עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tuvia,

שלום. המחשב שלי החליט להשתגע סופית! כל כמה דקות פתאום מופיע לי מסך כחול, פעם אחת שאני משחק משחקים, פעם אחת בפוטושוט והוא כותב משהו כזה PFN_LIST_CORRUPT dumping memory בלא בלא בלא.... המחשב הוא amd 2200xp+ windows xp sp1 512 ddr 400 2 כוננים קשיחים 40 gb radeon 9600 se 128 mb לא בטוח איזה דרייבר אבל לא חדש, שחכתי לעדכן... sound card aureon fun 5.1 זהו אני מקווה שזה מספיק. משהו יכול לעזור בבקשה!! הצילו אני משתגע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, דוד שלי "שיחק" במחשב שלו ובטעות לקח כמה קבצי מערכת והעביר אותם לתיקייה אחרת. עכשיו הוא יודע בדיוק לאן הוא העביר אותם. כעת כשהוא מנסה להפעיל את המחשב הוא מקבל את ההודעה ntldr is missing press any key to restart כשניסיתי לעזור לו בטלפון הבנתי שלחיצה על F8 לא מכניסה אותו למסך עם אפשרויות מצב בטוח וכ' והדבר היחידי שהוא הצליח לעשות זה כשהוא לוחץ DEL וF2 זה מכניס אותו לביוס. רציתי להכנס ודוס ולכתוב כמה פקודות כדי להעביר את הקבצים חזרה אך הוא אומר שF8 לא מגיב.. אולי זה כפתור אחר? לא יודע.. מישהו יכול לעזור לי איכשהו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני חייב 3 יציאות "אוזניות שייתחברו ל3 מגברים שונים ואני חייב שהם יחוברו ביחד ויעבדו יחד. באתר בKSP רשום שיש 3 יציאות אבל לא אם הם יכולים לעבוד יחד: "3 x Audio jack(s" לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=37206&select= מישהו יכול לברר לי את העניין? כי אם לא הם ירכיבו לי אותו מחר-מחרתיים ולא אוכל לשנות..... אשמח לעזרה תודה וחג שמח לכולם!

4. Started by 246810,

לפני כמה ימים שיחקתי במחשב ופתאום הוא נכבה ניסיתי להדליק אותו לא הלך המסך והראוטר פועלים כרגיל מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The-Who,

שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ברשותי כונן אחד של LG שאמור לנגן סרטי DVD משולב צורב. שאני שם בכונן דיסק רגיל (700 מגה) הסרט מתנגן, אך שאני שם סרט DVD הוא לא מתנגן, לפעמים הוא לא מזהה שיש קבצים בכלל בדיסק, ולפעמים אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מסוגל לקרוא את פורמט הקובץ. יש לי כמה דיסקים של DVD 4.7 GB את כולם הוא לא קורא, כולל דיסק מקורי אחד. אני משתמש בנגן BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי גם חבילת קודאקים של K-Lite Codec Pack. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : Intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 Cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. חיברתי אותו למסך חיצוני ורואים על המסך תמונה חלקה ללא ריצוד. למישהו יש רעיון איך אני פותר זאת וממה זה נובע ? רב תודות קובי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gilgol,

הלוח-ASUS STRIKER 2 FORMULA היה מחובר עם ENERMAX 620 קניתי toughpower 1200 וחיברתי את ה24 פינים למקום שלו ואת המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד כשהדלקתי את הספק נדלקה מנורה בלוח אם שהכל בסדר אבל המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הכבלים הנוספים( כרטיס מסך, כוננים) וניסיתי להדליק, והמחשב נדלק וכמובן ציפצף כי לא היה חשמל שמחובר חכרטיס מסך(GX2 9800) ניסיתי להחזיר רק לכרטיס מסך, ומה שקרה הוא שכל פעם שלחצתי על כפתור ההדלקה זה כאילו נדלק לשנייה (ראיתי את כל המאווררים זזים טיפה) אבל לא נדלק. כיביתי את הספק והדלקתי ואז אפילו המנורות בלוח אם לא נדלקו ניתקתי שוב את הספק מהלוח וגיליתי שאיפה שמחברים את החיבור הארוך ללוח אם הוא רותח ויש מאחוריו איזה ג'וק קטן שהוא רותח החזרתי את ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Duke Of Luck,

בוקר טוב אנשים! שאלה לי אליכם קניתי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה, לאחר שחיברתי ביניהם בטלויזיה רואים גלים (מטושטש כזה) ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא 7 מטר יש לי מחשב 2.4 GHz כרטיס מסך Gforce 128mb ומסך LG 17 טלויזיה יש לי PHILIPS 29 אינץ' מקווה שתעזרו לי (כי זה די מרגיז! ) תודה רבה :) אלירן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ikehgl,

שלום יש ליWindows 7 ודפדן Explorer 11 . כרקע לשולחן העבודה בחרתי בצילומים שיש לי בתיקיה מסויימת. לעיתים תכופות המחשב מפסיק את סבב התמונות ונשאר תקוע על תמונה אחת. אני שוב בוחר את כל התמונות ועושה שמירה וזה מחזיק מעמד יומיים שלושה בלבד. אני משער שבכל פעם שישנו עדכון אטומטי או משהו דומה זה מבטל את הבחירה שלי מה עושים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! יש לי מחשב pentium 4 3.00 GHZ s-478 abit vt7 readeon 9550 gigabyte עכשיו ככה זה הבעיות: 1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך? 2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gil80,

אהלן קניתי לאחרונה מחשב חדש עם כרטיס מסך Gigabyte 9800 GTX 512MB. הרצתי עליו 3 משחקים. 1. COD4 2. Crysis 3. GRID 1 ו-2 רצו חלק גרפיקה מלאה חוץ מ-crysis שנאלצתי להוריד כמה פרמטרים מ- very high ל-high. 3 עשה בעיות כבר על ההתחלה. הצבעים השתגעו, כל כמה שניות היו לאגים מטורפים הגרפיקה התחרבשה ולפעמים היה רק שחור על המסך או שבכלל נזרקתי חזרה למערכת הפעלה. מאז הופיעו בעיות בשתי המשחקים הראשונים. עושה רושם שזאת בעית טמפרטורה. בדיקה בפורומים מאשרת שאכן הכרטיס מסך הזה או מהסדרות 9XXX לא מעלים את עוצמת המאוורר כתלות בטמפרטורה. האם למישהו יש מושג אם הבעיה פתירה? משחק עם התוכנה RivaTuner לא עוזרת כי ברגע שמעלים משחק, הכרטיס מסך מחזיר את המאוורר למהירות הרגילה שלו. CPU: Intel E8500 (No…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sluq,

טוב , לפני כמה ימים זאת הייתה הפעם הראשונה . אני משחק במשחק ופתאום ריסט . בלי שום סיבה . זה לא קורה רק במשחק , גם שאני לא על יד המחשב פתאום הוא קורס . בדקתי , וזה לא וירוס . הוספתי עוד כמה מאוררים למחשב , בדקתי שכולם עובדים . עדיין המחשב קורס . עם מישהו יודע , או יכול לתת עצה מה לעשות . כבר ניקיתי את המחשב פרמטתי , ועדיין הבעיה נמשכת . תודה רבה לעוזרים , אשמח לעוד הצעות . sluq

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך של ATI X1800gto של היצרנית powercolor והמאוורר של הקירור (סטוק) עושה רעשים מוזרים מאוד שלא היה עושה בהתחלה ולא שבמאמץ פשוט סתם ככה אפילו שאינ כותב עכשיו הוא עושה רעש כל כמה שניות .. זה לא היה ככה שקניתי את המחשב האם המאוורר של הקירור פגום? אין לי את המחשב שנה ויש עדיין אחריות העם ללכת לk.s.p ולבקש שיבדקו את התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום במהלך משחק היום המחשב קרס ולא הציג כלום על המסך. אחרי כיבוי והפעלה מחדש עדיין לא ראוים כלום ובנוסף לא שומעים את מערכת ההפעלה עולה (כנראה נתקע במהלך הBOOT). כדי לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך הוצאתי אותו וחיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה על הלוח אם. התוצאה היתה זהה. אחרי איפוס של ה-BIOS המחשב עלה על הכרטיס המובנה. בהפעלה התבקשתי לבחור איזה גירסה של BIOS אני רוצה לעלות, את הבררת מחדל או את האחרונה שהיתה. בחרתי באחרונה והמחשב עלה כמו שצריך כולל מערכת ההפעלה. כדי להיות בטוח שהתקלה בכרטיס מסך חיברתי אותו בחזרה למחשב. אבל פתאום גם כרטיס המסך(החיצוני) עובד כמו שצריך ואין בעיות. אחרי זה החלטתי לחזור לשחק אבל שוב המחשב קרס והכול התחיל מחדש. ממה יכולה להיות התקלה הזאת כרטיס תקול?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sheva,

שלום לכולם! יש בעיה עם דרייברים של הסורק. החלפתי מערכת הפעלה מ-xp ל7 ולא מוצא את דרייברים. סורק מסוג של Mustec דגם 1200 CU Plus לא Bear Paw בבקשה אולי מישהו יוכל לעזור לי למצא את הדרייברים? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Armageddon1,

Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered. זה מה שהוא רושם לי אחרי שהכרטיס קורס וחוזר לפעול אחרי מספר שניות. קרה לי פעמיים בסה"כ היום . אני צופה בסרט וזה פתאום קורה .. 10.12 ccc2 זה הדרייבר HD5850 זה הכרטיס מסך .. מערכת הפעלה (win 7 (64 bit לא קרה לי עד עכשיו דבר כזה , יכול להיות שזה הדרייברים החדשים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ron9630,

יש לי את הכרטיס מסך הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4178#ov שימו לב שהוא כבר מגיע עם OC מהמפעל עשיתי לו OC עם התוכנה MSI Afterburner והגעתי לזה שהוספתי ל Memory +561 ול Core +69 ככה שבסך הכל: core - 1137 memory - 6008 עכשיו נכנסתי ל BF4 טען לי במהירות את המפה והכל כמו שבחיים זה לא עשה לי ואז התחלתי לראות מלא פסים וצבעים על המסך ואז קיבלתי שגיאה עם ההודעה הזאת: http://puu.sh/7BhxH.png הבנתי שאני צריך להוריד קצת את ה core או ה Memory אבל אני לא יודע את מה וכמה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Blackend,

אז ככה... לפני יומיים שידרגתי את המחשב שמשמש לי בעצם כמכונת איכסון והורדת קבצים של הרשת בבית ל amd xp 2500 מפנטים 2 350 הדבר היחידי שהיתה בעיה איתו זה כרטיס המסך המיושן. הוא agp וזה ati rage 2 נדמה לי אם לא אז 1 . בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP שיש על המת'רבורד שלי nf7 . מכך אני מסיק ששינו מתישהו את המודל קצת. מישו יודע מתי היה השינוי ויכול לביא שתי תמונות שיראו את ההבדל אני אשמח נורא פשוט אני לא מצאתי על זה כלום ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by No-One,

שלום חברים, צריך לשחזר קבצים שנמחקו מסל מחזור. בבקשה המלצה על תוכנה חינמית ויעילה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by UVnet,

לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by _dudi_,

היי לכולם אתם יכולים להגיד לי איך מוחקים את win XP אני רוצה לפרמט את המחשב. :AR15: וגם יש לי עוד שאלה אם אני רוצה להרכיב כרטיס במחשב איך אני יכול להמנע מחשמל סטטי ולפרוק את החשמל מגופי ואז אני יוכל להרכיב את הכרטיס בלי חשמל סטטי ??? תשובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הי. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם העכבר הזה. העכבר עובד לפי הרצון שלו. והיום בכלל הוא לא רוצה לעבוד. העכבר עובד לפעמיים ואז לפעמים באמצע התקנה או עבודה בWindows העכבר לא מגיב ועושים ריסט והוא חוזר להגיב. אבל היום לאחר הריסט הוא בכלל לא רוצה להגיב. נסיתי לחבר את העכבר בPS2 עם המתאם שקיבלתי איתו וגם בכל יציאות הUSB. העכבר מראה נורה אדומה אבל הנורה ניכבת. שהעכבר עובד בצורה נורמלית הנורה לא ניכבת אלא נהיית אדום חלש מאוד. ושנוגעים בעכבר הנורה האדומה נידלקת חזק. הפעם יש נורה חזקה שנדלקת פעם אחת וזהו אין יותר תגובה מהעכבר. נסיתי את העכבר על לוחות אחרים אותה בעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? אני זוכר שמשיהו כתב על גירסאת Rev 1.0 שיש לה הרבה בעיות אבל אני לא זוכר אם זה העכבר הזה או הM…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, יש לי מחשב של לנובו ideapad c340 חמש עשרה אינץ, ועדכנתי דרייברים דרך תוכנה driver booster ומאז המשטח מגע של המחשב לא מגיב (לחצתי גם על F6 ולא עוזר). שלחתי הודעה לתמיכה של לנובו הביאו לי דרייברים מעודכנים וזה גם לא עבד לאחר עדכון. הם אמרו לי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אני סטודנט באמצע תקופת מבחנים לא יכול לאבד את כל החומר והתוכנות שיש לי. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים