עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zam,

טוב... קודם ברשותו של המחבר, המדריך לדעתי הוא אחלה ומאוד ממצה רק יש לי תוספת קטנה. השימוש בחומרים כמו WD40 או זז-קל למיניהם משמשים רק לשיחרור מחלודה ולא משמשים לשימון. התכשירים האלו מבוססים על נפט וכדו' שמתאדים מהר ומשאירים את הציר יבש השימוש בחומרים אלו מקצר את תוחלת החיים של המאוורר והשימוש בהם לשימון הוא אסור. יש להשתמש בשמנים עדינים המיועדים לעבודה בטמפ' גבוהות ושיהיו נוזליים כמה שאפשר. אם לא נמצא שמן מתאים ניתן כמובן להשתמש בכל שמן מכונות. כמובן אם הערה זו הופיעה כבר בפורום זה או אחר ההתנצלות עליי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הינה זה ההסבר של ההודעה Warning W2540 - No APIC (advanced PIC) has been detected for this MP system. All modern MP systems should contain an APIC; some advanced single-CPU systems may also contain one. Fix: Check BIOS settings and enable the APIC. מה זה אומר? למהזה חשוב? האם להתיחס להמלצה ולשנות בלוח האם? THX

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by boris02,

יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מדובר בחלונות 7 64 ביט. נבדק: הגדרות power manager נמצא על Never. רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מחשב נייד בן 4 שנים בערך, מעולם לא פתחתי אותו. (רק ניקיתי אבק עם שואב מפתחי האוררור) חדר ללא ממוזג. צרפתי טמפרטורות בזמן מנוחה, וטמפ' במאמץ - שעה עבודה עם PRIME95.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by פנחס כהן,

כרטיס מסך נראה חדש אך לא מראה כלום על המסך. האם יש אפשרות לתקנו כי הוא מאוד יקר(כ1300 ש"ח)

7. Started by ran_giladi,

היי המשב שלי לא מעלה את הווינדוס וניסיתי לעשות restore וזה לא עובד כשניסיתי להדליק אותו הוא רשם לי ש הביוס קרס ואז הוא שחזר אותו ומשם הוא לא עולה יותר המחשב הוא מחשב מורכב הוא בן חודש תודה מראש למי שעוזר נ.ב הווינדוס הוא 64 ביט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by irox,

שלום, יש לי מחשב נייד Dell XPS 14z עם לוח אם L412Z , מעבד Intel® Core i5-2450M עם זיכרון של 8GB RAM ועם כרטיס מסך של Intel HD Graphics 3000 נודע לי שהכרטיס מסך הזה הוא ממש גרוע ולא טוב בשביל גיימינג (גרפיקה גרועה ואיטית ולאגים באודיו) עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכולה להחליף את הכרטיס מסך הזה ולמה הכי כדאי להחליף אם אפשר (שיהיה טוב לגיימינג) אה ויש לי תקציב אז אין מה לדאוג תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהחזיר אותה כנ"ל העכבר וגם כשאני מנתק אותם המסך ממשיך להתסובב אז זה לא בעיה במקלדת או העבכר... אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? אגב זה קורה לי רק במשחקים באינטרנט ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by no_way,

תאור הבעיה: שימוש בזכרון רב פתאומי ממתי התחילה הבעיה: פתאום מאתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: שלילי מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): 64BIT WIN 8 הערות נוספות: מה עושים?

11. היי, השאלה בנושא. מפרט המחשב שלי: לוח אם:Asus P8z68-v Pro. מעבד:i5-2500k. זיכרונות:Corsair 32gb ddr3 1600mhz. הארד דיסק:WD Caviar Black 1Tb . דיסק מערכת:intel SSD 530Series 180gb. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate - 64 Bit. ספק כח:Enermax Modu 87+ 700W. כ. מסך:AMD HD6970. האם אחת הסיבות יכולה להיות,שהמחשב - התחמם יותר מידי? אשמח לשמוע תגובות,ולקבל תשובות ועזרה. תודה רבה מאוד מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, הלוח אם שקניתי לפני שלוש שנים הפסיק לעבוד, אני צריך לקנות לוח חדש אבל אני מתחיל להבין שמדובר על משימה לא פשוטה. אני לא מוצא לוחות עם תושבת 1150 אלא 1151. יש לי מעבד i7 4790k, איפה אני יכול למצוא לוח אם שכבר לא מייצרים יותר? אני מעדיף לקנות חדש ולא מיד 2. תודה לעוזרים!

13. Started by edeny79,

אהלן לכולם, רציתי לקנות כרטיס מסך חזק יותר בשביל לקבל יותר FPS במשחקים. עכשיו רציתי לדעת אם המחשב עצמו יעמוד בכרטיס חזק יותר,תודה לעוזרים. מחשב קצת חלש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tenshi,

שמתי לב שלפי מה שכתוב אצלי (ובמחשבים נוספים בבית) הרשת של הוויפי בבית היא תקן n. הראוטר הוא של בזק והוא מתאים לוויפי בתקן של ac וויפי 5. הראוטר הוא vtech iad604 למה תקן הוויפי קשור, לרשת שמספקים לי לבית או לחומרה של הראוטר/מחשבים? איך אוכל לגלוש בוויפי בתקן מתקדם יותר, זה יהיה מהיר יותר? תודה רבה

15. שלום חברים, חברה שלי התחילה ללמוד עיצוב גרפי, לאחר מחקר מצאתי ש Lenovo Yoga 7 עונה על הצרכים אז הלכתי וקניתי לה Lenovo Yoga 7-14ITL מ KSP. קישור למחשב מעבד I7 זיכרון 256GB NVMe RAM 8GB GPU Intel® Iris® Xe אך מסתבר שזה GPU לא מספיק חזק... האם ניתן להוסיף למחשב זה כרטיס מסך של NVIDIA נניח 2060? תודה מראש לעונים

16. Started by יוספי,

במידה ואני מוריד מכאן מהאתר של מיקרוסופט ווינדוס 10. אני יכול להתקין אותו על המחשב שלי ללא אקטיבציה לתקופת ניסיון של 30 יום? מה קורה לאחר ה 30 יום? לא אקבל עידכונים ממיקרוסופט או שהווינדוס לא יפעל? ובמהלך ה 30 יום אני אקבל עידכונים באופן שוטף ממיקרוסופט? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by edoson,

עובדת בביוס, ניתן ללחוץ DEL, BREAKE והכל, אבל בשער של ווינדוס היא לא עובדת, וכל היוזרים יש סיסמא... ככה שהיא אפשר להכנס. מדובר בווינדוס מIMAGE שעשיתי מזמן... והמקלדת מחוברת ב USB.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by no nick,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.. יש לי בעיות קרטוע במחשב לאחרונה ותקיעה לזמן רב... זה גם מורגש בניגון מדיות למיניהן(אודיו-יש קטיעות, וידאו - קטיעות קול וקפיאת תמונה). זה מסתדר רק אחרי ריסט.. פרמטתי את המחשב אבל הבעייה עדיין קיימת. אני לא בטוח שזו בעיית חומרה לכן אני מצרף את רשימת התהליכים הפעילים אולי אחד מהם מהווה בעייה. המערכת שלי: ASUS P4S533 P4 2.4 GHz 512 MB WinXP pro SP2 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dj_horse,

אני מנסה להעתיק קובץ במחשב מנקודה אחת לנקודה אחרת, והאנטיווירוס 360 מתריע על ווירוס בקובץ. שכיביתי את האנטיווירוס שהפעלתי את התוכנית,נראה כי הכול עובד ואין שום בעיות. רציתי לדעת מה הסיבה שהאנטיווירוס יכול לזהות קובץ כאיום גם אם הוא לא בהכרח יכול להיות איום,והאם יש דרך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eyalt365,

שלום, יש לי בעית רזולוציה במחשב . ברגע שאני נכנס לכל מיני משחקים במחשב שאמורים להיות מוצגים במסך מלא ת המחשב מציג אותם במסך קטן יותר עם שני פסים שחורים בצדדים כאילו זה מציד 4:3 והמסך שלי הוא 16:9 . זה קורה לי רק במשחקים כלומר כשאני משתמש במחשב עצמו כמו אינטרנט או כל דבר אחר רואים מסך מלא. ניסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק עצמו אבל זה לא משתנה וגם בהגדרות של המחשב זה לא משנה כלום. אנא עיזור לי בבקשה , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. המחשב עבד היום,הכל טוב ויפה. פתאום המחשב מרסט את עצמו וזה נותן לי הודעה של ''disk boot failure insert system disk and press enter'' מדובר על ה1TB F3 של סמסונג,היה לי את זה גם בעבר!(לפני 3 שנים שהיה לי תF1 640 של סמסונג),ואחרי זה קניתי את הF3 שיש לי עכשיו. מה אני לעזאזל עושה?,עוד פעם צריך לקנות דיסק קשיח חדש? ומה אני אמור לעשות עם פנדה קניתי מהם תדיסק קשיח הזה,אין לי מזל בחיים..את הקודם קניתי גם מFOXPC שהם פשטו רגל ועכשיו גם פנדה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bakosha,

שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב שחזר מתיקון במעבדה (הלך ההארד דיסק). קניתי HD חדש והתקנתי לראשונה את הווינדוז 7. עדיין לא התקנתי דרייברים של החומרה (לוח אם או כרטיס מסך) ביומיים מאז שהתקנתי אותו, הוא נמצא כבוי פעמיים. 1. האם לדעתכם פגעו שם במחשב? במעבדה אמרו לי שכדי למצוא את התקלה פרקו את המחשב והרכיבו מחדש. 2. ייתכן והסליפ מוד של ווינדוז 7 גורם לכיבוי המחשב שלי ? לפני ששניתי אותו (היום בבוקר) הוא עמד על המתנה של 30 דקות. לעזרתכם אודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מקבל קריסות בלתי מוסברות בBFBC2 וCOD4 (יש לציין שרק במשחקים הנ"ל נתקלתי בתופעה) לאחר כ15-30 דק' של משחק כל העסק קופא, הסאונד, הוידיו וכל המערכת. הדרך היחידה לצאת היא לעשות ריסטרט ידנית למחשב. כרטיס המסך יושב על סטוק, וגם למעבד אין OC... מה יכול להיות העניין? יש לציין ששני המשחקים מקוריים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.