עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שמופיע לי הסימן העגול של הויסטה המסך נכנס למצב STAND BY הפעלה דרך SAFE MODE עובדת??? בעיית תוכנה ??? דרייבר ??? הכל התחיל כשהמסך נשרף לי - תיקנתי אותו (את מי שזה מעניין אותו אז אחד המייצבים נשרף, החלפתי ממסך אחר שרוף...) - לא הגיוני הקשר בין המקרים - הכרטיס מסך נשרף ??? הבעיה היא לא בחומרה כי SAFE MODE עובד... אקיצר - עובד עצות המחשב המדובר זה המחשב השני שמופיע במפרט פורמט זה הפתרון האחרון שאני מחפש כרגע...

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  2. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO בעל כרטיס קול מובנה - Realtek. הבעיה שלי,שכל הזמן מקבל הודעות על ניתוק שקע האודיו,למרות שבפועל לא מתרחש שום ניתוק.! והאודיו פועל בצורה תקינה. איך מפסיקים את הופעת הודעות אילו,ולמה הן קורות/מופיעות - מה ניתן לעשות לפתירת בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. אני מאבד כל תקווה כבר! עם ה- 6800LE הראשון שלי משחקים קרסו עד שהוא מת (כן כן הוא מת) והחליפו לי אותו. בכרטיס השני הם קרסו על השניה שהפעלתי אותם. אתמול הגיע אלי עוד כרטיס בפעם השלישית וגם עכשיו הם קורסים!!! אני לא יכול יותר! זה לא הזיכרונות אז יכול להיות שזה הלוח אם? אפילו ספק חדש של HEC לא עזר! מה לעשות?! תודה מראש. המפרט: P4 2.8C ASUS P4P800SE 2x256 kingmax 512 A-DATA xfx 6800LE

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שאני מגדיל סרטון למסך מלא לפעמים הלינק של הסרטו מוצג בפינה השמאלית למטה. זה קורה גם ביוטיוב, גם בIMDB, גם בFB ובעוד סתם אתרים רנדומלים ששמים סרטונים מובנים בעמוד שלהם. זה לא רק סרטונים שמקורם ביוטיוב. מישהו נתקל בזה? אני לא ממש מוצא מידע על זה בגוגל אבל זה קצת קשה לחפש. אודה לעזרה. תודה רבה וצום קל לכולם

6. כבר הרבה זמן שכשאני מוריד קבצי RAR - למשל משחק או סרט, ובדרך כלל 7-8GB, זה נותן לי שגיאה במהלך החילוץ שאחד הקבצים פגומים, ואז אני ניגש לממשק הטורנט ועושה FORCE RECHECK כדי שהוא ישלים את הקבצים החסרים וזה כמעט תמיד מראה שחסר 0.03% ואז הוא משלים שוב, ככה לאחר 5-6 ניסיונות בסוף אני כן מצליח לפרוס את הקבצים. סרטים אני מצליח לראות, אבל משחקים לא מצליח להתקין, במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאות מהסוג "media.cab" פגום או חסר. ואני מדבר כרגע על 2 משחקים, אבל היו לי גם בעיות עם אחרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Peri228,

לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 62 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by Runny,

ברשותי בקר SATA PCI שקניתי בגלל שאין לי כניסות SATA מובנות על הלוח. בהתקנה ראשונית הוא עבד, לא חיברתי אליו HDים, רק התקנתי את הכרטיס. בגלל הנגישות של כבל הHD בעת התקנת הHD הוצאתי את הכרטיס ומאז הוא מתנהל כדלהלן : 1. לא מזוהה ע"י הBIOS ככרטיס RAID (במסך הבBoot) אלא אם מחובר לכניסת PCI ספציפית על הלוח(רושם במקוםUnknown PCI Device) 2. כאשר הוא מחובר לאותה כנית PCI ספציפית בWindows הDevice מזוהה אך מציג תקלה שלא ניתן להתחילו (Cannot start...). ניסיתי לבצע Clear CMOS אך המצב נשאר כשהיה. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  10. המחשב שלי אחרי פורמט וכל ההתקנים מוגדרים כראוי פרט להתקן: בקר אפיק טורי אוניברסלי (USB) שנימצא תחת הכותרת "התקנים אחרים" !!! אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יוכל לעזור לי להגדיר אותו כי הוא נימצא אצלי בסימן ?! תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  11. Started by gigi,

שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by erjerjerj,

קניתי שטיח ריקוד שמחברים ליציאת ה USB. הבעיה היא שלמשטח יש רצונות משלו, כלומר הוא "לוחץ" עצמאית על מקשים (אני יכול לצאת מהחדר וכעבור זמן מה המשטח ילחץ בעצמו) לפי דעתי הבעיה קשורה לזיהוי שגוי של המשטח או משהו כזה מפני: 1. לפניו היה לי שטיח מדגם פחות טוב שעבד כרגיל 2. אם אני מחבר את המשטח למחשב הישן שלי win 2000 pro - celron 850 הוא עובד כמו שצריך עד עכשיו עדכנתי את הדרייבר של ה USB ושל ה צ'יפסט, וגם הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנת הריקוד המחשב שלי הוא: win xp pro athlon 64 1GB RAM gigabyte k8nf מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by anox,

היי, אני מקווה שאני פונה בפורום הנכון, מאחר ומדובר בתקלת חומרה במחשב נייד netbook - Asus 1000he. אתמול קרה לי משהו מוזר: עבדתי על הנייד, שהתחמם למדי, ופתאום העכבר התחיל לזוז בצורה משוגעת על החלק העליון של המסך, ימינה ושמאלה, בחלק מאוד ספציפי של המסך. לעיתים הוא משנה את התחום בו הוא זז בשגעון, אך הוא תמיד נשאר בחלק העליון של המסך. לעיתים גם נוספות הקלקות (ימניות ושמאליות), ללא כמובן שאני עושה משהו. נסיונות לשלוט בו עם הפד, או עם עכבר חיצוני-אלחוטי, דרך USB, לא ממש משנה. עכבר מגיב לתזוזות, אך מיד חוזר לזוז כמו משוגע בחלק העליון. אני עובד עם Ubuntu 9.04. ניסיתי כמובן להעלות אותו עם Ubuntu 10.04 Live, והמצב נמשך. האם הלך הבקר? האם ניתן לעשות משהו? סדר גודל של עלות תיקון? אוד…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  14. לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה. איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by s7rmt,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אם לא תעבירו אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין בקר תקשורת RS232 לבין RS 485 אם תוכלו לתת קצת פירוט למה משמשים הבקרים מה הייחודיות של כל בקר וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אורח hubb
    Started by אורח hubb,

שלום כל חיבור של אמצעי איחסון מקפיץ הודעה על -התקן זה מסוגל לעבוד במהירות רבה יותר. השאלה האם מותקן אצלי במחשב usb 1.0 ןאם כן איזה בקר מתאים לשדרוג? כל ההתקנים תומכים ב usb 2.0 מפרט main bord msi i945g ver 4.0 Ceon DDR2 1GB 533MHz os windows 7 ultimate האם ניתן גם להשתמש לאחר השידרוג גם בהתקנים שנמצאים usb 1.0 או שאלה מתבטלים? האם המהירות תגדל או שלא יהיה שינוי עקב דגם הלוח ? ובקרי הusb 0.1 תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by DORAZABI,
    • 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by sub100,

שלום חברים, אבקש את עזרתכם. היום שמתי לב שכאשר אני ניגש להגדרה-'שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש' , נפתח לי הודעת שגיאה לwindows אין אפשרות לגשת להתקן לנתיב או לקובץ שצוין. ייתכן ואין לך הרשאות מתאימות... ובכותרת: הנתיב של הקובץ.:UserAccountControlSettings.exe\C:\Windows\System32 אני צריך להיכנס לתוך הקובץ בתיקיה כדי לגשת להגדרות. יש לציין ששידרגתי לא מזמן ל-10 מישהו יכול לעזור לי? זה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך המלצה על מקום שמלחים USB למחשב נייד במחיר טוב באיזור המרכז תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by שימי71,

שלום לכולם יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח ואני מחפש דרייבר להתקנתו דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודק את תקינות הלוח אם ואת תקינות הספק כוח במחשב?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודקת תקינות של לוח אם? ושל ספק כוח?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.