תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מקרטע בשנה האחרונה, בצורה מפחידה ומוזרה מאוד. אפילו פתיחה של הדפדפן עם כמה טאבים מעמיסה עליו מאוד. התגובות איטיות, העכבר "מקרטע", חלונות נפתחים ונסגרים לאט. משהו לא בסדר.. לדוגמא עבור 6 טאבים פתוחים באקספלורר ו-6 טאבים פתוחים בכרום המחשב מנצל 3GB ראם, והCPU עומד על 0-10%. ועדיין התגובות איטיות יחסית, העכבר זז לאט ויש הרגשה שFPS נמוך (תקיעות קטנות בתצוגה) מצד שני במשחקים הוא עדיין בסדר יחסית למפרט והFPS נראה סביר (אבל גם פה לפעמים יש לאגים וקרטועים של העכבר ואפילו המקלדת). זה המפרט: Q9550 - בתדר סטוק (היה בOC בכ-20% בעבר). המעבד בן 3 שנים. Asus P5K-E - לוח בן כ-6 שנים. קניתי אותו יד שנייה לפני 4 שנים. עשה OC של כ-20%, הם הוא קורס אז אין OC. זיכרון OCZ RAM 4GB - ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כונן של 250gb והביוס מזהה רק 8 ניסיתי לעדכן את הדריבר ללוח אם + לביוס וזה לא עזר יש לי P3 733 עם לוח של ASUS CUV4X וביוס של AWARD מה לעשות הלאה כדי לפתור את הבעיה הזאת ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק קובץ במחשב מנקודה אחת לנקודה אחרת, והאנטיווירוס 360 מתריע על ווירוס בקובץ. שכיביתי את האנטיווירוס שהפעלתי את התוכנית,נראה כי הכול עובד ואין שום בעיות. רציתי לדעת מה הסיבה שהאנטיווירוס יכול לזהות קובץ כאיום גם אם הוא לא בהכרח יכול להיות איום,והאם יש דרך לפתור את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נעלם לי כונן הCD-ROM אני לא רואה אותו לידי הכוננים הנוספים ואבקש את עזרתכם. חיפשתי רבות אינטרנט מדריכים לפתור את הבעיה אך לא מצאתי. תודה לעזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בכל אתחול אני מקבל מסך שחור שבו מתבצע הליך הDisk check ובמהלכו נמחקים לי קבצים של מערכת ההפעלה. בדיקות למציאת וירוסים סוסים טרוינים רוגלות וכו לא העלו דבר. לפעמים בעת הפעלת המחשב מופיע לי מסך כחול ואחריי זה מסך שחור שבו כתוב Startup fix (או משהו כזה). עד כה פרמטתי את המחשב מעל 12 פעמים (כולל דיסקים שונים ומקוריים של Windows 7) והבעיה חוזרת ללא הרף. לאחרונה איני מצליח להתקין את המערכת ההפעלה בעת הכנסת הדיסק לCDROM אין Boot הCDROM כן עובד וקורא דיסקים, (במצב שבו מערכת ההפעלה עובדת), אך בעת האתחול הוא אינו קורא דיסקים. כששוחחתי עם הטכנאי הוא אמר לי לנתק את הHard disk המשני ולעבוד רק עם אחד אך זה לא עזר. וכעת לטענתו מדובר בזיכרונות. ושאלתי היא: האם החלפת הזיכרון תפט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-HDD הישן נשרף לי. קניתי HDD חדש, למרות שה-MoBo שלי הוא לא SATA native. קניתי מתאם PCI to SATA כדי להתגבר על הבורד הישן. ה-HDD עובד בסדר, הצלחתי לגרום ל-WinXP לזהות את הדיסק בהתקנה (באמצעות הדרייברים שהגיעו עם המתאם). הבעיה היא פשוטה, המחשב לא מוכן לעשות BOOT מהדיסק החדש. האם לא ניתן לעשות בוט במקרה הזה? הרי מה עוזר המתאם אחרת?? הבורד שלי ASUS P4S533-MX, ההרדיסק החדש Seagate Barracuda 320GB SATA, והמתאם הוא Dynamode שמבוסס על צ'יפ של VIA6421A. תודה לכל מי שיענה... (התעמקתי בפורום ובמדריכים שלכם, אגב).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל קריסות בלתי מוסברות בBFBC2 וCOD4 (יש לציין שרק במשחקים הנ"ל נתקלתי בתופעה) לאחר כ15-30 דק' של משחק כל העסק קופא, הסאונד, הוידיו וכל המערכת. הדרך היחידה לצאת היא לעשות ריסטרט ידנית למחשב. כרטיס המסך יושב על סטוק, וגם למעבד אין OC... מה יכול להיות העניין? יש לציין ששני המשחקים מקוריים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס הקול מובנה בלוח אם של GIGABYTE 7ZXE נקרא AVANCE AC97 AUDIO FOR VIA בסיסטם הכרטיס מופיע הורדתי עידכון אך לשוא הכרטיס תקין וזאת משום שלאחר הסרה והתקנה מחדש הוא פועל. ברם לאחר כיבוי המחשב והדלקתו נאדא .מפסיק לפעול .יש למישהו רעיון? המחשב שלי הינו AMD1300 ?(הבן שלי טוען שהמחשב ג'יפה וללא כרטיס קול הוא יתחיל לקרוא ספרים) תודה בעד העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחברתי לא מזמן לסיבים של פרטנר , הסיבים נותנים מהירות של עד 1 ג'יגה.. המחשב שלי מחובר בקווי , איך ניתן לדעת שהכרטיס רשת שלי נתמך עד 1 ג'יגה ? כיצד בודקים ? מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\ 100\1000 לכרטיס רשת 10\100 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב וחג שמח ברצוני לברר לגבי לוחאם ג'יגה ביט + ציפסט nforce4 ultra. האם במצב עבודה נורמאלי הציפ עובד בטמפרטורה 70 מעלות צלסיוס ומעלה או שהטמפרטורה מצביעה על בעיה של תוכנה/חומרה? האם הטמפרטורה הנ"ל גורמת לכיבוי המחשב? הטכנאי בחנות אמר לי שהטמפרטורה נורמאלית מעבד AMD 939 דגם 3200 זיכרון 1GB A-DATA כ. מסך ג'יגה ביט 6600
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא ככה החלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800 מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריך כשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניה בפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקות למה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם .fortigate 80c למי שיש ניסיון עם יודע אייך אפשר לבטל את האפשרות שאי אפשר לשתף קבצים או תיקיות באירגון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לפורום הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83218.0 קניתי את ה-TT420W ועדיין הבעיה קיימת ניסיתי לפתוח את הצד של המארז גם כן וגם זה לא עזר. מה לעשות? האם הטמפ' הנ"ל נורמאליות: מעבד-47 לוח אם-33 במנוחה.... מעבד:AMD 2400+ SOCKET A לוח אם- ASUS A7V8X מה דעתכם אני צריך לעשות והאם הגורם הוא המעלות??? בתיקווה שתפתרו לי את הבעיה ...נועם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי מחשב והוא עושה לי בעיה קטנה שממש נראה לי בגלל שההספק שלי הוא לא מספיק גבוה אתם יכולים לעזור לי עם החישוב אם הספק שלי מספיק חזק או ששידכו לי ספק חלש מדי? Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Gigabyte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3289…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את המאוור שנמצא על המעבד ,כדי לנקות את ההיטסינק, אבל אני לא מצליח,המעבד הוא פנטיום 4 1.8 אני משחרר את שני הקליפסים האלה,והעסק משתחרר טיפה, אבל עדיין לא יוצא,אני מפחד למשוך חזק כדי לא לפגוע במעבד האם המאורר מחובר להיט סינק ? אחרי שאני יוציא את המאוורר,אני יצטרך איזה דבק טרמי למעבד,או שאפשר בלי ? הרבה שאלות אני יודע,מקווה שזה הפורום הנכון תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה Windows 8. אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב של אימי מחוברים רמקולים Logitech Z120, אשר מקבלים את המתח שלהם מיציאת ה-USB שבמחשב, ואינני שומע באסים בכלל בעת האזנה למוזיקה או בעת משחק. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? איך פותחים את הקבצים האלה אני מיואש בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה נשמע : תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר ) קיצור עכשיו תופעה חדשה , עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 . הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מדליק את המחשב רגיל, ופתאום עולה לי בעיה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הוא כותב עוד הרבה דברים לפני, הנה 2 תמונות, מקווה שתבינו... http://img246.imageshack.us/my.php?image=dscf0002dx6.jpg http://img177.imageshack.us/my.php?image=dscf0004le6.jpg תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ויש לי איתו כמה בעיות.. בערך כל 5 דקות המסך נהיה שחור,ואז אני מקבל את ההודעה הזו: וזה גם קורה לי בזמן טעינת משחקים,ואז המחשב נתקע. הכרטיס גם לא מופיע לי בתוכנה EVEREST ושם כתוב שאין לי כרטיס מסך.. יש לי את הדרייברים הכי חדשים אם זה משנה עכשיו אולי זה הספק כוח שגורם את זה?או משהו אחר? הספק כוח שלי הוא EZCOOL 450W REAL תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד לנובו y720 לעבודה עם תוכנות אדובי, סקאצאפ אוטוקאד ורויט. שאני נכנסת לפוטושופ או סקאצאפ אני רואה את כל הסרגלים מסביב אבל מסך העבודה באמצע הוא שחור. ניסיתי להתקין מחדש אבל בשתי התוכנות האלו זה ממשיך להיות... אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בלי מערכת הפעלה עם כרטיס מסך של RADEON התקנתי את כל הדרייברים שצריך: כרטיס מסך מובנה והכרטיס מסך של RADEON כשאני עושה DXDIAG הוא מראה לי את הרטיס מסך המובנה אותו דבר בתוכנה CPUZ איך אני יודע שהמחשב קיבל את הדרייבר של הכ. מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-