תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להרכיב אותו בעצמי.. אני רוצה לרכוש את הנסיון הזה של ההרכבה, אבל זה קצת מפחיד אותי.. יש לי שאלה, הרכבתי הכל וחיברתי הכל כמו שצריך.. אני אצטרך להגדיר דברים ב-BIOS? או מחברים הכל, מפעילים, מתקינים מערכת הפעלה והכל עובד..? יש מצב שאני יכול לשרוף\להרוס משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דודה שלי קנתה מחשב מאיבורי =\ אוקי עכשיו היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדוס.. כאשר באתי להתקין לה את הווינדוס יצא לי הודעה כי הוא לא מזהה את ההרד דיסק... יצאתי מהתקנה ונכנסתי לביוס. שם הרד דיסק בכלל לא מזוהה.. עכשיו אני צריך עזרה בלדעת איך לזהות את ההרד דיסק אם מישהו יכול לעזור? והינה המפרט של החלקים. הדסק הקשיח הוא דגם 80G 8MB SASTA והדגם של הלוח הם הוא ASUS P5RD1-VM . דפדפתי לי באינטרנט והבנתי שצריך להתקין משהו עם דיסקט משהו כזה ... אבל לא הכי הבנתי לא מצאתי ממש הודעה שיש הסבר מובן וגם זה לא היה לאותו סוג לוח אם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי להפעיל את המחשב שלי לאחר מספר ימים שלא עשיתי בו שימוש והמחשב לא מגיב בכלל. ברשותי הספק כח הבא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M העניין הוא שאני מצליח להטעין את הטלפון שלי (USB על גבי המחשב, וגם הקידמי). מעיון קצר ברשת שכדאי להוציא את סוללת ה-CMOS, פתחתי את המחשב והוצאתי את סוללת ה-CMOS והחזרתי כעבור 2 דקות. אחרי שניסיתי להפעיל את המחשב הבחנתי שהמאווררים מתחילים לפעול ועבור מספר שניות מפסיקים. עוד שמתי לב שלאחר שאני מנתק את כבל החשמל ולאחר מספר דקות מחבר את הכבל בחזרה (אבל רק בפעם הראשונה שמנסים) נשמע מן קליק כזה שאני חושב (לא בטוח) מגיע מכיוון הספק. נניח והפסק באמת "מת" איך זה הגיוני שאני מצליח לטעון את הטלפו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! כיביתי את המחשב אתמול בלילה, ניסיתי להדליק אותו היום בבוקר, אבל הוא לא נדלק הוא בהתחלה הדליק לשבריר שנייה את הנוריות כיווי אבל הן נכבו ומאז הוא לא נדלק בכלל בדקתי את הספק ואת כל הכבלים, אין כבלים נפוחים או קרועים, הוא לא מריח מוזר או שרוף האם זה יכול להיות הכפתור הדלקה? יש לי את המארז צ'אקרה של enermax מאז שקניתי אותו, אחרי כל כיבוי הוא עושה בלאגן ופעם אחרי פריקת חשמל הוא פתאום היה נדלק, עכשיו הוא לא נדלק גם אחרי זה... האם זה הספק או הכפתור, או שניהם? אשמח לעזרה (הספק עדיין באחריות, נראה לי אני אלך מחר לחנות ממנה קניתי ואראה מה הם יכולים לעשות) אין לי אפשרות לבדוק עם ספק אחר, כי אני לא יודעת איך לפרק ועדיף שאני לא אהרוס גם את המחשב השני... חחחח תוד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שלשום קיבלתי את הספק, התקנתי אותו אתמול הספק הוא : TT 360W Single fan + Passive PFC ובקיצור שמתי אותו בחנות הכל טוב ויפה ניסיתי להדליק קצר בחנות שוב ניסיתי שם הורדתי את המתג ככה כמה פעמים לפעמים קיצר לפעמים לא... בקיצור אמרתי מקסימום אני מחליף לחדש (יש אחריות שנה) אבל קודם אני אנסה בבית. הספק בבית עבד הפעלתי ת'מחשב בינתיים ככה שלוש פעמים לבדוק מה שאני חושב שיכול להיות שהחשמל בחנות היה דפוק או משהו, אבל עוד משהו חשוב מהספק יש כבל לחשמל אז שם לא השתמשתי במה שקיבלתי מהספק השתמשתי ממה שהיה שם (אתם יודעים השחור הזה מהספק לשקע) ובבית שמתי את מה שקיבלתי עם הספק. השארתי בלילה את המחשב, בבוקר הוא עדיין היה בסדר (רציתי לבדוק אם הוא מקצר) קיצר מה את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי הכרטיס קול שלי הלך....דרייברים הותקנו, כל מה שניתן לעשות שאני יכול ואפילו מומחי מחשבים, אין שום קול במחשב" לא מותקן התקן פלט שמע" נסייתי הכל ולא הלך. עכשיו בדקתי וכרטיס קול שלי הוא ONBOARD= מובנה עם הלוח אם. יש לי כניסה של PCI-E לכרטיס קול חיצוני ואני רוצה לקנות.. השאלה שלי היא אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני סביבות ה50 שקל גג..זה כדאי? אמרו לי שבתכלס כרטיס קול מובנה וכרטיס קול חיצוני לדוגמה ב50 60 שקל הם אותו דרעק(ותכלס נהניתי עם הכרטיס קול המובנה, לא היה איתו שום בעיה עד שהמחשב קיבל מכה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק קשיח (WD Caviar Black 1T),שבו לא מותקנת מערכת ההפעלה (הוא משמש כדיסק מקומי,ולא מערכת ו/או ראשי).הבעיה איתו,שהוא מרעיש בכלל,ובפרט בכל חצי דקה שומעים דפיקה ממנו (בבוודאות 100%,שהדפיקות והרעשים - באים ממנו).! *מה,שמוזר זה,שבבדיקה,בכלי בדיקה ואיבחון של WD - יצא תקין (Completed Sucessfully). - ממה בעיה זו עלולה לנבוע?, - האם יש קשר לכבל הSATA ו/או אורכו,אשר מחבר אותו? ו/או,שהוא פשוט לא מורכב כראוי ולכן מרעיש ומשמיע את הדפיקות כל חצי דקה (ד"א:בתחילת בדיקתו - השמיע קול חירחור ברור ודיי חזק)? . - האם כבל SATA תקול ו/או קצר מידיי או ארוך מידיי - עלול לגרום לבעיות אילו,שציינתי ובנוסף הכי מפריע=לפעמים לתקוע את המחשב,עד שרק לחיצה על ריסט - מחזירה את המחשב לפעיל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי שני כוננים קשיחים. אחד של טרה,ועליו מותקנת באחת המחיצות W7, והשני של חצי טרה, שעליו מותקן XP. החל מאתמול, כאשר אני עושה בוט מאחד הכוננים, אני מקבל הודעה שהדיסק צריך להיבדק. אני מקבל את ההודעה הזאת בשני הכוננים. אחרי הבדיקה הקצרה, שבה לא מתגלות בעיות, המחשב מודיע שוב את אותה הודעה, ורק כשנמאס לי כבר, אני לוחץ על מקש כלשהו והוינדוס עולה כרגיל. מישהו מכיר תופעה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב חדש שנרכש לפני כחודש. עשיתי למעבד אוברקלוק ל- 3.4 (המעבד- Q6600 ) וגם עשיתי אוברקלוק ל זכרונות- 920MHZ קרה לי כבר שלוש פעמים שהמחשב לאחר עבודה של 15 שעות או יותר לאחר שאני משחק למשל ..אני הולך לישון וכשאני קם ואני רוצה להפעיל את המסך , המסך לא נדלק ,חשוב לציין שהמחשב עובד, כאילו רק המסך לא מוציא תצוגה,ואיך שאני עושה רסטרט המסך נדלק אבל כל ההגדרות חוזרות למצב ברירת מחדל,מה זה יכול להיות,בדקתי כבר אולי זה קשור למצב SLEEP אז זה לא ובכל מקרה המחשב במצב SLEEP כאילו מכובה , ביטלתי את כל האופציות של החיסכון בחשמל בויסטה.. בקיצור אני מיואש תעזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק מאוררים פועלים המסך שחור )נורית מהבהבת . אך נורת ההדלקה של המחשב לא דולקת. למרות שלחיצה עליה מדליקה את המחשב. הייתה קפיצת חשמל אך אני לא יודע אם זה קרה מיד לאחר מכן. ניסיתי לבצע ריסט דרך לחצן אך נראה כי אין תגובה כולל ניסיון כיבוי דרך לחצן ההדלקה שלא מצליח. כרטיס מסך מובנה . לוח msi. p6ng
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש, אבל הוא לא מזהה את הCD למרות שהוא עובד, נפתח ונסגר וכו'. הוא אפילו לא מראה את האייקון שלו בMy Computers, ואני פשוט לא יכול להתקין דרייברים. איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לוח gigabyte 8s655FX, מעבד פנטיום 4 2.6. המחשב עולה, אומר שיש לו בעיה של ערכים ב CMOS, אני מתקן אותם, עושה SAVE, המחשב כאילו עושה רסטרט אבל אז זהו לא רואים כלום ואין צפצוף. ניתקתי הכל, החלפתי סוללה, ניקיתי מעבד +גוף קירור, סלוטים של זכרונות וכרטיסים. אותו הדבר, המחשב עולה סבבה, אבל אחרי שנכנסים ל BIOS, לא מצליחים יותר, או אם עושים רסטרט באמצע ההעלאה. החלפתי לספק כוח של HEC שיש לי פה. המחשב עלה יופי חשבתי סוף סווף זאת בעיה מהספק. הגעתי עד להתקנה של חלונות ואז שכחתי שחיברתי דיסק קשיח SATA שההתקנה לא מזהה. אחרי עוד רסטרט, המחשב שוב עם אותה התופעה. מה זה יכול להיות? אני מבין שזה יכול להיות הלוח, אבל המחשב עבד נהדר, עשה קצת בעיות, שלחו לטכנאי, הוא אמר ניסיתי לפרמט לא הצל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את העידכונים לביוס אני מבצע בעזרת תוכנת העידכונים שבאה עם דיסק ההתקנה של הלוח. קניתי את המחשב לפני כמה שבועות, ועל ההתחלה ביצעתי עידכון לגרסה F10 של הלוח. בהודעההזאת, הביאו לי קישור לגרסה מספר F11, שאותה הורדתי והתקנתי בעזרת התוכנה של הלוח. ההתקנה התבצעה בהצלחה, ואחריה ביצעתי ריסטרט. אבל אז, כשהמחשב מתחיל לעלות, אני רק מקבל מסך שחור ולא שומע שום ציפצוף או משהו דומה. אני לא יכול להיכנס אפילו להגדרות הביוס של הלוח. ניתקתי לגמרי את המחשב מהחשמל, ולא עזר. עשיתי CLEAR CMOS, ואותה התוצאה. מה עוד אני יכול לעשות? החשד שלי, שהלוח אם מת :'( אבל חשבתי שאולי אני אוכל לשחק עם הסוללה של הלוח, או משהו דומה כדי לפתור את הבעיה. דרך אגב, האחריות מכסה את התקלה שיש לי או שאצטרך לקנו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדיסק כבר כמה פעמים וכל פעם הזה רושם לי את זה ואז פשוט מפסיק מה אפשר לעשות? ממש אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך Gigabyte GF N-250 OC לאחר התקנתו המחשב חדש, הוא אינו מבצע איתחול. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב אחר - אותו הדבר. כאשר אני מסיר את כרטיס המסך ומשתמש ב ONBOARD המחשב מתאתחל ועולה תקין. ברשותי כרטיס "ישן" נוסף: BFG 8800GT OC2, והוא לעומת זאת עובד מצויין ומבצע איתחול תקין לחלוטין בשני המחשבים. ברשותי שני מחשבים עם המפרטים הבאים: 1. המחשב החדש: - לוח אם GB GA-G41 COMBO - מעבד E8400 - זכרון CEON 1066 4GB - ספק כח FSP 450W 2. מחשב ישן: - לוח אם ASUS P5KC - מעבד E8400 - זכרון OCZ 800MHZ 6GB - ספק כח OCZ 550W רק אוסיף ששני המחשבים על אביזריהם וכרטיסי המסך כולם כאחד הגיעו בקופסא המקורית והורכבו עצמאית. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב סלוני ששימש לקולנוע ביתי. אתמול ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה אבל הוא נתקע באמצע. לקחתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ממחשב אחר. עכשיו, כשאני מנסה להדליק את המחשב, הוא מזהה כוננים וזכרון, אבל אחר כך מבצע ריסט עצמאי. אחרי הריסט הוא עולה למסך שבו הוא שואל האם להעלות בSAFE או רגיל ואחרי שאני בוחר (לא משנה מה), הוא מבצע ריסט עצמאי וכך הלאה. ניסיתי הכל: הבאתי הארד דיסק אחר שעובד ממחשב אחר ניתקתי כרטיסים וכונני CD והשארתי רק כרטיס מסך בדקתי את ההארד דיסק על מחשב אחר, שם הוא עבד. רק בסלוני לא. שיחקת עם הזכרונות, הוצאתי, החלפתי מקומות. החלפתי כבל BUS, החלפתי גם את המיקום שלו. שום דבר לא עוזר. המחשב עולה ומבצע ריסט שוב אוטומטית. מה יכולה להיות הבעיה? איך לגשת לפ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי נתב וואוי Hg659 על מנת לחברו לאנטרנט במקום הנתב המושכר מסלקום. לטענת סלקום הם לא תומכים במכשיר הזה כדי להגדיר אותו. מי יעזור לי בהגדרת קו הטלפון בנתב הזה ( voip)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה פתחתי לפני שבוע ומשהו נושא לגבי הנורית hdd שהייתה עובדת קבוע והייתי שובר תראש כדי לגלות מה הבעיה אולי החוטים חשבתי הפוכים או שיש בעיה בלוח אבל היום גילתי שהצורב די וי די לא מקבל חשמל בכלל ואחרי שנתקתי אותו לגמרי הנורית התחילה לעבוד זה בכללי הבאתי תיאור לכל העניין עכשיו מה יכולה להיות הבעיה שהוא לא מקבל חשמל ? הצורב די חדש הצורב שלי הוא sony dw-q30a צורב חיה אין מה להגיד מעניין מה קרה לו פתאום בבקשה עזרה חברים ושבת שלום
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מהרכיבים החדשים הבאים: Intel Core i5 4690K Gigabyte GA-Z97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz Crucial MX100 Inch 256GB Western Digital Red 3TB x2 Scythe Ninja 3 Rev.B Seasonic 650W 80+ Gold X-650 ולקחתי מהמחשב הישן Sapphire HD7850 ומארז Antec P180 הבעיה היא כזו: מידי פעם המחשב לא עולה (לא עובר את ה- POST) כשמנסים להדליק אותו. במקום זה, הוא נכנס ללופ של בוטים, בהם מוצג הלוגו של ג'יגהבייט, לאחריו מסך שחור ואז ריסט (ושוב מההתחלה, ללא הפסקה). הדרך להדליק אותו כשהוא במצב כזה, היא לכבות אותו, לחכות חצי דקה ולהדליק שוב. ברוב המקרים הוא עולה כרגיל אחר כך, ואם לא, אז אחרי ניסיון נוסף או שניים הוא עולה. דרך נוספת להדליק אותו היא לעשות Clear CMOS באמצעות הפינים בלו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וכשאני פותח נגיד את הFIREFOX או אקספלור או אימיול או כל תוכנה אחרת יש רעשים מהרמקולים ובקושי שומעים את השיר ועם התוכנה לוקח הרבה זמן לטעון אותה אז בכלל המוזיקה מפסיקה לגמרי לכמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה ? זה הלוח: GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview - 8S661FXMP-RZ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-