לי את כל ארבעת הCORES כך שהCPU שלי היה כמעט על מאה אחוז, זה קורה לדקה שתיים ואז מפסיק. לא ברור למה. יכול להיות שזה באמת בעיה עם כרום? איך מטפלים בזה? (אני אבדוק אם יש עידכונים)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Arkadi.Krr,

אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nofar I,

היי, כבר תקופה שיש לי תקלה במחשב הנייד שהדפדפן מפסיק לעבוד. האינטרנט כן עובד (למשל תוכנה כמו ספוטיפיי שמבוססת אינטרנט עובדת כרגיל) אבל הדפדפן לא. מופיעה ההודעה this site cant be reached מדובר בדפדפן כרום אבל גם דפדפנים אחרים לא עובדים. לרוב זה חוזר לעבוד אחרי כמה ריסטרטים למחשב. כרגע לא חוזר... ניסיתי להתקין מחדש את כרום ולא עזר. נראה לי שהבעיה קשורה לווינדוס ולא לדפדפן עצמו. אשמח לעזרה:)

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  5. Started by tal7420,

שלום לכולם. אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. לא בכרום ולא בפיירפוקס. משיחה עם ספקית האנטרנט אין לי שום בעיה בחיבור האינטרנט...כמו כן ניתן לראות בקבצים שצירפתי שחיבור האינטרנט אמור לפעול כשורה. ובכל זאת הדפדפנים פשוט לא נותנים לי לגלוש. בחיים לא נתקלתי בבעיה כזאת ויותר מאשמח לעזרה. תודה!

6. Started by Shlomi Liber,

שלום יש לי גוגל כרום בגרסה האחרונה ובחודשים האחרונים מופיע לי ההודעה בהגדרות שהדפדפן מנועל ע"י הארגון שלך- HOTMAIL.COM.. מצורפת תמונה. זה תוקע לי כל הזמן את הדפדפן בהפעלה הראשונית שלו אחרי הפעלת המחשב. מישהו יודע מה זה בדיוק? ואיך מעיפים את זה? תודה

7. שלום, אחרי אתחול הדפדפן עולה לכתובת www.homedir.bat. 1. בדקתי בmsconfig, startup, registry - לא מצאתי שום דבר... 2. לא קשור לדפדפן, הדף עולה עם כל מי שמוגדר כברירת מחדל... 3. לא נראה שהתקנתי משהו מיוחד בימים האחרונים, רק עדכון של java שגם אותו כבר הסרתי ולא עזר. 4. היתה לי את הבעיה גם לפני חודש, אחרי שהתייאשתי ולא מצאתי כלום בגוגל, יצרתי יוזר חדש במערכת והבעיה נפתרה זמנית. Win7 64 bit. יש לכם רעיון מה מעלה אותו?

8. היי, יש לי בעיה מוזרה, ואשמח לעזרה בפתרון / אבחון. מדובר במחשב ישן מאוד (בן 10 או 11), שמריץ windows 7. מדי פעם, הדפדפן נתקע ולא ניתן לגלוש יותר. נראה ששאר הדברים במחשב עובדים, אבל הדפדפן הוא הדבר העיקרי שהמחשב הזה מריץ. לפעמים הדפדפן יכול לעבוד רצוף במשך ימים והכל בסדר, ואז פתאום להתקע. שמתי לב שהפעלת סרטונים ביוטיוב היא טריגר לתקיעה, וגם סגירה ופתיחה של הדפדפן מספר פעמים. הדפדפן שאני משתמש בו הוא כרום. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, וזה לא פתר את הבעיה. כאשר התקלה קורת, יש תהליך של כרום שאני לא מצליח להרוג דרך ה- task manager. כשאני מנסה להפעיל את הדפדפן שוב הוא עדיין תקוע (אני לא זוכר בדיוק אם יש הודעה או משהו כי זה לא קרה כבר כמה שבועות…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by adi.c,

שלום מישהו אולי נתקל בבעיה כשאר באמצע העבודה במחשב נפתח הדפדפן באופן אוטומטי כל פעם באמצע העבודה הוא קופץ לבד תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. מחשב נייח מחובר בכבל לנתב D-LINK ווינדוס 7. יחד איתו לאותו נתב עוד 2 מחשבים בכבל. רק במחשב אחד יש ניתוק של הדפדפנים (אקספלורר, מוזילה וכרום) לאחר כ- 8 שעות עבודה. התקשורת קיימת בשני המחשבים האחרים והם עובדים כרגיל. במחשב הנדון בזמן שהדפדפנים לא עובדים-התוכנה שמחוברת ישירות לשרתי הבנק עובדת וגם סקייפ עובד. אין התחממות יתר. שתי תוכנות אנטי וירוס ביצעו סריקה ב SAFE MODE. כבלים הוצלבו בין המחשבים. מצורפים קבצים של IPCONFIG בעת האירוע.+ PING לגוגל. אודה לעונים יוסי

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום, יש לי WINDOWS 7 וזה כ 3 -4 ימים שדפי הדפדוף במסך המחשב מרוחים ומטושטשים. רק אתמול הסתדר מעצמו, והיום שוב... היום עשיתי SCAN מלא באנטיוירוס, כיביתי והדלקתי את המחשב ולא עזר. מישהו יודע מה הסיבה לטשטוש הזה? תודה

13. Started by eb,

יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם מעבד אינטל פנטיום 2.4GHZ לאחרונה היו לי בעיות עם כניסות ה USB ולכן הוצאתי את ה JUMPER של USBPWR בזמן שהמחשב פועל. (הJUMPER קובע האם הUSB מתעורר בפתיחת מחשב) ברגע שהוצאתי את ה JUMPER כל כניסות ה USB הפסיקו לעבוד, בנוסף לוח האם אינו מזהה את ה CD-ROM לא ב BIOS ולא ב WIN . ניסיתי להחזיר את כל משתני ה BIOS לערכים דיפולטים וגם הוצאתי את הבטרייה מהלוח אם בכדי לאפס, שום דבר לא עזר. המקלדת וHD עובדים כרגיל. האם דפקתי את לוח האם???

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. המחשב מורץ בהתחלה מעלה הכל נתקע לדקה לחצתי נמשל על האיקון התחברות רק אחרי דקה הכל מסתדר והוא עובד רגיל למה ?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אוקיי חברים , אז ככה אני אנסה בקצרה לתאר את הבעיה שלי בפשטות ככל האפשר * בכל פעם שאני מתחיל לשחק(ראה-1) במשחק כלשהו(ראה-2) המחשב נתקע(ראה-3) ומצריך ריסטרט (ידני יש לציין)... 1. הכוונה היא כאשר אני מסיים את הסרטון של המשחק ללא בעיה , עובר את כל התפריטים ואני מדגיש ללא שום שינוי בהגדרות הוידאו 2. בחודשיים האחרונים זה תקע לי את : קולין מקיי 2004 ו 2005 , באטלפילד 2 ,אריה 51 , מטאל גיר סוליד , פאלקון (סימולטור טיסה) * אני מאמין שיהיה מיותר לנסות עוד דוגמאות. 3. התמונה קופאת כאשר הנורות במקלדת מגיבות(קאפס לוק וכדומה) , ולאחר מספר שניות אני מקבל ארטפקטים על כל המסך עד לקפיאה טוטאלית של המחשב אני יכול לומר שלאחר הריסטרט מגיע לי הודעת שגיאה שמקורה הוא בקובץ atidvag.dll דברי…

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by elad2004,

לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום לכולם, כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה. אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה: היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה): intel i5 2500 intel cold lake dh67cl 2 Gb ram WD 500 GB רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות seasonic 620W sapphire 7950 3Gb dual-x עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'. ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד לי ישר שאני מחבר DOK למחשב אם יש משהו שיכול להתפשט מהמחשב לDOK וכן חסימה של כל דבר מהמחשב לDOK כל עוד לא אישרתי לו יש לציין שמדובר על DOK עם EASY2BOOT עליו תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dodo,

בזמן משחק UNREAL פתאום המסך מחשיך וכתוב OUT OF RANGE מהי הבעיה? תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by J.Dog-Christ,

אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…

22. התחדשתי במערכת I5 ואני צריך קצת עזרה עם ההגדרות בביוס. המערכת הקודמת אשר התעסקתי לה בביוס וביצעתי בה O.C. הייתה P4 2.8C על לוח ABIT וכאן העניינים קצת שונים. זה המפרט: אין כל מטרה לבצע O.C. הדבר היחיד שאני רוצה רוצה זה לוודא שהכל מוגדר בסדר מבחינת מעבד (תדרים ומתחים) ומבחינת הזכרונות (מתחים, תזמונים ותדר שאמור להיות 1600). אשמח אם תעזרו לי בשלב זה לדעת את המתח בו אמור להיות המעבד (כרגע סביב ה1.15-1.3) ואני מאמין שאת התדרים אני יכול להשאיר על AUTO וזה יהיה בסדר. בנוגע לזכרונות, על איזה מתחים הזכרונות האלה אמורים לעבוד? 1.65? הלוח נותן להם בAUTO 1.58 וכשאני עובר שם לאופציה של X.M.P (אגב, אשמח להסבר לגביה), מופיעים התזמונים 7-8-7-24 והמהירות 1600MHz אך המתח עומד על 1.6…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by waizman,

אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by teltel,

יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.