עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רותי שבת,

קניתי כרטיס מסך 2070 ולא מצליחה לחבר אותו לספק כח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם! לאחר שהפינים בתושבת מעבד בלוח אם הקודם שלי (965p-ds3) התעקמו, ולאחר ניסיון כושל לתקן אותם, רכשתי אתמול לוח חדש - ep45-ud3r לאחר הרכבתו, לחיצה על כפתור ההדלקה אינה גורמת לשום דבר. המחשב לא נדלק ולא כלום. בדקתי חיבורים שוב, הוצאתי והכנסתי בטריה, ניתקתי ולחצתי כמה פעמים בשביל לפרוק את החשמל, ניסיתי לחבר רק סטיק אחד של זיכרון, ניסיתי לנתק חיבור ה12V של המעבד בשביל לראות אולי הוא מקצר... כלום, שום תגובה. חשבתי אולי הכפתור תקול, אבל זה אחד למיליון. ידוע לי שיש דרך להלדיק את המחשב ללא כפתור, רק אני לא יודע איך ולא בא לי להרוס משהו.... אני כבר מתחיל לחשוב שהלוח החדש תקול, אבל זה הגיוני שלוח חדש יהיה תקול? (נרכש מKSP....) חשוב לי לציין, שכאשר המחשב היה מחובר ל965, הוא …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AGK,

שלום ברשותי מחשב נייד של ACER ללא כרטיס רשת אלוחטי [שקולט WIFI] ויש לי שני כרטיסי רשת שנלקחו ממחשבים אחרים רציתי לדעת האם אחד מהם מתאים להרכבה על המחשב? ובמידה ושניהם תואמים אז איזה מהם עדיף יותר? תודה נ.ב. שימו לב שאת כרטיס רשת 2 צילמתי משני צדדיו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gil28,

לצערי הרב מדובר ברכיב היקר ביותר בלפטופ שלי ( :'( ) בהפעלת המחשב מופעל ה-startup repair. בתחילה היה המסך הכחול ותקוע שם. ניסיתי להשתמש בכמה כלים שיש ב-UBCD (מי שמכיר vivard). בהתחלה הוא זיהה המון סקטורים עם שגיאות ומיפה אותם מחדש בהצלחה. בשלב מסויים (אחרי 2%) הקשיח הפסיק להגיב. התוכנה דילגה על כל הסקטורים בטענה שהקשיח לא מזוהה. הרצה שנייה עברה במהירות על מספר סקטורים ומייד נתקעה כאמור לעיל. הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי דיסק קשיח 1 TB WD blue. כאשר מחברים אותו, שומעים את הדיסק מסתובב כרגיל אבל הראש עושה רעשי "טיקים" קבועים אחת לשנייה בערך, והדיסק בכלל לא מופיע בשום מקום במחשב. אבקש לקבל המלצה מחברים שהתנסו, למעבדה אמינה לתיקון. תודה מראש!

6. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי כונן CD-ROM מתוצרת LG. הדגם הוא: CRD-8522B המשחק GTA:Vice City לא עולה לי ככל הנראה בגלל שאין לי דרייברים מספיק חדשים לכונן הCD-ROM שלי. הדיסק פשוט לא עולה. יכול להיות שהכונן צריך דרייברים חדשים (?). הייתי שמח מאוד אם מישהו היה מצליח למצוא לי דרייברים לווינדוס XP כי ניסיתי ולא מצאתי, או אם יש פתרון אחרי חלופי, הוא גם יתקבל בברכה. גם על הכונן השני - הצורב הדיסק לא עובד. התופעה לא נובעת מלכלוך או משהו כזה, כי זה עובד אצל חברים שלי. פשוט נראה לי כי רכשתי את המחשב לפני איזה 3 שנים, הוא צריך דרייברים. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by יאיר 32,

שלום! יש לי מחשב PENTIUM ווינדוס 10 בשנייה שאני מכניס דיסק חיצוני כל המחשב נתקע והעכבר כולו רועד זה בעיה בגלל שהמחשב מאוד פשוט? או בעיה אצלנו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את הספק כח ולדעת בוודאות שהבעייה בו... יש לי פשוט מחשב שלא נדלק ולדעתי זה ספק כח אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק זאת בוודאות... תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי כרטיס זיכרון שעשיתי לו מחיצות בפלאפון שלי,בוינדוס אני לא רואה את המחיצה השניה שאותה בעצם חציתי...עכשיו אני רוצה לפרמט את הכרטיס במחשב ולמחוק את המחיצה איך עושים זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני קניתי את הסטרימר הזה: WD TV play והזמנתי אותו לארץ והוא הגיע ויש לי בעיה בהתקנה שלו ואני ממש צריך עזרה ולא יודע מה לעשות. אני חיברתי אותו לטלוויזיה וחיברתי אותו לרשת האינטרנט הביתית והוא מחובר ( אפשר לגלוש ביוטיוב ואפילו להתחבר לכונן של ממיר יס) אבל אני לא מצליח לחבר אותו למחשב (כדי להריץ סרטים ישירות - שזאת היתה מטרת הקניה) אני נכנס להגדרות רשת-> השג את קוד הצימוד של -windows -> מזין את הקוד שקיבלתי בסטרימר ב-network במחשב - אני פותח את התמונה של הסטרימר וזה פותח לי חלון אינטרנט שבו אני צריך להקיש את הקוד, ואז שניהם לא מוצאים אחד את השני. [ATTACH=CONFIG]3941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3942[/ATTACH] מה לעשות? אולי משהו בהגדרות שלי לא טוב? ניסיתי את …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by niross,

שלום לכולם, אני חווה תופעה מוזרה שבה בזמן שאני צופה בסרטי תלת מימד, ישנן קטיעות או תקיעות קצרות בווידאו. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במחשב או בכבל החיבור לטלוויזיה, וגם החלפתי נגן (עובד עם Pot Player), אבל הבעיה ממשיכה להתרחש. מדובק במחשב חזק - 3770K 3.5 GHz Core i-7 עם כרטיס מסך Geforce GTX 660. הסרטים רצים בסדר גמור כל עוד אני מנגן אותם כside by side - ניגון רגיל של סרט, בלי שאני מבקש מהטלוויזיה להפוך אותם ל3D, אבל ברגע שאני מפעיל את התלת מימד בטלוויזיה - הקטיעות מופיעות. בדרך כלל הן מופיעות בסצינות עם הרבה אפקטים/פרטים. עדכנתי את גרסת התוכנה של הטלוויזיה לגרסה המעודכנת ביותר וגם הdriver של הכרטיס מסך מעודכן. יש לכם מושג במה מדובר? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roei7,

אם שדרוג לראם: XPG 16G 3200Mhz ולספק כוח: FSP 500W 5-YEAR

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zam,

טוב... קודם ברשותו של המחבר, המדריך לדעתי הוא אחלה ומאוד ממצה רק יש לי תוספת קטנה. השימוש בחומרים כמו WD40 או זז-קל למיניהם משמשים רק לשיחרור מחלודה ולא משמשים לשימון. התכשירים האלו מבוססים על נפט וכדו' שמתאדים מהר ומשאירים את הציר יבש השימוש בחומרים אלו מקצר את תוחלת החיים של המאוורר והשימוש בהם לשימון הוא אסור. יש להשתמש בשמנים עדינים המיועדים לעבודה בטמפ' גבוהות ושיהיו נוזליים כמה שאפשר. אם לא נמצא שמן מתאים ניתן כמובן להשתמש בכל שמן מכונות. כמובן אם הערה זו הופיעה כבר בפורום זה או אחר ההתנצלות עליי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alexrebiner,

לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ShaharSi,

שלום.. אני רוצה לחבר את שתי הכוננים הקשיחים שלי ביחד.. כך שאני יתקין את מערכתה הפעלה.. (VISTA) באחד מהכוננים, ואני יוכל להשתמש בשניהם... עכשיו.. יש לי SATA ושניהם בנפך של 160 גי'גה.. אותו ממשק. פתרונות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by פנחס כהן,

כרטיס מסך נראה חדש אך לא מראה כלום על המסך. האם יש אפשרות לתקנו כי הוא מאוד יקר(כ1300 ש"ח)

18. Started by Jochman,

שלום! במחשב שלי יש מודם פקס SoftV92 USB והוא מחובר לקו. כשמתקבל פקס המודם מזהה אותו אבל לא מצליח לענות לשיחה (נכנס למצב Answering call ואז נותן הודעת שגיאה). הפקס ממשיך לצלצל והמודם לא מצליח לענות לשיחה. המודם עבד עד לא מזמן, לא היה שום שינוי לא במחשבים לא בחיבורים ולא בקו. עזרה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אתמול כיביתי את המחשב באופן מסודר. אחרי כמה שעות כשניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ואחרי שהוא הגיע למסך של "restarting windows 2000" פתאום נעלמה התמונה! (המסך החשיך) שמעתי את המחשב ממשיך לעלות אבל התמונה לא הופיעה! כיביתי, הדלקתי, הוצאתי מהחשמל, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של המסך מחדש ושום דבר לא עזר. אפילו עשיתי התקנה מחדש של windows 2000. בסוף העלתי את המחשב ב-safe mode - המחשב עלה, עשיתי restart והוא עלה בסדר גמור! היום שוב אותה בעייה - המסך נהיה שחור. אחרי restart הכל עלה (היום לא היה צורך ב-safe mode). המסך שלי הוא של BENQ FP557 והכרטיס מסך של NIVIDIA GFORCE 4 MX 64MB DDR. מה קורה? ואיך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מדובר על שני סטיקים של OCZ plat ושני בליסטיקס, כולם 512mb, הלוח נותן פוסט עם 2 סטיקים בנפרד(לא משנה איזה סוג כלומר גם OCZ+Balistics). אין לי מספיק סטיקים לבדוק אם הלוח עולה עם 4 בכלל(יש לי עוד אחד של 512 ו2 של 256 כרגע), ישנם איזה שהם בעיות תאימות מוכרות עם הלוח/צ'יפטס ו4 סטיקים? תודה, עריכה: בלעע תעבירו לתמיכה טכנית סליחה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gimel,

יש לי כרטיס hauppauge Colossus ואני מנסה להקליט איתו קלטות למחשב. ההקלטה למחשב חזק i7 עם SSD ולכרטיס חיבור PCIE כך שאני לא מבין מה הבעיה. המעבד על 5% בזמן שהכרטיס מקליט אבל עם התוכנה של הכרטיס הזה התמונה נתקעת על כמה שניות (מפספס פריימים) ואני לא מצליח לפתור את זה. למישהו פתרונים?

22. יש לי מעבד 4200+ 2 ליבות .. עכשיו שנכנסתי למשחקים היו לי בהם לאגים ... לא קשור לתרד הקודם ( עדיין יש תקיעות במשחקים ו FPS נמוך ) אבל שביטלתי ליבה אחת ... לא היה לאגים ... הלאגים יסתדרו . יכול להיות המשחק לא עובד טוב עם ה2 ליבות ? אותו דבר עם המסנגר הוא פועל חלק עכשיו ... ששולחים לי הודעות אני רואה תחלון של ההודעה חלק מקודם ראיתי עם לאגים .. איך אני מבטל תליבה לתמיד ?... אבל שאני יוכל להחזיר אותה .. תודה פשוט הכל עובד מהר ! !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Armageddon1,

כאשר מתבצע אתחול ,המחשב לא עולה או שעולה וממש לפני שמעלה את המערכת הפעלה שוב עושה ריסט . זה ממש מוזר הוא כביכול עולה ונעצר פתאום ,לא ממשיך ונשאר ככה עד שאני עושה ריסט ידני ואחרי זה הוא עולה . מה עושים ? מערכת הפעלה WIN7 לוח GIGABYTE UD3A מעבד I5 זיכרון 8 GB 3 דיסקים קשיחים כרטיס מסך HD5850 ספק כוח seasonic 650 bronze מארז ומאווררים של Coolermaster 690 / *ברגע שהמחשב כבר עולה הוא עובד בצורה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RazKaziRo,

אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אקספלורר ומדיה פלייר לא עובדים, כנראה וירוס מחק את הקבצים שלהם. כמו כן עדכונים נכשלים מיד בהתחלה. וינדוס 7 הום פרימיום. איך מתקנים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים