עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. samsung 2253bw 22 wide נכנסה נמלה לבפנים וטיילה על כל המסך מבפנים עד שמתה..ועכשיו היא תקועה בפנים וזה כמו נקודה שחורה תקועה. אתם אומרים שכדאי לנסות לפתוח תמסך ולהוציא אותה?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by Electric Boom,

אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. הי, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל מדגם d102ggc2. באחד הלילות האחרונים המחשב כבה מעצמו (כנראה בגלל קפיצה של החשמל או משהו כזה) ומאז המחשב נדלק אבל לא מזהה מסך. גם כשהמסך לא מחובר בכלל אין את הצפצופים הידועים. חשוב לציין שאין לי כרטיס מסך נוסף על המחשב אלה אני משתמש בכרטיס onborad (אבל אני גם לא יכול לנתק אותו כי אני לא יכול להגיע להגדרות BIOS) * ניסיתי את זה עם 2 מסכים שלפחות אחד מהם עובד בטוח כי הוא עובד עם מחשב אחר * לא ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני כי הרי אני לא יכול לנתק את הכרטיס onborad חשבתי לאפס את ההגדרות של הלוח אם ע"י הוצאת הסוללה שלו לכמה שעות. זה יעזור? ואם לא איך אני כן יכול לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by On18,

שלום רב הסתכלתי במציג האירועים בחלונות 7 ושמתי לב שכל 15 דקות או יותר היומן מציג תקלה חומרתית פרטי התקלה הם Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.ככל הנראה לי ההודעה הזאת קשורה , למסך הכחול שהיה לי לפני 10 דקות , (היה מסך כחול כולם מכירים את המסך הכחול הזה שמודיע על תקלה מסויימת בחומרה וכו') אני חייב עזרה דחוף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by natalimat,

קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים. מה עושים???

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע לי והתחילו להופיע מסכים כחולים בדקתי WHO CRASHED וזה מה שיצא On Thu 05/05/2011 15:48:17 GMT your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini050511-01.dmp This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x2446BE) Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8430925, 0xFFFFFFFFB2A68704, 0x0) Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll product: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 Bug check description: This indic…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Azam,

היי, שידרגתי את הווינדוס שלי לווינדוס 7 מ-XP אתמול ומאז אני מנסה לסדר את הסאונד ללא הצלחה. לוח האם שלי זה GIGABYTE GA-965P-DS3 וכרטיס קול המובנה שלו זה Realtek ALC888. התקנתי את הדרייברים המעודכנים לווינדוס 7, המחשב מזהה את הכרטיס (הוא מופיע ב-device manager) אבל עדיין אין סאונד מהאוזניות שמחוברות לפאנל הקידמי (ניסיתי גם לחבר אותן לחיבורים האחוריים, לא עזר), למרות שהווינדוס עצמו מזהה שיש סאונד, כי כשאני לוחץ על האייקון של הקול ב-Task bar יש את הפס הירוק שעולה ויורד לפי הווליום. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מתייאש וקונה כרטיס קול חיצוני וזהו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yoel14,

שלום, יש לי מחשב בינוני, לא קריטי המפרט, לא הייתי בבית כחצי שנה, ומסתבר שהוא "אכל" קצת יותר מידי אבק, נדמה לי ;D ניקיתי חפיף, ואנקה טוב יותר בקרוב, אבל בשביל הסקרנות וההבנה שלי- זה הגיוני שבגלל אבק במאוורר וב-היט-סינק המעבד [לפי EVEREST] יעבוד ב[גלישה באינטרנט] ב70-75 מעלות, ובמשחק [לא כבד TCE] ב105 מעלות?! המעבד הוא E5200, כרטיס המסך הוא און-בוארד 3100 של אינטל... וכמה אני צריך לדאוג שאם לא אנקה אותו חייו יתקצרו.... תודה

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. הרצתי בדיקה הדיסק דיי חדש תאמת אני מתלבט אז זה משו שהוא בעייתי וצריך להחליף או שזה לא משמעותי.... מצורף צילום מסך של התוכנה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by benyben,

שלום. במחשב בעל מערך RAID-0, הבוקר הדלקתי את המחשב - ומשום מה קיבלתי הודעה שמערכת הפעלה לא נמצאה. מה קורה פה? כל עצה תתקבל בתודה!

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  13. טוב אז הבעיה היא כזו. הפיקסלים על המסך שלי מעוותים כשאני נמצא על 32 ביט ב color depth, וכשאני משנה ל16 ביט רואים תמונה נקייה. (קשה לי להסביר את התופעה כי זה לא קרה לי אף פעם) נ"ב: 1.הדרייברים של הכרטים מסך(geforce 6200) מעודכנים. 2. אני משתמש בוינדוס 7 (ב xp לא הייתה לי את הבעיה). תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  14. ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  16. מדובר בלפטופ. בעיית הקריסה היא לא קבוע יכולה לא להופיע מס' ימים ואז לבוא באינטנסיביות. ניקיתי את המאוורר(מה שבד"כ גורם ללפטופים להתחמם ולקרוס) וזה לא עזר. החלפתי לוח אם וזה גם לא עזר.... יכול להיות שהמעבד מזייף??? נניח שזה המעבד האם יכול להיות מצב שבו הבעיה תהיה רנדומלית כמו שתיארתי??? אגב בבדיקת מאמץ המעבד לא עובר 80 מעלות(t5750) וכשבחלפתי למעבד דומה(t6670) המעלות נמוכות ב20 מעלות בקירוב...

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by pinkyzaq,

קניתי מחשב חדש אתמול והתקנתי וינדוס ועשיתי UPDATE לכרטיסי מסך גם באתר . הורדתי CRYSIS2 וCRYSIS WARHEAD ובCRYSIS 2 המשחק פועל לי בדיוק כמו שפעל לי על GTX8800 וCRYSIS WARHEAD נתקע לי בצורה נוראה בכלל לא זז, כתוב לי 50 FPS 40FPS 30 FPS וזה נתקע בצורה שזה לא אמור להתקע אפילו בFPS כזה.. פתאום זה מהר פתאום זה לא זז בכלל , או כל פעם שיורים זה נתקע ל2 שניות ואז פועל וזה לא נראה לי משהו רגיל נראה לי בעיה בהתקנה או במשהו כזה .. עכשיו הורדתי GPU-Z לבדוק אם 2 הכרטיסים שלי פועלים וגם עשיתי בדיקה ב 3DMARK 11 והבדיקה הייתה ממש איטית באחד מהם קיבלתי 8 FPS ובכלל ראו ממש ממש גרוע ולא כמו שצריך לראות. וגם לקחתי כמה SCREENSHOT מהGPU-Z שאולי זה יעזור לכם להגיד לי אם הCF פועל או מה הבעיה. לפני…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. מעוניין בהמלצה לתוכנת דיאגנוסטיקה שמאבחנת בעיות חומרה במחשב גם אם זה במחיר סביר(עד 200 ש"ח) בנוסף מחפש תוכנת דיאגנהוסטיקה חינמית ואמינה לדסקים קשיחים-מבוססת חלונות.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by 10ziv,

שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by אריקבר,

וינדוס XP SP3 יציב ומריץ כל דבר ללא שום בעיה כולל משחקים סרטים וגלישה רק כאשר מפעילים וידאו מהWEB (יוטיוב וכו') המחשב נכבה וצריך ריסטרט לאחר הריסטרט הוא מתחיל באופן עצמאי מסך כחול עם DISKCHECK

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני משתמש בכרטיס מסך מדגם ATI HD 5800 ולאחרונה, הכרטיס מרעיש. ניקיתי מאבק את המאורר של הכרטיס מסך על ידי לחץ אויר והרעש ממשיך. הרעש לא נובע ממהירות סיבוב גדול. מתחת למדבקה שעל המאורר, לא מצאתי פתח שניתן לשמן את ציר המאורר. מה עלי לעשות כדי להחזיר את השקט?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. המחשב לפתע הציג מסך כחול. הנה הדו"ח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002F02BDB OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\050211-28610-01.dmp C:\Users\Black965\AppData\Local\Temp\WER-36239-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement of…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LIFE313,

אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  24. טוב אז אני וחבר שלי בנינו מחשב ביחד ויש לנו כבר את כל החלקים כולל דיסק של וינדוס וכו'... אבל הכונן לא נפתח לנו! בהתחלה הוא היה מחובר ככה- כבל חוטים (שמעביר חשמל עם הראש הלבן, לא הרחב)שמחובר לספק כוח ולכונן דיסקטים ו(לא בטוח) להארד דיסק והכבל הרחב שמעביר נתונים היה מחובר לכונן, ללוח האם ולהארד דיסק(שמחובר גם הוא ללוח אם) אז כשזה היה ככה הכונן עבד פיקס בלי בעיות, אבל עכשיו שינינו שם משהו ועכשיו הוא לא נפתח. ניסנו לשחזר את החיבורים שלמעלה אבל זה לא עובד! עזרה בבקשה! תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. Started by SliDeRShai,

היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים