תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ישבתי כמה שעות ולמדתי את התוכנה OBS אני רוצה לעשות לייב למשחק ..עכשיו אני רוצה שיופיע לי צאט של היוטיוב יש אפשרות כזאת ? והאם אפשר גם לראות את כמות הצופים גם...הכוונה שאני כבר במשחק ורואה גם את הצאט וגם הצפיות ומה אפשר לעשות לגבי השיפור לאגים במשחק עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי המחשב לא נדלק אני צריך לדעת עם הבעיה היא עם לוח אם או בספק ... איך אני יכול לעשות את זה בצורה יעילה ? זה ספק ATX ... מחשב PIII ממש מערכת פשוטה ... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי הודעת שגיאה שחוזרת על עצמה בהפעלת כמה תוכנות + כמה משחקים. וגם לא מאפשרת לי למחוק/להיכנס אל התוכנות ואו המשחקים שהופיע לגבם ההודעה. יש פתרון לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב pentium 4 3.00 GHZ s-478 abit vt7 readeon 9550 gigabyte עכשיו ככה זה הבעיות: 1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך? 2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לעדכן את הביוס בלוח אם שלו (Abit NF-7) ועכשיו המחשב אפילו לא עושה POST. האם יש עכשיו מה לעשות חוץ מלנסות להשיג צ'יפ חדש? אולי אם יש לי את אותו הלוח אפשר איך שהוא להלות את המחשב שלי לדוס , להחליף את הצ'יפים ולעדכן את שלו? או שהוצאת הצ'יפ מהמחשב שלי תוך כדי שהוא פועל יהרוס אותו? תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, ורוב הדברים שאני מעלה 'הארד דיסק' עושה קולות מוזרים. אני לא מבין את זה, כל מיני דברים אני אפילו מעלה את ה-'Winamp' וזה עושה את הקולות. קולות כאלו של סחיבה או משהו דומה =/ כאילו הוא מתאמץ יותר מדיי. יש לי הארד דיסק של 120GB ולא זוכר איזו חברה אבל הוא מהיר והכל, פעם ראשונה עושה לי אתה הבעיה הזאת! תודה לכל העוזרים. (ובטוח שיהיו כאלו) ד"א, יש עוד משהו... שאני לוחץ על איזו תיקיה (בכונן D) אז הוא אומר לי "כונן D אינו מאותחל, ברצונך לאתחל אותו?" מידע על המחשב...: 3.0 מגה הרץ. 1 מגה בייט Cach 512 RAM 120G
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בעיה עם דרייברים של הסורק. החלפתי מערכת הפעלה מ-xp ל7 ולא מוצא את דרייברים. סורק מסוג של Mustec דגם 1200 CU Plus לא Bear Paw בבקשה אולי מישהו יוכל לעזור לי למצא את הדרייברים? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה לכל העוזרים! התגלגל לידי מחשב ישן שלי מלפני 10+ שנים, אחרי שהיה אצל קרוב משפחה שלא תחזק אותו בעליל, אז פירמוט היה מתבקש. התקנה מחודשת של חלונות 7 SP1 עברה ללא שום תקלה, אבל נתקלתי בשתי בעיות: 1) הלוח אם הוא asrock - h61m-hvs וכשאני נכנס לאתר שלהם להוריד ללוח דרייברים יש בערך מיליון אופציות. https://www.asrock.com/mb/Intel/H61M-HVS/index.asp#Download צריך את כולם? באיזה סדר להתקין את מה שצריך? (יש לציין שהמעבד הוא intel core I3 2120 3.30GHz) 2) עם הכרטיס מסך קצת הסתבכתי. לא זכרתי איזה כרטיס היה לי (זכור לי במעורפל שהוא של ג'יפורס אבל אני ממש לא בטוח). וכשהתקנתי GPU-Z בשביל לראות מה צריך, הוא הציג לי את הכרטיס הפשוט והמובנה של א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים קניתי מחשב נייד חדש (asus zenbook) ויש עליו תוכנה (my asus) של אסוס לניהול המחשב. בתוכנה אפשר לנהל את ההטענה של המחשב וההמלצה שם היא להטעין את המחשב עד 80% (ההטענה תפסיק אוטומטית כאשר הסוללה תגיע לשם ולא תמשיך עד 100%). ההמלצה נכונה? זה אמור לשמור על הסוללה ולגרום לה לאריכות ימים והזדקנות בשיבה טובה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי לוח ASUS A7A266 ושישה התקני IDE: הארדיסקים: 60 ג'יגה IBM 80 ג'יגה WD (חדש יחסית) 13 ג'יגה SEAGATE 6 ג'יגה SEAGATE CD's: DVD של AOPEN צורב של YAMAHA מהירות 16*10*40 רציתי לחבר הכל בצורה אופטימלית, יש ברשותי שישה כבלים לחיבור התקני IDE אך אין לי מושג באילו להשתמש לצורב וה-DVD ובאילו להשתמש להארדיסקים... (אני יודע שאני צריך רק שלושה... אך אני לא יודע אילו שלושה לבחור מבין השישה...) הבנתי שאני צריך להשתמש ב-ATA133 להארדיסק אבל אין לי מושג איך לזהות כזה כבל... כיצד ניתן לזהות סוג של כבל ולדעת בדיוק כמה ATA הוא (66/133) ואילו עוד דברים אני צריך לדעת כדי לחבר את ההארדיסקים אל הלוח במהירות הגבוהה ביותר? תודה רבה ושיהיה אחלה שבוע. נ.ב. לשואלים כיצד ניתן לחבר שישה התקני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פני שבועיים קניתי מחשב בשביל משחקים המפרט שלו מופיע כאן מעבד inel i7 4790k לוח אם gigabyte z97x-sli זיכרון 8g ram ספק corsair 650w למחשב הזה חיברתי כרטיס מסך GIGABYTE R9 280X לpci-e X16 בלוח אם התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. כשאני מדליק את המחשב כן עולה לי המסך כמו שצריך רק כשאני רוצה להריץ משחקים כמו call of duty החדש, shadow of mordor המחשב מראה לי את הסירטונים בהתחלה ואז מסך שחור וזהו הוא לא נכנס לי אפילו למסך הראשי של המשחק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד יד שניה - lenovo g505 המחשב מאוד איטי, אי אפשר לגלוש, דפי אינטרנט נטענים לאט מאוד, יכול לקחת דקה או שתיים לטעינת דף אינטרנט. האם מישהו יודעה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי. יש לי את המצלמה הנ"ל. משום מה לאחרונה שמתי לב שהווידאו המתקבל ממנה הוא ברזולוציה הנ"ל ולא ב 1080P. נכנסתי להגדרות וראיתי שזה נמצא על איכות מקסימלית. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה זה נורא מוזר לי שהם מבקשים שם רק לבחור סדרה ולא דגם שהרי יש הרבה הבדל בים הדגם הזה לדגם למשל 8500 או 88GTS אז למה בדיוק באתר שלהם זה לא מחולק לפי דגמים אלא רק לפי סדרות? מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? ניסיתי האמת גם לסרוק וירוסים וספיי…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא מסוג nvidia geforce 4 וכשאני מחבר את הכרטיס ומדליק את המחשב כתוב על המסך- "no signal" אני רוצה לדעת פשוט אם הכרטיס נשרף או שהבעיה היא בתוכנה... המאוורר הקטן לא עובד כשהוא מחובר לכרטיס וגם כשהמאוורר מחובר למקור מתח אחר ועובד הבעיה נמשכת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה ריסטרתים בלי סוף ,מגיעה ללוגו של חלונות נכבה ונדלק שוב בלי סוף. החלתתי להתקין חלונות מחדש הוא הגיע עד השלב שצריך לבחור שפה וללחוץ התקן וקרס שוב. ניתקתי את דיסק קשיח חזרתי על פעולת התקנת חלונות והוא קרס,לפני זה ניתקתי את הCDROM והוא קרס,החלפתי זכרונות אחרים אותו דבר,טמפרטורות המעבד מצויינת 35.מסרתי את הלוח לבדיקה בksp כי הוא באחריות הם אמרו שהלוח בסדר. לא יודע מה לעשות,הספק שלי בן שנתיים די איכותי 900w של antec
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הצורב! לפני חודש וחצי בערך, ביום בהיר אחד, הצורב שלי הפסיק לצרוב - אבל הוא קורא דיסקים בצורה תקינה. פשוט בכל פעם שאני מנסה לצרוב - הצריבה נפסקת אחרי 10 שניות עם הודעה - SCSI TARGET ERROR. אחרי שהחליפו לי את הצורב פעמיים והצורב עדיין לא צרב, גיליתי בטעות (היום) כי כאשר המודם שלי לא מחובר, הצורב... צורב! (אני משתמש במודם חיצוני בחיבור USB של מוטורולה - לאינטרנט בכבלים) יש לציין כי אני עובד עם WIN XP PRO, והצורב הוא צורב X32 של BENQ למישהו יש מושג למה הדבר קורה? איך המודם יכול להפריע לצריבה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחר פירמוט המחשב באופן עצמאי (אני לא מומחה גדול לצערי), אין לי קול במחשב. כאשר אני מנסה להפעיל את Windows Media Player, מתקבלת לי ההודעה שצירפתי. כאשר אני מנסה לבדוק צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה, מופיע לי כי "אין התקן שמע", והכל אפור כך שלא ניתן לשנות דבר. צירפתי קובץ נוסף שמתייחס ללשונית החומרה. בנוסף, צירפתי צילומי מסך מתוך תוכנת CPU-Z. אין לי כל כך מושג מהו כרטיס הקול שברשותי (לדעתי זהו כרטיס מובנה), כך שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד, אם בכלל. מקוה שסיפקתי מספיק פרטים כך שתוכלו לעזור לי... המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כל אמצעי אחסון שניסיתי לחבר דרך USB פשוט לא נגיש או עושה בעיות. מה שניסיתי זה: Sandisk Cruzer Blade 8GB x2 Transcend JetFlash 560 16GB Samsung Galaxy S2 16GB + SD Card 8GB Sansa Clip Zip 4GB + SD Card 16GB ----------------- שאני מחבר את האמצעי אחסון למחשב זה לפעמים מראה ב"Computer" ולפעמים לא, אם זה מראה אז ככה זה ניראה וללא גישה להתקן: (בדרך כלל עד שמופיע המחיצה זה יכול לקחת כמה דקות) במידה ואני עושה מאפיינים על המחיצה של ההתקן: אם אני מנסה לעשות Error Check להתקן: המחשב מזהה את כל ההתקנים שחיברתי ב"Device Manager" בתור אמצעי אחסון: בפעמים ממש נדירות לאחר כמות גדולה של ניתוק וחיבור ההתקן המחשב נותן גישה להתקן ולראות את כל הקבצ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ראיתי סרטונים ביוטיוב שמתי על מסך מלא וזה היה על כל האורך, עכשיו זה ככה: זה היה יותר גדול כשסימנתי שזה יהיה על "Large Player", אפשר לשנות את זה איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-