עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pxst17,

כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. ברור טפשותי, בטעות ניסיתי לחבר את אספקת הכוח שיוצאת מהספק (הכבל) אל ההארדיסק, בזמן שהמחשב עבד. היה ניצוץ, והכל כבה. הדלקתי את המחשב מחדש, וההארדיסק - בדממה. לא עובד, לא מתקפד, לא מזוהה. יש לציין את הדבר החשוב הבא: הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את המארז היא מכיוון שהארדיסק החל לנקוש בעוצמה, והיה לדעתי על סף מוות. הוא אמנם הצליח להריץ את מערכת ההפעלה - אבל אחרי המתנה איטית מאוד של 15 דקות. וכל הזמן הזה - הוא נוקש. האם הרגתי את הארדיסק הגוסס? מעניין אותי לדעת האם קצר כזה יכול להביא למותו של הארדיסק. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ran_giladi,

היי המשב שלי לא מעלה את הווינדוס וניסיתי לעשות restore וזה לא עובד כשניסיתי להדליק אותו הוא רשם לי ש הביוס קרס ואז הוא שחזר אותו ומשם הוא לא עולה יותר המחשב הוא מחשב מורכב הוא בן חודש תודה מראש למי שעוזר נ.ב הווינדוס הוא 64 ביט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כי זה לא עובד לי עכשיו... חיברתי הכל כמו שצריך, אבל זה כל פעם מגיע למסך טעינה של הWINDOWS אני רואה אותו לשנייה ואז זה נכבה... מה צריך לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by netanel1,

יש לי צורב מדגם: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ועד לא מזמן בערך שבוע-שבועיים הוא עבד טוב מאוד אבל משום מה עכשיו הוא לא קורא את כל הדיסקים שאני מכניס אליו כמו דיסקי DVD או דיסקים ריקים ולכן יש לי גם בעיה בצריבה הוא אומר שהוא לא מזהה אותם. בבקשה עזרה, בתודה מראש נתנאל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום אתמול לאחר ביצוע עדכון דרייברים דרך תוכנה צד שלישי [h=1]Auslogics Driver Updater[/h] התחילה לי בעיית מסכים כחולים במחשב תוכן השגיאה [h=1]Error 0x0000007e[/h] מאז המערכת הפעלה לא עולה,לא נכנס למצב אתחול בטוח . דברים שניסיתי בעצמי : עדכנתי ביוס,בדקתי חומרה ,ניסיתי לשים הר דיסק חדש הוצאתי כרטיס מסך , הוצאת זיכרונות. לצערי כלום לא עזר אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, רכשתי מחשב חדש, הוא מורכב מהרכיבים הבאים: - מעבד - Intel i5 - 7400. - לוח אם - Gigabyte GA-B250M-DS3H LGA1151 - זכרון - DDR4 8GB - כרטיס מסך - Gigabyte GT710 2GB - ספק כוח של SeaSonic לא זוכר את הדגם כרגע (אבל אחד שמתאים וסוחב את הכל). המחשב מריץ Windows 10 64BIT. שאני מריץ תוכניות/סרטים באיכות HD 1080P כאילו התמונה לא חלקה בשידור במסך טלוויזיה (המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה עם כבל HDMI ללא מסך מחשב בנוסף). הורדתי את החבילת קודאקים הבאים: K-Lite Codec Pack 13.4.2 ומשתמש בתוכנה Media Player Classic שמגיעה עם החבילה. ועדיין התמונה לא נעימה לעין . . . האם יש קודאקים אחרים או תוכנה …

8. Started by zglazer,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה של התקנת מצמת אינטרנט ( USB(VCAM2140 יש לי מחשב P-3 עם מערכת הפעלה - XP-PRO כאשר אני מחבר את המצלמה לפורט USBהמחשב לא זיהה חומרה חדשה. ע"מ להמשיך את תהליך התקנת הDRIVER . ניסיתי במחשבים אחרים אין בעייה. יכול להיות שנשארו עקבות של התקנה קודמת ?איך מסירים? אבקש את עזרתכם תודה צביקה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב שלי קורס(נדלק ונכבה) לעיתים לאחר זמן מה ולעיתים בהפעלה של דברים כגון משחקי מחשב ודפדפני איטרנט. (המחשב הריץ את כל הדברים בקלות עד לא מזמן). אשמח לעצות. מערכת הפעלה: Windows 7 Basic מעבד: Intel core 2 Duo 2.33GH זיכרון: 2GB בתודה מראש, ליעד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FlipM0de,

יש לי בעיה עם הפעלת Win XP Pro מחדש , כל פעם שאני מנסה לבצע Restart או Turn Off אני מקבל "חלון כחול" עם ההודעה : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL למישהו יש מושג מזה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח יובל
    Started by אורח יובל,

יש לי בעיה עם האינטרנט במחשב שלי, יש לנו כמה מחשבים בבית יש אחד בממד ואחד בחדר שלי המודם והראוטר נמצאים בממד ולי יש כרטיס רשת בחדר שקולט מהממד. (30MBׂ) מאז שיש לי את המחשב הזה תמיד היו לי בעיות אינטרנט בין אם האינטרנט מפסיק לעבוד או שהאינטרנט מאוד איטי, השאלה שלי היא איך אני יכול לשפר את המהירות של האינטרנט שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, סליחה על הכותרת המבלבלת. רכשתי את הלנובו הזה מKSP https://ksp.co.il/?uin=40915&ami=122 בלי קשר לתוכן ההודעה אני לא ממליץ עליו. חשבתי שהוא יהיה קטן 14" אבל מסתבר שלנובו עשו אותו גדול מימדים כמעט כמו 15.6" והטאצ'פאד אוי הטאצ'פאד. כאילו נשארו להם חלקים מלפני 10 שנים, אז אמרו בואו נכניס את החלקים המתקדמים למארז מקלדת וחויית משתמש משנות ה90. מרגיש שממש עבדו עלי ולא ידעתי שצריך לבדוק מימדים של מחשב כחלק מבדיקות לפני קנייה. מקווה שתלמדו מהטעות שלי. בכל מקרה, החכמים בלנובו, החליטו שהטאצפאד יהיה רגיש למגע לכל אורכו כולל מעל הלחצנים (קליק ימני ושמאלי). כל הטאצ'פאד הוא בעצם ישורת אחת חלקה. וכמי שעובד תמיד כשאגודל שמאל נחה על קליק שמאלי זה ממש מתסכל. כי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by naoriko,

המסך שלי רועד לבד התקנתי דרייברים לא נכונים בטעות ואז מחקתי אותם והתקנתי ת'טובים והמסך עדיין רועד פירמטתי והמסך עדיין רועד נכנסתי לווינדוס השני והמסך עדיין רועד גם בדוס של המחשב הוא רועד אז אני רוצה לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך ואני יחליף אותו?????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by drucula,

מאז שקניתי את כרטיס המסך היו לי תקלות משונות (איטיות רגעית פעם ב.. וכו') אך לא התייחסתי לזה. בעקבות רכישת SSD חדש החלטתי להתקין את וינדוס 8, במקום ה7 שהיה לי ,על הכונן החדש ולאחר מכן התחילו הבעיות הרציניות. הבעיה המשמעותית היא קריסה של הדרייבר של כרטיס המסך עד כדי שהוינדוס לא הצליח לשחזר אותו (הכוונה לבלון של "הדרייבר שוחזר בהצלחה") ואז נאלצתי לעשות ריסטרט. בעיות נוספות היו כגון גמגומים של סרטונים (בעיקר סרטוני פלאש ביוטיוב). התקיעות היו יותר תכופות עם הדרייברים שבאו אחרי 13.1 catalyst. עם CCC 13.1 היו תקיעות אך פחות תכופות. גם התקנת מערכת הפעלה מחדש לא עזר. התקנתי 8 מחדש ואז חזרתי ל7. עדיין התקלה מתרחשת. בינתיים חזרתי להשתמש בGTX470 והכל עובד בלי תקלות. אז המסקנה היא שכר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shikun,

שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lempsar,

שלום קניתי כונן dvd-r מסוג lg h55nk עם חיבור sata2. אני מעוניין לחבר אותו ללוח abit an7 (מכיל שני חיבורים של sata1). בעבר כבר חיברתי דיסק קשיח SATA1 והכל היה תקין. כעת כשאני מחבר הלוח מנסה לבצע איתחול מהכונן החדש ולא מצליח. ללא הכונן החדש, המחשב מאתחל כרגיל. סדר עליית כוננים בביוס הוא של hard disk first. כונן dvd-r היה מסוג PATA (nec 4550) שסיים את חייו המפתיע. אשמח לקבל תשובות כיצד לחבר (הטכנאי במעבדה אמר שהכל צריך להתחבר ללא בעיות). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by balagan777,

אהלן, קיבלתי מסך 22" ורציתי לחבר אותו למחשב בנוסף למסך 17" שברשותי (שניהם LCD כמובן) כשחיברתי את המסך הנוסף ה WINDOWS קפא וביצעתי ריסטרט, אבל המחשב לא ביצע אתחול. במקום זה רק שמעתי את המאווררים נדלקים ואחרי כמה שניות נכבה לבד ומנסה שוב פעם. ניתקתי את המסך החדש והכל עבד, אחר כך ניסיתי לחבר את המסך החדש לבד וגם הכל עבד. כשניסיתי שוב פעם לחבר את שניהם הכל קפא והמחשב לא ביצע אתחול. המפרט שלי הוא מעבד Q9450 לוח אם Giaabyte ep-43ds3 כ.מסך asus en8600gt ספק כח Enermax pro82+ 525W יש למישהו רעיון ? יכול להיות ששני המסכים ביחד יוצרים איזה קצר חשמלי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by פניצילין,

שמתי לב שכל כמה ימים כתובת הip משתנת אצלי למה זה קורה? למה היא לא נשארת ואיך אפשר לעשות שהכתובת תשאר לתמיד. זה ממש מציק כל החשבונות שלי ובכלל בgmail נותנים לי אזהרות על כניסות חדשות כל כמה ימים כאילו מישהוא אחר משתמש לי בחשבונות אני רוצה כתובת אחת לתמיד. ובכלל האם עדיף כתובתip משתנת או יציבה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אחרי אחד מעידכוני המערכת השוטפים (ווינדוס 10), הוידאו בסטרימינג ובניגון הפך לפחות איכותי. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש של דרייברי כרטיסי המסך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחים שלי שלום רכשתי את הלוח הזה לוח אם Gigabyte Ga965ds4 התקנתי והכל בסדר עד שצרפתי את הHD הישן שלי שיהיה מקור אחסון, ומה הבעיה מאחר והHD שלי לא SATA אלא IDE חברתי אותו אם מתאם מיוחד שממיר מSATA ל IDE הפעלתי המחשב ומאחר וזה אמור להיות PLAG?&PLAY התברר לי כי לא מזוהה כלל חזרתי לביוס וניסתי ולא הצלחתי כלל. למי יש הצעות או פיתרון, לא יתכן שהלוח לא נותן גיבוי לHD ישנים אודה לסיוע בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה לבד באמצע משחק עדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה עד שקבלתי מסך כחול הנה קובץ DUMP תודה רבה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bakosha,

שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by biker,

שלום לכולם ותודה לעוזרים השבוע החלפתי לוח אם, הארדיסק וזיכרונות, התקנתי מ"ה XP SP 3 (שנבדקה בעבר) והתקנתי את כל הדרייברים הנחוצים ללוח מהדיסק הנלווה, הלוח שלי הוא ECS GEFORCE6100-PM, עם העלאת המערכת שמתי לב ששתי יציאות הUSB הקידמיות לא פועלות, (האחוריות כן),הסרתי את מנהל ההתקן של USB והפעלתי מחדש=לא עזר, בדקתי חיבורים ללוח=תקין, בדקתי בביוס=מורשה , עידכנתי צ'יפסט דרייבר=לא עזר, עדכנתי ביוס=לא עזר, באת הכנסת DOK או רכיב USB אחר ב99% מהמקרים מתקבלת ההודעה "אחד מהתקני הUSB המחוברים למחשב זה פועל באופן לא תקין ווינדוס אינו מזהה אותו וכו'" לעיתים נדירות הוא מזהה אותו לשניות ושוב מאבד אותו, לכאורה נראה בעיה חומרתית בכבלי המארז, האם ישנה עוד אופציה תוכנתית שלא ניסיתי? אולי תוכנ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי. כשאני מגיע לדיסק מלא (750 מגה פנוי למשל) ב- Partition C, אני מריץ Disk Cleanup, ורואה Temprorary files בגודל של 114 GB. הבעיה מתחילה כשגודל המחירה 60 GB. איך יכול להיות שאני מקבל 114 אם הגודל של של אותה המחיצה 60? כשאני פותח את תיקיית ה-Temp, אכן היא שוקלת כמה GB, כשבין התיקיות יש לי Shadow Copy של Nunit. אבל זה לא מגיע ל114 GB בשום אופן. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by spatz,

ישל י מחשב חדש... Asus P4T-E Pentium 4 1.8A וכשאני מחניס את הרדאון 8500 שלי ווינדוס אקספי לא עולה... המחשב פשוט קופא ברגע שהסמל של ווינדוס עם המד הכחול עולה... בקושי אפשר לראות אותו... המחשב עובד עם כל כרטיס מסך אחר... ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי שלו יש את אותו לוח וגם אצלו המחשב נתקע בדיוק באותו מקום... אני רק אציין שהדבר קורה רק בווינדוס אקספי... הרדאון עובד מצוין בכל לוח אם אחר... רעיונות?? שום דבר לא כתוב לא באתר של Asus ולא באתר של ATI... עזרה מהר בבקשה, אני מיואש... ד.א. מזל טוב על העלאת הפורומים מחדש... אני מחכה לזה כבר הרבה זמן!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים