עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tz2000,

יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מתחיל לשמוע שיר ביוטיוב או מדיה פלייר אחרי כמה דקות או כמה שירים המחשב ניתקע לי וגם אותו דבר עם סרטים אמרו לי לשדרג את הכרטיס מסך וזה לא עזר זה עכשיו יותר מהר ניתקע לי.. בבקשה תעזרווו ליי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים, רציתי לשאול לגבי פתיחת כרטיסיה(לשונית) כאשר פותחים דף של גוגל כרום יש מצד ימין למעלה סמן שהיה מופיע כפלוס + כעת הוא ללא ה: + לאן הוא נעלם? העלתי תמונת מסך לצורך העניין..סימנתי בריבוע אדום. אשמח אם תוכלו לענות לי על כך.. האם זה באג או שינוי של גוגל? הנה התמונה: http://www.ufu.co.il/files/zamfjkss97i6tmh81l25.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובד התוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILED עידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירה הפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותים ועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנט רגע לפני התיאשות פניתי לכאן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Os.Master,

היי , קניתי לדוד שלי את הלוח הנ"ל + מעבד I3 540 אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא נדלק אמרתי בטח הביוס ישן הבאתי מעבד I5 הדלקתי את המחשב הכל עבד בסדר איך שהחזרתי ל I3 המחשב עושה צפצוף אחד ולא מופיע כלום על המסך http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DP55WB פה רושמים שהלוח תומך אבל בפועל גם אחרי עידכון ביוס שום דבר לא קורה המסך לא נדלק רק שומעים את ה"ביפ" שהוא נדלק ואחר כך לא קורה כלום למישהו יש רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול רואים אבל הכול בכחול 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Exit,

קרה לכם פעם שלא יכולתם לשמוע קולות בפרסומות באינטרנט ובכל מיני סרטוני פלאשים? (כל מי שחושב הרמקולים פועלים) טוב אז לי זה קרה וזה עוד נמשך אבל הבעיה באה לביטוי גם באיסיקיו ובצלילים (דרך המאפיינים של האיסיקיו) עשיתי דיפולט וזה עדיין לא הסתדר (ניסיתי גם להוריד צלילים ולא הצליח). מה יכול להיות הבעיה\פיתרון???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי כרטיס קול SB LIVE 5.1 וכאשר אני שומע שירים או משחק במשחקים (ספציפים, לא בכולם זה קורה) אני שומע מין ציקצוקים שכאלה .....מין "אחחחן" קטנטן כמו חריקה של דלת. זה קורה גם ב98 אבל יותר בXP, ולא משתנה גם אחרי עידכון דרייברים הבעיה אינה ברמקולים מפני שזה קורה גם באוזניות למישהו יש רעיון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avio,

קניתי כונן של 250gb והביוס מזהה רק 8 ניסיתי לעדכן את הדריבר ללוח אם + לביוס וזה לא עזר יש לי P3 733 עם לוח של ASUS CUV4X וביוס של AWARD מה לעשות הלאה כדי לפתור את הבעיה הזאת ????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yellow acid,

שלום וברכה לכל העוזרים! התגלגל לידי מחשב ישן שלי מלפני 10+ שנים, אחרי שהיה אצל קרוב משפחה שלא תחזק אותו בעליל, אז פירמוט היה מתבקש. התקנה מחודשת של חלונות 7 SP1 עברה ללא שום תקלה, אבל נתקלתי בשתי בעיות: 1) הלוח אם הוא asrock - h61m-hvs וכשאני נכנס לאתר שלהם להוריד ללוח דרייברים יש בערך מיליון אופציות. https://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-HVS/index.asp#Download צריך את כולם? באיזה סדר להתקין את מה שצריך? (יש לציין שהמעבד הוא intel core I3 2120 3.30GHz) 2) עם הכרטיס מסך קצת הסתבכתי. לא זכרתי איזה כרטיס היה לי (זכור לי במעורפל שהוא של ג'יפורס אבל אני ממש לא בטוח). וכשהתקנתי GPU-Z בשביל לראות מה צריך, הוא הציג לי את הכרטיס הפשוט והמובנה של א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, סיימתי להרכיב מחשב חדש, במחשב יש שלושה מאווררים, שניים קדמיים ואחד אחורי, לוח האם שרכשתי הוא ASUS ROG X570-F GAMING ויש בו רק שני חיבורי CHASSIS, אחד בחלק האחורי ואחד בתחתון האם זה קריטי לחבר כל אחד מהמאווררים לחיבור CHASSIS או שאפשר לחבר לנקודת M2 או PUMP? תוכנת הAI SUITE III לא מזהה את המאוורר השלישי בתור מאוורר סטנדרטי אלא על פי החיבור שאליו הוא מחובר ובשל כך אין שליטה של התוכנה כמו לשאר המאווררים, האם מומלץ להשאר בקונפיגורציה כזו או לקנות מפצל למאווררים ולחבר שניים מהם לאותה הכניסה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Moyal Moshe,

בוקר טוב. עזרה בבקשה-התקנתי ווינדוס 10 -ועל האייקון של הרמקול מופיע X אדום ,ההודעה אומרת "לא הותקן התקן פלט שמע" -כל ניסיונותי להתקין דרייבר למחשב עלו בתוהו. בחרתי את הדרייבר המתאים עם הגירסה הנכונה(32 סיביות) .כמו כן הלכתי לאתר של הלוח אם ומשם הורדתי את הדרייבר התואם לדגם של הלוח וגם לא עבד. הלכתי למנהל ההתקנים -שבו היה חסר התקן שמע -וגם אותו הוספתי וביצעתי עדכון -כלום לא עזר ,החשד שלי זה שהלוח אם אינו תקין -כלומר המגעים,החיבורים או אפילו המעגל החשמלי. אם יש למשהו רעיון נוסף אודה על עזרתו משה

14. Started by felb,

שלום לפטופ Toshiba satellite, הסוללה מוצגת כ fully charged, אבל ברגע שמנתקים את הכבל של החשמל הלפטופ נכבה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

15. Started by Tal Koper,

מגדיל טווח של edimax כיצד לעשות לו סיסמה בווינדוס 10 (עשיתי התאמה מולך הראוטר החדש} חושב שצריך או שלא כי סוכרן מול הראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ניסיון אחרון לפני קניית מחשב חדש. כשאני לוחצת על כפתור ההדלקה של המחשב שתי הנורות ליד הכפתור נדלקות לשנייה, נשמע מן טיק והן נכבות, שוב נדלקות, שוב טיק, ככה בלופ. אחת לכמה זמן המחשב כן נדלק, אך גם כשהוא נדלק הוא פועל לאט מאוד וכן מופיעה הודעת שגיאה write delay failed ושם של איזה קובץ חסר. בנוסף כנראה שנהרסו בדרך שני כוננים קשיחים. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש אפשרות לנסות ולתקן? מדובר במחשב כבן שבע שנים. אודה לכל עצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני לאחרונה שנתי בהגדרות שהמחשב ירוץ על כרטיס מסך נוודיאיה ואז שמתי לב להבדל בוודיאו שאני רואה ומה שאני רואה בכלל לא נראה HD ולא FHD זכור לי כשראיתי במחשב הזה סרטונים FHD זה היה נראה יפה וחלק עכשיו זה לא נראה בכלל ומלבד זאת , כפועל הסרטון הוא בהתחלה על איכות 480P אבל כשהוא משתנה לHD (ביוטיוב רואים את זה)אין שום הבדל בוודיאו .. כמו שאמרתי שנתי בהגדרות לוח בקרה NVIDIA שהמחשב יריץ על NVIDIA ועכשיו החזרתי על אינטל ועדיין זה נראת אותה תוצאה ... האם אני הוזה או יתכן שיקרה דבר כזה . נראה לי בעבר קרה לי את זה וזה איכשהו הסתדר או שהתרגלתי ואחרי שפמרטתי את המחשב או התקנתי דריייבר זה הסתדר .. מה שיש לי עכשיו זה לא נראה בכלל HD. תודה רבה תודה . חשוב לי לומר זה קרה רק לפני יומיים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DarkenHero,

הי חברה, אני ממש צריך את עזרתכם יש לי מחשב שהרכבתי כבר ב2010, ולא עשה יותר מדי בעיות עד עכשיו. הכל התחיל כשהתחלתי לשחק FIFA 14 שבוע שעבר.. פתאום המחשב קפא והיו סימנים מוזרים על המסך (כמו קווים כאלה שנוצרים מתקלה של הכרטיס מסך) זה קרה שוב פעם, ובפעם השלישית הווינדוס לא עלה יותר כי היה מסך כחול שאומר שיש תקלה בnvlddmkm.sys. קראתי קצת על זה וראיתי שצריך לעדכן ולהחליף דרייברים, אז נכנסתי לsafe mode (שעובד, אבל גם עם הקווים האלו) והחלפתי דרייברים. בהתחלה להכי חדשים, אבל זה עדיין לא עבד, ואז ליותר ישנים. עכשיו כבר אין מסך כחול, אבל אם אני מדליק את המחשב הוא עולה עד הsplash screen (החלון עם הStarting windows.. והסמל) ואז פתאום רואים קווים על הלוגו, המחשב נשמע כאילו הוא עוש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ztakram,

שלום כיצד אני מבטל בביוס את כרטיס הקול? (לוח אם ג'גבייט G33) לא מצאתי את ההגדרה המתאימה בביוס האם יש בעיה להשאיר את הכרטיס המובנה בנוסף לכרטיס קול חיצוני?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני בצרות- המחשב הראשי שלי בעסק לא עובד- לוח אסוס WD2 , כרטיס מסך X850 של ספייר, ספק חזק מאוד, 9 הארדיסקים, כרטיס עריכה. זה התחיל מזה ששמתי לקידוד סרט וידאו (כרגיל), אחרי שעתיים אני רואה שהמחשב כיבה את עצמו והוא לא עולה. אחת מתוך 5 פעמים הווינדוס עולה. ב"ד נתקע על מסך שחור בדוס. כשהוא עולה- הוא "מקרטע". אפילו צליל הפתיחה של הווינדוס נשמע עם קרטועים נמשכים כאלה... סרט וידאו שאני שם במדיה פלייר - נתקע ו"משתחרר", אחרי כמה שניות נתקע לגמרי והעכבר תקוע. רק כיבוי מהחשמל. לפעמים פשוט ללא סיבה עושה ריסטרט... מכבה את עצמו. זה מחשב מאוד חזק מאוד יציב, גדוש ועמוס אבל עובד תמיד טוב . אני בטוח שזה בעיית חומרה- שיזרתי את המחשב אחורה (עם כרטיס מיוחד של RADIX שיש לי,לא המשחזר של ה XP), ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by secondhand,

ערב טוב, נתקלתי בתקלה מיום שבת ב DELL שלי, באמצע סרט המחשב נתקע פתאום, הפעלתי מחדש ומאז הוא כל הזמן נתקע אחרי כמה דקות שאני נמצא בוינדוס המסך טעינה שמדליקים ניהיה איטי מאוד (איפה שהוא טוען את ה bios) יש לי Dell OptiPlex GX260 bios = A09 winXP PRO מישהו יודע מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by beni125,

יש לי כונן dvd של טושיבה בערך שנה וחצי הכוננן הוא sdm1912 וכאשר אני מכניס דיסק הוא עושה כאילו לוגו של קוא ואז הוא מראה שהוא לא קרא ואין כלום בדיסק והוא אומר אנא הכנס דיסק לכונן d: איך אפשר לפתור בעיה זאתי ואני כבר עשיתי עידכון קושחה!!1

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NIR-T,

הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by y_i_c,

שלום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה..... כשאני מחבר את הדיסק הקשיח שלי ל פריימרי מסטר XP מזהה אותו כ PIO וכשאני מחבר אותו לסקנדרי מאסטר הוא מזהה אותו כ ULTRA DMA 5 יש לציין כי הלוח תומך ב ATA133 ....כמו כן גם הדיסק הקשיח הוא ATA133 (של מאקסטור). אני לא מבין למה לעזאזל יש פה בעיה... זה נראה כמו בעית חומרה כי אני לא מוצא הגיון בכך שחלונות יתעקש לזהות את הדיסק כ PIO סתם. למישהו יש רעיון?? עידו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כאשר אני שומע מוסיקה, רואה סרט או משחק אני שומע את הקול אבל בנוסף אליו גם - טססס טססס כזה, כמו ששומעים תחנת רדיו בלי קליטה טובה.. נסיתי גם ברמקולים של המערכת אך עדיין הבעיה נשארת.. הלוח שלי הוא Asus A7N8X, מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.