עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Jack_g,

אהלן חברה, יש לי בעיה מוזרה מאוד לפעמים כשאני משתמש ביציאת ה TVOUT בכרטיס ה TI4800SE שלי המחשב עושה ריסט כשאני מנסה לכבות את היציאה, זה קורה ברגע שאני לוחץ אל הכפתור ADVANCED בחוצץ SETTINGS בחלון DISPLAY PROPERTIES. ועכשיו זה התחיל לקרות במישחקים גם, אני משחק ופתאום באמצע הוא עושה ריסט , השתכלתי אל הטמפ של המעבד והיא בסדר גמור 37 מעלות. מה לפי דעתכם הבעיה יכולה להיות ??? תעזרו בבקשה, מי שרוצה לדעת מה ההרכב של המערכת יכול לבדוק בפרטים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יום אחד היה על המערכת שלי עומס,כנראה מתוכנות או משהו לאחר שראיתי שהמערכת לא מאוששת עשיתי ריסטרט... בזמן השוינדואס עלה קיבלתי EROR שאי אפשר להעלות את הוינדואס כי חסר קובץ משהו עם FAST.SYS (לא זוכר את השם המלא) היה כתוב שניתן לתקן את זה ע"י REPAIR מהדיסק אבל הדיסק רצה מן תקליט קבצי חירום שאותו אין לי, החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, עכשיו לבעיה הרצינית עצמה כל פעם שאני מנסה לפרמט (אני עושה BOOT מהדיסק) המחשב נתקע, גם אחרי שהצלחתי להתגבר על זה ולעבור להתקנה של הוינדואס גם היא נתקעה (עוד בחלק של העתקת הקבצים במסך הכחול הזה...) אחרי זה ניסיתי לפרמט מהדוס, גם שם זה נתקע... יש לי הרגשה שזאת בעיה של חומרה כבר אבל אני לא מוצא לה שום מקום אז מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by michanonymi,

מסיור קצר בפורמים פה הבנתי שיש בעיה עם הדריבר של הכרטיס מסך צילמתי את המסך מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, היום ניסיתי להפעיל את המחשב שלי לאחר מספר ימים שלא עשיתי בו שימוש והמחשב לא מגיב בכלל. ברשותי הספק כח הבא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M העניין הוא שאני מצליח להטעין את הטלפון שלי (USB על גבי המחשב, וגם הקידמי). מעיון קצר ברשת שכדאי להוציא את סוללת ה-CMOS, פתחתי את המחשב והוצאתי את סוללת ה-CMOS והחזרתי כעבור 2 דקות. אחרי שניסיתי להפעיל את המחשב הבחנתי שהמאווררים מתחילים לפעול ועבור מספר שניות מפסיקים. עוד שמתי לב שלאחר שאני מנתק את כבל החשמל ולאחר מספר דקות מחבר את הכבל בחזרה (אבל רק בפעם הראשונה שמנסים) נשמע מן קליק כזה שאני חושב (לא בטוח) מגיע מכיוון הספק. נניח והפסק באמת "מת" איך זה הגיוני שאני מצליח לטעון את הטלפו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל. קיוותי שאוכל לכתוב עליו בצורה נוחה, רציפה ואמינה, אולם זה לחלוטין אינו המצב - אני מנסה לכתוב עם העט ב-ONE NOTE 2016- התוצאה : או שזה כותב ואו שהוא לא כותב, או שהוא כותב או שהוא בכלל מזיז את המסך לקיבינמט. אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה עם המחשב הזה. ניסיתי את ה- עט שהגיע עם המוצר, ניסיתי את ה- ACTIVE PEN 2 ואין שינוי בתוצאה. הדרייברים מעודכנים עד לרמת הביוס בוצע נסיון עם ה-ONE NOTE שמגיע עם ווינדוס 10 שהוא בכלל על הפנים לעומת ה-16. כמו כן עשיתי כיול למסך / עט ווידאתי שה-Ignore touch input מסומן. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני פונה ללנובו ומבקש מהם לסייע ? אני נו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ronitah10,

הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב נדלק, הווינדוס עולה וניתן להשתמש בכל הדברים בו, אבל שמדליקים את האינטרנט המחשב נכבה מעצמו. ניסיתי לבדוק עם ספק אחר ואיתו הווינדוס לא עולה בכלל והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mystikal,

שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום ! ה- WINDOWS על מחשב של חבר שלי התחיל לקרטע אז פירמטנו את ההרד דיסק וכאשר הכנסנו את דיסק ההתקנה של WINDOWS הופיע המסך הכחול והמחשב התחיל להעתיק את הקבצים לאחר שפעם ראשונה לחצתי ENTER במקום שיופיע ה- LICENCE AGREEMENT הופיע הודעה: setup didn't find any hard disk drives installed on your computer למרות שהביוס כן זיהה את הדיסק הקשיח במהלך ה- POST. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shaiigon,

יש לי כרטיס מסך rtx 2070 ואין לו חיבור dvi ויש לי מסך של 144hz אפשר לעשות עם כבל hdmi קצב רענון של 144hz?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The-Magician,

שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by naor132,

ישלי מחשב ובו שתי כוננים C ו D כונן D הוא מלא למרות שאין בוא כלום Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך פותרים את זה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מחשב שנקנה לפני 3 שנים, ולפני קצת זמן הוא לא הצליח לעלות פתאום. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק, ועכשיו הוא מצליח לעלות, אבל רק כשהוא שוכב(במצב מאוזן)... כשאני מעמיד אותו, לוקח לו כמה שניות והוא נכבה. אם אני מדליק אותו כשהוא במאונך, אז הוא מתחיל לעלות, ונכבה עוד לפני שהוא מעלה את הווינדוס. אני מניח שאחד מהרכיבי חומרה נדפק, אבל איך אני מגלה איזה אחד? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן חברים, אז כמו שהכותרת מסבירה, לאחר כמה דקות שאני משחק בBF3 המשחק נתקע ואחרי כמה שניות מופיע המסך הכחול המפורסם שאומר שהווינדואוס מצא תקלה בחומרה וכדי למנוע נזק הוא נכבה וכו'. הנה המפרט: AMD 630 2.8@3.6 GTX 560TI 4GB RAM SEASONIC 500W אם צריך עוד משהו תאמרו. אני רק אציין שהמעבד עבר OC כמו שאתם רואים והוא עובד ככה כבר שנה בערך כולל שיחוק בBF3 בלי שום בעיה, עד עכשיו כמובן. חשבתי שאולי המעבד מתחמם מידי אז נסיתי לעשות ניקוי אבק והבעיה לא נפתרה לכן אני פונה אליכם לעזרה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם מישהו מכיר את האופציה של חיבור המסך דרך קופסת חיבור חיצונית ישירה למסך ללא צורך לעבור דרך המחשב. ראיתי כזו קופסה שנראית לי פתרון טוב יותר מכרטיס מסך אולי רק מהסיבה כי אין צורך שהמחשב יהיה דלוק בזמן צפיה בטלויזיה אבל נראה לי קצת מורכב ויקר כל העיניין של מתאמים וכבלים שהיא דורשת: 1. מחייב שיהיה לי חיבור DVI בכרטיס הגרפי במחשב מכיוון שהחיבור של הקופסא למסך צריך להתבצע בכניסת ה VGA ולכן אני אצטרך להחליף את החיבור של המחשב למסך לחיבור DVI ומצריך קנייה של כרטיס כזה בנוסף ראיתי שהיציאה מהקופסא היא USB2 וראיתי שמתאם בין USB ל VGA מאד יקר בקיצור אני מגיע למעל 500-600 שח האם מישהוא מכיר ויודע על זה או פתרון אחר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. היי חברה , אני צריך להוריד את הוולקאנו 7+ מהמעבד יש למישהו TUTORIAL איך לעשות את זה? או משהו בסגנון? תמונות או הסברים יעזרו לי מאוד!!! אנא עיזרו! =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by e-d-a,

סתם לידע כללי במה יכול לעזור לי עדכון ביוס? (ואני לא עושה אוברקלוק!)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alex15,

היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FearNot,

מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני חדש באתר ובפורום והאתר ממש מגניב וגם הפורום! טוב לבעייה. יש לי riva tnt2 model 64 pro או משהו כזה וכשאני מדליק את המחשב אז כתוב שיש לי בו 32ה זיכרון ראם ובדיירקט איקס כתוב 16 וזה ממש מעצבן והורדתי דרייבירים וזה לא ממש עוזר אפשר לעשות עוד משהו?! אני מקווה שכן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by exit tips,

קיבלתי מחשב ישן וכשאני מדליק זה לא עולה, ולא הצלחתי להיכנס גם לביוס, אשמח לעזרה- דחוף ראו תמונות תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מוגדרים לי שתי שפות שאני יכול להקליד עימן : אנגלית ועברית אבל קורה לי הרבה שפתאום צץ לי סינית וכל מיני שפות זרות וכדי לחזור מאנגלית לעברית לוקח לי שעה אני מוחק אותן בSETTINGS אבל הם שוב חוזרות !! מה נסגר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE L655-121 עם כרטיס מסך של AMD-ATI RADEON 5650. לאחרונה הורדתי דרייבר מאתר AMD במיוחד לכרטיס מסך הזה למחשבים הניידים אבל כשאני רוצה להתקין אותו הוא כביכול עושה התקנה לתקייה מסויימת אך בבדיקה התיקייה ריקה ובמנהל התקנים התאריך של הדרייבר נשאר של 2010. אני משתמש עם מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT. מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה? איך אפשר לעדכן את הדרייבר כמו שצריך? מדובר על דרייבר של ספטמבר 2011

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לי יש מעבד amd ryzen 5 1600 עם לוח אם asus x370 prime pro טמפרטורת הלוח מראה 31 מעלות , טמפרטורת chipset היא סביב 50 מעלות רציתי לדעת האם זה נורמלי או גבוה מדי והיא טמפרטורת המקסימום נורמלית ל chipset

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים