עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by WinnerLine,

אז ככה לא יודע למה אבל המחשב התחיל לקרוס לי המעבד פתאו במנוחה התחיל להיות על 31 ואז התחיל לעלות עד ל 40 והמחשב נכמה אוטומטית ניסיתי לעשות בדיקה של OCCT אבל כל פעם שאני מנסה לעשות בדיקה אחרי כמה שניות המחשב נכבה אוטומטית... מישהו אולי יודע מה הבעיה? (יאללה נשבר לי המחשב הזה :-[ ) ד"א המחשב קרס לי ככה לפני שבועיים אחרי שהוחלף הספק והתווספו 2 מאווררים משהו ממש מוזר =[ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה : 19:15 קרה לי משהו ממש מוזר עשיתי בדיקה ב OCCT והפסקתי באמצע הדבר המוזר שקרה שהמעלות עדיין נשארו על 46 למרות שסגרתי כבר תתוכנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן. תופעה מוזרה אצלי במחשב, כאשר אני עם הזכרונות על Dual Channel, ואני עושה אוברקלוק למעבד+זיכרון, כל אוברקלוק- אפילו העלאה של 2MHz , גורמת ל- Prime95 להציג שגיאה תוך שתי דקות והתוכנה מפסיקה לעבוד. מתי שאני שם את הזכרונות Single Channel, או משאיר רק סטיק אחד במחשב, אני מגיע עד 2000Mhz למעבד ו-210Mhz לזכרונות ללא שום שגיאה. החלטתי לעשות בדיקה מקיפה לזכרונות. {במיוחד גם לפני שאני הולך לחנות ומחליף מעבד (בגלל חשד לבקר זיכרון דפוק)} כאשר הזכרונות היו על Dual Channel (שזו התצורה שגורמת למחשב להשתגע) הרצתי את התוכנה memtest86 , חזרתי לאחר 7 שעות והתוכנה ציינה שגיאה אחת. אוקיי, אמרתי נבדוק כל סטיק לבד וכך נגלה מי הוא זה הפגום. השארתי סטיק אחד במחשב (512MB), הרצתי memte…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקי המחשב לא נדלק אני צריך לדעת עם הבעיה היא עם לוח אם או בספק ... איך אני יכול לעשות את זה בצורה יעילה ? זה ספק ATX ... מחשב PIII ממש מערכת פשוטה ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tripto,

היי, יש לי מחשב בן שנה וקצת מסדרת Dell vostro 5000 8 גיגה זכרון 256 SSD ומעבד i7 בזמן האחרון אני שם לב שהוא ממש מתאמץ, המאוורר פועל ממש בלי הפסקה, בלי שאני עושה משהו מיוחד כשאני נכנס למנהל המשימות לראות מה הולך שם ניצול המעבד עומד על 35-50% ברגיל והדיסק לרוב גם בניצול של 80% ומעלה, בתמונות אתם יכולים לראות את הצרכניים העיקריים של הדיסק ושל המעבד, זה נראה לי ממש מוזר, האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? (בתמונה פתוחים במחשב שני קבצי PDF קובץ WORD וכרום עם 4 טאבים) תודה מראש לכל העוזרים:)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ryan_b,

מכרתי את המעבד שלי והלוח אם למישהו. ועכשיו הוא לא מצליח להפעיל את המחשב שהוא הרכיב איתם. הספק הוא 300 וואט, המעבד 500 , זיכרון SDRAM שהוא הביא לוח אם רגיל, דיסק קשיח שלו וכרטיס מסך שבטוח עובד. הוא אומר שאין צפצוף בכלל, ואין שום דבר על מסך. הלוח אם מעביר חשמל, והמאוררים מסתובבים אבל חוץ מזה אין כלום. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם ושבת שלום! יש לי מחשב דיי ישן, בן 7 שנים כבר עם חלקים מקוריים למעט שני הארד דיסקים SSD - אחד מהם עליו מותקן ווינדוס 10, הכונן נקנה בשנת 2016 בערך. המחשב נתקע באופן פתאומי ולא מגיב לכלום, או שהוא נתקע ומאתחל את עצמו ואז נתקע בעת עליית הווינדוס ורק כיבוי עוזר, או שהוא מאתחל את עצמו ומעלה את הווינדוס ופועל כרגיל בין דקה ל-חצי שעה אפילו ואז נתקע וכו'. בגלל שאני לא יודע לאפיין את התקלה ולתת כיוון - אפרט כאן את השתלשלות האירועים שקרו למחשב... זה יהיה קצת ארוך ממליץ לקרוא כדי להבין יותר אבל אפשר לוותר אם אין כוח לקרוא. לפני כמה חודשים החלפתי משחה טרמית - דבר שפתר את הבעיה באופן חלקי - הצלחתי להוריד את טמפ המעבד והמאוורר פעל נור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך של ATI X1800gto של היצרנית powercolor והמאוורר של הקירור (סטוק) עושה רעשים מוזרים מאוד שלא היה עושה בהתחלה ולא שבמאמץ פשוט סתם ככה אפילו שאינ כותב עכשיו הוא עושה רעש כל כמה שניות .. זה לא היה ככה שקניתי את המחשב האם המאוורר של הקירור פגום? אין לי את המחשב שנה ויש עדיין אחריות העם ללכת לk.s.p ולבקש שיבדקו את התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ישעיהו 100,

יש לי ווינדוס 7 והחלטתי לשדרג לווינדוס 10, קניתי באיביי מפתח לווינדוס 10 ולאחר הקנייה שמתי לב שזה מפתח רק להתקנה נקייה ולא לשידרוג. האם ישנה אפשרות להתקין התקנה נקייה בלי למחוק את הקבצים הקיימים כיום במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erezkalifa,

היי, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים וגם לאחר שוטטות ברשת בכל אתר אינטרנט אפשרי. קניתי מחשב נייד HP שהגיע עם ווינדוס 8 אני מאוד רוצה לחזור מ8 ל7 אך לא מצליח לא משנה איזה דרך ניסיתי לבצע זאת.. אני מנסה להחליף ווינדוס כי בווינדוס עצמו אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר ולחלץ שום קובץ שאינו מקורי מאתר החברה של התוכנה שאני מנסה להוריד, דוגמאת נרו לצריבה וכאלה.. רצוי לציין שפירמטתי את המחשב במטרה למחוק את הווינדוס ולהתקין את ה7 וזה לא הלך..ניסיתי להתקין את ה7 במקביל ל8 לא הצלחתי, בגדול ניסיתי כל מדריך אפשרי ולא צלחתי.. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gggilad13,

חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Guy950,

שלום עוד מעט אמורים להגיע אליי רכיבים (מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך) ואני כמובן מתכוון להרכיב את הכל לבדי. זאת לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז לא יהיו באמת בעיות. אבל בעצם יש לי בעיה אחת, הרכבתי מערכות אבל אף פעם לא הייתי אחראי על התוכנה, לכן אני לא יודע לעשות בדיקות יציבות. לא מצאתי שום מדריך לכך...אשמח אם יתנו לי הסברים ותוכנות איך אני עושה בדיקת יציבות יעילה למערכת החדשה. תודה רבה, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tal Koper,

מגדיל טווח של edimax כיצד לעשות לו סיסמה בווינדוס 10 (עשיתי התאמה מולך הראוטר החדש} חושב שצריך או שלא כי סוכרן מול הראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by assaf990,

מה זה מגן ברקים למה זה נועד בדיוק? (שקע כזה כמו שחברת חשמל מציעה) במה זה שונה מ-UPS? (היסטוריה אישית, בהרבה הפסקות חשמל, חלקם מסופות ברקים, נהרס לי הספק כח. רוצה למנוע זאת)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, החלפתי לכונן SSD במחשב הנייד שלי (מחשב נייד מסוג Y700 Touch-15ISK Laptop (ideapad) - Type 80NW). לאחר החלפת הכונן התקנתי Windows 10 באמצעות חיבור כונן חיצוני וחיבור לאינטרנט קווי. כרגע אני נמצא בבעיה שאין לי אפשרות לאינטרנט אלחוטי בכלל במחשב, יש לי כרטיס רשת מסוג: Intel dual band wireless-ac 3165. חשוב לציין כי התקנתי את כל הדרייברים הדרושים למחשב וכל דרייבר הגיוני שיכול היה לסדר את בעיית ה-WIFI (באמצעות תוכנה לחיפוש דרייברים של Lenovo ו-Intel). מצ"ב תמונות של כל הדברים שיסבירו את הכל יותר טוב: מנהל ההתקנים: פתחתי את המחשב שוב ובדקתי שהכרטיס רשת מחובר ושלא נותק בטעות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SomeBody_IT,

שלום וברכה, רכשתי לפני יותר משנה מחשב נייד , ידעתי שלפחות לתקופה הקרובה כאני ישתמש בו יותר בבית מאשר בחוץ ולכן תכננתי להשתמש בו כPC - רוב הזמן (לחבר מסך) , עכבר ומקלדת וכדומה ולהשאיר. (קניתי את המחשב בידיעה שישמש אותי גם כמחשב נייח) ועל סמך גם בחרתי מחשב נייד של מהסדרה asus x555LN וקניתי אותו (http://www.asus.com/IL/Notebooks/X555LA/), מה שלא לקחתי בחשבון ולא בדקתי לפני הקנייה הוא שהסוללה של המחשב פנימית (לא נשלפת) מה שלא מאפשר לי להשתמש בו כמחשב נייח ולא לפגום עד כמה שאפשר בסוללה. השאלה שלי היא איך ניתן עד כמה שאפשר להפוך נייח אני רוצה לדעת אם אפשר לנתק את הסוללה באופן וירטואלי (אני מאמין שכן ואשמח לדעת איך לעשות זאת , אני חושב שניתן למחוק דרי ברים אבל אני …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אתמול כיביתי את המחשב באופן מסודר. אחרי כמה שעות כשניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ואחרי שהוא הגיע למסך של "restarting windows 2000" פתאום נעלמה התמונה! (המסך החשיך) שמעתי את המחשב ממשיך לעלות אבל התמונה לא הופיעה! כיביתי, הדלקתי, הוצאתי מהחשמל, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של המסך מחדש ושום דבר לא עזר. אפילו עשיתי התקנה מחדש של windows 2000. בסוף העלתי את המחשב ב-safe mode - המחשב עלה, עשיתי restart והוא עלה בסדר גמור! היום שוב אותה בעייה - המסך נהיה שחור. אחרי restart הכל עלה (היום לא היה צורך ב-safe mode). המסך שלי הוא של BENQ FP557 והכרטיס מסך של NIVIDIA GFORCE 4 MX 64MB DDR. מה קורה? ואיך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ולא דרך מנהל ההתקנים , אמרו לי שאפשר דרך הביוס הכצעקתה ? מערכת הפעלה : xp . מחשב ישן 6-7 שנים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מדובר על שני סטיקים של OCZ plat ושני בליסטיקס, כולם 512mb, הלוח נותן פוסט עם 2 סטיקים בנפרד(לא משנה איזה סוג כלומר גם OCZ+Balistics). אין לי מספיק סטיקים לבדוק אם הלוח עולה עם 4 בכלל(יש לי עוד אחד של 512 ו2 של 256 כרגע), ישנם איזה שהם בעיות תאימות מוכרות עם הלוח/צ'יפטס ו4 סטיקים? תודה, עריכה: בלעע תעבירו לתמיכה טכנית סליחה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Greave,

ברכות, לפני כשלושה ימים באמצע משחק המחשב ביצע ריסט לעצמו. אם נכנסים לפרטים, תחילה המסך נכנס ל-Safe Mode (כמו במצב של Standby), אור הסידירום נדלק "כאילו" הוא קורא, ואחרי בערך 6-7 שניות המחשב עושה ריסט. אחרי הריסט קולות של סירנה נשמעים הנפסקים רק בכיבוי של המחשב. תחילה חשבתי שמדובר במצב שקורה רק במשחקים, אחרי כן נתגלה לי שהבעיה חוזרת בכל מצב של עבודה "קשה" - כלומר צפיית סרט, עשיית Benchmarks וכו'. למעשה הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לגלוש... כמה דברים שכדאי לדעת לפני שמפעילים את התאים: -המחשב עובד מצויין כבר הרבה זמן. -לא הייתה איזה פעולה חשובה שקדמה לבעיה (אממ, האמת שניסיתי להתקין משחק והמחשב קרס, אבל חוץ מזה כלום) -מדובר בבעיה בחומרה 100%. על המחשב עומדים לי שני גיר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Armageddon1,

כאשר מתבצע אתחול ,המחשב לא עולה או שעולה וממש לפני שמעלה את המערכת הפעלה שוב עושה ריסט . זה ממש מוזר הוא כביכול עולה ונעצר פתאום ,לא ממשיך ונשאר ככה עד שאני עושה ריסט ידני ואחרי זה הוא עולה . מה עושים ? מערכת הפעלה WIN7 לוח GIGABYTE UD3A מעבד I5 זיכרון 8 GB 3 דיסקים קשיחים כרטיס מסך HD5850 ספק כוח seasonic 650 bronze מארז ומאווררים של Coolermaster 690 / *ברגע שהמחשב כבר עולה הוא עובד בצורה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני לתומי הרגשתי המחשב צריך Restart ועשיתי לו כי האינטרנט היה איטי המחשב היה טיפה עמוס. הפעלתי מחשב הוא רשם לי כמה דקות Bios Recobery משהו כזה אני לא ידעתי מזה אז עשיתי Restart שוב. ואז המחשב בכלל לא עלה. כביתי. הפלעתי לא עלה. הצעדים שעשיתי הם: הוצאתי את הסוללה כמה פעמים נתתי לה לנוח - לא עזר כמובן נתקתי את המחשב מהחוטים וגם את התקעים מהחשמל. הוצאתי פעמים את הג'מפר ( CLR_PWD ) - לא עזר. הלוח אם הוא : Gigabyte-8S655FX מה אפשר לעשות כדי לסדר תבעיה? בבקשה אנשים עזרה זה דחוף! יכול להיות הלך הלוח-אם? מה מו למה מחשב חדש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tzahi16,

המחשב עושה לי ריסטרטים. מה זה יכול להיות? מה שבטוח חום של מעבד ושל הלוח תקינים אני חושד שזה יכול להיות ספק כח או זכרונות RAM הרצתי בדיקה על הזכרונות והיו הרבה שגיאות ונראה לי פעם אחת היה לי מסך כחול אבל הוא ביצע ישר ריסטרט ולא הספקתי להוציא מידע מהמסך יכול להיות שהמחשב עושה ריסטרטים בגלל זכרונות מבלי להראות מסך כחול? אגב הלוח הוא ASUS P4 8266-C המעבד P-4 1.8 ספק הוא GYRO 500 W

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ישבתי כמה שעות ולמדתי את התוכנה OBS אני רוצה לעשות לייב למשחק ..עכשיו אני רוצה שיופיע לי צאט של היוטיוב יש אפשרות כזאת ? והאם אפשר גם לראות את כמות הצופים גם...הכוונה שאני כבר במשחק ורואה גם את הצאט וגם הצפיות ומה אפשר לעשות לגבי השיפור לאגים במשחק עצמו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ron56,

שלום, כמה פעמים ביום אני מקבל את ההודעה הנ"ל וכשאני לוחץ אל תשלח כל האייקונים בשולחן העבודה נעלמים וגם כל שורת ההתחל נעלמת. ברצוני לציין שאני בכלל משתמש בכרום. מערכת XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים