תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחד הצבעים בתצוגה נעלם מידי פעם דבר שיוצר מצב בלתי נסבל לראות. ניקיתי סלוט AGP. החלפתי כרטיס מסך.החלפתי מסך.שום דבר לא עוזר. ברשותי מחשב P4 ,מעבד 1.5G , לוח INTEL D845HV. מה עוד נשאר לעשות כדי לפתור את הבעיה.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפטופ דל חדש מוצא רק חלק מהרשתות האלחוטיות וגם אותם בעוצמה חלשה.מה עלי לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WIN7- מערכת עריכה חדישה,מתפקדת כבר חצי שנה (I7 950) נפל החשמל בבית, המחשב עלה, אך תוכנת העריכה לא עלתה ולא הגיבה (בשביל זה המחשב קיים). עשיתי 2-3 אתחולים מסודרים ולא עזר.נסתי לשחזר ע"י תוכנה מיוחדת שיש לי- לא עזר (RADIX) עכשיו המצב הוא כזה- מתחיל הלוגו של הווינדוס ובאמצע העלייה מסך כחול- stop: 0X0000007b. הוצאתי זכרונות,החלפתי בין אחד בודד, בין כל הסלוטים- לא עזר. ניתקתי את כל ההארדיסקים- לא עזר. שמתי C של מערכת עריכה אחרת שיש בה XP, הגיע לאותו מצב של עלייה ושוב מסך כחול זהה- אז זה לא C. ראיתי ברשת שהשגיאה קשורה ל ACHI בעבר שהתקנתי, הביוס היה על ATA או IDE "רגיל", ואז שינתי למצב ACHI (בגלל צורך מסויים עם ESATA)עם המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/regeva/archi…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחורנה קניתי צורב למעשה החלפתי 3 צורבים על המחשב, בגלל הבעיה הזאת. אני לא מצליח לצרוב מעל מהירות 10. הצורבים המתימרים לצרוב במהירות 32 (asus, aopen והנוכחי lg) ניסיתי הרבה סוגים של דיסקים וגם את כל התוכנות צריבה האפשריות, הצורב מראה לכאורה שהוא צרוב במהירות32 או 24 אבל לפי הזמן זה במהירות 10 וגם לפי איזה בודק המחשב דיי חדש אם mb asus 266 שבבים של nforce (a7n) ואין ביעה של זיכרון מעבד או משהו אחר. ובמחשבים אחרים הוא צורב במהירות 32 אהה כן ווינדוס אקס פי. יש לכם רעיונות???????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דירה שאני רוצה להשכיר. ניסיתי לפתוח פרופיל בפייסבוק ולמרות שנתתי אימייל תקין, טלפון ותמונה פייסבוק חסמו את הפרופיל ברגע שניסיתי לפרסם בקבוצות של השכרת דירות (אחרי ששמתי ב-2 קבוצות בלבד חסמו). אני חייב לעשות את זה באופן מיידי. יש דרך לעשות את זה בלי שפייסבוק יחסמו אותי מיד? אם יש מישהו שמוכן להשאיל או להשכיר או למכור לי פרופיל בפייסבוק אני אשמח מאד. אני צריך את זה ממש באופן מיידי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מוזר מאוד: יש לי מפצל usb שאמור לעבוד ב- usb2. אם אני מכניס אותו ישירות למחשב אני מקבל not recognized. אם אני מכניס אותו למפצל usb אחר שיש לי (בפד של העכבר), הוא עובד יופי אבל כusb1, כלומר flashdisk שאני מכניס אליו עובד אבל נותן הודעת this device can work faster. אגב - המפצל של הפד של העכבר הוא מפצל usb2. כבר מוזר מאוד (ומעצבן). יש לי מפצל אחר, שהוא גם מחמם כוס קפה. הוא נותן בדיוק את אותם סימפטומים שציינתי, אבל הוא מוגדר כמפצל usb1.1. כבר מוזר - האם למרות שהמפצל החדש אמור להיות usb2 הוא בעצם usb1 (לפי תאימות הסימפטומים)? ובכלל, האם מפצל usb1 שמכניסים לפורט של usb2 אמור לעשות בעיות כאלו? אני מקווה שלא בלבלתי מדי, אבל זה אחרי מחקר וניסויים בשעה האחרונה. אגב - הכל נוסה גם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חודשיים הטלוויזיה מחוברת למחשב בhdmi 10m שקניתי בksp הכל עבד בסדר היום הקול הפסיק לעבור רק התמונה עוברת. לא שיניתי כלום במחשב לא נגעתי בכבל. שאני מנסה לתקן את זה דרך פותר הבעיות של ווינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה ''The peripheral does not appear to be plugged in. Check the connection. Proceed to next step to finish.'' למישהו יש מושג מה הבעיה?מפרט מחשב: win7 64 סיביות כ.מ- SAPPHIRE Radeon™ RX 460 2G D5 OC ל.א- asus h81a מעבד-i5 4460 12 גיגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול באמצע סרט, ללא כל אזהרה קרס המחשב בסלון. ללא הודעות או מסך כחול. מאותה קריסה: -ווינוס לא עולה -"ריפייר" נתקע באמצע. -חזרה לנק' אחרונה טובה - נתקע. -לא מצליח להתקין ווינדוס מחדש- יש פריז בשלב העליה של דיסק ההתקנה - כשהלוגו מופיע על המסך.... -מחשש להרדיסק דפוק ניסיתי להקין גם על דיסק חדש (מהאריזה) - לא עבד. -הרצתי PC CHECK ולוח האם יצא לכעורה תקין אך מצ"ב תמונה של בדיקת בקרים. -מבחן מאמץ עם התוכנה עבר בשלם. -המעבר עבר מבחן בשלום גם כן.... -כמו כן הPC CHECK לא מצליח להשלים בדיקת זכרונות ונתקע במאצע. לפני שאני זורק את לוח האם בפח....... רעיונות????
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד dell vostro 3560, מעבד i5320m, זיכרון 4GB. וינדוס 8 X64, מקורי. עיקר השימוש: גלישה באינטרנט, סרטי HD, תיכנות. אני חווה תקיעות מעצבנות ובלתי נסבלות לעיתים די תכופות. אני משתמש בדפדפן Pale moon שאליו עברתי בגלל המחשבה שאולי זה יעזור לתקיעות של פיירפוקס. התקיעות מתבטאות בקפיאת המחשב ואם אני לוחץ על משהו אז כמובן התוכנה הופכת ל-not responding ואז צריך לסגור ולהפעיל מחדש. זה קורה גם בתוכנות של סרטים וגם בדפדפן. אני מגיע לפעמים לכ-20 טאבים בדפדפן, אבל לא אמור להשפיע - בנייח שלי ובמחשב הקודם שלי לא היו לי את הבעיות האלו. קשה בדיוק לשים את האצבע מתי מתי מתרחשות התקיעות האלו אבל זה ממש פוגע ברצף השימוש. למשל אם אני גולש ואז עובר ל-PDF או וורד שפתוח כב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש באמצעות מודם ADSL DYNAMODE A360 המחובר לUSB במחשב.לפני יומים המחשב הפסיק לזהות את המודם.התקנתי את המודם מחדש אך ללא תוצאות.לאחר מכן החלפתי מחשב והצלחתי לגלוש באמצעות מחשב אחר. כצעד של יאוש פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש,אבל עדיין המחשב לא מזהה את המודם. מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 שהארדיסק שלו קרס. קיבלתי HD של HITACHI 80GB ואני מנסה לפרמט אותו. יש עליו 16 צורות גימפור שונות (בחיי ) ובכלל 2 גמפרים אני לא מצליח להבין איך לגמפר לפריימרי מסטר - למה זה צריך להיות כל כך מסובך ולמה 2 גמפרים ? כאשר גימפרתי באופן שרירותי עם 2 גמפרים קיבלתי הודעה "PRIMARY MASTER FAIL" כאשר שיניתי את הסדר לא קרה כלום המחשב פשוט נתקע בשלב הביוס. מישהו בבקשה יוכל לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק Seagate Baracuda 40GB 7200RPM התקנתי ווינדוס ... ופיצלתי את הכונן ... אבל מה שיצא זה C - HARD DISK D - CD E - HARD DICK ואני רוצה שזה יהיה C - HARD DISK D - HARD DISK E - CD ROM איך אני עושה את זה ? ד"א - פיצלתי אם התוכנה Partition Magic
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב קופצת לי שגיאה: ובנוסף (הבעיה הזאת התחילה עוד לפני שהייתה לי שגיאה) שאני מדליק את המחשב לדברים לוקח זמן להטען כמו: -למחשב מחובר כרטיס אנטרנט וUSB של סורק נייד אז פעם ישר שהמחשב מגיע למסך העבודה בהדלקתו אז שניהם פעלו ישר עכשיו לוקח להם דקה וחצי בערך עד שזה נכנס לאנטרנט והסורק פועל - אני מנסה להכנס לתוכנות/ תיקיות אבל רק אחרי דקה וחצי בערך (כמו הסורק והאנטנרט) זה נכנס בהדלקת המחשב ממתי התקלה קיימת? בערך שבוע - שבועיים התקלה הראשונה התקלה השנייה מלפני חודש האם בו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי כרטיס 7950 OC, יש לי במערכת כונן SSD ולכן ביטלתי אפשרויות SLEEP והייברניט. כן מוגדר שלאחר 20 דקות ללא שימוש המסך עובר למצב STANDBY. הבעיה היא שלאחר זמן זה, וכאשר המסך בסטנדט ביי (נורית כתומה - מסך DELL), אי אפשר לחזור למחשב.. כלומר אני לוחץ על המקלדת או מזיז את העכבר, המחשב ממילא דולק ויש לי נוריות POWER ורעש מאווררים, אבל אין INPUT למסך.. צריך עזרה איך ניתן לפתור את הבעיה. ב - BIOS אני מוגדר על מצב S3. ERP support Disabled ניסיתי המון דברים.. שינוי הגדרות BIOS, שינוי הגדרות POWER Management, חזרה להגדרות ברירת מחדל, הסרת כל מיני תוכנות שנאמר בחיפושים שלי שעשוי לעזור.. ללא הצלחה. האם יכול להיות שזו בעיה ספציפית בכרטיס מסך? מבחינת דרייברים לאחר התקנת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קבצי וידאו לפורמט DVD על דיסק DVD+R DL ובסוף הוא מודיע שהצריבה נכשלה, וכשבעצם הוא צרב רק חצי. ניסיתי כבר בשני צורבים שונים שתומכים בDVD+R DL ואותה תוצאה בשניהם. השתמשתי בWindows DVD Maker. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי XP בנוסף לוויסטה כי רציתי להפעיל כמה תוכנות ישנות שלא עובדות בוויסטה. המפרט הוא מה שמופיע בחתימה כולל הOC. הבעיה היא אך ורק כאשר אני מפעיל משחק שממש אבל ממש לא מזיז לכרטיס מסך שלי, משחק עם גרפיקה עלובה(משחק רשת-MuOnlie) המסך מהבהב לי מידי דקה, זה מאוד רנדומלי זה גם יכול להבהב לי כל 10 שניות גם... וגם לפעמים כל מספר דקות, ומה שקורה שבאחד ההיבהובים הוא פשוט קופא הכל לא מגיב ואם אני מחכה שאולי זה יעבור, למרות שזה אף פעם לא עובר אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. ובעוד שכל זה לא קורה כלל בוויסטה, אין היבוהבים אין כלום אני יכול לשחק במשחק שעות.(משמה זה אומר שהכרטיס לא דפוק) אמרתי אולי זה טמפרטורה... למרות שזה פעול חלק בוויסטה, ולא.... זה לא הטמפ' של הכרטיס,המאוורר …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני משחק הרבה זמן במשחקי מחשב כבדים מתחילים להיות לי כל מיני ארטיפקטים מעצבנים. מופעים כל מיני פיקסלים מעצבנים ולא קשורים בכל מקום, המסך לפעמים הופך לשחור לכמה זמן ועוד כמה בעיות כאלה. אמרו לי שזה יכול להיגרם מהתחממות או מבעיות בספק כוח. בדקתי את החום, והכרטיס מסך מגיע ל77 מעלות מקסימום בזמן מאמץ. אז לא ניראה לי שזאת בעיה של חום. האם יש דרך כלשהי לבדוק אם הבעיה היא באמת בספק כוח? והאם יש עוד סיבה שיכולה לגרום לתופעה הזאת? *ניסיתי להתקין דרייברים שונים, לפרמט את המחשב ולנקות מבפנים ושום דבר לא עזר. מפרט: Intel E8400 GA-EP43-DS3L 9800GT 512MB 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-