עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MEGI,

היי לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש ('ssd;WIN7,64BIT,מעבד COREI7,) מחשב חזק מאוד שאמור לעבוד עם תוכנות כמו מקס,כל תוכנות אדובי למניהן תלת מימד,אנימציה וסרטים) לפני יומיים השארתי את המחשב דולק וכשחזרתי הביתה הוא היה כבוי...כשהדלקתי אותו הופיעה הודעת שגיאת אתחול וחיכיתי מספר פעמים שהוא יאתחל את עצמו מחדש- הוא לא הצליח להידלק וההודעה שחזרהה והופיעה הייתה שיש בעיה בווינדווס 32BIT בדיסק E (שלפי מיטב זיכרוני זה ה SSD) אני לא ממש מבינה במערכות וכו אבל אין לי בכלל מערכת 32 ביט אם זה בכלל קשור... התקשרתי לתמיכה כי קניתי אותו באייבורי והם אמרו שאין מה לעשות ושאני צריכה להביא את המחשב אליהם ווו... שזו הבעיה הכי גדולה שלי יש אפשרות שכל המידע שהיה לי במחשב אבד (פרוייקט גמר,עבודות במשך ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יום אחד היה על המערכת שלי עומס,כנראה מתוכנות או משהו לאחר שראיתי שהמערכת לא מאוששת עשיתי ריסטרט... בזמן השוינדואס עלה קיבלתי EROR שאי אפשר להעלות את הוינדואס כי חסר קובץ משהו עם FAST.SYS (לא זוכר את השם המלא) היה כתוב שניתן לתקן את זה ע"י REPAIR מהדיסק אבל הדיסק רצה מן תקליט קבצי חירום שאותו אין לי, החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, עכשיו לבעיה הרצינית עצמה כל פעם שאני מנסה לפרמט (אני עושה BOOT מהדיסק) המחשב נתקע, גם אחרי שהצלחתי להתגבר על זה ולעבור להתקנה של הוינדואס גם היא נתקעה (עוד בחלק של העתקת הקבצים במסך הכחול הזה...) אחרי זה ניסיתי לפרמט מהדוס, גם שם זה נתקע... יש לי הרגשה שזאת בעיה של חומרה כבר אבל אני לא מוצא לה שום מקום אז מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by topcat115,

אני מנסה לצרוב קבצי וידאו לפורמט DVD על דיסק DVD+R DL ובסוף הוא מודיע שהצריבה נכשלה, וכשבעצם הוא צרב רק חצי. ניסיתי כבר בשני צורבים שונים שתומכים בDVD+R DL ואותה תוצאה בשניהם. השתמשתי בWindows DVD Maker. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חברים המחשב שלי לא נדלק פתאום משום מה.. אני מוודא חיבור חשמל הכל בסדר.. כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה המחשב נדלק לשבריר שניה ממש ונכבה וככה חוזר חלילה.. אני חושב שזה משהו שקשור ללוח אם.. אבל אין לי מושג מה לעשות.. אני אובד עצות.. יש למשהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Moyal Moshe,

בוקר טוב. עזרה בבקשה-התקנתי ווינדוס 10 -ועל האייקון של הרמקול מופיע X אדום ,ההודעה אומרת "לא הותקן התקן פלט שמע" -כל ניסיונותי להתקין דרייבר למחשב עלו בתוהו. בחרתי את הדרייבר המתאים עם הגירסה הנכונה(32 סיביות) .כמו כן הלכתי לאתר של הלוח אם ומשם הורדתי את הדרייבר התואם לדגם של הלוח וגם לא עבד. הלכתי למנהל ההתקנים -שבו היה חסר התקן שמע -וגם אותו הוספתי וביצעתי עדכון -כלום לא עזר ,החשד שלי זה שהלוח אם אינו תקין -כלומר המגעים,החיבורים או אפילו המעגל החשמלי. אם יש למשהו רעיון נוסף אודה על עזרתו משה

6. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כפולה עם העכבר על הסרטון יש לציין שלפני הפרמוט כל סרטון היה נפתח במסך מלא ע"י הפעולה הנ"ל אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפי מה שקראתי צפצוף ארוך ללא הפסקה הכוונה להתחממות מעבד אבל זה העניין עם EVERST בדקתי והטמפ' בסדר גמור בהתחשב בכך שזה בזמן מחשקים כבדים 8800 שליGT לא עולה על 85 מעלות בעבודה ממש כבדה AMD 6400 X2 שלי לא עולה על 55 או 56 מעלות בעבודה ממש כבדה לכן מה שנראה לי "הבעיה" היא שביוס מכוון להזהיר כאשר הטמפ יותר מדי נמוכה למישהו יש עצות מה לעשות ואם בכלל אפשר לשנות את הטמפ המינימלית בביוס? הלוח אם שלי הוא M2N-SLI DELUXE הביוס הוא Phoenix Award Bios

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפטופ דל חדש מוצא רק חלק מהרשתות האלחוטיות וגם אותם בעוצמה חלשה.מה עלי לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PeteRoy,

למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by supercars,

ערב טוב, היום פתחתי את אחד המחשבים אצלי בבית לאחר שהיה כבוי 24 שעות לכל היותר.. לאחר 10-20 שניות החלו צפצופים רצופים מהמחשב והופיע מסך שחור. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה בלוח-אם. פתחתי את המחשב והבעיה נפתרה. חשוב להדגיש שלא נעשה שום דבר במחשב - לא ניקוי ולא כלום. מה יכול להיות שקרה לכרטיס מסך? 9600GT של LeadTek. תודה מראש. :-\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם .fortigate 80c למי שיש ניסיון עם יודע אייך אפשר לבטל את האפשרות שאי אפשר לשתף קבצים או תיקיות באירגון?

15. Started by law89,

ננסה את חכמת ההמונים שתי שאלות בנוגע לג'ימייל: 1. ג'ימייל מקבץ מיילים על פי קריטריון מסוים. אני רוצה להעביר חלק מהקבוצות לחשבון ג'ימייל אחר. כשאני עושה העברה, זה מעביר רק את המייל האחרון בשרשור. האם יש אפשרות להעביר את כל הקבוצה? 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה?

16. Started by hananmori12,

שלום, לא יודע אם זה המקום אבל אשאל, איך אני מתחבר עם משתמש נוסף לאותו מחשב? אני זוכר שראיתי שאפשר לעשות RDP לשם מחשב שאני עליו ואז להקיש את המשתמש ולהתחבר בלי להתנתק מהמשתמש המקומי, מישהו יודע להגיד לי איך עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by reformy,

הי מוזר מאוד: יש לי מפצל usb שאמור לעבוד ב- usb2. אם אני מכניס אותו ישירות למחשב אני מקבל not recognized. אם אני מכניס אותו למפצל usb אחר שיש לי (בפד של העכבר), הוא עובד יופי אבל כusb1, כלומר flashdisk שאני מכניס אליו עובד אבל נותן הודעת this device can work faster. אגב - המפצל של הפד של העכבר הוא מפצל usb2. כבר מוזר מאוד (ומעצבן). יש לי מפצל אחר, שהוא גם מחמם כוס קפה. הוא נותן בדיוק את אותם סימפטומים שציינתי, אבל הוא מוגדר כמפצל usb1.1. כבר מוזר - האם למרות שהמפצל החדש אמור להיות usb2 הוא בעצם usb1 (לפי תאימות הסימפטומים)? ובכלל, האם מפצל usb1 שמכניסים לפורט של usb2 אמור לעשות בעיות כאלו? אני מקווה שלא בלבלתי מדי, אבל זה אחרי מחקר וניסויים בשעה האחרונה. אגב - הכל נוסה גם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 104952,

שלום, המחשב של אבא שלי כבר בן 4 ...עד לפני חצי שנה המחשב עבד יפה... פתאום בתת אחת העכבר הפסיק לפעול... (מיקרוסופט ,כדורי, חוטי בן 6...עכבר מצוין) ...אבא שלי החליף את העכבר לעכבר לייזר של לוג'יטק, חוטי. העכבר הזה עבד יפה מאוד לאיזה חודשיים. פתאום התחיל המחשב לא להידלק.. כלומר... בפתיחת המחשב נשמע צפצוף גבוהה וארוך מתוך המחשב, המסך נדלק, והחלה בדיקת הזכרון (כל זה בזמן שהצליל ממשיך) ואחרי בדיקת הזכרון פשוט לא קורה כלום לא ניתן להגיע לביוס, המקלדת לא עובדת. למרות שהזהרתי את אבא שלי שזאת בעיה בביוס או בלוח אם ..הוא קנה מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. כשהתקנו את העכבר והמקלדת המחשב נדלק והכל עבד טוב, חוץ מהעכבר שנתקע מדי פעם... אתמול בערב חזרה התקלה והמחשב לא נדלק.. איך אתם …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לחברה שלי יש מחשב נייד של טושיבה (דיי ישן אני לא יודע את הדגם) יש לו בעיה שכל כמה זמן מופיע מסך לבן ואז חייבים לעשות ריסט למחשב ניסיתי לפרמט אותו וגם בהתקנה זה קורה אשמח לפתרון ממי שמכיר את הבעיה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, משום מה כשאני מפעיל כתוביות בזמן שאני רואה סרט והמחשב מחובר לטלויזיה, הוידאו "קופץ" (כמו דיסק שרוט), אבל האודיו נשאר בסנכרון. ברגע שאני מכבה את הכתוביות, הודיאו זורם חלק לגמרי. אני חושב מניח שזה קשור לכרטיס מסך כי כשניסיתי לנגן את אותו הסרט כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה אז הכל עבד חלק. המחשב מחובר לטלויזיה ב-HDMI על הרזולוציה המלאה של הטלויזיה (1920*1080), והכרטיס מסך הוא Nvidia NVS 3100 - ואני משתמש ב-BSplayer בתור נגן. אציין שלפני זה השתמשתי באותו המחשב לראות סרטים בטלויזיה אחרת עם אותו המחשב ואותו הכבל, רק שהרזולוציה במקרה הזה היתה 1280*720 ושם לא היו שום בעיות. הדבר היחיד שהשתנה מאז זה הדרייברים של הכרטיס מסך והטלויזיה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alex15,

היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by -LosNir-,

היי, אני בד"כ פותר קלות כאלו לבד אבל הפעם אני פשוט לא מצליח לאבחן את מקור הבעיה, אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי. בכל משחק שניסיתי, TF2, CSS, CS, COD4, CRYSIS ואחרים המשחק רץ ב FPS נורמלי (100~FPS חוץ מ crysis כמובן שרץ על 30FPS), כל 2 דקות בערך יש FPS DROP רציני שנמשך עוד 2 דקות, ה FPS ת-מ-י-ד צונח ל 7, נשאר המשחק כמובן מקרטע ולא זז ל 2 דקות ואז חוזר לעצמו, אחרי 2 דקות שוב זה קורה וכך הלאה... פירמטתי את המחשב, לא עזר, עברתי לויסטה, לא עזר, ניסיתי XP, לא עזר, שוב חזרתי לויסטה. אני חושד שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהיא אף פעם לא הייתה לי עם הכרטיס מסך הקודם (NVIDIA 7600GT), כרגע יש לי ATI X850XT PE. דריברים מותקנים כמובן, ניסיתי 8.7 ו 8.8, גם לא עזר. מקווה לתשובה, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ohad,

??? איך פותחים את הקבצים האלה אני מיואש בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חברים.. עוד בעיות.. אין להן סוף לאחר שהצלחתי להפעיל 2 הראדיסקים של SATA2 ביחד ההארדיסק שחיברתי מאוחר יותר נכשל באמצע פעולות בWINDOWS. למשל אני מוריד משהו בתוכנה AZUREUS (ביטורנט) ולפתע הוא נותן הודעת שגיאה: Disc read error - the request could not be performed because of an I/O device error, write fails, flush fails הודעה שניה עם write במקום read ועוד 2 הודעות בערך אותו דבר. המוזיקה מהWINAMP שהפעילה קבצים מהכונן ההוא הפסיקה והוא לא מופיע ב"מחשב שלי" אני גם מקבל הודעה מפחידה מהWINDOWS שהקבצים ששמרתי (בתהליך ההורדה) בכונן נאבדו. האם יש צורך לשים ג'אמפר כלשהו בכונן הזה? למה הוא נכשל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים