עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה ההבדל ביונדוס ומערכת הפעלה?או שזה אותו דבר תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  2. ולא דרך מנהל ההתקנים , אמרו לי שאפשר דרך הביוס הכצעקתה ? מערכת הפעלה : xp . מחשב ישן 6-7 שנים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IceDragon,

יש לי gtx460 ו-i5 760 ואני מצליח להריץ את המולטי של BFBC2 חלק על ההגדרות הכי גבוהות אבל מתחיל לקרטע אחרי כמה זמן שכבר יש הרבה עשן ופיצוצים במפה. מה שמוזר שכשאני מוריד את האפקטים ל-LOW אז המשחק הולך חלק גם בקטעים עם עשן אבל שנייה אחרי אני שם עוד פעם HIGH והמשחק הולך חלק בדיוק כמו LOW למשך איזה 5 דקות. המשחק מקוון אצלי על הגדרת עדיפות גבוהה. קניתי לא מזמן את המחשב. אין וירוסים. אני דיי בטוח שיש איזושהי אפשרות לגרום למחשב להריץ את המשחק חלק על ההגדרות הכי גבוהות לתמיד, אם אני מצליח להריץ אותו חלק לכמה דקות אז בטח יש דרך. למשהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by idan98765,

שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ychig,

היו לי כמה BSOD בWIN7: Memory management Dxgmms1 Reference by pointer PFN list corrupt הרצתי את הבדיקה במשך 8 שעות~, הטיימר נתקע על שעתיים, אבל הבדיקה המשיכה לרוץ.. זה נראה שונה מהmemtest שבסטיקי, אבל יש שגיאות..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האם ידוע לכם ואתם יכולים להרחיב בנושא על בעיה שנראה לי שהרבה אנשים נתקלים בה והיא חוסר אחידות בתקן 1.3 תקלות כמו OUT OF RANGE או אי זיהוי מכשיר לאחר מעבר תחנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מחשב אינטל E5300 עם 4GB זיכרון ו- 320GB על הכונן הקשיח. המחשב מריץ Windows XP ונרכש במאי 2009. המחשב הגיע אליי כשהוא ריק וכל התוכנות הותקנו על ידי, כנ"ל כל הטיפולים והתיקונים בו בהמשך. בשבוע האחרון חלה תופעה מרגיזה: כשאני עוזב את המחשב שומר המסך נכנס אחרי 5 דקות, והמסך נכבה לאחר 10 דקות. הבעיה היא שהמסך פשוט נדלק מעצמו, כאילו מישהו לחץ על המקלדת או הזיז את העכבר - מה שמוזר הוא שאחרי שהמסך נדלק שומר המסך עדיין בפעולה. אין זמן מוגדר להדלקת המסך באופן עצמאי, זה יכול לקרות כל שעה או כל 5 דקות. המחשב עצמו לאחר בדיקת וירוסים, רוגלות, שגיאות ואיחוי במצב בטוח. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט מלא בצד. תודה מראש, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי טלויזיה toshiba 32av600e...לטלויזיה יש גם חיבור VGA וגם HDMI כשאני מחבר לVGA אין בעיה אבל כשאני מחבר לHDMI הוא עובד אבל אם אני מעביר ערוץ ואז מחזיר לHDMI הוא פתאום לא קולט ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות תמונה שוב...מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. http://www.tomshardware.com/forum/300135-33-5850-twin-frozr-display-hangs-resets-recover זה הדיון המקורי שפתחתי ב-tomshardware שבו לצערי לא הצלחתי לקבל יותר מדי מידע מועיל. מפרט: OS: WinXP 32bit CPU: i7-920 MB: GA-EX58-UD3R GPU: MSI HD5850 PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ 1333MHz No overclocking. הבעיה היא שבמשחקים מסויימים, בזמן אקראי לגמרי, כל המשחק קופא לכמה שניות, לאחר מכן המסך נהיה שחור, ואחרי כמה שניות הוא חוזר. אם ה-cataclyst control center מותקן, הוא גם נותן הודעה שכרטיס המסך הפסיק להגיב והוא הופעל מחדש ("VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"). אם CCC לא מותקן, אז הוא פשוט…

• 40 תגובות
    • 10.8k צפיות
  10. הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני. מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך. המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת. במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו. אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים? העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אול…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. "משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by oh,

שלום לאחר שהחולף לי לוח אם וגם הארד-דיסק, כבר כמעט והתייאשתי מכיוון שהמחשב לא מפסיק לעשות לי "צרות". הבעיה כרגע היא באתחול המחשב , בשלב ההתחלתי בו רואים את ציור הBIOS, ישנם מספר צפצופים. עשינו (גם המעבדה וגם אני אישית) בדיקות חומרה להכל! - זכרונות, הארד-דיסקים, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. כביכול הכל תקין. גיליתי משהו "מעניין" שברגע שלמחשב מחוברים רק כבל המסך, כבל החשמל, העכבר והמקלדת - יש צפצוף אחד בלבד (תקין). ברגע שאני מתחיל לחבר חיבורי USB שונים, הצפצופים מתחילים (רק באתחול כמובן). לדוגמה- מצלמת רשת, כבל לאל-פסק, כרטיס רשת אלחוטי (TP-LINK), מחבר BLUETOOTH - כאשר הם מחוברים - ישנם צפצופי אזהרה ! ממה זה נובע? מה הבעיה כאן????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by Marokai,

שלום רב, המחשב שלי היה לא יציב במשך זמן רב, תקיעות, מסכים כחולים, כיבוי מסך (מחשב לא מגיב כלל לאחריו וחובה ריסט לשחרר). לפני כמה ימים המחשב פשוט הפסיק להדלק, אז שלחתי אותו למעבדה ושם אמרו לי ש: א. המחשב נדלק להם ישר. ב. לפי בדיקות נכון לשעה זו (הם סיימו את כל הבדיקות למעשה), המחשב יציב! אף חלק לא עושה להם בעיות. לגבי זה שהמחשב לא נדלק אצלי, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, כבל החשמל שדרכו הדלקתי את המחשב תקין (עובד עליו כרגע מחשב אחר), אולי הם השתמשו בכבל חשמל נקבה, ומה שעשה את הבעיות הוא חיבור הזכר? (אני משתמש כרגע בזכר) לגבי היציבות - ההבדל היחיד הוא שאת הבדיקות הם ביצעו על מערכת הפעלה משלהם. אני פרמטתי את מערכת ההפעלה שלי פעמיים ופעמיים היא עשתה בעיות כמו אלה שתיארתי,…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  15. לוח GIGABYTE X58 דיסק היטאצ'י 500G ספק ANTEC NEO HE 430W מעבד I7-930 קירור MUGEN2 3 מאווררי TriCool מארז P180 כרטיס מסך פאסיבי. ב-IDLE המחשב שקט כמו קבר אבל בכל פעולה הכי קטנה שלי או של מערכת ההפעלה נשמעים צרצורים ומעין חריקות בטון גבוה מאוד מהמחשב. אני עדיין מנסה לברר מהיכן זה נובע - הניחוש שלי זה הדיסק או הספק אבל קשה מאוד לקבוע. עצירת המאווררים לא משפיעה ולא נראה לי שזה מלוח האם (בעיה שחוזרת מדי פעם עם לוחות X58 של גיגבייט לפי מה ששמעתי). כל עזרה/עצה תתקבל בברכה. תודה, גונן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by xc1te,

אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. אז ככה בואו נתאר לכם את הבעיה שהייתה לי: המחשב התחיל להיתקע מתי שעברתי את המד של הגיגה במחשב מה לעשות אחרי 4 שנים צוברים המון מידע והכונן היתמלא לחלוטין לא שמתי לב לזה וכשחילצתי משחק ששוקל 6 גיגה מהווינראר המחשב פשוט נתקע וזה הגיוני כי המקום שנשאר לי היה רק 4-2 גיגה אבל הוא לא אמר לי שאי אפשר הוא פשוט נתקע בדרך כלל מופיעה הודעה שאומרת שאין מקום והחילוץ מפסיק זה לא נעצר כאן עשיתי ריסט למחשב ואז היתה בעיה כלשהיא והווינדוס לא עלה אז התקנתי על מחיצה אחרת את הווינדוס והכל עלה והכל היה בסדר גמור כנראה שהווינדוס בכונן הראשון נדפק ואז שוב קרה לי התקיעה הזאת אז שוב ריסט והפעם ההארד דיסק בכלל לא עלה אז נכנסתי לביוס לראות אם המחשב בכלל מזהה אותו וראיתי שההארד דיסק לא קיים חשוב לציין…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by oneel2,

קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, נתקלתי בבעיה במחשב של חבר עם כרטיס מסך של ATI 5850 של Sapphire ומסך חדש של סמסונג דגם SM BX 2450 LED. התמונה לא פרושה על המסך במלואה ברזולוציה של 1920X1080 ונשארים שוליים שחורים בצדדים. דווקא ברזולוציה של 1680X1050 התמונה פרושה על כל המסך, אך כמובן יחסית מטושטשת ולא FULL HD. (המסך תומך רשמית ב 1920X1080). בפניה לסמסונג לאחר בדיקות שהם הנחו לעשות הם טענו על בעיה של חוסר תאימות עם הכרטיס מסך...! ?? יכול להיות כזה דבר?? מה יכול לגרום לתופעה הזאת? הכרטיס הציג על מסך סמסונג מדגם אחר רזולוציה של 1920X1200 בלי שום בעיה. הדרייבר שנבדק היה האחרון ולפני האחרון שייצא. וינדוס 7 64BIT, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omri2050,

שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, יש לי מעבד I7 920 עם זכרונות של OCZ 1333 עם 1024 DDR3 X GOLDEN EDISTION לפעמים המערכת עובדת ב30 אחוז ולפעמים היא עובדת ב50 אחוז והמחשב חנוק ובקושי זז תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by xytkhi,

ברשותי מסך סמסונג דגם MB7 שלאחרונה המחשב לא מזהה את המסך עצמו המחשב מחובר לתצוגה משנית כל שבמסך הטלויזיה כן רואים תמונה אך מסך המחשב לא מציג דבר. עשיתי כמה פעולות לבירור התקלה שמתי את המסך עצמו במחשב אחר והמסך כן עובד ותקין. לקחתי את הכרטיס הגרפי למחשב אחר והכרטיס עובד כייאות. לקחתי מסך נוסף, שמתי במחשב הבעייתי וגם איתו לא היתה תצוגה. מזאת אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהכרטיס הגרפי או מהמסך עצמו אלא מגורם אחר. האם זה הלוח אם ? או נגרם מרכיב אחר? המחשב שלי : לוח אם ASUS דה לוקס כרטיס גרפי ATI HD4830

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SomeoneUknow,

הדיסק קשיח שלי דגם Seagate Barracuda 7200.11 500GB הלך לעולמו לפני כשישה חודשים. הייתי בטוח שכל החומר שלי נהרס לחלוטין ואין שום דרך להחזיר אותו , אבל פתאום לפני שבוע הודיעו לי שבאיזה ליין יצור של הארדיסקים היה בעיה בFIRMWARE ואפשר לעשות שחזור מידע או עדכון פירמוור משהו כזה... השאלה היא , איך אני עושה את השחזור מידע הזה ? ומה זה FIRMWARE ? וכן , אני יודע שמוזר שלא זרקתי תהארדיסק.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. אני בדר"כ משאיר את המחשב דולק בלילה וונכנס שוב בבוקר. בדר"כ המסך SAMSUNG 21 מכבה את עצמו ובבוקר בהוזזת עכבר המסך מתעורר לחיים (המחשב לא ישן-רק המסך מתעורר) בימים האחרונים לאחר הלילה המסך מהבהב באור כחול ולא נדלק אני שומע ברמקולים תגובות להקשות שלי במקלדת ובעבר וכלום ... הכל שחור ניסית לרסט את המסך (מתח) ולא עזר, מסתבר שהמסך כן חוזר לחיים כל פעם לאחר כ 3 דקות מרגע הוזזת העכבר הראשונה....ועד להרדמות הבאה זה הזוי.... יש לכם רעיונות לפני שאני מפרמט

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים