עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moping,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 1525 היה לו דיסק קשיח 120 G התחיל להרעיש עד שנדפק רכשתי קשיח 500 GB והוא אינו מזוהה יש למישהו כיוון שינוי הגדרה או כל דבר אחר שיסייע ? מה גם שפתחתי את האריזה ואיני יכול אפילו להחזיר אותו לחנות! המון תודה!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TheReaper,

קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שלום סיימתי להרכיב את המחשב שלי היום אבל צצה לי בעיה. הרכבתי את המחשב לאחר כניסה בביוס לא ראיתי משהו משונה והמשכתי הלאה להתקנת המערכת הפעלה שמתי את הדיסק של מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit המחשב מתחיל לקרוא מהדיסק ואז הוא מעלה את המסך פתיחה של ההתקנה ואז נתקע חיכיתי משהו קרוב ל20 דקות ועדיין הוא תקוע ויש סימן רק של העכבר אני יכול להזיז אותו אבל אין על מה ללחוץ. כי יש רק את המסך פתיחה של ההתקנה וזהו. המחשב שלי הוא מעבד i7 920 לוח אם gigabyte x58a ud3r זכרונות patriot 6gb 1333 דיסק קשיח Western Digital SATA 6Gb/sec 1TB Caviar Black (WD1002FAEX) כמובן שכל הרכיבים האלו מופיעים בביוס. יש רק דבר אחד שנגעתי בביוס והוא שינוי הזכרונות לxmp כי הלוח אם שלי תומך והזכרונות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קודם כל תודה על העזרה. זה המפרט שלי: 1. הארד דיסק WE עם 80 ג'יגה עם חיבור IDE. 2. הארד דיסק WE עם 40 ג'יגה עם חיבור IDE 3. הארד דיסק WE עם 160 ג'יגה עם חיבור SATA. מה שהיה לי בעבר: צורב DVD של LG שקניתי לפני שנה וחצי. החומרה החדשה: צורב DVD של LG שדגמו: GSA H10A הבעיה: מין הסתם שאני צריך לחבר את אחד ההארדיסקים עם חיבור ה-IDE לצורב, אבל זה לא עובד. ברגע שאני מחבר את הצורב ואת אחד ההארדיסקים המחשב לא מזהה לא את זה ולא את זה. אז לפני שאני מחזיר לחנות, יש אפשרות לפתור את זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by 7278608,

מדובר על מחשב dell inspiron n5010. התקלה: כאשר המחשב מעלה את ה windows 7 זה מגיע לשולחן עבודה והכל קופא,העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. מה שניסיתי זה: ניסיתי לפרמט ושזה מעלה לי את התפריט של ההתקנה של המערכת הפעלה שוב זה קופא ככה שאני לא יכול לעשות כלום. חשבתי שהבעיה הייתה בדיסק הקשיח מכיוון שהכל פשוט קופא, אז החלפתי דיסק קשיח חדש וזה עדיין עושה לי את הבעיה הזאת. מישהו פה מהמומחים יכול לייעץ לי מה עוד אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  7. שלום וברכה אני צריכה עזרה קבלתי מחשב נייד ישן אלה הפרטים- ibm דגם e50r המחשב עבר פירמוט, עובד טוב אבל הסאונד לא עובד וקליטה של וייפאיי לא עובדת. אשמח לקבל לעזרה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ברשותי ספק כח של OCZ 700W שנשרף עקב קפיצת חשמל למישהו יש מושג היכן אוכל לקבל שירות בארץ לגביו תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  10. אני עכשיו עשיתי סידור קטן בכבלי ה-IDE שבמארז, שזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הצורב והכונן קשיח עובדים בסדר גמור, אבל הכונן פלופי הפסיק לזהות דיסקטים אני הכנסתי לתוכו 6 דיסקטים מלאים בחומר שעובדים בטוח והוא אומר לי להכניס דיסקט (בזמן שהדיסקטים כבר בתוכו). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Check_Point,

שלום. רכשתי היום מדפסת חדשה של HP, חיברתי למחשב עם usb, התקנתי עם הדיסק המצורף, ועכשיו, כל פעם שהמדפסת דלוקה ומחוברת מופיע לי האייקון למטה של: Safely Remove Hardware, שכמובן ה"חומרה" זה המדפסת. מישהו יודע למה זה ככה ואיך נפטרים מזה? תודה

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Alon11,

שלום,אני עם מחשב נייד מערכת של ווינדוסס 7 ורציתי להחליף ל Windows Xp Sp3 הורדתי את הווינדוס צרבתי אותו במהירות הכי נמוכה עשיתי את כל הדברים שצריך הלכתי לBios שה CD יהיה ראשון הכל עכשיו אני מכניס את הדיסק מגיע למסך של ההתקנה הוא מתקין כמה דברים ואז מופיע מסך כחול שזה התמונה של המסך : http://sizmedia.com/my.php?i=m3m0fmymijue.jpg ראיתי פה בפורום שצריך לעלות את הקבצים של Minidump לפורום פה ואז יסדרו לי,אני נכנס להפעלה רושם Minidump לוחץ אנטר ולא מופיע לי כלום מופיע ככה : http://www.siz.co.il/my/zyyn12my2qyl.png יש לי ווינדוס 7 עכשיו ואני רוצה לפרמט ל xp sp 3 בבקשה תעזרו לי ואם זה יעזור אני משתמש במחשב נייד תודה רבה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. מפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ geforce 8800 gts corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd כשאני לוחץ על הכפתור הפעלה כל המאווררים עובדים, יש אורות על המארז והלוח אם אבל אין את הצפצוף, גם אין תצוגה. הכפתורים של הריסט והכיבוי לא עושים כלום אחרי ההדלקה הראשונית, ז"א שכדי לכבות את המחשב אני צריך לכבות את הספק. אין אורות במקלדת...וגם אין את הקול של וינדוס עולה. ניסיתי להדליק את המחשב בלי זכרונות. בדקתי את כל החיבורים. הכל יושב כמו שצריך. כלום...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eran66,

האם למחשבים עם מעבד Threadripper 29XXXומעגל X399 יש יתרון משמעותי על מעבדי AMD דור 3 החדשים מסגנון 3700X ומעגל X570 אני משתמש בעיקר לעריכת וידאו וחישובים מתמטיים מטלאב ומעט תכנות והאם צפויות בעיות מיוחדות בהרכבה והאם הוא אמין בתודה ערן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yonit,

הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. האם בעת ההתקנה של הוינדאוס, אין אופציה ליצור מחיצות כמו בנייד שמגיע ללא וינדאוס ומתקינים אותו לבד? מצאתי איזה סרטון ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=y7DQYOGjM98 ככה אמורים להגיד אותן? ועוד שאלה אחת - לא קיבלתי סיריאל לוינדאוס. מה קורה םא יש איזו תקלה והוא נמחק לחלוטין?

17. Started by SEangel,

שלום. מחשב של חברה קרובה שבק חיים. כשמדליקים אותו, המאווררים עובדים ונורת הלד הירוקה על לוח האם (הזה: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ) נדלקת אבל פרט לזה שום דבר אחר לא עובד (גם לא הכונן הקשיח). החשודים היו לוח, מעבד,כרטיס מסך וספק. את כרטיס המסך והספק שללתי (על סמך שימוש בכרטיס ובספק שלי שהניבו את אותה התוצאה). איך אני מבחין בין החשודים שנותרו (לדעתי זה הלוח, אבל אני לא בטוח). ואם זה רק אחד מהם, כדאי להחליף? או להחליף את שניהם וזהו? (אני לא יודע מאיזה דגם המעבד, אבל אני יודע שהוא היה מאוד תקציבי) תודה.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by zipdrive,

שלום לכולם, הסיפור של הבעיה שלי והנסיונות לפתור אותה הוא קצת ארוך, אז האזרו בסבלנות: לפני כחודשיים הוספתי 2GB זכרון למחשב שלי, לסה"כ 4GB. הזכרון המקורי היה OCZ והחדש של Transcend. בהתחלה היו ל כמה בעיות עם מסכים כחולים, אבל לאחר כמה ימים ושינוי הגדרות מהירות הזכרון ל 5-5-5-18 (הזכרון החדש והאיטי יותר) הכל עבד בסדר - כולל הרצה של Memtest Plus 4.1. לפני כשבועיים התקנתי חלונות 7 במקום ויסטה ושדרגתי את כרטיס המסך ל- GTX470. לפני כשבוע החלפתי את המעבד מ core 2 duo E6750 ל- core 2 quad QX9770. החלפת המעבד לוותה בהמהרת ה- FSB מ- 333 ל- 400 מה"צ. מאז החלפת המעבד (שבוע) היו לי כבר חמש פעמים מסכים כחולים, כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת. התקנתי על המחשב sandra 2010 ואת BurnIn Test. בשתי…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. אורח משה
    Started by אורח משה,

שלום. אנחנו נתקלים בימים האחרונים בבעיית התחברות של מכשירי אנדרואיד אל הרש הביתית - המכשיר מזהה את הראוטר אך לא מצליח לקבל ממנו כתובת IP. מבנה הרשת: קיר -> מודם הוט -> סוויטש, וממנו פיצולים אל: 1. מחשב PC 2. ראוטר אלחוטי TPLINK - מודל TL-WR841HP במקביל יש באותו הרשת קופסת MI_BOX. כאשר מנסים להתחבר מהמכשירים הניידים לראוטר, הם מצליחים לזהות את הראוטר אך לא מצליחים לקבל כתובות IP ולהתחבר אליו. באופן מוזר, באותו הזמן, קופסת ה MIBOX מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ולבצע גלישה ברשת. עוד אציין כי כבל הרשת נכנס לראוטר בכניסה צהובה (ולא הכחולה הרשמית) מאחר ובעבר שמנו לב שאם אנחנו מחברים את הראוטר בין המחשב…

20. שלום ניהיה לי בעיה מוזרה במחשב שנניח אחרי שלוש שעות בלי שימוש או משהו כזה הקול לא עובד. הפיתרון הוא להוציא מאחור את החיבור של הקול ולהחזיר ואז קופצת הודעה ב-Realtek שהתבצע חיבור אני לוחץ אישור ויש קול זה לא מהווינדוס כי בדיוק ביצעתי פירמוט עם דרייברים עדכניים עכשיו הבעיה השניה זה שיש לי 4GB RAM ומראה לי שרק 3.25 ניתנים לשימוש במערכת הפעלה מבוססת 64X תמונה: עזרה??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Shocko,

אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by wow,

פתאום נעלם לי ההארד דיסק,לא ההארד דיסק של המערכת הפעלה אלא אחר של 160 ג'יגה,ניסיתי הכל ובסוף עשיתי לו הכל מחדש עם הווינדוס ועכשיו רואים אותו ושאני בא לפרמט (כפתור ימני ופורמט) הוא כאילו מפרמט אבל בעצם לא זז. יכול להיות שהוא הלך?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by Mr.wiz,

אני מקבל 5-10 fps בגלל שה-transfer mechanism הןא disabled ולא על dma איך אני משנה את זה ל-dma בתוכנה powerstrip?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איך אני יודע שאני מרוקן מחשמל סטטי לאחר ששמתי wrist strap לפני שאני נוגע ברכיבים?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.