תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
הי, מערכת הפעלה שלי לא עולה. אני מקבלת הוראה boot from cd/dvd אני מנסה להתקין מחדש win10 בעזרת usb. המחשב מזהה את ה usb ואני מקבלת הוראה לחץ על כל מקש כדי להמשיך, אבל המחשב לא מגיב, לא משנה איזה מקש אני לוחצת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת WINDOWS 7. יש לי דיסק C קטן (SSD) שעליו מערכת ההפעלה ועוד מספר דברים. בנוסף יש דיסק D גדול שהיה עד לאחרונה בנפח 1TB. אני מבצע גיבויים סדירים של המחשב לדיסק חיצוני בעזרת תוכנת Acronis trueImage. לאחרונה החלפתי את דיסק D בדיסק גדול יותר של 3TB ולצורך כך השתמשתי בגיבוי. הכל נראה תקין ועובד עד שניסיתי לגבות את הדיסק החדש. תוכנת הגיבוי הודיעה שהיא לא יכולה לקרוא מסקטור מסויים בדיסק. כמובן שמייד הרצתי checkdisk עם תיקון של bad sectors והוא הודיע לי שיש קבצים פתוחים ושהוא רוצה לעשות force unmount. אישרתי לו ועשיתי restart כדי שהוא יוכל להתחיל לבדוק את הדיסק. מכיוון שזו פעולה ארוכה השארתי אותו עובד והלכתי. לאחר כמה שעות חזרתי וראיתי שהוא סיים ומערכת ההפעלה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרגע 2 כרטיסי מסך מובנה intel hd 530 ולא מובנה msi gtx 1050 ti עכשיו המחשב רואה את האינטל ככרטיס מסך ראשי וזה כאילו גורם לכרטיס msi בכלל לא להיות שמיש ומיותר והביצועים איתו הרבה יותר טובים איך אני מטפל בבעיה? וזה לא נכנס לי לcontrol panel של nvidia
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בא לי לזרוק קצת כסף על שטויות ואני הרבה זמן מחפש צג חדש אני חושב שאני הולך עלhttp://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/ לפי מה שאני מבין הוא הכי מהיר שיש היום למחיר שלו , פה אין לי בעיה נראה לי שהחלטתי בקשר לכרטיס מסך אני משחק די הרבה והייתי רוצה לקנות כרטיס שאני יקח איתי גם למחשב הבא בלי בעיה, אני אישית חשבתי על 970 החדש, בגלל ביקורות וגם בגלל שאני חושב שקיים בו GYSNC וגם במסך? תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו בעיה אחת עולה לי לראש הלוח שלי הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov לפי מה שאני קורא ה PCI EXPREES הוא 2.0 8X ואני יודע שהGTX הוא 3.0 16X האם אני יראה הבדלים או שזה משנה רק בקונפוגרציות של SLI וכאלה. עוד שאלה קטנה יש לי מע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי 7870XT ועד היום היו לי 2 מסכים מחוברים, אחד בHDMI ואחד בDVI. עכשיו הוספתי עוד אחד שמחובר לDP, אך משום מה הוא נותן לי לעשות EXTENDED רק עם שני מסכים בו זמנית, לא עם שלושה ביחד. פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה לא בדיוק נחשב לעבוד קשה אבל גם לא הצלחתי כ"כ לזהות מתי זה קורה.. לפעמים זה שאני פותח משחקים, לפעמים זה שאני סתם פותח איזה תוכנה... לא ממש הצלחתי לזהות... אולי יש איזה תוכנה שיכולה לעשות מוניטורינג לכל הרכיבים במחשב? גם טמפ' גם מתח.. גם מהירות מאווררים... גם תעקוב אחרי ה HD, הכל? שאני יוכל לראות למה זה קורה ואולי יהיו כמה תשובות? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילו להופיע אצלי (ב XP SP2) מסכים כחולים. לא התקנתי לפני זה חומרה או דרייברים חדשים. בהחלה הם היו מעטים והיו בזמן עומס על המחשב או קשורים לכרטיס הקול (on-board) ואז החלפתי את הדרייברים שלו, וזה לא עזר. לאחר מכן הם התרבו וגם disable של כרטיס הקול בBIOS לא עזר. בין המסכים הכחולים עוברות בין דקות לשעות, ואין חוקיות ברורה בזמנים שלהם. (אבל הם קורים בעיקר כשנעשית פעילות על המחשב, גם אם לא כבדה במחיוד) מופיעים: (רובם כבר לא קשורים לדרייבר של כרטיס הקול) UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED הם קורים גם כשהמעבד לא חם במיוחד. הרצתי memtest86 3.5 ואחרי כמה דקות הוא עצר בגלל exceptio…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד IBM וחשבתי איך לנסות להחיות אותו אבל הוא פשוט לא זז המפשט שלו לפי מה שאני מוציא מהראשונים זה 256mb ram 40hhd. וגם עוד 500gb חיצוני הדגם שלו IBM R50e
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! המחשב של אחי כבר כמה שבועות נכבה באופן קבוע בשעת מאמץ. מהסתכלות מהירה בביוס נראה שטמפרטורת הכיבוי מוגדרת על 75 מעלות צלזיוס. המחשב די נקי מאבק, אך יש לו רק מאורר מארז יחיד מקדימה (מכניס אויר). האם כדאי להתקין מאורר מאחורה\בצד שיוציא אויר ? כמו כן, מאז קניית המחשב לא החלפנו את המחשה הטרמית. לבסוף, הרצתי את LinX על הגדרות ברירת המחדל וכעבור מספר דקות המחשב נכבה ושמתי לב שבשעת הכיבוי המעבד עבר את ה-75 מעלות. האם זה מסוכן לעלות את טמפרטורת הכיבוי בביוס מעל ל-75 צלזיוס (מעבד core 2 duo E6600) מפרט מלא : Intel Core 2 Duo E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975X/G Nvidia Geforce 9800 GTX 4GB DDR2 800 MHz Enermax 500-550W (לא סגור על ההספק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של Nvidia מדגם GA-M56S-S3 F1. הבנתי שיש גרסת ביוס הכי מתקדמת עבורו 4FE. אני יכול למצוא את הקובץ של הביוס הוא משהו כמו 500 קילובייט אם אני לא טועה, אבל איך אני מעדכן אותו ?? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני שבוע בערך ומאז יש לי מסכים כחולים עם ה שגיאה DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL משהו כזה... והקוד 0x000000d1 סטופ... הייתה לי כזאת בעיה במחשב הישן גם, שבו התברר שהזכרון פגום, במחשב הזה הרצתי memtest86+ ולא היו תקלות, גם מחקתי ועדכנתי את כל הדרייברים וגם את הביוס. הלוח אם הוא EP35-DS3L וגרסאת ביוס F5 שזאת הכי חדשה ללוח.. ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 ביט, וספק כוח Enermax ModU82+.. שמתי לב שבזמן שאני שיחקתי Hitman blood money לא קרה כלום והכול היה בסדר אבל ברגע שאני נכנס ל counter strike ומשחק אונליין אז נהיה מסך כחול מהר מאוד, אבל באייסיקיו ובמירק בו זמנית אני יכול להיות מבלי להתקל במסך כחול. גם שאני גולש באתרים כמו יוטוב או וואלה לא קורה כלו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מדליק תמחשב בהתחלה יש לי תמונה של הלוח אם עם כל ה-fים של הביוס וכו'..ואז יש לי חלון שחור עם רשימה של דברים בלבן ואז למטה רשום באנגלית הזהרה משהו.עכשיו ניסיתי לצלם ולא הלך לי..אם מישהיו יוכל להגיד לי איך לצלם ואז אני יעלה תמונה זה יקל עליכם. ולאחר מכן בטעינת הווינדוס..יש את הסמל של הווינדוס ואז הוא נטען אז הקטע הזה לא עולה לי חלק אלה ב 3 קטעים כאלה... ודבר אחרון זה משום מה אני מתקין משחק באמצע ההתקנה נתקע המחשב >מדובר בכמה התקנות שונות..ועוד משחק אחרי ההתקנה הוא יוצא לי מהמשחק לשלח דוח שגיאות..כאילו יש איזה בעיה עם הווינדוס בקטע הזה לא?? תודה לעוזרים. יום טוב. התמונות בהודעה למטה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כמה ימים את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר כתבתי את אותו הדבר גם בפורום כ.מסך ולא קיבלתי פתרון אז לפי דעתי זו בעיה יותר חמורה אז פניתי לפה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפעמים אני נתקל בתקלות מחשב שלא בהכרח נובעות ממערכת ההפעלה (כמו ריסטים וכיבוי) , אלא יותר בכיוון של חומרה . יש דרך כמובן לאתר דרך פירוק החלקים גדי לדעת מה גורם לתקלה אך שאלתיהיא האם יש תוכנות כמו MEMTEST לזיכרון שיכולות לעזור למציאת מקור התקלה ? כמו תקלה בלוח או במעבד או בספק כח ? בהרבה מקרים אין לוח\זיכרון וכו' להחליף כדי לבדוק מהיכן התקלה .. תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהלך לו הסידי רום אז קנינו אחד חיצוני שמתחבר בusb עכשיו אני צריל לפרמט את המחשב מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה עם הכונן החיצוני כי הוא לא מזהה אותו בביוס כמו במחשבים החדשים כי הוא די ישן... שמעתי שאפשר לעשות דיסקט boot לסידי רום החיצוני אבל אני לא יודע איך... אם למישהו יש מאמר או יודע איך אני ישמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח מופיע משום מה בsafely remove hardware זה כונן WD 160 SATA II, motherboard - gigabyte k8n SLI win xp2
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות... איך אני יודע באיזה לוח אם אני יכול להחליף אותו? (אני משתמש במעבד p4 2.4 ghz כפול ליבה אם זה משנה) ואיך אני יכול להיות בטוח שהתקלה היא בו? הכרטיס מסך לא שולח סיגנל למסך... זה אחרי שחיברתי זיכרון ראם נוסף ונהייה ריח משונה של שריפה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב ישן שלא הפעלתי אותו תקופה ארוכה. כעת, שניסיתי להדליק אותו, מיד עם ההדלקה מתחילה סדרת ציפצופים קצרים שחוזרים על עצמם ללא כל תגובה במסך. ניתן להבחין כי ספק הכוח אכן עובד עפ"י המאוורר שלו ועפ"י הלד שנדלק עם הדלקת המחשב. כמו כן, ניתקתי את כל הכוננים ואת חיבור החשמל של כרטיס המסך במחשב והגעתי למצב שרק כבל המתח מחובר לספק הכוח. ניסיתי לשחק עם זיכרונות ה-RAM (יש לי שני סטיקים) אך כל הקומבינציות הובילו לאותה התופעה. אפילו הוצאתי והחזרתי את הסוללה של ה- BIOS אך גם זה לא עזר. ביצעתי בדיקה וויזואלית על גבי הלוח כדי לאתר קבלים נפוחים במידה ויש כאלו אך לא מצאתי כלום. אשמח לשמוע טיפים\עצות שיכולו לסייע לי בפתרון המחשב. תודה וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנה חדשה של XP במנהל ההתקנים מופיעים מספר התקנים שלא התוקנו כראוי ויש עליהם סימון של סימני קריאה ושאלה כפי שניתן לראות בצילום המסך. השאלה היא, מה אני צריך לעשות ע"מ לסדר את הבעיה בהתקנים הללו? צירפתי גם צילום מסך של חומרת המחשב. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תאור הבעיה:המחשב עובד רגיל הכל טוב וכשאני מנסה להכנס למשחק מסויים בסטים(CS) והמחשב מקבל מעיין מסך כחול וכתוב critical process died ממתי התחילה הבעיה:היום, אתמול הכל עבד רגיל האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה:לא מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WIN8.1 64 הערות נוספות:ביצעתי שחזור מערכת, הרצתי סריקות ניקיתי מזבל, טיפלתי בריג'סטרי לא יודע מה יכולה להיות הבעיה, תודה! ובדקתי Bluescreenview והקובץ שיוצר את הבעיה ככל הנראה - ntoskrnl.exe תודה ענקית!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, מידי פעם בעת הפעלת המחשב - מקבל את הודעת השגיאה הבאה,ובקשה להיכנס לבקרה של הביוס: "CPU FAN - ERROR",ואז בקשה להיכנס לביוס ולשנות שם משהו בהגדרות. שתי שאלות: האם זה אומר,שמאוורר המעבד - הולך למות בקרוב ו/או,שהוא תקול? מה אני אמור לשנות בהגדרות בביוס?,כשאני נכנס לביוס - הגדרה אחת מופיעה באדום (לא זוכר בדיוק איזו הגדרה),אבל...רואים,שטמ"פ המעבד=תקינה ו/או אולי נמוכה (31-35 מעלות צלסיוס)? לוח אם:ASUS P8Z68 - V PRO. מאוורר מעבד:ZALMAN - CNPS 11X. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 64 BIT. מעבד:i5-2500k. כ. מסך:6970. ס. כוח:ENERMAX MUDU 87+ 700W. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-