תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,282 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה קניתי חלקים מ KSP, הרכבתי והמחשב לא נדלק בדקתי שהכל תקין ועדיין לא נדלק אמרתי לעצמי אולי הלוח אם דפוק - שזה קרה כבר לחבר שלי (שגם קנה מ KSP) הוצאתי את המעבד מהלוח וראיתי שכמה פינים בסוקט עקומים הסתכלתי על המעבד וראיתי שיש נקודה שחורה על המעבד (http://www.cue.co.il/i/cue-i00iwoy548.jpg תמונה) עכשיו אני לא סגור על זה אם המעבד נשרף בגלל הלוח אם, או שמעבד דפוק והלוח היה תקין ובגלל זה הפינים התעקמו אני רוצה לבדוק אם המעבד עדיין תקין - יש לי עוד לוח זהה ורציתי לדעת אם אני אתקין את המעבד על הלוח , הלוח ישרף או שיקרה לו משהו? או שלפי התמונה הוא ניראה לכם כמו טוסט ואין בכלל מה לבדוק? אני רוצה גם לדעת איך לדעתכם אני צריך להתנהל מול KSP במקרה הזה כי זכור לי שאצל חבר שלי הע…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בזמן האחרון בערך בשבוע האחרון התחילו להיות לי הרבה בעיות במחשב ומסכים כחולים אין לי מושג למה זה קורה הדברים היחידים שקרו לאחרונה הם שהתקנתי TS3 ושקניתי עכבר ומקלדת חדשים והתקנתי להם דריברים זהו זה הדברים היחידים שעשיתי במחשב בזמן האחרון הינה הדאמפ פילס: http://www.f2h.co.il/u4rp35cm98h אני פשוט לא יודע איך לקרוא אותם ולהבין מהם מה הייתה הבעיה הרוב זה קורה לי כשאני יוצא נגיד מהתוכנה TS3 אבל אני יוצא ממנה כי כשאני משחק בזמן האחרון בBFBC2 הוא מתחיל להיתקע לי וכבר שנה אני משחק בו ורק בשבוע שבועיים האחרונים הוא מתחיל להיתקע לי ואז הוא עושה ריסט למחשב או מסך כחול ודברים כאלו זה פשוט מעצבן אותי אני לא יכול לדבר עם חברים שלי בטים ספיק בגלל כל המסכים הכחולים האלו ובנושא אחר כשאני …
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 4 רמקולים וסאבוופר, 2 רמקולים מאחורה ו2 מקדימה. אני לא שומע את שני הרמקולים האחוריים אבל שאני עושה להם טסט הם משמיעים קול. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים טובים! קבלתי מחשב חדש אתמול וניסיתי עם חבר להתקין את WIN XP SP3 עליו, וקבלנו הודעת שגיאה אחרי שהופיעה השורה setup is starting windows והיה כתוב שזוהתה בעיה וההתקנה הופסקה כדי לא לגרום לנזק ... והודעת שגיאה מתחת של STOP:0X0000007B חיברנו את המחשב הישן לבדוק שזה לא בעיה בדיסק התקנה והישן העלה את ההתקנה של הווינדוס כלומר עבד. כשלא הכנסו את הדיסק התקנה וסתם נתנו למחשב לעלות ולראות מה הוא יכתוב הוא כתב: PXE-E61: Media test failure check cable פתחנו גם את המארז לראות שהכל נמצא במקום וזה נראה שכן, ושהוא זיהה את ההארדיסק מהפישפושים שעשינו כשהמחשב עולה. יש למישהו רעיון למה זה קורה? עד שסוף סוף יש לי מחשב חדש (5 שנים ארוכות..) משהו חייב לא ללכת חלק תודה וש…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזאת, המחשב לא ניגש להארד דיסק, אל מערכת ההפעלה, במקום זה מופיע מין מסך שחור כזה שלמעלה יש לוגו של INTEL DESKTOP ומתחתיו כל מיני כתוביות של קופי רייט ועוד. התחתית המסך יש F12 כדי לשים את NETWORK כבוט דבייס ראשון ועוד מקש כדי להכנס לביוס. אופציה יחידה שיש להגיע למערכת ההפעלה היא דרך FAST BOOT שיש בביוס, אבל זה נתקע (לזמן מה) על המסך בוט מעבר של המעבד (של הפנטיום 4) ולא מראה את כל המסכים עד לבוט של מערכת ההפעלה (כפי שאמור לעשות,כאמור הפעלתי את ה-FAST BOOT עאלק).. מה שלא מאפשר לי במידה ואני רוצה להפעיל דיסק או כל דבר אחר דרך הבוט דבייס.. (אני צריך כי המערכת הפעלה נכשלת לעלות ואני רוצה להכניס דיסק כדי לתקן אותה) מה לעשות? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחד המחשבים שלי, כונן הדיסקים לא פועל.. לא לגמרי, הוא לפעמים נקלט בחומרה ולפעמים לא. ניתקתי, חיברתי, החלפתי כבל ATA.. לא עזר. גם אם הוא נקלט, הוא לא מריץ את הדיסק (הדיסק לא מסתובב).. נדפק. בכל אופן, אני צריך אותו בשביל להכניס דיסק של מע' ההפעלה ולהתקין מחדש. אז השאלה שלי היא כזאת - האם אני יכול לנתק את הדיסק הקשיח מאותו מחשב "דפוק", לחבר אותו למחשב תקין (להחליף בקיים), ולהתקין שם את מע' ההפעלה (ע"י כונן תקין באותו מחשב תקין) ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב המקור שלו והכל יעבוד כמו שצריך? כמובן שגם את הדיסק הקשיח שהוצאתי, להחזיר חזרה למחשב התקין וששום דבר לא השתבש? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב חדש. הכל עובד טוב עד שאני מפעיל משחק (גי טי אי 5 - אין לי בינתיים משחקים אחרים). החליפו לי כבר כרטיס מסך והבעיה לא נפתרת. המשחק בקושי זז והתמונה "נגררת" ונמרחת. לפעמים גם הקול מקדים את התמונה. הביוס של הכרטיס מסך ושל הלוח אם מעודכן. מה עוד יכול להיות לא בסדר? אולי הספק לא מספיק חזק (למרות שאני בספק)? תודה לכל העוזרים מפרט המחשב (החלקים החשובים) מעבד: Phenom II x6 Six-Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box לוח אם Asus -Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM כרטיס מסך HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E (asus דיסק קשיח Caviar Black 1TB 7…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי את המחשב והוא עבד הכול טוב ויפה . ואז פתאום המסך נכבה לי ושנייה אחרי זה גם המחשב. מאז המסך לא נידלק והמחשב עושה כל 5 שניות ריסט . פתחתי את המחשב כל המאוורים עובדים . אני מציין גם שזה לא קרה בזמן ששחקתי אלה סתם גלשתי באינטרנט ... מה זה יכול להיות ??? איך אני יודע איזה חלק נשרף (אם נשרף בכלל)??? המסך לא עובד מאז סוג של לא מספיק לדלוק בגלל שהמחשב עושה ריסט אז אך אני מסדר אתה זה ??? מפרט: מעבד e8400 כרטיס מסך HD4850 4GB RAM תודה ראש!!!
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי את המחשב שבצד מלפני שנה לפני איזה 8 חודשים קניתי את הgtx460 הראשון ולפני 4 חודשים הוספתי לו עוד אחד המהירויות שעון שלהם שונות אז השלמתי את שניהם ל850 בליבה ו2000 בזיכרונות עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס... פתאום המסך נכבה ונדלק וכל מיני דברים מוזרים כאלה כי המהירויות שעון חוזרים אחורה עכשיו בדקתי ושיניתי ועשיתי הכל עדיין אותה בעיה ואז ראיתי שיש לי וירוס אמרתי אולי הוא גרם לזה בלה בלה פירמטתי הכל מחדש וזה אני בא לשנות את המהירויות שעון הכל טוב ויפה מריץ דוגמא 3dmark שוב המהירויות שעון חוזרות אחורה ובגלל שזה sli אז מתחיל ארטיפיקים כי המהירויות שעון שונות ברמה משמעותית אני מתחנן לפתרון עזרה... משהו אולי איזו תוכנה אחרת לאוברקלוק לא יודע. נ.ב: משהו שחשבתי עליו …
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע לשלב ה POST עובר אותו, טעון את הWIN.. ונתקע בחלון של " Starting windows ". מערכת הפעלה: WIN 7 ניסתי לעלות דרך דיסק את המערכת הפעלה אך לא צלח - הגעתי לאותו הודעה בדיוק. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר "ששיחקתי" בכל מיני הגדרות בווינדוס המחשב נתקע במסך ההתחלתי שמצורף בתמונה. הדבר הייחידי שקורה זה אם אני מנסה להיכנס להגדרות של BOOT DEVICE או SETUP ואז הוא אומר לחכות אבל לא עושה כלום. ניסתי להכניס את הדיסק התקנה של ווינדוס למחשב אבל הוא לא ממשיך לשלב הבא כדי להיכנס לקרוא אותו ! אני נואש לעזרתם, בתודה מראש יואל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התקנתי את win 7, הרמקולים מסרבים להשמיע קול כאשר אני מחבר אותם למחשב אחר הם עובדים כאשר אני מחבר אוזניות ל win 7 יש קול אחרי המון נסיונות, הגדרת הרמקולים 2.1 כאוזניות גרמו להם לפעול
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם של אינטל D946GZIS , קיבלתי אותו משומש לכן יכול להיות בהחלט שהוא לא תקין. בכל מקרה, הלוח מקבל מתח, נורה הירוקה שלו נדלקת, אבל כאשר מדליקים את המחשב מופיע רק נקודה (כמו נקודה של סוף משפט) בקצה השמאלי העליון של המסך וזהו. החלפתי מעבד + זכרונות ללא שינוי. הבעיה היא שאני לא בטוח ב 100% לגבי המעבד והזכרונות הללו. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? זה הלוח: http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/dsktpboards/d946gzis
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לפרט כמה שאני אוכל כדי שתוכלו לעזור לי עם הבעיה... יש לי מסך LG w2486l, Full HD1080P בעל שני חיבורי HD. רזולוציה 1920x1080 קניתי כבל HD וחיברתי אותו בן המסך לכרטיס המסך (HD5850), כאשר אני משה מה DVI ל HDMI 1 שזה החיבור שחיברתי את הכבל - הכל עובד אבל הבעיה שהמסך שינה רזולוציה לבד, זאת אומרת, הרזולוציה עדיין על המסקימלית (1920x1080) אבל המסך עצמו יותר קטן, אם המסך 24" אז התמונה עצמה תופסת רק 22"... אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, בחיבור DVI הכל עובד טוב וזה תופס את כל ה 24" זאת אומרת, אין מסגרת שחורה מסביב כמו ב HDMI... אני אשמח לקבל עזרה, למה זה די מעצבן, זה מקטין את הכול בגלל שזה מראה את זה קטן יותר וגורם לפונט להיראות שונה וכו'... תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה. Uploaded with ImageShack.us
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני שבוע וחצי המפרט: Intel i7 2600 MSI P67A-C45 HIS HD 6950 2GB 8GB G-SKILL CL9 (2x4gb) Samsung 32mb Cache 1tb OCZ Vertex 2 60GB (Temporary until I get my vertex 3) הבעיה היא, כאשר המחשב עולה (ביוס) אני שומע צפצופים. אני מקווה שזה יהיה ברור בכתב אבל זה הולך ככה beep-beep-beep-short pause-beep-long pause-beep כל הצפצופים קצרים, ואני מקבל קודים על המסך תוך כדי: 98 B4 99 A3 אחרי זה, המערכת הפעלה עולה באופן תקין והכול עובד טוב - אבל מצד שני עוד לא העמסתי עליו אז אם משהו נפגע יכול להיות שאני עוד לא מרגיש. האם כדאי לקחת אותו לחנות לבדיקה? האם זה תקין? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי כמה שיותר מהר, כי אני רוצה בפסח לעבוד על המחשב, ואם יש תקלה אני…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור למשפחה נטולת תקציב למדי. המערכת הקיימת: P4 2.6GHZ אמנם ב775 אך ללא תמיכה בHT. 1.5GB של זיכרון DDR400 לוח של אינטל צ'יפסט 915G כרטיס מסך SAPPHIRE 2400PRO קשיח 80GB של WD בחיבור SATA צורב DVD של LG - ז"ל - כבר תקופה ספק 300W של FSP - ז"ל - עקב כמות מאד גדולה של הפסקות חשמל עקב תקופת שיפוצים שבק חיים. מארז ג'נרי עם שני מאוררי 8CM רועשים למדי. קירור של SPIRE שלא תמיד בכלל מתחיל להסתובב. כרטיס רשת 10/100 בPCI - אין מובנה בלוח. החלפתי ספק ובדקתי את המערכת. בעוד שהקשיח, הזיכרון, כרטיס המסך וכרטיס הרשת תקינים, ואני מאמין שגם הלוח בסדר - וללא קבלים מנופחים. המעבד הגיע גם במנוחה לטמפרטורות של 48-80 והמערכת אף כבתה (גם כשהמאורר של הקירור כן הסתובב). החלפתי משחה וקירור…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עכשיו התקנתי את הביאוס ללוח אם Gigabyte GA-P67-ud7-b3 מהאתר של Gigabyte - את F2 החלפתי לF3 אחרי העידכון הלוח לא עושה בוט ביכלל, נדלק ואחרי 2 שניות נכבה. ניסיתי לאפס בכפתור על הלוח (Bios reset) וזה גם לא עוזר הבנתי שיש ללוח הזה Dual Bios, האם מישהו מכיר או יכול לעזור בבעיה זו? אשמח לכל טיפ או עזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, פתאום מתאם הרשת האלחוטית שלי שמחובר ב-USB מדגם TPLINK tl-wn422G מונע את הכיבוי של המחשב (Windows XP). המחשב נתקע על Windows is shutting down ולא נכבה, וזיהיתי את המתאם כמקור הבעיה. בלעדיו המחשב נכבה כראוי. שיניתי גם את ערכי הרג'יסטרי של WaitToKill ל-2000 אבל עדיין רק כשהמתאם מנותק המחשב נכבה. עד לא מזמן זה לא קרה.. מדוע?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שמתי לב שיש בעיה בלוח הזה ואולי גם בשאר הלוחות של הצ'יפסט יש תוכנה מסויימת בעדכון חלונות בקשר של איחסון שברגע שמעדכנים אותה נעלם הרכיב של התקשורת ופשוט אין LAN. מסירים אותה והכל בסדר. יש FAQ בנושא באתר של אסרוק. אתמול עדכנתי תוכנה שמאיצה את יוטורנט, התוכנה פועלת על מתאם התקשורת. לאחר העדכון נעלמה כל התמיכה ב-USB (אין עכבר) וכמובן גם האינטרנט. מי שאין לו עכבר בשקע רגיל יהיה בבעיות מאחר ולא יצליח להסיר את התוכנה. אחרי הסרת התוכנה הכל בסדר. בקיצור עושה רושם שיש בעיה גדולה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-