תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שהמחשב שלי כבר תקופת לא קצרה "עובד" די קשה. המאוור כמעט לא נח למרות שאני לא מפעיל משהו כבד, אלא סתם גולש באינטרנט אפילו... הורדתי מספר תוכנות כדי לבדוק את הטמפרטורה של המחשב, וגילתי שהמחשב בחלק מן המקרים עובד ב 80 מעלות למרות שזה אפילו בזמן גלישה באינטרנט. מספר דברים שעשיתי לפני שבאתי לכאן, הורדתי את הביצועים למחשב ל"סטנדנט" סגרתי כל מני תוכנות שעלולות לקחת משאבים מהמחשב.. בדקתי ב מנהל משימות לראות אם משהו חשוד מתרחש שם.. עברתי על הכל.. הכל נראה תקין. אפילו שמתי כרגע מאוור ליד המחשב כדי שיקרר אותו קצת חיצונית. עכשיו שימו לב לנתונים בתמונה הבאה כמעט הכל נמצא שם על מעל 70 מעלות (וזה אחרי כל מה שרשמתי - הטמפרטורה עדיין מאוד גבוהה... לא נראה כ"כ הגיוני) יש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג LENOVO G550. [TABLE] [TR] [TD]יצרן[/TD] [TD=width: 80%, align: right]LENOVO[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]גודל מסך[/TD] [TD=width: 80%, align: right]15.6"[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]רזולוציה[/TD] [TD=width: 80%, align: right]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]סוג זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 80%, align: right]4GB[/TD] [/TR] [/TABLE] האם כדאי לי להתקין WINDOWS 8 64BIT, IDE או AHCI ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול בערב הכל עבד אחלה, היום בבוקר הדלקתי ופתאום הוא התחיל להשמיע צפצופים בלי סוף כל הזמן נדלק ונכבה לבד... מיותר לציין ששום דבר לא עולה ולא רואים כלום על המסך. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך, ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזיכרון. יש רעיונות או איזשהו מקום שבו אני יכול לראות מה הצפצופים האלה אומרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לקנות בטריה שהיא רק תואמת או שזה לא שווה כלום? מדובר במחשב נייד שהוא משני, ז"א, השימוש בו לא קבוע בכלל, אבל הבטריה שלו גמורה לגמרי וא"א להפעיל בלי שקע. ראיתי בזאפ, מוכרים תואם ב280 שקלים. בAMAZON, ויש לי מישהו עכשיו באמריקה, מוכרים ב30$. שווה או לא כדאי להשקיע? מדובר בבטריה הזו: http://www.amazon.com/gp/product/B00DH604HI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1P7ZD34BXVY66 תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי גרסה חדשה של WIN 8 PRO 64 BIT, לאחר ההתקנה, התקנתי סקייפ ותוכנות נוספות שלשיחות באינטרנט ולאחר שימוש בהן כל חברי אמרו לי שהסאונד שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד(מהמיקרופון) ואני חייב ממש להדביק את המיקרופון לפה שלי על מנת שישמעו אותי. המיקרופון הזה נבדק על מחשבים אחרים ובהם הוא עובד היטב, לפני התקנת הוינדוס 8 היה על המחשב הזה XP וכאשר השתמשתי בXP הסאונד שיצא מהמיקרופון היה טוב. השאלה שלי היא מה לדעתכם הגורם לתקלה זו וכיצד אני יכול לפתור אותה. תודה מראש, עופר.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב שלי זה מעבד I5 B2400 RAM 6GB כרטיס מסך HD 7870XT ספק כח 600W גירסת דרייברים : AMD 13.6 בעיקר קורה לי אם משחקים שהורדתי (שלא קניתי) נגיד בBF3 הכל רץ חלק... אבל אני לא רואה בתגובות של מי שהוריד את אותו משחק שנתקל בבעיות כזו... וזה כבר בכמה וכמה משחקי... אז אני נוטה להאמין שהבעיה אצלי... מה שקורא זה שאני משחק במשחק 10 דקות לפעמים גם פחות ואז המשחק קופא לכמה רגעים ואז או שהוא ממשיך לעבוד או שהוא קורס לשולחן עבודה במצב שאני חייב להפעיל את מנהל המשימות ולעשות סיים משימה... אחרי שאני עושה לו סיים משימה והוא יוצא מהמשחק אז עולה לי השגיאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב" מה עושים?? ובכלל יש לי עוד בעיה של התחממות יתר של הכרטיס מסך... אם אני לא מפעיל את MSI אפטרברנר אז הכ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרתי קבוצה מסוימת ב"אנשי קשר" ושלחתי לכולם מייל אחיד. קיבלתי בחזרה את ההודעה הזאת: Hi. This is the qmail-send program at mail14g.g14.rapidsite.net. I´m afraid I wasn´t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I´ve given up. Sorry it didn´t work out. האם זה אומר שכולם לא קיבלו את הודעתי, או שרק חלק? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
הבאתי מחשב חדש עם מסך של DELL 23 אינץ' ושמתי בו את הרזולוציה המקסימלית 1920X1080 וכששמתי ברקע שולחן עבודה תמונה שהייתה במחשב הישן התמונה הופיעה בחצי מסך למה זה ככה ואיך ניתן לשנות? תמונה אמורה להתאים את עצמה לכל מסך.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מחשב חדש,התקנתי עליו וינדוס 7. התקנתי בנוסף וורד 2010, הבעיה עכשיו שהמדפסת לא מדפיסה. למשל אני רושם סתם כמה משפטים בוורד ואז עושה קובץ הדפסה וזה נותן לי לשמור את המסמך כקובץ PRN ולא נותן לי להדפיס כרגיל! התקנתי דרייברים והמדפסת רשומה כמדפסת ראשית במחשב המדפסת היא סמסונג-ml 1660 לייזר אני מאוד אודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! היום החלפתי כרטיס מסך לכרטיס sapphire 7750 1gb gddr5 מאז קורות לי 2 תקלות : 1. המחשב קופא לאחר כמה דקות של שימוש , המסך מאבד אות ונראה שהמחשב גם נתקע (אין לי אינדיקציה מלבד זה שהאורות במקלדת נכבים) 2. לוקח למסך להידלק ולקבל אות 20 שניות לאחר הפעלת המחשב. אשמח לעזרה! Intel Core 2 Duo E4500 ASUS P5GC-MX/1333 3GB DDR2-SDRAM - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש (4570+h87d3h) שמותקן עליו win8. מהרגע הראשון, ניתן היה להבחין באיטיות רצינית וחוסר יציבות בגלישה דרך הדפדפן. חשוב לציין שבתוכנות שיתוף, ותוכנות ענן למינהן הגלישה יציבה ומהירה. בדקתי מספר דפדפנים (chrome\ie\firefox) איך לא היה הבדל ביניהם. בדקתי בsafe mode, אך שוב לא היה שינוי במצב. חיברתי מחשב אחר אל הראוטר, והוא עובד תקין. כמובן שדרייבר כרטיס הרשת הוא העדכני ביותר. לדוג' עד שהצלחתי להיכנס לעמוד הזה על מנת לכתוב על הבעיה שלי, לקח לי משהו כמו עשר דקות, ועשרות ריפרשים שהייתי צריך לבצע עד שהאתר נטען סופית. יש לי תחושה שאולי יש איזה הגדרת bios מציקה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם, תודה, ייטב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 1525 היה לו דיסק קשיח 120 G התחיל להרעיש עד שנדפק רכשתי קשיח 500 GB והוא אינו מזוהה יש למישהו כיוון שינוי הגדרה או כל דבר אחר שיסייע ? מה גם שפתחתי את האריזה ואיני יכול אפילו להחזיר אותו לחנות! המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקיי.. זה יהיה קצת ארוך: לפני כמה שנים רכשתי מחשב מ - RSM. אחרי כשנה החלפתי לו ספק כי הספק היה אוברקיל לחלוטין 750TX במבצע למי שזוכר בזמנו (עבר לטובת מחשב אחר) והרכבתי עליו ספק 650TX V2. במרץ השנה מכרתי את כרטיס המסך המקורי 6870 ושדרגתי ל - 7950 OC windforce. כעבור זמן קצר המחשב החל לסבול מאי יכולת להתעורר ממצב שינה - המחשב היה עם נוריות דולקות, אך המסך לא היה מקבל אינפוט. בשלב זה לא יכלתי להתעסק עם לטפל בבעיה ופשוט ביטלתי לחלוטין את מצב השינה וחסכון אנרגיה כלשהם. כעבור כמה חודשים פניתי ל - TMS שם רכשתי את כרטיס המסך לבדיקה. הם בדקו אותו וישר אמרו שהוא תקול ואף יש לו מאוורר אחד שאיננו פועל כלל. הם החליפו לי מיידית את הכרטיס בכרטיס זהה אחר. חזרתי הביתה וכעבור זמן קצר גי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי 2 מחשבים ברשת ומחשב אחד מסוגל להריץ משחקים ומחשב אחד ש.. לא כ"כ בלשון המעטה... האם יש אפשרות כלשהי שהמשחק עצמו ירוץ על המחשב החזק, אבל ישוחק על המחשב השני, דרך הרשת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, היה לי לוח ga-z68x-ud3-b3 והיה בו תקלה בכרטיס הרשת לאחר מכן קיבלתי לוח ga-z68x-ud4-b3 ( כתוב שהגיע ממחסן תיקונים) לאחר צריבת ביוס uefi הייתי חייב מכוון ויש לי gtx780 ובלי ביוס uefi הוא לא עובד. הביוס התעדכן בהצלחה על פי הודעה שהוא נתן לי . כביתי את המחשב מהספק כמו שהוא ביקש אבל לאחר מכן אני לא עולה עם המחשב הוא מצפצף לי צפצוף ארוך אחד ועוד 3 קצרים. הבנתי שזה כרטיס מסך -AGP , שמתי כרטיס הכי פשוט שיש לי בבית , HD3450 . גם לא עובד ניסיתי לנקות בעדינות עם מברשת שינים נקייה את ה pciex16 לא עוזר. נסיתי לאפס את הcmos לא עוזר נתתי ללוח להתרוקן מחשמל במשך לילה שלם , גם לא עוזר, ניסיתי להוציא ראם , להחזיר , ונקות אותו , ניתקתי את כל התקני ה usb , כל ה hdd ניסיתי להפעיל ללא…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מחשב נייד של HP, לא כזה ישן (Intel I3). יש עליו ווינדוס 7 HOME. הקטע הוא שאני מדליק אותו, הוא מנסה לעשות BOOT רגיל, עולה הלוגו של הווינדוס, האנימציה של הלוגו זזה כרגיל.. ואז כשהלוגו נעלם ואני מצפה שהווינדוס יעלה אני נשאר עם מסך שחור ועכבר שזז רגיל על המסך הזה. נסיתי בערך כל דבר בתפריט של הF8. הLAST KNOWN GOOD CONFIG.. הSAFE MODE.. כל דבר בערך נסיתי. בכל מצב אני מגיע למסך שחור עם הסמן של העכבר. נסיתי להפעיל את הrecovery של הווינדוס עם ובלי הדיסק של הווינדוס. התיקון האוטומטי לא מוצא דבר. אין לי נקודות שחזור מסתבר.. נסיתי לתקן את הקבצי boot ע"י : bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot bootrec.exe /RebuildBcd דרך הCMD. גם לא עזר. נסיתי לעשות chkdsk /r /f…
-
- 5 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי את המחשב שלי לאחר שראיתי סרט אתמול בלילה מה שהיה לי מוזר זה שלא כיביתי אותו אתמול אלא השארתי אותו דולק. כאשר הדלקתי אותו הוא עבר את הטעינה של הווינדווס והראה לי מסך כחול עם error 00000x7f ולאחר מכן עם error 00000x50 מישהו יודע מה זה ויכול לעזור לי? ניסיתי לעשות תיקון אתחול שהווינדווס הציע לי ( שחזור המערכת ) וזה עדיין אותו הדבר .. מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב נייד ACER ASPIRE 5742Z הכל עבד מצוין עד שפתאום הופיע לי ה"NO INTERNET ACCESS". כרגע המחשב לא מתחבר לאינטרנט לא דרך כבל רשת לתשתית (הוט) ולא ל-WIFI שלי (TPLINK TL WR841N). בשני המקרים הוא רושם לי NO INTERNET ACCESS הוא כן מתחבר ל-WIFI של שכנים וגולש רגיל. ניסיתי לחבר את כבל הרשת למחשב נייד אחר, והוא כן עובד, וכך בעצם הוט אומר שהם לא הבעיה אלא המחשב הראשון, למרות שגם במחשב השני ה-WIFI שלי לא עובד. אבקש את עזרתכם!!! האם יש לי בעיה בכרטיס רשת? (בבדיקה זה נראה תקין, ללא סימן קריאה צהוב) תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום רב, tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מ z68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת. לאחר מכן ל z77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנו ועכשיו הביאו לי לוח z77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח. בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל. בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני נמצא על ווינדוס 7 גרסת בית אינטרנט של 15 מגה ו1 בבזק ואקספון ראוטר של D-Link בתקן N שמסופק מבזק פתאום שמתי לב שהאינטרנט זוחל לי. הרצתי בדיקת מהירות והוא נמצא על 1.5 מגה בהורדה ו0.05 בהעלאה !! עשיתי בדיקה עם אנטי וירוס avas ואנטי ספיוור (שתי תוכנות שלא זוכר את שמם כרגע) ולא נמצא כלום. יש רעיון למשהו ? תודה וגם לא יודע אם זה קשור, אבל הדיסק הקשיח לא מפסיק לכתוב/לקרוא. כל הזמן שומע אותו
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן כולם המפרט: 8GB 2TB 1TB 460GTX X3 445 WIN7 נראה לי שאלה כל החיוניים. בקיצור, המחשב לעיתי קרובות עושה קטעים מעצבנים ממש. פתאום נהיה איטי, נתקע, תוכנות נסגרות, נתקעות, קופאות. הפיירפוקס בכלל.. מקרטע על ימין ועל שמאל. התוספים של אדובי קורסים כל הזמן (מעודכנים) סרטוני יוטיוב מקרטעים על FHD הדפדפן נתקע בגלילה וההרגשה הכללית היא פשוט איטיות. תקנו אותי אם אני טועה, אבל המפרט לא גרוע. פעם הוא היה אחלה מחשב... לפני כמה חודשים הלך לי הארדיסק וקניתי חדש של 2TB של סיגייט, התקנתי ווינדוס 7 הכל סבבה, אבל מייד לאחר ההתקנה המחשב קפא ונתקע ועשה ריסטים. בסוף עליתי על זה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו מותקנת גירסה ישנה (314.22) ואין את הבעיות ההן. ניסיתי מה שאני יודע…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-