עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ShoVaLK,

שלום.. יש לי מחשב נייד nec versapro vy20/w-1 שאני לא מוצא תדרייברים שלו בשום מקום חיפשתי ולא מצאתי.. ניסיתי את כל התוכנות driver chacker הזה וכל האחרים ואין סריאלים ולא כלום אני מודה למי שימצא לי זה ממש דחוף תודה מצטער אם זה לא המקום הנכון לא ידעתי איפה להשים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Oshrat Zion,

שלום, קניתי מחשב נייד לנובו y720 לעבודה עם תוכנות אדובי, סקאצאפ אוטוקאד ורויט. שאני נכנסת לפוטושופ או סקאצאפ אני רואה את כל הסרגלים מסביב אבל מסך העבודה באמצע הוא שחור. ניסיתי להתקין מחדש אבל בשתי התוכנות האלו זה ממשיך להיות... אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by N1Ahi,

אני משחק איזה רבע שעה, פתאום המסך הופך לשחור ואז יש הודעה במסך No Signal .... והמעלות של הכרטיסי מסך ומעבד מאמץ מלא בתוכנה OCCT מעולות ... אז מה יכול להיות הבעיה ? יש מצב שזה המסך עצמו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by יוליוס,

כאשר לוחץ F8 , המערכת עולה עם כל הנספרים , ולאחר מכן במקום להגיע למצב בטוח , מופיע לי הודעה : cannot display this video mode ' hange comuter displa input to 920X1080 @60HZ אצלי מופיע ברלוזוציה הזו. ניסיתי להוריד וגם לא עזר . עשיתי עדכון לכרטיס מסך

5. Started by yaniv1306,

חיבור USB יש ניתוק פתאומי עלי לנתק ולחבר בשביל שהיא תחזור לחיים או לאתחל מה עליי לעשות בכדיי למנוע את התופעה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Os.Master,

היי , קניתי לדוד שלי את הלוח הנ"ל + מעבד I3 540 אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא נדלק אמרתי בטח הביוס ישן הבאתי מעבד I5 הדלקתי את המחשב הכל עבד בסדר איך שהחזרתי ל I3 המחשב עושה צפצוף אחד ולא מופיע כלום על המסך http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DP55WB פה רושמים שהלוח תומך אבל בפועל גם אחרי עידכון ביוס שום דבר לא קורה המסך לא נדלק רק שומעים את ה"ביפ" שהוא נדלק ואחר כך לא קורה כלום למישהו יש רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, היום ניסיתי להפעיל את המחשב שלי לאחר מספר ימים שלא עשיתי בו שימוש והמחשב לא מגיב בכלל. ברשותי הספק כח הבא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M העניין הוא שאני מצליח להטעין את הטלפון שלי (USB על גבי המחשב, וגם הקידמי). מעיון קצר ברשת שכדאי להוציא את סוללת ה-CMOS, פתחתי את המחשב והוצאתי את סוללת ה-CMOS והחזרתי כעבור 2 דקות. אחרי שניסיתי להפעיל את המחשב הבחנתי שהמאווררים מתחילים לפעול ועבור מספר שניות מפסיקים. עוד שמתי לב שלאחר שאני מנתק את כבל החשמל ולאחר מספר דקות מחבר את הכבל בחזרה (אבל רק בפעם הראשונה שמנסים) נשמע מן קליק כזה שאני חושב (לא בטוח) מגיע מכיוון הספק. נניח והפסק באמת "מת" איך זה הגיוני שאני מצליח לטעון את הטלפו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gizzz,

יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם הבוט שלי נימצא בתוך אימאג'??? (איך אני "צורב" את האימג' לתוך הדיסק או קי וגרום לו להיות בוט.. )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, רכשתי מחשב חדש שהגיע אתמול , המחשב כבר עובד 10 שעות ועדיין המאוורים הקדמיים לא עובדים... האם זה אומר 1) הסנסורים אומרים להם שהם לא נחוצים 2) לא עובדים בגלל שהם לא מחוברים. מה אתם אומרים ואיך אני מוודא שהם מחוברים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, כל פעם שאני מנסה להתקין וינדוס 7 או 8 (וניסיתי אולי 10 גרסאות מכל וינדוס, לצרוב על דיסקים להתקין מUSB כלום לא עוזר) אני נתקל בשגיאה "windows cannot install required files" error 0x80070570 at "expanding files ניסיתי להחליף בBIOS מIDE לACHI שום דבר לא מצליח לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. חיפשתי באתר של טושיבה ולא מצאתי את כל הדרייבים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב. קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין את הווינדוס על כונן ה ssd . בביוס הוא קורא את הדיסק קשיח השני של wd . אבל בווינדוס שאני נכנס למחשב שלי מופיע רק כונן ההssd .שעליו מותכן הווינדוס. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים : ניתקתי את הכוננים החלפתי כרטיס מסך, הזזתי את הזיכרון לחריץ אחר וכלום! ד.א הספק עובד בסדר. יש רעיונות? נ.ב אולי החשוב מכל, הופיע לי קו מאונך (ושחור) על המעבד. הקו מקביל לליבה (לא עליה, אלא על הכרטיס עצמו) ולא כ"כ ניתן להוריד אותו. בהתחלה חשבתי שזה גריז שהתייבש אבל אולי זה גרוע מזה? -> לא היה ריח של שריפה או משהו דומה. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים...... תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Undertow,

קניתי עכשיו מחשב חדש, אבל הוא לא מזהה את הCD למרות שהוא עובד, נפתח ונסגר וכו'. הוא אפילו לא מראה את האייקון שלו בMy Computers, ואני פשוט לא יכול להתקין דרייברים. איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קודם כל שלום, יש לי מחשב כבן שנה קצת יותר ויש לי 2 בעיות כבר תקופה ארוכה. הנה המפרט: מעבד: intel core 2 dou e7500 לוח אם: intel dg41rq כרטיס מסך: nvidia geforce 9500gt זכרון: kingston 2gb 800mhz דיסק קשיח: seagate 500gb 7200rpm ספק ג'נרי: cidev 500 wat הבעיות הם: 1)שאני מפעיל תוכנת שיתוף קבצים כדוגמת ביטורנט ומוריד לדוגמה קובץ של 8GB אני שם תהורדה בלילה, בבוקר שאני קם אני רואה שהמחשב ביצע ריסט ז"א כניראה בעיה של זכרון נמוך אני מתכוון לשדרג יכול להיות שזה יפתור את הבעיה. 2)בעיה יותר רצינית היא במשחקים כמו NBA 2K10 GTA IV MW2 ועוד כמה, לאחר זמן משחק לא קבוע המשחק נתקע לכמה שניות ואז מוצגת לי הודעה ליד השעון "שמנהל התקן תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" משהו בסגנון הזה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zoloboy,

האם אני יכול להרכיב שני harddisks על אותו מחשב האם זה יכול לפגוע במחשב תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Oz.,

שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כל פעם שאני מעלה את המחשב בזמן האחרון קופצת לי הערה, Kdbsync.exe הפסיק לפעול. מה זה אומר, זה משפיע על משהו והאם זה בר תיקון ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shafik,

שלום רב, במחשב ספציפי חלק מהטקסט פשוט מופיע הפוך. במחשבים אחרים הכל תקין באותו מסמך. גם בהדפסה הטקסט יוצא הפוך, יש לציין שהותקנו כמה גרסאות של אופיס, ועד לפני יום היה במחשב ווינדוס 7 ובגלל שחשדתי בווינדוס המחשב עבר התקנה מחדש של וינדוס 10 אתמול אבל הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? מדובר ב OFFICE 2016 (גם 2013 עושה את אותה תופעה).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by grove,

שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. דודה שלי קנתה מחשב מאיבורי =\ אוקי עכשיו היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדוס.. כאשר באתי להתקין לה את הווינדוס יצא לי הודעה כי הוא לא מזהה את ההרד דיסק... יצאתי מהתקנה ונכנסתי לביוס. שם הרד דיסק בכלל לא מזוהה.. עכשיו אני צריך עזרה בלדעת איך לזהות את ההרד דיסק אם מישהו יכול לעזור? והינה המפרט של החלקים. הדסק הקשיח הוא דגם 80G 8MB SASTA והדגם של הלוח הם הוא ASUS P5RD1-VM . דפדפתי לי באינטרנט והבנתי שצריך להתקין משהו עם דיסקט משהו כזה ... אבל לא הכי הבנתי לא מצאתי ממש הודעה שיש הסבר מובן וגם זה לא היה לאותו סוג לוח אם. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים