עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomomo,

לאחורנה קניתי צורב למעשה החלפתי 3 צורבים על המחשב, בגלל הבעיה הזאת. אני לא מצליח לצרוב מעל מהירות 10. הצורבים המתימרים לצרוב במהירות 32 (asus, aopen והנוכחי lg) ניסיתי הרבה סוגים של דיסקים וגם את כל התוכנות צריבה האפשריות, הצורב מראה לכאורה שהוא צרוב במהירות32 או 24 אבל לפי הזמן זה במהירות 10 וגם לפי איזה בודק המחשב דיי חדש אם mb asus 266 שבבים של nforce (a7n) ואין ביעה של זיכרון מעבד או משהו אחר. ובמחשבים אחרים הוא צורב במהירות 32 אהה כן ווינדוס אקס פי. יש לכם רעיונות???????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 1shimi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייח עם ווינדוס XP שהתחיל לעשות לי בעיות המחשב פתאום התחיל להיכנס ללופ של ריסטרטים. הא טוען את הווינדוס ואז יש לשניה מסך כחול ועושה ריסטרט. לפני כל זה הוא נכנס לי ל safe mode ולא משנה על מה אני לוחץ הוא ממשיך לעשות ריסטרט בנוסף עברתי פה בלינקיה ושום דבר שם לא עזר לי. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שלושה ימים הכונן תקליטורים עשה לי בעיות הוא קרא רק CD והפסיק לקרוא DVD צירפתי תמונות: מסך כחול: ה safe mode: תודה לעוזרים ספויילר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום סיימתי להרכיב את המחשב שלי היום אבל צצה לי בעיה. הרכבתי את המחשב לאחר כניסה בביוס לא ראיתי משהו משונה והמשכתי הלאה להתקנת המערכת הפעלה שמתי את הדיסק של מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit המחשב מתחיל לקרוא מהדיסק ואז הוא מעלה את המסך פתיחה של ההתקנה ואז נתקע חיכיתי משהו קרוב ל20 דקות ועדיין הוא תקוע ויש סימן רק של העכבר אני יכול להזיז אותו אבל אין על מה ללחוץ. כי יש רק את המסך פתיחה של ההתקנה וזהו. המחשב שלי הוא מעבד i7 920 לוח אם gigabyte x58a ud3r זכרונות patriot 6gb 1333 דיסק קשיח Western Digital SATA 6Gb/sec 1TB Caviar Black (WD1002FAEX) כמובן שכל הרכיבים האלו מופיעים בביוס. יש רק דבר אחד שנגעתי בביוס והוא שינוי הזכרונות לxmp כי הלוח אם שלי תומך והזכרונות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eliad3d,

אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי מחשב i7 - 2600 זיכרון 2X4GB ּ 2X2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB בזמן משחקים מקבל מסך כחול 0X0000003B בהרצת MEMTEST יש נפילות השארתי סטיק אחד ועדיין יש נפילות ככה בכל הסטיקים איפוא הבעיה מישהו מבין מצורפת תמונה של הנפילה תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idani1983,

חיברתי הארד דיסק חדש בגודל 1 טרה למחשב שלי , המחשב לא מזהה אותו בביוס ולא בוונדוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte ep35-ds3r ניסיתי לחבר אותו במקום ההארד דיסק הישן וגם איתו ביחד ועדין המחשב לא מזהה אותו. יש הצעות?

7. Started by Elad87,

שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mskso86,

עבודת קידוח קטנה שהסתיימה בניצצות מהספק החשמל בבית נפל הרמתי מפסקים אבל המחשב מת השאלה שלי אם זה רק הספק הלך או כול המחשב או אולי פיוז דביל איך שחכתי להוציא מהחשמל חחח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Crash5,

שלום רב, יש לי מחשב ישן שלא הפעלתי אותו תקופה ארוכה. כעת, שניסיתי להדליק אותו, מיד עם ההדלקה מתחילה סדרת ציפצופים קצרים שחוזרים על עצמם ללא כל תגובה במסך. ניתן להבחין כי ספק הכוח אכן עובד עפ"י המאוורר שלו ועפ"י הלד שנדלק עם הדלקת המחשב. כמו כן, ניתקתי את כל הכוננים ואת חיבור החשמל של כרטיס המסך במחשב והגעתי למצב שרק כבל המתח מחובר לספק הכוח. ניסיתי לשחק עם זיכרונות ה-RAM (יש לי שני סטיקים) אך כל הקומבינציות הובילו לאותה התופעה. אפילו הוצאתי והחזרתי את הסוללה של ה- BIOS אך גם זה לא עזר. ביצעתי בדיקה וויזואלית על גבי הלוח כדי לאתר קבלים נפוחים במידה ויש כאלו אך לא מצאתי כלום. אשמח לשמוע טיפים\עצות שיכולו לסייע לי בפתרון המחשב. תודה וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, איך מקלידים יפנית, קוריאנית, גרוזינית וארמנית ב־Times New Romans ב־Microsoft Word 2016? כרגע, הוא מאפשר לי להקליד את שפות אלה בגופנים אחרים בלבד (למשל: Sylfaen, MS Mincho, Batang) ופשוט לא מאפשר לי להקלידן ב־Times New Romans והדבר מוביל לתפיסת יותר מדי מקום. אשמח גם אם תפנו אותי לפורומים אחרים במידה והשאלה אינה מתאימה כאן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה זה לעזאזל?! power calebration error? איך מתקנים ומה צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאחר כמה דקות הרעש נעלם. חוץ מזה, המחשב מתפקד כרגיל, רק שהרעש בפתיחת המחשב, מעצבן מאוד. זה ספק פשוט, כך שאי אפשר לפתוח אותו(באופן קל, כלומר לא סדרו לספק מקום קל לפתוח אותו) ולשמן את הציר(למיטב ידיעתי). אני מניח שהבעיה בציר, כמו במאוורר שהיה לי פעם במארז שלאחר ששימנתיו, הרעש ממנו פסק, אבל תמיד חזר לאחר מכן. האם הפתרון היחיד הוא החלפת ספק, או שיש מה לעשות כדי למנוע ממטוס הסילון להמריא כל פעם שמפעילים את המחשב? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 2Fluffy4U,

לפני יומיים התקנתי כרטיס 7950 OC, יש לי במערכת כונן SSD ולכן ביטלתי אפשרויות SLEEP והייברניט. כן מוגדר שלאחר 20 דקות ללא שימוש המסך עובר למצב STANDBY. הבעיה היא שלאחר זמן זה, וכאשר המסך בסטנדט ביי (נורית כתומה - מסך DELL), אי אפשר לחזור למחשב.. כלומר אני לוחץ על המקלדת או מזיז את העכבר, המחשב ממילא דולק ויש לי נוריות POWER ורעש מאווררים, אבל אין INPUT למסך.. צריך עזרה איך ניתן לפתור את הבעיה. ב - BIOS אני מוגדר על מצב S3. ERP support Disabled ניסיתי המון דברים.. שינוי הגדרות BIOS, שינוי הגדרות POWER Management, חזרה להגדרות ברירת מחדל, הסרת כל מיני תוכנות שנאמר בחיפושים שלי שעשוי לעזור.. ללא הצלחה. האם יכול להיות שזו בעיה ספציפית בכרטיס מסך? מבחינת דרייברים לאחר התקנת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. צפצופים? אינו משמיע כמו כן אין תצוגה מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by israel-dadon,

המחשב שלי נתקע כל 20-30 דקות סתם נתקע מה אפשר לעשות ,הוצאתי וניקיתי את המאוורר של המעבד (החומר התרמי שעל המעבד התייבש האם זוהי הבעיה? ) ויש לי מחשב אינטל פנטיום 4 HT 3.0 Ghz פרסקוט ,לוח אם 478 865P אני לא בטוח ,256 DDR 400 מגהרץ -זכרון מה יכולות הסיבות לתקיעות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול רואים אבל הכול בכחול 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! יש לי מקלדת ועכבר אל חוטיים ובדוס הם לא עובדים[יש קטעים שכן ואז זה מתנתק] איך אני יכול לעשות ככה פורמט לווינדוס? יש איזו הגדרה בביוס שצריך לעשות בשביל שהוא יזהה אותם גם בדוס? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Exit,

קרה לכם פעם שלא יכולתם לשמוע קולות בפרסומות באינטרנט ובכל מיני סרטוני פלאשים? (כל מי שחושב הרמקולים פועלים) טוב אז לי זה קרה וזה עוד נמשך אבל הבעיה באה לביטוי גם באיסיקיו ובצלילים (דרך המאפיינים של האיסיקיו) עשיתי דיפולט וזה עדיין לא הסתדר (ניסיתי גם להוריד צלילים ולא הצליח). מה יכול להיות הבעיה\פיתרון???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by cateye,

יש לי USB של SANDISK והוא הפסיק לעבוד משום מה (לא שלי) הביאו לי אותו כדי שאני אנסה לעזור. איך אני יכול לסדר לו את הDOK? או איך אני יכול לפחות לגרום לזה שהוא לא יתנתק אחר ההודעה של "מנהל ההתקנים של ההתקן לא הצליחה" ?(אבל הוא מזהה שזה sandisk )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי הרד דיסק חיצוני למטרת גיבוי והרדיסק משל עצמו לקבצי מדיה מהדגם הבא: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA הוא מחובר למחשב דרך כבל ESATA עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב וההרדיסק לא מחובר,ואני מחבר כשנייה אחרי אז המחשב ניתקע... ואז אני צריך לבצע ריסטרט מחדש כדי שיפעל וכאשר אני מחבר אותו באמצע ,כלומר שהמחשב כבר פועל אז קורה לפעמיים שהמחשב נתקע עד שאני מוציא אותו... כלומר ממה שהבנתי זה אמור להיות פלאג אנד פליי מוזר אשמח לתשובה... נ.ב חבל לפתוח על זה עוד טופיק אבל יש לי בעיה ממש ממש מעיקה.. כל פעם אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק ההגדרות של העכבר שלי לא נשמרות וכל פעם שאני ניכנס להגדיר מחדש את מהירות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by udi,

האם יש תוכנה אשר יכולה לנקות \ להסיר תוכנות או באגים אשר נמצאים בזכרון המחשב, והמחשב לא משתמש בהם והם סתם תופסים מקום.ומאיטים אותו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shibby15,

הכונן דיסקטים שלי נקלט במחשב ככונן 5.25 מה שאומר שאם שמים דיסקט הוא לא קולט אותה. בביוס זה מראה 3.5 או 1.44 אני לא זוכר אבל אחד מהם איפה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה??? דרך אגב זה קרה מיד אחרי שהתקנתי צורב, יש לי WIN 98SE. תודה מראש רום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by King Kong,

תוכנה MEM TEST יכולה לזייף ? הרצתי אותה שעתיים והיא לא מצאה שגיאה בזיכרון ... אבל אני עדיין חושד

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by maxth,

שלום, ברשותי מחשב(ישן) אשר אינו נדלק לאחר שניסיתי לחבר(כבל sata/כבל חשמל מהספק) דיסק קשיח . לפני התקנת hard disk כביתי את המחשב הוצאתי את הכבל החשמל מהשקע , משכתי את כבל הsata וכבל מהספק וחיברתי אותם ל hard disk לאחר התקנה המחשב לא נדלק אין אורות/ציפצופים/boot גם לא ניתן להטעין דבר(אוזניות/סמארטפון) דרך usb אחורי אני חושד שהספק נפגם אך אינני יודע בוודאות אין ברשותי ספק חלופי לבדיקה. ניסיתי להוציא ולהכניס את חיבורי הספק גם לא עזר. הספק הוא seasonic x series 750w gold מה ניתן לעשות, אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים