עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה כמו שאמרתי בזמן האחרון נהייתה לי תופעה מוזרה שלא הצלחתי להבין מה הבעיה פה,אני גולש לי רגיל באינטרנט ופתאום המחשב מחליט להיתקע (ונהיה לי כל הסרגל למעלה של ה FILE,VIEW וכו'..בצבע לבן וסימן של חשיבה על העכבר) עכשיו זה קורה פתאום תוך כדי גלישה רגילה,לא שאני מפעיל משהו מסוים או אתר מסוים. אחרי שזה נתקע אני עוד יכול להוריד את החלון של הפיירפוקס למטה,וחוץ מזה אני יכול להשתמש במחשב ז"א במדיה פלייר הוא עובד תקין כשזה קורה,עוד בעיה שקוראת בזמן שהפיירפוקס "נתקע" זה שאני לא יכול ללחוץ על CONTOL ALT DEL (TASK MANEGER ,כשאני לוחץ על זה זה מראה לי את ההודעה הבאה: taslmg exe- application error the application failed to initialize properly (0XC0000 12d) Click on OK to terminate the…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by a2-power,

טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine מה אני עושה עם הזה? בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה... זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0 הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אהלן, לפעמים אני מבחין בפס אדום לגובה ברוחב פיקסל אחד בצידו השאמלי של המסך. זה לא מופיע תמיד. ייתכן שזה בגלל שהמחשב דלוק הרבה שעות ? מחשב נייד של HP מדגם Pavilion zt3447EA 10x.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי אני זקוקה נואשות לעזרתכם. יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD T23 שאחרי פירמוט ל-XP לא מתחבר לאינטרנט. כאשר ניסינו להתקין את המודם ADSL USB ההתקנה הופסקה באמצע ו...זהו אין כלום - התומך ב HOT אומר שיש בעיה באחת החומרות אבל לא ידע להגיד במה. המוזר הוא שגם כרטיס הרשת לא מגיב לכבל שחיברנו - יש עליו X (אבל הוא מזוהה מצויין במנהל המשימות ) והתומך היה ממש אובד עצות. שמתי לב שבכל זאת יש התקן לא מוכר ב DEVICE MANAGER ואין לי מושג מהו מכיוון שהכל עובד חוץ ממה שציינתי. אני מחפשת את הדיסק דרייברים ללוח האם ( א י ן ל י אותו) אבל לא יודעת למצוא באינטרנט - פשוט אני חושבת שהתקנה של ה"לא מוכר" הזה אולי תעזור פה. לוח האם : IBM 26747MU ציפסט : INTEL ALMADOR 1830MP בבקשה תנסו לעזור לי. תודה רבה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sluq,

טוב , לפני כמה ימים זאת הייתה הפעם הראשונה . אני משחק במשחק ופתאום ריסט . בלי שום סיבה . זה לא קורה רק במשחק , גם שאני לא על יד המחשב פתאום הוא קורס . בדקתי , וזה לא וירוס . הוספתי עוד כמה מאוררים למחשב , בדקתי שכולם עובדים . עדיין המחשב קורס . עם מישהו יודע , או יכול לתת עצה מה לעשות . כבר ניקיתי את המחשב פרמטתי , ועדיין הבעיה נמשכת . תודה רבה לעוזרים , אשמח לעוד הצעות . sluq

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iveco,

שמתי לב שככל ששמים יותר זיכרון במחשב ככה המערכת ההפעלה אוכלת זיכרון סתם , הווינדוס בזבזני בצורה הזויה עבדתי עם 16 גיגה במחשב הקודם והמחשב הגיע בקלות ל 4-5 גיגה וקפץ ל 8-10 ועכשיו שאני עובד באותה צורה עם 4 גיגה המחשב מגיע ל 3-3.5 גיגה ולא ל 10 איך זה יכול להיות ? מוסיפים זיכרון והמערכת ההפעלה טיפשה לא יודעת להשתמש בנפחים גדולים נכון .

7. Started by azaz,

איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by PeteRoy,

למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by geigera,

שלוםבשבוע האחרון אני הולך ונחסם בחשבון הפייסבוק שלי. לא מצליח לשתף אתרים ועכשיו גם לא לתייג אנשים בתגובות. אני מקבל הודעה שאני חסום בגלל חשש לוירוס או תוכנה זדונית. הרצתי סריקה של האנטי וירוס שלי (avg free) ולא מצאתי בעיה. בעזרה של פייסבוק כותבים להשתמש בתוכנות ניקוי שלהם אבל אני לא מקבל הפניה לתוכנות האלה.מה עושים?תודהארי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iSolt,

מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!

11. כשחזרתי מהצבא הדלקתי את המחשב האישי שלי ואחרי כמה שעות היתה הפסקת חשמל שגרמה לו לא להדלק יותר (כל המאווררים מסתובבים לשתי שניות ונכבים ונדלקים ל2 שניות בלופים). בדקתי עם ראם שונה וספק כוח אחר ולהוציא את הכרטיס מסך ולאפס cmos ולהוציא הכל ולהרכיב וזה עדיין אותה תקלה. השאלה היא אם הבעיה 100% בלוח אם או לא כדי לדעת אם ליסוע עוד מעט לקנות חדש או לא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אחרי סופ"ש אצל ההורים חזרתי הבית והדלקתי את המחשב. כבר בהפעלה הראשונה שמתי לב לזה שהוא עולה מאוד לאט ושלא כל התוכנות שהיו אמורות לעלות בבוט עלו. התחלתי לעבוד ותוך שניה הוא נתקע לגמרי והמסך הפך כולו לקישקוש. לחצתי על ריסטר. המסך כבה וכלום לא קרה. לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה והוא נכבה. בהדלקה חדשה הוא נתקע על המסך הראשוני שעליו החלו להופיע נקודות ירוקות. שוב לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. בהתחלה ללא תוצאות - המחשב נדלק אבל המסך לא. ולבסוף הוא נדלק (לאחר שפתחתי את המארז) ועכשיו נראה כאילו הכל בסדר. למישהו יש רעיונות ? לפני כמה ימים הרצתי סריקת ווירוסים והכל יצא תקין. הרצתי עכשיו speedfan וההרד דיסק נראה תקין. רעיונות למישהו ? אני רוצה לעשות גיבוי אבל מפחד שז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Vent,

היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bang,

אני משתמש בתוכנה MBProbe והתוכנה מראה שיש לי בעיה בחשמל לפי מה שראיתי החלפתי אתמול ספק מ 300WATT ל 400WATT מה בדיוק הבעיה ואיך לפתור אותה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MAOR,

קניתי הארד דיסק Seagate Baracuda 40GB 7200RPM התקנתי ווינדוס ... ופיצלתי את הכונן ... אבל מה שיצא זה C - HARD DISK D - CD E - HARD DICK ואני רוצה שזה יהיה C - HARD DISK D - HARD DISK E - CD ROM איך אני עושה את זה ? ד"א - פיצלתי אם התוכנה Partition Magic

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gal_il50,

נראה לי שהמחשב (הממש חדש) שחי קצת איטי(AMDD2000). לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS XP אז הוא סופר משהו למעלה בצד שמאל של הסמך(זה הזיכרון?) וזה רושם 128 RAM,הזיכרון שלי הוא 256 וגם ב-WINDOW רשום לי 256. יכול להיות שזה מזהה רק 128? מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by thedoc2,

יש לי בעיה בצריבת D.V.D היה לי צורב של LG שבהתחלה צרב לי מצוין דיסקים אבל אחר כך הוא פתאום הפסיק לצרוב התוכנת צריבה שהשתמשתי בה היתה נרו ודיסקים teac dvd-r x18. בגלל שזה לא עבד התקנתי את הנרו 8 וזה עדיין לא עבד מן הסתם חשבתי שהבעיה היא בצורב אז החלפתי את הצורב ועכשיו יש לי את צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40. זה עדיין לא עובד בכל פעם שאני מתחיל צריבה של דיסק DVD הוא מתחיל ואז הוא נתקע על אחוז 1% ככה איזה 10 דקות ואז יש ארור וכתוב session fixation error. ניסיתי לעשות סימולייט שזה אמור להיות בדיקה וגם זה לא עובד זה גם נותן הודעת ארור. אני אובד עצות אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by joni,

יש לי שני ניידים אחד עם כרטיס מסך Radeon 9000 והשני עם הצ'יפסט Mobile 945GM קניתי ספליטר ל8 מסכים השאלה שלי אם אני יכול לחבר את אחד הניידים האלה לספליטר ולעוד 4 מסכים ולעבוד עם כל המסך כיחידה אחת לא זהה לשניה ולעבוד עם Extended Desktop אחד ארוך??? כרגע אני מחבר אל הספליטר ואני רואה בנייד רגיל ובמסכים האחרים אני רואה את האקסטנדד אבל הם זהים. הם לא עובדים כמסכים בפני עצמם הם מראים אותו דבר כאילו יש לי רק שני מסכים אחד של הנייד והשני זה הם. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי לוח אם של MSI מדגם 865PE NEO3 וHD של סמסונג בתקן SATA. ניסתי לפרמט ולהתקין WIN XP ושהעלתי את תוכנת ההתקנה של הWIN לחצתי Enter להתקנה ואז הופיעה הודעה שבפירוש קצר לעברית היא אומרת "שאין HD במחשב", גם בביוס אין זיהוי של HD. בדקתי את החיבורים והכל תקין. האם זה קשור לזה שהHD הוא SATA? האם זה קשור לדרייבר מסויים שצריך להתקין? ואם כן האם אפשר להביא לי אותו בבקשה (אין לי שום דיסקים או דיסקטים של הלוח אם או של הHD). מה לעשות, תודה מראש :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mz155,

קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 עכשיו.. ביטלתי את הEIST והמכפלות עדיין משתנות לפי הצריכה.. וגם הbus speed הוא 170.5mhz בקום 266 תמונה: איך לסדר את הקטע של הeist והבאס ספיד? תודה mz155

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המסך מחובר כראוי עבד פיקס לפני מספר ימים וכעת לאחר שלא היה בשימוש כמה ימים המחשב נדלק אבל המסך לא. הוא היה נדלק תמיד לאחר ביפ כזה שבא מתוך המחשב כזה אבל היום גם לאחר הביפ זה לא עובד. ניסיתי עם מסך אחר שהוא כרגע בכלל טלויזיה ושמתי לב שהטעינה הזאת עם הלוגו של ווינדוס XP לוקחת מלאאאאא זמן... האם זאת בעיה שקשורה לצריכת החשמל? ספק לא מספיק? למרות שהכל עבד לפני כמה ימים. לא הוספתי שום דבר ולא נגעתי בכלום אז מה זה כבר יכול להיות??? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי הרד דיסק חיצוני למטרת גיבוי והרדיסק משל עצמו לקבצי מדיה מהדגם הבא: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA הוא מחובר למחשב דרך כבל ESATA עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב וההרדיסק לא מחובר,ואני מחבר כשנייה אחרי אז המחשב ניתקע... ואז אני צריך לבצע ריסטרט מחדש כדי שיפעל וכאשר אני מחבר אותו באמצע ,כלומר שהמחשב כבר פועל אז קורה לפעמיים שהמחשב נתקע עד שאני מוציא אותו... כלומר ממה שהבנתי זה אמור להיות פלאג אנד פליי מוזר אשמח לתשובה... נ.ב חבל לפתוח על זה עוד טופיק אבל יש לי בעיה ממש ממש מעיקה.. כל פעם אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק ההגדרות של העכבר שלי לא נשמרות וכל פעם שאני ניכנס להגדיר מחדש את מהירות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by exit tips,

קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by srulikg,

הייתה לי שגיאה כמו בתמונה המצורפת. windows 10. תיקנתי את ה-boot בעזרת דיסק ההתקנה של windows על ידי בחירה ב-repair your computer וזה פתר את התקלה ו-windows עלה. ניסיתי לשנות את האות של אחת המחיצות, המחשב נתקע, אז הפעלתי אותו מחדש על ידי ניתוק הכבל מהחשמל ועכשיו הוא לא עולה בכלל. ניסיתי להכניס את דיסק ההתקנה של windows, ההתקנה עולה ונתקעת. אני חושב שגרמתי לתקלה חמורה כשניתקתי אותו מהחשמל בפתאומיות. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.