עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by omnius,

שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by gromeck,

חבר'ה יש לי 2 שאלות. 1. האם ניתן לעשות לדיסקים מסוג SATA איחוי (Defrag)? 2. איזו צורה שימוש עדיפה ומהירה יותר: לקחת 2 דיסקים זהים למערך של Raid 0 או לקחת דיסק אחד גדול. כאשר מדובר על 16Buffer בשני המצבים.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. קניתי מחשב ואכן דיסק התקנה של windows נטען בבוט. אבל כאשר ניסיתי להכניס דיסקים עם בוט אחרים זה כותב לי הודעה ארוכה שקשורה ל8GB ול-DVD משהו. לא יצא לי לצלם את המסך. אולי תוכלו לעזור לי וזה יחסוך את הצורך לפנות לחנות. תודה,

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by hazkel,

שלום ידידים. יש לי מחשב ובו בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. מערכת ההפעלה מותקנת על כונן SATA שמחובר לבקר SATA PCI. שני דיסקים SATA אחרים מחוברים ישירות לבקר שעל הלוח. מערכת ההפעלה עולה כשורה והכל בסדר, אבל כשאני מנסה לגשת לקובץ שנמצא על אחד מכונני ה-SATA האחרים (שמחוברים ללוח), אני נתקל בשיהוי מעצבן של כשניה. יש למישהו מושג למה ומדוע זה ככה ואיך אפשר לפתור את זה? אנא בטובכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: מעבד i7 5930k 3.5ghz 15mb l3 cache לו אם gigabyte ga-x99-sli lga2011-3,intel x99 ddr4,4xpci-e זיכרון corsair vengeance lpx 2x8gb ddr4 3200mhz cl16 דיסק קשיח wdc caviar green 2tb 64mb sata III wd20ezrx כונן ssd kingston ssdnow v300 2.5 inch 480gb ssd sata III sv300s37a/480g ספק כוח seasonic 750w מסך samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue כרטיס מסך מהמחשב הישן שהעברתי geforce gtx 650 boost ti 2GM RAM אז ככה הבאתי מהמחשב הישן הקודם שלי 3 דיסקים קשיחים שהם בני 3-4 שנים והם תקינים לחלוטין ע"פ בדיקת .hardisk se…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by SpEcToR,

המפרט שלי זה מה שבצד אני מדליק את המחשב והוא לא עולה לוינדוס. הוא כותב : Reboot ans Select proper Boot device... ניכנסתי לביוס ומסתבר שהדיסקים הקשיחים שלי לא מזוהים בכלל. יש לי 2 אז אני מניח שהבעיה היא לא בדיסקים הקשיחים. מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by yonib5,

זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by Shira Enzal,

שלום יש לי WINDOS 10 ובזמן האחרון אני מנסה לראות סרטי DVD בתוכנה הנקראת VLC MEDIA PLAYER, אבל את רוב הדיסקים שקניתי הם לא עולים והכונן שבו נמצא הדיסק מהבהבת נורה ירוקה אבל אין שום פעולה שהוא קורא את הדיסק. וחלקם הוא כן קורא, איך אני יכולה לפתור את זה? האם לפרמט את המחשב וזה יעבוד או לפתוח את גוף המחשב? אשמח לתשובה מהירה, שירה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dani121212,

שלום לכולם ! ברשותי וינדוס 7 אולטימייט מקורי 32 , ברצוני לעשות דרוג מערכת , באמצע דרוג מערכת אחריי דקה מופיעה לי הודעת שגיאה ובה רשום could not measure video playback performance אשמח לעזרה . תודה לכולם .

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by cKb,

משהו מוזר קורה למחשב שלי. עד לא מזמן הייתי מקבל ציונים שמגרדים את ה 9000. וזה לא רע. אבל המחשב עובד קשה - הוא גם מחשב עבודה - תוכנות תיב"מ, תוכנות לעיבוד וידאו וכיוב'. - וגם מחשב למשחקים. בימים האחרונים קיבלתי ציונים נמוכים מאד - בסביבות 6000. שזו נפילה רצינית. אני יודע שיש בעייה עם הדרייברים של הרדיאון - ולכן, אני מעדכן בכל פעם שיוצאים דרייברים "חוקיים" של ATI. מה יכולה להיות הסיבה לנפילה הזאת בביצועים ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום ברשותי דל סטודיו 1537 שכבר פגה עליו האחריות. לאחרונה המסך החל לרצד ולהתנתק, לדעתי זאת בעיה במגעים החשמליים כיוון שזה קורה יותר כאשר המטען מחובר וכאשר לוחצים קצת על הפסטיק התחתון במסך המבעיה מסתדרת (אבל חוזרת לאחר כמה דקות). דיברתי עם "יעל פתרונות" שהם המעבדה של דל בארץ. הם הציעו שאני אביא את המחשב והם יכניסו אותו לבדיקה (שרק הבדיקה לוקחת 5 ימי עבודה) ולאחר מכן הם יתקנו אותו וזה יכול לקחת עד חודש (!!!) ואין להם שום עלות תיקון משוערת. ז"א שאני צריך להפסיד יום עבודה, להפקיד את המחשב שלי במעבדה, לשלם בערך 300 שקל על בדיקה ואז עוד מי יודע כמה כסף על תיקון שיכול לקחת גם חודש - כל זה על מחשב בן 5 שנים (שאמנם מצויין אבל עדיין..) שמעתי דברים טובים על המעבדה שלהם, אבל אני ל…

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  13. שלום רב רציתי לשאול ולהזהיר מהשירות הגרוע שקיבלתי לאחר פניה לדל כדי לממש אחריות. יש לי מחשב נייד DELL VOSTRO 5568 שקניתי עם שלוש שנים אחריות עד בית הלקוח בשביל השקט הנפשי שלי בשבוע האחרון הבית שאליו מוברג אחד הברגים של הציר נשבר בפנים והציר יוצא מהמקום ומרים את הפלסטיק שעליו יושב המקלדת. אני עובד תוך כדי הלימודים בתור טכנאי ותיקנתי מאות נייד עם שלל תקלות ועם צירים שבורים גם כן, המחשב לא נפל לא התעללו בו וכלום הציר פשוט או יותר נכון הבית של אחד הברגים של הציר נשבר כנראה עייפות חומר או משהו תופעה לא כזאת נדירה גם במקרים שתועדו באינטרנט. על מחשבים של דל. אני לתומי התקשרתי לשירות של דל אמרתי מה אני דואג יש לי אחריות ודל יתקנו בלי …

14. Started by pinkmasta,

האם זה נכון , שבמקרים מסוימים , אם הדלת של המחשב פתוחה והמחשב דולק , (ב AMD) הוא יכול להוריד את מהירות הסיבוב של המאורר ולגרום למעבד להתחמם יותר מדי ?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

זהו המפרט בקצרה: מעבד: conroe 6300e לוח אמ של אסוס שכחתי את השם שלו.. כרטיס זיכרון 1024 סטיק אחד.. 7600GT כ.מ ספק 480W של טמלטק מארז סופרנו עם חלון צדדי.. אני מדיי יום מנקה את המאווררים מבחוץ של המחשב ופעם בחודשיים אשלח אותו לניקוי פנימי.. אז ככה זאת התמונה של התוכנה speedfan: http://img84.imageshack.us/my.php?image=fanse4.png אפשר להגיד שזה הממוצע של המצב.. לרוב זה לא כך אלא יותר קר.. =] ואני חושב לקנות מאוורר בקרוב... בכל אופן.. ואין לי OC

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ikehgl,

כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי. לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי. איך מתפטרים מזה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by sapartil,

בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by Cahiml,

שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?

20. Started by ronent07,

לק"י שבוע טוב: ברשותי מדפסת הזרקת דיו HP. מה ההבדל בין הדפסה רגילה לטיוטה או איכותית? תודה רונן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by marta88,

שלום רב הנני גולש בדפדפן 11. יש כמה אתרים שהדף לא נטען. דרך דפדפן של גוגל כן נטען האתר. נראה לי שיש חסימה. אבקש פתרון . תודה

22. Started by ilanb0,

אני נתקל בבעיה מוזרה בטאבלט פי.סי שלי שעובד על חלונות 11. כשאני מבצע חיפוש בגוגל ומקבל את התוצאות, איני יכול לדפדף בתוצאות מעבר לדף השני של התוצאות.. כל לחיצה על דפים 3 ואילך בתוצאות, משאירה אותי כל הזמן על הדף השני. מה הבעיה פה ואיך פותרים אותה?

23. Started by leoleo,

היי, מזה כחודש בשימוש בדפדפן chrome הוא נתקע לאחר זמן או נהיה איטי מאוד. הסרתי והתקנתי מחדש ונראה שהבעיה ממשיכה. אני לא יודע אם זה בגלל המחשב או הדפדפן או משהו אחר. השימושים פשוטים מאוד:אינטרנט, מוזיקה ומשחקי ילדים קלים במיוחד. אשמח להתייחסותכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. חבר'ה, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב: הוא בקושי זז. וזה מחשב שבד"כ עובד בסדר. אני מסתכל במנהל המשימות אני רואה 90% שימוש בזיכרון הפיזי! לא פחות ולא יותר האבסורד פה שרק דפדפן כרום פתוח לי במחשב(חוץ מתוכנת אנטיוירוס וחומת אש ברקע) אז הלכתי לבדוק בתהליכים ואני רואה 28 תהליכים!!! רק של כרום!! ו-90% זיכרון פיזי בשימוש! לא ייאמן. אז סגרתי את כרום(היו בו איזה 15 כרטיסיות פתוחות, לא משנה אבל כל כך הרבה תהליכים?!) בקיצור עכשיו במקום 90% זיכרון פיזי, רק 50% בשימוש. זאת אומרת כרום לקח לי 40% זיכרון! פתחתי את כרום מחדש. עכשיו אני עם איזה 4 כרטיסיות פתוחות כולה ו-20 תהליכים רק של כרום! וזיכרון של 70% בשמוש כל כרטיסיה שאני פותח לוקחת …

25. דפדפן אינטרנט נורא איטי לוקח זמן עד שניפתח דף הדפדפן Google Chrome הבעיה התחילה לפני כמה ימים מה עושים דרך הגב נסתי שיחזור מערכת אבל הוינדוס נותן לי לשחזר רק לפני שבוע והבעיה התחילה לפני יש לי וינדוס 7 תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.