תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? איך פותחים את הקבצים האלה אני מיואש בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד היה על המערכת שלי עומס,כנראה מתוכנות או משהו לאחר שראיתי שהמערכת לא מאוששת עשיתי ריסטרט... בזמן השוינדואס עלה קיבלתי EROR שאי אפשר להעלות את הוינדואס כי חסר קובץ משהו עם FAST.SYS (לא זוכר את השם המלא) היה כתוב שניתן לתקן את זה ע"י REPAIR מהדיסק אבל הדיסק רצה מן תקליט קבצי חירום שאותו אין לי, החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, עכשיו לבעיה הרצינית עצמה כל פעם שאני מנסה לפרמט (אני עושה BOOT מהדיסק) המחשב נתקע, גם אחרי שהצלחתי להתגבר על זה ולעבור להתקנה של הוינדואס גם היא נתקעה (עוד בחלק של העתקת הקבצים במסך הכחול הזה...) אחרי זה ניסיתי לפרמט מהדוס, גם שם זה נתקע... יש לי הרגשה שזאת בעיה של חומרה כבר אבל אני לא מוצא לה שום מקום אז מה עושים ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. עזרה בבקשה-התקנתי ווינדוס 10 -ועל האייקון של הרמקול מופיע X אדום ,ההודעה אומרת "לא הותקן התקן פלט שמע" -כל ניסיונותי להתקין דרייבר למחשב עלו בתוהו. בחרתי את הדרייבר המתאים עם הגירסה הנכונה(32 סיביות) .כמו כן הלכתי לאתר של הלוח אם ומשם הורדתי את הדרייבר התואם לדגם של הלוח וגם לא עבד. הלכתי למנהל ההתקנים -שבו היה חסר התקן שמע -וגם אותו הוספתי וביצעתי עדכון -כלום לא עזר ,החשד שלי זה שהלוח אם אינו תקין -כלומר המגעים,החיבורים או אפילו המעגל החשמלי. אם יש למשהו רעיון נוסף אודה על עזרתו משה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך Gigabyte GF N-250 OC לאחר התקנתו המחשב חדש, הוא אינו מבצע איתחול. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב אחר - אותו הדבר. כאשר אני מסיר את כרטיס המסך ומשתמש ב ONBOARD המחשב מתאתחל ועולה תקין. ברשותי כרטיס "ישן" נוסף: BFG 8800GT OC2, והוא לעומת זאת עובד מצויין ומבצע איתחול תקין לחלוטין בשני המחשבים. ברשותי שני מחשבים עם המפרטים הבאים: 1. המחשב החדש: - לוח אם GB GA-G41 COMBO - מעבד E8400 - זכרון CEON 1066 4GB - ספק כח FSP 450W 2. מחשב ישן: - לוח אם ASUS P5KC - מעבד E8400 - זכרון OCZ 800MHZ 6GB - ספק כח OCZ 550W רק אוסיף ששני המחשבים על אביזריהם וכרטיסי המסך כולם כאחד הגיעו בקופסא המקורית והורכבו עצמאית. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כפולה עם העכבר על הסרטון יש לציין שלפני הפרמוט כל סרטון היה נפתח במסך מלא ע"י הפעולה הנ"ל אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב הנייח windows 10 home גרסא 17.09 1. אני חייב להוריד למחשב את הגרסא 17.09 או שאפשר כל גרסא של windows 10 ? אפשר לקבל קישור להורדה של הוינדוס כדי שאני יוכל לתהקין על המחשב שלי ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סטיק USB של SANDISK 32GB לפני כמה שבועות המחשב הפסיק לקרוא אותו ואין אפשרות להעלות אותו אף מחשב. לדעתי זו בעיה במגעים או משהו בסגנון ואני בטוח שכל החומר (המאוד חשוב) שלי נמצא עדיין בפנים. מישהו מכיר מעבדה שיכולה לתקן לי את ה-USB או לפחות להעביר לי את החומר להתקן אחר? אני מחפש מישהו באיזור המרכז וכמובן במחיר סביר... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מארז Thermaltake SViking VA4000BWS חיברתי אותו והכל עבד טוב יפה... הורדתי את מהירות המאווררים למינימום כדי להפחית מהרעש שלו. אחרי יומיים של עבודה במצב הזה המאווררים הגבירו את מהירותם על דעת עצמם ומאז הם לא מגיבים לוסתים המותקנים במארז :-\ אולי יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהווינדווס שלי עולה אז נפתח לי מן מסך פתיחה עם שם משתמש וסיסמא , עכשיו הקטע שלא עשיתי בכלל סיסמא , אז כל הזמן כשאני מדליק את המחשב ועולה לי המסך הזה אז אני לוחץ על : "אישור" , סתם כזה והוא מכניס אותי לווינדווס , עכשיו ניסיתי להיכנס לחשבונות משתמשים כדי לשנות את אופן הכניסה וזה העלה לי את ההודעה הזאת : (איך אני יכול להוריד את המסך כניסה שהכניסה לווינדווס תהיה אוטומטית? ) [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה המקום אבל אשאל, איך אני מתחבר עם משתמש נוסף לאותו מחשב? אני זוכר שראיתי שאפשר לעשות RDP לשם מחשב שאני עליו ואז להקיש את המשתמש ולהתחבר בלי להתנתק מהמשתמש המקומי, מישהו יודע להגיד לי איך עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב ישן שלא הפעלתי אותו תקופה ארוכה. כעת, שניסיתי להדליק אותו, מיד עם ההדלקה מתחילה סדרת ציפצופים קצרים שחוזרים על עצמם ללא כל תגובה במסך. ניתן להבחין כי ספק הכוח אכן עובד עפ"י המאוורר שלו ועפ"י הלד שנדלק עם הדלקת המחשב. כמו כן, ניתקתי את כל הכוננים ואת חיבור החשמל של כרטיס המסך במחשב והגעתי למצב שרק כבל המתח מחובר לספק הכוח. ניסיתי לשחק עם זיכרונות ה-RAM (יש לי שני סטיקים) אך כל הקומבינציות הובילו לאותה התופעה. אפילו הוצאתי והחזרתי את הסוללה של ה- BIOS אך גם זה לא עזר. ביצעתי בדיקה וויזואלית על גבי הלוח כדי לאתר קבלים נפוחים במידה ויש כאלו אך לא מצאתי כלום. אשמח לשמוע טיפים\עצות שיכולו לסייע לי בפתרון המחשב. תודה וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של dell עם 2 כוננים, כונן אחד נעלם מידי פעם וחזר שוב לפעמים, מישהו יודע מה יכול להיות הסיבה? אציין שהבאתי את המחשב לטכנאי מחשבים והוא לא ידע מה לעשות עם זה... תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפעלתי סרט, רואים ושומעים אותו בטלויזיה. אבל כשאני משחק במשחקים או אפילו גולש באינטרנט, אז הצלילים של הוינדוס מפריעים לצפות בסרט. כלומר, באמצע הסרט שומעים איך אני מרוקן סל מחזור או שגיאה מסויימת או צליל של אקספלורר שסיים לטעון דף. בקיצור, איך אני משתיק את המחשב לגמרי, אך עושה כך שישמעו את הסרט? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, משום מה כשאני מפעיל כתוביות בזמן שאני רואה סרט והמחשב מחובר לטלויזיה, הוידאו "קופץ" (כמו דיסק שרוט), אבל האודיו נשאר בסנכרון. ברגע שאני מכבה את הכתוביות, הודיאו זורם חלק לגמרי. אני חושב מניח שזה קשור לכרטיס מסך כי כשניסיתי לנגן את אותו הסרט כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה אז הכל עבד חלק. המחשב מחובר לטלויזיה ב-HDMI על הרזולוציה המלאה של הטלויזיה (1920*1080), והכרטיס מסך הוא Nvidia NVS 3100 - ואני משתמש ב-BSplayer בתור נגן. אציין שלפני זה השתמשתי באותו המחשב לראות סרטים בטלויזיה אחרת עם אותו המחשב ואותו הכבל, רק שהרזולוציה במקרה הזה היתה 1280*720 ושם לא היו שום בעיות. הדבר היחיד שהשתנה מאז זה הדרייברים של הכרטיס מסך והטלויזיה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב... יש לי כונן SSD 40 GB והוא כל הזמן מתמלא... לפני שבוע עשיתי פורמט ועדיין הוא מתמלא לי.. מה שמוזר הוא : בכל הכונן יש רק 23 gb איפה נעלם לי עוד 13 אני ממש לא מבין! כל הזמן הכונן הזה מתמלא ואני לא מבין במה.. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב חדש שנרכש לפני כחודש. עשיתי למעבד אוברקלוק ל- 3.4 (המעבד- Q6600 ) וגם עשיתי אוברקלוק ל זכרונות- 920MHZ קרה לי כבר שלוש פעמים שהמחשב לאחר עבודה של 15 שעות או יותר לאחר שאני משחק למשל ..אני הולך לישון וכשאני קם ואני רוצה להפעיל את המסך , המסך לא נדלק ,חשוב לציין שהמחשב עובד, כאילו רק המסך לא מוציא תצוגה,ואיך שאני עושה רסטרט המסך נדלק אבל כל ההגדרות חוזרות למצב ברירת מחדל,מה זה יכול להיות,בדקתי כבר אולי זה קשור למצב SLEEP אז זה לא ובכל מקרה המחשב במצב SLEEP כאילו מכובה , ביטלתי את כל האופציות של החיסכון בחשמל בויסטה.. בקיצור אני מיואש תעזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בד"כ פותר קלות כאלו לבד אבל הפעם אני פשוט לא מצליח לאבחן את מקור הבעיה, אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי. בכל משחק שניסיתי, TF2, CSS, CS, COD4, CRYSIS ואחרים המשחק רץ ב FPS נורמלי (100~FPS חוץ מ crysis כמובן שרץ על 30FPS), כל 2 דקות בערך יש FPS DROP רציני שנמשך עוד 2 דקות, ה FPS ת-מ-י-ד צונח ל 7, נשאר המשחק כמובן מקרטע ולא זז ל 2 דקות ואז חוזר לעצמו, אחרי 2 דקות שוב זה קורה וכך הלאה... פירמטתי את המחשב, לא עזר, עברתי לויסטה, לא עזר, ניסיתי XP, לא עזר, שוב חזרתי לויסטה. אני חושד שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהיא אף פעם לא הייתה לי עם הכרטיס מסך הקודם (NVIDIA 7600GT), כרגע יש לי ATI X850XT PE. דריברים מותקנים כמובן, ניסיתי 8.7 ו 8.8, גם לא עזר. מקווה לתשובה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש ('ssd;WIN7,64BIT,מעבד COREI7,) מחשב חזק מאוד שאמור לעבוד עם תוכנות כמו מקס,כל תוכנות אדובי למניהן תלת מימד,אנימציה וסרטים) לפני יומיים השארתי את המחשב דולק וכשחזרתי הביתה הוא היה כבוי...כשהדלקתי אותו הופיעה הודעת שגיאת אתחול וחיכיתי מספר פעמים שהוא יאתחל את עצמו מחדש- הוא לא הצליח להידלק וההודעה שחזרהה והופיעה הייתה שיש בעיה בווינדווס 32BIT בדיסק E (שלפי מיטב זיכרוני זה ה SSD) אני לא ממש מבינה במערכות וכו אבל אין לי בכלל מערכת 32 ביט אם זה בכלל קשור... התקשרתי לתמיכה כי קניתי אותו באייבורי והם אמרו שאין מה לעשות ושאני צריכה להביא את המחשב אליהם ווו... שזו הבעיה הכי גדולה שלי יש אפשרות שכל המידע שהיה לי במחשב אבד (פרוייקט גמר,עבודות במשך ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-