תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם וינדוס 7 שמפיל את כל הסרטים מאוד איטי בכל המצבים גם באינטרנט וגם סרטים פשוטים במחשב. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 9500 gt ואין לי מושג איך לטפל בבעיה הזות המחשב בכללי מגיב בסדר ובלי בעיות רק אך ורק עם סרטים הוא איטי וגם משפיע על כל שאר הפועלות בזמן הפעלת סרט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני שומע את המחשב מתאמץ ישר אחרי שהוא עולה שחוץ מקספרסקי אין שום תוכנה ברקע נכנס למנהל המשימות > ביצועים: שימוש במעבד - 1% שימוש בזיכרון - 1.24GB (ווינדוס 7) זה מאט לי את המחשב מאוד עשיתי סריקה ולא נמצא שום וירוס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, (אגב, אני חדש כאן בפורום) לא יודע למה, אבל פתאום (דהינו לא ידוע לי שקרה משהו למסך) כשאני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב בכלל, -אם אני מדליק ומכבה את המסך הוא כותב no signal, -אם אני מנתק את החוט של המסך הוא כותב: cable not connected, -במסך אחר המחשב והחוט שניהם עובדים מצוין. אשמח לדעת מה קרה (ואיך אפשר לתקן) תודה (מראש)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מוזר מאוד: יש לי מפצל usb שאמור לעבוד ב- usb2. אם אני מכניס אותו ישירות למחשב אני מקבל not recognized. אם אני מכניס אותו למפצל usb אחר שיש לי (בפד של העכבר), הוא עובד יופי אבל כusb1, כלומר flashdisk שאני מכניס אליו עובד אבל נותן הודעת this device can work faster. אגב - המפצל של הפד של העכבר הוא מפצל usb2. כבר מוזר מאוד (ומעצבן). יש לי מפצל אחר, שהוא גם מחמם כוס קפה. הוא נותן בדיוק את אותם סימפטומים שציינתי, אבל הוא מוגדר כמפצל usb1.1. כבר מוזר - האם למרות שהמפצל החדש אמור להיות usb2 הוא בעצם usb1 (לפי תאימות הסימפטומים)? ובכלל, האם מפצל usb1 שמכניסים לפורט של usb2 אמור לעשות בעיות כאלו? אני מקווה שלא בלבלתי מדי, אבל זה אחרי מחקר וניסויים בשעה האחרונה. אגב - הכל נוסה גם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, רציתי לדעת מה הופך מעבדת מחשבים לאחת שיכולה לאתר מאיפה התקלה מבלי להמר... אני דיי מבין במחשבים אבל עדיין יש לי 8 מחשבים שוכבים במחסן עם תופעות התקעויות וריסטים מוזרים ולא מצליח לאתר את החומרה הפגומה האם ישנו איזה מכשיר או כרטיס שבודק חומרה מבלי להמר? נראה לי שווה את הכסף... ראיתי פעם כרטיס PCI ששמים מחובר לספק ומחברים ללוח והוא נותן קוד תקלה - פותחים בחוברת ומיד מגלים מה הבעייה... יש למישהו פיתרון? נמאס לי לצבור מחשבים והאמת גם המחשב הנוכחי שלי מתחיל לזייף אז... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה זה נורא מוזר לי שהם מבקשים שם רק לבחור סדרה ולא דגם שהרי יש הרבה הבדל בים הדגם הזה לדגם למשל 8500 או 88GTS אז למה בדיוק באתר שלהם זה לא מחולק לפי דגמים אלא רק לפי סדרות? מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? ניסיתי האמת גם לסרוק וירוסים וספיי…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של לנובו ideapad c340 חמש עשרה אינץ, ועדכנתי דרייברים דרך תוכנה driver booster ומאז המשטח מגע של המחשב לא מגיב (לחצתי גם על F6 ולא עוזר). שלחתי הודעה לתמיכה של לנובו הביאו לי דרייברים מעודכנים וזה גם לא עבד לאחר עדכון. הם אמרו לי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אני סטודנט באמצע תקופת מבחנים לא יכול לאבד את כל החומר והתוכנות שיש לי. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בגדול מה שאני רוצה זה דבר פשוט. רוב הזמן המחשב שלי נמצא על מצב שינה (גם כשאני לא בבית), לפעמים צצים כל מיני דברים ואני צריך להשתלט עליו מרחוק. אני משתמש בתוכנה הידועה TEAM VIEWER ורוצה לדעת איך אני יכול לגרום למחשב להתעורר משינה כאשר אני משתלט על המחשב מרחוק. מקווה שהסברתי ברור את מה שאני צריך ומודה מאוד למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד לנובו y720 לעבודה עם תוכנות אדובי, סקאצאפ אוטוקאד ורויט. שאני נכנסת לפוטושופ או סקאצאפ אני רואה את כל הסרגלים מסביב אבל מסך העבודה באמצע הוא שחור. ניסיתי להתקין מחדש אבל בשתי התוכנות האלו זה ממשיך להיות... אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייח עם ווינדוס XP שהתחיל לעשות לי בעיות המחשב פתאום התחיל להיכנס ללופ של ריסטרטים. הא טוען את הווינדוס ואז יש לשניה מסך כחול ועושה ריסטרט. לפני כל זה הוא נכנס לי ל safe mode ולא משנה על מה אני לוחץ הוא ממשיך לעשות ריסטרט בנוסף עברתי פה בלינקיה ושום דבר שם לא עזר לי. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שלושה ימים הכונן תקליטורים עשה לי בעיות הוא קרא רק CD והפסיק לקרוא DVD צירפתי תמונות: מסך כחול: ה safe mode: תודה לעוזרים ספויילר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה יגמור את הבטריה אבל לא אכפת לי כי הוא אמור לשמש כתחנת מדיה קבועה בסלון. השאלה האם יכול להיגרם נזק למחשב או הטאבלט כשהוא מחובר כל הזמן לחשמל והמסך עובד כל הזמן? ובאותה הזדמנות עוד שאלה: כונן חיצוני שמחובר קבוע לטאבלט או המחשב הנ"ל. האם כשאני מכבה את המחשב בלי לנתק קודם את הכונן באופן בטוח, עלול להיגרם לכונן נזק (אם הוא באמצע כתיבה למשל)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המודם USB שלי, לפני מספר ימים שידרגתי את הקו שלי ל- 1.5MB (הייתי ב- 0.5MB) ומאז יש לי בעיות של ניתוקים. הניתוקים קורים אך ורק בשעות הערב (מוזר לא?) ולא קשורים לעומס על המודם (קורה גם כשהמודם לא בשימוש). כשהמודם מתנתק אז הוא לא מצליח לאתחל את ה- ADSL במשך מספר שעות. הדרייברים של המודם מעודכנים ואני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שיכול לגרום לבעיה. מספר "התייעצויות" עם תמיכה תכנית של 012 לא פתרו את הבעיה והם אמרו לי להחליף מודם, אז לפני שאני רץ להוציא 200-300 ש"ח על מודם חדש אני רוצה להיות בטוח שניסיתי הכל. PENTIUM 4 2.8 HT ASUS P4P800 DELUX GEIL 256RDRAM X2 APACHE ADSL MODEM AB-DSL-C MAXTOR 40GB LG 52X24X52 CD-ROM X52 RADEON 9700PRO
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה מוזרה מאוד לפעמים כשאני משתמש ביציאת ה TVOUT בכרטיס ה TI4800SE שלי המחשב עושה ריסט כשאני מנסה לכבות את היציאה, זה קורה ברגע שאני לוחץ אל הכפתור ADVANCED בחוצץ SETTINGS בחלון DISPLAY PROPERTIES. ועכשיו זה התחיל לקרות במישחקים גם, אני משחק ופתאום באמצע הוא עושה ריסט , השתכלתי אל הטמפ של המעבד והיא בסדר גמור 37 מעלות. מה לפי דעתכם הבעיה יכולה להיות ??? תעזרו בבקשה, מי שרוצה לדעת מה ההרכב של המערכת יכול לבדוק בפרטים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישל י מחשב חדש... Asus P4T-E Pentium 4 1.8A וכשאני מחניס את הרדאון 8500 שלי ווינדוס אקספי לא עולה... המחשב פשוט קופא ברגע שהסמל של ווינדוס עם המד הכחול עולה... בקושי אפשר לראות אותו... המחשב עובד עם כל כרטיס מסך אחר... ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי שלו יש את אותו לוח וגם אצלו המחשב נתקע בדיוק באותו מקום... אני רק אציין שהדבר קורה רק בווינדוס אקספי... הרדאון עובד מצוין בכל לוח אם אחר... רעיונות?? שום דבר לא כתוב לא באתר של Asus ולא באתר של ATI... עזרה מהר בבקשה, אני מיואש... ד.א. מזל טוב על העלאת הפורומים מחדש... אני מחכה לזה כבר הרבה זמן!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקי OPENGL(סוף2, RTCW, MOHAA וכו') קצת מקרטעים(סוף2 מקרטע המון!!!), לעומת GTA3, Americas army ו UT2K3, שעובדים חלק, ועובדים על טכנולוגיות D3D. הכרטיס מסך זה RADEON9700PRO של ג'יגה, WIN98 ודריברים לא הכי מעודכנים(החדשים עושים בעיות בגלל הWIN כנראה), אלא הדריברים שמגיעים עם הכרטיס. רעיון? אולי להוריד OPENGL מWWW.OPENGL.COM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אסוס בן חודשיים לאחרונה לפעמים אני מקבל התרעה מוזרה על מצב הסוללה למרות שיש לה עוד הרבה זמן נ.ב. אני משתמש בתצוגת בהירות מלאה בזמן השימוש בסוללה. ב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר לוחץ F8 , המערכת עולה עם כל הנספרים , ולאחר מכן במקום להגיע למצב בטוח , מופיע לי הודעה : cannot display this video mode ' hange comuter displa input to 920X1080 @60HZ אצלי מופיע ברלוזוציה הזו. ניסיתי להוריד וגם לא עזר . עשיתי עדכון לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים, צורב, הארד דיסקים ולדים דולקים למעט המאוורר של כרטיס המסך, אין צפצופים בכלל ואין אות במסך. בדקתי את הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר והוא עובד תקין, ניסיתי כרטיס מסך תקין אחר במחשב שלי ולא עובד. אותו הדבר לגבי ספק כח. בדקתי את המסך עם מחשב אחר ויצא תקין. החלפתי בין הזיכרונות, ניקיתי מגעים והוצאתי סוללה BIOS והחזרתי אחרי כמה דקות ולא עוזר. מפרט: AMD Athlon 4600 ASUS M2N-E 2x2GB DDR2 667MHZ Geforce GT630 2GB (חדש יחסית במחשב זה - פחות משנה) ANTEC 600W (חדש יחסית במחשב זה - כשנה וקצת) כעיקרון כאשר מחברים את הכרטיס מסך ללוח האם יש שם קצת חופש.... ניסיתי לשחק איתו תוך כדי שהוא דולק אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות או שהלך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט - מעבד: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: SSD SanDisk Z400 128G SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נמצא אצלנו חודש, בהתחלה עבד חלק וללא בעיות. אחרי בערך שבועיים הוא התחיל להתקע כל כמה זמן, בעיקר בשימוש של הדפדפן או אחרי שהוא מתעורר משינה.(במהלך התקיעות העכבר היה זז אבל לא היה ניתן ללחוץ על כלום). בהתחלה זה קרה פעם בשלושה-ארבעה ימים ועכשיו התדירות הי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע לכם ואתם יכולים להרחיב בנושא על בעיה שנראה לי שהרבה אנשים נתקלים בה והיא חוסר אחידות בתקן 1.3 תקלות כמו OUT OF RANGE או אי זיהוי מכשיר לאחר מעבר תחנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Dell V131 שרכשתי שבוע שעבר ואני נתקל בבעיה אחרי כל עידכון ווינדוס. לאחר האיתחול המחשב מפסיק להטעין את הבטריה בזמן שהספק מחובר, וכשמניחים את הסמן על סימון הבטריה ב-Task bar מתקבל הכיתוב Plugged in, Not Charging. מחיפוש באינטרנט הגעתי לפורום של דל שם ראיתי שהבעיה קיימת עוד מ-2008 מווינדוס וויסטה ועד היום, אך לא מצאתי הסבר לבעיה ופתרון כללי. באתר אחר מצאתי פתרון (שעובד) אך צריך לבצע אותו אחרי כל עדכון ווינדוס, והוא: כיבוי מחשב, הוצאת הבטרייה, הפעלת המחשב ללא בטריה (חיבור לחשמל בלבד) הסרת Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery מה-Device Manager, כיבוי, התקנת הבטריה ואתחול. לאחר הסיפור הזה הבטריה נטענת, אבל שוב צריך לבצע את זה אחרי כל עדכון ווינדוס. למישה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-