עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לכולם! כיביתי את המחשב אתמול בלילה, ניסיתי להדליק אותו היום בבוקר, אבל הוא לא נדלק הוא בהתחלה הדליק לשבריר שנייה את הנוריות כיווי אבל הן נכבו ומאז הוא לא נדלק בכלל בדקתי את הספק ואת כל הכבלים, אין כבלים נפוחים או קרועים, הוא לא מריח מוזר או שרוף האם זה יכול להיות הכפתור הדלקה? יש לי את המארז צ'אקרה של enermax מאז שקניתי אותו, אחרי כל כיבוי הוא עושה בלאגן ופעם אחרי פריקת חשמל הוא פתאום היה נדלק, עכשיו הוא לא נדלק גם אחרי זה... האם זה הספק או הכפתור, או שניהם? אשמח לעזרה (הספק עדיין באחריות, נראה לי אני אלך מחר לחנות ממנה קניתי ואראה מה הם יכולים לעשות) אין לי אפשרות לבדוק עם ספק אחר, כי אני לא יודעת איך לפרק ועדיף שאני לא אהרוס גם את המחשב השני... חחחח תוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eranmor,

הבעיה היא ככה החלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800 מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריך כשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניה בפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקות למה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Bollner,

אהלן חבר'ה, שלשום קיבלתי את הספק, התקנתי אותו אתמול הספק הוא : TT 360W Single fan + Passive PFC ובקיצור שמתי אותו בחנות הכל טוב ויפה ניסיתי להדליק קצר בחנות שוב ניסיתי שם הורדתי את המתג ככה כמה פעמים לפעמים קיצר לפעמים לא... בקיצור אמרתי מקסימום אני מחליף לחדש (יש אחריות שנה) אבל קודם אני אנסה בבית. הספק בבית עבד הפעלתי ת'מחשב בינתיים ככה שלוש פעמים לבדוק מה שאני חושב שיכול להיות שהחשמל בחנות היה דפוק או משהו, אבל עוד משהו חשוב מהספק יש כבל לחשמל אז שם לא השתמשתי במה שקיבלתי מהספק השתמשתי ממה שהיה שם (אתם יודעים השחור הזה מהספק לשקע) ובבית שמתי את מה שקיבלתי עם הספק. השארתי בלילה את המחשב, בבוקר הוא עדיין היה בסדר (רציתי לבדוק אם הוא מקצר) קיצר מה את…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי מאוורר 120mm של חברת 3R SYSTEM BLUE LED וחיברתי אותו ישירות לחיבור של לוח האם שלי MSI P67A-C43 (MS-7673 אבל המאוור עובד מאוד מהר וזה מציק ומרעיש לי המיקום של המאוורר נימצא בצד בתוך המיכסה של המחשב ולכן אני שואל האם יש אפשרות להנמיך את המהירות של המאוורר שלא ירעיש לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by law89,

ננסה את חכמת ההמונים שתי שאלות בנוגע לג'ימייל: 1. ג'ימייל מקבץ מיילים על פי קריטריון מסוים. אני רוצה להעביר חלק מהקבוצות לחשבון ג'ימייל אחר. כשאני עושה העברה, זה מעביר רק את המייל האחרון בשרשור. האם יש אפשרות להעביר את כל הקבוצה? 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה?

6. שלום לכם. התלבטתי איפה לשים את הדיון, אבל החלטתי על פורום תמיכה טכנית. אם זה לא המקום הנכון, עמכם הסליחה, תעבירו את הדיון. אני משדרג את המעבד ולוח האם שלי בקרוב. זה הולך לעלות לי בערך מאתיים שקל. המחשב של סבתא שלי גסס בשבועות האחרונים, והיום מת במפתיע [ליתר דיוק הHD מת]. כבר לפני כמה ימים היא החליטה לשדרג. אבא שלי הציע רעיון חביב: מכיוון שסבתי משתמשת במחשב שלה לדברים עם דרישות מאוד מינימליות [היה לה עד לפני כשנה 486, עכשיו היא נפתרת מפנטיום 1 עם 133Mhz], הוא חשב שאולי אני אעשה איתה טרייד-אין. אני אתן לה את לוח האם והמעבד שלי, והיא תיתן לי את החדשים שלה. היא אתמול אישרה את הרעיון. הייתי מספר איזה בלאגן הולך להיות לי בין-לבין, אבל זה לא קשור לדיון. אני משתמש בWindows…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Joseph Laufer,

ערב טוב מישהו יוכל לעזור בבקשה עם כתובית שמופיעה לי כשאני מפעיל את האתר הזה שמצ"ב תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. כבר זמן רב שישנה תקלה באתר hwzone.הייתי בטוח שיסדרו אותה אבל כנראה שמתחזקי האתר לא טורחים לבדוק את תקינותו באמצעות הפורמט שמותאם למכשירים סלולריים.אותו כפתור בצד שמאל למעלה בעמוד הראשי נעלם לפני זמן מה ומאז הגולשים יכולים להכנס אך ורק לקישורים של הדיונים "החמים".חבל.אני כמעט כבר לא נכנס כי לא יכול להכנס לפורומים.לתשומת לב מנהלי האתר!

9. Started by סומך,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dani,

יש לי מצלמת וידאו של Samsung דגם vp-D73i ואני רוצה להעביר ממנה את הסרט למחשב... חיברתי אותה USB וכשאני מנסה להעביר עם התכנה שקיבלתי (DVC media) אני מקבל רק תמונה בלי סאונד. רציתי לדעת אם יש איזה תכנה טובה להעביר סרטים מהמצלמה או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by assaff,

המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח. כרטיס מסך מובנה . לוח msi. p6ng

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tidan31,

שלום! רכשתי מחשב של לנובו y-70 סיימתי להגדיר את כל ההגדרות והוא נימצא במצב של חשיבה כל הלילה ברצוני לציין שהוא מחובר לחשמל והוא מגיע עם הארד דיסק 1tb+8ssd האם זה מצב נורמלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Jack_g,

אהלן חברה, יש לי בעיה מוזרה מאוד לפעמים כשאני משתמש ביציאת ה TVOUT בכרטיס ה TI4800SE שלי המחשב עושה ריסט כשאני מנסה לכבות את היציאה, זה קורה ברגע שאני לוחץ אל הכפתור ADVANCED בחוצץ SETTINGS בחלון DISPLAY PROPERTIES. ועכשיו זה התחיל לקרות במישחקים גם, אני משחק ופתאום באמצע הוא עושה ריסט , השתכלתי אל הטמפ של המעבד והיא בסדר גמור 37 מעלות. מה לפי דעתכם הבעיה יכולה להיות ??? תעזרו בבקשה, מי שרוצה לדעת מה ההרכב של המערכת יכול לבדוק בפרטים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שירן אניס,

ניסיתי להתקין את הדיסק כבר כמה פעמים וכל פעם הזה רושם לי את זה ואז פשוט מפסיק מה אפשר לעשות? ממש אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by firestar77,

שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BeN CoHeN,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה פתחתי לפני שבוע ומשהו נושא לגבי הנורית hdd שהייתה עובדת קבוע והייתי שובר תראש כדי לגלות מה הבעיה אולי החוטים חשבתי הפוכים או שיש בעיה בלוח אבל היום גילתי שהצורב די וי די לא מקבל חשמל בכלל ואחרי שנתקתי אותו לגמרי הנורית התחילה לעבוד זה בכללי הבאתי תיאור לכל העניין עכשיו מה יכולה להיות הבעיה שהוא לא מקבל חשמל ? הצורב די חדש הצורב שלי הוא sony dw-q30a צורב חיה אין מה להגיד מעניין מה קרה לו פתאום בבקשה עזרה חברים ושבת שלום

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PeteRoy,

למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mystikal,

שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי היום דיסק קשיח חדש SATA2 320G ואני רוצה לחבר אותו עכגשיו יש לי כבר דיסק קשיח בטכנולוגית SATA כאשר אני מחבר את הדיס החדש אני רואה אותו בביוס אבל הוא נותן לי שגיאה שיש DISK BOOT איך אני אמור לגמפ'ר אותו?... תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, ברשותי דיסק קשיח (WD Caviar Black 1T),שבו לא מותקנת מערכת ההפעלה (הוא משמש כדיסק מקומי,ולא מערכת ו/או ראשי).הבעיה איתו,שהוא מרעיש בכלל,ובפרט בכל חצי דקה שומעים דפיקה ממנו (בבוודאות 100%,שהדפיקות והרעשים - באים ממנו).! *מה,שמוזר זה,שבבדיקה,בכלי בדיקה ואיבחון של WD - יצא תקין (Completed Sucessfully). - ממה בעיה זו עלולה לנבוע?, - האם יש קשר לכבל הSATA ו/או אורכו,אשר מחבר אותו? ו/או,שהוא פשוט לא מורכב כראוי ולכן מרעיש ומשמיע את הדפיקות כל חצי דקה (ד"א:בתחילת בדיקתו - השמיע קול חירחור ברור ודיי חזק)? . - האם כבל SATA תקול ו/או קצר מידיי או ארוך מידיי - עלול לגרום לבעיות אילו,שציינתי ובנוסף הכי מפריע=לפעמים לתקוע את המחשב,עד שרק לחיצה על ריסט - מחזירה את המחשב לפעיל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eliXir,

אני מקווה שהנושא תואם לפורום, אם לא אני מתנצל מראש. בקרוב יגיע לי המחשב, ואני ביקשתי להרכיב אותו בעצמי מכיוון שאת המארז הזמנתי מחו"ל והוא יגיע אחרי שהמחשב יגיע. חבר שלי אמר לי שיש כל מיני שיטות לכל חלק וחברה, כל מיני קומבינציות בכדי לתת ביצועים יותר טובים, לא יודע בדיוק מה הוא רוצה ממני. הוא צודק או שפשוט מחברים כל חלק איך שהוא אומר להיות מחובר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zzroni,

שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 500 . חלונות 98. כשהמחשב כבוי - הנורה של המסך בצבע כתום. כאשר מדליקים את המחשב - הנורה אמורה להתחלף לירוק , אך היא נשארת בצבע כתום. לא רואים שום דבר על המסך וגם לא שומעים שום צפצוף . ספק הכח נידלק ופועל וגם המאוורר של המעבד. ניסיתי להוציא ולהחזיר את הזכרונות - לא עזר. אין לי בנתיים כרטיס מסך אחר כדי לבדוק (אני אמור לקבל - ATI RAGE PRO 128 AGP ). מישהו אמר לי לאפס את הביוס והכל יעבוד . השאלה - האם איפוס הביוס יפתור את הבעיה ואיך זה קרה ? אם מישהו ניתקל ספציפית בבעיה כזו (שהנורה בכלל לא מתחלפת לירוק) ויודע מה מקור הבעיה , מתבקש לעזור. תודה לעונים. חבר שלי גר רחוק ממני ולכן כשאני אגיע אליו אני חייב לפתור את הבעיה במקום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם! לפני כמה ימים דודה שלי קנה מחשב חדש.. מעבד 3.0 לוח של msi משהו p8 neo אממ 512 רם כרטיס מסך msi geforce fx 5200 128mb ו... הבעיה שלי... כונן הראד דיסק 80 גיגה של כבל נתונים של sata הקיצר אני בא להתקין וינדוס ולא מצליח לי... הוא עושה לי שגיאות בהתקנה... אומר לי לנסות שוב להתקין את הקובץ או לדלג על הקובץ... ולפעמים הוא לא מוצא לי הראד דיסק ניסיתי להתקין sp2 גם לא היה טוב.. מה אני עושה?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לחברה שלי יש מחשב נייד של טושיבה (דיי ישן אני לא יודע את הדגם) יש לו בעיה שכל כמה זמן מופיע מסך לבן ואז חייבים לעשות ריסט למחשב ניסיתי לפרמט אותו וגם בהתקנה זה קורה אשמח לפתרון ממי שמכיר את הבעיה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים