תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי הרבה זמן עם פרו אבולושין באופן תקין יום אחד המישחק החל לקרטע. יש לי מעבד מעולה זכרון RAM 4 GIGA חוץ מהמישחק הכל נראה טוב מאז גם מישחקים אחרים לא עובדים תקין. יש למישהו רעיון מה זה ? אם הכרטיס היה מתקלקל גם דברים אחרים לא היו מתפקדים במחשב לא ? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר. רעיון מישהו ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה. בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר. לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק. אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סליחה על הכותרת המבלבלת. רכשתי את הלנובו הזה מKSP https://ksp.co.il/?uin=40915&ami=122 בלי קשר לתוכן ההודעה אני לא ממליץ עליו. חשבתי שהוא יהיה קטן 14" אבל מסתבר שלנובו עשו אותו גדול מימדים כמעט כמו 15.6" והטאצ'פאד אוי הטאצ'פאד. כאילו נשארו להם חלקים מלפני 10 שנים, אז אמרו בואו נכניס את החלקים המתקדמים למארז מקלדת וחויית משתמש משנות ה90. מרגיש שממש עבדו עלי ולא ידעתי שצריך לבדוק מימדים של מחשב כחלק מבדיקות לפני קנייה. מקווה שתלמדו מהטעות שלי. בכל מקרה, החכמים בלנובו, החליטו שהטאצפאד יהיה רגיש למגע לכל אורכו כולל מעל הלחצנים (קליק ימני ושמאלי). כל הטאצ'פאד הוא בעצם ישורת אחת חלקה. וכמי שעובד תמיד כשאגודל שמאל נחה על קליק שמאלי זה ממש מתסכל. כי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי KVM Switch של Rose Electronics, והבעיה היא שאיבדתי את החוברת שלו... ועכשיו אני צריך להחליף את התמיכה שלו מ Serial ל PS/2 , את הgiude אליו לא מצאתי ברשת. יש מישהו שיכול לעזור לי? אולי את רצף הכפתורים? או אולי guide? תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי משום מה לא מגיב לציוד ההיקיפי (עכבר - לא נדלק לו האור, מקלדת - האורות של הNum lock, caps lock לא דולקים והמסך - לא מגיב כלל, הוא מקבל 'סיגנל' אבל הוא לא מראה כלום) - לעומת זאת, כבל ה Ethernet עובד, ניסיתי לפתוח את המחשב ולחזק את החיבורים, אך זה לא עזר.. יכול להיות שהבעיה היא חומרתית בלוח האם? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כם במק וגם בפיסי, ביום אחד בהיר הפסיק לנגן לי היוטיוב. נתקע על הפליי.. כשאני עושה incognito או כל דפדפן אחר מלבד כרום זה עובד. מה חוסם אותי? חסר תוסף משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9600XT (או לפחות היה לי) ובטעות שרטתי אותו עם המברג בצידו האחרי ליד המסגרת - ידיים שמאליות עקב זאת יש לי בעיית תצוגה. הדלקתי את המחשב לאחר מה שעשיתי ( לכבות את המחשב לפני נגיעה בחיבורים או בכל דבר בפנוכו - חשמל זה לא משחק ילדים ). והתעוררה אצלי בעיה בתצוגה.. מזל ביש.. כל המסך ריבועים זזים כאלו מהבהבים. אבל עדיין רואים את השולחן עבודה ברור פשוט זה יותר מידי מעצבן.. מה עלי לעשות כדי לסדר זאת? אם בכלל.... צירפתי תמונות של הכרטיס שלי כולל השריטה ( השריטה ה-******* [צנזורה] לא בשבילכם ילדים ). תמונות: הלוואי ולמישהו מכם יש פיתרון.. זאת לא שריטה עמוקה. עשיתי קירוב למקום השריטה. (ימין כשהכרטיס הפוך על המסגרת באמצע)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של intel דגם 915GAV והיה לי עליו עד עכשיו 2 מודולים של 256MB DDR 400. היום קניתי 2 מודולים נוספים של 512MB כל אחד, DDR 400 של kingston. אם אני מחליף אותם במקום 2 הקודמים אין בעיה. גם אם אני מוסיף אחד מהם או אחד מהישנים לבנק הזיכרון השני אין בעיה. הבעיה היא רק כשאני שם זיכרון (לא משנה איזה מהם) בבנק הרביעי. אז, כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור עם 4 פסים שבכל פס יש תווי אסקי שונים והמחשב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שבנק בבורד דפוק ? תודה רבה רון
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"power surge on the usb port" קיבלתי את ההודעת שגיאה מצורפת תמונה ולא מחובר שום דבר לUSB
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הקדמה: למי שלא בקיא במונח המקצועי: https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing במחשבי הישן מאד מותקן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 של gigabyte ולוח אם עוד יותר ישן של MSI מדגם MSI G41M-P21 MS-7592. המסך אליו מחובר המחשב הוא LCD ישן של FUJITSU שעובד בתדר של 60HZ. ביצעתי פחות או יותר כל המלצה לפתרון שהצלחתי לאתר בגוגל. הפעלתי V-sync, עדכנתי דרייברים של כרטיס המסך, עדכנתי את חבילת מקודדי הוידאו. אין שום שינוי.הבעיה קיימת גם בצג טלויזיה LED שאליו אני מחבר את המחשב בעזרת כבל HDMI. אני מבצע את הבדיקה דרך הוידאו בקישור הזה: www.youtube.com/watch?v=9hIRq5HTh5s כמו כן, ראוי לציין שאיני גיימר ולכן איני מחפש ביצועים מרשימים, ר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שימו לב בתמונה הנ"ל: http://gyazo.com/9a02cc15141ad772656ac5afb8d01c21 כאשר אני מקיש על המחשב שלי, מופיעים לי המון התקנים שלא קיימים בפועל, K,M,I,L לא קיימים/מחוברים למחשב ועדיין מופיעים, מה גם שלמחשב עצמו לוקח המון זמן להיטען (ראו את הבר למעלה שנצבע בירוק) לוקח לו נצח להיטען ואם אני רק נוגע איפשהו על אחד הכוננים האלו. הכל נתקע. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם יש בעיה בספק כח של אחד מהמחשבים בבית. ברגע של טיפשות חיברתי ספק כח ממחשב תקין ללוח אם של המחשב השני ולא ניתקתי את הספק מהכוננים (hdd, צורב) של המחשב הראשון, והדלקתי.. לאחר מכן כשהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב התקין הוא קפא במסך פתיחה של הווינדוס. ניסיתי להתקין ווינדוס 7 - ההתקנה לא עלתה (הגעתי עד לטעינה). ניסיתי xp, קפץ מסך כחול. מה הלך במחשב? ההארד דיסקים? יכול להיות שהלכו הזכרונות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
media player classic could not render some of the pins in the graph you may not have needed codecs or filters installed on the system E:\lhemule53\incoming\darin- step up.wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה לאחר כמה דקות מרגע ההדלקה. פירמטתי את הווינדוס, וכשאני בא להתקין את הווינדוס, אז הוא אפילו לא מצליח להגיע(<-מתכבה) למסך שבו הווינדוס שואל אותך אם להתקין ווינדוס חדש או להשתמש ב Windows Recovery, יש לי דיסק ווינדוס מקורי. הלוח אם שלי הוא די ישן: GA BS661FXM 775. והזיכרון של המחשב בעל נפח 512mb DDR1. *אבל עדיין המחשב, אמור לעבוד, והספק-כח חדש ותקין. אשמח לכל עזרה שתינתן, Raistelyn.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי מחשב ויש לו כרטיס מסך GTX 780TI מעבד I7 בקיצור הוא אמור לעבוד חלק במשחקים והוא ממש איטי.. חבר שלי אמר שזה ככה כי הוא חדש ושזה יסתדר אבל אני לא בטוחה שזאת הבעיה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב ברשותי נייד HP 2133 שכאשר מדליקים אותו נורת ההדלקה עובדת אבל המסך לא.. בחלק מהפעמים אפילו זה לא קורה...רק כאשר זה מחובר לחשמל. ניסיתי לחבר בVGA למסך אחר וזה לא עזר..מה קרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בחלונות 7 64 ביט. נבדק: הגדרות power manager נמצא על Never. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים, צורב, הארד דיסקים ולדים דולקים למעט המאוורר של כרטיס המסך, אין צפצופים בכלל ואין אות במסך. בדקתי את הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר והוא עובד תקין, ניסיתי כרטיס מסך תקין אחר במחשב שלי ולא עובד. אותו הדבר לגבי ספק כח. בדקתי את המסך עם מחשב אחר ויצא תקין. החלפתי בין הזיכרונות, ניקיתי מגעים והוצאתי סוללה BIOS והחזרתי אחרי כמה דקות ולא עוזר. מפרט: AMD Athlon 4600 ASUS M2N-E 2x2GB DDR2 667MHZ Geforce GT630 2GB (חדש יחסית במחשב זה - פחות משנה) ANTEC 600W (חדש יחסית במחשב זה - כשנה וקצת) כעיקרון כאשר מחברים את הכרטיס מסך ללוח האם יש שם קצת חופש.... ניסיתי לשחק איתו תוך כדי שהוא דולק אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות או שהלך ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שעבד בסדר עד עכשיו, כבה ועלה עם הודעה שאני לא מכיר. אני חושד שהיה אולי קצר כי היה מולקס חשוף במארז. החשד שלי הוא הלוח, אבל שוב, אין לי מושג מה אומרת ההודעה. אז מי שמכיר בבקשה עזרה. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-