עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  2. אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב notebook של hp. 2 שאלות, הבנתי שכדי לשמור על הסוללה במחשבים החדשים המחשב מטעין את הסוללה עד ל100%, ואחר כך, גם כשהמחשב מחובר הסוללה לא נטענת. איך אני יכול לבדוק אם התכונה הזו קיימת גם אצלי? שאלה שנייה- אני רוצה להקצות מקש פונקציה חדש, שיחשיך את המסך של המחשב. לא מצב שינה, אלא רק החשכת מסך. איך עושים את זה? איך מקצים מקש פונקציה? תודה

3. Started by moti30,

שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??

4. Started by meir4321,

זה מה שקרה , לאחר שסך הכל קצת לחצנו עם היד על האזור שמופיעה הבעיה . הפלסטיקה שמסביב למחשב עברה שיפוץ קל , אם כי לא רואים את זה בתמונה , מה שעשו קדחו 3 חורים עם ברגים , בפלסטיק עצמו לא שפוגע במחשב כמובן , כדי לחבר את הפלסטיקה בצד. כיוון שהמחשב נפל , בכל אופן אחרי התיקון המסך עבד מצוין עד לאותו רגע שבו החזקנו את המחשב באזור שרואים שנהרס..

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by sherf,

יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. קניתי לפני יומיים מחשב חדש מTMS מחשב שאתם הרכבתם לי פה בפורום ויש מספר בעיות מאוד מוזרות איתו. 1. יוצא חום מהמארז באת מאמץ הכי קטן (לשחק CS GO) 2. הכרטיס מסך קורס כל איזה שעה ככה ורואים מסך לבן והסאונד נתקע 3. כל הזמן יש לי כמו שחור כזה לאיזה FRAME אחד במשחק מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ob123,

אני מקבל את ההודעה הזו מדי כמה דקות: הדבר לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט. למישהו יש מושג מה מקור הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  8. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by roeepk,

הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by Vortex,

Ok, here's the deal - יש לי שתי בעיות: 1) היה לי מחשב נחמד. נחמד מאוד. P4 1.7GHz 478, עם לוח ECS P4VXASD2. יום אחד, חזרתי ממסיבה ב4 בבוקר (השארתי את המחשב דלוק), ואני רואה שה Power Led דלוק, אבל מהמחשב אין רעש. מת. ניסיתי להדליק, אבל לא קרה כלום. לוחצים על הכפתור, המאוורר על ההיטסינק עושה חצי סיבוב ואז כאילו משהו מקצר. ניסיתי הכל; החלפתי ספק - אותו דבר. ניטרלתי את הלוח (הוצאתי כרטיסים) - לא פועל. מה יכולה להיות הבעיה? 2) בינתיים לקחתי לעצמי מחשב חלופי - פנטיום 2 266. לקחתי את אותו הארדיסק מהמחשב ישן...התקנתי עליו Windows 98 ועכשיו יש לי דיואל בוט עם Xp ו98. התקנתי 98...ועכשיו כל פעם שיוצא שהמחשב מתאמץ טיפה..הוא נתקע ! וזה קורה לעתים מאוד קרובות.. התקנתי Memturbo וזה לא …

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by Dready,

מאיפה אני מוריד דרייברים של אומגה וד"א איך אני פותח קיבצי bin לגודמה "sap9800_sams.bin" זה לביוס תודה.. לכולם

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tal111_tsh,

יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro3 עם win 10 ומעבד intel core M-5Y71 עם 8 גיגה ram. בדקתי את המאפיינים של המעבד ויש לו יכולות ותמיכה וירטואליות, ניסיתי להתקין virtualbox (מכונה וירטואלי) ופתאום המחשב נכנס למסך הכחול והראה תקלה. אחרי שהוא התאפס נדפק לי משהו בדפדפן chrome אני לא יכול להיכנס להיסטוריה של הכרום אם אני נכנס יש לי מסך כחול. בסוף מחקתי את ה virtualbox ועדיין לא הסתדר. יכול להיות שה virtualbox באמת דפק לי את המחשב? ואם כן יש למישהו פתרון ומכונה וירטואלית אחרת שאני אוכל להשתמש בה בבטחה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by sprites30,

הוצאתי כבל מDVR טרם לחיצה על לחצן הכיבוי. כעת התוכנה לא עולה על המסך, אלא רק מופיע הלוגו של תוכנת PROVISION מי יודע מה השיבושים אשר יכולים להיגרם על ידי שליפת הכבל טרם כיבוי המכשיר. בברכה. צוות טכנאים עדיין לא מנוסים.. (:

14. Started by iyehuda,

מאז שהחלפתי את ה ATA 100 HD 40G 7200 WD ל 8M MAXTOR 120G ATA 133 לוקח המון זמן להדלקות המחשב לאחר מכן הכל מסתדר האם זה קשור ל 8M BUFFER ברגע שרואים את הDESKTOP לא שומעים את הדיסק קשיח למשך כ 40 שניות ורק לאחר מכן שומעים את דיסק קשיח לעוד 30 שניות ורק לאחר מכן המחשב עולה החזרתי את הדיסק הישן שמפוצץ בתוכנות והכל תקין הWINDOWS עולה בחצי מהזמן

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by oron_s,

שלום שאני מסתכל ב-cpu-z ב core voltage הוא קופץ האם זה תקין? יכול להיות שיש לי בעיה בספק כוח?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  16. תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מפעיל את המחשב והוא עושה הפעלה מחדש לבד מה זה יכול להיות בתודה אלי. נ.ב המחשב מגיע לטפרטורה של 52-60 .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by galai198777,

אני יכול לחבר את זה עם זה ביחד למחשב נייח זה יעבוד לי ?

19. שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. שלום כולם יש לי בעיה אני לא יודע ממה היא יש לי כרטיס מסך ראדון 9800 פרו עם דריבירם חדשים 12 עם ccc עכשיו אני משחק הלף לייף 2 וסורס סבבה ובכיף אני רואה תמונת ובכלל הכול סבבה וכיף אבל שאני צופה באיזה סרטון למשל ה"האדיוט" במדייה פלייר אז אני רואה הכול כזה מוזר הכול כזה או בירוק וכחול ואדום לא רואים כמו שצריך לראות ופעם אחרת שנכסתי לאיזה סרט על 2 דפוקים שדופקים תראש בקיר ראיתי את הסרט בשחור לבן ואצל אח שלי עם גי פורס 2 רואים בסדר גמור מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכרום לא נפתח. אני לוחץ ולא קורה כלום. מחקתי והתקנתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. הוא כל הזמן עושה ליד החץ סימן שהא חושב, והוא לא נותן לי להסיר את הדפדפן או למחוק את התקיה chrome שבgoole בפרוגרם פיילז כי לטענת המחשב הם בשימוש. אחרי שאני מריץ ניקוי בCcleaner ומכבה ומדליק את המחשב אז זה כן נותן לי. אני מסיים דרך מנהל המשימות את כל התהליכים שקשורים לכרום אבל הם נפתחים שוב (בזמן שהוא עוד מותקן, אחרי שהסרתי אותו כבר אין תהליכים כאלה) היו כמה פעמים שאחרי ההתקנה הוא כן נפתח (והשתגע עם דף הבית - מליון כרטיסיות) אבל קרס שוב לאחר קצת זמן אם זה קשור אז כשנתקלתי בבעיה לראשונה היה מאוחר והייתי מתוסכל אז ניסיתי לפתוח אותו המון פעמים מה עושים???

• 5 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by MW,

התקנתי עכשיו מחדש את הווינדוס מכיוון שרכשתי מערכת חדשה. עכשיו בהתקנה הוא כל הזמן עשה ריסט כשהוא בדק את הכונן הקשיח שלי של ה 40GB אז כדי לעקוף את זה עשיתי בביוס שהוא לא יזהה את הכונן (במקום AUTO DETECT כיוונתי ל NONE). ההתקנה עדיין בדקה אותו אבל מסתבר שזה פתר את הבעיה. עכשיו גם כשהווינדוס עולה אני חייב לכוון בביוס שהכונן לא יזוהה אחרת אני מקבל מסך כחול בהעלאה של הווינדוס שאומר שהייתה בעיה ב "MACHINE_STARTUP_EXCEPTION" או משהו כזה. ובמידה והכונן מכוון בביוס ל NONE הווינדוס עולה ללא בעיות וכן מזהה את ההארד דיסק וניתן לעבוד איתו. ולמרות שכיוונתי בביוס שהכונן לא יזוהה ווינדוס מזהה אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה? יש לציין שהכוננים הקשיחים הועברו מהמערכת הישנה שלי ועבדו בה ללא…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  23. חטפתי היום הרבה וירוסים מהסוג של W32.Pinf W32.walla.2024i .. הם חדרו לכל כמעט לכל קובץ במחשב שלי וכפי שהבנתי שינו את תוכנו!! בלכ מקרה המחשב שלי בקושי זז עכשיו והאנטי וירוס נוטרל על ידי הוירוס! אולי מישהו מכיר את התופעה של הוירוסים האילה ויודע כיצד להסירם??!!! תודה רבה! זה מאוד דחוף!!!!

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  24. כל פעםן שאני מנסה לשמוע קובץ MP3 או משהו דומה יש לי את השגיאה הבאה : BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 HELP .

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  25. כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.