תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! במפרט שלי תוכלו לראות את המחשב השני שלי שכרגע אמא שלי עושה בו שימוש. המחשב עושה בעיות: עושה ריסטרטים פתאומיים באופן קבוע והיום הוא הראה מסך כחול כל פעם שהוא נכנס לWINDOWS. עשיתי כרגע פורמט ובזמן ההתקנה של הWINDOWS הוא הראה מסך כחול (כנראה אותו אחד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חווה תופעה מוזרה שבה בזמן שאני צופה בסרטי תלת מימד, ישנן קטיעות או תקיעות קצרות בווידאו. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במחשב או בכבל החיבור לטלוויזיה, וגם החלפתי נגן (עובד עם Pot Player), אבל הבעיה ממשיכה להתרחש. מדובק במחשב חזק - 3770K 3.5 GHz Core i-7 עם כרטיס מסך Geforce GTX 660. הסרטים רצים בסדר גמור כל עוד אני מנגן אותם כside by side - ניגון רגיל של סרט, בלי שאני מבקש מהטלוויזיה להפוך אותם ל3D, אבל ברגע שאני מפעיל את התלת מימד בטלוויזיה - הקטיעות מופיעות. בדרך כלל הן מופיעות בסצינות עם הרבה אפקטים/פרטים. עדכנתי את גרסת התוכנה של הטלוויזיה לגרסה המעודכנת ביותר וגם הdriver של הכרטיס מסך מעודכן. יש לכם מושג במה מדובר? תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עכשיו נמצא על המחשב של אבא שלי והוא מתלונן על בעיה שיש לו בזמן האחרון: לכל צליל במחשב בין עם זה שיר או סתם קול מתלווה הד מעצבן. פתרונות שניסיתי: 1)להחליף רמקולים - ללא הצלחה. 2)לשחק בהגדרות הקול במחשב - ללא הצלחה. 3)שחזור מערכת - לא ניסיתי ,מכיוון שעשיתי מספר שניוים בהגדרות המשחב שהיתי רוצה שלא ימחקו. מה אתם מציעים לעשות? נ.ב במקום לפתוח עוד נושא אני רוצה לדעת איך אפשר לגרום לאינטרנט להתחבר לרשת בעת הדלקת המחשב. כמה נתונים על האינטרנט: *המחשב מחובר למודם (ללא רשת). *המחשב נצמא ברשת ADSL. *ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי. תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוה תשמעו אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך זה צריך להיות מחובר במחשב........ טוב אז תראו יש לי שתי כבלים IDE עכשיו יש לי סידירום צורב ושתי הארדיסקים עכשיו איך לחבר אותם אם סלב ומאסטאר וכל השטויות ואיך לשים את הג'מפאר תודה לכל מי שעוזר לי תודה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי (ווינדוי 7) הפסיק לעבוד ונראה כאילו החשמל לא מגיע לרכיביו. אבל כאשר חיברנו סמארטפון להטענה באחד השקעים הוא התחיל לעבוד. האם יש הסבר לתופעה זו ? כיצדלפתור את הבעיה ? בתודה מראש אברהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קניית מחשב חדש, העברתי את המחשב הישן מהסלון אל חדר השינה, במטרה לחבר אותו לטלוויזיה. הטלוויזיה היא Toshiba LCD 36 inch (אני לא בבית כרגע, אז אין לי את הדגם המדוייק). בכל מקרה, לטלוויזה יש שני חיבורי HDMI ובנוסף חיבור VGA רגיל. אין חיבור DVI לצערי. מבחינת אודיו, יש אין סוף כניסות ויציאות RCA (אולי גם S/PDIF אבל אני לא סגור על זה. במחשב, לעומת זאת, יש כניסות/יציאות אודיו של 3.5 מ"מ בלבד (לאוזניות/מיקרופון/רמקולים קטנים) מלוח האם. בכרטיס המסך (HD 6770) יש חיבורים לDVI ו-HDMI. הטלוויזה כרגע מחוברת עם כבל HDMI ל-DVI אל המחשב (HDMI שני תפוס ע"י הכרומקאסט) - יש תמונה והכל סבבה. מבחית סאונד, ניסיתי לחבר את הטלוויזה למחשב באמצאות כבל 3.5 מ"מ ל-RCA, אבל לא משנה איזו כניסה/יציא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם התקנת הכרטיס הנ"ל על Win 7 Ultimate כשאני משתמש בדרייבר מהאתר של ALFA הוא מזהה ומתקין את מנהל ההתקן אך לא נותן אפשרות לחפש רשתות בכלל רק מופיע בתור חיבור רשת וכותב ללא גישה לאינטרנט. יש למישהו ניסיון עם הכרטיס\דרייבר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זקוק לעזרתם , קניתי מחשב חדש עם Asus m2a-vm hdmi עשיתי את כל ההתקנה המליאה מהדיסק ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה על מצב הדרייבר של הפיירוויר , הודעה : אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) הסרתי התקנה והוא מייד הוסיף אותו שוב עם המצב הנ"ל . יש למישהו רעיון ? אגב לא ניסיתי לחבר מצלמה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כשבאתי להיכנס לווינדוס, פתאום היה לי כל הזמן ריסטים בזמן הטעינה של הווינדוס, ואחרי כמה פעמים הופיעה הודעה שאומרת שחסר או פגום קובץ בתיקיית סיסטם 32, אז צריך להכניס דיסק של ווינדוס ולעשות REAPIR. עשיתי את זה ואז זה כותב לי פתאום שזה לא מצא שום הארד דיסק מותקן במחשב שלי, איך זה יכול להיות? יש לי אפילו 2 הארד דיסק.... אז מה אני צריך לעשות עכשיו? בבקשה תצילו אותי אני לא רוצה לפרמט, יש לי המון דברים חשובים על המחשב, ואני צריך אותם, אז אני יודה לכם מאוד אם תמצאו לי דרך לתקן את זה בלי לפרמט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק קשיח של חברת Seagate, כשהוא מחובר למחשב אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להתקע. יש עליו אחריות אבל הבעיה שקניתי אותו במרדנית שפשטו רגל, אני לא יודע מה לעשות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9600XT (או לפחות היה לי) ובטעות שרטתי אותו עם המברג בצידו האחרי ליד המסגרת - ידיים שמאליות עקב זאת יש לי בעיית תצוגה. הדלקתי את המחשב לאחר מה שעשיתי ( לכבות את המחשב לפני נגיעה בחיבורים או בכל דבר בפנוכו - חשמל זה לא משחק ילדים ). והתעוררה אצלי בעיה בתצוגה.. מזל ביש.. כל המסך ריבועים זזים כאלו מהבהבים. אבל עדיין רואים את השולחן עבודה ברור פשוט זה יותר מידי מעצבן.. מה עלי לעשות כדי לסדר זאת? אם בכלל.... צירפתי תמונות של הכרטיס שלי כולל השריטה ( השריטה ה-******* [צנזורה] לא בשבילכם ילדים ). תמונות: הלוואי ולמישהו מכם יש פיתרון.. זאת לא שריטה עמוקה. עשיתי קירוב למקום השריטה. (ימין כשהכרטיס הפוך על המסגרת באמצע)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצרף צילום וידאו של התקלה: https://drive.google.com/file/d/1nBJ...ew?usp=sharing קצת פרטים על התקלה: קורה בחיפוש גוגל. כלומר אם אני אחפש בדפדפן edge בגוגל, המסך ילבין. בחיפוש אחר, נניח בינג', לא משנה איזה דפדפן, אין הלבנה. עשיתי ריסטארט- לא עזר מחקתי נתוני גלישה (גם בסיסי וגם מתקדם)- לא עזר מחקתי פרופיל, לא עזר הסרתי והתקנתי כרום- לא עזר. כשאני אומר הסרתי, זה כולל מחיקת תיקיית הפרופיל ב- appdata פירמוט- עזר לכשבועיים ואז חזר. הסרתי את כל התוספים שהיו לי (כולה 2, DOCS משהו ו- ADBLOCK) לא בוצע משהו מיוחד, עדכונים בוצעו אתמול אבל השתמשתי בינתיים בגוגל והתקלה לא הייתה עד עכשיו. במחשב אחר עם אותו פרופיל הבעיה לא מתרחשת ניסיתי לפנות לתמיכה של גוגל והם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט קצת איטי והיות הוא ממש איטי וכשאני גולש דרך מחשב אחר בבית הוא טס. יש אפשרות שיש לי תוכנה על המחשב שגורמת להאטה של הדפדפן או האינטרנט במחשב עצמו? אתמול בלילה התקנתי אנטי-וירוס חדש בשם Bitdefender 2012, יכול להיות שהוא קשור לעניין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם. המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בלי שום קשר זמן קצר אחרי תחילת השימוש. אני שאבתי ממנו אבק ( לא היה כמעט מלכתחילה) כל המאוררים עובדים ואין בעיה של חום. הוא מתכבה לי בזמן שאני גולש באינטרנט עם פיירפוקס. אין לי שמץ של מושג למה זה עושה את זה. לא נראה לי שיש ווירוס. (יש אנטי ווירוס של AVAST מעודכן) למישהו יש רעיון ???(יש לי ווינדוס XP - אם זה משנה, המחשב ישן יחסית איזה 4-5 שנים לפני שנה עבר פירמוט מלא) (אני אריץ סריקה נוספת לבדיקה של ווירוסים רק ליתר בטחון.)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות להחזיר את כל ההגדרות תצוגה בלבד (רק הן ולא משהו אחר) לברירת מחדל? התצוגה השתנתה לי בלי שנגעתי בהגדרות. מישהו יכול לרשום לי מה מסומן לו תחת דחיסות (לוחצים על הגלגל שיניים שפותח את ההגדרות וגם זה מופיע).
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון כמעט ולא זז, יש לי את הPRCES הזה: SYSTEM IDLE PROCES או משהו כזה, שתופס באופן קבוע 90-99 אחוז מהCPU , אני עובד בXP בלי SP1 ואני כבר אובד עצות יש למישהו פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהרסתי את הספק שלי , לקחתי את הספק של אח שלי אשר היה על פנטיום 3 ואין לספק הזה חיבור כזה של 4 פינים אשר מתחבר ללוח אם בפנטיום 4 (מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). כשאני מנסה להפעיל משחק הכי פשוט או משהו בסיגנון, כל המסך שלי מתמלא בפסים סגולים/ורודים/אדומים וכד' והמחשב עושה RESTART אז השאלה שלי, האם זה קורא בגלל החוסר בחיבור זה ? או בגלל כרטיס המסך או הדריברים שלו ? (כל המחשב שלי מופיע במפרט המחשב חוץ מהספק, כי הוא מת ....)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . קניתי HD חדש וחיברתי אותו במקביל ל HD הישן שלי(עליו היתה מערכת ההפעלה). התקנתי גם על החדש מערכת הפעלה זהה. כשניתקתי את הHD הישן המחשב לא עלה לי ונתקע במסך של לוח האם (המסך הראשון שעולה אצלי באיתחול). ניסיתי לשנות ב BIOS את סדר עליית הדיסקים אבל לא הצלחתי . מה אני אמור לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"power surge on the usb port" קיבלתי את ההודעת שגיאה מצורפת תמונה ולא מחובר שום דבר לUSB
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Dell Vostro 3300. יש לו שתי בעיות מוזרות: 1) הסאונד ברמקולים לא עובד. (הכוונה לרמקולים המובנים) חשוב לציין שהסאונד דרך יציאת האוזניות עובד. 2) צריכת הסוללה פסיכית. ממש קצב מטורף. כאילו יורד אחוז כל דקה בערך. הסוללה חדשה. חשוב לציין שהמחשב עבר פרמוט. בעיית הרמקולים הייתה גם לפניי הפרמוט. לא בטוח לגבי הסוללה. יש לכם רעיונות? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה,יש לי 2 הארדיסקים חיצונים אחד של היטאצ'י,ואחד של WD,אני לא יודע דגמים ספצפיים בכול פעם שאני מחבר אותו,לדוגמא פותח תקיות באנגלית מוסיף קבצים וכו' ואחרי שאני מנתק אותו ומחבר שוב,זה משנה לי את התקיות לקיצורי דרך זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס לתקייה ישר אלא לפתוח אותה ואז זה פותח לי את התקייה עצמה עם הקבצים. זה התחיל לאחר ששיניתי את המערכת הפעלה כמה פעמים מרוסית לעברית לאנגלית וכו' עכשיו המערכת הפעלה באופן קבוע באנגלית והורדתי לגמרי את הרוסית אך הבעיה עדיין לא ניפתרה אני עם ווינדאוס 7 SP 1 32BIT והבעיה היא במחשב נייד של LG RD510 שאני משתמש עם תוכנות יעודיות לצפות בתמונות,אני לא יכול להיכנס להארדיסק ולצפות דרך התוכנה מפני שזה מראה לי קיצור דרך. *חשוב להגיד שזה קורה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-