תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז ככה:יש לי את ה IPANEL מלא זמן ויש לי לוח אם ASUS A7A266 הIPNL כול חצי דקה מקפיץ את המחשב לצורך הבדיקה שלו(חום,סל"ד וכו') וככה כול שיר נקטע,כול סרט קופץ וכו' אני לא יודע מה לעשות עידכנתי את הביוס ,לא עוזר כלל וכלל ניסיתי עם התוכנה שמגיעה איתו ,שום דבר אצל חבר שלי עם לוח ASUS-CUSL2 יש בביוס אפשרות לכבות את הבדיקה כול חצי דקה . יש למישהו רעיון איך לנטרל את המרשע? מצפה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
??? תסבירו לי מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת netmeeting ולא מצליח ליצור קשר דו צדדי, אני לא מצליח להתחבר כדי ליצור קשר ואילו הוא כן מסוגל אני לא רואה אותו ואילו הוא רואה אותי אני שומע אותו והוא לא שומע אותי משהו יכול להסביר לי את הסיבה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה לעזאזל?! power calebration error? איך מתקנים ומה צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי שדרוג מי פנטיום 4 2.66 לפנטיום 3.01 ולוח אם של ABIT מסוג IS7 ובכל פעם שאני מפעיל משחק הוא נתקע בלי סיבה אגב בפנטים והלוח האם הישן זלא היה ! ברשותי כרטיס מסך של ATI 9600 128 MB וזיכרון 1GB ואנני יודע מה הבעיה פרמטו לי מחדש הזמנתי טכנאי וזה לא עוזר מדובר בסימולטורים חוקיים ! של מיקרוסופט וUBI כל פעם שאני מפעיל הוא או נתקע או נכבה מה יכול להיות הבעיה הזו ! שתמיד עבדו אגב לא אני התקנתי את וינדוס ואת הלוח והמעבד אלא טכנאי מוסמך ! הורדתי דרייברים הכי הכי חדשים וזה לא עוזר בכלל אגב זקורה רק שאני מפעיל משחקים בלבד ! אנא עזרו לי !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מודם Terayon מדגם TJ715, שמחובר באמצעות Ethernet למחשב. לוח האם הוא Abit IS7-E עם צ'יפ את'רנט של Realtek. אני מחובר דרך חברת הכבלים ל-Netvision מזה חודש. בימים האחרונים, אני נתקל בתופעה של נפילות בחיבור. ה-Dialer מודיע על ניתוק, וכשאני מסתכל ב-Even Viewer אני מקבל הודעה מס' 20159 של Remote Access, שמודיעה שהחיבור נותק, ומייד אחריה הודעה 1003 של DHCP שמודיעה שהמחשב לא הצליח לחדש את הכתובת משרת ה-DHCP (המודם). בשיחת טלפון שלי עם מוקד השירות של Hot טענה הבחורה מהמוקד שהיא בודקת את המודם שלי ושהיא לא רואה בעיות סינכרון וכו', ובאמת שלושת הלדים של Power, Cable ו-PC דולקים כל הזמן. אני חושד שהבעיה טמונה בכרטיס הרשת שלי או ביציאת הרשת של המודם. מישהו נתקל בבעיה ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם GA-MA785GMT-UD2H 2 סטיקים של זכרון 2 of Kingston Value RAM 4GB 1333MHz PC3-10600 DDR3 Non-ECC CL9 DIMM SR x8 Desktop Memory (KVR13N9S8/4) ועוד 2 יותר ישנים מסוג ADATA XPG Gaming Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model AX3U1600GB2G9-2G האם כל ה 4 סטיקים יכולים לעבוד במקביל על הלוח אם ? בנוסף שמתי לב של 2 סלוטים על הלוח אם יש צבע כחול ול 2 האחרים לבן , האם זה אומר משהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב גיימינג חדש, בשבוע האחרון יש לי רעשי חריקה ששומעים גם מהקצה של החדר, כל כמה שניות ככה יש חריקה. פתחתי את המארז החריקה מגיעה אם אני לא טועה מכיוון הלוח אם/כרטיס מסך. בדקתי בהתחלה אם זה מהדיסק קשיח (יש חריקות אבל ממש ממש ממש חלשות שאני צריך להקריב את האוזן ממש לדיסק כדי לשמוע אז כמובן שזה לא זה). יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל כל אפליקציה הכונן D שלי נתפס ב100% פעילות ע"י ntoskrnl.exe. יש לי גמישות של שני דיסקים קשיחים (0.5TB+1TB) לאחד בחלונות 8 פרו שהם כונן D. דיסק הפלש (:C) שעליו רצה מערכת ההפעלה לא מראה שום שימוש יתר. בכונן D שעליו מדובר יש את כל המשתמש היחיד שלי הכולל: שולחן העבודה וכולי...,הסרתי לגמרה את קובץ ההחלפה מהכונן. אף-אי-לו לא פעם אחת היה לי מסך כחול אחד כל חיי המחשב אף-על-פי-כן על אחת כמה וכמה כשיש אפליקציה פעילה במחשב אז המחשב עובד לאט יותר מהמצופה (מצופה מלשון ספקטקולרי ולא מלשון עטיפה). המערכת שלי: 32GB RAM in 2 chanell i7 885 super overclocked (SOC) Ti 2*NVIDIA GeForce 680 SLI WDC WD10EALX-009BA0 ATA 1TB Hitachi HDS721050CLA362 ATA 0.5TB INTEL SSDSC2CT060A3 ATA…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כמה דקות הרעש נעלם. חוץ מזה, המחשב מתפקד כרגיל, רק שהרעש בפתיחת המחשב, מעצבן מאוד. זה ספק פשוט, כך שאי אפשר לפתוח אותו(באופן קל, כלומר לא סדרו לספק מקום קל לפתוח אותו) ולשמן את הציר(למיטב ידיעתי). אני מניח שהבעיה בציר, כמו במאוורר שהיה לי פעם במארז שלאחר ששימנתיו, הרעש ממנו פסק, אבל תמיד חזר לאחר מכן. האם הפתרון היחיד הוא החלפת ספק, או שיש מה לעשות כדי למנוע ממטוס הסילון להמריא כל פעם שמפעילים את המחשב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 ויש לי מדפסת HP 4500 משולבת . לאחר ההתקנה של המדפסת ( לפי ההוראות : להתקין ואז לחבר את הכבל באמצע מתי שזה מודיע ) המדפסת מופיע אבל ששלוחים להדפסה זה לא מדפיס . ומופיע הודעה ( מצורף קובץ) בבדיקה התברר שזה מפסיק את פעילת ה SERVICE Print Spooler הסרתי והתקנתי את המדפסת מספר פעמים וזה לא עזר ( גם החלפתי כבל USB ) גם שאני מפעיל ידני את ה SERVICE ברגע שנשלח הדפסה זה מופסק . במחשב XP זה מדפיס בלי בעיה . אגב בסריקת מסמך אין בעיות . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי הספק כח במחשב ואז החלפתי אותו. הכל עבד וכשהווינדוס התחיל להיטען המסך נכבה אבל במחשב המשיך להיות דלוק . זה נראה כאילו המסך מתנתק מהמארז או משהו כזה כי הכל ממשיך לפעול חוץ מהמסך. (הוא נכבה מייד כהווינדוס מסיים לטעון). מה אני יכול לעשות??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח GB GA-EX58-UD5 והכרטיס הזה בעצם משדרג אותי פלוס מינוס ללוחות מסדרה הA... אבל באתר של אסוס כתוב שהוא רק ללוחות שלהם. האם יש סיבה שזה לא יעבוד על הלוח שלי? אשמח לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, משום מה כשאני מפעיל כתוביות בזמן שאני רואה סרט והמחשב מחובר לטלויזיה, הוידאו "קופץ" (כמו דיסק שרוט), אבל האודיו נשאר בסנכרון. ברגע שאני מכבה את הכתוביות, הודיאו זורם חלק לגמרי. אני חושב מניח שזה קשור לכרטיס מסך כי כשניסיתי לנגן את אותו הסרט כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה אז הכל עבד חלק. המחשב מחובר לטלויזיה ב-HDMI על הרזולוציה המלאה של הטלויזיה (1920*1080), והכרטיס מסך הוא Nvidia NVS 3100 - ואני משתמש ב-BSplayer בתור נגן. אציין שלפני זה השתמשתי באותו המחשב לראות סרטים בטלויזיה אחרת עם אותו המחשב ואותו הכבל, רק שהרזולוציה במקרה הזה היתה 1280*720 ושם לא היו שום בעיות. הדבר היחיד שהשתנה מאז זה הדרייברים של הכרטיס מסך והטלויזיה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן פלופי (בבקשה בלי תגובות של "מה אתה צריך את זה" ו"זה למחשבים ישנים") ויש לי כמה שאלות בקשר להתקנתו: איך אני מחבר אותו למחשב? איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? האם אחרי החיבור אני צריך להגדיר משהו במחשב או בביוס? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום התחיל להיות איטי ולהשתמש ביותר CPU פירמטתי אותו לפני חודש ומאז עד אתמול לא הייתה שום בעיה. אני הייתי מריץ משחקים בלי בעיה ולא מגיע ל90 CPU אבל עכשיו המחשב שלי פשוט מגיע למאה ומקריס את המשחק או שפשוט מחזיר אותי ללובי וכותב הודעה על שגיאה. זה קורה מלא ופשוט אי אפשר להשתמש בו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זכרון שהיה בפלאפון שלי (SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA) מסוג MICRO SD בגודל 32GB. שבוע שעבר הפלאפון כתב לי שהוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב הנייד שלי והמחשב זיהה אותו אבל לא יכולתי לגשת לקבצים שלו ולא יכולתי לראות כמה מקום פנוי בו. הבנתי שפורמט הקבצים שלו הוא RAW אז השתמשתי בתוכנה לשחזור של IBOYSOFT משהו כזה. התוכנה עבדה ושיחזרה חלק אבל לא סיימה ונתקעה באמצע ומאז הכרטיס לא מזוהה במחשב בכלל. ניסיתי כרטיס זכרון אחר עם אותו קורא והוא כן מזוהה. האם ניתן לעשות משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני 30 יום הלחתי לאקסלנט כדיי שיחליפו לי את הלוח, אחרי 30 יום של נידנודים שלי לחברה על התעקבות המחשב הם התקשרו אליי ואמרו לי שהלוח הוחלף והכרטיס טלויזיה נראה להם לא תקין (הכרטיס לא נקנה מהם אלה מאוניברס-קלאב והוא לא באחריות) הם אמרו שהם לא נוגעים בכרטיס בגלל שהוא לא נקנה מהם. השאלה העיקרית שלי היא : איך הם יודעים שהכרטיס לא תקין אם הם לא נגעו בו ? ד"א:הכרטיס היה תקין עד שהוא הגיע אליהם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין אני יכול לדעת מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שלושה ימים בערך המחשב של אחי סירב לעלות, הוא נדלק, המאווררים פועלים והכל, אך אין תצוגה ויש צפצופים, בקיצור, המחשב לא עולה. קראתי את הנעוץ בכל הקטע של מה שקשור לתקלות חומרה כאשר המחשב לא עולה, כמובן שהגעתי לטרד המעולה של איך מפענחים צפצופים כאשר המחשב לא עולה, מצאתי את הצ'יפסט על הלוח אם, ה-BIOS הוא Phoenix, פתחתי את המחשב, וכל מה שהוא עושה זה ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף וכך חוזר חלילה, פשוט לא נפסק עד שמכבים את המחשב. ה "-" בין כל צפצוף מסמל הפסקה ביניהם. הסתכלתי על כל הטבלאות הקיימות על בעיות הצפצופים ב-BIOS של PHOENIX ובאף אחד מהם אין מצב כזה שזה לא מפסיק לצפצף ועושה רק אחד כל הזמן בין כל הפסקה, במקרים השונים יש שלושה צפצופים - [הפסקה] - …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-