תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, שלשום קיבלתי את הספק, התקנתי אותו אתמול הספק הוא : TT 360W Single fan + Passive PFC ובקיצור שמתי אותו בחנות הכל טוב ויפה ניסיתי להדליק קצר בחנות שוב ניסיתי שם הורדתי את המתג ככה כמה פעמים לפעמים קיצר לפעמים לא... בקיצור אמרתי מקסימום אני מחליף לחדש (יש אחריות שנה) אבל קודם אני אנסה בבית. הספק בבית עבד הפעלתי ת'מחשב בינתיים ככה שלוש פעמים לבדוק מה שאני חושב שיכול להיות שהחשמל בחנות היה דפוק או משהו, אבל עוד משהו חשוב מהספק יש כבל לחשמל אז שם לא השתמשתי במה שקיבלתי מהספק השתמשתי ממה שהיה שם (אתם יודעים השחור הזה מהספק לשקע) ובבית שמתי את מה שקיבלתי עם הספק. השארתי בלילה את המחשב, בבוקר הוא עדיין היה בסדר (רציתי לבדוק אם הוא מקצר) קיצר מה את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הHDD הוא WD500AAKS המחשב חדש, בן יום. מה אני צריך לעשות במצב כזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מחשב נייד, ACER, למחשב הנייד מוניטור נוסף מתוצרת PHILLIPS, עד אתמול (לאחר מספר חודשי עבודה רצופים) הכל היה תקין, פתאום המחשב אינו מזהה את המוניטור, עשיתי לדעתי את כל הפעולות הנדרשות, צלצלתי לתמיכה באיסטרוניקס (יבאני המוניטור), המוניטור תקין, הוצאתי את הכבל והחזרתי, נכנסתי לחלון Screen Resulution וניסיתי לגרום למחשב לזהות את המוניטור וללא הצלחה, למישהו יש פתרון?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בזמן שאני משחק את המשחק far cry 2 +gta4 +crysis warhead המחשב פשוט יוצא לי מהמישחקים הנמחשב חדש מאוד (בין שבוע וחצי) לאחר כמה פעמים של יציאה ללא התראה היום הופיע לי מסך כחול פתחתי את הקובץ וקיבלתי שכתוב שם "ככול הניראה ניגרם ביגלל (senfilt.sys (senfilt+4c76d " עם מישהוא יכול לעזור לי (מישהוא שמבין) מה הבעיה אני ישמח מאוד כי אני לא הבנתי בתודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנת הפקס של MS ב XP מסכימה לשלוח רק פקס אחד כל הפעלה, בפקס השני כבר כותבת שלא ניתן לשלוח למספר זה פקס כרגע (לא משנה איזה מספר מחייגים) למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתם. חוות דעת על מפרט שקיבל אחי, בעל עסק קטן, שזקוק להריץ גם סוליד כתחנת עבודה יחידה. DELL SOLID MOBILE WS PRECISION 3520 3520 DELL Intel® CORE I7 ™ 7700HQ 16GB Gb DDR4 512 Gb ssd 2.5 NVIDIA M620 2GB 15.6 FHD 1920X1080 Windows 10 Pro 64 BT WIFI LAN 1000 USB-C 3 YEARS ON SITE WARRNTY 2.3 kg 1870$ לא כולל מע"מ האם יש נייד עדיף בסדר גודל הזה [כ6700]? אפילו הזמנה מחו"ל. תודה ושבוע טוב לכולם. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד Compaq Evo N160 איתו אני עובד באופן די אינטרנסיבי כבר שנה וחצי, וביומיים האחרונים נתקלתי שלוש פעמים בבעיה מוזרה: המאוורר לאחר שהוא מתחיל לפעול, הוא לא מפסיק, אפילו שהטמפרטורה של המחשב מאוד יורדת (זה מחשב נייד, המאוורר אמור לפעול רק שהטמפרטורה גבוהה). הפתרון היחיד שמצאתי לעצירת המאוורר הוא ביצוע אתחול, אבל זה מאוד מפריע במהלך פגישה, שאני רושם במחשב, לבצע אתחול. לא מצאתי שום אזכור לבעיה באתר של Compaq. כמו כן, לא התקנתי תוכנות חדשות על המחשב בערך שנה, וגם לא עדכנתי לאחרונה את ה-BIOS (גם בערך שנה). החומרה החדשה היחידה שחיברתי למחשב בזמן האחרון (שלא חיברתי אף פעם לפני כן), היא USB Flash Drive של SanDisk - אבל אני לא כל כך חושב שהוא גרם לבעיה …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים דודה שלי קנה מחשב חדש.. מעבד 3.0 לוח של msi משהו p8 neo אממ 512 רם כרטיס מסך msi geforce fx 5200 128mb ו... הבעיה שלי... כונן הראד דיסק 80 גיגה של כבל נתונים של sata הקיצר אני בא להתקין וינדוס ולא מצליח לי... הוא עושה לי שגיאות בהתקנה... אומר לי לנסות שוב להתקין את הקובץ או לדלג על הקובץ... ולפעמים הוא לא מוצא לי הראד דיסק ניסיתי להתקין sp2 גם לא היה טוב.. מה אני עושה?? תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש, אבל הוא לא מזהה את הCD למרות שהוא עובד, נפתח ונסגר וכו'. הוא אפילו לא מראה את האייקון שלו בMy Computers, ואני פשוט לא יכול להתקין דרייברים. איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה לעזאזל?! power calebration error? איך מתקנים ומה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום, יש לי מחשב כבן שנה קצת יותר ויש לי 2 בעיות כבר תקופה ארוכה. הנה המפרט: מעבד: intel core 2 dou e7500 לוח אם: intel dg41rq כרטיס מסך: nvidia geforce 9500gt זכרון: kingston 2gb 800mhz דיסק קשיח: seagate 500gb 7200rpm ספק ג'נרי: cidev 500 wat הבעיות הם: 1)שאני מפעיל תוכנת שיתוף קבצים כדוגמת ביטורנט ומוריד לדוגמה קובץ של 8GB אני שם תהורדה בלילה, בבוקר שאני קם אני רואה שהמחשב ביצע ריסט ז"א כניראה בעיה של זכרון נמוך אני מתכוון לשדרג יכול להיות שזה יפתור את הבעיה. 2)בעיה יותר רצינית היא במשחקים כמו NBA 2K10 GTA IV MW2 ועוד כמה, לאחר זמן משחק לא קבוע המשחק נתקע לכמה שניות ואז מוצגת לי הודעה ליד השעון "שמנהל התקן תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" משהו בסגנון הזה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינוקס דרס לי את הMBR ווינדוס לא עולה, לצערי ולטיפשותי אין לי דיסק תיקון, מישהו יודע היכן ניתן להוריד דיסק תיקון? המערכת שלי היא 64B. זה די דחוף לי, תודה מראש. באותה הזדמנות אשאל אם מישהו יודע למה לינוקס מסרב לעשות מאונטינג למחיצה של ווינדוס, תוך שהוא מעלה כרגיל מחיצות אחרות, זה כבר כמה זמן ולא קשור לבעייה הנוכחית, זה ההודעה שאני מקבל Error mounting: mount exited with exit code 14: Windows is hibernated, refused to mount. Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted The NTFS partition is hibernated. Please resume and shutdown Windows properly, or mount the volume read-only with the 'ro' mount option, or mount the volume read-write with the 'remove_hiberfile' mount…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב,אז ככה לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם המחשב שאם אני מדליק אותו מה שקורה בעצם זה ששמעתי את המאווררים מסתובבים,האורות בתוך המחשב דולקים - אבל הנורות בפרונט של המחשב לא נדלקות,וגם לא הנורות איפה שהכבל רשת - בנוסף לא שומעים את ה"פיפ" הזה שהמחשב משמיע כשהוא נדלק הבעיה הסתדרה מעצמה..וכבר חודשים שהמחשב נדלק בלי בעיה עד אתמול בעצם,בבוקר יום ראשון -מה שקרה יום לפני היו 2 דברים - 1.ניתקתי את הכבל של העכבר וחיברתי מחדש 2.הייתה הפסקת חשמל (אם כי לאחריה המחשב נדלק בלי בעיה) לא יודע אם יש קשר ל2 הדברים אבל נראה לי שזה חשוב להזכיר עכשיו מה..אם זה היה קבוע אז הייתי בטוח שמשהו במחשב הלך (אם זה הספק כוח או הלוח אם) אבל לפעמים הוא כן נדלק ואז הוא יכול לעבוד שעות ואפילו ימים בלי בעיה..…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל מאז שחזר המחשב שלי לאחר שהורכב לו BigTyphoon המחשבקופא לי פתאום ואני צריך לעשות ריסט. ואז שהמערכת עולה יש לי עולה לי הודעה שהמחשב עלה עם שגיאה חמורה. פה ושם שי לי מינידאמפ - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165507.0 בקשה עזרה זה די דחוף . תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע כל 20-30 דקות סתם נתקע מה אפשר לעשות ,הוצאתי וניקיתי את המאוורר של המעבד (החומר התרמי שעל המעבד התייבש האם זוהי הבעיה? ) ויש לי מחשב אינטל פנטיום 4 HT 3.0 Ghz פרסקוט ,לוח אם 478 865P אני לא בטוח ,256 DDR 400 מגהרץ -זכרון מה יכולות הסיבות לתקיעות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב כמה דיסקים אתמול ואחרי השלישי בערך הצורב התחיל לקרטע: הבאפר התחיל לקפוץ, בהתחלה חשבתי שהוע עושה כל טרק בנפרד אבל אחרי איזה 20 דקות הבנתי שמשהו לא בסדר... ניסיתי שוב היום עם דיסקים מקוריים והצלחתי לצרוב וכשניסיתי שוב להעתיק צרובים עוד פעם היו אותם בעיות עם הבאפר, או שהוא הפסיק באמצע. יש לי צורב סוני crx175 שאין לו עדכון קושחה, צרבתי עם נרו 5.5.10.35 יש איזה תוכנה לבדוק מה באמת הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי המחשב לבן שלי ...אני מנסה למזער הוצאות נזקים .... אם אפשר.... האם כרטיס מסך Asus ROG STRIX GeForce GTX 1660 Super OC Edition 6GB GDDR6 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33111 יכול להינעץ ולעבוד כמו שצריך כל לוח אם לא חדש בכלל מסוג GA-HA65M-D2H-B3 של Gigabyte ? כרגע מכיל Gtx560 שעובד אבל לא מספיק fps לילדי הקט... קיים ספק 500וואט ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב. עזרה בבקשה-התקנתי ווינדוס 10 -ועל האייקון של הרמקול מופיע X אדום ,ההודעה אומרת "לא הותקן התקן פלט שמע" -כל ניסיונותי להתקין דרייבר למחשב עלו בתוהו. בחרתי את הדרייבר המתאים עם הגירסה הנכונה(32 סיביות) .כמו כן הלכתי לאתר של הלוח אם ומשם הורדתי את הדרייבר התואם לדגם של הלוח וגם לא עבד. הלכתי למנהל ההתקנים -שבו היה חסר התקן שמע -וגם אותו הוספתי וביצעתי עדכון -כלום לא עזר ,החשד שלי זה שהלוח אם אינו תקין -כלומר המגעים,החיבורים או אפילו המעגל החשמלי. אם יש למשהו רעיון נוסף אודה על עזרתו משה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קרה לכם פעם שלא יכולתם לשמוע קולות בפרסומות באינטרנט ובכל מיני סרטוני פלאשים? (כל מי שחושב הרמקולים פועלים) טוב אז לי זה קרה וזה עוד נמשך אבל הבעיה באה לביטוי גם באיסיקיו ובצלילים (דרך המאפיינים של האיסיקיו) עשיתי דיפולט וזה עדיין לא הסתדר (ניסיתי גם להוריד צלילים ולא הצליח). מה יכול להיות הבעיה\פיתרון???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים קיבלתי היום לידיי את המאקסטור 160 גיגה ......התקנתי ווינדוס וחילקתי את הכונן ל3 חלקים 1.(של הווינדוס)26GB 2.משחקים תוכנות וכו...92GB 3.שאר דברים...36GB הכל טוב ויפה התקנתי ווינדוס ונכנסתי למחשב שלי ואני רואה רק את שתי המחיצות (1,2) מופיעות שם וה36 גיגה לא מופיע שם...... התקנתי SP2 אולי זה יעזור אבל כלום זה עדיין נשאר ככה ......מה לעשות בבקקששששההה!!!????!?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-