תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי 2 לוחות אם של חברת ASUS P800 , אני מחבר להם את המתח + זיכרון + כרטיס מסך AGP (לא בתוך מארז) ללא חיבור של דיסק קשיח בחיבור של 40 פינים , ברגע שאני מפעיל את כפתור ההפעלה ,נישמע לאחר שניות ציפצוף אחד ורואים כיתוב על המסך (זה מראה את הלוגו של לוח האם ) , אבל כשאני מחבר להם דיסק קשיח בחיבור ה40 פינים,ומפעיל את המחשב ,לא נישמע הציפצוף בעליה של המחשב , אבל רואים את כל הכיתוב , יכול להיות שיש בעיה בלוח אם? עוד לא חיברתי CD ללוח בכדיי לבדוק אם אפשר להתקין מערכת הפעלה , אבל יש לי הרגשה שלוחות האם מקולקלות. מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני באמצע התקנת הווינדוס אבל נתקעתי בבעיה שאני לא מבין אותה....
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ geforce 8800 gts corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd כשאני לוחץ על הכפתור הפעלה כל המאווררים עובדים, יש אורות על המארז והלוח אם אבל אין את הצפצוף, גם אין תצוגה. הכפתורים של הריסט והכיבוי לא עושים כלום אחרי ההדלקה הראשונית, ז"א שכדי לכבות את המחשב אני צריך לכבות את הספק. אין אורות במקלדת...וגם אין את הקול של וינדוס עולה. ניסיתי להדליק את המחשב בלי זכרונות. בדקתי את כל החיבורים. הכל יושב כמו שצריך. כלום...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כרגע במחשב מותקן לי 2*1G בדואל .היום ניסיתי להוסיף עוד מודול אחד של 2G של אותו יצרן ודגם ומשום מה ברגע שהוספתי אותו כל הגדרות האוברקלוק התאפסו וחזרו לברירת מחדל גם של המעבד וגם של הזכרונות. ניסיתי להגדיר אותם עוד פעם לאחר שינוי להגדרות ברירת מחדל , שמירה יציאה כניסה מחודשת לביוס והגדרות שהיו לפני הוספת הזכרון הנוסף וכמובן שמירה של ההגדרות החדשות,אבל זה עדיין מופיע כברירת מחדל. את המפרט ניתן לראות בצד. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני פתחתי את הפוסט בתת פורום הנכון... ברשותי כרטיס קול מדגם M-AUDIO REV5.1 + VISTA32 ULTIMATEעד היום נהניתי מאיכותו, לאחרונה החלה אצלי בעיה מציקה מאוד. כאשר אני שומע שירים ומבצע פעולה נוספת נניח פותח חלון נוסף (MY COMPUTER לצורך הדוגמא) אני שומע מן צקצוק ברמקולים, כאשר אני מבצע יותר פעולות אני שומע יותר רעשים והפרעות. ניסיתי את הכרטיס במחשב זהה לשלי והבעיה לא הייתה קיימת, לגבי הדרייבר מדובר בגרסא האחרונה שMAUDIO שיחררה. ניסיתי להעלות את הPIORITY שWINAMP או בכלל לשמוע דרך הFOOBAR, גם כן ללא הצלחה יתרה. פרט נוסף, לאחרונה פירמטתי את המחשב האם יתכן שמדובר בדרייבר או CODEC מסויים שעלי להתקין? האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל???? מה אתם מציעים לעשות?? לצורך ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת עתיק שהחל להיכבות מעצמו, ולפני שאני קונה חדש, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. המחשב נכבה בלי קשר למאמץ ובלי קשר להתחממות, וזה נראה די אקראי - לפעמים שתי דקות אחרי ההדלקה, ולפעמים שעה+. כשהמחשב נכבה, המסך הוא הראשון שמפסיק לעבוד; אחרי כמה שניות המעבד מתחיל להיתקע (אם אני מנגן שיר, אז קטע של שניה חוזר על עצמו שוב ושוב); ולאחר כמה שניות נוספות המחשב פשוט מכבה את עצמו. לפעמים אחרי שהוא נכבה אני גם לא מצליח להדליק אותו מחדש - נשמעת סדרת צפצופים קצרים והוא נכבה שוב. לוח האם שלי הוא Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) ולא הצלחתי למצוא ברשת תיאור לצפצופים. חוץ מלוח-אם, מה עוד יכול לגרום לבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר הרצה של CHKDSK מידע רב הולך לעיבוד כולל פגיעה בקבצי מערכת ההפעלה. לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שבקרי ה SATA שלי פגומים. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). יש לי שתי שאלות: 1. ישנן עוד אפשרויות שיכולות לגרום לבעיה ומה כדאי לבחון בנוסף? 2. ישנה אפשרות להתקנת כרטיס SATA PCI\E ? ואם כן - ישנה המלצה על כרטיס ספציפי? כל עזרה בעניין תהיה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו. לפעמים אני מקליד במקלדת, ולא משנה מה אני כותב, המקלדת מדפיסה סידרה של אותיות סמוכות על המקלדת. נניח אני ילחץ על המקשים Hello אז המקלדת תדפיס asdfg במקום. החלפתי שתי מקלדות, והבעיה נעלמה לכמה זמן, אבל שוב חזרה היום. יש לי שני מחשבים מחוברים בKVM אז כשהבעיה היתה במחשב אחד ועברתי למשחב השני, המחשב השני כתב טוב עם אותה המקלדת ועם קופסאת הKVM. יש לי אנטי ווירוס ופיירוול לא של ווינדוס. היה לי גם BSOD כהתקנתי את הדרייבר של המקלדת החדשה, אבל בפעם השניה שהוא התקין את הדרייבר זה לא קרה. יכול להיות שגם ניסיתי להתקין דרייבר של הכרטיס קול און בורד מתישהוא, וזה לא התקין כל כך טוב או שהדרייבר לא היה טוב. לא יודע. אז איך אני מוריד את הדרייבר הזה? לדעתכם זה ווירוס או בע…
-
- 5 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל והוא לא עלה - המסך מהבהב כמו במצב שינה ואין רעש של ההארד דיסק שעולה או צפצוף שיש בהתחלה שהמחשב נדלק. למרות שכל המאווררים עובדים והלדים נדלקים. לאחר כמה ניסיונית של הדלקה וכיבוי המחשב כן עלה כמו שצריך... אותו דבר קרה מספר פעמים עד שהתייאשתי והחלטתי לנסות לפתור את הבעיה. חשבתי שאולי הבעיה במסך אבל העברתי את המסך למחשב אחר וחיברתי למחשב שלי מסך אחר וגם הוא לא עבד. ניתקתי את הכ.מסך וחיברתי את המסך ללוח אם ועכשיו המחשב עובד בלי בעיות. מה לדעתם דפוק? הכ.מסך או הספק? לוח אם ABIT G31 כ.מסך TWINTECH GF9600GT ספק ג'נרי 420W
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק את המחשב, הנורה נדלקת אך נכבת מייד... החלפתי לספק חדש (Thermaltake Purepower 460w) השאלה היא: אם הבעיה במעבד, הלוח אם יראה לפחות את הביוס בהתחלה? למישהו רעיון אחר לתקלה? לוח: GA-965p-s3 מעבד: e6600
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. יש מחשב חדש בבית XP לוח אם:8IPE1000 pro כרטיס רשת מובנה אין לי תדיסק של הדרייברים שלו וכשנסיתי להוריד מהחברה זה לא מעדכן משנה משהו /נותן לי להתחבר לאינטרנט. במנהל התקנים ל כרטיס רשת קוראים :Adapter 1394 ואין לי בחיבורי רשת local area connection נכנסתי ל Device manager וראיתי שם Ethernet Controller שהוא לא מותקן כראוי ... אז ניסיתי להתקין את הדרייברים של Marvel שהורדתי מהאתר של גיגהבייט זה מתקין , והכל סבבה. אבל עדיין ה ethernet controller מסומן לי בסימן קריאה... ניסיתי לעשות לו Update driver , כיוונתי אותו לספריה של הדרייבר של הרשת , בתור הספריה של marvel והוא אומר שהוא לא יכול להתקין משם , או שזה לא מתאים לו הדרייבר שם. למישהו יש הצעות? משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום כרטיס מסך HD5450 מחקתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי את התוכנה שהגיע עם הדיסק, לאחר מכן חיברתי את הכרטיס מסך למחשב והדלקתי וכשהווינדוס מתחיל לעלות אז פשוט מופיע מסך כחול כיאלו הוא קורס ומפעיל את עצמו מחדש ניסתי להכנס לSAFE MODE ושם בADAPTER הוא בכלל לא מופיע מה ניתן לעשות? המסך מחובר ד"א הכרטיס מסך, סימן שהוא מזהה וקולט
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב אני לא יודע בדיוק מאיפה אבל זה משפיע לי על הרבה דברים... דבר ראשון שאני מחבר את המסך למחשב דרך הלוח אם גם דרך הdvi וגם דרך vga מופיע לי "no signal" שאני מחבר את המחשב לכרטיס מסך דרך vga לא עובד ודרך dvi עובד אבל כל המסך במים פסים כאלה בצבעים שונים ובנוסף לזה שאני נכנס לראות על איזה כרטיס מסך אני מחובר מופיע כיאלו לא מזוהה... אני חושב שהבעיה מהלוח אם... אבל אני לא בטוח כי תמיד היה לי בעיה שלפעמיים היה "no signal" והיה מסתדר אבל הפעם זה פשוט לא מסתדר... לא משנה מה... תמונה-נראלי שבתמונה לא רואים את הפסים הכחולים תכלת אבל אצלי במחשב זה מופיע כמו כן רואים שרשום שהשבב "אינו זמין" בכל מקרה כבר הזמנתי מחשב חדש אבל זה יעבור לאחי הקטן תודה לעוזרים ..…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אז יש לי ווינדוס 7 ורציתי לדעת אם זה אפשרי שהמחשב יבקש סיסמא כשהוא חוזר ממצב של צג שנכבה אוטומטית..... ואם לא אז מה הדרך הטובה ביותר שהמחשב ימשיך להיות פעיל(האינטרנט יעבוד) אבל ברגע שאני מנסה לעבוד איתו שוב הוא יבקש סיסמא אוטומטית, זה ממש לא נוח לי כל הזמן ללחוץ על "נעל" ולפעמים אני גם שוכח.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, לאחרונה ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי משחה טרמית חדשה. שמתי לב שמאז המאוורר עובד תמיד, אולי זה בגלל הקיץ? לפני זה אף פעם לא מדדתי חום אבל אחרי התקנתי PCWIZARD ויש שם משהו לא ברור שמגיע לכמעט 80 מעלות. מישהו יודע לומר לי מה העיניינים שם בבקשה? תודה - יורי
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים באמצע משחק ב-Rome Total War המחשב שלי נכבה ויצא ריח של משהו שרוף מהספק. בדקתי ואין שום קבלים מנופחים על הלוח אם. ניתקתי את הכ.מ וכמה מאווררים ע'מ לראות אם יכול להיות שהוא לא עולה כתוצאה מעומס וזה גם לא עזר. צירפתי סרטון של מה שקורה כשאני מנסה להפעיל את המחשב (מי שלא מצליח לראות אז נדלקת נורה אדומה על הכ.מ לאיזה שנייה וגם המעבד של המאוורר של המעבד זז טיפונת.) קישור לסרטון ביו-טיוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-