עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by michanonymi,

מסיור קצר בפורמים פה הבנתי שיש בעיה עם הדריבר של הכרטיס מסך צילמתי את המסך מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by niva401,

עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 34N1A1N79,

היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NIR-T,

הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zpd,

אחד הצבעים בתצוגה נעלם מידי פעם דבר שיוצר מצב בלתי נסבל לראות. ניקיתי סלוט AGP. החלפתי כרטיס מסך.החלפתי מסך.שום דבר לא עוזר. ברשותי מחשב P4 ,מעבד 1.5G , לוח INTEL D845HV. מה עוד נשאר לעשות כדי לפתור את הבעיה.תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, ראשית, אני על סף יאוש טוטאלי ותכף אני אפרט מדוע: המחשב שלי נקנה לפני שנה, ב3 חודשים הראשונים עם המחשב הכל היה פיקס. לאחר מכן, כשהמחשב שלי היה מכובה ורציתי להפעיל אותו הוא היה נדלק, רק המאווררים היו עובדים ומיד נכבה, ממתין 4 שניות ואז שוב נדלק ונכבה, כך לאחר 10 פעמים ואז נדלק ועולה חלק, ולפעמים גם זה לא. מאחר וחששתי שהתקלה הזאת תדפוק לי את הHD מחמת הכיבוי וההדלקה - הייתי מוציא את כבל החשמל מהמחשב וממתין כמה שעות, לפעמים הבעיה הייתה נפתרת והמחשב היה עולה מיד ולפעמים התקלה הייתה חוזרת על עצמה. ניסיתי לבודד את הבעיה (אני טכנאי מחשבים) והגעתי עד לרמת הפעלה של לוח מעבד וספק (ספק אחר ולוח מפורק מהמארז) -חשדתי בלוח. שמחתי מצאתי את התקלה כל שעלי היה לעשות זה ללכת לחנות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Elad91,

המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. שמתי לב לזה רק כשהמחשב התחיל לצפצף וכשחיפשתי מה הבעיה ראיתי שהמתח גבוה מדי. כששיחקתי בNFSC, המתח הגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. אחרי שכיביתי את המחשב למשך כמה דקות והדלקתי, המתח היה 1.5 במנוחה, וכשהפעלתי את הNFSC המתח עלה ל1.65, והמחשב התחיל לצפצף. עכשיו גם במנוחה המתח מגיע ל1.66. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לטפל בה? איזה נזקים זה יכול לגרום? לוח אם - ABIT KN9 SLI כרטיס מסך - eVGA GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E ספק - Spire RockeTeer IV 600W Silent PSU (24pin) הטמפרטורות של הרכיבים לא השתנו. הכרטיס מסך 48 מעלות (רגיל), והלוח אם 35.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. C:\Program Files\WindowsApps איך לשחזר ? אפשרי לעשות את זה ידני ? עדכון הבעיה נפתרה עם המדריך הפשוט הזה . https://www.tenforums.com/tutorials/88246-add-reset-permissions-context-menu-windows.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם , החלפתי לוח אם במחשב ללוח MSI Z97 pc mate וגיליתי שעל לוח האם לטובת הכבל של power led מוקצים לי שני פינים אבל הכבל עצמו הוא בגודל של שלושה פינים (האמצעי ריק).... מה עושים? חיים

11. Started by guyzk1,

יש לי סטיק USB של SANDISK 32GB לפני כמה שבועות המחשב הפסיק לקרוא אותו ואין אפשרות להעלות אותו אף מחשב. לדעתי זו בעיה במגעים או משהו בסגנון ואני בטוח שכל החומר (המאוד חשוב) שלי נמצא עדיין בפנים. מישהו מכיר מעבדה שיכולה לתקן לי את ה-USB או לפחות להעביר לי את החומר להתקן אחר? אני מחפש מישהו באיזור המרכז וכמובן במחיר סביר... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכם. התלבטתי איפה לשים את הדיון, אבל החלטתי על פורום תמיכה טכנית. אם זה לא המקום הנכון, עמכם הסליחה, תעבירו את הדיון. אני משדרג את המעבד ולוח האם שלי בקרוב. זה הולך לעלות לי בערך מאתיים שקל. המחשב של סבתא שלי גסס בשבועות האחרונים, והיום מת במפתיע [ליתר דיוק הHD מת]. כבר לפני כמה ימים היא החליטה לשדרג. אבא שלי הציע רעיון חביב: מכיוון שסבתי משתמשת במחשב שלה לדברים עם דרישות מאוד מינימליות [היה לה עד לפני כשנה 486, עכשיו היא נפתרת מפנטיום 1 עם 133Mhz], הוא חשב שאולי אני אעשה איתה טרייד-אין. אני אתן לה את לוח האם והמעבד שלי, והיא תיתן לי את החדשים שלה. היא אתמול אישרה את הרעיון. הייתי מספר איזה בלאגן הולך להיות לי בין-לבין, אבל זה לא קשור לדיון. אני משתמש בWindows…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ybe,

אני גולש באמצעות מודם ADSL DYNAMODE A360 המחובר לUSB במחשב.לפני יומים המחשב הפסיק לזהות את המודם.התקנתי את המודם מחדש אך ללא תוצאות.לאחר מכן החלפתי מחשב והצלחתי לגלוש באמצעות מחשב אחר. כצעד של יאוש פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש,אבל עדיין המחשב לא מזהה את המודם. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lior408,

שלום. אשמח לעזרתם. חוות דעת על מפרט שקיבל אחי, בעל עסק קטן, שזקוק להריץ גם סוליד כתחנת עבודה יחידה. DELL SOLID MOBILE WS PRECISION 3520 3520 DELL Intel® CORE I7 ™ 7700HQ 16GB Gb DDR4 512 Gb ssd 2.5 NVIDIA M620 2GB 15.6 FHD 1920X1080 Windows 10 Pro 64 BT WIFI LAN 1000 USB-C 3 YEARS ON SITE WARRNTY 2.3 kg 1870$ לא כולל מע"מ האם יש נייד עדיף בסדר גודל הזה [כ6700]? אפילו הזמנה מחו"ל. תודה ושבוע טוב לכולם. ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז יש לחבר שלי מחשב ACER ASPIRE 5100 וכשעבדתי עם GPARTED חיברתי גם כונן חיצוני למחשב(הכונן עשה בעיות לפני כן ולא זוהה כמו שצריך בWINDOWS) ובגלל זה הGPARTED קרס והמחשב נכבה באופן פתאומי ואחרי ניתוק מהחשמל של המחשב, הדלקה(משומה עד שלא ניתקתי ספק כוח הוא לא נדלק) וניתוק של ההארדיסק החיצוני התחילו לי בעיות עם המחשב,המחשב פשוט נכבה באופן אקראי,ממה שאני בטוח זה שהבעיה היא לא בהארדיסק של המחשב,לא בסוללה,ולא בשנאי(ניסיתי לנתק כל אחד מהם בנפרד) אני כבר לא יודע מה לעשות,כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ragee,

שלום רב, כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים אך חוצמיזה שום דבר אחר לא עובד, בעצם חוץ מחשמל שמסופק לרכיבים השונים במחשב שום דבר לא עובד. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה. מההתרשמות הראשונית שלי זה הלוח אם או הchipset. בכל מקרה אני חושב שאני צריך להחליף את הלוח אם. רק רציתי לוודא זאת. [move]תודה[/move]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! לפני כמה ימים דודה שלי קנה מחשב חדש.. מעבד 3.0 לוח של msi משהו p8 neo אממ 512 רם כרטיס מסך msi geforce fx 5200 128mb ו... הבעיה שלי... כונן הראד דיסק 80 גיגה של כבל נתונים של sata הקיצר אני בא להתקין וינדוס ולא מצליח לי... הוא עושה לי שגיאות בהתקנה... אומר לי לנסות שוב להתקין את הקובץ או לדלג על הקובץ... ולפעמים הוא לא מוצא לי הראד דיסק ניסיתי להתקין sp2 גם לא היה טוב.. מה אני עושה?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …

20. Started by AdiD,

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שיש לה. מצאתי דרייבר אבל יש גירסאות משונות: 1.2C/1.2G/2.2E אז בקיצור, לא ידעתי איזה גירסה בדיוק להוריד, אז עדיף שאני אשאיר את זה למבינים אז בבקשה תביאו לי דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שהשם שלו מצויין בתמונה שצירפתי, תודה. עריכה: אופס, תתעלמו מהתמונה שך הלוח אם ABIT NF7, בטעות צירפתי. לא צריך דרייבר בשביל לוח האם הזה. תסתכלו על התמונה שמתחת, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי,המחשב שבחתימה,דולק 24 שעות ביממה,לא מכבה אותו אף פעם,שאלתי האם לטווח הארוך זה יכול להרוס משהו? ראיתי על הקופסה של הלוח אם שיש כזה עד כמה שעות הוא יכול לעבוד. מה יותר בריא למחשב? לכבות אותו בלילה ולהדליק בבוקר? או שזה לא משנה?ולטווח הארוך לא פוגע ברכיבים? מבחינת שקט-אין רעש בכלל ולו הקטן ביותר,כאילו שהמחשב סגור אז זה לא מפריע לי. אגב יש גם לד כחול במאוור ש המעבד,ועוד שני לדים כחולים במאווררים של המארז,אז השאלה אם גם הם לא נדפקים בזמן הארוך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hott444,

יש לי בעיה עם המודם USB שלי, לפני מספר ימים שידרגתי את הקו שלי ל- 1.5MB (הייתי ב- 0.5MB) ומאז יש לי בעיות של ניתוקים. הניתוקים קורים אך ורק בשעות הערב (מוזר לא?) ולא קשורים לעומס על המודם (קורה גם כשהמודם לא בשימוש). כשהמודם מתנתק אז הוא לא מצליח לאתחל את ה- ADSL במשך מספר שעות. הדרייברים של המודם מעודכנים ואני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שיכול לגרום לבעיה. מספר "התייעצויות" עם תמיכה תכנית של 012 לא פתרו את הבעיה והם אמרו לי להחליף מודם, אז לפני שאני רץ להוציא 200-300 ש"ח על מודם חדש אני רוצה להיות בטוח שניסיתי הכל. PENTIUM 4 2.8 HT ASUS P4P800 DELUX GEIL 256RDRAM X2 APACHE ADSL MODEM AB-DSL-C MAXTOR 40GB LG 52X24X52 CD-ROM X52 RADEON 9700PRO

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. למה לא? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. התקנתי XP בנוסף לוויסטה כי רציתי להפעיל כמה תוכנות ישנות שלא עובדות בוויסטה. המפרט הוא מה שמופיע בחתימה כולל הOC. הבעיה היא אך ורק כאשר אני מפעיל משחק שממש אבל ממש לא מזיז לכרטיס מסך שלי, משחק עם גרפיקה עלובה(משחק רשת-MuOnlie) המסך מהבהב לי מידי דקה, זה מאוד רנדומלי זה גם יכול להבהב לי כל 10 שניות גם... וגם לפעמים כל מספר דקות, ומה שקורה שבאחד ההיבהובים הוא פשוט קופא הכל לא מגיב ואם אני מחכה שאולי זה יעבור, למרות שזה אף פעם לא עובר אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. ובעוד שכל זה לא קורה כלל בוויסטה, אין היבוהבים אין כלום אני יכול לשחק במשחק שעות.(משמה זה אומר שהכרטיס לא דפוק) אמרתי אולי זה טמפרטורה... למרות שזה פעול חלק בוויסטה, ולא.... זה לא הטמפ' של הכרטיס,המאוורר …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים