תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב שלי מסרב לעבוד.. התקרית: בערב המחשב עבד באופן תקין, סגרתי את כל התוכניות והשארתי את המחשב דולק. בבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב, המחשב הציג מסך אפור (לא כבוי, כמו צבע אפור עכבר) ללא שום כיתוב. עשיתי ריסטארט למחשב ומאז הוא לא משדר למסך כלום, הודעת no-signal, עשיתי חילוף עם מחשב תקין שיש לי בבית ומקור התקלה במחשב עצמו ולא במסך. יש במחשב כרטיס מסך מובנה בלוח האם ועוד כרטיס מסך שמחובר בPCI, ניסיתי את היציאות (DVI ו-VGA) של הכרטיס שבPCI שבשימוש בדרך כלל, שום יציאה לא הראתה סימן חיים כלשהו. לאחר מכן ניתקתי את כרטיס המסך וניסיתי את היציאה שעל לוח האם(VGA) וגם שם לא היתה תצוגה. ברגע שאני מנתק את הכרטיס שבPCI ההגדרה בBIOS חוזרת מייד כדיפולט לכר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דונגל בלוטוס של סלקום השאלה היא כזאת 1. אם בקירבה של הדונגל למחשב בגלל שהוא " משדר " זה יכול לעשות בעיה לחומרה שם ? 2. אם זה עושה קרינה מטורפת ? כי הוא מהבהב חזק כמו כונן קשיח יש שם נורה ירוקה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, כל פעם שאני מנסה להתקין וינדוס 7 או 8 (וניסיתי אולי 10 גרסאות מכל וינדוס, לצרוב על דיסקים להתקין מUSB כלום לא עוזר) אני נתקל בשגיאה "windows cannot install required files" error 0x80070570 at "expanding files ניסיתי להחליף בBIOS מIDE לACHI שום דבר לא מצליח לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהווינדווס שלי עולה אז נפתח לי מן מסך פתיחה עם שם משתמש וסיסמא , עכשיו הקטע שלא עשיתי בכלל סיסמא , אז כל הזמן כשאני מדליק את המחשב ועולה לי המסך הזה אז אני לוחץ על : "אישור" , סתם כזה והוא מכניס אותי לווינדווס , עכשיו ניסיתי להיכנס לחשבונות משתמשים כדי לשנות את אופן הכניסה וזה העלה לי את ההודעה הזאת : (איך אני יכול להוריד את המסך כניסה שהכניסה לווינדווס תהיה אוטומטית? ) [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני רואה סרטונים ביוטיוב שבו אנשים משחקים עם יותר מ 60 FPS והמשחקים רצים חלק ... משחקים כמו GTA V , BATTLEFIELD 4 , HEROES OF THE STORM ועוד... אני שמתי לב שברגע שאני מוריד את ה VSYNC (גם במחשב וגם ב NVIDIA CONTROL PANEL) המשחק פשוט רץ רע ... ה FPS גבוהה אך זה בלתי שחיק... דבר זה קורה לי בכל משחק... לא זכור לי משחק אחד שאני יכול לשחק בלי VSYNC. לא ב SP ולא ב MP. יש משחקים כמו GTAV שגם עם VSYNC המשחק לא רץ חלק... למרות שהוא קבוע על 60 FPS ... אני פשוט לא מבין למה... זה היה קורה לי גם עם המחשב הישן (אותו החלפתי לא מזמן בחדש) והדבר היחיד שנשאר זה המסך... יכול להיות שהבעייה היא המסך? לא מסתנכרן... או אולי יש בו בעיה... ? מסך של SAMSUNG SYNCMASTER BX2450 יש לי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול ניסיתי כרגיל להיכנס למשחק [Need for Speed החדש, לצורך העניין], אבל במקום לעבוד כרגיל, עם טעינת המשחק, המסך הופך לשחור, הסאונד "נתקע", והמסך מגיב כאילו אין OUTPUT מהמחשב. הפתרון היחיד במצב הזה הוא לאתחל את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים - עדכון דרייברים [למרות שהיה לי כבר הכי מעודכן], SYSTEM RESTORE.. כלום לא עבד. ניסיתי להשתמש בDXDIAG, וכל הבדיקות הראו שהכל בסדר. אני חושש שזוהי בעיה בחומרה - אבל אני לא מצליח להצביע עליה. שמעתי דברים כמו "אולי זה הספק?", אבל הספק החזיק את המערכת [הדיי חדשה] במשך 3 שבועות בלי בעייה - לא מבין למה שפתאום משהו ישתנה. בדקי, והטמפ' של המחשב בסדר גמור. יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? זה נהיה מתסכל! פרטי המערכת שלי: 7400e dual core in…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון? הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2. יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבוד…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 והגדרתי שבמחשב ייכנס למצב שינה לאחר 10 דקות אך כאשר מגיע הזמן שלו להכנס למצב שינה הוא כבה ומי נדלק שוב.. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי עשה ריסטרט כול כמה שעות. כשרציתי להדליק אותו אתמול גיליתי שהוא עולה (נורית הארד דיסק דלקה וכל המאווררים - גם של כרטיס המסך - עבדו) אבל המסך לא מקבל ממנו אות ולא מראה תמונה! - חיברתי למסך אחר והתוצאה הייתה זהה - חיברתי את הכרטיס מסך מהמחשב הזה למחשב אחר וכן התקבלה תמונה אני יכול להסיק שהבעיה היא לא כרטיס המסך ולא המסך עצמו... מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נדפק באופן חלקי? מה אפשר עוד לעשות? המחשב יחסית ישן -P4 עם לוח אם של BIOSTAR...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים.. קניתי מחשב חדש מTMS לפני כשבוע.. מבחינת חומרה הוא מצויין והכל, יש לי הווינדוס 64 ביט שהתקנתי מלא בבעיות.. משחקים עושים לי בעיות בווינדוס הזה.. אם זה בקבצי DLL.. אם זה בחוסר תמיכה.. מסכים שחורים, משחקים פתאום יוצאים. אפילו תוכנות.. אמרו לי אולי להחליף ל-32 ביט כי ה-64 עושה מלא בעיות. יש לי 8 GB זיכרון במחשב.. ואמרו לי שה- 32 ביט לא ינצל אותו כראוי כמו ה-64.. אבל מצדי שינצל חצי מזה העיקר שאני אפסיק לשבור את הראש על כל משחק שאני מתקין ולא יחפש פתרונות.. אני ממש מתוסכל.. קיבלתי שלשום את המחשב ושום דבר לא עובד כמו שצריך.. אשמח לקבל עזרה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת netmeeting ולא מצליח ליצור קשר דו צדדי, אני לא מצליח להתחבר כדי ליצור קשר ואילו הוא כן מסוגל אני לא רואה אותו ואילו הוא רואה אותי אני שומע אותו והוא לא שומע אותי משהו יכול להסביר לי את הסיבה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. עד היום היה לי במחשב כ-3 ג'יגה RAM DDR II 667Mhz. ה-3 גיגה היו ב-4 סטיקים, 2 של 1 גיגה, ו2 של חצי גיגה. כל ה-4 חוברו בDUAL CHANNEL ולא היו בעיות (2 של OCZ ו-2 של TWINMOS). אחד הסטיקים שהיו לי של TWINMOS החליט שאין לו יותר כוח ומת, ועל כן החלטתי שאיני רוצה להישאר עם 2 וחצי וללא דואל צ'נל והחלטתי לרכוש עוד 2 סטיקים של 1 גיגה של KINGSTON, שגם הם DDR II 667Mhz. לפני שעשיתי זאת בדקתי קודם לכן והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה וגם רשום כך בחוברת שלו (למעוניינים הלוח אם שלי מופיע במפרט בצד). אך כרגע הוא רושם לי דבר כזה: INSTALLED MEMORY: 4.00GB (3.12GB USABLE) על המחשב שלי מותקן ווינדוס 7 בגרסא של 32 ביט כך שאני לא חושב שפה הבעיה... ממה שזכור לי הוא אמור לתמוך בזה.. (או שלא…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי אתמול HDD חדש אחרי שהHDD הקודם שלי התפגר,WD250G ת.נ.צ.ב.ה הדגם החדש הוא Hitachi HDS721010DLE630 1TB התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים ואלו הבעיות מכאן והלאה: אין לי סאונד, במקום סאונד יש רעשים של שריטות וצפצופים מוזרים. אני מקבל BSOD שנכבים מיד (מופיעים לשנייה, בקושי מספיק לקרוא מה רשום) , כתוב שזה כתוצאה מDisplay Drivers שנכבו ולא מצליחים לאתחל את עצמם. לפני הBSOD לעיתים מופיעים גם קווים אפורים על המסך. ניסיתי כבר עשרות פעמים למחוק ולהתקין דרייברים (דרך הDevice Manager, דרך Driver Sweeper, בשימוש עם Safe Mode וכו' וכו') גם של הRealtek (OnBoard sound driver( וגם של AMD. הגרסאות של הדרייבר סאונד הן מהאתר של REALTEK והן מדף הדגם של לוח האם שלי בא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בכל פעם שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ביום (המחשב כבוי בלילה), קורה דבר מוזר בתהליך האתחול: בשלב מסוים מופיע פתאום מסך עם רקע כחול עם כיתוב בסגנון DOS. המסך מופיע במשך 2 שניות בממוצע, ולכן עקב ריבוי הכיתוב בו קשה להבחין או להבין במה מדובר. הפרטים היחידים שאני מצליח לקלוט הם משהו שקשור ל- Memory, ישנה הרצה מהירה של מספרים מ-0 עד 100 (כפי שאמרתי - במשך 2 שניות), ומיד לאחר מכן המסך מחשיך והמחשב מאותחל שוב, אך הפעם מערכת ההפעלה בדרך כלל מפנה אותי להפעלה במצב בטוח (במקרה של ויסטה) או לניסיון Repair (במקרה של 7). כמובן שאני לא מסכים לכך ומאתחל את המחשב שוב (או פשוט לוחץ על האפשרות של הפעלה רגילה), אך הפע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB קיבל ניצוץ .המחשב נדלק כולל הכרטיס מסך (המאווררים שלו פתאום עובדים חזק )..אבל אני מקבל צג מסך שחור ואת ההודעה " ENTERING POWER SAVE MODE ". יש פתרונות או הלך הכרטיס מסך? המחשב עובד טוב עם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני 30 יום הלחתי לאקסלנט כדיי שיחליפו לי את הלוח, אחרי 30 יום של נידנודים שלי לחברה על התעקבות המחשב הם התקשרו אליי ואמרו לי שהלוח הוחלף והכרטיס טלויזיה נראה להם לא תקין (הכרטיס לא נקנה מהם אלה מאוניברס-קלאב והוא לא באחריות) הם אמרו שהם לא נוגעים בכרטיס בגלל שהוא לא נקנה מהם. השאלה העיקרית שלי היא : איך הם יודעים שהכרטיס לא תקין אם הם לא נגעו בו ? ד"א:הכרטיס היה תקין עד שהוא הגיע אליהם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מארז Thermaltake SViking VA4000BWS חיברתי אותו והכל עבד טוב יפה... הורדתי את מהירות המאווררים למינימום כדי להפחית מהרעש שלו. אחרי יומיים של עבודה במצב הזה המאווררים הגבירו את מהירותם על דעת עצמם ומאז הם לא מגיבים לוסתים המותקנים במארז :-\ אולי יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש שהגיע אתמול , המחשב כבר עובד 10 שעות ועדיין המאוורים הקדמיים לא עובדים... האם זה אומר 1) הסנסורים אומרים להם שהם לא נחוצים 2) לא עובדים בגלל שהם לא מחוברים. מה אתם אומרים ואיך אני מוודא שהם מחוברים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שהמחשב (הממש חדש) שחי קצת איטי(AMDD2000). לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS XP אז הוא סופר משהו למעלה בצד שמאל של הסמך(זה הזיכרון?) וזה רושם 128 RAM,הזיכרון שלי הוא 256 וגם ב-WINDOW רשום לי 256. יכול להיות שזה מזהה רק 128? מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק החדש של NFS MOST WANTED ופתאום באמצע המשחק המסך מתחיל להבהב ולקפוץ ולשנות צבעים. ראה סרטון להסבר טוב יותר: http://youtu.be/TMSkfzfGlRs המפרט של המחשב שלי: http://imageshack.us/a/img42/6011/displayuh.png http://imageshack.us/a/img819/6289/systemgk.png מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-