תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
1. על גבי P-4 עם 256 RDRAM ו-XP PRO, עם מה עדיף לעבוד: FAT32 או NTFS? 2. האם בהמרה של מחיצת FAT32 ל-NTFS ב-PARTITION MAGIC 8 יווצרו בעיות? (התוכנה מצהירה על בעיה אפשרית בשמות קבצים) תודה רבה על העזרה.
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אבקש את דעתכם המקצועית בנושא. היום הדלקתי את המחשב - וזה מה שהיה במסך: http://img31.imageshack.us/img31/2479/40041103.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9013/62450295.jpg הפעולות שעשיתי: מחיקה של הדרייבר והתקנה של אחד מעודכן - לכרטיס מסך הוצאה של הכבלים - והחזרתם ניקוי מאבק של כל המחשב התפללתי הרבה.. ואף אחת מהפעולות לא תיקנה את התקלה. לדעתי המקור של הבעיה בכרטיס מסך בגלל זה: אשמח לדעתכם המקצועית לפני שאני רץ לטכנאי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצגתי תחילה את הבעיה בפורם ווינדווס אבל הבנתי שלא הווינדווס הוא הבעיה ,אבל לא הצלחתי למחוק את הנושא משם. אי אפשר להפעיל סאונד ,ושמפעילים את הווינאמפ מופיעה ההודעה: "A device ID had been used that is out of range for your system" גם כל האפשרויות של הכרטיס קול לא פועלות . הכרטיס קול הוא כרטיס pci ויש גםם כרטיס מובנה על הלוח ,אבל הכל פעל טוב עד עכשיו. תודה לכולם לא יודע מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עד לפני שנה המחשב שלי היה בסדר גמור פתאום אחריי שעשיתי פורמאט אחריי שנה שלא עשיתי המחשב בקושי מחזיק שבוע ואז נהרס או שהוא מתחיל להיתקע וממש לא לזוז והכול קפוא כזה ואז הוא עושה ריסטרט ולא מצליח לעלות בחזרה לווינדוס או שהוא עושה לעצמו ריסטרט לבד ולא עולה לווינדוס... בערך פעמיים היה לי מסך כחול והיה כתוב משהו כזה PHISICAL MEMORY בבקשה אני חייב עזרה זה כבר מעצבן כל פעם נימחקים לי דברים מהמשחק עד שאני משיג אותם כל פעם אני צריך לעשות פורמאט ואז המחשב מחזיק שבוע שבועיים ועוד פעם נהרס... אם צריך אז המפרט של המחשב שלי כזה מעבד INTEL PENTIUM 4 3.2GHZ 32BIT לוח אם ASUS P5GD1 ראם SAMSUNG 512X2 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT 128MB הארד דיסק חדש 500GB SATA 32MB של סייגט ווינדוס XP PRO SERVIC…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE איך אני מחבר אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני יומיים היה לי קןל במחשב ומאתמול אין לי . כשאני ניכנס ללוח הבקרה לבדוק את התקני השמע שלי הוא מראה את המסך אפור כאילו אני לא יכול ללחוץ על שום כפתור. ניראה לי שאיך שהוא נימחק לי הדרייבר וכשאני מנסה להתקין אותו מחדש המחשב לא מקבל אותו. אנה עזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשאני בה לעדכן את הביוס מריץ את קובץ העדכון מתקבלת הודעת שגיאה emm386 מה אני אמור לעשות מזה ה emm386
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המחשב התחיל לקפוא בזמן האחרון p4 2.4 ht p4s800 1gb ram[samsung[ ati9600xt hdd maxtor מחשב לאחר פירמוט .טמפרטורות :cpu 30,agp 38,hdd 27,mb 35 זכרונות 2מודלים זהים Samsung M3 68L6423FTN-CCC היכן ואיך להתחיל לאתר את הבעיה ברכות לעוזרים תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כבר יומים שאין לי מושג מה יש למחשב שלי. לא התקנתי שום דבר חדש. אבל יש רגעים שפתאום המחשב נכבהת ללא איזו הודעה או אזהרהת פשוט נכבה. עשיתי סריקת וירוסים ולא נמצא כלום. למישהו יש אולי רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה.? תודה רבה לכל העוזר עדכון : דיברתי עם חבר שלי ואז בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי והיא מגיע ל-90 מעלות אני לא מאמין איך. ( במצב מנוחה כמובן) יש לי מעבד P4 3.2 אין לי מושג למה זה מגיע לחום כזה ובסך הכל יש לי דיי הרבה מאוורירים במחשב .. הטמפרטורה של הלוח נורמלית. כרטיס מסך אני לא יכול לבדוק ( ישן מידי) בבקשה אשמח לקבל עזרה או המלצות. תודה רבה לכל העוזר
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים התקנתי כונן SSD (פירוט בכותרת) במחשב שהרכבתי לאחי. הוא היה חצי שנה עכשיו בח"ול וכשחזר הוא סיפר לי שעכשיו הכונן לא עובד (המחשב נשאר בארץ והיה בשימוש חברה של אחי) אני לא יודע להגיד איזה גרסת קושחה הייתה לפני התקלה. בדקתי את הכונן על כמה מחשבים - הוא איננו מזוהה על ידי המערכת. ניסיתי לעשות תהליך Power Cycle כפי שמציינים באתרי תמיכה אך ללא תוצאה. הדבר המעניין הוא שכשאני מחבר את הכונן רק עם כבל POWER אין שום השפעה (כצפוי), אך כשאני מחבר יחד עם כבל המידע SATA - המחשב לא מזהה אותו (לא ווינדוס ולא BIOS) אבל כשעושים ריסט או shutdown - המחשב פשוט לא נכבה!!! וזה קורה רק כאשר הכבל sata מחובר עם הכונן - מה שגורם לי לחשוב שאולי כן אפשרי לעשות משהו.. אשמח לסיוע …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן תמחשב הזה: GA-K8N NF-4 U-9 6600GT AMD 3200 winc הייתה לי הרבה זמן בעיה עם משחקים, הגראפיקה נראית מגעילה (גם עם פילרים) כול משחק שאני מריץ עובד גרוע (גם CS 1.6 עם תקיעות) ניסיתי לבטל את ה VERTICAL SYNC וגם לעשות אותו על ON ומושב וכלום לא פותר. מה שעשיתי הוא שהחלפתי עם חבר תכרטיס מסך שלי ל X500\600 READON וזיכרונות של 256*2 במקום ה 512 שלי, והמשחקים עבדו בגראפיקה מדהימהה בלי פילטרים ראוו תתמונה מדהים. מה שקרה שהתקיעות נמשכו לי עדיין ב CS1.6, והתוצאות ב3DMark06 היום נמוכות יותר מה 6600GT. מה אני יכול עוד לעשות במצב כזה?? הגיוני שבשני כרטיסי מסך יש אותה בעיהה?, אוו שהבעיה היא נגרמת מהמעבד\לוח\HD שלי???
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שאלה 1 יש לי לוח אם דגם : asus x99-deluxe/u3.1 אחרי התקנה של ווינדוס 10 אחרי חצי שעה עבודה יש לי q code 40 "system is waking up from the S4 sleep state" מזה אומר ומה ניתן לעשות לתקן זאת? שאלה 2 intel turbo boost max technology 3.0? מה עושה הטכנולגיה הזאת ואיך אני מפעיל אותה במחשב שלי, יש לי מעבד i7-6800K תודה לכל העוזרים ושתיהיה שבת של מלכים
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרונות 2X2GB מדגם G.Skill F3-12800CL7-2GBECO. בביוס הזכרונות הוגדרו כברירת מחדל במצב אוטומטי על 1333MHz, למרות שהם 1600MHz, ועם תזמונים פחות טובים מהמוצהר. הגדרתי במצב ידני את התדר על 1600MHz ואת התזמונים לפי הוראות היצרן. כאשר נכנסתי לסרטון ביוטיוב והעברתי למסך מלא, המחשב קרס. הדבר קרה מספר פעמים. רק לאחר שהחזרתי את התדר ל-1333MHz הסרטונים פעלו כמו שצריך במסך מלא. יש לציין שאת התזמונים לא שיניתי מהגדרות היצרן, רק הורדתי את התדר. המעבד באוברקלוק יציב על 4.1GHz והמפרט רשום בצד ימין. למה זה קורה למרות שהזכרונות על פי היצרן אמורים לעבוד בתדר גבוה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למקצוענים אני רוצה להצפין את כל המחשב. יש לי וינדוס 10 Pro כמובן. המעבד הינו i3 דור 7, מחשב נייח, קשיח 7200mpr. לפי ההבנה שלי בכל פעולת קריאה/כתיבה המעבד מפענח/מצפין את הנתון שהוא מעבד כרגע, השאלה עד כמה זה יכביד על המערכת. אשמח לחוו"ד של כל מי שהתנסה בזה, או רעיון תחליף להצפנת המערכת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
הכנסתי למחשב כרטיס מסך זמני של ATI עד שאקבל את מה שהזמנתי ( 9800PRO ) ,המחשב עולה ולאחר תצוגה של הדיסקים שיש לי במחשב ,ישנו סמן מהבהב והמחשב לא ממשיך לעלות . עם הכרטיס הקודם שלי לא הייתה שום בעיה . האם הכרטיס לא תקין ?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר עדכנתי את הלפטופ(Lenovo g510) לעדכון האחרון של ווינדוס 10. מאז העדכון הלפטופ הפך לבלתי נסבל, מלא בבאגים ובתקלות שבחיים לא נתקלתי בהן. קודם כל, המחשב קורס ומגיע למסך הכחול-להבנתי מדובר בבעיה ידועה ומקורה בדרייברים לא מעודכנים. הבעיה הכי חמורה בכל הסיפור, שלא משנה איזה דרייברים אני מתקין או איזה שינויים אני עושה במחשב, הוא מתאפס לגמריי אחרי הריסטרט. כל הקבצים שהותקנו נעלמים, וכל מה שנמחק חוזר למקומו. אין לי אפשרות לבצע שום עדכון כי המחשב קורס ומתאפס. ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס דרך usb אבל אני מקבל שגיאה שאי אפשר להמשיך בהתקנה בגלל שהדיסק הקשיח ssd לא בתצורת GPT. גם בנושא הזה קראתי מדריכים וניסית לל…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה קטנה ניסיתי להחליף מארז למחשב שלי, וחלק פלסטיק קטן ליד המעבד נשבר בכל מקרה, אח"כ כשניסיתי להפעיל את המחשב במארז החדש לא ראו שום דבר על המסך והיה ריח מסריח של עשן כזה בחדר הסתכלתי על המעבד אח"כ והיה עליו חומר דביק שחור כזה..הוא נראה די שרוף מה אני יכולה לעשות עכשיו? ...יש דרך לתקן את זה ? ומה בכלל הבעיה? -תודה רבה- הילה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי דיסק חיצוני בנפח 1TB של חברת IOMEGA. בתחילה, הדיסק פעל בצורה תקינה וללא בעיות. לאחר מספר שבועות, הדיסק החל להשמיע קולות מכניים לא בריאים, אך די מהר הרעש פסק. החל מלפני מספר ימים, ללא סיבה נראית לעין, הדיסק מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אך אין גישה לנתונים, ואני מקבל הודעה "would you like to format?". ניסיתי להשתמש במספר תוכנות לזיהוי (ותיקון) הבעיה, כגון EASEUS Data Recovery, TestDisk, וכו', אך שום דבר לא עזר. האם יתכן שמדובר בבקר תקול? יש למישהו הצעה? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק תמחשב נפתח לי מודעה כאתר אינטרנט של RADIBOX STATIONS ...איך נפטרים ממנה? המודעה נפתחת כאתר אינטרנט אבל ללא שורת חיפוש ועם אופציה של הגדרות דף אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-