עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי HD SATA איך אני מבטל את הSATA בביוס וגורם לזה שהמחשב יתנהג אליו IDE ? אני רוצה לעשות את זה בכיוון שאני כל פעם רוצה לפרמט הוא מבקשממני להכניס את הדיסקט הקטן ולהתקין את הSATA כדי שהמחשב יזהה אותו..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by waizman,

אני מקבל בזמן האחרון שגיאות שמסתיימות לי ב Blue Screen וב Memory Dump. יכול להיות שהספק אחראי לבאגים האלה? איך אני יודע אם הוא חלש מידי בשביל המחשב שלי? מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by M07,

אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח ויש לי מחשב ישן יחסית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם דיסק קשיח: Western Digital Red WD40EFRX 4TB יכול להתאים ללוח אם asus p6t? במאפיינים רשום שדיסק קשיח מתאים ללוחות אם H61 ומעלה בלבד. לא הצלחתי להביון אם לוח אם שלי עונה לצרכים. wd: https://ksp.co.il/?uin=20584&select=.1033..145..517..1438. asus p6t https://www.asus.com/us/Motherboards/P6T/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול רואים אבל הכול בכחול 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אנא עזרתכם: יש לי WD 800jb כמובן הדגם התותחי עם 8 מגה קאש. לפני כמה זמן (כחודש) הוא התחיל לעבוד לאאאאאטט בצורה היסטרית. הרצתי HD Tach עליו וגיליתי שמ 50 מגה בשניה הוא ירד ל 14 (!!) מגה בשניה. רצתי לבדוק אם הוא על PIO מוד וגיליתי משהו חדש: MULTI WORD 2 מה זה ?!?!? איך נפתרים מזה וחוזרים לאולטרה DMA בחזרה. אנא עזרתכם הדחופה בתודה HF

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by or123,

שלום , האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח.. אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כל פעם שאני מעלה את המחשב בזמן האחרון קופצת לי הערה, Kdbsync.exe הפסיק לפעול. מה זה אומר, זה משפיע על משהו והאם זה בר תיקון ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PhoenixBoy,

יש לי מחשב נייד של Compaq והבעיה זה ברוב החכמה שלי שברתי את המסך :'( עכשיו ההצעה הכי זולה שהציעו לי בשביל מסך היא 2000 ש"ח!!!! ושאני אומר שהמסך שבור אני ממש מתכוון לזה. זה כמו זכוכית שבורה ככה הוא נראה. החלקים הפנימיים לא פגועים רק המסך עצמו. איך אני יכול לסדר איכשהו? מישהו יכול לסדר לי במחיר זול יותר? בערב אני אוסיף תמונות...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iSolt,

קניתי SSD חדש אז הוא לא הבעיה גם בהסרת כרטיס מסך הבעיה מופיעה הבעיה היא ריסטרטים באמצע עבודה ללא מאמץ, ללא התחממות, סתם בגלישה באינטרנט או בצפייה בסרט ווינדוס 10, אין שום קשר לעדכונים כי אם המחשב עשה ריסטרט מעדכון אז כל התיקיות נפתחות בחזרה, כשהמחשב קורס הוא פשוט מפסיק להגיב למקלדת/עכבר יש עוד משהו לעשות לפני שאני קונה שילוש [מעבד ראם ולוח אם] חדש?

13. שלום לכולם! לאחרונה נוצרה לי בעיה, שכאשר אני מציג סרטון ברחבי הרשת אני רואה מסך ירוק, אבל עם ההפעלה מחדש זה בסדר. השאלה איך אפשר להתגבר על זה מלכתחילה שלא יהיה? תודה.

14. Started by pure perfection,

צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maxth,

שלום, ברשותי מחשב(ישן) אשר אינו נדלק לאחר שניסיתי לחבר(כבל sata/כבל חשמל מהספק) דיסק קשיח . לפני התקנת hard disk כביתי את המחשב הוצאתי את הכבל החשמל מהשקע , משכתי את כבל הsata וכבל מהספק וחיברתי אותם ל hard disk לאחר התקנה המחשב לא נדלק אין אורות/ציפצופים/boot גם לא ניתן להטעין דבר(אוזניות/סמארטפון) דרך usb אחורי אני חושד שהספק נפגם אך אינני יודע בוודאות אין ברשותי ספק חלופי לבדיקה. ניסיתי להוציא ולהכניס את חיבורי הספק גם לא עזר. הספק הוא seasonic x series 750w gold מה ניתן לעשות, אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, המחשב שלי (WIN7)הפסיק לזהות את הסורק , המדפסת והפקס ולידם מופיע משולש צהוב, יתכן שבטעות מחקתי קובץ חיוני ? מה עושים ? בתודה אברהם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Adar Tzivion,

יש לי לוח אם של גיגהבייט, הדגם שלו זה B350 gaming3 הוא כרגע על ה-F31, ואני מעוניין לעדכן אותו ל-F40, אבל לפני שאני מעדכן אותו הבנתי שצריך לעדכן כלי בשם EC FW. אני התקנתי אותו, אחרי שהתקנתי אותו, זה העביר אותו לצ'יפ השני של הביוס, ואז החזרתי את המערכת חזרה לביוס שמעודכן ל-F31. מה שאני רוצה לדעת, זה איך אני יודע שהכלי של ה-EC FW באמת עודכן? אני לא רוצה לעדכן את הביוס ל-F40 ולהרוס את הצ'יפ או משו כזה במידה והכלי של ה-EC FW לא הותקן באמת? אם אני עושה עוד פעם התקנה לכלי הזה על אותו ביוס אמורה להיות בעיה כלשהי? יש לי וונדוס 10 64ביט מעבד 1600X GTX970

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gshani,

שלום לכולם, היום בבוקר המחשב הבייתי התחיל להתחרפן - כל פעם שהמערכת עלתה, היה מסך לבן ארוך, ואז שהדסקטופ הופיע היה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו. אחרי שעשיתי scan disk ללא תוצאות, הכנסתי דיסק הצלה של ווינדוס 7 ובבדיקת זיכרון התגלה כי הRAM דפוק. זהיתי והוצאתי את הסטיק הדפוק, אבל מאז יש לי פסים כחולים ואדומים על המסך שמופעים רק לאחר ששולחן העבודה עולה. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך. ברגע שהוא מוסר הקווים נעלמים אבל שהמערכת מתקינה אותו מחדש הם חוזרים. ניסתי להתקין את הגרסה האחרונה של הדרייבר ולעשות שיחזור מערכת מIMAGE מלפני חודש, כלום לא עזר. האם זה אומר שכרטיס מסך הלך בוודאות ? זה לא מוזר שהכל הולך במקביל ? האם התקנה מחדש של ווינדוס/התקנה של ווינדוס …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכותרת מסבירה הכל. היה לי מקרה כזה גם במחשב הקודם, אפילו קצת יותר קיצוני כי המחשב כלל לא נדלק, וממה שהבנתי במקרה הקודם הלוח אם מת. האם זה אותו דבר? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. בחלק מהמשחקים, כמו : LEFT4DEAD וTEAM FORTRESS 2 וGTA IV אין שום בעיות לעומת זאת במחשקים כמו CRYSIS ו BORDERLANDS יש בעיה מוזרה של ארקיפטים של ריבועים ירוקים בחלק מהטקסטורות (טקסטורות ספציפיות) הכרטיס הוא RADEON 5850HD של CLUB3D עם 1GB VRAM, וספק של 550W של CHIEFTEC. ממה[יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק? איך לתקן את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …

23. ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שיש לה. מצאתי דרייבר אבל יש גירסאות משונות: 1.2C/1.2G/2.2E אז בקיצור, לא ידעתי איזה גירסה בדיוק להוריד, אז עדיף שאני אשאיר את זה למבינים אז בבקשה תביאו לי דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שהשם שלו מצויין בתמונה שצירפתי, תודה. עריכה: אופס, תתעלמו מהתמונה שך הלוח אם ABIT NF7, בטעות צירפתי. לא צריך דרייבר בשביל לוח האם הזה. תסתכלו על התמונה שמתחת, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TheCrow34,

כאשר אני משחק הרבה זמן במשחקי מחשב כבדים מתחילים להיות לי כל מיני ארטיפקטים מעצבנים. מופעים כל מיני פיקסלים מעצבנים ולא קשורים בכל מקום, המסך לפעמים הופך לשחור לכמה זמן ועוד כמה בעיות כאלה. אמרו לי שזה יכול להיגרם מהתחממות או מבעיות בספק כוח. בדקתי את החום, והכרטיס מסך מגיע ל77 מעלות מקסימום בזמן מאמץ. אז לא ניראה לי שזאת בעיה של חום. האם יש דרך כלשהי לבדוק אם הבעיה היא באמת בספק כוח? והאם יש עוד סיבה שיכולה לגרום לתופעה הזאת? *ניסיתי להתקין דרייברים שונים, לפרמט את המחשב ולנקות מבפנים ושום דבר לא עזר. מפרט: Intel E8400 GA-EP43-DS3L 9800GT 512MB 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by firestar77,

שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים