עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kety,

קיבלתי היום מחשב נייד ומההתרגשות הפעלתי אותו ישר כשפתחתי מבלי לקרוא את ההוראות. אחרי זה קראתי שחובה שהמחשב יטען שלוש שעות ואז להפעיל אותו רק כשהוא מחובר לטעינה. עכשיו אחרי שהטענתי אותו ואני מדליקה מופיע המפרט הטכני של המחשב וזהו לא קורה כלום. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 8.3k צפיות
  2. חברים שלום. ברשותי מחשב נייד Dell 1558 אשר נקנה לפני כ 4 שנים. היום, לאחר קריסות מרובות, התקנתי ווינדוס 7 מחדש, התקנתי כבר את כל הדרייברים ונשאר רק הדרייבר של כ.המסך, אשר כרגע ב Device Maneger מופיע בתור: Standard VGA Graphics Adapter. אני יודע שכרטיס המסך שעומד אצלי הוא מבית AMD אבל אני לא יודע מה הדגם. ראוי לציין שניסיתי לבדוק עם שני תוכנות נוספות כגון PC-Wizard ו Everest אך שניהן נתנו את אותה ההודעה. כמו כן, ניסיתי לפנות לאתר של AMD ושם המליצו להוריד תוכנה שתזהה אוטומטי... התוכנה זיהתה ועדכנה כל דרייבר אפשרי במחשב אך לא היה דבר שקשור לכ.מסך. ולכן אני פונה לעזרתכם. איך אני מוצא מה הכ.מסך שלי? תודה מראש. יבגני.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by solo3,

אהלן, קיבלתי מחשב נייד של Gigabyte דגם W566N מקרוב משפחה הבעיה עם המחשב - הוא לא נדלק. ניסיתי כל מה שאני יודע, עד שפשוט פתחתי אותו כשפתחתי ראיתי דבר כזה : לחצו כאן לתמונה 2 החצים מתארים את 2 החלקים החסרים במחשב. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו מכם יוכל להגיד לי איזה חלקים חסרים פה בדיוק, כי לי פשוט אין מושג. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by anthrax88,

לוח אם מסוג asus p8z68 vlx זכרונות מסוג geil corsa 12800 cl 9 9 9 28 4giga X 2 הבעיה לפי דעתי התחילה לפני חצי שנה כשעדכנץי את הביוס שינמכתי את גרסת הביוס למה שהיה אז השבוע כבר חצי שנה המחשב מוציא ציפצופים שהוא לא מוצא את הזיכרונות אחרי הרבה ריסטים המחשב מוצא את הזיכרונות ונדלק (גם עכשיו אחרי ששינמכתי את הביוס) לפעמים הוא מוצא את הזיכרונות במהירות לא נכונה ניסיתי : לשים זיכרון אחד ולבדוק אותו בין כל הסלוטים, אותו הדבר עשיתי עם הסטיק השני. איפסתי את הביוס מיליון פעם איפסתי CMOS ניתקתי הכל למעט מעבד , זכרונות וספק כח ספק כח מסוג אנטק 500 וואט. ברגע שהמחשב עולה (אחרי מיליונים ריסטים) הוא מריץ את כל המשחקים הכי כבדים שיש, עובר בדיקות זיכרון וכו' ברגע שאני מכבה את המחשב לוקח…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ikehgl,

שלום בשבועות האחרונים אני מקבל כל יום למייל עשרות הודעות שהכותרת שלהם זהה רק כתובת השולח משתנה: Protect your computer Legal drugs Forum Top Cyber security news in Arabic language כשפותחים את המייל יש לינק שאותו לא פתחתי אני חוסם אותם ומפנה אליהם חזרה (אפשרות שקיימת בתוכנת הדואר IncrediMail וזה לא עוזר--מגיעים אחרים.) מלבד החלפת תיבת הדואר יש איך להתפטר מזה ? מישהו נתקל בזה או שמע על אחרים ?

6. Started by TBomber,

בעיה בSTEAM: אני מורידSTEAM>מנסה להוריד משחק>זה כותב לי>(AN ERROR WHILE UPDATING TEAM FORTRESS 2 ( corrupt download>אחר כך עושה לי להורדה QUEUED ולא מוריד בכלל>אחרי כמה דקות מוריד לשנייהו מפסיק ככה כל הזמן למה זה ? מה עשיתי כדי לתקן את זה: -הורדתי ומחקתי -אמרו לי למחוק הכל חוץ מתיקייה אחת ואת הSTEAM.EXE ולא מצאתי את הSTEAM.EXE -שיניתי מדינה בSTEAM בעיה בטורנט: מוריד טורנט>מוריד קובץ טורנט>פותח אותו>וזה כותב לי מוריד מאטאדה(לא זוכר איך כותבים)>אחר כך במשך שנים זה כותב לי מתחבר לעמיתים>ומוריד ל10KBS עכשיו זה גם לא מוריד לי לאט>ישלי אינטרנט של 15MBS ואצל חברים שלי זה מוריד 700KBS ולא רק הורדה אחת ניסיתי עוד ולא עזר מה עשיתי כדי לתקן: -פתחתי פ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחרונה מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי אותם מחדש ומאז גם המרוקלים אינם עובדים. המחשב לא מזהה את המרמקולים כמחוברים למרות שפיזית הכבל הירוק מחובר ל-INPUT הירוק. תמונה שבה הרמקולים לא פועלים: http://screencast.com/t/M1XTbVMGxV תמונה נוספת בבדיקה שמראה שהרמקולים אינם מחוברים: http://screencast.com/t/lsPOfbTL - חשוב לציין שפיזית הם כן מחוברים. - מחקתי והתקנתי את הדרייברים של הסאונד realtek high definitio audio driver. - בדקתי בנפרד שהרמקולים עובדים ע"י חיבור לפלאפון שלי. מה עוד אפשר לעשות ? והאם יש דרך להחליף את הכרטיס קול המובנה בלוח אם או שכדאי לקנות כרטיס קול נפרד? ואיך אפשר לדעת אם הוא מתאים ללוח אם שלי: asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by EpoXi,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה במחשב. הבעיה התחילה לפני חודש בערך, מה שקורה הוא שמספר דקות לאחר הפעלת המחשב הוא מתחיל להיתקע - פריז, שאי אפשר להזיז את העכבר ולפעמים גם הסאונד מפסיק(יוטיוב לדוגמה). התקיעות קורות כל כמה דקות לרוב בזמן גלישה בכרום. לפעמים אחרי כמה שניות המחשב חוזר לעבוד ולפעמים אין מנוס מללחוץ על כפתור הריסט. אציין שבעבר המעבד עבר אוברקלוק אך החזרתי את הגדרות ברירת המחדל, כמו כן כשהתחילה הבעיה חשדתי בזכרונות, אז היו לי שלוש סטיקים - 2X2GB ועוד 8GB אחד, נסיתי כל וויריאציה בינהם ועדיין התופעה קיימת. דבר נוסף, בערך ב 1% - 5% מהמקרים, הפריז נגמר בהודעה של הדרייבר של NVIDIA שאומר שהוא קרס, לא זוכר את הניסוח המדויק. AMD athlon 630X4 זיכרונו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך GT610, כרגע המסך מחובר לVGA שבלוח אם. המסך עובד, הספק מאיכות טובה עובד, הכבל תקין, המאוררים עובדים חיברתי כבל DVI לכ"מ זה לא עוזר, הכבל עצמו תקין. יכול להיות שהמחשב עולה לאט יותר אבל אין ציפצופים חריגים הוצאתי והככנסתי את הכרטיס, לא עזר, לא ידוע לי על קפיצת מתח, עומס עודף או ריח שרוף כיביתי בלילה הדלקתי בערב, מסך לא נדלק יש רעיונות ? אז זה הספק, האם ספק חדש 380 של אנטק יספיק לי ? אני עדין לא רוצה להוציא אותו מהאריזה לא מתליח לעשות חיפוש באתר כדי למצוא מתי בערך קניתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by meital_z,

שלום. רציתי לדעת אם קונים מחשב חדש ורוצים להעביר את הדיסק קשיח פנימי מהמחשב הישן לחדש, האם במחשב החדש הכל נשאר אותו דבר כמו בישן? או שצריך להתקין הכל מהתחלה?.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Chumlee,

עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Ligi,

היי, היה לי מסך כחול היום היה כתוב שזאת אשמת הדריבר של הכרטיס מסך ATI ויש לי את ה6850 של SAPPHIRE אני עם E8400 ולוח P35 כאשר המעבד OC ל 3.6 איזה תוכנה יש לבדוק את התקינות של הכטיס מסך? בתהליך עלית המחשב. וOC בוטל. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Igal Nazar,

שלום אתמול בערב הטענתי את האיפון באמצעות המחשב הנייח בכניסת usb הקדמי, לאחר כרבע שעה חזרתי לבדוק מה אחוז הסוללה וגילית שהאיפון נכבה המחשב דלוק והמסך שחור הנורית של המסך דולקת הזזתי את העכבר ואין שום שינוי במצב של המסך. ניתקתי את האיפון מההטענה וניסיתי לרסט את המחשב והמחשב לא הגיב (לחצתי ריסטרט ולא קרה כלום) נאלצתי לכבות את המחשב עם הכפתור הדלקה. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב, הנורית של החשמל במארז דולקת והנורית של ההארד דיסק כבויה(לא מהבהב) המסך לא עולה המסך נשאר שחור כל הזמן. שללתי את בעיית המסך בכך שחיברתי את המארז למסך מחשב אחר ושם הגעתי לאותו מצב. גם שללתי את בעיית ההארד דיסק בכך שחיברתי הארד דיסק חלופי והמצב לא השתנה. בגלל שחשדתי שהמקור לבעיה הינו בחיבורי ה usb-…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AntiFacebook,

שלום, החלטתי להחליף מארז למחשב שלי, מכיוון שהנוכחי קטן מדי בשביל כרטיס המסך החדש שאני מעוניין לרכוש. אני לא ממש מבין בנושא, ויש לי כמה שאלות על מנת שזה יבוצע בצורה חלקה: 1) איך אני יכול לדעת שהמארז החדש יתאים לכרטיס? 2) אילו יצרניות נחשבות איכותיות? 3) עד כמה פעולת ההחלפה מורכבת? מן הסתם צריך לפרק את כל החלקים ולהרכיב מחדש, אבל האם זו פעולה פשוטה לביצוע? יש צורך בכלים מיוחדים? 4) האם ישנם שיקולים נוספים שיש לשים אליהם לב בעת בחירת המארז(למשל התאמה ללוח האם)? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Emanuel.T.B,

מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by swlal,

שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ChaosPower,

טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?

18. Started by a_london,

חברים שלום יש לי בעיה בעיה בסנכרון שעון המחשב באופן אוטומטי בכל השרתים שני מסנה לעשות סנכרון אני נתקלה בשגיאה הוספתי צילום משך אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by avivru,

חיברתי מחשב לטלויזיה באמצאות כבל HDMI אני רואה בטלויזיה ר את הרקע של המחב ללא איקונים ולא רואים חוץ מזה שום דר אחר יש למישהו רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by l_messi,

קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by shishi1,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחוברים ליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל. יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by kokoki,

שלום, אני רוצה לעדכן את ה- directx שלי ואני לא יודע איך, אשמח להסבר בעניין, תודה.

25. Started by OhayoNB,

שלום, נכנסתי עם Fraps ל-Far Cry 4, ישר שנכנסים למשחק זה טוען קצת ואז מראה את הלוגו של UBISOFT, של NVIDIA ושל המנוע של המשחק, ואז רשום Far Cry 4 ואז התפריט.. עד שאני מגיע לתפריט, אני רואה ב-Fraps שה-FPS עולה ל2800, ושהוא עולה זה בהתחלה מ-250 ל2800 בערך ואיתו עולה רעש מוזר מאוד מהמחשב ובתפריט זה יורד חזרה ל280 אז הרעש מפסיק, זה מאוד מוזר אין לי כל כך איך להסביר, ה-FPS עולה בצורה מוגזמת עד ל2800 ושומעים צפצוף מהמחשב, ואין לי מושג מאיפה זה בא.. כשהגעתי לתפריט, הפעלתי את ה-vSync.. יצאתי מהמשחק ונכנסתי שוב, ה-FRAPS נעול על 60 והרעש הפסיק.. מישהו יודע מה היה שם ? ולמה ה-FPS עלה בצורה כזו ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.