תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ליWindows 7 ודפדן Explorer 11 . כרקע לשולחן העבודה בחרתי בצילומים שיש לי בתיקיה מסויימת. לעיתים תכופות המחשב מפסיק את סבב התמונות ונשאר תקוע על תמונה אחת. אני שוב בוחר את כל התמונות ועושה שמירה וזה מחזיק מעמד יומיים שלושה בלבד. אני משער שבכל פעם שישנו עדכון אטומטי או משהו דומה זה מבטל את הבחירה שלי מה עושים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירסמתי בפורום מפרטי מחשב פוסט על המחשב שאני רוצה להרכיב לעצמי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552976.0 אבל יש לי כמה שאלות שיעזרו לי לבחור רכיבים, והאמת היא שלפחות כרגע אין המון עזרה בפוסט שלי. לכן רציתי להעלות פה כמה שאלות שיש לי לגבי החומרה שאני רוצה לבחור: 1. אני רוצה לקנות מעבד 3770K, ולהמהיר אותו לבערך 4.5GHZ. חשבתי לקנות קירור מים במערכת מוכנה כמו corsair H80i, או משהו בסגנון. יאיר מנהל הפורום ייעץ לי לקנות קירור אויר. אני מניח שקירור המים יהיה יותר קר ואיכותי, אבל מה משתי האופציות יהיה שקט יותר? האם זה משמעותי? האם מארז טוב יפתור את בעית הרעש (אם היא קיימת)? 2. בנוגע לזכרון- אני רוצה 2X8, לפחות 1600MHZ, האם חשוב XMP? לא חשוב לשמור על לטא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hi everyone, i had a problem, with youtube for the last couple of months any time i wanted to see a video, the website seems to have problems and the video itself takes a long time to play, and even when its fully buffered, still the video breaking up.... when i watching the same video on my phone, all is ok the bandwidth is really good in here and i have no further problem except this one the windows is legit and im running the essentials that is fully updated i would very much appreciate if you will tell me what is going on here thx uriya
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ניסיתי להתקין עורך וידאו פרמייר פרו במחשב הנייד שלי DELL PRECISION M4800, משום מה לא הצלחתי להתקין את התוכנה, ניסיתי גם למצוא עדכון לדרייברים אך ללא הצלחה. מצרפת לכאן את המפרט של המחשב ואת הדו"ח שהתקבלת כשניסיתי להתקין את התוכנה. אולי יש פה אנשים מבינים בנושא ויוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש ! אלמוג System Components: Operating System Windows v.10.0.18362.1 ---------------------------------------------------------------------------- No conflicts to report. Video Intel(R) HD Graphics 4600 v.20.19.15.5063 ----------------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות עם כזאת הודעת שגיאה (יש אותה אחרי כיבוי והפעלה מחדש) (יש תמונה)? יש פעמים שהמחשב עולה חלק בלי בעיות והכל בסדר, ויש פעמים שהמחשב עושה הודעה כמו בתמונה הראשונה, ויש פעמים שהוא עושה כמו בתמונה השניה. מה אפשר לעשות כדי שתמיד המחשב יעלה חלק בלי בעיות? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים שאני מפעיל, אני מקבל לאורך כל המשחק, לרבות הסרטונים שבו, כתובת לבנה וירוקה PHYSX CPU ככה זה מרגע ההפעלה עד שאני יוצא. (עזבו בצד ימין את המודעה של nvidia זה תכף נעלם) מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (ראו במפרט שלי) והוא 2-3 פעמים בשבוע עושה ריסט לעצמו ולפעמים גם בליווי מסכים כחולים ככה סתם בלי שום קשר להפעלת תוכנה או משהו אפילו סתם גולש באינטרנט וזה קורה צרפתי קבצי DUMP שאם תוכלו לקרוא אותם משום שאני לא הבנתי אין לפי ההסבר אז אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי לדעת מה הבעיה לפני שאני פונה לחנות לתיקון תודה לכל העוזרים לי שבוע טוב לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרי המאורר הסטנדרטי שמקבלים עם המעבד עושה את העבודה שלו אחרת INTEL/AMD לא היו מביאות אותו והמחשב לא היה פועל גם.. יש הבדל בין עבודה של המחשב שטמפ המעבד היא 30 לבין עבודה שהטמפ היא 45? והאם מאורר ברמה יכול לעשות הפרש כזה בטמפ לטובה כמובן?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! כיביתי את המחשב אתמול בלילה, ניסיתי להדליק אותו היום בבוקר, אבל הוא לא נדלק הוא בהתחלה הדליק לשבריר שנייה את הנוריות כיווי אבל הן נכבו ומאז הוא לא נדלק בכלל בדקתי את הספק ואת כל הכבלים, אין כבלים נפוחים או קרועים, הוא לא מריח מוזר או שרוף האם זה יכול להיות הכפתור הדלקה? יש לי את המארז צ'אקרה של enermax מאז שקניתי אותו, אחרי כל כיבוי הוא עושה בלאגן ופעם אחרי פריקת חשמל הוא פתאום היה נדלק, עכשיו הוא לא נדלק גם אחרי זה... האם זה הספק או הכפתור, או שניהם? אשמח לעזרה (הספק עדיין באחריות, נראה לי אני אלך מחר לחנות ממנה קניתי ואראה מה הם יכולים לעשות) אין לי אפשרות לבדוק עם ספק אחר, כי אני לא יודעת איך לפרק ועדיף שאני לא אהרוס גם את המחשב השני... חחחח תוד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח IP-35 PRO של אביט מעבד 6550, כ.מ.8800GTS וספק thermaltake 480 ללא אוברקלוק, במשך 4 חודשים המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של OCZ Platinum 1GB 800Mhz, אתמול החלטתי להוסיף לו עוד שניים כאלה- זהים ב100%. המחשב התחיל להתקע בשלבים שונים של העליה, כשהוא כן הגיע לווינדוס הוא התחיל לזרוק לי בBSODים, ניסיתי כמה ריסטים ואז ניכנתי לביוס וגיליתי שההגדרות הפכו פתאום מעצמן לUSER DEFIEND, אבל אותן הגדרות כמו שהיו קודם.. החזרתי אותן לDEAFULT- לא עזר, אותן בעיות, בסוף הדבר היחיד שעזר לי נכון לעכשיו זה להוריד את התדר ל667... שזה דיי מבאס בהתחשב בזה שהזיכרונות אמורים לעבוד ב800. שוב המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של אותו הזכרון בתדר 800! אם למישהו יש רעיון של משהו שאפשר …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WIN7- מערכת עריכה חדישה,מתפקדת כבר חצי שנה (I7 950) נפל החשמל בבית, המחשב עלה, אך תוכנת העריכה לא עלתה ולא הגיבה (בשביל זה המחשב קיים). עשיתי 2-3 אתחולים מסודרים ולא עזר.נסתי לשחזר ע"י תוכנה מיוחדת שיש לי- לא עזר (RADIX) עכשיו המצב הוא כזה- מתחיל הלוגו של הווינדוס ובאמצע העלייה מסך כחול- stop: 0X0000007b. הוצאתי זכרונות,החלפתי בין אחד בודד, בין כל הסלוטים- לא עזר. ניתקתי את כל ההארדיסקים- לא עזר. שמתי C של מערכת עריכה אחרת שיש בה XP, הגיע לאותו מצב של עלייה ושוב מסך כחול זהה- אז זה לא C. ראיתי ברשת שהשגיאה קשורה ל ACHI בעבר שהתקנתי, הביוס היה על ATA או IDE "רגיל", ואז שינתי למצב ACHI (בגלל צורך מסויים עם ESATA)עם המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/regeva/archi…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
USB שמצוייין בכותרת תוך כדי עבודה ללא סיבה נראית לעין הפך להיות WRITE PROTECTED עכשיו אי אפשר לכתוב עליו שום קובץ אין אפשר להסיר ממנו שום קובץ למעשה הוא מת וחסר תועלת ניסיתי כמה דברים שמצאתי באתרים כולל להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומפט ולנסות לפרמט את ה USB הוא לא נותן אומר שהוא WIRE PROTECTED ניסיתי גם שיטה דרך הרגיסטרי שמצאתי ביוטיוב אנשים שמסבירים וגם זה לא הצליח היו לי 2 USB מאותו סוג לשנייהם קרה אותו דבר וחיפוש באינטרנט יראה שזה רואה להמון מהדגם הזה פשוט גועל נפש אם בכל זאת למישהו יש רעיון אז אשמח לשמוע ניסיתי גם להוריד תוכנה KILL ACTIVE DISC שעושה פורמט אבל זה לוקח 80 שעות אז עשיתי ביטול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באתר של טושיבה ולא מצאתי את כל הדרייבים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי משום מה עושה ריסט בלילה.. בלי סיבה ניראת לעין. במהלך היום המחשב עמוס - משחקים כבדים וקלים, אינטרנט, תוכנות עריכה וקידוד למינהם ודווקא בלילה כשהוא במנוחה [אפילו לא שמתי הורדות!] הוא עושה ריסט ובבוקר אני מוצא אותו במצב שבו בוחרים יוזר ומכניסים סיסמא.... יש לי וינדוס 7 SP1 Intel DualCore E5700 @ 3.8GHZ כרטיס מסך Radeon HD4850 @ Core: 680Mhz, Memory: 1000Mhz זכרון 2 סטיקים של 1GB DDR2 על תדר מקורי המחשב עבר בדיקות מאמץ לפני כחודשיים - לא היו בעיות... והכל מקורר בצורה מעולה! למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים.. קניתי מחשב חדש מTMS לפני כשבוע.. מבחינת חומרה הוא מצויין והכל, יש לי הווינדוס 64 ביט שהתקנתי מלא בבעיות.. משחקים עושים לי בעיות בווינדוס הזה.. אם זה בקבצי DLL.. אם זה בחוסר תמיכה.. מסכים שחורים, משחקים פתאום יוצאים. אפילו תוכנות.. אמרו לי אולי להחליף ל-32 ביט כי ה-64 עושה מלא בעיות. יש לי 8 GB זיכרון במחשב.. ואמרו לי שה- 32 ביט לא ינצל אותו כראוי כמו ה-64.. אבל מצדי שינצל חצי מזה העיקר שאני אפסיק לשבור את הראש על כל משחק שאני מתקין ולא יחפש פתרונות.. אני ממש מתוסכל.. קיבלתי שלשום את המחשב ושום דבר לא עובד כמו שצריך.. אשמח לקבל עזרה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חיברתי היום לפטופ מסוג Gatway בעל מעבד דו-ליבתי של AMD, למסך מחשב 23 אינצ', באמצעות כאבל HDMI, ומשום מה, המסך לא מלא. ז"א - אין תצוגה על כל המסך, אלא רק על חלקו [יש בערך שני אינצ' חסרים מכל צד]. בדגתי את ההגדרות בווינדוס 7, ושם הוא ממליץ על 1920 על 1080, ואכן הזנתי את הערך הזה. לאחר לחיצת Apply, התקבלה התוצאה שציינתי לעיל. לאחר מכן ניגשתי ל CCC Advanced של ATI, ושם אין בכלל אפשרות ל 1080. הרזצלוציה הגי גבוהה שקיימת שם, היא משהו באזור ה 1650 [לא זוכר את הערך המדויק]. הפעלתי מחדש את המחשב, כדי להיות בטוח. וזה לא עזר. כמו כן, כל האמור לעיל נעשה כאשר רק המסך החיצוני מופעל (!) [ז"א - באופציות של ווינדוס בחרתי שהמסך הפנימי של הלפטופ יהיה כבוי. לא שכפול, ולא Extend, …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, היום פתחתי את אחד המחשבים אצלי בבית לאחר שהיה כבוי 24 שעות לכל היותר.. לאחר 10-20 שניות החלו צפצופים רצופים מהמחשב והופיע מסך שחור. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה בלוח-אם. פתחתי את המחשב והבעיה נפתרה. חשוב להדגיש שלא נעשה שום דבר במחשב - לא ניקוי ולא כלום. מה יכול להיות שקרה לכרטיס מסך? 9600GT של LeadTek. תודה מראש. :-\
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כל פעם שאני מעלה את המחשב בזמן האחרון קופצת לי הערה, Kdbsync.exe הפסיק לפעול. מה זה אומר, זה משפיע על משהו והאם זה בר תיקון ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-