עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by E.Sin,

הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Eitan1985,

האם כונן חיצוני של 3 טרה יכול להקלט בהצלחה בוינדוס 7? כי פעם הייתה לי בעיה בוינדוס 7 לקלוט את כל התכולה בכונן פנימי(בשביל שהוינדוס 7 יקלוט את כל התכולה של ה3 טרה הייתי צריך לעשות התקנת uefi) האם וינדוס 7 יכול לקלוט את כל התכולה של כונן חיצוני של 3 טרה ומעלה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי ווינדוס אקס פי כרטיס מסך של Sapphire Radeon X1900GT 256Mb. יש לי משחק רשת שאני משחק בו (Gunbound אם מישהו מכיר...) ושאני משחק במשחק ועושה מזער לחזור לווינדוס הכל בסדר אבל אני חוזר לווינדוס ואז שאני לוחץ על המשחק כדי להיכנס אליו זה כאילו מעלה אותו(רואים שחור לשניה) ואחרי שניה זה מפעיל את המחשב מחדש. יש לי עוד מחשב ובמחשב השני זה לא קורה בכלל.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. Started by kantan1,

לאחר שחזור מערכת בוינדוס 7אני מנסה לפתוח תוכנה (טלגרם למחשב)וזו ההודעה שמופיעה לי ומסרבת לרדת מהמסך...גם לאחר הסרה והתקנה מחדש של התוכנה מה עושים איתה???תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by orlolz,

שלום, קיבלתי באן חומרה [Hw Global Ban] ממשחק רשת [AmericasArmy] עכשיו לפי מה שאני יודע קיבלתי באן לקוד זיהוי של הHD שהשאלה שלי איך אני יכול לשנות אותו אם בכלל. ודבר שני איך אני יכול לדעת את כתובת הMAC שלי ואם אפשר בבקשה CHANGER לMAC ! תודה רבה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by zigman,

היי חברים, אני חדש כאן בפורום ולמעשה נקלעתי לכאן לגמרי במקרה. אבל הנה כנראה שאין מקריות בעולם. לפני מספר ימים נשבר לי אד הכפתורים במקלדת של הנייד, אמנם לא מדובר בשבר שגרם לכפתור כולו להישבר, אך היה די בחתיכת פלסטיק לבנה שמתחת לכפתור בגודל של מ"מ, שתגרום להוצאת הפלסטיק השחור ממקומו. כעת אני תקוע בלי אותו כפתור עם צ'ופציק ירוק שבולט לו במקום בו היה מונח הכפתור. סוג המחשב הוא inspiron 6000 של חברת DELL אולי מישהו בעבר החליף מקלדת ויש לו כפתור מיותר, או כל פתרון אחר יעזור. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. במסך הגדרות רשת מתקדמות - מתוך מרכז הרשת והשיתוף אני מנסה לשנות הגדרה "שתף קבצים באמצעות סיסמא" שלא יצטרך סיסמא, שומר שינויים, אולם השינויים לא חלים. אני נכנס שוב למסך הגדרות מתקדמות והמצב עומד כמקודם שצריך סיסמה. גם שאני מנסה להכנס ממחשב אחר תוך הקשת הסיסמה המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by devilh,

לוח האם שלי: GA-P35C-DS3R(ver 2.0) גם כרטיס הרשת וגם כרטיס הקול (שניהם של Realtek ) לא עובדים יותר. עם הקול עוד הייתי מסתדר, אבל הרשת זה קריטי. בעת ההדלקה ישנם המון "פיצוצים" והמון רחשים מכרטיס הקול(מושמעים ברמקולים כמובן). אני בטוח שזה לא דרייברים כי כל הפיצוצים האלה מגיעים גם בזמן העלייה, ואפילו ישנם מדי פעם רחשים כשהמחשב כבוי. ניסיתי איפוס ביוס - לא עזר. ניסיתי להעלות עם UBUNTU 10.10 כדי לבדוק את נושא הדרייברים - לא היה כרטיס קול או כרטיס רשת זמינים ליובונטו. אני די אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, השיגעון התחיל לפני כחצי שעה. העכבר שלי קפא על המסך. בהתחלה חשבתי שכל המחשב נתקע אבל הכל המשיך לעבוד כולל המקלדת (גם היא וגם העכבר משדרות למקלט אלחוטי שמתחבר לכניסת יו-אס-בי) אז עשיתי ריסט למחשב. המחשב עלה והעכבר עדיין היה תקוע וכל השאר עבד. ניסיתי להחליף כניסת USB אבל זה לא עזר. הוצאתי את הסוללות מהעכבר לכמה שניות, החזרתי אותן ועשיתי איפוס בין המקלט לעכבר (יש כפתור כזה על שניהם) - העכבר עובד... ושוב נתקע אחרי 5 דקות. עשיתי את התהליך שוב ושוב העכבר חזר לחיים רק בשביל להתקע אחרי כמה דקות שוב. מה לעשות? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו... תודה רבה! ~עדכון!~ מצאתי מה גורם לו להתקע - ברגע שאני מגלגל את הגלגלת (הכפתור האמצעי) העכבר נתקע... מה עושים במצב כזה? ~עדכון2~ זאת לא הגל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by danielm741,

מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by nada,

יש לי מחשב בן חצי שנה (אני סובל מהבעיה מהיום הראשון) העכבר והמקלדת שלי למרות שמקבלים זרם לפעמים מפסיקים לעבוד לנתק ולחבר לעיתים רחוקות עוזר. ווכבר לא עוזר לחבר במקום אחר עזרה מישהו???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by koby058,

יש לי מעבד פנטיום 3.0 ghz עם לוח asus p4p800 deluxe וזכרונות kingston 2x256 בעבר היה לי את אותו מפרט רק עם מעבד 2.8 פרסקוט הבעיה היא שכאשר המחשב נמצא הרבה זמן על חום בינוני (49 מעלות)הוא פשוט לא זז הוא לא עובד טוב ואפילו החץ לא זז טוב כלומר החץ זז קצת ונתקע לדוגמא המחשב עבד כל השבת עם אימיול בלבד ושוב הוא לא עובד תקין במוצ"ש יש לציין כי המחשב פורמט לאחרונה וכמו כן בעיה זו לא היתה עם מעבד הפרסקוט בנוסף כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק הבעייה נפתרת דרך אגב החום אצלי במנוחה הוא: 36 מעלות במעבד ו-33 מעלות במארז צריך את עזרתכם אז בבקשה!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  14. שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המחשב עבד עם סאנוד עד לרגע שפתאום הוא החליט שהוא לא מכיר את הדרייבר והראה את הכרטיס כחומרה חדשה...התקנתי את הכרטיס מחדש וב-Device Manager הראה שהכרטיס מותקן כהלכה. אבל בלוח הבקרה כשניכנסים לציור של הרמקול הוא לא מזהה את הדרייבר ואין צליל... ניסיתי למחוק את הכרטיס ולהתקין מחדש אבל לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?? *מערכת הפעלה XP SP3 והכרטיס אינו HD שזקוק ל-HOT FIX

16. שלום, בזמן משחק לא כבד, המחשב נתקע אבל סמן העכבר המשיך לזוז. אחרי זה עושה ריסטרט ושוב המחשב נתקע. מאז מנסה לעשות ריסטרט ואז קורה כל פעם משהו אחר: ברוב המקרים - שומע את המאווררים וכו' נדלקים, אבל אין שום תצוגה על המסך אפילו לא התחלה של בוט או ביוס, המקלדת גם לא מקבלת מתח. לפעמים מקבל תצוגה של התחלת בוט ונכנס לביוס - שזה קורה לפעמים רואה שם את כונן המערכת ולפעמים לא. שרואה אותו לפעמים משתנה סדר האתחול של הכוננים והוא שני ואז שמסדר ומפעיל שוב קורה שוב את כל מה שמתואר למעלה. פעמיים כן הצלחתי להיכנס לווינדוס אבל אז שוב המחשב מת והמסך שחור. מה זה לדעתכם? הלוח אם והמעבד ישנים (i7 דור ראשון) כרטיס מסך נווידיה 660

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by Tommy Yedidya,

היי, לא מצליחה להפעיל את המחשב שלי. כבר קרה פעם, חשבתי שיש בעיה ואמרו לי שהוא פשוט היה במצב שינה...אבל לא אמרו לי מה לעשות אם זה קורה שוב. .. מישהו יכול לעזור?...

18. Started by yud alaf 6,

התקנתי במחשב דיסק SATA , המחשב לא מזהה את הדיסק דרך הווינדוס... אני לא רוצה לפרמט או משהו כי רציתי להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by AxeOr,

היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT 256MB 1GB RAM - KINGSTON אני משחק במשחק איזה חצי שעה והוא עושה לי הודעת שלח/אל תשלח או שעושה לי לפעמים מסך כחול עם בעיה נתקע לי הרבה פעמים אחרי שיצא מהמשחק צלמתי תמונה של טמפרטורות אולי זה אומר משהו הנה הם:

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. Started by Sikopp,

שלום לכולם! כבר כמה ימים שאני שם לב שהמעבד שלי לא רץ בתצורה הטבעית שלו למה הכוונה : רוב הזן הוא רץ על 3.8GHZ שזה הטורבו שלו ואז ישנם קםיצות שהוא יורד ל700MHZ קופץ לאיזור ה2000 שוב 3800 וכך הלאה . חשבתי שיש משהו בביוס (לא נגעתי בביוס בכלל) ואני לא רואה איזשהו בעיה. אתמול הבחנתי במנהל המשימות משהו שניקרא : Client Server Runtime Process אותו אני לא יכול לסגור בשום צורה וכשחיפשתי מה זה באינרנט ראיתי שזה משהו שבאמת מנצל כוח עיבוד גבוהה ולא הצלחתי להבין איך לתפור את זה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? הסברות ? משהו ?

23. Started by bluz,

זה בלתי נסבל, שעה של משחק בSOURCE, במפות בסיסיות כמו DD2 או אפילו de_dust2_long והארטיפקטים מופיעים, אחרי 2 דקות המחשב מרסט את עצמו אם אני לא עושה את זה. כ.מסך CONNECT3D X1950 PRO.. אבל לדעתי הבעיה היא דווקא המעבד, Prescott P4, שמתחמם מהר מאוד. הכרטיס עוד באחריות. המארז פתוח עכשיו אז אוורור לא קשור.. איך לבדוק מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני עושה ריסט הוא נתקע בPOST הוא לא נותן שום שגיאה הוא מזהה את המעבד, עושה את הבדיקה של הזכרון, מזהה כוננים קשיחים, אופטים מסיים את כל מה שהוא אמור לעשות המסך הזה אבל לא ממשיך פשוט נתקע שם גם אם אני עושה עוד ריסטים זה לא עוזר. רק אם אני מכבה ומדליק זה עולה רגיל. אתמול בלילה השארתי את המחשב דלוק והיום שקמתי הוא היה בSTAND BY אבל לא הצלחתי להחזיר אותו הכל דולק אבל הוא לא חוזר לפעולה. תקיית המינידאמפ ריקה כלומר אין שום לוג שם. בEVENT VIEWER מצאתי מלא אזהרות כמה שגיאות צילמתי את הכי מוזרים שאני לא מכיר דרך אגב אחרי שהמחשב עולה הוא בכללי הסדר (קצת איטי יותר מהרגיל אבל אפשר להסתדר) אם מישהו יודע למה זה קורה אני ישמח ואם יש דרך לסדר …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RX7,

קניתי סט עכבר+מקלדת אל חוטי של Logitech מלפניי חודש בערך. היום העכבר התחיל לעשות לי בעיות הוא מתכבה לי כל פעם ואני מדליק אותו מחדש והוא עוד הפעם מתכבה... אני חושב שזה הבעיה בסוללות אבל המוכר אמר שכל 11 חודש הוא מחליף אצלו את הסוללות אז זה לא נשמע הגיוני שאצלי אחרי חודש או פחות אפילו הן יגמרו. והן היו סוללות חדשות לגמרי מהניילון. **המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה!! אני לא מכבה אותו בכלל יכול להיות שבגלל זה? ואם כן איך אני פותר תבעיה הזו? תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.