תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לאחורנה קניתי צורב למעשה החלפתי 3 צורבים על המחשב, בגלל הבעיה הזאת. אני לא מצליח לצרוב מעל מהירות 10. הצורבים המתימרים לצרוב במהירות 32 (asus, aopen והנוכחי lg) ניסיתי הרבה סוגים של דיסקים וגם את כל התוכנות צריבה האפשריות, הצורב מראה לכאורה שהוא צרוב במהירות32 או 24 אבל לפי הזמן זה במהירות 10 וגם לפי איזה בודק המחשב דיי חדש אם mb asus 266 שבבים של nforce (a7n) ואין ביעה של זיכרון מעבד או משהו אחר. ובמחשבים אחרים הוא צורב במהירות 32 אהה כן ווינדוס אקס פי. יש לכם רעיונות???????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול הרכבתי לי את ה (Abit NF7-S(nforce2 ואת ה GF4MX440. עכשיו שני הדרייברים יוצרים הרבה אפשרויות נוספות ב control panel, אבל כולם בעברית!!! איך משנים את זה? :
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכל אנשי הפורום. (שהשם שלי לא יבלבל אותכם במחשב המדובר לא ביצעי שום המהרה) במהלך החג גיליתי שהמאוורר היחיד במחשב הפסיק לפעול - מדובר באנטק סונטה עם מאוורר 120. לפי דעתי ולדאבוני הוא הפסיק לפעול כבר לפני מספר ימים\שבועות או אפילו חודש חודשיים -בפוקס נגעתי במארז והרגשתי חום אדיר. שמתי לב שהוא חלש ואף התרעתי לספק שנתן לי את החלקים "לוג'יק" ואפילו אחרי שהרכבתי אות המחשב לקחתי אותו אליהם לאישור תקינות . כרגע המחשב שלי פתוח עם "מאוורר בית" מכוון למרכזו למניעת התחממות לצורך התייעצות עימכם. כשאני מנסה לסובב את המאוורר עם האצבע אני מרגיש שהוא קששששה בקושי זז כאילו צריך "לשמן אותו" או משהו לכן אני בטוח שלא מדובר בבעיית חשמל אלא פשוט הפלסטיק מתנגד למתח - מה עושים ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קי. במחשב הנייח כשאני מחבר אותו הוא עובד בסדר גמור, גם במחשב הנייד הוא עבד בסדר גמור עד כה. אבל פתאום עכשיו, כשאני מחבר אותו למחשב הנייד ב-system tray מופיע לי האפשרות לעצור אותו, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא(removable drive/disk) לא מופיע כמו פעם. בדקתי והוא עובד סבבה המחשב הנייח. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני חודשיים קניתי מחשב נייד. עם המחשב, הגיעה מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP הום אדישן באנגלית. שמעתי שיש דרך להעביר את הממשק לעברית ללא צורך בפירמוט הכונן הקשיח, האם זה נכון? במידה ולא, וצריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש: במדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/setup.html מצויין שההסבר לפירמוט מיועד למי שלא מעוניין לפרמט את הכונן שנמצאת בו מערכת ההפעלה, אז אין אני מפרמט את כל הכוננים בדיסק הקשיח, כולל הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה? (יש לי ניסיון עם פירמוט והתקנה של חלונות 98, אבל אף פעם לא עשיתי זאת עם XP. ב- 98 הייתי מבצע זאת דרך DOS וב- XP אין DOS). תודה מראש, גיא.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 17 CRT של AOC. כאשר אני לוחץ קליק ימני על קובץ וידאו או מוחק אותו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. זאת לא תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400) כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניות אחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה) אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליך כמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבה ניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחרים כמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?) יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה? יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי קצת מסובכת (אולי זה 2 בעיות נפרדות) ונמשכת כבר זמן רב. נתחיל במפרט: AMD 64 3000+ Radeon 9800 PRO 128mb 256bit Geil DDR400 512mb לוח אם: קניתי את המחשב שיש לי עכשיו לפני כמה חודשים, הכל עובד אחלה ונראה מעולה. אחד המשחקים הראשונים ששיחקתי על המחשב החדש הוא Far Cry, משחק עם גרפיקה מדהימה. לאחר משהו כמו שעת משחק (לפעמים אפילו 4) הייתי מתחיל לקבל עיוותים גרפים שיכולים להיגרם משני דברים: 1) זיכרון פגום (זיכרון של כרטיס מסך או RAM) 2) התחממות הגרטיס מסך הנחתי שזה מספר 2 ודאגתי למאוור 80 שמקרר לי את הכרטיס מסך. מאז ועד ללא מזמן לא נתקלתי בתופעה עד כמה זכור לי, אז הנחתי שהכל נפתר. לא מזמן התחלתי עוד 2 משחקים, בשניהם פתאום התחילה לי בעיה חדשה שלא הייתה לי. יש סיכוי שהכ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם שדרוג לראם: XPG 16G 3200Mhz ולספק כוח: FSP 500W 5-YEAR
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב PENTIUM ווינדוס 10 בשנייה שאני מכניס דיסק חיצוני כל המחשב נתקע והעכבר כולו רועד זה בעיה בגלל שהמחשב מאוד פשוט? או בעיה אצלנו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כונן שיתאים לשני לוחות האם הבאים: GA-H310M-DS2 1151 DDR4 GIGABYTE H310 MSI PRO B660M-A WIFI אני משער שאין אופציה לחבר כונן nvme לראשון? מה האופציות שלי? מעוניין בכונן שיחובר רק באופן זמני מדי פעם ולכן לא מחפש משהו שיקח זמן כל פעם להרכיב. האם יש אופציה לכונן חיצוני? חשוב לציין שהוא יהיה הכונן היחיד שיהיה מחובר באותו זמן ואני צריך שיהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה של וינדאוס 11.
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo ideapad 300-15isk . קרתה תקלה שאינני יודעת מהי? מערכת ההפעלה (ווינדוס 10) לא עולה אלא ישירות לביוס. ניסיתי מספר פעמים להפעיל את המחשב ומערכת ההפעלה לא עולה . בביוס שמתי לב שבסדר עליית המחשב אין ברשימה כונן קשיח. ניסיתי להתקין את ווינדוס מחדש דרך דיסקאונקי , ללא הצלחה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש למחשב שלו ושם אותו. הכרטיס הינו 450GTS המחשב עלה בצורה איטית. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של NVIDIA ולקראת סוף ההתקנה המחשב העלה לו מסך כחול ומאז הווינדוס לא עולה לו, ומראה לו כל פעם את המסך הכחול. זו המערכת שלו מעבד: Intel Core 2 Duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB SPARKLE מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה , מידי פעם המחשב פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום אפילו כפתור הריסטרט וההפעלה לא מגיבים ואפילו כשאני מנסה מלוח האם, יש לציין כי כל הטמפרטורות תקינות, עשיתי בדיקת מאמץ עם occt והטמפרטורות של המעבד מאוד נמוכות, המחשב לא עבר אוברקלוק של שום רכיב. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד nec versapro vy20/w-1 שאני לא מוצא תדרייברים שלו בשום מקום חיפשתי ולא מצאתי.. ניסיתי את כל התוכנות driver chacker הזה וכל האחרים ואין סריאלים ולא כלום אני מודה למי שימצא לי זה ממש דחוף תודה מצטער אם זה לא המקום הנכון לא ידעתי איפה להשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחשב i7 - 2600 זיכרון 2X4GB ּ 2X2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB בזמן משחקים מקבל מסך כחול 0X0000003B בהרצת MEMTEST יש נפילות השארתי סטיק אחד ועדיין יש נפילות ככה בכל הסטיקים איפוא הבעיה מישהו מבין מצורפת תמונה של הנפילה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם הבעיה הזאת כבר בערך חודשיים. הצלחתי לסבול אותה, אבל ביומיים האחרונים זה גובר עד ל10 פעמים ביום, וזה בלתי אפשרי. ניסיתי כבר לבדוק הכל. זה החל כשקניתי דיסק קשיח ומסך חדש למחשב. הקטע הוא שבדקתי את הדיסק החדש לבעיות סקטורים פגומים וכד' ואין כלום. ולא נראה לי שהמסך הוא הבעיה... בדקתי את הזכירון עם MEMTEST וגם שם אין בעיות. בדקתי את הטמפ' במצבי לחץ והכל נורמלי. ההשערה המופרעת שלי כרגע היא שזה אולי המעבד הישן שלי INTEL CORE 2 DOU E6300 1.8GHZ יש לי לוח אם של ASROCK - CONROE SATAXFIRE יכול גם להיות שהבעיה שם. יש למישהו הצעות??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי M4 הכל טוב ויפה, אבל המחשב לא מצליח להיכנס למצב שינה. כל פעם אני מקבל מסך כחול. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות מלבד עדכון שיצא ע"י מיקרוסופט אי שם ב 2011 שכבר יש לי. הכונן מעודכן ל firmware האחרון וכך גם חלונות. Bug Check String: INTERNAL_POWER_ERROR Bug Check Code: 0x000000a0 Parameter 1: 00000000`00000009 Parameter 2: ffffffff`c0000185 Parameter 3: 00000000`00000001 Parameter 4: 00000000`00000000 לפני זה השתמשתי בדיסק מכני ולא הייתה שום בעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לעזור לחבר עם המחשב שלו שסובל לאחרונה מאיטיות מרובה. מדובר בלפטופ של דל (vostro A860) בן שלוש שנים בערך שעבד מצויין עד עכשיו. לאחרונה החל לעבוד ממש לאט, במיוחד בזמן העלייה. הרצתי כמה תוכנות לזיהוי וירוסים - הכל נקי. בדקתי את הזכרונות והדיסק הקשיח - תקינים. בדקתי את הtask manager - כאן יש משהו חשוד. בתחתית המסך מופיע שה-CPU רץ על 40-60 אחוזים אבל כל התהליכים ברשימה למעלה לא פעילים. כלומר משהו עובד על המעבד אבל הוא לא מופיע ברשימה ואני לא יודע מה זה! מה אפשר לעשות, מלבד להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W אני משחק במשחק איזה 5 דקות ואז אני מקבל מסך ורוד עם ריבועים אפילו צילמתי את זה מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה וממה זה נובע אז ככה: כשאני לוחץ על POWER על מנת להדליק את המחשב המנורות מסביב למארז נדלקות (והמחשב נראה לי נדלק) אך לא רואים שןם דבר על המסך אני עושה כמה פעמים RESTART וזה כל פעם משתנה לפעמים 7 פעמים אני עושה RESTART ואף יותר עד שבסוף אני רואה על המסך (החלק שרואים על המסך זה כאשר המחשב נדלק והעלת ה WINDOWS) אבל גם לאחר שרואים משהו על המסך ה WINDOWS עצמו לא עולה (אבל במצב בטוח הוא עולה תמיד) ושוב אחרי כמה פעמים של RESTART גם ה WINDOWS עולה במצב רגיל. יש לציין שאחרי שבפעם הראשונה רואים משהו על המסך (העלתה ה WINDOWS) כשאני עושה RESTART מאותה הפעלה והלאה המחשב תמיד מצליחלהשאר במצב של העלת ה WINDOWS אך שוב צריך ללחוץ RSTART עד שה WINDOWS …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב הוא עולה אבל הוא לא מגיע לטעינה של הווינדוס ואז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: (כנראה בעיית BIOS) "hardware initiate failed,please check device!!! The Bios does not be installed.Press G to continue" ואחרי שאני לוחץ על הכפתור G עולה הודעה אחרת תוך כמה שניות: Reboot and select proper Boot device Or insert Boot media in selected Boot device and press a key עכשיו כל זה קןרה דקה לפני שהXP טוען את עצמו והפסים הרצים. המחשב מתחיל לעשות רעשים מוזרים(לא צפצופים) ואז עולה ההודעה תוך איזה 40 שניות. עזרה דחוף. תודה רבה לעוזרים נ.ב אין לי מושג איך זה קרה אף אחד לא היה על המחשב והוא היה כבוי בלילה אני כיביתי והכל היה בסדר ובבוקר בום!לא עובד! אני ממחשב אחר כותב!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר את ההרד דיסק הישן של ואז חיברתי אותו בדקתי שהכל טוב מבחינת slave-master אבל בכל זאת שהוינדוס 2000 עולה הוא עושה מסך כחול-התנגשות HELP כל המידע החשוב שםםםםםםםםם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-