תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חודשיים הטלוויזיה מחוברת למחשב בhdmi 10m שקניתי בksp הכל עבד בסדר היום הקול הפסיק לעבור רק התמונה עוברת. לא שיניתי כלום במחשב לא נגעתי בכבל. שאני מנסה לתקן את זה דרך פותר הבעיות של ווינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה ''The peripheral does not appear to be plugged in. Check the connection. Proceed to next step to finish.'' למישהו יש מושג מה הבעיה?מפרט מחשב: win7 64 סיביות כ.מ- SAPPHIRE Radeon™ RX 460 2G D5 OC ל.א- asus h81a מעבד-i5 4460 12 גיגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני רואה סרטונים ביוטיוב שבו אנשים משחקים עם יותר מ 60 FPS והמשחקים רצים חלק ... משחקים כמו GTA V , BATTLEFIELD 4 , HEROES OF THE STORM ועוד... אני שמתי לב שברגע שאני מוריד את ה VSYNC (גם במחשב וגם ב NVIDIA CONTROL PANEL) המשחק פשוט רץ רע ... ה FPS גבוהה אך זה בלתי שחיק... דבר זה קורה לי בכל משחק... לא זכור לי משחק אחד שאני יכול לשחק בלי VSYNC. לא ב SP ולא ב MP. יש משחקים כמו GTAV שגם עם VSYNC המשחק לא רץ חלק... למרות שהוא קבוע על 60 FPS ... אני פשוט לא מבין למה... זה היה קורה לי גם עם המחשב הישן (אותו החלפתי לא מזמן בחדש) והדבר היחיד שנשאר זה המסך... יכול להיות שהבעייה היא המסך? לא מסתנכרן... או אולי יש בו בעיה... ? מסך של SAMSUNG SYNCMASTER BX2450 יש לי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול הרכבתי לי את ה (Abit NF7-S(nforce2 ואת ה GF4MX440. עכשיו שני הדרייברים יוצרים הרבה אפשרויות נוספות ב control panel, אבל כולם בעברית!!! איך משנים את זה? :
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4ghz עם OC ל 3.0GHZ GIGABYTE P35-DS3L 4GB DDR2-SDRAM Sapphire Radeon HD 7770 1GB (ללא OC) קניתי את הכרטיס לפני חודש בערך. הבעיה - כשאני משחק במשחקים (כמו Mass Effect 3), מופיע לפעמים קו משובש לרוחב המסך, שנע למעלה) זה קורה גם כשאני רואה סרטים. לקו אין צבע מסויים - הוא מכיל צבעים דומים לצבעים הנמצאים באותה תמונה. למישהו יש מושג איפה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב קופצת לי שגיאה: ובנוסף (הבעיה הזאת התחילה עוד לפני שהייתה לי שגיאה) שאני מדליק את המחשב לדברים לוקח זמן להטען כמו: -למחשב מחובר כרטיס אנטרנט וUSB של סורק נייד אז פעם ישר שהמחשב מגיע למסך העבודה בהדלקתו אז שניהם פעלו ישר עכשיו לוקח להם דקה וחצי בערך עד שזה נכנס לאנטרנט והסורק פועל - אני מנסה להכנס לתוכנות/ תיקיות אבל רק אחרי דקה וחצי בערך (כמו הסורק והאנטנרט) זה נכנס בהדלקת המחשב ממתי התקלה קיימת? בערך שבוע - שבועיים התקלה הראשונה התקלה השנייה מלפני חודש האם בו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש (לוח, מעבד, זכרון) לספק הישן שלי (בן כמה שנים טובות) ואני מקבל מתח לא יציב וטמפרטורה גבוהה במערכת לפחות ככה זה נראה בגרפים... ורציתי לדעת מה הסיבה? יש לציין שעד עכשיו הספק כח היה תקין ונתן מתחים טובים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם הכרטיס מסך 8400gs עכשיו הבעיה שלי היא כזו: הפיקסלים האלה לא רק במדייה פלייר בתצוגה הזו, זה גם במשחקים. אבל שאני גולש באינטרנט ומשתמש במחשב עם כל דבר אחר, אין את זה. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה הזו זה פשוט התחיל...... לפעמים יש אתזה, לפעמים אין....... איך מסדרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב שהוא כל הזמן נתקע - מופיע חלון שהפיירפוקס לא מגיב, ולפעמים המסך נעשה שחור. התקלה הזו מופיע כשעה מרגע הדלקת המחשב. המחשב בן ארבע וחצי שנים, וצרפתי כאן תמונה של פרטי המערכת. מכיוון שאני לא מבין במחשבים אודה לכם אם ההסברים יהיו ברורים. תודה עמי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כמה זמן פרסמתי הודעה שהמחשב שלי נהיה איטי ניסיתי לעשות הסרת וינדואוס ומחיקה מחדש וזה עבד אהל ברגע שהמחשב נדלק ואמר לי לעשות התאמה אישית ( וינדואוס 8) הוא נכבה בפתאומיות יש מצב שזה בעיה בספק ( יש לי ספק גנרי בן שנתיים בערך) ? ניקיתי את המחשב ולא חסר משחה תרמית או לקחת לתיקון וזהו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין אני יכול לדעת מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה העדכנית של הדרייבים לכרטיסי המסך של ATI 12.4, כאשר שיחקתי בסקיירים אחרי כ- 20 דקות המשחק פשוט נתקע והייתי צריך לסגור אותו בטסק מנג'ר. בדקתי טמפרטורות וראיתי שמהר מאד (גם המאוורר הרעיש יותר מבדרך כלל) הכרטיס שלי מגיע ל - 79 מעלות.. דבר שלא קרה בעבר לפני התקנת הדרייבר. רציתי לשנמך, לגירסה ישנה יותר ועשיתי driver sweeper ב - safemode, ובסוף החלטתי לתת לדרייבר הזה צ'אנס נוסף בגלל שעשיתי את ההסרה המלאה של הדרייבר.. אלא שכעת הוא לא מזהה את תוכנת ה - CATALYST, ונותן הודעה של Cli. implemantaition. עצות? אני כבר מותש מהסרות והתקנות.. מה גם שכעת הקונטרול פאנל לא מזהה בכלל את תוכנת הקאטליסט.. המון תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W הבעיות הם: כשהמחשב עולה שליש מהמסך העליון לא רואים ומתחילים לראות רק מתחת וזה מכווץ כזה... (זה מאז שחיברתי תספק) המחשב קרה כבר פעמיים שהוא הציג מסך כחול ועשה ריסט לעצמו סתם ככה... במשחקים לפעמים הם נתקעים/לא עולים/ ולמרות שהכרטיס טוב לא רואים הכי הכי לדעתי אבל עזבו את זה מה אני עושה עם כל הבעיות האלה???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצאת דרך ctrl+ald+delete זה קורה אפילו אחרי 5 דקות משחק ולפעמים אפשר לשחק רצוף חצי שעה. כרטיס מסך gt8800 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 שהארדיסק שלו קרס. קיבלתי HD של HITACHI 80GB ואני מנסה לפרמט אותו. יש עליו 16 צורות גימפור שונות (בחיי ) ובכלל 2 גמפרים אני לא מצליח להבין איך לגמפר לפריימרי מסטר - למה זה צריך להיות כל כך מסובך ולמה 2 גמפרים ? כאשר גימפרתי באופן שרירותי עם 2 גמפרים קיבלתי הודעה "PRIMARY MASTER FAIL" כאשר שיניתי את הסדר לא קרה כלום המחשב פשוט נתקע בשלב הביוס. מישהו בבקשה יוכל לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן dvd של טושיבה בערך שנה וחצי הכוננן הוא sdm1912 וכאשר אני מכניס דיסק הוא עושה כאילו לוגו של קוא ואז הוא מראה שהוא לא קרא ואין כלום בדיסק והוא אומר אנא הכנס דיסק לכונן d: איך אפשר לפתור בעיה זאתי ואני כבר עשיתי עידכון קושחה!!1
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנת הפקס של MS ב XP מסכימה לשלוח רק פקס אחד כל הפעלה, בפקס השני כבר כותבת שלא ניתן לשלוח למספר זה פקס כרגע (לא משנה איזה מספר מחייגים) למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם וינדוס 7 שמפיל את כל הסרטים מאוד איטי בכל המצבים גם באינטרנט וגם סרטים פשוטים במחשב. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 9500 gt ואין לי מושג איך לטפל בבעיה הזות המחשב בכללי מגיב בסדר ובלי בעיות רק אך ורק עם סרטים הוא איטי וגם משפיע על כל שאר הפועלות בזמן הפעלת סרט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי לפטופ של סאמסונג ATIV BOOK 8. יש לו8 ג'יגה זירכון אך לצערי יש לי פה בעיה והווינדוס מראה לי שתפוס כל הזמן "in use " למעלה מ6 ג'יגה שזה לא הגיוני!!! להלן תמונות יש לכם הצעה מה אפשר לבדוק??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תוך כדי עיון ברשימת התוספים ב chrom, נתקלתי בתוסף בשם: "saave oon" אין לי מושג איך הוא התקין עצמו (אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אני לא התקנתי שום דבר שהתוסף הזה בא כחלק ממנו ובטח שלא התקנתי אותו בנפרד. גיליתי גם שהוא מותקן ב firefox וגם שם לא אני התקנתי אותו. חיפשתי בגוגל את השם אבל לא מצאתי משהו , מישהו מכיר או יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת SMART והתוצאות בתמונה. בדקתי בתוכנה והיא אומרת שיש לי מלא סקטורים חלשים,הכונן קשיח מרעיש(עושה רעשים של ריסטרט). והיום הייתי צריך 3 ריסטרטים בשביל שמערכת ההפעלה תעלה. האם הכונן קשיחהולך למות ויש להפעיל אחריות יצרן? - - - תגובה אוחדה: - - - The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 68 times. The examined data area is perfect. There are 40 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. ,בד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באינטרנט הכל עובד בסדר ומהר אבל התמונות עולות מאוד מאוד לאט !! למה זה ככה? יש פתרון?? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-