עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, רכשתי דיסק חיצוני Seagate freeagent 1TB לפני כשנה וחצי (אחריות לחמש) מ-K.S.P. הדיסק מלא בסרטי HD ומחובר לסטרימר. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשי נקישה (כנראה הראש) וכשזה קורה הסרט קופא כחצי דקה עד שהקליקים פוסקים. העברתי את הדיסק לסניף של K.S.P ממנו רכשתי. כעבור שבוע וחצי כשראיתי שלא חוזרים אליי, ניסיתי ליצור איתם קשר. לאחר כשעה במענים הקוליים שלהם הצלחתי להגיע למענה אנושי שהעביר אותי למעבדה. במעבדה הודיעו לי שהדיסק עבר בדיקת העברת נתונים ועוד בדיקה עם כלי של Seagate ושהכל בסדר, הם לא שמעו קליקים ולא מוכנים להחליף. אמרו שאם הדיסק יתקלקל אז יחליפו למרות שהפצרתי בהם להחליף מכיוון שאני לא מעוניין לחכות למותו של הדיסק ולאבד את כל החומר. המליצו לי לגבות את החומר בצריבה (1TB…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bmagice,

אם מישהו נתקל בתופעה שהדיסק הקשיח טוחן חצי דקה כשהמחשב עולה, (התחיל אחרי שעשיתי OC). AMD 3800+ X2 @ 2500 Asus A8N-e Corsair PC3200 @ 333Mhz תודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by rtyrty22,

אני רוצה להכין דיסק לעדכון ביוס אך גודל הביוס 1 MB הדיסק עם הקבצים של הפירמוט לא נותנים להכניס את קובץ הביוס מה עושים ? איזה קבצים למחוק ? רצ"ב תמונת הקבצים של הפירמוט http://img223.imageshack.us/my.php?image=41364541tt9.jpg

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by יוליוס,

למרות שיש בדיסק 1 tera , והוא לא מלא ,קופצת לי הודעה במחשב הנייד שהכונן מלא. מה לעשות ?

6. יש לי דיסק מקורי של מערכת הפעלה ווינדוס 7 שקבלתי ביחד עם המחשב הנייד שקניתי ב KSP האם אפשר להשמתש בדיסק הזה על מחשב אחר שאין לו מערכת הפעלה ?

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by Srp,

המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by marik,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 160JS SATA2 אך אני עושה לו טסט אם איזה תוכנה אפשר לבדוק אם הדיסק תקין לחלוטין אם משהוא יכול לעזור לי אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by shabis,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש AMD5200 ולוח ASUS M2N-X דיסק 250G ה BIOS מזהה את גודל הדיסק 250G אך בהתקנת הוינדוס ה XP מזהה רק 130G . היות ויש זיהוי ב BIOS אין כאן תקלת חומרה ברורה .ובכל זאת מה עושים?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by מכבי חיפה,

שלום יש לי דיסק קשיח חדש, אני רוצה לחבר אותו למחשב אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות משהו במחשב לפני שאני מחבר את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by ido-nava,

נראה לי שהדיסק קשיח שלי ניהיה קצת איטי מדי ממה שהוא אמור להיות .. האם יש תוכנה שתבדוק אותו ותגיד ליעם יש בעייה איתו ? יש לציין שאני עושה דיפראגים (בתוכנה של וינדאוס). תודה

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by Xsender,

קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by מרדכי פולק,

הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן

15. זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח. אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. טוב חברים קניתי דיסק קשיח 4 טרה של טושיבה של 3.5 חברתי אותו לתחנת עגינה עם יואס בי כחול וזה לא עבד שומעים שהדיסק עובד אבל לא ניפתחת מחיצה בכלל אני רוצה להגיד 1 המחשב הוא חלונות 10 פרו 64 ביט עברית 2 בחנות הוא פרמט לי ל -MBR 3 בצעתי בדיקה במחשב שני עם אותה מערכת הפעלה וחברתי את הכונן ללא יואס בי כלומר חברתי אותו בפנים וגם שם הוא לא ניפתח 4 המחיצה מזוהת ללא אות בחלק השני הוא רק למרות שהוגדרו שני מחיצות ופורמטו בחלנות 10 פרו אבל זה לא קורא 4 שניסיתי למחוק את המחיצה לא יכולתי קליק ימני על המחיצה הדבר היחידי שאפשר זה רק ללחוץ על עזרה צרפתי לכם תמונות אשמח לעזרה ממי שמבין בזה בבקשה

17. Started by iveco,

עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA

18. Started by ido-nava,

יש לי כונן קשיח מדגם WD 200GB SATAII JS בקיצור המחשב שלי קורא אותו כ PLUG AND PLAY ואין לי מושג למה ... יש לציין שמאז שקיבלתי את המחשב (דצמבר05) זה ככה והתקנתי כמה פעמים את המערכת הפעלה. זהו הדיסק קשיח היחידי שיש לי במחשב ועליו מותקנת גם המערכת הפעלה. תמונה מצורפת האם זה ככה צריך להיות ? או שהוא צריך להיות מזוהה ככונן קשיח רגיל ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by eli24,

שלום רב! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם תומך SATA וכמובן שחיברתי לו דיסק קשיח SATA אך משום מה המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח. ??? דגם הלוח אם: GA-K8VT800PRO של GIGA BYTE דיסק קשיח של WD אשמח לקבל כל עזרה מעשית ע"מ שאוכל להתקדם ב IDE הדיסק קשיח מזוהה ככה שהוא מוריד את החשש שהוא פגום למי שיש קישורים לתוכנה שתעזור כאן, או משהוא כזה-אשמח לקבל כדי לנסות. בהרבה תודה לכל העוזרים. אלי

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by motorishta,

יש לי דיסק קשיח של SATA אבל הלוח אם תומך רק ב-ATA. מה עושים במצב כזה? יש אולי מתאם מיוחד?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

בנושא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.msg4528900#msg4528900 הדיסק קשיח (SAMSUNG HD103SJ 1TB) לפעמים עושה שגיאות בקריאה-כתיבה שנה האחרונה, נאלצתי להתקין מערכת הפעלה פעמיים ופעם אחת נדפק הדפדפן... יש לי גיבוי על דיסק נייד. החלפה לכבל SATA חדש שקניתי (מחובר היטב) לא עזרה - כך שזה לא הבעיה. בתוכנת הדיאגנוסטיקה של היצרן (סמסונג) הדיסק יוצא תקין גם בבדיקה ארוכה. אין סקטורים פגומים. ברור שמשהו לא בסדר, השאלה אם זה הדיסק או הבקרים של הלוח אם? איך אני יכול לדעת? ביוני השנה נגמרת לי האחריות (3 שנים) גם על הדיסק וגם על הלוח שנקנו באותה חנות ששם קנית את המחשב כולו. מה להגיד להם? בכל מקרה אני מתכוון לקנות גם דיסק קשיח פנימי של 2TB שיעבוד כראשי. HD Tune: SAM…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shimonsky,

שלום יש לי דיסק קשיח ישן של 80GB , אני מנסה לפרמט אותו ולוקח לו בערך שעה לכל 3%. זה הגיוני ? ממה זה יכול לנבוע? האם הדיסק הלך ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, קניתי מחשב חדש והשארתי את הכונן הקשיח הישן (ראו מפרט בפרופיל). 1. הצורב והדיסק הקשיח השני (WD) מחוברים לשקע IDE כך שהקשיח מוגדר MASTER 2. הדיסק הראשון (SUMSUNG) מחובר ל- SATAII 0 . ?גם כן MASTER) 3. עוד ב- BIOS ה- WD משום מה התעקש להיות- C. וכאשר החלפתי אותו לSLAVE - מערכת הפעלה לא הצליחה לעלות מהצורב כלל. הופיעה הודעת שגיאה: NDTLR MISSING (אני כנראה טועה בקשר לאותיות המדויקות בשגיאה, כי זה קרה לפני שבוע) 4.לאחר כמה שינויים, פירמוט, התקנה ש מערכת ההפעלה על ה- SUMSUNG ושינוי אותיות, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את ה-SUNSUNG כ -C (BOOT) , אבל המחשב עדיין התעקש על WD כ- SYSTEM ואם אני מנתק אותו מערכת ההפעלה לא עולה! 5. השאלה שלי - למה המחשב (לוח אם?) ממשיך לחשוב על הכונן ה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התקנתי על מחשב שנרכש לפני יומים ווינדוס 7 אולטימייט. למחשב יש כונן של 300GB. המחשב מראה כאילו הדיסק הקשיח מלא. (נשארו 2 - 3 M). אחרי ההתקנות אולי השתמשתי ב 20GB. כשאני בודק את גדלי הקבצים אין אינדיקציה של שום קובץ ענק שמילא את הדיסק. בדקתי את עניין הגיבוי מערכת אך הוא מוקצה כ גיגה או שניים. הדיסק אינו משותף. לא בוצעו שום הורדות ואין אינדיקציה לוירוס. ריסטרט כמובן שלא עוזר. לעצות שלכם אודה.

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  25. שלום מחשב נייד ACER ASPIRE 5742Z נותן שגיאה בפירמוט ווינדוס 7 "אין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, ייתכן שבקרוב יתרחש כשל בדיסק. אם דיסקים קשיחים זמינים התקן את ווינדוס במקום אחר"ס אם אני מתעקש שיתחיל להתקין בכל זאת הוא אומר: "לתוכנית ההתקנה לא היתה אפשרות ליצור מחיצת מערכת חדשה או לאתר מחיצת מערכת קיימת. עיין בקבצי יומן הרישום של ההתקנה לקבלת מידע נוסף" אז ברור שאני ישר הולך לבדוק סקטורים בדיסק והכל תקין ומיד הולך לביוס ומאפס ואותה שגיאה אז אני מחליף את הגדרות הסאטא מAHCI ל IDE אז הוא עובר את המכשול ומנסה להתחיל להתקין אבל נתקע על אפס אחוז. אז אני מנסה להעלות ווינודס מדיסקונקי כי אולי הצורב שלו דפוק אותו דבר מה קורה כאן? הדיסק תקין למען השם

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.