תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אתמול פתאום אני בא לשמוע מוזיקה במחשב פתאום שומעים ממש חלש בקושי שומעים משהו כל ההגדרות על הכי גבוהה עידכנתי דריברים החלפתי אוזניות רמקולים עדיין שומעים חלש זה לא רק במוזיקה זה בכלל הסאונד במחשב לא שומעים מה זה יכול להיות ? הכרטיס קול נראה לי תקין המחשב מזהה אותו במנהלי התקנים ולא רשום על איזה בעיה אני חדש פה אם זה לא המקום תעבירו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, מבחינת תוכנה, מה קורה במידה ואני מחליף את המעבד שלי באחר? כלומר, האם הווינדוז יעלה כרגיל, או שמא ידרוש פירמוט (או אולי מודיפיקציה אחרת כלשהי לחומרה החדשה)?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום סיימתי להרכיב את המחשב שלי היום אבל צצה לי בעיה. הרכבתי את המחשב לאחר כניסה בביוס לא ראיתי משהו משונה והמשכתי הלאה להתקנת המערכת הפעלה שמתי את הדיסק של מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit המחשב מתחיל לקרוא מהדיסק ואז הוא מעלה את המסך פתיחה של ההתקנה ואז נתקע חיכיתי משהו קרוב ל20 דקות ועדיין הוא תקוע ויש סימן רק של העכבר אני יכול להזיז אותו אבל אין על מה ללחוץ. כי יש רק את המסך פתיחה של ההתקנה וזהו. המחשב שלי הוא מעבד i7 920 לוח אם gigabyte x58a ud3r זכרונות patriot 6gb 1333 דיסק קשיח Western Digital SATA 6Gb/sec 1TB Caviar Black (WD1002FAEX) כמובן שכל הרכיבים האלו מופיעים בביוס. יש רק דבר אחד שנגעתי בביוס והוא שינוי הזכרונות לxmp כי הלוח אם שלי תומך והזכרונות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני גולש באינטרנט אז שאני גורר את העמוד למטה ולמעלה אני שומע רעש זמזום מאוד מאוד חלש מהמחשב. המחשב עובד מצוין ואין את הזמזום בעבודה רגילה במחשב (צפיה בסרט,מוזיקה וכו'...) אני בטוח לא הוזה, יש זמזום וזה לא מהעכבר עצמו... ממה זה נובע? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש היום נתקלתי בהודעה מוזרה של המערכת אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט בהתחלה חשבתי שזאת איזשהי תקלה חד פעמית אבל ההודעה חוזרת. בנוסף בהפעלת המחשב גם מופיעה לי הודעת BAD על ההארד דיסק ומאפשר לי להפעיל אחכ את הווינדוס באמצעות F1 . גיביתי את כל המחשב ככה שלפחות אני לא אהיה מופתע אם הוא יהרס לחלוטין. מה לדעתכם אני צריך לעשות לפנות לקבלת כונן קשיח חדש? היצרן הוא WD 10EARS-00Y5B1
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש ל יבעיה אין לי התקן כרטיס קול וזה ממש משגע בבקשה תעזרו לי תוכלו להביא לי התקן שיהיה לי קול במחשב ? תודה רבה לעוזרים תמונה מאברסט : http://www.israup.net/images/2ad546109239a98807dc79e0c4a74875.JPG
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה. לפני יומיים אבא שלי הביא לי USB לעתיק לו קובץ, אחרי שהוצאתי את הUSB הוא התחיל לבקש לי כל הזמן את כונן הדיסקטים. הבקשות הן בצורת הפעלה של הכונן ולא באות מתוך הווינדוס. אחרי יומיים הפעלתי את המחשב והוא התחיל לעבוד נורא איטי אפילו בסתם פתיחת דף אינטרנט. כעבור כמה דקות המחשב קפא לי ועשיתי לו ריסטרט, ולפני עליית ווינדוס הוא כותב לי של הOC נכשל ושאני צריך להיכנס לביוס ולשנות דברים. עכשיו לא ברור לי כלום כי אפילו לא ניסיתי להתעסק אף פעם עם OC לשום דבר. המעבד כמעט ולא יורד מטמפ' חמישים אפילו במצב סתמי של הפעלת ווינדוס., והמאוורר מתפחלץ. ניסיתי להיכנס לביוס והדבר המשונה היחיד שמצאתי היה שיש שמה שני סעיפים שאומרים +12V, +3.3. מה קרה פה בעצם ומה ואיך א…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
נראה לי שדרוש ידע תיאורטי איך בנוי ה PC . גם דיסק חיצוני וגם עכבר (אינטלימאוס אקספלורר 3) - לדים החיווי פועלות באור חלש. לא לד התנועה בעכבר. המחשב עצמו - כנראה לוח האם עושה בעיות (תומך DDR2 וDDR3): באוברקלוק , עם DDR2 ,יש קריסות או BSOD כל 10דקות שימוש ב DDR3 לא אפשרי , אין אפילו ביוס , רק הודעה לא מובנת בשחור לבן שאף פעם לא ראיתי בלי אוברקלוק אבל +0.2V לזכרונות (מתח סטוק שלהם) המחשב יציב בסטארקראפט 2 לעומת הקריסות התכופות מאד. בגלל שהלדים עובדים ב3.3V , אור חלש של לדים מצביע על מתח דומה , וזה דומה למתח של זכרונות ... אז אוקיי , ה 5V סטנדביי אבל למה שיהיה מתח בUSB כשהמחשב כבוי ?? אולי זו לא תקלה בלוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב לצורך ניקוי המאוורר של הצ'יפסט, שחופר לי כבר חודש. ברגע שהחזרתי הכל למקום, המחשב נדלק, המאווררים פועלים, אבל המחשב לא עולה. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך (המסך טען שאין אות וידאו), ועכשיו המסך סתם לא מקבל כלום. ניסיתי להוציא את הסוללה כדי לאפס את הביוס, גם לא עזר. מה עוד שווה לנסות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שוקרה זה שאם לדוגמא אני משחק במאפיה 2 ואני לוחץ על w אחרי כמה שניות של לחיצה רצופה הדמות פשוט נעצרת כאילו הפסקתי ללחוץ ואז אני צריך שוב לשחרר וללחוץ שוב וכן והלאה..... זה קורה רק במשחקים הבטריות טובות האות קליטה טוב(זה ממש צמוד למקלט). הסט הוא microsoft multimedia dektop 1000
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה הטמפ' התקינה של מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח בזמן מנוחה? ובזמן מאמץ? למה בכונן קשיח אחד יש קטגוריה Assebly ובשני יש גם אותו וגם Air flow? מה אומרת בעצם כל אחת והאם זה תקין? ולמה המעבד מחולק ל- Core#0 ו- Core#1? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב הכולל : intel i7 2.8ghz לוח אם: x58-pro-e msi זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3 כ.מסך: g-force 9800 512MB מערכת : win7 64 bit לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם: 1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום. 2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של ה…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי דיסק חיצוני בנפח 1TB של חברת IOMEGA. בתחילה, הדיסק פעל בצורה תקינה וללא בעיות. לאחר מספר שבועות, הדיסק החל להשמיע קולות מכניים לא בריאים, אך די מהר הרעש פסק. החל מלפני מספר ימים, ללא סיבה נראית לעין, הדיסק מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אך אין גישה לנתונים, ואני מקבל הודעה "would you like to format?". ניסיתי להשתמש במספר תוכנות לזיהוי (ותיקון) הבעיה, כגון EASEUS Data Recovery, TestDisk, וכו', אך שום דבר לא עזר. האם יתכן שמדובר בבקר תקול? יש למישהו הצעה? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא כזאת אני מדליק את המחשב אני שומע את המאווררים עובדים וגם המנורה של המסך מראה שהוא דלוק אבל המסך אינו נדלק האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס מסך ? בתודה מראש רזיאל
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי היום הרכבתי מחשב לוח אם EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E מארז WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) יש כבל של המארז שרשום עליו AUDIO , את הכבל הזה חיברתי לחיבור של לוח האם שרשום שם F-AUDIO (הכוונה לפרונט של המארז) , חיברתי בחלק הקידמי את המיקרופון +האוזניה ולא שומעים כלום , גם אין הקלטה מישם, מדוע זה? הכל פועל קשורה כשאני מחבר את המיקרופון לחלק האחורי של המארז. רוני
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש מצב שהארד דיסק יכול להישרף בגלל שהאיוורור של המחשב לא עבד? והאם אפשר לשחזר מידע מהארד דיסק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב במפרט הבא: לוח MSI MS7236 זכרון 2GB מעבד pentium D 820 כרטיס מסך 6600LE הבעיה היא כזו: רציתי לשדרג את המחשב שיריץ לי משחק חדש קניתי כרטיס GIGABYTE HD4770 1GB וספק CHIEFTEC 450 W הבעיה שכאשר אני מחבר את הספק החדש עם הכרטיס הישן הכל עובד מצויין כאשר אני שם את הכרטיס החדש , (ניסיתי עם חיבור החשמל של ה VGA ישירות לכרטיס וגם בלי) המחשב נדלק כל פעם ל 3 שניות ומאתחל את עצמו כל פעם מחדש... אני ממש אובד עצות אנא עזרו לי תודב רבה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני בחיבור USB עם 1.5 ג'יגה של ורבטים. בעבר הוא פעל בסדר עד שמתישהו הוא פשוט הפסיק להיות מזוהה על ידי מחשבים. כשמחברים אותו למחשב (וניסיתי כמה, גם ניידים וגם נייחים) המחשב כותב USB device not recognized. במנהל ההתקנים יש סימן שאלה לידו ובדיסק מנג'מנט (Disk management) הוא לא מופיע כלל. חיפשתי בהמון פורומים ובאף אחד לא מצאתי בעיה דומה (תמיד הכונן מופיע בדיסק מנג'מנט או במנהל ההתקנים). בדקתי במחשבים שונים עם כבלי USB שונים ואפילו עם ספק כוח חלופי. למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-