עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by erez213,

בחלק שמחברים למחשב (העגול הזה), אז יש בפנים חוט דק (מנחושת אני חושב), והוא אכשהו יצא לי משם, אז עכשיו כשאני מחבר את המטען למחשב הסוללה לא נטענת, אבל מצד שני היא לא מתבזבזת, כאילו החשמל הולך רק למחשב ולא לסוללה. בקיצור, מה אני עושה כדי לסדר את זה? יש לי אחריות בתוקף למחשב, השאלה אם זה מכסה גם את זה? ואם לא אז צריך להחליף את כל המטען או רק לתקן את זה איכשהו? תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lior505,

קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. שלום. בבעלותי מחשב בן 3 מפרט: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w המחשב עבד מצויין במשך כל ה3 שנים עד שעכשיו שבק חיים ללא כל סיבה. אני מדליק את המחשב ואני לא רואה שום דבר במסך. גם אין אור בעכבר וגם לא במקלדת.לאחר בדיקה גיליתי שלא ניתק שום כבל, כל המאווררים עובדים כראוי והמחשב לבד אינו מתכבה. אינני יודע מה לעשות, אשמח לכל עצה. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. במצב הזה אני חייב לעשות הפעלה מחדש. מה מקור הבעיה? יש לי windows 7 והמחשב שלי עומד בכל הדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. להלן התוכנות: IRQ 16 NVIDIA GeForce 9600 GT Ok IRQ 16 Standard Dual Channel PCI IDE Controller OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 1 - 3A40 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family PCI Express Root Port 5 - 3A48 OK IRQ 16 Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port - 2E21 OK IRQ 16 Intel® ICH10 Family USB Universal Host Controller - 3A37 OK תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. נתתי למישהו לעשות פירמוט למחשב ואתמול המקלדת עבדה והעכבר לא אז חיברתי אותו דרך היואסבי וגם המקלדת וגם העכבר עבדו. היום הדלקתי תמחשב והעכבר עבד דרך היואסבי והמקלדת לא (אין לה חיבור יואסבי) אבל לפני שהמע' הפעלה עולה המקלדת כן מגיבה, אחרי שהמע' הפעלה עולה אז המקלדת דלוקה אבל אבל לא מגיבה (גם המקשי Num Lock Caps LOck SCroll Lock לא מגיבים) חייב עזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כבר כמה זמן, והפיתרון היחיד שמצאתי לה- הוא פשוט ריסטרט. לפעמים זה נפתר אחרי פעם אחת, לפעמים אחרי פעמיים... מה שקורה, זה שהמחשב מעלה את הוינדוס, אני מגיע לדסקטופ והכל, ואז אחרי חצי דקה לערך, העכבר והמקלדת נכבים, מה שלא נותן לי ברירה אלא לעשות ריסטרט. בזמן האחרון גם המסך נהיה שחור כשזה קורה. יש לציין, שאחרי ריסטרט, הבעיה נעלמת, שוב, יכולה לחזור, ואז עוד ריסטרט וזה נפתר. והמחשב מתפקד רגיל בלי שום בעיה. מפרט המחשב הבעייתי: CPU Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB עכבר G5, ומקלדת LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD. המערכת הפ…

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. שלום לכולכם. יש לי בעיה מוזרה אך מציקה מאוד שאינני מצליח לפתור בשנתיים שלוש האחרונות. ברשותי מחשב מקבוק,ומחשב ביתי נוסף עם מסך lcd 22 של סאמסונג. גם במחשב הנייד וגם בביתי צצה תופעה מוזרה של ריצוד קל ביותר, שנראה כמו refresh rate נמוך כמו שהיה פעם במסכי crt, שמאוד מפריע לי לעיניים. אתה מנסה לשבת ולקרורא כתבה, ומרגיש שכל האותיות מעיין מהבהבות לך ואתה לא יכול להתרכז בהן. בהתחלה לא שמים לב להפרעה הזאת, אבל לאחר כמה דקות העיניים מתחילות לכאוב בצורה שכבר קשה לשבת מול המסך, ואז אם מתאמצים אפשר להבחין שיש שינוי בתצוגה ויש ריצוד קל ומוזר... בתחילה שמתי לב לתופעות במקבוק, ולאחר שזה הוחלף כ3 פעמים באיידיגיטל והבעיה לא נפתרה החלטתי להשתמש בו פחות ולקנות מחשב ביתי ומסך חדש אך …

• 24 תגובות
    • 8.3k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. לא מזמן סיימתי לבנות מחשב. אני משתמש בו כבר כמה ימים, אבל היום לראשונה שמתי לב שאין "ביפ" שמאשר את ה POST (או מה שזה לא עושה ). נדמה היה לי שחיברתי את כל החיבורים כראוי. איזה מן החיבורים מייצר את אותו הביפ? מה פיספסתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. היום הדלקתי את המחשב כהרגלי. אלא שהמסך הביוס לא עלה. לא קרה כלום. המסך קיבל אות, אבל אין תמונה. הפעלתי מחדש. המחשב נדלק, נכבה, נדלק, ואז נכבה שוב, ושוב נדלק (כל זה ללא התערבות מצדי). כאשר הוא נדלק, מערכת ההפעלה לא נטענה (שוב). כיביתי הכל. הדלקתי מחדש. המחשב עלה כרגיל, ווינדוס עלה כרגיל. אני מפחד. אפשרויות? תודה מראש! הערה קטנה לפני הסיום. אין לי מושג אם זה אמור להיות כך או לא. אבל שמתי לב שהנורות שמכונות על ידי המדריך של ה BIOS כ "Phase LED" (ולפי המדריך מסמלות את ה CPU LOADING) דלוקות כולן (דבר שאומר שהמעבד ב Load המקסימלי). האם הבעיה אולי קשורה? לקחתי תמונה שאפשר לראות בה את האורות דלוקים מצד ימין למעלה (מדובר בלוח אם של Gigabyte)

• 14 תגובות
    • 10.2k צפיות
  11. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור והווינדוס לא עולה (מסך שחור, לא כתוב כלום). אני גם לא יכול להגיע למצב של safe mode. מה עלי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המחשב נידלק לממש שניה ואז נכנס ללופ הבעיה שזהה לא מסך כחול זה ממש לשניה או שתיים נדלק ואז נכנס ללופ של הדלקות כאלו חשוב להגיד שזה ללא אוברקלוק עשיתי ClearCMOS זה רק הלוח או המעבד יש מצב שהTX750 שרף אותו???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by idan1111111,

שלום חברים קניתי את הכרטיס מסך gtx570 אתמול וספק כוח 500 וואט גולד משהו טוב ... עכשיו המחשב לפעמים התכבה לי רק פעם אחת מאתמול . ושאני מכבה אותו רגיל ואז בא להלדיק אותו הוא לא נידלק אני צריך לפתוח את ה המחשב ולפתוח ואז לסגור בלי לעשות כלום אז זה עובד... מישהו יודע מה אני צריך לעשות במצב כזה?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. יש לי הרדיסק חיצוני של iomega בגודל 1TB שפעל עד עכשיו (כשנה) מצויין ופתאום עובד לאט מאוד- העברות להרדיסק אחר מתחילות במהירות גבוהה (כ 60MB/S), והמהירות יורדת תוך שניות ספורות ל 2MB/S. גם unraring לוקח המון זמן (שלדעתי זה שולל אי-תקינות כבל ה USB). יכול להיות שההרדיסק הלך? תשובות בגוגל לא ממש מצאתי עריכה: מסתבר שמקומות אחרים בדיסק עובדים כרגיל... אני בודק סקטורים פגומים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. USB נשאר דולק לאחר כיבוי המחשב.אני רואה שהוא ממשיך להטעין את האייפד שלי גם שהמחשב סגור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KF,

שלום לכולם.. היום הדלקתי את המחשב ופתאום נשמע בום ענקי ביחד עם ריח שרוף שיוצא מן המחשב ! כמובן שזה הקפיץ את כל הפקק הראשי בבית. עשיתי ניסיון חוזר והוצאתי את כל החיבורים של המחשב מאחור ואז כשחיברתי רק את כבל ספק הכוח אז שוב היה בום חזק ויצאו גיצים משם ושוב הפקק קפץ. למישהו יש מושג מה נשרף ? האם זה ספק הכוח ? ניסיתי לפתוח את המחשב עצמו אך ממבט ראשון אני לא רואה משהו שרוף. תודה לכולם ! נ.ב המפרט בצד.

• 68 תגובות
    • 11.5k צפיות
  17. צריך את עזרת המומחים, קצת ארוך חברים.. מחשב מיני נטבוק של HP (סדרת 1000) ספג חבטה רצינית ומאז חלונות לא מצליח לעלות ואחרי ניסיונות של 5 ד' עושה איתחול וחוזר חלילה. אותו מצב גם ב-SAFE MODE. בבדיקת הכונן דרך הביוס קיבלתי שגיאה 10008 והודעה REPLACE HARD DRIVE. האם הלך הכונן? יש אפשרות לבצע סריקה או ניסיון תיקון באמצעות MHDD או משהו? העניין הוא שאין שם שום אפשרות אתחול אחרת פרט ל-HDD. גם איך מחליפים שם כונן, הפאנל האחורי הוא מיקשת פלסטיק אחת שלא נראה שאפשר לפרק.. יש רעיון איך לתקוף את הבעיה?

• 38 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by YairGOW,

זה נורמלי אם כל פעולה שאני עושה גורמת לחימום של כרטיס המסך? פעולות כמו גלישה באינטרנט, ציפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שונות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by michael1232,

הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. שלום רב, נתקלתי בבעיה מוזרה באחד המחשבים שלי: כאשר אני מפעיל את המחשב, או מבצע "הפעלה מחדש" לאחר שעבדתי תקין ב- Windows, המחשב עובר את מצב ה- Post, עובר גם את מסך הטעינה של Windows ואז, ברגע שאמור להיות מוצג מסך "ברוך הבא", המסך הופך שחור ורואים את סמן העכבר, ניתן להזיז את סמן העכבר אך לא להשתמש במחשב מאחר וכאמור, המסך שחור. ניסיתי Ctrl+Alt+Esc כדי להפעיל ידנית את ה- Explorer אך אין תגובה. ניסיתי Ctrl+Alt+Detele - גם אין תגובה. רק Hard Reset (אתחול למחשב מלחצן ה- Reset שעל המארז) פותר את הבעיה ומעלה את ה- Windows תקין. מתוך אמונה שמדובר בבעיית תוכנה, התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומנהלי ההתקנים, כאשר לאחר כל שינוי הכי קל, אני מבצע הפעלה מחדש למחשב כדי לראות אם התקלה חוזרת. …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by guyzk1,

יש לי סטיק USB של SANDISK 32GB לפני כמה שבועות המחשב הפסיק לקרוא אותו ואין אפשרות להעלות אותו אף מחשב. לדעתי זו בעיה במגעים או משהו בסגנון ואני בטוח שכל החומר (המאוד חשוב) שלי נמצא עדיין בפנים. מישהו מכיר מעבדה שיכולה לתקן לי את ה-USB או לפחות להעביר לי את החומר להתקן אחר? אני מחפש מישהו באיזור המרכז וכמובן במחיר סביר... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התפחו לי הקבלים (FZ7A 1500 6.3) מצאתי באיבי כאלה הם מתאימים אם אני לא טועה? ו איפה אפשר לקנות כאלה בארץ לא באינטרנט באזור נתניה? כי עד שזה יגיעה מאיבי שבעיים + תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שאני חושב שמקורה בחומרה. מדי פעם (לא כל יום) השעון שחלונות מציגה, כמו גם התאריך, מראה את השעה של משהו כמו 12 שעות לאחור. זה קורה פעם פעמיים בשבוע, אני מדליק את המחשב בבוקר, ורואה תאריך ושעה של אתמול. אני מכוון, ואז הכל בסדר, לפעמים יום, לפעמים יותר, עד שזה חוזר. אני חשבתי שאולי זו הבטריה שעל לוח האם (אודה לכם על רעיונות אחרים). הסתכלתי עליה, היא מסוג ליתיום CR2030. חיפשתי בחנות ולא היה להם, היה להם רק CR2032....מה ההבדל ? אפשר להשתמש בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by david54200,

בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים