תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנייח שלי משום מה עושה ריסט בלילה.. בלי סיבה ניראת לעין. במהלך היום המחשב עמוס - משחקים כבדים וקלים, אינטרנט, תוכנות עריכה וקידוד למינהם ודווקא בלילה כשהוא במנוחה [אפילו לא שמתי הורדות!] הוא עושה ריסט ובבוקר אני מוצא אותו במצב שבו בוחרים יוזר ומכניסים סיסמא.... יש לי וינדוס 7 SP1 Intel DualCore E5700 @ 3.8GHZ כרטיס מסך Radeon HD4850 @ Core: 680Mhz, Memory: 1000Mhz זכרון 2 סטיקים של 1GB DDR2 על תדר מקורי המחשב עבר בדיקות מאמץ לפני כחודשיים - לא היו בעיות... והכל מקורר בצורה מעולה! למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק חיצוני למטרת גיבוי והרדיסק משל עצמו לקבצי מדיה מהדגם הבא: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA הוא מחובר למחשב דרך כבל ESATA עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב וההרדיסק לא מחובר,ואני מחבר כשנייה אחרי אז המחשב ניתקע... ואז אני צריך לבצע ריסטרט מחדש כדי שיפעל וכאשר אני מחבר אותו באמצע ,כלומר שהמחשב כבר פועל אז קורה לפעמיים שהמחשב נתקע עד שאני מוציא אותו... כלומר ממה שהבנתי זה אמור להיות פלאג אנד פליי מוזר אשמח לתשובה... נ.ב חבל לפתוח על זה עוד טופיק אבל יש לי בעיה ממש ממש מעיקה.. כל פעם אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק ההגדרות של העכבר שלי לא נשמרות וכל פעם שאני ניכנס להגדיר מחדש את מהירות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם במחשב ללוח MSI Z97 pc mate וגיליתי שעל לוח האם לטובת הכבל של power led מוקצים לי שני פינים אבל הכבל עצמו הוא בגודל של שלושה פינים (האמצעי ריק).... מה עושים? חיים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם יש דרך שכאשר אני אכניס סרטי דיוידי מאזורים שונים הוא לא יבקש ממני לשנות את האזור בו אני נמצא, או לפחות לא יוריד לי פעימת מונה בספירה של 5 ההחלפות המותרות? אני עובד הרבה עם דיוידי מאזורים שונים ועל כן 5 פעמים יסתימו לי ממש מהר...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייח עם לוח אם של ASUS דגם A8N SLI DELUXE והוא דווקא במפרט סביר לשימושים שאני עושה איתו אך לאחרונה צצה בעיה פתאומית. לפעמים בעת הלדקת המחשב הוא עושה צפצופים ארוכים ולפי חיפוש קצר בגוגל מדובר בתקלה ב-RAM, גם הביוס ושום דבר לא עולה ולא נראה על המסך. הבעיה היא, שפעם זה קורה ופעם המחשב עולה תקין. יש לי 2 כרטיסים של DDR1 1GB ו-4 סלוטים בלוח אם, וניסיתי להחליף בין כל הסלוטים ושוב אותה בעיה- פעם תקין פעם לא. וגם ניסתי להשתמש בכרטיס 1, עדיין אותה בעיה. השאלה שלי היא, האם הבעיה היא בכרטיס הראם או האם היא בלוח אם? או בכלל ספק. אני חושב שהוא ג'נרי. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום סיימתי להרכיב את המחשב שלי היום אבל צצה לי בעיה. הרכבתי את המחשב לאחר כניסה בביוס לא ראיתי משהו משונה והמשכתי הלאה להתקנת המערכת הפעלה שמתי את הדיסק של מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit המחשב מתחיל לקרוא מהדיסק ואז הוא מעלה את המסך פתיחה של ההתקנה ואז נתקע חיכיתי משהו קרוב ל20 דקות ועדיין הוא תקוע ויש סימן רק של העכבר אני יכול להזיז אותו אבל אין על מה ללחוץ. כי יש רק את המסך פתיחה של ההתקנה וזהו. המחשב שלי הוא מעבד i7 920 לוח אם gigabyte x58a ud3r זכרונות patriot 6gb 1333 דיסק קשיח Western Digital SATA 6Gb/sec 1TB Caviar Black (WD1002FAEX) כמובן שכל הרכיבים האלו מופיעים בביוס. יש רק דבר אחד שנגעתי בביוס והוא שינוי הזכרונות לxmp כי הלוח אם שלי תומך והזכרונות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחשב i7 - 2600 זיכרון 2X4GB ּ 2X2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB בזמן משחקים מקבל מסך כחול 0X0000003B בהרצת MEMTEST יש נפילות השארתי סטיק אחד ועדיין יש נפילות ככה בכל הסטיקים איפוא הבעיה מישהו מבין מצורפת תמונה של הנפילה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לחבר שלי מחשב ACER ASPIRE 5100 וכשעבדתי עם GPARTED חיברתי גם כונן חיצוני למחשב(הכונן עשה בעיות לפני כן ולא זוהה כמו שצריך בWINDOWS) ובגלל זה הGPARTED קרס והמחשב נכבה באופן פתאומי ואחרי ניתוק מהחשמל של המחשב, הדלקה(משומה עד שלא ניתקתי ספק כוח הוא לא נדלק) וניתוק של ההארדיסק החיצוני התחילו לי בעיות עם המחשב,המחשב פשוט נכבה באופן אקראי,ממה שאני בטוח זה שהבעיה היא לא בהארדיסק של המחשב,לא בסוללה,ולא בשנאי(ניסיתי לנתק כל אחד מהם בנפרד) אני כבר לא יודע מה לעשות,כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב גיימינג עם המעבד Ryzen5 3600x והמאורר שלו מאוד רועש איך אפשר להנמיך את מהירות המאורר דרך הביוס (asus).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות להחזיר את כל ההגדרות תצוגה בלבד (רק הן ולא משהו אחר) לברירת מחדל? התצוגה השתנתה לי בלי שנגעתי בהגדרות. מישהו יכול לרשום לי מה מסומן לו תחת דחיסות (לוחצים על הגלגל שיניים שפותח את ההגדרות וגם זה מופיע).
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD SATA איך אני מבטל את הSATA בביוס וגורם לזה שהמחשב יתנהג אליו IDE ? אני רוצה לעשות את זה בכיוון שאני כל פעם רוצה לפרמט הוא מבקשממני להכניס את הדיסקט הקטן ולהתקין את הSATA כדי שהמחשב יזהה אותו..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון? הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2. יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבוד…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה לעזאזל?! power calebration error? איך מתקנים ומה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צפצופים? אינו משמיע כמו כן אין תצוגה מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיניתי את הגדרת ה SATA ב BIOS מ RAID (ועוד משהו) ל AHCI. לאחר עליית מעה"פ כונני ה SATA נראים ועובדים. לאחר פרק זמן מסויים, נשמעים 2 צלילי ניתוק של כונן ואז ברשימת הכוננים 2 כונני ה SATA אינם. שאר הכוונים כגון SSD וכונני USB חיצונים בסדר. שיניתי את ההגדרה ב BIOS חזרה ל RAID. אך המצב לא חזר לקדמותו. אודה לכל עזרה אפשרית...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול רואים אבל הכול בכחול 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS חדש והעברתי אליו מהמחשב הישן מצגות PP. בשני המחשבים מותקן Power Point 2013 אך למרות זאת, המצגת במחשב הישן עובדת כיאות ובמחשב החדש המעברים בין השקפים ואנימציות בתוך השקפים עובדים בצורה איטית. מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד מתקנים את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-